Fanetta:írj,hogy mi van Veletek!!!
Cs-andi:köszi,hogy ilyen szorgalmasan frissíted a táblázatot.
Babaeső lesz itt májusban.

Szülés:nekem személy szerint az eddigi legnagyobb élmény a gyermekem születése.Az egyetlen fájdalom aminek van értelme,amikor a végén ott szuszog a kis magzatmázas csomag a pocin.Jaj, az annyira jó!!!
Szerintem az egyik fontos,legalábbis nálam az volt,hogy teljes legyen az összhang az orvos és köztem.Amit mond úgy csináljam,vagy megpróbálni úgy csinálni és akkor nagyon szép emlék lesz a szülés.Sokat segít majd a jó levegővétel,amit nagyon jól meg lehet tanulni kismamatornán, fontos nyugodtnak,higgadtnak,türelmesnek maradni.
A választott szülésznő tényleg jó -ahogy Susy is mondja-főleg akkor,ha jól tudnak együtt dolgozni az orvossal.
Apropó Susy miért lesz most is császár Nálad?Császár után lehet hüvelyi szülés.Talán amiatt mert kevés idő telik el a két szülés között?2 és fél év lesz kb.a gyermekeid közt nem?
Nálunk a férjem bent volt a szülésnél ,telefonálgatott,kiment-bement,gyorsan eltelt az a 4 óra amit a szülőszobán töltöttünk.
Erőltetni nem szabad Apának,hogy bent legyen vagy sem.Az akkori adott körülmények fognak majd dönteni.
Én azt nem szerettem volna,-mint a filmekben általában-hogy Anyu,Tesó,''Sógor-koma''stb..a folyosón ácsorogjanak......
Lányok!
Aki csináltatott kombinált tesztet, kódot küldenek sms-ben?Honlap van,ahová felteszik az erdményeket?Mennyi idő amíg kész az eredmény?
Nekem tegnap vették le a vért,jó hogy voltam dokinál .Én abban a hitben voltam,hogy 16.hétig lehet megcsináltatni,kiderült 14-ig. Éppen, hogy belefértem időben...

Nem csináltattam ilyet az előző terhességnél,így nem voltam képben.
Üdv.az újaknak.

Sziasztok.