Sziasztok!
Humanka: hát nem lesz semmi utatok az biztos
Igen a 3 óránkénti ébredés tök normális, azzal már nem vagyok álmos napközben
Egyébként dehogynem szeretném lezoktatni, a hétvégén betölti a félévet, és kezdünk hozzátplálni, remélem nem lesz már éhes éjszaka, vagy legalábbis kevésbé. Én már egy keléssel is bőven kiegyeznék.
Sziszi: huh rosszul hangzik ez a magas láz, remélem már jobban van Rékuc!
Eszike: sajnálom, hogy Noncsi megint náthás
Jobbulást neki, nektek meg drukk, hogy el tudjatok menni pároddal a bálba
Nagyon ügyesen térdel és áll a kisasszony
Anyoooka: nagyon aranyosak a kalapos képek!
Konan: sajnálom a rossz éjszakákat
Zalán legalább alszik a kelések ellenére is, általában minimum 7ig. nagyon édes Anna
A szőnyege meg különösen tetszik
Márti: örülök, hogy javulófélben vagytok
Minyu: jobbulást Nándinak!
Autósülésből én is Römer szeretnék, csak kérdés, hogy honnan tudom egy használt ülésről, hogy nem bakesetes-e. Újonnan meg nem tudjuk megvenni, ez szinte 100% A másik variáció a Kiddy, olyasmi, amit Reladream betett csak 9-18kg-ig, mivel az ADAC törésteszteken (én ezt nézem általában) szintén "jó" minősitést kapott, és ezt még esetleg megtudjuk venni újonnan is. De autósülés előtt még autót veszünk
Monee: nem lehet a Römert hivatalosan bekötni háttal. Pedig olvastam róla valamikor másfél éve egy cikket, hogy a gyerkeknek 3-4 éves korukig hátal bekötve lenne a legbiztonságosabb.
Am: nagyon édes a babatalis kép!
Honey: sajnálom a rossz éjszakát
Drukk, hogy mielőbb kibújjon a foga Flórának.
Szeder: nekünk elég nehéz ki-be kötni az autósülésünket a Trabicsekbe, úgyhogy mi eddig is kiszedtük a gyereket a hordozóból. Általában a babakocsiba is visszalaszik 2 perc alatt.
Rólunk: rajta van a lakhatásin a jogerős pecsét
Mostmár csak az értékbecslő fogadja el a házunkat, és lassan célegyenesben vagyunk
a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.