Sziasztok Lányok!
Sikerült ideérnem
Roppant szépek,cukik, csodásak ismét a babaképek!
Mindegyik!
Micsoda sapija van a nagymosolygós Lalunak!
És hát Misike!!!
:D Fantasztiukus kép!
Zalán babának nagyon boldog első névnapot kívánok!!!
Júj lányok, nagyon szuper lehetett a tali!!!
csúcsszuperek a képek!!!!!! Annyira jók!!!Mindegyik, komolyan, egytől egyig!!!
Én is már nagyon várom a nagy közös talit
A betegecskéknek kívánok jobbulást, meg küldöm a gyógypuszikat!!! Legyen már tavasz!!!!!!!!
Monee,
Boldog 2. évfordulót! szurkolok az este miatt.
Én most azért sem tudtam jönni sokáig, mert Szabolcsom szülinapjára készítettem ezerrel az ajándékát és ez eléggé lefoglalt Andor mellett
Mert szervezgettem ugye ezt-azt, bulit, utazást, stb
A buli szombaton volt és nagyon jó lett. Bent voltunk Pesten, anyum vigyázott Andorra, de mi fürdettük még és tettük le így nem volt gond. Viszont reggel!!! Képzeljétek A reggeli etetést anyum vállalta, mert én baromira álmost voltam még. Majd utána mikor 10 körül felkeltem és odamentem Andorhoz - kint játszott anyummal a nappaliban - mogorván nézett rám
SEMMI de SEMMI mosoly!!! Ilyen SOHA még nem volt. Csajok, Andor tuti megsértődött,hogy nem én üdvözöltem reggel!!!!!!! Vagy mi lehetett? Olyan rossz érzés volt
mintha veszekedtem volna a még beszélni nem tudó gyerekemmel
nagyon fura volt. Majd felvettem és képzeljétek, úgy ráborult a vállamra a drága, mintha tényleg megörülne, megbocsájtana vagy nemtom
Azt hittem elpityergek
Eszti, Noncsi nagyon ügyes! Tök jó a videó!
Akiknél még nem produkál ilyen fergeteges mutatványokat a baba, sztem nem kell aggódni
Hisz ez még teljesen belefér a fejlődésük ritmusába. Inkább Noncsi iper gyors,mozgékony.
Múltkor ugye a gyógytornász mondta is,hogy 10 hós korára kell elérnie azt,hogy másszon.
Mivel megkért a nőci,hogy hívjam fel március végén,hogy hogy állunk a mozgással (mert ugye márc elején voltam, hogy nem forog Andor), beszámoltam, mondta,hogy miden ok, de azért személyesen is meg szeretné nézni. így ápr. 7én megyünk.
Ha gyakorlatozok vele, akkor most már szépen fel tudom "állítani" 4kézlábra és meg is tartja magát egy darabig, majd kirúgja a lábait.
de haladunk sztem
Honey,
Az etetéses probléma,amit felvetettél nálam is fejtörést okozott korábban meg még néha most is. De igen, az is lehet,hogy nem éhes akkor annyira. Én volt,hogy próbáltam neki adni mást, de ilyenkor igazán az sem jött be.
Van nálunk is - pl ma d.e. - hogy evett paradicsomos krumplit, szereti nagyon, és kb fél üveggel evett, nem kért többet, pedig ez nem elég neki. Majd adtam neki inni. Utána játszott, álmosodott, nyügi lett, letettem de csak nem aludt el, hanem kellett neki még tápit adnom. Nah, ilyenkor nálunk is ez pl 1 órára rá történt. Háááát nemtom. Okosat nem tudok mondani, de igen, nálunk is van ilyen. Igazából az vált be nekem ilyenkor,hogy ha nem kér szilárdat többet, akkor kap mellé tápit úgy ,hogy jóllakjon. Ilyenkor nem nyavalyog később
Most mennem kell, felébredt...