Új privát üzeneted érkezett!

a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8

szeder74

no laptetőn a "táblánk", de remélem,hogy nem csak megszervezzük.. aztán füstbe megy, mint a múltkori... :wink:

szeder74

Na jól jöttem tegnap este... ember tervez, Bius végez! :lol:
De egyébként még mindig nem jövök, csak jelentkeznék:

bejci: Lurdy április 8.
Vendég

Honey!
Annát csak(!) a cici nyugtatja meg! :D

Tamás gépével csináltam azért néhány képet:

Kép Így repülök

Kép Becsúúúúsztam!!!!

Kép Kukuccs!!!

Kép Panka új szőnyege (mai szerzemény)

Kép
Kép
konan

minyu: Lurdy április 8.

konan :)
naggyon tuti a kukucskálós kép :D :D
És a szőnyeg nagyon szépséges!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Humanka: hát nem lesz semmi utatok az biztos :) Igen a 3 óránkénti ébredés tök normális, azzal már nem vagyok álmos napközben :D Egyébként dehogynem szeretném lezoktatni, a hétvégén betölti a félévet, és kezdünk hozzátplálni, remélem nem lesz már éhes éjszaka, vagy legalábbis kevésbé. Én már egy keléssel is bőven kiegyeznék.

Sziszi: huh rosszul hangzik ez a magas láz, remélem már jobban van Rékuc!

Eszike: sajnálom, hogy Noncsi megint náthás :( Jobbulást neki, nektek meg drukk, hogy el tudjatok menni pároddal a bálba :) Nagyon ügyesen térdel és áll a kisasszony :)

Anyoooka: nagyon aranyosak a kalapos képek! :D

Konan: sajnálom a rossz éjszakákat :( Zalán legalább alszik a kelések ellenére is, általában minimum 7ig. nagyon édes Anna :) A szőnyege meg különösen tetszik :)

Márti: örülök, hogy javulófélben vagytok :)

Minyu: jobbulást Nándinak!

Autósülésből én is Römer szeretnék, csak kérdés, hogy honnan tudom egy használt ülésről, hogy nem bakesetes-e. Újonnan meg nem tudjuk megvenni, ez szinte 100% A másik variáció a Kiddy, olyasmi, amit Reladream betett csak 9-18kg-ig, mivel az ADAC törésteszteken (én ezt nézem általában) szintén "jó" minősitést kapott, és ezt még esetleg megtudjuk venni újonnan is. De autósülés előtt még autót veszünk :D

Monee: nem lehet a Römert hivatalosan bekötni háttal. Pedig olvastam róla valamikor másfél éve egy cikket, hogy a gyerkeknek 3-4 éves korukig hátal bekötve lenne a legbiztonságosabb.

Am: nagyon édes a babatalis kép! :D

Honey: sajnálom a rossz éjszakát :( Drukk, hogy mielőbb kibújjon a foga Flórának.

Szeder: nekünk elég nehéz ki-be kötni az autósülésünket a Trabicsekbe, úgyhogy mi eddig is kiszedtük a gyereket a hordozóból. Általában a babakocsiba is visszalaszik 2 perc alatt.

Rólunk: rajta van a lakhatásin a jogerős pecsét :D Mostmár csak az értékbecslő fogadja el a házunkat, és lassan célegyenesben vagyunk :D

Kistiggrincs: Lurdy április 8.

Kép
kistiggrincs

Hello lányok!

Először is: babák gyönyörűek, most kivételesen én sem emelnék ki senkit, nehogy valaki kimaradjon! :)

Másodszor: Köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám! :)

Honey: Tökre egyetértek a védőnőddel. Az enyém régebben- amikor paráztam Bius súlya miatt- azt mondta, hogy manapság Közép-Európában nem nagyon halnak éhen a kisbabák! :) Flóra szép formás baba, most hogy kap mást is enni, előbb utóbb csak megindul a hízása. Múltkor azon gondolkodtam, hogy most mindent megteszünk azért, hogy hízzanak, pár év múlva meg majd ők tesznek meg mindent azért, hogy ne! :)
Rossz éjszaka: Sajnálom, nekünk is volt ilyen időszakunk, pedig még a fogunk sem jön..., remélem Flóránál is csak átmeneti!

A.m:
Tényleg jó a szőnyegetek! Nagggyon pasis! Jó lehetett a baba-tali! Elnézve a képeket, én is várom a miénket! Nagyon vagány vagy, hogy olyan messziről is jössz!

Kistigrincs: JAj de örülök Nektek!! Végre jogerős a használatbavételi! Mikor veszitek birtokba az új kuckót?

Eszike:
Jaj de örülök a jó éjszakának! Kívánok még sok-sok ilyet a közeljövőben! Noncsi nagyon ügyes!! Annyira sajnálom, hogy nem jöttök a talira!! Olyan jó lenne látni miket csinál már!

Anyooka:
Most, hogy már Noncsi is áll, én is elgondolkodtam a különbségeken.... de nyugi... majd a talin csinálunk egy "mászós" meg egy "fekvős-nézelődős" csoportot! :) :twisted:

Márti: Jaj.... annyira sajnállak Titeket... remélem már mindenki egészséges!

még jövök..
Vendég

Kistiggrincs: Nem erre a videóra gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=G8mFsXNXOLw
Nagyon jól szemlélteti hogy mi a különbség a háttal és a szembe bekötés között.

AM: nem semmi talis kép Mini Gyussz tud élni ennyi csajszi :)

Eszike: Noncsi is hihetetlen mozgékony nagyon ügyes :)

Konan: Micsoda kék szemek :) :)

Eszike, Monee, Szeder: Hozzuk össze azt a talit :) mi úgy 1-2 óra felé le tudnánk érni csak mondjátok hová mert Pécsen én se vagyok nagyon ismerős de telós segítséget bármikor tudok kérni :)
Az Árkádhoz és az Intersparhoz stabilan oda találok :)

Kép

Kép
starlark

Kistiggrincs!

Én annyit tudok segíteni, hogy az a Kiddy Life Plusz, amiről a képeket feltettem, az 45e Ft volt. Nagyon kevés helyen lehet kapni (Minyu sem hallott róla, pedig ő mindenben nagyon tájékozott ). Pl. van pl. itt:

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2665

Itt meg találtam egy animált bemutatót az állítási lehetőségekről

http://www.nest.info.hu/lplusel.htm

Pusz
realdream

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt velünk!
A Nóri megetette a Lalut szeletelt gyulai kolbásszal. :shock: Mire észrevettem, már 1 szelet bent volt a húgi szájában. Azt szopogatta és nagyon ízlett neki. :lol: Aztán persze kivettem.
Most már jobban kell erre figyelnem, mert eddig nem próbálta etetni.
Ezután én elkezdtem vacsizni egy szendvicset. A húgi teljesen beindult, hogy megszerezze a kajámat. Odatettem a szájához és elkapta a kezeivel és nyalogatta a kenyeret. Valamennyi ment a szájába, azt rágcsálta és lenyelte. Nagyon ízlett neki, mert utána már hisztizett érte. Lehet, hogy mégiscsak jó evő lesz majd belőle, ha már azt eheti majd, amit mi? :roll:
Holnap megyünk a dokinénihez. Szurkoljatok!

gwini: Lurdy április 8.

gwini

Sziasztok!

Ezer bocs ismét :oops: nem tudtam még visszaolvasni,csak benéztem és lám van már dátum, így becsatlakoznék :)

gabolino: Lurdy április 8.

Ma megint egész nap csavarogtunk, bölcsödébe elmentünk jelentkezési lapért - így lesz esélyünk jövő szeptemberben remélhetőleg.

KépKép
KépKép
gabolino

Konan, annyira édeseka képek!!! :lol: A repülős a kedvencem!

Gwini, gyulai kolbász! :shock: De látod, ezek szerint csak a tejcsit unta meg LAlu!!! :wink:

Voltunk doki néninél, szerinte Ádámnak semmi baja... A gáz az, hogy én fürdés után megint hallottam valamit... Én vagyok paramami, vagy esetleg a párás, meleg levegő hozza elő?! Holka?!

És hogy valami jó is legyen a mai napban, Ádám kapott egy új babakocsit! A nagyot nehéz berakni a kocsiba és Dorkáért csak úgy tudok eljárni az oviba ha viszem a kocsit is és abban tolom be Ádámot.

Íme az új verda!
Kép Kép

Megyek, House kezdődik! Imááááááádom!!!

Kép

Kép
anyoooka

Már megint milyen szép babák!!
a.m.!
Gyuszika tud élni már most.

Megint nem tudok reagálni, mert szalad velünk minden. Hihetetlen, hason utál lenni, a hátán meg unja a banánt. Így ha nem szórakoztatom, akkor megy a hiszti. Persze ha megyünk valahova, mint pl. ma tornára, akkor semmi baj, sőt vigyorog és dumál ezerrel, de otthon. A tornász csaj meg is említette, hogy hihetetlen, mennyire nyugodt gyerekem van. Mondom igen, társaságban. De otthon már nem. Kezdetben valóban el volt 1-1,5 órát egyedül. Ma már 2 percet se képes. Ezért se tudok reagálni, mert így este jutok géphez, és olvasom vissza az aznapi hsz-eket. Így tegnap este eldöntöttem, kész, én is elviszem gyógytornára. Hátha megszerettetik ott vele a hasalást, meg ráérez a kúszásra (napközben próbálok neki ebben segíteni, de lehet, nem jól csinálom), így felfedezhetné a világot. Mert amúgy nagyon érdeklődő. Talán akkor nem kellene egész álló nap szórakoztatni, mert ez így fársztó.

Eszike!
Nagyon-nagyon ügyes Noncsi!!

A hordozót mi is kezdjük kinőni, a lába már nálunk is lelóg, de még nem gondolkodtam, hogy le kéne cserélni. Na meg most rengeteg a kiadás.

Úgy látom, ápr. 8. lesz a befutó a talira. Ez ugye pont szerda, mi szerdánként szoktunk tornára járni. Az a bajom, hogy bérletet vettem, ami konkrét időpontokra szól, nem hiszem, hogy egy alkalommal tovább járhatnék, ha nem mennék 8-án. Azért rákérdezek. Viszont, ha kora du. lenne a tali, akkor még mi is odaérnénk. Tényleg, hánykor lenne a tali?

Na mentem, mert későn fogok megint lefeküdni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt! Én vagyok az első ma! Kislányom egy órája kitalálta, hogy ugyan már keljünk fel, minek annyit aludni? :twisted:
Próbáltam rábeszélni, hogy ilyenkor még aludni kell, de nem hatott... Le merem fogani 9 óra felé meg kitalálja, hogy mégiscsak aludni akar, de persze addigra már én nem tudok elaludni. Hát ez van!

Konan: nagyon édes Annácska a képeken. Gyönyörű szemei vannak!

Anyoo: menő ez a kocsi. Ja és írtad, hogy lehetséges, hogy a nátha a fogzástól jött elő nálunk. Nem tudom... mindkét foga már kibújt, de a nátha még tart erőteljesen. De sokkal hősiesebben viseli, mint az előző nátháit.

Gwini: kolbász? Nem semmi! Nálunk egyelőre a kenyér a nyerő. :D

Csajok: ha minden igaz asszem meglesz az első topic-tali szombaton, olyan Dunántúli módra! Szeder, Starlak, Monee, Eszike. Úgy néz ki összejön, majd hozunk képeket!

Köszönöm a Noncsi dícséreteket!

Hordozó, gyerekülés: mi nem váltunk. 2 ülésünk van, a fényképeken amit tegnap feltöltöttem mindkettő látszik. A kocsimban van egy Chicco, és egyelőre itthon van egy Nania. Nem szándékozok másikat venni, elvileg ezek hosszú távra szólnak, és olcsóbb kategória. A hordozós megoldás nálunk nem játszott soha. Az tény, hogy nem kellemes szegény gyereket kiráncigálni a kocsiból ha odaértünk valahová, mert persze mindig bealszik. De már megszokta, ilyenkor mindig felébred, és még soha nem tudott utána visszaaludni. Van hordozónk is, de gyerekkel együtt olyan dög nehéz, hogy nem vállalom a ki-be rakodását. Egy kétszer eleinte cipeltem le-föl, de hamar feladtam. A bealvós képen látszik, hogy már Noncsi lába is eléri az ülés háttámláját, de egyelőre nincs mit tenni. Addig nem akarom megfordítani még stabilan nem tud megülni. Szerintem előbb fogunk állni, mint ülni! :lol:
Vendég

Nahát egyre hosszabb a tábli. De jó :D Már egyre jobban reménykedem,hogy összejön végre.
Már csak az időpontot kellene egyeztetni.Szerintem 3 óra alatt érünk oda. 10-11-nél hamarabb biztosan nem jó nekünk.

Bejci!
Köszi,de tegnap azt mondta a párom,hogy kivesz az napra szabit és feljön velünk :D Addig elmegy az egyik haverjához.

Minyu!
Be lehet oda menni babakocsival is?Csak azért kérdem mert Gyuszika nem tud túl sokáig ölben ülni és le kell raknom valahova. Én még nemigazán tudom elképzelni,hogy néz ki egy játszóház :oops:
Pelenkázni ételt melegíteni van hol?Ha viszünk magunkkal melegítőt azt van hova bedugni?
Bocsi,de te ott ismered a terepet.Köszi előre is.

Nagyon szép Annácska szőnyege és Ádám verdája is :D
Na és minden baba kép nagyon tündéri.

Szeder!
Gyógyuljanak a fiúk. Remélem Bencénél kiderül mi a gond.
Adélnak pusszantás.

Kép
Kép
a.m.

Hahó!
Enyémgyerek egy hete fél 6-kor ébred, és nemlehet visszaaltatni. Amióta felül, feláll, azóta meg 2x ébred és csak cicivel alszik vissza. Elég fárasztó :(

Am :)
Itt van némi infó: http://www.jatszohaz.net/lurdy/index.php
Babakocsival be lehet menni, olyan, mmint egy nagy fedett játszótér. Egy plédet érdemes hozni, arra letenni a babát, bár szőnyeg van lenn, és cipövel nem lehet bejönni (én zokniban szoktam lenni, de van lábzsák, akinek cipőben kényelmesebb)
Pelenkázóhelyiség, és wc van, a pelenkázóban le lehet ülni szopiztatni is, van egy hatalmas babzsákfotel.
Van egy "büfé" szerüség itt igazából csak üditöt, kávét, és nasit lehet venni (tehát nincs szendvics, stb) és itt sziívesen megmelegítik neked a babakaját, vagy tápit mikróban (én is igy szoktam)
Vannak asztalok, és 1 db ikeás etetőszék, ha ott szeretnéd megetetni a picurt.
Parkoló ingyenes, a mélygarázst nem tudom, mert oda soha nem állunk, de az épület mögött van egy böszme nagy szabad parkoló.
Más most igy hirtelen nem jut eszembe.
10-től van nyitva a játszóház, nekem teljesen jó, ha kora délután kezdjük a partit, ha Áginak :) úgy jobb.
(nekem 10-12ig ill. 13-fél 4ig jó :oops: , Nándiért kell mennem oviba)

anyoooka :)
hü, milyen jó tágas az új kocsi!
Dr House :P Nagyon szeressem. De mindig lemaradok róla :?
Tegnap viszont végre meg tudtuk nézni a kedvenc sorozatunk (Battlestar Galactica) befejező részét. Kár, hogy vége :cry:

Tiggrincs :)
grat a használatbavételihez!!! Olyan jó érzés is az!

Szeder :)
Autósülésből ki-be, sajna felébred, én ráadásul ált. nem adok rá overált, csak ha kiszállunk, igy mire beletuszakolom, totál felébred...

Na, megyek,mert Csöppöm rendezkedik.

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello csajok!

Alakul a tali... :D :D :D
A.m: Nagyonrendes férjed van! Akkor is vagányak vagytok, hogy elhozzátok Minit ilyen hosszú útra.

Anyoooka: Nagyon jól mutat Ádám az új kocsijában!

Eszike, Monee, Starlark, Szeder: Tök jó, hogy Ti is taliztok! Várjuk a képeket!

Ági: Szerintem amúgy is délután találkoznánk- vagy nem???- , mert Minyuék 1-fél4 ig vannak játszóházban, meg így a nem pöstiek is ideérnek!

Gwini: Durva ez a kolbászos dolog! :twisted: Az én lányom a csokis nápolyit nézi ki a számból tegnap megfogta a kezem és odahúzta a szájához a nápolyit és elkezdte nyalogatni! Anyja lánya.. :mrgreen:

Gabolino: Mi is a bölcsiért szállunk harcba áprilisban... hajrá Nektek is!

Talira visszatérve: Hány órakor legyen? Mit szóltok ahhoz, ha délután 1-kor találkoznánk?

Hogy aludtak a gyerekek? Bianka éjjel fél 1-kor úgy döntött, hogy ő inkább játszana.. sehogy sem tudtuk visszaaltatni, odatettem magunk közé az ágyba, de ott is csak dumált, meg húzkodta le rólunk a takarót... hol az apjáét, hol az enyémet. aztán az orromat csavargatta.... :P Ezt játszotta fél3-ig! Bezzeg most ásítozik!
.. meg én is! :?
Vendég

Picurkám nem várt 9-ig, már most visszaaludt! Tök jó!
Most nekiállok pihenni! Aludni már tuti nem fogok tudni, na meg már elpakoltam az ágyneműt!

Ma takarítani fogok, amióta Noncsi mászik, pakol, azóta örökös kupi van, és jobban figyelek a tisztaságra, mert minden szöszt összeszed!
Aztán meg összepakolok hétvégére, mert ma délután útnak válok, és csak vasárnap jövünk haza.

Minyu: hogy bírod az overállt a kocsiban ráadni? Nekem még sosem sikerült kocsiban öltöztetni, még a sapka is nehéz téma.... :oops:

Na megyek nyugalomba helyezem magam...
Vendég

Jó reggelt!

Bejci!
Hát a mi éjszakánk az kritikán aluli volt.. ilyet még.. remélem,hogy helyre áll a rend.. Adél másfél óránként cicin volt.. de hajnalban annyira álmos voltam,hogy közben be is aludtunk.. és dagadtak a szemeim a fáradtságtól..
Muris lehetett Bius, hogy ott játszadozott :P Most biztosan aludni fog..
Én is megyek lassan etetem Adélt, aztán alszik egy jót most délelőtt.
Hívnálak holnap :wink:

Eszike!
Jó takarítást!! Várom a szombatot. Monee???

Starlak!
Te is jössz??

Anyooka!
Egy édes kis királyfi Ádám! Olyan helyes pofija van.

Lépnem kell, Adél követeli a cicimet :lol: :lol:

szeder74

Szép Jó Reggel!

Szeder: Naná hogy megyünk :) Remélem semmi nyavaja nem fog közbeszólni.

Anyooka: Jól néz ki az új babaverda, de legjobban az utasa dobja fel :)

Mi jól aludtunk az éjjel, de most nyafi van úgyhogy mennem is kell...

Kép

Kép
starlark

Sziasztok, jó reggelt!Kép

hbetti: Lurdy április 8.

De jó, alakul a létszám! :D

Sajnálom az éjszakázókat, kitartást és próbáljátok napközben bepótolni!

Anyooka,
Dunaharaszti..háát az nagyon nem esik útba nekem. :( De jó volna, ha tudnátok jönni Ti is. Valaki más nem jön arról az irányból???

Kép
hbetti

Szeder: a tegnap esti e-mailemet ugye megkaptad? Abban leírtam a találkozó részleteit is...
Vendég

Sziasztok!

Hát már én is nagyon régen jártam erre, esélyem sincs a visszolvasásra. :oops:

Először is: minden baba gyönyörű, olyan jó nézegetni a képeket!

Noni!
Megnéztük a videót, szuper, mint mindig.

Találka: Mi is nagyon szeretnénk menni, de csak akkor, ha tud velünk jönni valaki, mert egyedül nem vállalom a hosszú utat Rózával.

Autósülés:Én még nem is gondolkodtam újon, de lassan tényleg kinövi a hordozósat.

Bejci!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk, így utólag is.

Anyoooka!
Szuper az új járgány, Ádámnak tetszett?

Márti!
Jobbulást nektek, szurkolok, hogy a keresztelőre mindenki rendben legyen.

Humanka!
Nektek jó utat haza!!!!!

Kistiggrincs!
Nagyon örülök, a lakhatásinak, mikor költöztök?

Bejci, Szeder!
Sajnálom a rossz éjszakát!

Eszike!
Noncsi nagyon ügyes már, hihetetlen. Mi még csak a forgásnál tartunk,bár ülni is nagyon szeretne már.

Velünk minden rendben. Jövő héten megyünk Sárospatakra 4 napra, remélem minden jó lesz, még nem voltunk távol itthonról, és még ilyen hosszú utat sem tettünk meg Rózával.
Két hete voltunk kirándulni Egerben (tőlünk 60 km), azt nagyon jól bírta.
Rakok még néhány képet is:
Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Eszike,Starlak, Mone. Nekem tökéletes!

Petra!
Nagyon szép kislány Hanna Róza! (Apuka kissé morci a képen.. vagy ez az "alap arc??? " - Nem megsértődni :wink: Látom nektek is van már etetőszéketek! Nagyon klassz! :)
Érezzétek jól magatokat, és próbálj meg kikapcsolódni!! Puszi

szeder74

Sziasztok!

Ági, Ádám teljesen ugyanezt csinálja, amit Te is leírtál! utál hason lenni, háton unatkozik, szórakoztatni kell... Én is pakolom hasra de azonnal meg is fordul, hiába próbálom a figyelmét elterelni valamivel, hogy maradjon hason, tornázzon... Mi áprilisban megyünk vissza a neurológushoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani erre...

Bejci, Ádám extra rosszul aludt az éjjel, de én ezt betudom annak,hogy nagyon-nagyon bekajált az este. megevett fél 8-kor egy tányér tejpépet, majd fél 9-kor, mivel csak tápival alszik el este, még 90ml tápszert is utána küldött...

Petra, édesek a képek!!!
Ádám csak lesett az új kocsiban hogy hová is tettük őt a szoba közepén :)

Pécsi talisok, gondolok Rátok majd!

Úgy néz ki,hogy Apa itthon marad 8-án, így be tud vinni bennünket!
:lol:
Márti lenne innen a környékről, de mivel húsvétkor lesz a keresztelő náluk, így előtte szerdán ő tuti nem fog feljönni :(

"Tábli"
anyoooka: Lurdy április 8.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Bejci: már használatba vettük ;) Ez ahhoz kell, hogy végre megkaphassuk az utolsó részletet a banktól (mondjuk ahhoz kell még néhány dolog, de ez az első lépés)

Starlark: nem, én egy újság cikket olvastam anno, de ezen is jól látszik, hogy miért jobb a hátra felé bekötött ülés. Az egyetlen gond, hogy nálunk nem igazán létezik.

Realdream: köszi a linket. MOndjuk amit én nem értek, hogy amikor feljebb emeled a háttámlát, nem lesz gond, hogy egy darabon nincs a gyerek háta mögött semmi?

Gwini: lehet Lalu csak normál kajára vágyik :D Akkor csak addig kell kitartanod, amig nem kaphat kolbászt meg kenyeret :D

Anyoooka: jól néz ki az új babakocsi, na meg a benne ülő Ádám is :D

Tali: nekem jó, ha 1kor találkozunk :)

Zalán aludt, kétszer kelt összesen enni, aztán ment vissza az ágyába.

Kép
kistiggrincs

Petra: nagyon aranyos Róza a képeken, az etetőszékben milyen kis virgonc :D

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Olyan jo nektek hogy talalkoztok! Kar, hogy mi nem tudunk ott lenni:(

Csatlakozok a nem evok taborahoz. Reka ugy dontott, hogy fogyokurazni kezd. Semmit nem eszik tegnap ota. Alig tudok betuszkolni minimalis tapit, azt ios ot hat nekifutassal. Laza mar nincs, es a kedve is eleg jo. Mikor nem nyugos, akkor tekjereg jobbra balra. De kimerit, hogz semmit semmit nem tudok beletuszkolni kajat. Se gyumit, se tapit, se babakajat, semmit... teat azt iszik s lussz!
Az ejszaka viszont aludtunk. Meg nem tudom mondani miota eloszor. MIert van az, hogy ha egy problema megoldodni latszik rogton jon egy kovetkezo???

szisziKép
sziszi7

Meg volt a nyafi oka :) nem volt elég az éjszaka még ráhúzott 2 órát. Így a mosogatás, teregetés, vasalás is elkészült :)

Petra: Hanna nagyon örül az új etető széknek :) Apája tényleg nagyon komoly arcot vág. Nem, szereti ha fényképezed?

Sziszi: Tuti fog enni a kisasszony ha megéhezik :)

Az utóbbi két napot kint töltöttük a bnőmék szüleinél. Doncekre tök jó hatással volt az 1 évvel idősebb "kishaver"
Azóta be nem áll a szája: Tetetetete, búúú búúú pffffff :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Megjöttünk a dokinénitől!
Hát a Lalukám nem vitte túlzásba a hízást! 130 gr-ot hízott 1 hónap alatt. :oops: Most 6250 gr és 65 cm. Nem baj, mert még csak 10 napja eszik rendesen. Hátha majd a köv. hónapban! :roll:
Egyelőre nem küldött minket kivizsgálásra, mert a Lalu "majd kicsattan az egészségetől" szerinte. Kaptunk még 1 hónap haladékot. Sajnos kolbászt és kenyeret még nem ehetünk! :wink:
A Nórikám viszont szép súlyban van. Őt is megmérték! 15 kg és 94 cm. :D

gwini

Minyu, Bejci!
Rendesek vagytok. Pesti közlekedéstől függően ½ 2 körül oda is tudnánk érni.

Noni!
Ha nem tudom elpasszolni a tornát, az fél 11-ig tart, én ¼ 12 – 1/2 12-re elkészülök mindennel, és egy bő óra alatt fel lehet érni Pestre az 5-ösön is. Tudod, merre van a Lurdy? Vagy megnézzem, merre kell menni? Ha nagyon nem akarsz Pesten vezetni, megbeszélhetjük, hogy eljössz kocsival hozzánk, és itt átszállunk a mienkbe. Eddig úgy tűnik, mehetek vele, nem kell a páromnak.

Alvás: pár napja átrendezte a napirendjét. 6-kor kel, és nem akar visszaaludni. Pesrsze 8 körül meg álmos, és ez a lehető legrosszabb, mert ma a doki miatt, tegnap a torna miatt, holnap meg a közjegyző miatt kell kelteni. Így viszont de. alig alszik. Ma is 8:40-kor ébresztettem, mert mint írtam dokinál voltunk. Kapott Prevenart is. 6 hós adatok: 7330 gramm és 73 cm. Mikor az asszisztens mondja, ültessem a mérlegre, nézek rá, erre ő. Ja, nem tud még egyedül megülni? Csak nagy?
És örülök, mert tegnap meg ma már nyugodt volt. (Hiszti megszűnt, újra a régi. Elvan akár 1- másfél órát egyedül, ha ott teszek-veszek a közelében. Így már jobb.) A doki szerint fent alakul a foga, így szinte tuti azzal küzdöttünk 2-3 hétig. Most pihen.
Ja, alvás. Szóval 8:40 óta idáig fent volt, nem is álmos, és még hiszti sincs. Nem tudom, hogy csinálja ennyi alvással.

Anyooka!
Tegnap a tornán kaptam egy gyógytornász telefonszámát, hétfőn megyünk valamikor és megnézi mi a helyzet. Kíváncsi leszek, mit mond. Próbálom mutatni neki, hogy kell a játék kúszni, de nem nagyon kedveli. Lehet, hogy nem is jól csinálom. Majd hétfőn jövök, mit mondott a csaj.

Tali: reméljük, Humankáéknak is jó az időpont. :wink: Hogyan értesítjük őket?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hova lett a vonalzóm????

szóval fél 2-t akartam írni, hogy oda tudunk érni

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Humanka megírt az emilcímét maj oda megírjuk neki,hogy mikor,hol lesz a tali.

Képzeljétek kijött az első foga Gyuszikának.Na de hol??? a szemfoga :shock: :shock: :shock: :shock: én azt hittem,hogy rosszul látok.A másik oldalon is bújik már. Volt másnál is ilyen? A dokinéni azt mondat,hogy ne kérdezzem,hogy ez hogy lehet :lol: :roll: hát gondolom eddig vártak a fogacskák és most egyszerre szinte jön majd mind. Ezt észre sem vettük,nem volt nyügösség meg ilyenek.

Anyooka!
De jó lenne ha ti is eltudnátok jönni. :D

Ági!
Szerintem is jó a fél 2,mert ha mondjuk 1 órát beszélünk meg akkor úgyis lesz aki kicsit késik szóval fél 2-re gondolom mindenki ott lesz.

Minyu!
Köszi a sok infót. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Ági: Ha nem gond akkor Te vezess, de ha mégsem lesz autód, akkor sincs gond. Akkor jó ha fél 12- re oda megyünk hozzátok?
Azt tudom, hogy hol van a Lurdy, M5-ös szinte neki megy, egy kis balos kitérővel. :lol:

Gwini: Nóri tényleg jó kondiban van, az én 5 évesem 19 kg és ő sem sovány.

Starlark: Nagyon édes Donát, ahogy barátkozni próbál. :lol:

Petra: Keress valakit, aki el tudna jönni veletek. Nehogy otthon maradj. :cry: Misike szomorú lenne, ha nem láthatná a csodaszép lánykádat.

"Tábli"
ági: Lurdy április 8.

És még pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Tali:

"Tábli"
evibabi: Lurdy április 8., ha én is mehetek...

Visszaolvasni később fogok, mert szervezem a nyarat :D :D :D :D :D !
evibabi

A.m.:Gratula a fogácskához. Minike mindig okoz Nektek meglepetést. :lol:

Kép
Kép
noni78

Evibabi: Ne kérdezz butaságokat, miért ne jöhetnél?!
Egyszerre írtunk, így a táblit módosítom. Ha nem baj beírtalak benneteket Ági. :lol: Le ne mradjatok.

"Tábli"

Kép
Kép
noni78

Oh, Noni-val együtt küldtük el a hsz-t, akkor így néz ki:
"Tábli"

A.m: gratula a fogacskához? Szemfoga???????Szerencsétek volt, hogy minden fájdalom nélkül kijött, mert állítólag ez fáj nekik a legjobban!!!!

Noni: nagyon édesek a gyerkőcök!!!
evibabi

Megint egyszerre írtunk!!!
evibabi

Még olyan sokan nem jeleztek,hogy tudnak-e jönni a talira.
Elkezdtem írni a névsort, akik közelebb laknak Pesthez, de kitöröltem,nehogy valakit kifelejtsek.

Kép
Kép
noni78

Új vonalzót akartam csinálni, mert úgy látom bekrepáltak és ezt találtam a Nőivonalon:

Kedves Fórumozóink!
Sajnálattal közöljük, hogy gazdasági okok miatt 2009. március 28-án oldalunk megszűnik.
Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok!
A nőivonal.hu csapata

Én meg is őrülnék, ha a mi fórumunk megszűnne. :cry:
Remélem ez itt nem fog előfordulni.

Kép
Kép
noni78

Noni!
Gyönyörűek a gyermekeid! Tökéletes testvérpár :) Csodaszép Fanni!!! Annyira kislány!!!
Nem szűnik meg a babanet és kész! - Bármi történne azért ott van az iwiw.. és tudnánk mi is valami kis oldalt szerkeszteni.. nyugiiii!! , de nem lesz itt a babanettel semmi gond.. (hozzá teszem azért az a másik oldal nem volt ennyire látogatott... úgy tudom..

szeder74

Azt hiszem nézek máshol vonalzót.. (azért a babaneten is jó lenne, ha lenne ilyen szolgáltatás nem??? )

szeder74

Kép Jó a kedvünk!! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

[quote="noni78"]
írta:
noni78Kedves Fórumozóink!
Sajnálattal közöljük, hogy gazdasági okok miatt 2009. március 28-án oldalunk megszűnik.
Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok!
A nőivonal.hu csapata

...Ne máááááá.... úgy szerettem a csőrikés vonalzót!!! Biusnak majdnem mindene Csőrikés... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Na lépek fogorvoshoz.... :?
Vendég

a.m.!
szemfog? Azta. Gratula hozzá, meg hogy észrevétlenül jött ki.

Noni!
Ok a fél 12. és akkor vezetek.
De aranyosak a gyerekeid! Tényleg, Fannit is hozod? Jól látom, ilyen kör ülőkével vagy mivel fürdik Misi? Szereti? Tud így ülni?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Noni!
Nagyon klasszak a képek. Olyan arik a gyerkőceid!!!
Mi az amiben Misike a kádban ül??? Hol lehet ilyet kapni???

A.m.!
Most Annának fent a metszőfoga jött legutóbb bal oldalon (jobb oldalon már kint van a metsző és az oldalsó metsző foga is). Éppen tegnap szakította át teljesen az ínyét. Ráharapott a vállamra ( :shock: :? ) és akkor szakadt végig, kicsit vérzett is. De leginkább ezzel szenvedett meg szegénykém!
Örülök, hogy Gyuszikának könnyen jönnek a fogacskái! :D Tamás is csak nyálazott annak idején, de nem szenvedett velük. Most aztán tudom, hogy az milyen!!!

Bejci!
Nem irigyellek a fogorvosért, de drukkolok! Nekem is kéne menni, de még gyűjtöm az erőt a tavalyi szájsebészet után...! :lol:

Kép
Kép
konan

Honey!
Nagyon szépek vagytok így együtt!!!

Jaj, lányok! El is felejtettem az előbb írni milyen szerencsétlen vagyok: tegnap este átmentünk a párommal az ikerszomszédunkhoz megbeszélni valamit. Később, mikor hazajöttünk észrevettem, hogy ottfelejtettem a telefonomat. Már este 10 óra volt, jó sötét. Átindultam, de a szomszédunk lépcsője előtt beleléptem egy gödörbe és kifordult teljesen a bokám. Persze elestem. Jó pár percnek tűnt, amíg ott feküdtem a hideg, sáros földön jó nagy fájdalommal és teljesen tehetetlenül. Attól féltem, hogy nem is bírok ráállni, de aztán ott sem feküdhettem, így nekiveselkedtem és hazabotorkáltam. Jól fel is dagadt, de reggelre lelohadt a dagadás. Reggel alig tudtam ráállni, de mostanra már egészen bejáratódott, ugyan csak sántikálok. A lépcsőzés pedig kimondottan fincsi! :? El biztosan nem tört, akkor nem is tudnék ráállni, de gondolom kificamodott... vagy mi.

Kép
Kép
konan

Na, megjöttünk a zeneoviból. Misike elaludt a kocsiban, így sasolgatok rá, hogy mikor ébred.

Ági: Fanni szerdánként apukájához jár és 8-án ott is marad mert a húsvét fele az övé.

Kérdeztétek, hogy Misike miben ül, úgy nevezik fürdetőkarika, de szerintem sokan ismeritek már. A bababoltban vettem neki karácsonyra, de csak most tud benne ülni és nagyon élvezi.
A teszveszen nagyon sok van.

Honey: Nagyon tündéri Flóra baba és nagyon szépek vagytok együtt.

Konan: Jól meg jártál, gyógyulj meg. Azért érdemes lenne megröngeneztetni a bokádat.

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?