Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Sikerült ideérnem :D Roppant szépek,cukik, csodásak ismét a babaképek! :) Mindegyik!
Micsoda sapija van a nagymosolygós Lalunak! :D És hát Misike!!! :D:D Fantasztiukus kép!

Zalán babának nagyon boldog első névnapot kívánok!!! :)

Júj lányok, nagyon szuper lehetett a tali!!! :) csúcsszuperek a képek!!!!!! Annyira jók!!!Mindegyik, komolyan, egytől egyig!!! :) Én is már nagyon várom a nagy közös talit :)

A betegecskéknek kívánok jobbulást, meg küldöm a gyógypuszikat!!! Legyen már tavasz!!!!!!!! :x

Monee,
Boldog 2. évfordulót! szurkolok az este miatt. :)

Én most azért sem tudtam jönni sokáig, mert Szabolcsom szülinapjára készítettem ezerrel az ajándékát és ez eléggé lefoglalt Andor mellett :) Mert szervezgettem ugye ezt-azt, bulit, utazást, stb :)
A buli szombaton volt és nagyon jó lett. Bent voltunk Pesten, anyum vigyázott Andorra, de mi fürdettük még és tettük le így nem volt gond. Viszont reggel!!! Képzeljétek A reggeli etetést anyum vállalta, mert én baromira álmost voltam még. Majd utána mikor 10 körül felkeltem és odamentem Andorhoz - kint játszott anyummal a nappaliban - mogorván nézett rám :shock: :shock: :shock: SEMMI de SEMMI mosoly!!! Ilyen SOHA még nem volt. Csajok, Andor tuti megsértődött,hogy nem én üdvözöltem reggel!!!!!!! Vagy mi lehetett? Olyan rossz érzés volt :? mintha veszekedtem volna a még beszélni nem tudó gyerekemmel :? nagyon fura volt. Majd felvettem és képzeljétek, úgy ráborult a vállamra a drága, mintha tényleg megörülne, megbocsájtana vagy nemtom :) Azt hittem elpityergek :) :oops:

Eszti, Noncsi nagyon ügyes! Tök jó a videó! :)

Akiknél még nem produkál ilyen fergeteges mutatványokat a baba, sztem nem kell aggódni :) Hisz ez még teljesen belefér a fejlődésük ritmusába. Inkább Noncsi iper gyors,mozgékony. :)
Múltkor ugye a gyógytornász mondta is,hogy 10 hós korára kell elérnie azt,hogy másszon.
Mivel megkért a nőci,hogy hívjam fel március végén,hogy hogy állunk a mozgással (mert ugye márc elején voltam, hogy nem forog Andor), beszámoltam, mondta,hogy miden ok, de azért személyesen is meg szeretné nézni. így ápr. 7én megyünk.
Ha gyakorlatozok vele, akkor most már szépen fel tudom "állítani" 4kézlábra és meg is tartja magát egy darabig, majd kirúgja a lábait.
de haladunk sztem :)

Honey,
Az etetéses probléma,amit felvetettél nálam is fejtörést okozott korábban meg még néha most is. De igen, az is lehet,hogy nem éhes akkor annyira. Én volt,hogy próbáltam neki adni mást, de ilyenkor igazán az sem jött be.
Van nálunk is - pl ma d.e. - hogy evett paradicsomos krumplit, szereti nagyon, és kb fél üveggel evett, nem kért többet, pedig ez nem elég neki. Majd adtam neki inni. Utána játszott, álmosodott, nyügi lett, letettem de csak nem aludt el, hanem kellett neki még tápit adnom. Nah, ilyenkor nálunk is ez pl 1 órára rá történt. Háááát nemtom. Okosat nem tudok mondani, de igen, nálunk is van ilyen. Igazából az vált be nekem ilyenkor,hogy ha nem kér szilárdat többet, akkor kap mellé tápit úgy ,hogy jóllakjon. Ilyenkor nem nyavalyog később :)

Most mennem kell, felébredt...

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!
Jó sokat kell pótolnom. Ugyanis csütörtökön leléptem itthonról, és ma reggel jöttem haza. Apukámnál voltam szombat délutánig, utána meg a pároméknál hétvégéztem (a szokásos), aztán tegnap lusta voltam hazajönni, így ma reggel sikerült!

Szombaton voltunk bálban, tök jó volt, jól elfáradtam. Végig volt valami program, mint egy lagziban. A vacsora kb. 2 óra alatt zajlott le. Tudjátok, leves, ilyen fogás, olyan fogás, süti, kávé, és voltunk kb. 140-en, mindez 3 pincérrel. Elég lassan ment, lehetett (volna) pihenni a fogások között. No persze a finnyás formámnak köszönhetően nem tudtam mindenből enni. Vad kaják voltak. Fácánragu leves (abból csak a levét ettem, meg a tésztát), utána volt vaddisznó tokány tésztával (abból csak egy kis szaftot ettem tésztával, de kb. 2 kanállal, mert nagyon érződött rajta a vad íz), utána meg vaddisznósült rízzsel, meg krokettel (ebből abszolút nem ettem, még a „szaga” is rossz volt---nekem). Egy szerencsém volt, hogy jött az egyik barátnőm is, az ő anyukája szervezte a bulit, így volt beleszólása. És mivel ő sem szereti a vad húst ezért rábeszélte az anyukáját, hogy legyen más is, mert biztos azért a 140 főből akad olyan bőven, aki szintén nem eszi meg a vadat. Így nagy örömömre volt rántott sajt is! A desszert: dobos rolád volt. Ebből megintcsak nem ettem. Nem szeretem azt a kemény tetejét, és nem szeretem a vajas krémmel töltött viszonylag „száraz” sütiket. (mondjuk jó kis tejszínhabos túrótorta, na az bejönne nekem). Na de mindegy, azért akadt kaja nekem is, nem úgy, mint előző vadászbálon. Mert akkor nem jött a barátnőm, ezért nem is intézkedett finnyás-ügyben. Éjfélkor meg a megmaradt húsokat tették ki egy asztalra, és lehetett válogatni. Akkor sajnos nem volt sajt!  A táncot hajnali 5-ig roptuk. De nem volt az az igazi báli zene amire én számítottam. Meséltem is szombaton a baba-mama találkozón, hogy én úgy szeretek táncolni, olyan rendes báli zenére (keringő, tangó, cha-cha-cha, jive, stb.), de sajnos nem igazán voltak ilyen zenék idén. De akkor is kellemesen elfáradtam, és jól éreztem magamat. Vasárnap meg aludhattam fél12-ig, mert délre mentem Noncsiért (3 házzal arrébb) a sógornőmékhez.

A csodálatosan hosszúra sikerült élménybeszámoló után most reagálok (csak közben olvasnom is kell):
Vendég

Sziasztok!

Este jövök keresztelős képekkel-beszámolóval,most csak 1 percem van, tali-ügyben!
Szóval,talán nekem is jó az április 8.,bár másnap van a férjem nagymamájának a temetése...de azért próbálom megoldani a dolgot!

Anyoooka!

Mehetnénk együtt,ha esetleg beférünk hozzátok,nekünk csak 1 megálló HÉV-vel Dunaharaszti,addig el tudunk menni akár Kamillával... de,ha a nagylányod is jön,akkor bemegyünk BKV-val,végülis csak HÉV+ 1-es villamossal 1 megálló....
Szóval,ha találok valakit,aki vigyáz a nagyfiúkra,akkor semmiképp sem hagyom ki!

Márti
borossné becz márta

Márti, de jó hogy jöttél!!!!! Várjuk a képeket!
Nem hiszem hogy jön Dorka, Ha meggyógyul akkor ő megy oviba! Megoldhatjuk a dolgot, két gyereküléssel szerintem beférünk 5-en a Fábiába! :wink: (és leginkább azt remélem, hogy addigra Ádám is meggyógyul, nem lesz megint bronchitise... eddig minden "megfázása" azzal végződött :evil: :? )

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka! :lol: :lol: :lol:

Nekünk is Fabiank van! És beszuszakoltunk mi már abba elég gyakran 3 gyerekülést is! :lol: Olyan,mint az ideális női cipő: kívül kicsi,belül nagy!
Remélem,nem lesz Ádámmal gubanc! Meg akarom dögönyözni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Zalán baba! Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!!

Kép
Kép
konan

Márti,
de jó hogy jöttél! :D
Ha Anyooka nem tud elhozni, akkr én szivesen kiogrok értetek, hogy ne kelljen BKV-zni Kamillával!
Ja, és szintén Fábia. ;)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

De rendes vagy! Nagyon köszi,akkor meglátjuk! Becsülettel visszaolvastam és megnézegettem a Flóra-képeket is! Jaj,olyan gyönyörű ez a kiscsaj!

Kicsi Zalánnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Tigrincs!

Ami tuti biztos, hogy rendbe teszi a piros popsit,az a a Neogranormon! Csodákra képes,komolyan! Nálunk a fiúknál,amikor durva hasmenéses vírusuk volt és a popsijuk úgy nézett ki,mintha lenyúzták volna róla a bőrt (szó szerint nedvedző-vérző foltok voltak rajta-bocsi- ),hát 24 órán belül rendbe szedte! Szóval ,én erre esküszöm és akkor vettem elő,amikor már a Sudocrem nem használt!

Bocsi,Lányok,de képek és beszámoló majd holnap lesz,mert nem rövid történet,viszont nekem nagyon megható és szép volt.
Most megyek,mert szombat óta nagyon fáj a torkom,se nyelni,se orrot fújni vagy köhögni nem tudok,csak irdatlan fájdalmak árán. Ma voltam dokinát,Maripen extrát kell szednem. Szóval lépek és beülök egy kád forró vízbe (most nem vagyok lázas,kihasználom)!

Márti
borossné becz márta

Először is Zalán babának Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Jaj én is nagyon várom már a talit. Sőt a párom is :D Már biztosan kivesz szabit. (nyugi nem jön be velünk) :wink:
Én is irígy vagyok a pécsi talisokra :) Nagyon tetszenek a képek :D :lol:

Kép
Kép
a.m.

Márti,Gabo jó,hogy jöttetek. :D

Noni!
Hát ez a kis Misike :D Annyira cuki ebben a szerkóban.Hol vettétek?

Honey!
Én is úgy csinálom,mint Gabolino. Ha nem kér szilárd kajcsit akkor kap tápit. Leginkább akkor fordul ez elő amikor nagyon fáradt már a kanalas ételhez.

Eszike!
Noncsi ismét jót alakított :D nagyon ügyes. Én még nem tudtam felvenni az Uraságot ahogy forog,mert ha látja,hogy veszem akkor vigyorog és nem csinál mást.

Ja és nekünk is Fábiánk van :lol: emlékszem,hogy tavaj kapta Honey a szülinapjára.

Kép
Kép
a.m.

Eszike!
Örülök,hogy sikerült kikapcsolódnotok :D rádfért a sok megpróbáltatás után. A lábadra rá tudtál állni tánc közben?

Konna!
Hogy van a bokád?

Kép
Kép
a.m.

a.m: Micsoda? Jön a szemfoga Minikének??? Ilyet még én sem hallottam, bár nem is vagyok nagy fogszakértő! Gratulálok! Na és a forgáshoz is gratula természetesen! Tessék lekamerázni!!! Tudtam táncolni így is, nem fájt a lábam. Ittam egy kis „fájdalomcsillapítót”….

Noni: nagyon jók a képek amit felraktál. Misike most hirtelen sokat változott szerintem. A kedvenc képem amikor a labdák között fekszik! És ez a lakodalmas kép? Mint egy kis vőlegény, komolyan!

Evibabi: Már most szervezed a nyarat? Nekem eszembe sem jutott, hogy idén lesz nyár is! MMMM! Görögország!!! Imádom!!!! Bár még csak egyszer voltam. Kicsit hosszú az út (busszal), de gyönyörűűűű!!!
Én kiflit még nem adtam Noncsinak, de apukája szinte minden nap ad 1-1 falat kenyérbelet neki vacsora közben.

Konan: jön már a 6. foga Annácskának? Ez hihetetlen! Sajnálom a „ballépésedet”… Nem is tudom talán Te voltál akivel terhesség alatt mindig történt valami baleset? Már nem emlékszem pontosan ki volt. (de most már tudom, hogy Te voltál, mert továbbolvastam)

Hbetti: uuu! Szegény! A bölcsesség fog nagyon fájdalmas volt nekem is. Már évek óta próbál kibújni, de nem sikerül neki, mert vízszintesen előrefelé akar nőni! Egy fogorvos sem mer hozzányúlni, én meg szenvedek vele. Remélem Te hamar túlleszel a fogzáson! Én Phlogosol-t használtam(lok).

Honey: szerintem is nagyon jó lett a közös kép! Olyan felszabadultan nevettek! Én ilyet nem tudok!
Nálunk most az a cél, hogy 3 egyéb étel legyen a tápin kívül. Mert a tápszert nem nagyon csípi Noémi, alig-alig eszik belőle. Ma például reggel tápozott, 10 óraira egy babajoghurtot evett, ebédre üveges főzit, uzsira meg tejpépet, és vacsira volt megint táp, meg éjjel is 1-szer tápozik. Igen, szerintem természetes, hogy tápból kevesebbet esznek, mint anyatejből. Talán, mert sűrűbb és laktatóbb. Ez nálunk is így van. És hiába tápizunk, azért még kelünk éjjel!

Anyoo: sajnálom,hogy Ádám ennyire nem alszik. Át tudom érezni… Sajnálom a barátnődet, sajnos ötletem nincs, de remélem hamarosan megoldódik a gondjuk! Szuper, hogy átaludta az éjszakát! (bocsi ezt csak később olvastam)

Netti: ez a ruha tényleg gyönyörű. Mi még nem gondolkodtunk a keresztelőn. Egyszer régen beszéltünk csak róla, mikor Noncsi megszületett, de a párom annyira nem támogatja az ötletet. Nekem meg tulajdonképpen mindegy! Alíz jó súlyban van szó mi szó! Most miért mondod, hogy nem nagy szám a hasról hátra fordulás????? Ezt annyira jó egy anyának látni, akkor is ha más baba már máshol tart. Naés?! Ettől nem lesz több vagy kevesebb egy baba!
Én régen láttam és nagyon hiányolom már CSEHI-t!!!! Jelentkezz, és kérünk képeket csodaszép hajas babánkról!
Minyu: gratulálok, hogy már Csongi is feláll! Nagyon ügyes! Az ülés nekünk még nem megy, csak olyan féloldalasan, de majd az is meglesz.

Ági: egy teljes éjszakáért én is sokmindent megtennék, de hát csak nem akar összejönni. Nálunk már az is haladás, hogy 1-szer kelünk éjjel. Néha már álmodok is, annyira sikerül bealudnom. Nagyon jók a fényképek! Ádám nagyon pasis!

Rekaorsi: én is észrevettem, hogy a banánról nagyon megoszlanak a vélemények… Én adok Noncsinak banánt, és nincs tőle semmi baja, és nagyon-nagyon szereti. Így szinte minden nap belekerül így-úgy a kajába.

Sziszi: nem igaz, hogy veletek is folyton csak rossz dolgot történnek, mindenféle betegség, gond, mint Mártiéknál. Remélem hamarosan jobbra fordul minden.

Tigrincs: répa-darabokat én is szoktam látni a kakiban. Sőt banán darabokat is. Nem mintha ezt lesném állandóan, de pelenkázás közben amikor törlöm le a popsiját, akkor látom a darabokat a törlőkendőn.

Szeder: de-de, nagyon jól tudom milyen szerencsém van apukámmal. Ilyen apát kívánnék mindenkinek. Tényleg maximálisan mindenben segít, soha nem piszkál (mint anyukám), és ha 2 hétig nem beszélünk, akkor 2 hétig nem beszélünk. Ő nem problémázik semmin, ha kell minden nap eljön hozzánk, csak úgy, vagy eljön és elmosogat, vagy főz, vagy süt palacsintát. Szerencsére éppen szeptemberben ment nyugdíjba így ráér. Ha jön hozzánk, mindig hatalmas megtömött szatyrokkal jön, mindig megkérdezi, hogy kell-e valami boltból, én mindig mondom, hogy nem kell, de mégis bevásárol. Hozza a sok bébikaját, tápszert, popsitörlőt. Megjegyzem pospsitörlőből annyira bevásárolt mikor Noncsi született, hogy kb. 2 éves koráig elég lesz. Egy szó, mint száz: midenben számíthatok rá! Többször megtette, hogy itt aludt nálam csak azért, hogy én végig tudjam aludni az éjszakát, ő meg felkelt Noncsival éjjel. És még sorolhatnám….. (és ő volt majdnem 10 évig a főnököm---király dolgom volt)

Gwini: jobbulást Nórinak! Reméljük tényleg csak nátha! Huuu, most olvasom, hogy Lalu is elkapta! Ez nagyon szörnyen hangzik! ÁÁÁ! Mielőbbi gyógyulást! Tiszta jó ez a kép Laluról! Micsoda széles mosoly!

Starlak: igen, én is ezt akartam mondani. Hogy lehet, hogy Donát augusztusban született, de! szeptember 20-ra volt kiírva (ha jól emléxem ezt mondtad)… és tényleg az az 1 hónap különbség NAGY különbség! Ha azt a 3-4 hetet még pocakban töltötte volna, akkor még csak most lenne 6 hónapos. És egyáltalán nincs lemaradva, olyan kis okos, formás, értelmes, helyes kis krapek! Teljesen jól fejlődik szerintem! Akkor is az ő mosolya a legszebb!!!!!
Sapi? Már nem tudom hol volt, annyira pakoltam össze-vissza, hogy nem emlékszem hol találtam meg…. talán a kiságy szélén?!
Ez a kép tök jó!

Monee: boldog 2. házassági évfordulót! Remélem jól sikerült! Majd mesélj, hol voltatok? Jól éreztétek magatokat? Amúgy hány éve vagytok együtt? Biztos írtad már, de nem emlékszem. Remélem Ákos-baba már durmol!!!

Márti: várjuk a képeket!

Tali: bár mi nem megyünk, de azért engedjétek meg, hogy belekotyogjak. Szerintem egyáltalán nem lesz probléma, ha nem mindenki egy időben érkezik. Ezt a mi pécsi talink után biztosan mondom. Én is egyszerre vártam mindenkit, de végül külön időpontokban érkeztek, de így sokkal jobb volt. Mindenkivel külön-külön tudtam egy kicsit beszélgetni, babázni! Nektek is jobb lesz, hiszen elég sokan lesztek!

Na elteszem magam… jóccakát!
Hu, kicsit sok lettem...
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok, de Bius nem hagyja, hogy jöjjek... :? most is csak azért ugrottam be, hogy jelezzem, Holka is tud jönni a talira valószínűleg. Majd még egyeztetek vele szerdáig, de megtenné valaki, - aki elő tudja keresni a táblit,- hogy beírja Holkáékat is? Köszi!
Vendég

Jóóóó reggelt!

Nektek mondom el először a jó hírt!
Noémi először átaludta az éjszakát!!!!
Illetve pontosabban nem kellett felkelni hozzá se etetni, se teáztatni, se semmit! Hallottam, hogy 2-szer fent volt éjjel, kicsit nyöszörgött, aztán visszaaludt! Annyira megdícsértem reggel! 8-ig engedett lustulni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teljesen elkényeztet!
Vendég

Szép jó reggelt Lányok!

Eszike,
De jóóóóóóó!!!!!!! :D:D:D:D:D Gratulálok! Ez nagyon nagy öröm az biztos!!! :) Látod, előző este említetted, hogy mit nem adnál egy átaludt éjszakáért :D szuper. Most már akkor csak megtartja ezt a szokását Noncsi.
Látom írtad, hogy adsz Noncsinak babajoghurtot. Ilyet lehet? Csak azért, mert anyum multkor idehozott egy rakat Humana őszibarackos joghurt alapú cuccot,amire az volt írva,hogy 6 hós kortól, de én ilyet nem mertem adni, mert úgy tudtam,hogy ezeket csak 1 éves kor után lehet. :? Akkor most hogy is van ez? Többiek?

Ha valakit el kell vinni a talira és Veresegyház felől jön, vagy valahogy onnan,hogy útba tudnám ejteni,akkor csak szóljatok :) Szívesen elviszek bárkit :)

Márti,
Várom a beszámolót :)

Konan,
6. foga jön Annácskának??? :shock: ezt nevezem. Erről valahogy lemaradtam. (mondjuk most kihagytam pár oldalt,mert nem látok nagyon esélyt a tüzetes visszaolvasásra,mert akkor sosem tudok visszakapcsolódni. :oops: ) Nálunk még csak a 2 alsó van,amik ugye 5 hós kora körül jöttek ki. Azóta ömlik a nyála és sztem lent fog jönni a következő. Tegnap amikor nevetett a védőnőre, ő mondta is,hogy hú de fehér az ínye,jön a következő fog. Hááát,hogy mikor jön ki...nemtom...már egy ideje sztem ilyen...

Remélem ma több napsütés lesz. szeretnék egy nagyot sétálni és a séta keretében elvinni a jelentkezési lapot a bölcsiba (gyalog egy 45 perc kb oda) Ha meg nem, akkor elintézem sztem ma a nagybevásárlást. És holnap lesz nagy séta :)

Szeder,
Még nem is írtam sztem, hogy milyen ügyi Adél baba :) Láttam a mászós videót még anno a blogodban és nagyon tuti :)

Minyu,
Csonginak is nagy gratula a felálláshoz!!! :D

Starlark,
Az a fürdős, kapálózós videóóóó!!! :D:D:D Nagyon tetszik.írtó édes, szép baba Doncek. És látom neki is jó erősek a lábai:ha fogod már szépen áll, de még ő sem mászik meg ilyenek,ugye? Andor is tök ilyen (meg ő is olyan mosolygós, mint ahogya csajok írtak doncekről :) )

Am,
Aranyos vagy a visszaváró fogadtatással :D Jól esett ám! :)
Nagyon ügy MiniGyusz is már :) Andor is sokszor ezt csinálja, hogy ha fel akarom venni a produkciót,akkor csak vigyorog :D +amióta nem színesek a képek az oldalán, valahogy jól le is álltam az egésszel :oops: áhhh,pedig kéne csinálni...
Én is már nagyon várom a talit. :)
Ti voltatok már gyógytornán/neurológusnál? (bocsesz,ha írtad már)

KépKép
KépKép
gabolino

Szép Jó Reggel!:)

Gratula Noncsinak! :) :) Csak így tovább hagyd anyut pihenni :)
Eszie: Jó lehetett az a bál :) Hát hiába vadászéknál vadhús dukál :) Én egy halász bálban jártam volna úgy mint most te :)
átment este a mail?

Márti: Jobbulást remélem most már hogy itt a jó idő nálatok is megszűnik ez a folytonos betegeskedés.
Várom a beszámolódat én is :)

Monee: Hogy viselkedett Ákos? Évforduló megünneplése? :)

Etetés: Ha nem kéri nem erőltetem. Nem erőszak a disznótor :) Ha éhes lesz hát majd eszik :)
Mikor egész pici volt már igen egyértelműen jelezte hogy mikor éhes és nem más problémája van :)
Az ízlés meg változhat bár nem tudom 1-2 hónapon belül is képes-e. :)
Mi most azt vettük észre hogy Doncek a húsit gyümölcsel nem szereti, de zöldséggel simán beburkolja :) Párom mondja is hogy minden rendben a gyerek ízlésével hús mellé nem is való a gyümölcs :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Eszike!

Gratula! :D :D :D

Tegnap:
Vacsi megvolt, romantika nem. :? A zUram nem a régi, elkényelmesedett, nem vitt el "kocsikázni" a Mecsekbe, pedig van egy-két kellemes emlékeket ébresztő parkoló hely. 8) Mindegy, azért jó volt. :)
Ákos rendes kiccsávó volt, anyum simán el tudta altatni, úgyhogy van esély, hogy máskor is itt tudjuk hagyni, ha szükséges.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Noni!

Boldog születésnapot!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Baba Tali:

a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.
gwini: Lurdy április 8.
gabolino: Lurdy április 8.
hbetti: Lurdy április 8.
anyoooka: Lurdy április 8.
ági: Lurdy április 8.
evibabi: Lurdy április 8.
winona:Lurdy április 8.
humanka
márti
holka

Márti: Várjuk a képeket, ha tudsz gyere már nagyon kíváncsiak vagyunk.

A.m.: A ruhát itt vettük a baba boltban, szerintem nem volt drága annyira, láttam már 10 fölött is. 5000 Ft volt az inggel együtt.
És próbáld felvenni, ahogy pörög Minike, mert megnéznénk, nagyon édes lehet.

Eszike: Nagy-nagy gratula Noncsinak a sok alvásért. Irígy vagyok egy kicsit, én sem aludtam még egy éjszakát sem végig , persze Misu miatt. :cry:

Monee: Örülök, hogy szép és persze nyugis estétek volt. Nászéjszaka? :lol:

Rólunk: Csak röviden, mert most ébredt. Nyűdös ezerrel és az éjszaka óránként kelt, én meg hulla.
Majd jövök....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.03.31 09:04-kor.

Kép
Kép
noni78

Starlark!
Nagyon édes Doni azon a képen amin a "gondolata" is látszik.Igazi kisfickó :D

Monee!
Gratulok a 2. évfordulóhoz.Sajnálom,hogy a párod nem vitt el kocsikázni. Örülök,hogy Ákos ilyen jól viselte az estét.Közben eszembe jutott,hogy nemsokára nekünk is a 2. évfordulónk lesz :D

Eszike!
Már ki is jött a baloldalon :lol: most készül a másik oldalon is :shock:

Márti!
Sajnálom a betegséget.Gyógyulj meg minél előbb! Várom a beszámolót+képekkel én is.

:D

Kép
Kép
a.m.

Nagy Judit vagyok, az SZTE JGYPK (Rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapképzési szak – Életmódtanácsadó specializáció) utolsó éves hallgatója. (2008. márciusiaktól)
Segítségeteket szeretném kérni egy kérdőív kitöltéséhez, a szakdolgozatomhoz kellene, melyet az első gyermek születése utáni időszak nehézségei - témában írok.
Kérdéseim főleg a terhességre ill. a szülés utáni időszakra vonatkoznak.
A kapott információkat bizalmasan fogom kezelni, csak tudományos célokra (szakdolgozatom elkészítéséhez) használom fel.

Aki szívesen kitöltené, kérem írjon az e-mail címemre és elküldöm a kérdőívet. Nem sok időt vesz igénybe. Előre is nagyon köszönöm.

juditkecskemet@freemail.hu

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszike!
Gratulálok az első átaludt éjjelhez.Megérdemelted már te is. Reméljük ezt még sok ilyen követi :wink:

Gabolino!
Igen voltunk 2 hete neurológusnál és most annyi a teendő,hogy hason kell játszania mindig. Meg is van a hatása. :lol: Mindig máshol/máshogy találom,mint ahogy letettem játszani.Ápr.20-án kell visszamennünk.Remélem nem lesz semmi és nem kell gyógytorna.
Rakjál képet az édes Andorról légyszi' :wink:

Noni!
Boldog szülinapot kívánok :D
Sajnálom az éjjel. Remélem hamarosan el jön a te időd is :wink:

Kép
Kép
a.m.

Visszakerestem Humanka emilcímét és megírtam neki az időpontot.
Ha van hír róla majd szólok.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Bocsika, nem személy szerint írok, mert csak átfutni volt időm.

A bokám köszönöm jól van! Már csak egy kicsit fájdogál, de még pihentetem, tornából felmentve! :lol:
Fogacskákkal folyton küzdünk 3 hónapos kora óta. Néha van 1-1 jó napunk vagy éjszakánk, de sajna nagyon megszenved Annácska velük. Most nem tudom, melyik lesz a 6., mert tulajdonképpen mindenhol masszírozza. Jobb oldalon is és bal oldalon is! :? Annyira sajnálom szegénykémet! :(

Noni!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!! :D

Képzeljétek! Tegnap megrendeltük a függönyöket a lakásba! Szerintem nagyon szépek lesznek, de nekem semmi térlátásom és képzelőerőm nincsen hogy hogyan fog kinézni készen. Már nagyon kiváncsi vagyok! 10-ére lesz kész!
A párom pedig meglepett! Mától minden héten 1x fog járni hozzánk takarítani egy hölgy. Nagyon jól esett (bár először nagyon furcsa érzés volt :roll: :lol: ) . Elmondta, hogy látja, milyen nehéz Annácskával egész nap és csak segíteni szeretne (szerinte könnyebb végigdolgozni egy napot, mint Annával "küszködni"). :oops:
Tényleg nem könnyű! Mostanában állandóan állni akar, de hát persze akkor tartani kell. Se ülni, se feküdni, se semmit nem hajlandó már. Csak is ÁLLNI!!! :roll: A kiságy sem megoldás, bár ott egyedül fel tud állni, de ott meg nem tud leülni. Csak feláll és ordít! + jönnek a fogacskák.....! + egy kamasz fiú délutánra! Estére meg is haltam! :lol:
Így legalább a lelkiismeret-furdalás enyhül, hogy nem úszik annyira a lakás (legalább is gondolom!).
Ébredés van, megyek....

Kép
Kép
konan

A.m.: Jaj, de aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam.
Különben nekem az lenne a furcsa, ha Misike átaludná az éjszakát. Biztos beparáznék, hogy mi a baja.

Kép
Kép
noni78

Konan: Neked is köszönöm.
Engem nem akar a férjed meglepni, nálunk is úszik minden. :lol:
Örülök, hogy jobban van a bokád.
Ja, és Misike is dettó Annácska, se feküdni, ülni még nem tud, csak álldogálni akar Ő is.

Kép
Kép
noni78

Gabolino: Én is néztem ezeket a bébi joghurtokat, de én picit be vagyok paráztatva a tejtől. 6 hós korig tejpépet se adtam amiben tápszer is volt.
Szerintem én 8 hós koráig várok ezzel, de azért mert egyszer nekem volt tejfehérjétől csúnya allergiám még gyerekkoromban. /No az is igaz hogy akkor nagyon rá voltam kattanva a kakaóra, tejfölöstúróra, tejbegrízre, kefirre :) szinte mást nem is ettem, ügyelet, injekció 1 hónap diéta/ Azóta sincs bajom a tejjel most is iszom, szeretem no :)

Igen Donek se mászik de most rájött hogy forogva is lehet haladni :) Úgyhogy tegnap sikeresen megismerkedett a villanykályhával, hálisten csak félszeg simi volt és addigra már ott voltam és arrébb tettem :) Kicsit meglepődve nézett de más baja nem lett. Mondjuk nem is forró de azért az ő vékony kis bőrének elég meleg.

Monee: Akkor Ákos megengedi nektek hogy néha kirugjatok a hámból :) Apáját használat előtt felrázni! :)

Megjött végre a biztonsági ülésünk :) Nagyon szép :)
Hbetti: Apa este beszereli és elmegyünk egy próbaútra vele de az igazi kipróbálás szombaton lesz akkor lemegyünk a Balcsira. Megírom majd mik a tapasztalatok.
Ti hol szeretnétek megvenni? Mert a legjobb áron én a http://www.price-killers.com/

Wáááááááá de hülye vagyok.... nem néztem meg a fuvar levelet és kifizettem a fuvarköltséget holott a feladó már rendezte... :evil:
Apa most próbálja visszaszerezni.

Kép

Kép
starlark

sziasztok!

Noni, boldog szülinapot!!!

Eszike, gratula Noncsinak!!! remélem így is marad! :wink:

Mi voltunk doki néninél, Dorkának megint bronchitise van :evil: köptető, hörgőtágító... antibigyóval egyelőre várunk még mert láza nincs.
Már Ádám is kezd köhögni de a tüdeje még tiszta... remélem, 8-ára rendbe jönnek.
Annyira elég már! ma fogadóóra, elbeszélgetek az óvó nénikkel, hogy hogy is van hogy beteg gyerek nem mehet oviba?! mindig van beteg, akármikor jár Dorka oviba. És hozza haza...

na kidühöngtem magam, megyek főzni. jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Gabi: én a Humana-s joghurtot Szedertől kaptam szombaton ajándékba. Gondoltam ha ő ad, akkor én is adhatok! Sőt, Starlak is pont ugyanolyat hozott a talira... Így én is adtam Noncsinak!
Vendég

Noni! Boldog születésnapot kívánunk!
Vendég

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NONI!!!!

Eszike!
Gratulálok Noémi felállásához! Nagyon - nagyon ügyes!!!!!

Jövök délután.. most rohannom kell.

szeder74

Kép Noni ezt csak neked!

szeder74

Noni NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNOK!!! :D

Most csak gyorsban bekukk és hozok egy jó adag képet,amit Am már annyira kértel ;) :D

Kép pancsi-vadászat Kép Hahó Kép A Beállás :D Kép Kép Az oroszlános járgány Kép Kép Kép ilyet is tudok Kép ezt most muszály? Kép nah, így már jobb :)

most lépnem kell, majd gyüvök :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!
Szép tavaszi napra ébredtünk! Sá lá lá lá lá…… :D :D Az embernek még a kedve is sokkal jobb!!! :D

Köszönöm a keresztelő-ruha dícséreteket! :oops: Természetesen a rakok majd fel olyan képet is, amikor a kisasszony viseli! Erről jut eszembe: MÁRTI, várjuk a beszámolót és a képeket a nagy napról!!!!!!

Látom olyan nagy pörgés nem volt a hétvégén… Nekünk végre sikerült apával kettesben eljutni szaunázni. Nagyon vágytam már rá és remélem segített a maradék „takonykórból” kilábalni.

Megint nagyon jó képeket tettetek fel!

Először is a talis képektől voltam elájulva!!! Hihetetlen, hogy egyidős gyerekek mennyire mások tudnak lenni! Méretben, fejlettségben egyaránt! Örülök, hogy megosztottátok velünk a képeket!!!

Minyu, az apa-strapa valami szuper!!! Még a hátára elférne egy kislány is, nem? :lol:

Ági, Dávid milyen huncut az első képen! Megzabálom! A céklás is nagyon jó! Szereti? Alíznak nem igazán jön be…

Anyooka, a te kispasid sem semmi! Alíz is most kezdi „kóstolgatni” a lábát, de ahogy meglátja a fényképezőgépet, vigyorog és felhúzza az orrát…
Ja, „megnyugtatlak”, nálunk is ugyanez a helyzet ovi téren (mindig van beteg gyerek és mi összeszedjük). Balunak az idén 2 hét volt a leghosszabb, amit egyhuzamban oviban töltött (a legkevesebb pedig 2 nap). Most már múlt hétfő óta bírja…. Ki tudja meddig!? :shock:

Honey, nekem a hasalós kép tetszik jobban!!! De Flóra mindegyiken nagyon édes. Remélem a bandzsítás tényleg csak esztétikai!

Tigrincs, Zalánnak még a szeme sem áll jól! Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neki!!! Popsi-pirosságra minden tanácsot megkaptál már…. Remélem azóta javul a helyzet! (a répás képre először azt hittem, hogy a kakitól maszatosat raktad fel :mrgreen: – utána elolvastam a kép kommentárját!)

Röné, természetesen szavaztam a kis barátomra!!!! Sajnálom, hogy betegek vagytok / voltatok! Új dokinéni milyen?

Gwini, Lalu nagyon édes a képen! És a sapija valami csúcs szuper!!!!

Noni, Misike micsoda PASI ebben a szerkóban!!! Boldog szülinapot kívánok én is neked!!!

Eszike, Noncsin – mint mindig – most is csak ámulok…. Gratulálok az átaludt éjszakához!!!! Tudom milyen sokat jelent!!!
Ezek szerint te is vadászfeleség vagy!? Én is, de én szeretem a vadkaját. Azt mondják, hogy egész jól el is tudom készíteni…. Örülök, hogy azért jól érezted magad a bálban!

Monee, gratulálok a házassági évfordulóhoz! Ezek szerint nem csak az én férjem lustul el… :oops:

Húú, ha valakit kihagytam, bocsi…

És végül egy kép tőlem is.
Vasárnap reggeli idill apa és anya ágyában:
Kép

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!!

Na megérkeztem Én is!!

Zalán babának nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Noni nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Betegeskedőknek jobbulást!!

Talisokra irigy-irigy! Biztos nagyon jól fog sikerülni! Sajna Én nem tudok elmenni mert vezetni Pesten nem szoktam sőt még itthon sem nagyon és a keresztelő is azon a héten lesz Nálunk is úgyhogy van mit csinálnom :(

A képek a babákról és a talis képek is nagyon szuperek lettek! Gyönyörűek a babáink!!

Gratulálok mindenkinek akinek van új előrelépés fejlődés terén, és az új fogacskákhoz!! Annyira sok mindenkinél van azért nem írom személy szerint nehogy valakit kifelejtsek!!

Gyors Rólunk!! Ramóna is átesett a tüszős mandulagyulladáson! Egy hét szünet után ismét taknyosak lettek mindketten! Plusz most lett még egy gyermekem!!! A keresztlányom mert neki meg eltört a kulcscsontja, szombat éjjel leesett az ágyáról szegénykém!! De Ő már 5 éves úgyhogy most így elvagyunk 4-en csajok!! Ramóna még mindig nem forog hátról hasra sem vissza :( Ülni nagyon szépen tud. Remélem a fordulás is hamarosan menni fog!! Fogunk még nincs! Az új ízeket egész jól veszi. És még Nálunk sem volt egy átaludt éjszaka sem. Ugyanúgy 2 óránként kel vagy 1 óránként.... Ez van, remélem hamarosan eljön a mi időnk is :)

Most mennem kell kezd elszabadulni a pokol

:lol:

Kép
Kép
lanta

Noni Boldog Születésnapot! :)

Ezt most fényképeztem a kertben
Kép

Kép

Kép
starlark

Eszike: Az nem joghurt volt hanem nekünk is hozott Szeder ajándékot de Nestlés poharas gyümölcsöt. Doncek nagyon szereti. Eztán én is veszek mert pont egy tízóraira való van benne nem kell a maradékot rakosgatni. Utazásra pont ideális.

Gabolinio: Andor egy tünemény kispasi :)

Netti: Tényleg idilli az idilli kép :)

Lanta: a betegség nálatok is monnyon le!!! :evil:

Visszahozták a fuvarköltséget :) Szegény pasi győzött mentegetőzni.

Kép

Kép
starlark

Netti: igen az én párom is vadász! Gondolhatod mennyire örült volna egy fiúnak!!! (ha kívánságműsor lenne) De persze nagyon szereti Noncsit, és szerintem örül, hogy lánya van. Akkor nálatok is tele van a lakás agancsokkal meg mindenféle szőrökkel-bőrökkel, fogakkal? Na meg az a rengeteg puska!
Voltál már a férjeddel vadászni?

Gabolino: nagyon jók a képek, hozzál még máskor is, én imádom nézni. Andor olyan kis jókedvű mindig!

Köszönjük a gratulációkat, a felálláshoz és az alváshoz is. Én nem gondolom, hogy ez az alvás dolog most már így is marad. Csak már annyit győzködtem Noémit, hogy gondolta: jól van anya, na egyszer alhatsz!

Lanta: remélem most már hamarosan eljön a Te időd is! Szorítok!
Jobbulást a lányoknak!
Vendég

Starlak: én azt hittem az joghurt, amit Szeder hozott, mert teljesen olyan illata van...
Vendég

Ezt az Andort én úgy meg fogom gyürkészni,hogy az csak na. Csak kerüljön egyszer a kezem közé :lol: :lol: :lol: nagyon jók a képek.

Netti4
NAgyon édesek a gyerkőcök :D Hát a kis Alíz azzal a hosszú hajjal. Szokott néha copf is lenni? Én csak szökőkútnak hívom ha a fejecskéjén van.

Kép
Kép
a.m.

Nagyon köszönöm a köszöntést és külön köszönöm a virágokat nagyon szépek, még az illatukat is éreztem. :lol:

Gabolino: Csodálatosak a képek a kis Huncutkáról. Van fényképész a családban? Csak mert nagyon profika képek.

Lanta: Jobbulást a lányoknak és a kis törött kezű keresztlányodnak is. Nagyon jó lett a vonalzód.

Netti: Nagyon aranyosak a gyerekek együtt. Nincs féltékenység? "Pl. nem nyúlhatsz a játékomhoz!"

Anyooo: Jobbulást Nektek is, nagyon sok szülő nincs tekintettel a másik gyerekére. :evil:

Starlark: Még jó, hogy nem égette meg a kis Doncek a kezét.
Jó próbautat a kis ülésben, remélem tetszeni fog neki.

Kép
Kép
noni78

Ja, és majdnem elfelejtettem, aki 8-áig nem küld nekem 6 hós képet, azt elfenekelem személyesen. :lol:

Kép
Kép
noni78

VÉGRE VÉGRE!! Ramóna hátról hasra fordult kétszer is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Indiántáncot jártam örömömben!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanta:Gratulálok Ramónának! :lol: Az ember ilyenkor sírni tudna örömében.

És én is egy képet hoztam:
Kép

Kép
Kép
noni78

Noni kösziiiiiiii!!! Én is tiszta Boldog vagyok!!! Annyira vártam már ezt a pillanatot!!! A Te képed is nagyon tuti!!! Nagyon édes Misike és nagyon ügyes!!!

Kép
Kép
lanta

Lanta: hatalmas GRATULA! a forduláshoz!

Noni: dejó ez a kép! Hogy Te miket tudsz? Vagy a PhotoShop?
Vendég

Köszi Eszike!!! Biztos Noncsi is hatással volt Rá mert szoktam neki mutogatni. Annyira ügyes kiscsaj!!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Ja,ja Photoshoppal készítettem a képet. Egy kicsit babrálni kellett, de sikerült.

Kép
Kép
noni78

Gabolino: Tessék Andor oldalát frissíteni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
noni78

Noni mi ezzel szeretnenk neked nagyon boldog szuletesnapot kivanni!!!

Kép

szisziKép
sziszi7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?