Üdv az újaknak! És külön üdv az első ikres kismamának!
Olvastam a rossz híreket is, sajnálom a lányokat
Dytt, Boldog Születésnapot, üdv a klubban! Nekem anno a 30. szülinapom életem egyik legjobb eseménye volt, külföldről jöttem haza melóból, barátok meglepetés bulit szerveztek a házunkba, volt sírás-rívás-meghatódás, meg persze egy nagy karaoke buli! (ja, és előtte angliában a barátnőmék elvittek meglepetés vacsorára, majd másnap (ez volt a tényleges szülinapom) a kollegáim Nizzában berontottak a szállodai szobámba 30 szál rózsával, meg ajándékokkal, aztán este megint vacsi. Ezek után jött az itthoni ünneplés, úgyhogy én tényleg 3 éjjel, 3 nap ünnepeltem ezt az évfordulót!)Remélem Ti is megünneplitek a nagy napot néhány Bambi mellett!!
Én bejelentkeztem a védőnőhöz, csütörtökön megyek, már nagyon várom, mert vannak igen hülye kérdéseim, amiket szeretnék neki feltenni
A tüneteim továbbra sem változtak, bár néha van valami pici émelygés-szerűségem, nem vagyok biztos benne, hogy nem csak beképzelem magamnak...
Reunion: a barátnőm tavaly januárban szült ikreket a SOTE I klinikán a Baross utcában, és mindennel meg volt elégedve, pedig nem volt fogadott fizetős dokija. Az én régi Kútvölgyis orvosom is oda ment dolgozni (dr Molvarecz Attila), őt tudom ajánlani, de csak szeptemberben jön haza külföldről. Engem múltkor egy Ádám Zsolt nevű dokibácsi vizsgált ott meg, nagyon kedves volt, utána is olvastam a fórumokon, írtak róla jót és rosszat is, de inkább pozitív. Az egyetlen rossz a helyben, hogy órákat kell várni minden vizsgálatra.
Látom, a kormeghatározás nem csak nálam jelent problémát
mondjuk, ha 2-3 héttel kevesebbet mond a doki, mint amit magának kiszámol az ember, az tényleg elég érdekesnek tűnik...
7 hetes kismama társaim: ti hogy álltok a kilókkal? Én már 2-3 kg-t híztam, a hasam kezd látszani (egyik kolleganőmnek bevallottam a nagy hírt, és mondta, hogy ő már kisasolta, hogy gömbölyödik a pocakom...), és ma reggel a férjem bevallotta, hogy a fenekem is megnőtt...Tornázni még nem merek a 12. hétig, és nem gondolnám, hogy többet eszem, mint régebben. Mondjuk gyümölcsöt benyomok min 1kg-ot naponta, lehet hogy a gyümölcscukor a vétkes? Meg persze alkati kérdés is a dolog, gondolom. Én 165cm vagyok, 50kg versenysúllyal, de most kb 52ről indultam, mert az elmúlt időszakban nem nagyon sportoltam...
Üdv:
szcsm