Sziasztok!
Borinak, Szabinak és Dorkának is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
jól lemaradtam.
Úgy tűnik meggyógyultunk teljesen, bár szopinál néha még hallom, hogy szortyog Tomika, de ez már nem vészes
. Az az érdekes, hogy azután múlt el a nátha, hogy abbahagytam az orrcseppet és az orrszívózást
képzeljétek el, nagy meglepit adott nekünk ma Tomi, a formabedobóba bedobja a hengert és többször is megcsinálta egymás után. Természetesen ezt is olyan természetesen csinálja, mintha világ életében csak ezzel foglalkozott volna
(lehet, már túl vagytok ezen, de nekem ez most nagyon nagy öröm volt
)
A formabedobásért cserébe viszont elfelejtett Tomi pápázni.
Talira sajnos nem tudunk menni, mert aznap lesz Tomi családi szülinapi bababulija. Aztán, ha kiborítanak a rokonok, még lehet, hogy megjelenünk
Marek!
Olyan jó, hogy rakták fel Boriról képet, már nagyon régen láttuk. Látszik, milyen sokat nőtt, megváltozott az alakja is
.
Irigykedem, hogy ilyen jókat tud aludni, mikor leveszed a hátadról. Nálunk Tomi utána többnyire fel is ébred.
Meningococcust adtátok be? Jól bírta Bori? ránk ez az oltás vár a szülinap után
Timi!
Örülök, hogy meggyógyultatok. Nálunk is ez volt betegség után,most kezdünk visszarázódni az alvásba, úgyhogy (remélem) van remény
Kata,
mi is már sok újságot megettünk, ne aggódj emiatt. Én viszont azt hittem eddig, hogy szezámmagot és egyéb magokat még nem ehetnek. (bár lehet, hogy csak a félrenyelés miatt, ami ledarálva megoldódik)
Gondolod, h a férjed komolyan gondolja,hogy halasszátok a tesót?
Bettyna!
Nekünk jó az állatkert jövőhéten, szívesen megyünk
Szöszke!
jobbulást Gergőnek a szemére! Kibírja vakargatás nélkül?(emlékeim szerint a kh.gyulladás viszketős
)
Ildi!
Nálunk a tejbe (tápba)gríz nagy siker, de csak ha hígra csinálom. Kicsi fahéjat is szoktam bele tenni. Ha még kapsz esetleg édes őszibarackot valahol, akkor nagyon finom íze lesz, ha beletördeled vagy turmixolod a barackot is a már kész grízbe.
Esetleg vaníliás cukrot vagy vanília rudacskát is főzhetsz bele (akár a fahéj mellé), ezek nálunk nagyon beváltak.
Kata!
jobbulást!!
Veronika!
Tominál azt figyeltem meg, hogyha nappal jól alszik, akkor éjjel is kevesebbet kel. Ha elszúrom a napunkat és nem tud eleget aludni nappal, akkor hiába hulla estére, zaklatottan alszik, óránként felkel és hajnalban ébred.
Dalma!
nálunk nem volt köhögés, úgyh azt nem tudom, h elhúzódhat-e.
Peva!
Én is hiszek a következetességben, meg abban is, hogy a szülő fejében dől el a legtöbb dolog, legyen az éjjeli alvás vagy szobatisztaság vagy ciciről leszoktatás. Csak ehhez a szülőnek is meg kell érnie érzelmileg szerintem. (például szülőnek is le kell szoknia az éjjeli szoptatásról
)
Zsuzsu!
Ha ilyen komoly a probléma, akkor az a leghelyesebb, ha megkérdezitek a helyi nevelési tanácsadóban, hogy tudnak- e segítséget nyújtani.Sajnos nincs általános recept a félelmek legyőzésére
, ez nagyon egyéni dolog és a megoldása is az.