Sziasztok!
Gyorsan átfutottam az utolsó 2-3 oldalt (nagyon el vagyok maradva, többre nincs időm)
Látom szervezitek a talit! Sajna én biztos nem tudok menni, mert nálunk is húsvétkor lesz a keresztelő, úgyhogy készülődés lesz nálunk is ezerrel. Előtte hétvégén elvileg jön a tesóm segít takarítani, de szerintem nem végzünk az egész házzal.
Ruci már megvan, szerintem gyönyörű
Menü még most van kialakulóban, de Márti menüjét olvasva fennakadtak a szemeim!
Nem semmi fincsiségek lesznek!!! Mondjuk segítségem nekem is lesz, nem mindent én csinálok!
Még rólunk: Alíz fél évesen 9 kg és 73 cm! A tesója 19 dkg-mal többről indult (4620), de csak 7,5 hónaposan volt 9 kg!!!
Egyébként múlt pénteken megmutatta, hogy tud hasról-hátra fordulni (meg azóta néhányszor)!!!
Tudom, hogy nem nagy szám a fordulás Noncsihoz, Emmához és a többi ügyes gyerkőchöz képest, de nekem az volt!
Amúgy hason ő is úgy repülőzik, mint Konan Annája. Sőt még berreg is!
Hozzátáplálásról:
Alíz már eszik: barackot, almát, gesztenyét, sütőtököt, sárgarépát és ma kóstoljuk a céklát.
Dokinénink szerint a legújabb kutatások szerint a burgonya irritálja a picik hasnyálmirigyét, ezért 1 évesen javasolt bevezetni!
Úgyhogy ha lehet, mindent rizsliszttel, rizspehellyel ill. rizspéppel kell sűríteni.
A másik - ami számomra újdonság - a lisztes dolgok bevezetése. Azt is csak 1 éves kor után javasolják, mert mostanában nagyon sok a lisztérzékeny gyerek.
Gyerekülés téma: Alíz egyenlőre még hordozóban utazik, igaz lassan kicsi lesz neki. Tesójáról maradt egy Römer ülés, azt fogja örökölni. Balázs már 1 éve Indy-ben ül az autóban, jelenleg a "jobb 1-ben"!
Nagyon jó képeket láttam!
Eszike, Noncsi nem semmi nőci, még a szeme sem áll jól!!! Jaj nektek fiúk!
A.m., Gyuszika tud élni, ahogy látom!
Konan, Anna nagyon édes, főleg a kukucskálós képe tetszik! Nem semmi, hogy micsoda "fogsorral" rendelkezik már!
A szőnyeg is nagyon aranyos. Lábadat sajnálom, én is ilyen "bokakificamító" típus vagyok.
Anyooka, nagyon jó az új babaverda. A mienk is hasonló, csak Pierre Cardin. Persze Ádám benne a legédesebb!!! A kalapos képek meg egyszerűen szenzációsak!
Noni, a gyerkőceid nagyon édesek! A tesós képen látszik, hogy mennyire szeretik egymást! Misike is jó súlyban van! Nem úgy néz ki, mint egy féléves baba!!!
HOney, tényleg nagyon jól néztek ki a képen! Írj magatokról többet, légyszi! Lelkileg rendbejöttél már?
Betti, fogzást sajnálom. Nekem az alsó bölcsességfogaimat úgy kellett "kiműteni", mert nem tudott rendesen kibújni és folyamatosan gyulladt volt....
Úgyhogy nagyon együttérzek veled! Julcsiról nincs új képed?
Evibabi, Zalakaroson merre mentek? Görögország nekem is a szívem csücske, de két picivel inkább belföldre megyünk.
Szeder, látom nagyon lefoglal a blog írása és egyre ritkábban jössz!
Márti, gyere te is! Hiányoznak az írásaid! Mindenki meggyógyult már???
Akit még nagyon régen láttam, az Roni!!! Hol vagy?
Valószínűleg én sem tudok sűrűbben jönni, jön a jóidő, csavargás, kerti munka, udvar rendben tartása.... de már nagyon várom!!!
Jó hétvégét mindenkinek!!!