Nyulasz, akár hiszed, akár nem, nekem a legnagyobb stresszt a büfiztetés okozta. Mármint egyedül. Mióta így lovagoltatom a lányokat a szopipárnára borulva, nem elég, hogy ez a probléma megoldódott, mert olyan egészségeseket mennydörögnek, hogy az még az apjuknak is becsületére válna
, és nem kell várniuk egymásra, nem nyelnek félre, nem kezdenek el csuklani..., de ráadásul itt vették egymást először észre. Vigyorogtak, dumáltak egymásnak. Azt hittem besz... Fogtam be orrom, szám, fel ne vihogjak hangosan, nehogy abbahagyják. Hihetetlen élmény volt!!!
Te hogy állsz a szoptatással? Nagyon fáj még a melled? Bár asszem lökött kérdés, ez nem múlik el ilyen hamar. Ha jól emlékszem, nekem kb. a második hónap végén kezdett már fájdalommentessé válni a dolog.
Balázs vagány pasi a képekből ítélve! Tetszik nekünk
Timi, a Te lányaid is ripsz-ropsz megnőnek ám! Karácsonykor már gyönyörködhetünk bennük. Alig várom!
Trix, miért okozhat gondot, hogy a 30. héten teljesen zárt a méhszáj? Nekem csak a 34. héten nyílt ki, és akkor is csak egy ujjnyira. Még mikor csasziztak, is csak annyi volt. Ezért nem lett szó természetes szülésről. Vagy most én tűnök nagyon tudatlannak?