Új privát üzeneted érkezett!

véletlenke!

köszi nagyon ari vagy!Asszem már lenyugodtam:-)CSak e szerint az uj szerint amikor megyek még nem leszek 11 hetes.Az én számításom szerint viszont igen.Ugyhogy valahogy a kettő közé fog esni.De nem baj mert ha korán megyek azt észreveszik nem?
kriszti1976

Na még...hihetetlen, de tényleg jobban vagyok itt :D

Afra - végre! Ne viccelj már, pont neked lenne nehéz visszakapcsolódni? Látod h hiányolunk, tessék jönni :) most pár napja én is csak ilyen villám hsz-okat tudok küldeni, sztem egy darabig elfogadjuk tőled is ;)
micsoda adatok :P

Pocakképek eszméletlen jók :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Jaj mindig elfelejtek valamit:-)

Nekemis azt mondták amikor bejelentkeztem(SoteII) hogy 12.hétig hüvelyi van, erre ma hasit csinált. Mondjuk én nem bántam utálom ha lent matatnak:-)De a hüvelyi nem pontosabb?Na mindegy.
kriszti1976

Kriszti - nekem is azt mondták, h a 12. hetiig hüvelyi az UH, mondjuk nekem eddig így is volt, de mondták már többen is (itt is volt vki asszem, meg ismerősöm is) h még a 12. hét előtt csináltak hasit...sztem is pontosabb a hüvelyi, de annyira én sem élvezem magát a vizsgálatot...

Kép
heydie

Idetti köszi a biztatást. Fiammal anno végig epét hánytam a 8.hónapig.... fogytam vele majdnem 10kilót a terhesség alatt. Szóval remélem igazad lesz, és tényleg nemsoká elmúlik.

Kép

Kép
henya75

Hűű Henya, ez elég durva :shock: :? drukkolok, nehogy megint ez legyen...

Arrébb ment a virágom :D :D

Kép
heydie

Hahó
De sokat írtatok!

Üdv a ikres anyukának..mikor tudtad meg hogy ikreket vársz? István kórházról már leírtam a véleményemet korábban..érdemes megkeresni.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszti
Dettó...utsó mentsru első napja április 13.
7 hetesen volt a 2. uh-m, a doki ráírta a papírra 5 hetes..néztem nagy szemekkel, hogy meeeeeeeennyi? És azt mondta, hogy jelenleg őt az érdekli, hogy amikor megfogant az kisbaba, tehát mióta van kisbaba a pocóban, azóta hány hét telt el..ezért írta 5 hetesnek a 7 hetest...de gondolom ez változik, mert a szülés időpontját ugye a menstrutól kell számolni...hiszen én anno a 38. hétre szültem..ha itt is levontak volna 2 hetet ilyen okból, akkor a 36. hétre szültem volna egy 3880 grammos babát?????????????? :D

Na most mennem kell, mert dolgoznom kell.

Kép
dytt

heydie köszi a drukkot, jól esett :oops:
dytt mit dolgozol ilyen késő este?

Kép

Kép
henya75

na jó éjt mindenkinek, vigyázzatok magatokra, meg a kis lakókra!! :wink:

Kép

Kép
henya75

Akkor dolgozom, mikor a kislány alszik..férjem operatőr és én pedig szerkesztő-riporter és most egy temetős dokumentumflmet készítünk..azon munkálkodom..elég morbid, főleg hogy babát várok..nehéz lelkileg ezt most csinánom..mármint ezt a témájú filmet..ha értitek..

Nem akarom magam reklámozni..de fél óra múlva vége a 20-as éveimnek, mert holnap, azaz 12.-én 30.-éves leszek..brühühü :D

Kép
dytt

dytt akkor Isten éltessen!Szerintem a 30. szülinapodon én köszöntelek most elsőnek!!!! :D
kriszti1976

Dytt: Kép
Vendég

Dytt, boldog szülinapot Neked!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Dytt, boldog szülinapot!
Én már egy hónapja 30 vagyok. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Helló csajok, visszaolvasni még nem volt időm, de megteszem ígérem! :lol:

Hétfőn mentem volna uh-ra, de nem bírtam addig, elmentem ma! :lol: 7 hét 6 napos vagyok az alapján, 2010.01.23. szülés időpontja. Szívhang látható és hallható is volt!!!! :lol:
Hüvelyi uh volt, CRL: 15mm

:lol:
melike30
Győr

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert sok a meló. :) Remélem mindenki jól van! Este majd visszaolvasok és holnap délelőtt írok én is! Jó sokat írtatok megint, mióta nem voltam bent. Sajnos most nem nagyon tudok belépni, mert napközben munka, délután tesómékkal vagyok, mert jövőhéten mennek vissza és minden percet velük töltünk. Aztán mire hazaérünk este van és akkor már kaja, fürdés és alvás. :)

A kislányról teszek fel holnap képet ígérem! :) Én jól vagyok, úgy néz ki, hogy lassan elmúlnak a rosszullétek teljesen. :) Most a szagokkal vagyok nagy gondban, amint egy kis szagot érzek egyből elkezdek bokákolni. Néha ez elég kellemetlen. :) :)

12. hetes UH: június 24. Már nagyon várom!! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Ja még valami!

Dytt boldog szülinapot!!!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok,

Dytt, boldog szülinapot!

Üdv Reunion, húú ikrek, természetes utón jöttek?

4Ds en mi a 16. héten voltunk talán, hogy ott is jól átnézzék mégegyszer mindene megvan-e a gyerkenek, és minden működik -e afféle megerősítés a genetikai UH-ra :wink: emlékszem az arcából semmit nem láttunk mert mindkét keze az arca előtt volt végig, de a lába szép nagy terpeszben volt végig, úgyhogy egyértelműen látszott hogy kislány :D
meg a 32. héten voltunk hogy esetleg az arcát is lássuk, de nagyon hülye pózban volt már akkor is, nem sok mindent láttunk az arcából..

Uxi gyerkőcök hogy vannak? Fogadra találtál megoldást?
Nálunk szerencsére Zsófi este már nem volt lázas, viszont telel lett piros pörsenéssel a teste, ezzel anyós végre beazonosította milyen vírusa volt, és lezártuk az ügyet. Végre megszámlálható alkalommal kellett csak éjszka kelnem:-) (3 szor) most már jobb lesz.. de kemény menet volt, talán ha eddig nem kaptam el már nem is fogom..lappangási idő 4-5 nap..

Melike nagy öröm :) tudom mit érzel, én is tegnap voltam megint UH-n és ott kapálózott a pici a már látszódó végtagkezdeményeivel, annyira jó volt nézni és látni hogy dübörög a szíve :)

Méreteket ugyan megnézte, de most 3. alkalomal vizsgált, és harmadik variációt adta a fogantatás napjára :) én kitartok a mesi alapján számított mellett (egyébként a mérés alapján is egyre közelebb kerülünk ahhoz a naphoz) gondolom ahogy nő egyre jobban pontosabban lehet mérni..

Két hét múlva már a dokimhoz megyek, nem após néz meg, az lesz az első hivatalos vizsgálatom :wink: de a múlt héten már összefutottunk vele a kórház előtt és kérdezte mi van, mondtam valszínűleg pár hét múlva találkozunk, olyan ari volt, nagyon örült nekünk :)

Ma jó napom lesz, péntek van, Zsófi gyógyul, és most már tutira terhes vagyok ketteskével, és itt a hétvége!!!
Mindenkinek szép napot!
pici76

Jó reggelt (most már délelőttöt) mindenkinek!

Olyan jó a kedvem, hogy muszáj megosztanom veletek.
Ma reggel voltam laborban és EKG-n. Tudom egy az ezerhez az esély, hogy találkozni ilyen emberrel, de még soha életemben nem vettek tőlem vért, így kicsit dobogott a szívem, annyi mindent hallottam már róla. (nővérem kifejezetten ájulós típus) Viszont nagyon kellemesen csalódtam. Rengetegen voltak már hétkor a János kórházban vérvételre várok, de mégis pörgött a sor. Hamar végeztem.
EKG meg csak délután lett volna, de kisírtam, hogy hagy mehessek most, mert nem tudok kijönni munkaidőben. Meg is csinálták 5 perc alatt. Nagyon örültem és még időben be is értem a melóba.
Jó napkezdet ez! :D Mindenkinek szép pénteket kívánok! Mindjárt hétvége, bár az az öt óra még odébb van nekem, de csak pozitívan: hamar itt lesz. :)

Vonalzót megcsináltam az utolsó menstr. alapján. Az a biztos eggyelőre. :)

Dytt boldog szülinapot! :)

Kép
detti_

ne már detti még soha??? :shock: wow :) atom egészséges lehetsz :)
pici76

sziasztok
Köszönet a sok jókívánságért és kérdésért
rólam röviden annyi, hogy 2 méhenkívüli után kezdtünk ujra próbálkozni, már 1 éve hiába majd bejelentkeztem a János meddőségibe ahol 2 hónap várakozási idő volt. NA abban a 2 hónapban azt hiszem megnyugodtam, hogy ott a Jánosban mindent elrendeznek VÉGRE lesz babánk :) (persze azért tovább ügyködtünk)
és végül a várva várt időpont előtt 1 héttel pozitív lett a teszt
spontán és IKREK :D
nagy a boldogság de az első reakció a döbbenet volt a családban senkinek nem volt még
már a 9. napon tudtam h. pozitív (laborban dolgozom), szinte minden nap mértem hormonokat magamnak pisiből
az első UH-om a 4. héten volt mert paráztam, h méhen belül legyen - legyenek
persze semmi nem látszott, de azt a 2 hetet senkinek nem kívánom
Az utolsó UH 7 hét 6. napon volt, 14-és 15 mm-esek voltak és látszott a szívverés
ennyit tudok, ugy tűnik fogadott orvos nélkül nincs élet LESZARNAK
ilyen is csak egy eü dolgozóval történhet meg
azt hiszem a SOTE-s tanácsokat megfogadom nekem is ez volt az első gondolatom hogy olyan helyre kell menni ahol van csecsemő intenziv de valahogy lebeszéltek róla
köszi
reunion

Üdv az újaknak! És külön üdv az első ikres kismamának!

Olvastam a rossz híreket is, sajnálom a lányokat :-(

Dytt, Boldog Születésnapot, üdv a klubban! Nekem anno a 30. szülinapom életem egyik legjobb eseménye volt, külföldről jöttem haza melóból, barátok meglepetés bulit szerveztek a házunkba, volt sírás-rívás-meghatódás, meg persze egy nagy karaoke buli! (ja, és előtte angliában a barátnőmék elvittek meglepetés vacsorára, majd másnap (ez volt a tényleges szülinapom) a kollegáim Nizzában berontottak a szállodai szobámba 30 szál rózsával, meg ajándékokkal, aztán este megint vacsi. Ezek után jött az itthoni ünneplés, úgyhogy én tényleg 3 éjjel, 3 nap ünnepeltem ezt az évfordulót!)Remélem Ti is megünneplitek a nagy napot néhány Bambi mellett!!

Én bejelentkeztem a védőnőhöz, csütörtökön megyek, már nagyon várom, mert vannak igen hülye kérdéseim, amiket szeretnék neki feltenni :-)

A tüneteim továbbra sem változtak, bár néha van valami pici émelygés-szerűségem, nem vagyok biztos benne, hogy nem csak beképzelem magamnak...

Reunion: a barátnőm tavaly januárban szült ikreket a SOTE I klinikán a Baross utcában, és mindennel meg volt elégedve, pedig nem volt fogadott fizetős dokija. Az én régi Kútvölgyis orvosom is oda ment dolgozni (dr Molvarecz Attila), őt tudom ajánlani, de csak szeptemberben jön haza külföldről. Engem múltkor egy Ádám Zsolt nevű dokibácsi vizsgált ott meg, nagyon kedves volt, utána is olvastam a fórumokon, írtak róla jót és rosszat is, de inkább pozitív. Az egyetlen rossz a helyben, hogy órákat kell várni minden vizsgálatra.

Látom, a kormeghatározás nem csak nálam jelent problémát :-) mondjuk, ha 2-3 héttel kevesebbet mond a doki, mint amit magának kiszámol az ember, az tényleg elég érdekesnek tűnik...

7 hetes kismama társaim: ti hogy álltok a kilókkal? Én már 2-3 kg-t híztam, a hasam kezd látszani (egyik kolleganőmnek bevallottam a nagy hírt, és mondta, hogy ő már kisasolta, hogy gömbölyödik a pocakom...), és ma reggel a férjem bevallotta, hogy a fenekem is megnőtt...Tornázni még nem merek a 12. hétig, és nem gondolnám, hogy többet eszem, mint régebben. Mondjuk gyümölcsöt benyomok min 1kg-ot naponta, lehet hogy a gyümölcscukor a vétkes? Meg persze alkati kérdés is a dolog, gondolom. Én 165cm vagyok, 50kg versenysúllyal, de most kb 52ről indultam, mert az elmúlt időszakban nem nagyon sportoltam...

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

szcsm, én ugyan nem 7 hetes vagyok, de azért reagálok :lol: Nekem 0,5 kg plusz van eddig, de az simán lehet mástól is, csak ingadozik a súlyom. A gyümölccsel viszont vigyázni kell. Én pont most beszéltem szülésznővel erről. Banán, szőlő, dinnye tiltott, nagyon sok a cukor benne, és hízik az ember tőle. Meggy, cseresznye, eper, málna, barack viszont tonnaszámra jöhet!

Véletlenke, már sül a tök :lol: :lol: :lol: apa azt mondta, jó neki az holnapra, legfeljebb ha a tök része nem ízlik neki, eszi a tölteléket :lol: :lol: Picit módosítottam rajta, mert én a főtt tojást nem komázom annyira, helyette egy mozzarellát kockáztam a töltelékbe. Majd beszámolok róla, hogy ízlett :lol:

És bocsi, egy kis off: Véletlenke, nem tudom, hogy nézted-e Snow blogját, de kibújt végre Szofi :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akkor nem csak én álmodozok tökről. :lol: Megnyugtató.
Nekem már két hete legalább töltött cukkini, cukkinis lecsó, rántott cukkini, cukkini így, cukkini úgy (tehát cukkini minden mennyiségben) lebeg a szemem előtt. Eddig a tökkkel ki lehetett kergetni a világból, de most esküszöm azt is kívánom. És még ehhez jön az iszonytató kelkáposzta főzelék utáni vágyam. :D De ez majd jövő hétre csúszik, mert sikerült kifülelnem, hogy ma este szülinapi ajándékként étterembe visz a párom. Milyen lenne, ha a pincértől megkérdezném, hogy elnézést, kaphatok esetleg kelkáposzta főzeléket? :D :D :D

Pici76: nem még soha. Gyerekkoromban egyszer megbökték az ujjam hegyét, mert nagymamám már ki volt, hogy nem tudja milyen a vércsoportom, és kellett a vércsoportos vitaminomhoz is, de nem hagytam, hogy megcsapoljanak.

Kép
detti_

Sziasztok lányok!

Ideti kérdezted ki pajzsmirigy problémás hát sajnos én 10 éve alulmüködő pajzsmirigy betegségem van...neked is baj van vele?
Nekem hála múlik a hányingerem furcsa is a hosszú hetek ota tarto émelygés után hogy nyugi van a gyomromban.Viszont reggel iszonyuan éhes vagyok és ha rögtön nem ehetek valamit na akkor majdnem rókázok...persze igyekszem enni reggelit.Nem tudom ti hogy vagytok vele de én csupa egészségtelen ételt kívánok ilyen hogy csipsz,kola,meg felvágottakat amit régen meg se ettem...a gyümölcs viszont nagyon nehezen csúszik le.Én még nem híztam persze sokról indulok +8 kilo van rajtam sajnos.De majd a baba után lefogyok...legalábbis így tervezem...
Mindenkinek csodás napot!!!
gyöngyi-30

SZcsm Én még nem híztam, 60 kiló vagyok és 172 cm magas.
De figyu már, 50 kilóról nem hízni brutál lenne, kell legy kis zsír is a szervezetnek :D hát nem lehetsz egy nagy darab :wink:
Annyira más tempóban hízik mindenki, Zsófival az első trimesterben 2 kilót szedtem fel, utána a másodikban meg volt hogy egy hét alatt 3-at:-) De össz csak 11-12 kilót híztam, és nagyon elégedett voltam ezzel:-)

iszonyatosan rapszódikus az étvágyam.. tegnap alig ettem ,ma meg zabálok... :oops:
pici76

Jaj, ezt a tököt kár volt említeni :oops: .Úgy megkívántam a sült tököt.
:D De az ilyenkor tuti nincs. :(

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok, de vékonyak vagytok.... :cry: Van még valaki rajtam itt, akin van mit fogni? :lol:

Véletlenke, kész az ebéd, és nagyon finom lett! Most nekem kicsit tömény volt, nem tudtam sokat enni belőle, de jó lesz ez holnapra is. Legalább nem kell főznöm. Mindjárt kiderül, hogy a nagy zabás mit szól hozzá, lassan etetem Marcit, most ébredt fel.

Én igazából nem vagyok ilyen kívánós, de szívesen eszem gyümölcsöket. Most a meggyre vagyok rákattanva. Meg vettem ma egy csomó epret, vacsira sütök epres palacsintát :lol: Na azt már nagyon várom :lol: :lol: :lol:

Detti, nem gond, ha kifőzdébe mentek, simán lerakják eléd a kelkáposzta-főzeléket :lol: :lol: Nagyon jó szórakozást estére! És egyél helyettünk is valami extra fini dolgot! Majd mesélj, milyen volt!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: hát akkor csatlakoznék azokhoz, akik már attól híznak, hogy levegőt vesznek. Igyekszem figyelni, de már most érzem, hogy jön felfele, pedig enni olyan jó. :oops: :oops: :oops:
A legnagyobb gondom, hogy én elég sportfüggő voltam, de még nem merek például visszaülni a nyeregbe, pedig imádunk kerékpározni. Talán egy hét múlva már elmegyünk tekerni egy kicsit, persze nem túl sokat. Tehát eddig a sporttal próbáltam ellensúlyozni a gurulás elkerülését. Igyekszem odafigyelni.

Kép
detti_

Rajtam van mit fogni én 164 cm és 66 kg vagyok mérleg szerint 1 kilót híztam de pókhasam van mintha egy kézilabda lenne bennem
de nem eszem többet mint ezelőtt csak több részletben
reunion

Tényleg mikor lehet elkezdeni a kismama tornát? az uszás mehet a 10. hét után?????
reunion

[quote="reunion"]R írta:reunionajtam van mit fogni én 164 cm és 66 kg vagyok

Detto :lol: :lol: :lol: Centire és dekára pontosan :lol: :lol: :lol: megnyugodtam, köszi :lol: :lol: :lol: Azt hittem, a végén kiutálnak innen a "gebék" :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ha nem vagy érzékeny, akkor igen. Bár általában a 12. héttől javasolják. Én azonnal össze szoktam szedni minden nyavalyát, szóval én hanyagolom.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Dytt Boldog szülinapot! :D

Detti, Henya, Reunion üdv a csapatban! gratulálok a babákhoz!

Én is híztam kb. 1,5 -2 kg-ot az utóbbi 4 hétben, így vagyok 62 kg a 171 cm-hez. Ez még nem gáz de már érzem, hogy vastagabb vagyok és nem tetszik. :? Szeretnék én is mozogni valamit. Én parázok az elhízástól, főleg mostanában mikor az émelygés miatt mindig csipegetek valamit.... De igyekszem én is kalória szegény ételeket csipegetni! :wink:

Üdv
Mariann

Kép
arian78

azért a mellnövekedés egyenlőre ellensúlyozza a haskörfogat növekedését :roll: :lol:
reunion

[quote="reunion"]a írta:reunionzért a mellnövekedés egyenlőre ellensúlyozza a haskörfogat növekedését :roll: :lol:

Ez egy olyan dolog, aminek szerintem mindenki örül. :D :D :D

Kép
detti_

nekem már ne legyen nagyobb... :? Hátha nem fog annyira fájni, amikor belövell a tej :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Egy kicsit felhúztam magam az előbb!
Betelefonáltam a dokihoz a leletek ügyében ahogy kérte. Igaz hogy sajnos egy kicsit későn jutott eszembe és már nem volt bennt. Kérdezem, mikor lesz legközlebb elérhető? Válasz: Július 11. után mert szabadságra ment. Micsoda?????? :o :shock:
Azt mondja a nő, menjek be a leleleteimért. Én kéredezem: minek, mit csináljak a leleteimmel?? Hová vigyem őket? Mi van????
Különben is egy hete azt mondta menjek vissza 4 hét múlva, ellenőrzésre. De kihez ha Ő nyaral?? Mert ezt elfelejtette közölni.

Most mit csináljak?? Keressek másik orvost? Please help :cry: :cry:

Kép
arian78

én sem akarok nagyobb melleket.. így is brutál volt a szülés utáni hetekben..

én is csipegetek, Zsófival aszaltgyümiket csipegettem .. mert akkor ősz/tél volt.. most próbálok rendes gyümit, de nem mindig kívánom.. én is inkább a sültkrumplit, meg a tésztát kívánom..

én nem merek usziban úszni.. félek hogy összeszedek valamit.. asszem még a Balatont is kihagyom.. muszáj leszünk elmenni a tengerhez, mert csak abban bízok :D
pici76

Sziasztok!
Voltam védőnőnél és most már nekem is van kiskönyvem. Január 15-re írt ki.

Brigi!
Nekem levegőt sem kell vennem ahhoz, hogy hízzak. Jó kis kerek vagyok, de nem érdekel. Már megszoktam. Pedig voltam én 55 kiló is …….20 évesen. Úgy tűnik, ahogy öregszik az ember, egyre dagibb lesz.

Szcsm!
Eddig én nem híztam, de nem is bánom, mert én kerek vagyok. A te 50 kilódnak nem árt. Ha én 50 kiló lennék…..

Reunion!
Üdv a topicban és gratulálok az ikrekhez! Kemény menet lesz! Jól olvastam, hogy nincs fogadott orvosod? Gondolom, ha most nincs, azért fogsz keresni valakit, nem?

Detti!
Azért nem semmi, hogy ez volt az első vérvételed! No, de most a terhesség alatt lesz benne részed bőven

Dytt!
Boldog szülinapot!!

Henya!
Üdv a topicban és gratulálok!
4D-s uh-ra a 20. héten mentünk, de szerintem korai volt, mert nem volt annyira jó, mintha pl a 30. héten mentünk volna. De legalább tuti volt, hogy rendben a gyerek, mert a 20. heti genetikai uh nekem egy kicsit furcsa volt. 2 perc alatt lezavarták……

Arian!
A helyedben most így az elején váltanék dokit! Nehogy szülés előtt 2 nappal derüljön ki, hogy elmegy telelni.... Van olyan barátnőm, aki fogadott dokihoz járt végig és a szülés előtti héten közölte vele a doki, hogy nem lesz a szüléskor itthon....Persze a pénzt eltette a 9 hónap alatt.

Csajok!
Akiknek van gyerkőce: nálatok a védőnő csinált állapotfelmérést, amikor a gyerek 1 éves volt???

Kima
Kép
Kép
kima75

Szar ügy Arian.. mondjuk akkor 4 hét múlva pont vissza tudsz menni hozzá nem? Vagy ez már régebben volt? Mert hát akkor leszel 12 hetes, akkor van a köv vizsgálat .
Nem tudod megkérdezni helyettesíti -e valaki aki meg tudná nézni a leleteid, hogy van-e tennivaló?

Nem tudom mondjuk még van ezek után kedved visszamenni hozzá....
pici76

Kima, nálunk a gyerek orvos csinálja a fél éves és az egyéves állapotfelmérést.
pici76

Sziasztok csajok!

Én 169 cm vagyok és kb. márciusban még 64 kg voltam. Aztán múlt héten voltam a védőnőnél 9 hét 2 naposan és akkor plussz 2 kg-ot mért. Egy kicsit el is kenődtem, mert ahhoz képest hogy alig eszek valamit... Semmivel nem eszek többet mint terhesség előtt, sőt sokszor annyit sem, mert nem bírok kajálni, vagy visszajön. De mondjuk napi 3-4 liter vizet megiszok. Nem tudom hova jött fel a 2 kg. mert nem lettem sehol sem "vastagabb", csak annyi hogy most már látszik a pocim egyre inkább. előtte lapos volt, most meg már gömbölyödik. :) A dokim tuti le fog cseszni, ha megyek hozzá, mert ő meg súlymániás, azt mondta, hogy havonta max. 1 kg. Kíváncsi vagyok, hogy 23-án ha megyek megint védőnőhöz mennyit fog mérni. mert utána megyek dokihoz 25-én és az lesz az első, hogy megnézi a súlyomat. :) :)

kima: nekem nincs gyerkőcöm, de tesómnak van egy kislánya aki most volt egy éves június 1-én. Neki menni kellett védőnőhöz állapotfelmérésre. Megmérte a kislány hosszát, súlyát, a fejét, ilyesmik.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Arian, hááát nehéz ügy. Régóta jársz hozzá? Mert ha nem, tuti a gyors váltást javasolnám én is. Ez nem egy-két napos szabi, ami hirtelen becsusszanhat, hanem tudott róla. És hogy rendelt vissza, ha ennyire nem figyelt??? Ha régóta jársz hozzá, nehezebb ügy. Én már nem váltanék könnyen, de jópár éve ugyanahhoz járok már.

Marcinál volt egy olyan, hogy nem éreztem a mozgását már órák óta. Felhívtam, hogy mi a teendő, de szabin volt, a helyettese vette fel a mobilját. Úgyhogy bementem a kórházba, és az első szembe jövő dokit letámadtam, hogy csináljon CTG-t. De ez más eset, mert hétfő-csütörtökön rendel, és kedd-szerdán volt szabin...

Kima, nálunk volt 1 éves felmérés. A doki és a védőnő közösen csinálta. Megmérték mindenét, megvizsgálták, aztán rákérdezett a doki, hogy a szoba közepén is képes egyedül felállni? Mondom igen. Akkor jó. Merthogy úgy mentünk a tanácsadásra, hogy Marci egyedül beszaladt doktornénihez, és egy nagy kiáltással üdvözölte őt :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Arian!

Az én dokim is lelépett...Mondjuk a legelső találkozáskor makogott valamit hogy nem majd valamikor, de semmi konkrétumot nem mondott én meg akkor még azt se tudtam mit kérdezzek, kell e ő nekem és mikor?

Szóval orvos nélkül maradtam, még szerencse hogy az én vizsgálataimat beutalo alapján(mert azt megírta nekem) a háziorvos csináltatta és nézte meg.A 10. heti Uh-ra csak úgy kértem időpontot ahol ez a doki dolgozik, a 12. hetire meg akkor megírta a beutalót amikor első alkalommal voltam nála....
De dühös vagyok rá, mert első baba, semmit nem tudok és ő gyakorlatilag semmit nem mondott nekem a vizsgálatokról, arról hogy a 12. heti mikor menjek mégis???Ez sem egyértelmű ám!

Na most már nem variálok, a 12.heti-re bemegyek a Sote-ra, de már hétfőn elkezdek keresni egy másik dokit....
De nemcsak emiatt cserélem le.Sok érthetetlen dolgot "művelt" az első alkalommal és nem bízom benne.

Szóval száz szónak is egy a vége: ha úgy érzed mellőzött téged és ellenérzésed van cseréld le. Annyi jo doki van.Sok pénzt fizetünk nekik, elvárhatjuk hogy korrektek legyenek.
kriszti1976

Köszi a támogatást.

Azt hiszem hétfőn elmegyek a leleteimért, és kikérdezem az akkori dokit a leleteimről illetve, hogy mi a következő lépés, mikor kell hova menni. Engem is azért idegesít mert nekem is ez az első terhességem és hát az se tudom merre, mikor...
Utána szerintem keresek valakit aki tisztességes terhesgondozást vállal. Vagy az Istvánban, vagy a barátnőmét még nem tudom.
Igazából eddig rendes volt, (bár terhes még nem voltam) évente egyszer...
:roll:
Osztom Kriszti véleményed a korrekt ellátásról. Lehet hogy első gyereknél kicsit érzékenyebb vagyok, de én csak annyit szeretnék hogy valaki korrekt terhesgondozást nyújtson, mehessek amikor kell, válaszoljon a kérdéseimre stb...

Kép
arian78

Sziasztok Csajok!

Melike:Gratulálok az UH-hoz! :) Várunk nemcsak bekukkra :)

Adrienn:Húúú, mindjárt itt van a 12. heti UH! Úristen milyen gyorsan megy az idő! Örülök, hogy múlnak a panaszok.

Szcsm:Már írtam, hogy mindenki változó időben ugrik meg a hízással. Ne foglalkozz vele még most. Valaki az első trimeszterben felhízza az összes kiló 2/3-át, aztán meg semmi. Az pedig, hogy rendeződik át a tested - nagyobb fenék, szélesebb csípő stb - velejárója sajnos... Nagyon jól fogsz kinézni! Ne izgulj :D!

Brigi:Kössz az offot, nem tudtam :). Megnéztem őket, hát gyönyörű!!! Örülök, hogy jól sikerült a tök :) A mozzarella is kifejezetten jó ötlet volt :), majd én is próbálom így. Hol lennél már nagydarab?? A farostlemez súlycsoport kiment a divatból!!! Egy nő legyen nőiesen gömbölyded!

Úgy látom csajok, hogy össze kellene röffenünk egy jó kis tökös-cukkinis kerti partira :D

Detti:
Hát azt mégsem mondhatom, hogy ne vegyél levegőt, hogy ne hízz, de szerintem odafigyeléssel menni fog az :D

Reunion: Bölcs mondás, a mellnövekedésre :D

Arian:Ha szereted a dokid és megbízol benne, akkor maradj nála. A down szűréses UH-t a 13. hétig meg lehet csinálni. Beleférsz még akkor!

Komolyan mondom csajok, mindenkire ráférne egy jó kis fejmosás :lol: Egy nőn legyen már mit fogni!!! Nem hiszem, hogy a pasiknak a behorpadt nők jönnek be... :)

Kima:
Hozzánk kijött a védőnő és csinált állapotfelmérést egy évesen. Furcsállottam, mert máskor sem, de ikszelgetett meg pipálgatott és elment :D

Mi jól vagyunk, megint zöldséget zabálok. És tegnap végre aludtam egy egész estét!!! felkelés nélkül!!!
:lol: Mintha Karácsony lett volna :D Szegény Bogyó Imádom, de most annyira rám fért!
Vendég

Melike!

Én tegnap voltam UH-on, ma vagyok a 7 + 6 napon.
A szülés várható időpontja, január 23 !!!!! és tegnap mi is 15 mm-es voltunk!

Szóval minden stimmel :lol: :lol:

Kép
akire79

Dytt!

Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk NEKED!

Kép
akire79

[quote="veletlenke"]
írta:
veletlenkeÚgy látom csajok, hogy össze kellene röffenünk egy jó kis tökös-cukkinis kerti partira :D

Tök és cukkini még mindig van a hűtőben, kert nincs :lol: :lol:

Örülök, hogy sikerült jót aludnod. Mikor aludtad utoljára végig az éjszakát? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?