Úrég, csajok, durván pang a topikunk
Hol van mindenki?
Mi megvagyunk, csak úgy telnek a napok, hogy hipp-hopp, de tényleg. Ráaádul minden napra volt valami, tegnap csapot cseréltek apósék nálunk, mert elromlott, hétfőn nagybevásároltunk, holnap megyünk a játszóházba megint. Azaz zenebölcsibe.
Lotti kapott hétvégén egy un. bébitaxit. Hát kész van tőle.
Itt megnézheti, akit érdekel:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... yGUonl2Xhr
+ feltettem még egy járós videót, na ott már látszik, hogy mennyire megy, sőt, már szalad, úgyhogy Vateráztam neki ezt a cipőt:
750 forint volt, hehe
Még megnyertem neki kettőt, úgyhogy lesz miben mászkálni.
Bár látom, írtatok a cipőviselésről, én itthon ráadtam és nem akart úgy menni. Vagy nem tudott.
Jaaaaaaaaaaaa, Emmalena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszi a tippet!!!!!!!!! Képzeljétek, Lottit mindig felébresztem, amikor este bealszik a cicin és úgy teszem ágyba és most már 3 napja alszik egész éjjel!!!
És én is
Ma pl. egyszer keltem fel, hogy nyöszörgött, de vissza is aludt és tegnap 1X kellett visszatenni a szájába a cumit, ami haladás ahhoz képest, hogy volt éjszaka, amikor vagy 20-30X keltem ki az ágyból
Szóval mi megvagyunk, várjuk a hétvégét, megyek turizni!!!
Kell télikabát, nincs vastag gatyója se, sem télies sapi-sál, ilyenek.
Borkaby, cuki lett Tomi az új hajjal!
Bettike, de szupi tortája volt Máténak!!! Mi is valami cuki figurás pici tortát szeretnénk.
Tökre feldühítettem amúgy magam, képzeljétek, hogy bár tudom, nem akar rosszat, de ... anyós... hétvégén náluk voltunk, beszéltünk róla, hogy hogyan legyen Lotti szülinapi ünneplése. Ugye csütörtökön van neki, hozzájuk hétvégén szoktunk menni, de nekik az előtte levő hét hétvégéje jó. Mondom sebaj, jó úgy is, megyünk akkor át. Na de ő akkor venne tortát. Mondtam neki, hogy azt ne vegyen, mert előre ne ünnepeljünk egy héttel és amúgy is az első tortáját csak adjuk már mi neki, a szülei, nem?
Na most tegnap átjött apóssal, azt mondja, hogy keresett 1-es számú gyertyát a tortára, amit majd hoznak csütörtökön
Mondom neki, de lesz itthon torta, nem kell kettő, mert mi nem esszük, csak kidobjuk, Lotti meg max. belenyal egyet-kettőt. Nézett ilyen fura fejjel... eleve nem volt szó róla, hogy ők átjönnek csütörtökön.
Én reagálom túl csajok??? Én úgy gondoltam, hogy aznap mi ünnepelünk hármasban, hétvégén jöhet a család többi tagja vagy megyünk mi, de legyen már a mi privilégiumunk az, hogy az első tortáját a gyerekünknek mi adjuk.
Másnál hogy lesz az első szülinap? Jön az egész család vagy csak ti? Persze más, ha hétvégére esik, de csütörtökön Zoli melózik, mire hazaér lesz vagy fél 6, mire torta meg minden és ők még utána akarnak átjönni? Aztán másnap oltás Lottinak... na mindegy, valószínűleg azért van ez az ellenérzés bennem, mert anyóssal kapcsolatban amúgy is van
Bocsi, hogy így rátok öntöttem, csak ki kellett "beszélnem" magamból.
Na lépek is, most porszívóztam és felmostam, még hátravan a fürdőszoba, de már alszik Lotti, úgyhogy pici pihi, aztán nekilátok