Új privát üzeneted érkezett!

Netty :lol:

Most én irigyellek téged, ugyanis pár napja engem is utolért a székrekedés, én is kúphoz kellett folyamodjak :( Úgy rendesen még így sem jött össze, viszont tegnap óta mintha kövekkel lennék telepakolva, főleg ma délután óta szenvedek emiatt nagyon :(
20140901114303

Netty,
igazából nem vándorol a lepény, hanem ahogy a méh tágul, máshová kerül. Pl. Lilivel nekem 30. hétig mélyen tapadt, de ahogy nőtt a méhem elhúzódott a méhszáj közeléből, és szerencsére kifért mellette Lili, nem kellett császár. Na mert az az egy a halálom....mondtam is a dokinak, mikor Levi 31 hetesen pont vizsgálat alatt fordult át farosba, ő meg közölte, hogy beszéljek vele, hogy forduljon vissza, mert ekkora gyereket farral nem szülünk, hogy ok, tőlem lehet császár, de akkor én aludni akarok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:?

Múlt hónapban nov. 24-től lemondtuk a gyed-et, mivel táppénzre mentem. DEcemberben még utaltak (a novemberit), utána viszont küldtek egy papírt, amiben értesítenek, hogy továbbra is járna a gyed, nem kell lemondanom...Gondoltam magamban, köszi, rendesek vagytok, hogy szóltok, remélem nem utaltok. Ezt azért, mert férjem adta be a papírokat, ő pedig indoknak azt írta oda, hogy "munkábaállás miatt" :? Most pedig látom, hogy megint utaltak gyedet (decemberre) :cry: Most mit csináljak??? Most utána kell járjak, hogy valahová visszautaljam és végleg lemondjam :? ... Majd később megpróbálom elérni a munkahelyemen a tb-s csajt, hátha tud valami okosat mondani...
20140901114303

Dokinénik (illetve bárki, aki kompetens a témában): köhögésre a kakukkfüves gyógyszertári kanalas készítményt szoktam használni, nekem az eddig bevált. Lehet azt várandósan is használni? A patikában azt mondták, nyugodtan szedjem, mert a benne lévő alkoholmennyiségből semmit nem fog megérezni a magzat. Ez tényleg így van? Nem szívesen vennék mást, mert ebből két üveggel is van itthon.

Brunhild,
ebben sajna nem tudok segíteni. Nekem még egy akármilyen hivatalos űrlapot is nehezemre esik kitölteni...

Képzeljétek, tegnap vetkőzöm zuhanyozáshoz, mikor férjem szemei rátapadtak a melleimre, és mondhatni le sem tudta venni róluk többet. Kérdeztem, hogy mi a helyzet :), mire mondta, hogy nézzem meg magam. Hát, kissé megnőttek. :D Persze éreztem én, hogy szűkebb már a melltartó, meg hogy extra érzékenyek, de most valahogy egyik pillanatról a másikra szembesültem vele, hogy mennyivel nagyobbak lettek! Vicces. :)

anabique
Budapest

Anabique: :) terhesség szépségei :)

nekem is nagyon fáj a torkom, doki mondta, hogy gyógyszert úgysem szedhetek, szóval amit a patikában adnak gargalizálót, meg köptetőt, azt szedjem nyugodtan.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a tükörtojást mennyire kell megsütni? Annyira, hogy a sárgája se folyhat egy picit se?

köszi, pihe

hopihe79
Budapest

Anabique :lol:

Köhögésre én a Stodal szirupot szoktam bevenni..homeós, terhesség és szoptatás alatt is lehet, gyereknek is, felnőttnek is, száraz és hurutos köhögésre is jó...
Torokfájása állítólag a Bioparox torokspray jó, barátnőmnek ezt ajánlotta az orvosa terhesség alatt.

Tükörtojást nem tudok készíteni, sosem sikerül :oops:
20140901114303

Netty, szeretettel várunk a klubban.

Voltam védőnéninél, nekem is van kiskönyvem.
Sajna talált a vizeletemben egy kis vért, így el kéne mennem a háziorvoshoz egy vizelet beutalóért. Semmi kedvem 500 beteg ember közé beülni egy beutaló miatt.
Tiszta ideg vagyok, lehet hogy felfáztam?
Komolyan mondom már csak "bunda bugyi" nincs rajtam ha kimozdulok a házból, vastag harisnya + vastag nadrág + toll kabát.
Mit vegyek még magamra, hogy ne fázzak fel?

Brunhild én felhívnám a MEP-et. Nálunk legalábbis Szegeden minden gagyi kérdésemre készségesen válaszoltak eddig.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

utánanéztem, a szalmonella szerencsére nincs hatással a babára, csak a mamának lesz tőle nagyon rossz. :) egyébként megfordítottam a tojást, csak a sárgája még folyós maradt. De ez megnyugtató, hogy a babának nem árt. :)
jövő héten talán nekem is lesz kiskönyvem :) kedden megyek UH-ra, még át is kéne jelentkezni a jelenlegi lakcímemre, hogy a védőnő foglalkozzon velem. :)

pihe

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Anabique
Én is a Stodal szirupot szoktam használni, Lucának és magamnak is, az bevált és tényleg nem árt. Jobbulást!

Pihe
A tükörtojást én is úgy szeretem, ha a sárgája még folyik picit...hmm...:) De csak nagymamám tudja nekem úgy megcsinálni, nekem soha nem sikerül :(

Ma reggel a házi orvosnál kezdtem, nagyon aranyos volt, tökre örült a babának :) És felajánlotta, hogy inkább hozzájuk menjek csütörtökön soron kívül vérvételre, hogy ne kelljen órákat várnom az sztk-ban :shock: Ezen nagyon meglepődtem, de persze elfogadtam az ajánlatot :) Aztán elmagyarázta, hogyan kell ügyesen üvegbe pisilni :) Mókás volt.
Beugrottam a védőnőhöz is, váltig állítja, hogy a genetikai uh-ra nem kell beutaló... Remélem nem zavarnak el jövő héten...

Szerintetek Apa bejöhet a genetikai uh-ra velem? Nem magánban lesz, hanem a kórházban.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Hú a tükörtojást én is úgy szeretem, hogy folyik a sárgája! :D
Hát én Kincsővel nagyon sokszor ettem így tükörtojást és nem lett semi bajunk!

Addisz!

Én úgy csinálom a tükörtojást, hogy lágy maradjon a sárgája,
hogy nem is sózom meg és nem is takarom le sütés közben és persze takarékon. Csak annyi baja van az egésznek, hogy mivel takarékon sütöm ezért több olajat vagy zsiradékot teszek alá, hogy ne égjen le meg a széle se égjen meg!
És utána van az a lukacsos kiszedő azzal szedem ki! És akkor nem marad olyan zsíros! Viszont ha meg keményre akarom sütni akkor meg megsózom és letakarom egy fedővel, de akkor meg süthetem nagy lángon is gyorsabban!
Persze ehez nem kevés idő kellett mire kitaláltam, mert nálunk ugye az egyik így szereti a másik úgy szereti! Ha tükörtojás van vacsorára akkor eltart egy ideig mire mindenkinek a kívánsága szerint elkészül!

Pihe!

Viszont fontos, hogy mosd meg a tojást mielött felütöd mert inkább annak van veszélye szalmonella terén! Legalábbis én mindíg inkább megmosom a tojást mielött felütöm! Azt nem hinném, hogy a lágytojás bármilyen broblémát okozhatna! Persze csak óvatosan!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

brunhild,
gyorsan mondd le valahogy azt a gyed-et, mert nem jár, ha táppénzen vagy. Apa mehetne gyes-re, de januártól nem lehet mellette 8 órában dolgozni.

Tükörtojást én keményen szeretem, letakarva tökéletes lesz :lol:

addisz,
nem hiszem, hogy nem kellene beutaló, inkább kérdezd meg a kórházat előbb, minthogy feleslegesen menjél. Nálunk apa nem jöhet be a kórházba, mert egymás után jönnek a nők, te még ki sem jöttél, már vetkőzik a következő.

Voltunk ma Levivel a családi napköziben, én még kabátban, cipőben, ő már ment is be. Remélem ez így marad hosszú távon is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Székesfehérváron semmiféle beutaló nem kell a kombinált teszthez, csak időpontot kellett kérni.
Ez a szalmonella dolog miből jött? Nem értem, vagy lemaradtam valamiről? Ugye nem a tükörtojástól paráztok?
Viszont, ha valaki elkapja, szerintem az hatással van a babára. Szerintem aki volt már az tudja. Én főtt kukoricától voltam, meg az egész család. Gondoltátok volna?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Linacska
Felhívtam a kórházat, kapcsoltattam az Uh labort, azt mondták, hogy nem kell beutaló, elég a kiskönyv. És apuka bejöhet :)
Lassan, de haladok az ügyintézéssel :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jól kiszúrtatok velem, most tükörtojást kell ennem!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Gydavid: :D Azóta én is csak arra tudok gondolni, várhatok, míg este hazaérek :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz! :lol: terhes betegség!

Kép
Kép
Kép
gydavid

ja! én gépsonkára ütöm a tükörtojást!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Hello!

Nekem házi tojásom van (13 tyúkom tojja). Kicsit elszállt az agyam a múltkor bejött a patikába egy nő éppen én is ott voltam és tudjátok mit keresett tojás festőt!!!!! Ugyanis ha szájon át adnak valami nem tudom pontosan mit mert mi nem tartunk a lényeg, hogy megfesti a tojás sárgáját szép sárgára! Apuka elküldte melegebb éghajlatra meg közölte vele lehet a szabad levegő, napfény, kukorica és a zöld szebbre festené a tojást. Nem hiszem el komolyan miket megetetnek velünk. Volt 37 kakasunk is amiket már levágtunk most először neveltem állatot, de komolyan mondom én még ilyet nem láttam ezeknek nem hogy a bőrük volt gyönyörű sárga, de a húsuk is sötét piros volt mint a marhahúsé. Hát nem mindegy, hogy hibrid-e vagy nem szabadban él-e vagy nem, tápos-e vagy nem. Már olyan hibridek vannak, amik 8 hét alatt 3-4 kilósak. A mieink 6 hónap alatt nőttek meg 3 kilósra.
Igazából csak azt akartam írni, hogy én is folyósan szeretem a tükörtojást :lol:
klarissza36
Kecskemét

Én is tükörtojást akarok! Folyósat! :)

Főtt kukoricától szalmonellát?!

anabique
Budapest

Klarissza :lol:

anabique
Budapest

addisz: Te melyik kórházba jársz? Nálunk sem kell beutaló, és bejöhet Apa is, a múltkor négyesben voltunk :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Tojás, nyami nyami, minden mennyiségben. Szinte nyersen :oops: :oops: :oops: Tükörtojás jó tunkolósan fincsi, 3at simán beverek. De a bundáskenyér, mikor tocsog a belseje a tojásban, na az mennyei. Nagyomn belenyomkodom, hagyom szétázni, majd nagyon forró olajban pár pillanatig sütöm, h épp a külseje megkeményedjen egy kicsit. És mikor belevágok, szinte kifolyik a belseje.... mennyei :P

Én a nyers süti tésztát is ismádom. és sajnos a mai napig meg is eszem. Nem bírom ki. Még a kelt tésztát is befalom nyersen. Palacsinta nem kell sütve, mert mire kész, és már kiszűrcsőltem a merőkanálból. Tudom, nem normális dolog, de nem bírom megállni, még terhesen sem. Mindenesetre az jó, ha a szalmonella nem bánthatja a babát.

Tegnap fél tizenkettőig szenvedtem a wc-n. :oops: De el nem hiszitek milyen jó érzés volt ma üres hassal. Megmértem ma magam, hisz nagyon megbátorodtam sz esti produkció kapcsán, és másfél kiló a plusszom. Vagyis nem látszik a karácsonyi zaba. Viszont a hasam még kisebb lett. :?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty, a palacsintás szürcsölésen jót nevettem :) Vicces lehet :)

Én fél kilóval több vagyok, mint három hete! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lányok, ha így folytatjátok, akkor este otthon óriási zabálást rendezek! Most már bundás kenyeret akarok!!!! :D Azonnal! Tükörtojással ;)

Panndi
A Szt. Margit kórházba járok, Óbudán. És Te?

Netty
Luca lányom pont ilyen, imád segíteni sütés közben, főként azért, mert mániája a nyers tészta és egyéb hozzávalók. Ő az ügyeletes lábos kinyaló :)

Ma reggel éreztem először, hogy nem kényelmes a normál nadrágom, mióta beértem a munkahelyemre, azóta kigombolt farmerban ücsörgök :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz, én az ÁEK-be.

Megjött az ismételt toxoplasma vérvétel eredményem, minden oké :)

Nekem még kényelmesek a nadrágjaim, pedig már úgy várom, hogy kismamanadrágokat hordhassak :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sütőtököt valaki? Én azt sütök éppen :wink: (tegnap tojásrántottát ettem, úgyhogy a tojás téma most hidegen hagy..)

Kigombolt nadrág: csak óvatosan :wink: Én hétvégén gomboltam ki az autóban, amikor a fiúkért mentünk..megérkezve, persze, hogy elfelejtettem, ki a kocsiból, kabátot fel és..majdnem leesett a nadrágom :lol:

Én amúgy ma szarul vagyok, tegnap estefele a gyomrom fájdogált, illetve olyan volt, mintha kövek lennének benne :( El is aludtam elég korán, reggel sem voltam sokkal jobban, étvágyam sincs nagyon, egész nap egy kefirt ittam és most megettem egy almát, néha kicsit utolér a hányinger :roll: Na de ennél is rosszabb, hogy már pár órája fájdogál a fejem, olyan megfázásszerűen :? és szörnyen álmos vagyok, ha tehetném lefeküdnék és aludnék egy nagyot -bár sosem szoktam. De a srácoktól persze nem lehet...

Gyes ügyben még nem sikerült senkit sem elérnem, folyton foglalt..(elírtam korábban, nem gyed-ről, hanem gyes-ről van szó..).

KÖzben néha próbálok belegondolni abba, hogy milyen is lenne egy kislány :roll: Már kiszemeltem a tévéreklámban egy 3 emeletes barbie-házat :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Brunhild
Szűk farmer van rajtam, úgyhogy lecsúszni nem fog, max. a folyosón néznek majd hülyének az irodaházban :)
A Barbie házaknak nehéz ellenállni, az biztos :) Meg a póniknak, hajpántoknak, pörgős szoknyáknak :)
Pihenj, amennyit tudsz, igyál sok vizet (a fejfájásra talán hat valamit), esetleg egy nagyon laza kávét. Jobbulást!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Köszi csajok! A tükörtojásra most kefírt is ennem kellett! Még valaki esetleg ír még valamit kajáról???????? már nem nagyon kéne :!:

Kép
Kép
Kép
gydavid

:D
Mézes citromos tea? :wink:
20140901114303

gydavid
én borsófőzeléket főztem, igaz nem tükörtojással, hanem sült virslivel. Esetleg???

Brunhild,
ha te táppénzen vagy, GYES sem jár. Sőt, meg fogod szívni, mert ha kaptál GYES-t, nem fogják számfejteni a táppénzedet. A barátnőmet is félretájékoztatták, szegény várta a táppénzt, hogy kicsit több legyen, mint a GYES, aztán semmi, mert GYES-t kapott. A kettő együtt nem megy. Apuka lehetne GYES-en, de akkor tegnaptól csak 6 órában dolgozhat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacsak: ha apuka december 31-én már teljes munkaidőben mellett kapta a GYES-t, akkor az március 30-ig jár még neki ugyanúgy.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

linácska! :wink:

Kép
Kép
Kép
gydavid

panndi,
de ezek szerint brunhildnál nem kapta, mert neki folyósították. Amúgy nekünk dec. 17-től járt volna, de nem kértük, hogy januártól úgysem jár, arra a két hétre meg akkor nem papírozunk annyit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácsak, köszi :)

Tudom, hogy nem jár, ezért is idegesít ez az egész. :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 23:07-kor.
20140901114303

Na sikerült végre beszélnem a MÁK-kal.. Írnom kell egy újabb nyilatkozatot, hogy mégsem munkába állás miatt, hanem terhesség miatt kértem a gyes megszüntetését, valamint kérnem kell egy visszafizetési határozatot, mivel közben táppénzt is kaptam....
20140901114303

brunhild,
akkor ennyi volt a probléma, hogy azt hitték dolgozol.
Kiszínezzelek a táblázatban rózsaszínre, amíg estleg az ellenkezője ki nem derült?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

színezzed ;), legfeljebb átfestjük majd kékre :roll:

köszi :)
20140901114303

Sziasztok!

Klarissza! Brunhild gratulálok! Elődnek akkora kukija volt a 12. hetes UH-on, hogy azt a vak is láthatta! Brunhild van remény!

Én 10-én megyek, baromi messze van.

Tegnap én is éreztem a babát. Hason feküdtem nagy-nagy nyugalomban és akkor pont középen mintha egy ujj végigsimított volna, kb. 4-5 cm hosszan. Szerintem az egész testével odasimult.

Jajj! A melleim nekem is nagyon szépek...kár, hogy közben a hasam is nő. :shock: Most nőtt a legtöbbet a cicim. A mellbimbó környéke szinte ég egész nap. Hátha több lesz a tejem mint korábban.

Van még valaki nagyon rosszul? Én egész nap fáradt vagyok, ha nem tudok aludni szinte reszketek, ráz a hideg, nyom a fejem. Az étvágyam csökkent és néha-néha még hányok (tükörtojást utálom).
jjucuss
Eger

Kakukkfüves köptetőt még nem szedtem. Ha a használatija nem írja, hogy nem lehet, akkor lehet. Az biztos, hogy annyi alkohol nincs benne, hogy az ártson a gyereknek.

Én most Sinupret drazsét szedek meg Boparoxot. Utóbbi szörnyű. Szinte marja az orromat és keserű mint a fene.

Lemaradtam a "segítő" család témáról.

Engem az tett a sírba, hogy ha anyósom itt volt mondjuk 3 napig, miután hazament hetekig minden nap felhívott, hogy Ádám hányszor evett, mennyit, hogy aludt, sírt-e, volt -e levegőn.

Ő is mondta, hogy le kell rágni a gyerek körmét. Éjszaka ők nem szoptatták az újszülöttet sem. Ha csuklott, akkor egy kiskanál citromlevet erőltetett a 3 napos gyerekbe. Ha pelenkáztam odajött és belebabrált. 4 felnőtt kéz egy 2700 grammos gyereken...ki se látszott.

Évekig volt konfliktusunk, mert ha itt volt teljesen átvette az irányítást. Gyereknek tekintett minket, akik önállóan nemhogy gyereket nevelni, de önmagukat ellátni is képtelenek. Az nem tűnt fel, hogy amikor nem volt itt, a fiának akkor is volt tiszta ruhája, vasalt inge, nem haltunk éhen és a gyerek is fejlődött, nőtt.
Úgyhogy Brunhild maximálisan értem, hogy mit értettél az alatt, hogy csak a 2. gyereknél formálódtatok családdá.
jjucuss
Eger

JJucuss, köszi!

Úgy tünik majdnem mindenkinek vannak ilyen kellemetlen emlékei :? Férjem szokta mondogatni, és igaza van, hogy a szülőkkel - bármennyire is szeretjük őket, akkor a legjobb a kapcsolat, ha távol vannak...itt most nem egy hétvégi látogatásra gondolok, hanem az együtt lakásra, vagy ha közel laknak és állandóan átjönnek...annak jó vége nem lehet... Volt régen egy sorozat: "Mindenki szereti Rajmundot" (vagy ilyesmi) és ott pont erről van szó..komédia, de sajnos igaz. Ott mondták, hogy az a legjobb, ha a szülők olyan távolságban laknak, hogy : ne legyenek annyira közel, hogy átugorjanak ebédre, de ne is legyenek annyira távol, hogy még aznap ne tudjanak hazautazni :D
20140901114303

Brunhild! ez jó szöveg! Mondjuk nekem nagyon szoros kapcsolatom volt anyummal! Mindíg alig vártam, hogy jöjjön, állandóan telefonáltunk.Most borzalmasan hiányzik!!! :cry: Nem is tudok belegondolni, milesz velem, ha megszületik a baba nélküle :( :cry:
ANYUKÁM!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
gydavid

Nekem a segítséggel nem volt gondom, a látogatókkal annál inkább. Levivel csütörtökön jöttünk haza, kértem mindenkit, hogy legalább vasárnapig hagyjon békén. Anyuék kiugrottak, de csak azért, mert kértem még egy két dolgot, hogy hozzanak, mert hiányzik, meg gyorsan kisütött két húst a lányomnak meg a férjemnek, és mentek is. Aztán két órával azután, hogy hazajöttünk beállítottak a sógoromék gyerekkel, majdan vasárnap, mikor épp kijött a gyerekorvos, a sógornőmék két gyerekkel, aki büszkén közölte, hogy ő 6 hétig nem engedett senkit a gyerekek közelébe. Na ez most máshogy lesz. Én fogom megmondani a férjem családjának is az elvárásaimat. A kórházba is beállított anyós két unokával, nagyon hiányoztak, tényleg. Mármint a gyerekek. Ott balhéztak meg hangoskodtak a folyosón.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

Nem kicsit vagyok jó!!!!!!!!!!!!!!!
jjucuss
Eger

Sikerült lebutítani. Jeaaaaahhhhh!!!!!

Mindenkinek köszi-köszi!
jjucuss
Eger

Nálunk 2 hétig látogatási tilalom volt, utána meg szinte minden nap jött valaki. Mi megmondtuk, h kell egy kis idő nekünk is, míg megszokjuk a helyzetet, és családdá kovácsolódunk. Nem tetszett, de a határozott fellépésünkkel nem mertek mit tenni. Így vártak. :wink:

Brunhild : inkább távolról szeressük egymást, mint közelről utáljuk. Én ezt szoktam mondani 8)

Én arra jöttem rá ezzel a nyári szüléssel kapcsolatban, h abból a szempontból lesz nehéz, h épp akkor indul az oviban a leállás, és itthon lesznek a gyerekek egész nap. Ami persze nagyon jó is egyrészt, másrészt strapás is lesz. De megoldjuk.

Jucus: édes ez e két makkmarci. Aranyos kis krapekok. Látom nektek is menő a favonat....nálunk csak az a játék....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netty81 2011.01.04 21:04-kor.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Kép Macsóman...
jjucuss
Eger

Nem bírom ki hétfőig.Holnap kikönyörgök egy UH-t a hétre. Hétfőn amúgy is 13+ 5 napos lennék. Ha pénteken megyek akkor mensi szerint 13+2, baba mérete szerint 12+3.
jjucuss
Eger

Sziasztok!

Jjucuss
Nagyon helyesek a fiúk, a Macsóman kép különösen tetszik :) Csábos tekintete van :)

Rosszullét: a hányinger és az émelygés szinte teljesen elmúlt (kopp-kopp-kopp), nekem a fő gond továbbra is a puffadás és a székrekedés... És persze pisilni is elég gyakran járok.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

JJucuss: nagyon aranyosak a fiúk! :D

Linácska: :?

Gydavid, sajnálom :( Anyukámmal nekem is jó a viszonyom, naponta fél órát beszélünk telefonon, és ha kell sokat segít, szünetben a fiúk ott vannak mindig, szóval nagy segítség. Apummal nem annyira, már öreg és bogaras, emiatt anyum sem tud hozzánk jönni, csak ha feltétlenül muszáj. DE ha jön, akkor sokat segít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 23:09-kor.
20140901114303

Sziasztok!

linacska, de ezek szerint megérte volna papíroznotok a GYES miatt Apával, mert végülis nem két hétről lett volna szó, hanem három és fél hónapról. Bár most már mindegy :?

Tegnap színházban voltunk Apával, nagyon jó volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?