Renának, bóbitának naaaagy, naaaagy gratula!!!
Vagyok, igyekszem most kicsit többet jönni. Anyukámmal nagyon sok vita van itthon, kettécseréljük a lakást, és nagyon nem akarja elfogadni, muszáj, de rengeteget hisztizik és egy csöppet se veszi figyelembe az állapotomat, sem tekintet, sem segítség terén, mondván, ha annyira önálló akarok lenni, akkor oldjam meg...
Férjemmel is vitázgatunk néha, de azok csak amellett szarok, hogy anyukámmal is, nem komolyak, meg így a vége fele én is hisztisebb vagyok, néha látom, hogy már megint én provokáltam ki...
De mindegy, akkor is szar.
Ráadásul 2 napja derült ki, hogy a főnöke cseszik elengedni a munkából, ha éppen akkor jön rám a szülhetnék, tehát ha Onur napközben akarna jönni, akkor mehetek egyedül. Ez eléggé elkeserít... mert ha nem akarna bejönni, vagy eleve úgy lett volna, hogy ő nem jön velem, akkor okés, mert akkor úgy készülök, de így...
Egyébként meg nyilván mint mindenkit ez a hülye meleg is már kikészít, már szülnék nagyon...
szonibaba! Te írtad asszem az alapítványi szobát. Az Istvánban is van (természetesen egy nagy adag szerencse is kell hozzá...), én is gondolkoztam rajta egy darabig, ott 2 ágy van a szobában, de az szigorúan úgy két ágy, hogy oda csak a hozzátartozó mehet be, másik kismamát nem tesznek be. Tehát ha a férjed nem akar, te nem akarod, vagy nincs lehetőség arra, hogy veled legyen, vagy alapból nem olyan a szoba, akkor szerintem nagyon egyedül leszel végig. Én fontosnak tartom, hogy van kitől kérdezni esetleg... sokan mondták, hogy nagy segítség volt nekik az első napokban mikor olyan kismama volt mellettük, aki már nem az első gyerekét szülte, mert legyenek akármilyen rendesek is a csecsemősök, idejük akkor sincs sok és ilyenkor jól jöhet a "szomszéd" segítsége. Viszont tény, hogy egyedül jobban tudsz pihenni, csak akkor fél az ember felkelni, otthagyni a gyereket ha pisilni akar menni... nemtudom. Ez csak az én véleményem.
Egyre többet gondolkozom azon, hogy vegyek mellszívót, vagy ne? Hogy várjak-e vele a szülésig, hogy kell-e egyáltalán, vagy vegyem meg most? Ti hogy vagytok vele? Mindenki vett?