Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak a házban lehet kibirni olyan meleg van.
Tudja vki hogy az 1111-es szám hüvelyi vizsgálatnál pontosan mit jelent?
Ez külső vagy belső?

Kép
bóbita3

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

bobita:
Neked ennyi?

baratodildi

Sziasztok!

Na "örülök", hogy sikerült mindenkit elrettentenem a kórházi koszttól, nem állt szándékomban.

Ildi!
Muszály levizsgáznom, mert nem tudok halasztani, max. szeptemberre tudnám áttenni talán, de az sztem még brutálabb lenne: egész nyáron nyomasztana, hogy tanulni kell és a Babci mellett úgysem tudnék odakoncentrálni. Talán nem lesz vészes, idegeskedni biztos nem fogok miatta.

Etus!
Én is gratula, hogy ilyen ügyesen túl vagy ezen a féléven.

Kata!
Borikát én is ismerem (látásból is, meg most, hogy bent voltam, szólt is hozzám pár szót). Tényleg nagyon kedves és a kismuterral, (aki éppen nála szült) is nagyon szépen bánt. Biztos jó élményeid lesznek vele.
Én most a kék szobában voltam, amíg az infuziót kaptam, ezek szerint a szobák mérete nem egyforma?
Sztem, ha odajutunk, örüljünk, hogy ha lesz üres szülőszoba, mert akkora volt a forgalom most is, amíg bent voltam.

Renáéknak én még nem is gratuláltam:
Sok boldogságot és egészséget Nekik!
Ezek szerint részleteket nem tud senki?!

Imrések!
Gondolkoztatok azon, hogy egy v. kétágyasba kéritek magatokat (már, ha lesz választási lehetőség)? Én nagyon filózok , mert sztem mindkettőnek van előnye és hátránya. Ti mit gondoltok?

Na megyek vissza az ágyikóba fetrengeni és tanulni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni:
En ketagyasba, mert talan Te leszel a masik es akkor milyen jo lesz :wink: Nem irtad melyik osztalyon voltal...
En az elso szobaban voltam most, de nekem mind egyforma meretunek tunt.
Akkor is volt forgalom, akor en bent voltam, de lehet ezek a franya frontok is kozrejatszottak. :roll:

Balwin:
Legyszi ird be:
Jovo heten kedden doki, szerda CTG.
Vedononek mar csak szules utan ell szolni, hogy mikor jovok haza.
Van valaki, aki nem a korzeti gyerekorvost valasztotta? Vedononek szoktatok adni penzt?

baratodildi

Sziasztok :)

Gondoltam ideje megnyikkannom :wink: Marha meleg van, épphogy az olvasás erejéig ide tudom/tudtam magam szögezni :oops:

Manóci, meg mindenki; bocsika, ha toxémia témában bődületes hülyeségeket írtam, de én ezeket olvastam :oops: Legközelebb több forrásnak is utána nézek. Vagy befogom az arcomat :mrgreen:

Június, gratulálok a szövettani eredményedhez!

Evica, tök jó a kiságyatok, a kis szépséghibával együtt is :) Nagyon aranyosak a faragások rajta.

Fatima, üdvözlet :) Megelőzlek egy nappal :wink: Legalábbis a kiírás szerint :D
Én speciel úgy érzem, hogy időre, vagy később szülünk...előbb nemigen... Osztán nem bánnám, ha tévednék :D Párom lassan már minden nyekkenésemre megkérdezi, hogy szülünk??? Imádom :)

Rena, nagy gratula a kisfiadhoz! :D

Egok, nagyon tuti képek készültek rólad! :) De szerintem ehhez a modellnek is olyannak kell lennie; próbálnának csak rólam is ilyen szép fotót csinálni :wink: :lol: :oops:

Petra, nekem korábban fordult elő olyan, hogy kicsi mellkasi értéket mértek, erre megkérdeztem egy uh-os orvost: szerinte a hasi-mellkasi mérések a legkevésbbé pontosak, mivel eléggé elipszis formájú, ergo adódhatnak eltérések. De szerintem a fejhez és a combcsonthoz viszonyítva arányos a hasi értéketek is :)

Bóbita, az 1111 mindent érint :) Az első szám a méhnyak hosszúsága (a 3-as a normál állapot, az 1-es azt jelenti, hogy “kilapult”), a többi pedig a méhszáj külső-középső-belső nyitottságát jelöli cm-ben. Vagyis mindegyik nyitva van 1 cm-re.

Megyek, izzadok tovább a sütő mellett :? ...pizza lesz a vacsi :)

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Ildi!
Igen, bocsi kifelejtettem a kérdésedre a választ: a nőgyógyászati részlegen voltam (szererncsére, mert ott legalább lehetett normálisan látogatni). De Szonji minden nap a kisbabákhoz vándorolt.

Na megjött Uram és parancsolóm, mennem kell, mert le akarja tiltani a B.netet, hogy ne üljek itt.

Jó éjt Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

balwin:
Na akkor nekem ez van :( 1111 ... Mert meg van rovidulve es a belso is nyitott...

szoni:
Kepzelem tetszettek neki a pici babak :lol: Pihizz! :P En fekve gepelek :lol:
A nogyogyaszati resz nappal elegge atjarohaz jellegunek tunt nekem. :roll: Ott is 2 agyasak a szobak?

baratodildi

Sziasztok,

Balwin, :) dehogy haragszom, gondoltam, hogyte is csak olvastad, vagy hallottad valahol!
Amúgy nagyon profi vagy ebben a méhszáj dologban, én is had kérdezzek akkor?! :wink:Nekem 3000 volt. Akkor a 3-as világos, hogy zárt teljesen, de a 0 mit jelent?Mondjuk azt mondta teljesen zárt minden jó.
Ma nálunk is pizzaevés volt, csak mi rendeltük :wink: egyik barátunk + felesége átjöttek, és rögtönözve rendeltünk egy szép, és finom családit :wink:

Fatima, üdv itt szia :wink:

Petra, ne ijedj meg, tudod én is ezzel kküzdök, hogy azt mondták pici a baba.De uh-n simán elnézhetnek valamit, és akkor már az egész nem jjó.Meg neked eddihg mindegyiken tök jó méreteket mondtak, ez az egy amin kisebbet.Amúgy nálam a combcsontot volt, hogy 2 hét különbséggel a másodikon mérték kisebbnek, és én rá is kérdeztem hogy lehet?Erre a doki is elnevette magát, és mondta is, hogy az sehogy, mert össze nem tud menni.Szóval nyugi :wink:

Voltam ma megint Uh-n, és annyira örülök mert képzeljétek tök szépen növöget fejlődik a drágám. Már 2500g, és minden tökre rendben.Ja, és Június, képzeld végül csináltak Flowmetriát, és azon is ok. minden, szóval tök jó hangulatom is lett ma :)

Szombaton meg ügyeletes a dokim, és megyünkk az első CTG-re!
manóci

szonibaba: bocsi a tolakodásért, én július végén fogok szülni, de olvaslak benneteket folyamatosan.
Kérdezted a többiektől, hogy milyen szobába szeretnének menni a kórházban. Mit tudsz erről, tudják tartani a sok szülés ellenére, hogy két ágy van a két ágyas szobában? Azért kérdezem, mert nem régiben voltam a kórházban aféle szülésznő találkozón, és ott mondták, hogy nagyon megszaporodtak a szülés számok- ismert okok miatt- és ha más megoldás nem lesz, akkor pótágyazni fognak. Van esteleg valami friss információd erről?
Megkérdezhetem, hogy kinél szülsz majd?

Bocsi a kérdezősködésért.

Mindenkinek minden jót, és pihentető alvást ebben a hőségben.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ildi, akkor tényleg feküdj sokat, kíméld magatokat! Nem sokat kell már kihúzni... :wink:
Nem tudom, hogy kérdésed vonatkozik-é a vidékiekre :oops: , de mi egyelőre úgy néz ki kipróbáljuk a körzetis gyerekdokit (nincs összehasonlítási alapunk). A védőnőnek meg nem szoktak adni kp-t, én is majd ajándékcsomagot állítok neki össze, ha elmaradnak a sűrűbb látogatások.

Bóbita, neked nem mondta dokid, hogy mostmár ágynyugalom?!

Manóci, a 3000-es az az állapot, ahogyan elkezdődött a terhesség :) A 3-as a méhnyak hossza (nem rövidült még meg), a többi szám meg (sorrendben) a külső-középső-belső méhszáj állapotát mutatja - vagyis nálad zárt mindhárom rész :) Nekem legutóbb 3100-as volt, tehát kívülről már megnyíltam 1 cm-nyire...

Lányok, nálatok is változó a babucik mozgolódása? Én most már nem merem egyértelműen kijelenti, hogy ekkor és ekkor szokott mocorogni... És pár napja kevesebbet is - csak nem tudom eldönteni, hogy a meleg, vagy a szülés közeledte miatt :| Mindenesetre se jóslófájásaim nincsenek, meg a pocak is fent van...

Jó éjt mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Szoni: ezek szerint csak 2 es 1 agyas szobak vannak?? En szuloszoba-nezobe is csak jovo heten megyek majd, szoval fogalmam sincs hogy milyenek a szobak... az 1agyas az a fizetos? Mert vmi ilyesmi remlik! Egyebkent en szivem szerint ugy lennek benn szules utan, hogy egy 1agyasban, ahol a ferjem is ott aludhat... ilyen opcio nincs??? Egyebkent nekem igy elso babaskent valoszinuleg nem artana egy tobbedszer szulo szobatars, akit esetleg idegesithetnek a hulye kerdeseimmel...

Tegnap voltam NST-n, minden okes Bercellel! Amig kinn vartam a szulesznore az eloterben tobb babat is hazavittek, annyira de annyira tunderiek voltak! Meg voltak paran, akik kitamolyogtak (szo szerint) a csaladjukhoz, szegenyek alig birtak menni... FELEEEEEEEEEEEEEK!

Ja, egyebkent tiszta hulye vagyok, egyszeruen nem birok aludni, ejjel fel 3-kor meg fenn voltam... most meg megint nemtok aludni a hulye melegtol... :(( na megyek, elvegzem az utolso simitasokat a konyhaban, 8-ra jon az utanfuto es koltozunk!!! :) Egyebkent az uj lakasban nem lesz meg egy darabig netunk, ugyhogy nemtom mikor leszek legkozelebb, de igyekszem majd jelentkezni! ha van vmi, irok Szoninak! :)
jok legyeteket addig is!
Etus

zetus8

Etus!
Nem irigyellek a költözés miatt, nagyon vigyázz magadra!

Manóci!
Látod kár volt izgulni a picúr méretei miatt. Hozza a formáját a 2,5 kg. a koraszülöttségi súly határa uh. minden rendben!
Ugye nem nagy cucc ez a flowmetria?

Én ma megint megyek NST-re. Ezen a héten az öt napból 2 NST + 1 flowmetria volt és még a védőnőhöz is mennem kellett. Van program mondhatom. Mindenesetre ideadta az igazolást uh. engem többet nem lát, csak a babával együtt. Én nem adtam pénzt a védőnőnek és nem is fogok , asszem ajándékot sem. Nem mintha valami bajom lenne vele, de így is anyagi csőd ez az egész.

Judit!
Az én babám is ritkábban mozgolódik, de ha megmozdul akkor aztán megérzem. Olyan hegyek, völgyek vannak a hasamban, hogy hihetetlen. Amúgy neked is illene naponta bejelentkezni, mert így a vége felé már báűrmi történhet (leginkább szülés) :wink:

Csajok!
Mi az, hogy hány ágyas szobába akartok kerülni? Nálatok megkérdeznek ilyesmit???? Látom nem a legjobb kórházba járok. :?

Bea

Kép[/url]
június

Judit, köszi az infót :wink: mostmár képben vagyok!
Akkor még nyugodt llehetek!Az tök jó mert még van időnk!
Nekem össze-vissza mocorog, tegnap pl. miközben Uh volt végíg, meg csuklott is.Mondta is a doki, hogy látja :lol:
Meg este is mikor lefekszem tv-ni, meg hajnalban mikor forgolódok, szóval nekem változó időpontokban, de még elég sokat!Hát szerencsére számolnom nem kell, mert nekem szerintem már de. 10-ig lemozogja a napi min. 10 magzatmozgást :lol: :lol:

Június, köszke a bíztatást :wink: tündér vagy!
Kórház, hát nálunk is van kívánságműsor, de ott csak 2 variáció van.Vagy privibe mész ami napi 8000, és egyágyas, olyan mint egy hotel szoba, vagy a rendesbe ami 3 ágyas, és kész!
első babánál jobb szerintem is valakivel lenni, de én most szívem szerint mentem volna már privibe, csak hát a pénz..... :( ennyit a többi más kiadás mekllett nem nagyon akarunk kidobni.Csak azért llett volna jó, hogy Eszti is be tudjon velem jönni, mert amúgy csak a folyosón lehetnek látogatók!De aít a pár napot most kénytelenek leszünk kibírni :?

Rakok egy tegnapi nagy hasas képet :P
Kép
manóci

Sziasztok!

Ildi!
De jó neked, nekem mesze van az ágy a géptől.
Igen a nőgyogyin is kétágyasaka szobák, csak ott van kórtermi látogatás.

Móni!
Nem tudom, hogy vannak-e pótágyak, nem hallottam ilyenről, amíg bent voltam. Sztem pótágyak helyett tömegnyomor esetén hamarabb ki fogják tenni akik jól vannak, mert azok a szobák nem olyan nagyok, hogy ott elférjen még egy ágy. Aztán ki tudja?!

Etus!
1 és 2 ágyasak vannak és van egy 4 ágyas is, de úgy tudom, hogy oda inkább még egyben lévő kismamikat szoktak tenni, ha van rá lehetőség, hely. Az egyágyasért fizetni kell, legutóbb infoim szerint 5ezer/nap. Ott saját fürdőszoba és wc van, a kétágyasnál asszem két szoba osztozik egy fürdőn-wc-n (legalábbis a nőgyogyi részen így van).
Ne félj!!! Amikor beindul a dolog, tényleg nem lesz időd filózni rajta, hogy féljél, ahogy Petra is írta :wink:
A látogatókhoz magad kivonszolását pedig úgy lehet a legjobban megoldani, ha egyszerűen nem jönnek. Legalábbis én szertném, ha nem jönnének sokan, sértődés ide v. oda.

Első babánál lehet tényleg jobb, ha van egy szobatárs, akitől tudsz kérdezni, de nincs rá garancia, hogy a szobatársadnak nem az első bébije. Én attól félek, hogy kifogok vmi elviselhetetlen csajt és megőrülök tőle v. állandóan óbégató kisdedet, akitől nem fogunk tudni aludni. Akkor már jobb egyedül és jobban tudok Benire is figyelni. Itthon úgyis nagy figyelmet kell fordítani Szonjira.

Manó!
Neked legalább a saját szoba ajtaja előtt vannak a székek és a látogatók tömörülése, de itt mindne baba egy ajtó előtt sorakozik, ez nem a legjobb megoldás, de ez van.
Ja! és gratula a 2,5 kilóhoz!

Na megint el lettem parancsolva innen, úgyhogy sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja!
Még azt szerettem volna kérni, hogy vki küldje el a telcsiszámát, hogy tudjak szólni, ha esetleg lenne vmi esemény. Ildijé megvan, de elég egyszerre vagyunk kiírva, lehet, hogy tényleg kivárják a Manók az idejüket és akkor hiába küldözgetünk egymásnak sms-t, azt ugyan meg nem kapjátok...

Na mostmár tényleg lépek, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok, újra táblanap :)

Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Június, igyekszem naponta megjelenni írásban is :oops:

Manóci, szép nagy pocakod van, Hanna baba biztosan nem lehet olyan kicsike :wink:

Szoni, uracskádnak nem elparancsolni kell a géptől, hanem felajánlani, hogy amíg te ágyban pihizel, begépeli a mondandódat :lol:

Ma voltak/vannak fájásocskáim a szeméremcsontom fölött...szeretném, ha ezek már "valamik" lennének :roll: 8)

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Vagyok, élek, meg minden, csak szobát cseréltünk, pakolok sokat, meg k@rva szar a kedvem, olvasok, csak néha nincs kedvem írni. De majd pótlom.

KépKép
evica76

evica:
Rossz kedve??? Ne mar!!! :(

Szoni:
En is 5 ezerrol tudok es , hogy szabad kapacitas alapjan lehet kerni... Lehet az elejen nem is lesz szabad. :roll:
Hat en magamnal kizarnam, hogy kiirasra szuljek. Szerintem, ha felkelek nekem max napjaim lesznek.
Bennem bizhatsz en tuti tovabbitom az infot :lol: :wink: Ha veletlenul egyszerre szulunk, nekem mar megvan egy masik teloszam is :wink: :)

balwin:
Nekem speciell ott is faj, meg ma a popomnal is... Raadasul amikor felkeltem tusolni elegge kellemetlenul kemenyedtem is. :(
Na nem panaszkodom, mert tegnap ejjel szuperul aludtam es a meleg ellenere ma jo napom volt. Megkaptam a koldokzsinorveres csomagot is.
Szerintem a 4 napot, de lehet a 11-et is kihuzom igy fekve, de ha felkelek, akkor tenyleg hamar beindulnak a dolgok...

baratodildi

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, vissza is olvastam, de már tökre elfelejtettem!

SZONI, ILDI!
Pihizzetek, vegyétek komolyan, nőjenek még azok a babácskák!!!

Fatima,
Üdv itt!!!!

Kata,
A képek tényleg szuperek,

Manóci, te is csini vagy!

Renának gratulálok, remélem hamarosan jelentkezik!! Olyan kíváncsi vagyok!

Evica!!
Csak vidáman!!!! Bár tudom, nem könnyű!

Lányok, én megbeszéltem a Palikával, hogy jövő hétvégén szüljünk! Mert én már olyan nehezen bírom ezt a meleget! Persze semmi jele nincs, hogy közeledne az esemény, nem nagyon érzek semmit. Tegnap voltunk dokinál, méhszáj zárt, bébike 3kg körüli. Jó, azért annyira nem erőltetem, gonoszság hogy nem azt mondom, hogy jöjjön, amikor akar, de nyűgi kezdek lenni. Szerdánként járunk ctg-re, reggel 7-re, hát a fiunkat úgy kell ébresztgetni. Szeginyemet csak piszkálgatják!

Hát ennyit sikerült ma írnom, ma megyünk délre szülinapos parira, (nálunk a fél család májusi) még készülődünk. Megpróbálok azért majd többet jelentkezni!

Szép hosszú hétvégét, puszi, Kata

Kép

Kép
skat

Hát csajok, egy két hét és mindenki szülni akar majd :D Nagyon nyűgös ez a meleg , nálam jelentem szülésnek semmi előjele.

Nyákdugó még bent van, jóslófájás se nagyon, néha ráfogom.

Ma reggel elbőgtem magam, nem tudom miért. Kezd a terhesség agybajba átmenni.

Csak előre szólók, nem előzgetünk, mindenki szépen várja ki a sorát :wink: :D

Szoni, Ildi!
Pihenés, pihenés, pihenés! Lábakat feltenni!

Még jelenetkezem!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek. Ma jöttünk haza vasárnap született meg Balázs 3400 gramm és 49 centivel. Szombat este elfolyt a magzatvíz de sajnos császározni kellett. Szüléstörténet lesz mihelyt lesz időm. Holnap jönnek a képek. Mindenkinek kitartás MEGÉRI!!!

Kép
rena10

Sziasztok Bobita lánya vagyok!
Megszületett a kis Eliza Hanna! :D
45 cm és 2640 g hát igen!! Annyira aranyos !!
Hajnalba született .
Majd még anya mesél .

Sziasztok! Bobita lánya

Kép
bóbita3

Sziasztok!

Két ilyen szuper izgi hírre jönni :)

Fanni?!
Köszi a híreket Anyáról és a Tesóról, üdvözöljük Őket!

Rena!
Ejnye-bejnye, hogy csak most jelentkeztél, na jó, ha jössz a sztorival, megbocsátjuk :wink:

Most mennem kell, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gratulálok Bóbita kicsi babájához!!!! Sok tejcit kívánok!!!

Kép
atina_k

Sziasztok!

Már jó rég nem voltam itt a fórumon. Látom, azért mindenki jól van. Puszi nektek

Kép
atina_k

Bóbinak, és Renának nagy gratula!Meg persze a picuroknak Kép

Skat, :) édes vagy, köszi.Bár én nem így látom magam!

Ma megvolt az első CTG-nk.Minden okés.Kedden kell mennem megint, meg csinál egy uccsó nagy labort!

egyenlőre ennyi, csak iszonyúúan nem bírom a meleget most! Kép
manóci

Szuper!
Rena:
Orulok, hogy jelentkeztel es jol vagytok :)

bobita:
Nagyon gratulalok a pici Eliza Hannahoz!

Huu lanyok beindultunk.... :shock:

baratodildi

Rena Gratulálok a kis Balázshoz! Várjuk a fotókat

Kép
atina_k

Evica, naaa...ne légy depi...

Ildi, ne mocorogj! :D

Nekem is úgy rémlik, hogy Bóbita lányát Fanninak hívják...de miért lett kitörölve a vonalzója?! :wink:
Köszönjük szépen a híreket, és nagy gratula Anyudnak és a Kistesónak! :D Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok!

Rena, de jó, hogy jelentkeztél, várjuk nagyon a beszámolót, de a képeket még jobban! :wink:

Még kicsit korai sopánkodnom, de mosmán, hogy Bóbitáékhoz is megérkezett a picur, úgy érzem, hogy örökké terhes maradok :|

Holnap, holnapután nem leszek, de az a veszély úgysem fenyeget, hogy közben megszülök :lol:

Jó éjt mindenkinek
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Olvassátok el ezt a cikket, szerintem érdekes:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=282

Kép
atina_k

Balwin

Megnyugtatlak:

Nem maradsz örökre terhes!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anna Luca hamarosan beköszön!!!

(remélem megnyugodtál)

Kép
atina_k

Hello!!!

Hát ma sem bírtam túl sokáig aludni!!

Gratulálok Eliza Hannához!!

Én is én is szeretnék már találkozni Palikával! Bár anyu tagnap leállított, hogy várjuk meg a kiírást, mert most rengeteg dolga van, és nem tud szabira jönni. Úgyhogy elnapoltam a siettetést!

Balwin,
nyugi nem maradsz örökre terhes, csak ezek az utolsó hetek nagyon nagyon lassan telnek.

Sok puszi nektek, kitartás ebben a nagy melegben!

Kép

Kép
skat

Csajok, mi ez a nyugtalanság???? :roll: Hát még mindenkinek van 2,3 hete, a kiírása szerint! :wink:
Ilyenkor már türelmetlen az ember az ok. de a babának az a jobb minél tovább bent van!Szóval nyugika, nem maradsz örökre pocakos, Ildi, figyeld meg majd akkor indulnak el a folyamatok amikor nem is számítasz rá :lol: :lol: Íggy szokott lenni!

Mi voltunk tegnap CTG-n, minden tök jó volt.Ja, és én is azon gondollkodtam miközben rajtam volt a gép, hogy nemsoká jövök, mert a szülőszobán csinálta :P

Kedden kell újra mennem, uccsó nagy labor+ megint Ctg!

Meleget nehezen gyűröm én is, de Esztivel kicsit medencézek, bár bele azért nem ülök!

Atina, köszi a cikket, nagyon hasznos volt :wink: Legalább tudom, hogy ehetem födő nélkül főtt K betűs kajákat!Esztinél ugyanis annyira hasfájós időszakai voltak, hogy volt olyan, hogy már hetekig nem mertem semmit enni csak párizsis kenyeret :( Így most tudom konkrétan mit hogy lehet főzni, éés enni! :wink:

Na, megyek kész lassan az ebéd is!
manóci

Manóci
örülök, ha segíthettem. Én is kedden megyek Nst.re+ nőgyógyász, Szerda flowmetria. Csüt. Nst. Szóval nem fogok unatkozni ebben az utolsó pr napban sem azt már látom.

Kép
atina_k

sziasztok!

Hoztam egy pár képet. Kép Kép Kép

Kép
rena10

Renának, bóbitának naaaagy, naaaagy gratula!!!

Vagyok, igyekszem most kicsit többet jönni. Anyukámmal nagyon sok vita van itthon, kettécseréljük a lakást, és nagyon nem akarja elfogadni, muszáj, de rengeteget hisztizik és egy csöppet se veszi figyelembe az állapotomat, sem tekintet, sem segítség terén, mondván, ha annyira önálló akarok lenni, akkor oldjam meg...

Férjemmel is vitázgatunk néha, de azok csak amellett szarok, hogy anyukámmal is, nem komolyak, meg így a vége fele én is hisztisebb vagyok, néha látom, hogy már megint én provokáltam ki... :oops: De mindegy, akkor is szar.

Ráadásul 2 napja derült ki, hogy a főnöke cseszik elengedni a munkából, ha éppen akkor jön rám a szülhetnék, tehát ha Onur napközben akarna jönni, akkor mehetek egyedül. Ez eléggé elkeserít... mert ha nem akarna bejönni, vagy eleve úgy lett volna, hogy ő nem jön velem, akkor okés, mert akkor úgy készülök, de így... :cry:

Egyébként meg nyilván mint mindenkit ez a hülye meleg is már kikészít, már szülnék nagyon... :)

szonibaba! Te írtad asszem az alapítványi szobát. Az Istvánban is van (természetesen egy nagy adag szerencse is kell hozzá...), én is gondolkoztam rajta egy darabig, ott 2 ágy van a szobában, de az szigorúan úgy két ágy, hogy oda csak a hozzátartozó mehet be, másik kismamát nem tesznek be. Tehát ha a férjed nem akar, te nem akarod, vagy nincs lehetőség arra, hogy veled legyen, vagy alapból nem olyan a szoba, akkor szerintem nagyon egyedül leszel végig. Én fontosnak tartom, hogy van kitől kérdezni esetleg... sokan mondták, hogy nagy segítség volt nekik az első napokban mikor olyan kismama volt mellettük, aki már nem az első gyerekét szülte, mert legyenek akármilyen rendesek is a csecsemősök, idejük akkor sincs sok és ilyenkor jól jöhet a "szomszéd" segítsége. Viszont tény, hogy egyedül jobban tudsz pihenni, csak akkor fél az ember felkelni, otthagyni a gyereket ha pisilni akar menni... nemtudom. Ez csak az én véleményem.

Egyre többet gondolkozom azon, hogy vegyek mellszívót, vagy ne? Hogy várjak-e vele a szülésig, hogy kell-e egyáltalán, vagy vegyem meg most? Ti hogy vagytok vele? Mindenki vett?

KépKép
evica76

RENA Balázs csodaszép kisbaba, de tényleg! Nagyon , nagyon gratulálok és várom a beszámolót!

BÓBITA Gratulálok a kisbabához és nagyon jó egészséget kívánokés persze tőled is várjuk a beszámolót majd!

Evica!
Tudom sovány vigasz , de magamon is észrevettem, hogy feszültebb és nyűgösebb vagyok mint általában. A kisbabád mindenért kárpótolni fog (szerintem) és rájössz, hogy eddig tök fölösleges dolgok miatt idegeskedtél,mert egész más lesz a fontossági sorrend. A gondok előbb utóbb úgyis megoldódnak ha eljön az ideje!
Észosztást befejeztem igérem!!! Itt Dr. Csernus(né) :wink:

Balwin!
Úgy látom a táblázatot most már egyre gyakrabban kell aktualizálni a babák miatt!

Kitartás mindenkinek!

Bea

Kép[/url]
június

Dr. Csernusné! Tökéletesen igazad van, csak amikor ilyen az ember, akkor (ahogy írtad) ez sovány vígasz. De majd utólag biztos én is jókat röhögök magamon... :lol:

Mondjuk anyukámmal való feszkó más kategória, de a többi elmúlik. :D

Aztaaaaaaaaaa, most látom, ma töltöd a 38. hetet, neked sincs sok már hátra.

KépKép
evica76

:shock: június, láttad, ohgy a te hsz-edet április 9-re datálta a Babanet? :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76

RENA

gratulálok Balázskához, nagyon szép baba.
Évica
fel a fejjel!

Kép
atina_k

Sziasztok!

Szüléstörténet:
Május 19-én szombaton este 19:30-kor elfolyt a magzatvíz váratlanul meg is lepődtem, gyorsan felöltöztem törölköző a lábam közé és mentünk a kórházba. Ott megvizsgáltak és közölték hogy gyakorlatilag zárt a méhszáj és ki tudja mikor lesz ebből baba. A páromat hazaküldték hogy majd ha beindul a dolog akkor visszajön. Bementem a szülőszobára és rámtették az nst-t és vártam a fájásokat de nem jött. Nagyon nagyon hosszú éjszaka volt nem tudtam pihenni csak vártam hogy történjen már valami a víz folyamatosan folyt. Reggel 5-kor előkészítettek beöntés, borotválás és további várakozás. 8 körül befutott a dokim aki mondta hogy kössék be nekem az infúziót de az sem használt se fájás se tágulás. Nagyon fáradt voltam már. 12-kor szóltak hogy ebből műtét lesz mert túl sok idő telt már el. 13:45-kor bevittek a műtőbe nagyon féltem remegtem és már túl akartam lenni rajta. A párom ott is velem volt. 14:00-kor hallottam a legszebbet a világon Balázs felsírt de nem láttam mert vitték is el a csecsemősök. 9/10 apgarral 3400grammal és 49 centivel. Mikor toltak ki a műtőből ott volt a család és sírtam és csak kérdeztem hogy szép ugye. Miután kikerültem kórterembe nagyon rossz volt nem tudtam mozogni, fáradt voltam de aludni nem tudtam. Csak azt vártam hogy mikor hozzák már a kisfiam akit még mindig nem láttam csak fényképről. Végre este 17:00 körül kihozták szopizni ami nem sikerült túl jól először de ő is és én is megnyugodtam. Sajnos aznap nem tudtam ellátni el is vitték ami borzasztó volt hiába volt jó helyen én majd meghaltam hogy mikor hozzák már vissza. Nagy fájdalmam volt aznap este fájt a hasam utána meg 3 napig a fejem nem is nagyon tudtam felkelni csillapítót nem kaptam. Az orvosom nagyon rendes volt a csecsemősök és a nővérek viszont nem. Hiába kérdeztem sokszor dolgokat leráztak nem is részletezem. Nagyon sokat sírtam de hála istennek már itthon vagyunk. Ha így is alakult megéri, bármilyen szenvedést megér. Ma megvolt az első fürdetés nem nagyon tetszett neki de majd belejövünk. Egyébként jó baba csak enni kell fel. Hozok majd még képeket. Csajok mindenkinek kitartás!!!

Kép
rena10

Rena!
Gratulálok én is Balázshoz, édes kis pofa :)
Sajnálom, hogy a kórházi napok ilnye nem jól sikerültek, de tényleg az a fontos, hogy már otthon vagytok és minden rendben! Az első szopi pedig sztem senkinek nem megy flottul, remélem amiatt nem emésztetted magad.

Evica!
Kérdezni én már nem igen akarok senkitől a babát illetően, asszem a csecsemősöket is kihagyom (max. kukival kapcs.), úgyhogy emiatt biztos nem fogom bánni, ha egyedül leszek. Inkább a pisi, fürdi miatt gondolom, hogy lehet, hogy nem merek egyedüli szobát kérni, ha van. Mindegy, majd meglátjuk, kialakul.

Asszem mára ennyi, mert már a kontaktlencsém nincs a helyén és a változatosság kedvéért megint migrénem van, már tegnap óta :x
Jó éjt Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Rena és Bóbita nagy gratula nektek!!!!!!!!!! :P Rena, a pici nagyon formás és szép baba, nagyon érettnek tűnik!Minden jót nektek!

Kép
Kép
petra78

szonibaba! No igen, neked már nincs annyi kérdésed... :) Tegnap, azaz éjszaka nekem is nagyon fájt a fejem. Mindig is fejfájós voltam, eleinte sokat is fájt, de az utóbbi időkben egyáltalán nem, de éjszaka bedurrant. Hajnalban valamikor be is kellett vegyek egy algopyrint, mert nem múlt...

KépKép
evica76

Evica gondolom nem nyugtat meg, meg de azt mondták jön a hidegfront. Nekem is elég érzékenx, mondhatni nekem is fáj a fejem :-( :cry: :cry:

Kép
atina_k

Szia Petra!!!

Hogy vagy? Látom már nagyon kevés van neked is hátra? Hogy vagy ebben a melegben?

Kép
atina_k

Sziasztok

Mostanában kicsit bevoltam havazódva, azért nem jöttem!

Remélem mindenki jól van! :)

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul, Domó egész jól!

Rakok fel róla egy képet:

Kép

Puszi mindenkinek! :)

Kép
elizabeth25

ELIZABETH

NAGYON NAGYON GRATULÁLOK A KISGYÖNYÖRŰSÉGEDHEZ, CSODA SZÉP BABA!

Kép
atina_k

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?