Mindenkinek koszonjuk a nevnapi koszontest, atadtam az illetekesnek
Minyu: jo ez a hozzatapis tablazat, vegre vmi info arra, hogy mennyi ido alatt lehet kivaltani egy szopit! Ez a havi 1 nekem tetszik !!! Igy kicsit egyszerubb lesz az eletem! Pentektol lesz jo ido, latod mukodik: "zsakban Benedek, hoz majd meleget ... ", penteken erunk haza
Nandi hogy van???
Evibabi: sajnalom, hogy most derult ki ez a szivproblema, de lehet, hogy nem is problema
, ha versenyezhet vele Szili. Hogy sikerult a hetvegi, hanyadik lett? Domi is nagyon ugyes a fognovesztessel! Ot mennyire viselte meg?
Gwini: sajnalom, hogy nektek is ilyen nehez a kaja
Majd 16 ev mulva a ti lanyaitok lesznek Honey Florajaval kezenfogva a legcsinibbek
... bar tudom, hogy ez most nem vigasz. Majd gyere csutortokon a doki utan, hogy mit mondtak !!!
Sziszi: Rekucnak is mielobbi gyogyulas, jaj, mikor lesz mar vege ennek a sok betegsegnek ?!
Starlark: ez a parketta dolog bosszanto lehet
El tudom kepzeli, hogy mit ereztel. Na, nekem ez a szopival kezdodo brutal hajhullas valtozatlanul tart, de mar tenyleg olyan mereteket olt, hogy lassan nem lesz hajam
Marti: jo dolog, hogy legalabb aludni tudtatok. Majd meseld el, mit mondott a gyerekorvos. Kulonben meg gyogyuljatok mar vegre !!!
Monee: a teljes repulesi ido 24 ora, ez Melbourne-Szingapur-Dubai-Becs utvonalon. Szingapurban csak egy technikai szunet lesz, az 1 ora megallas, kis setara eleg, meg kinyujtoztatjuk a zsibbadt tagjainkat, mielott ismet visszahajtogatnank a szekekbe. Utana Dubaiban megallunk 1 teljes napra, reggel 10-tol masnap reggel 10-ig leszunk ott. Ezt mi akartuk, valoszinuleg Benedeknek is, meg nekunk is jo lesz agyban aludni, meg igy mar az idoben is tudunk korrigalni egy kicsit
Eddig lesz 14 ora a repulesi ido, es innen mar "csak" 10 ora Becsig. Mi egyebkent is oda repulunk mindig, mert a parom szombathelyi, igy allandoan az o csaladjanal kezdunk, vegzunk, jo ez igy.
Tesztet meg nem jutott eszembe csinalni, mert nekem Benedek eleg hamar jelezte az erkezeset a sorozatos randikkal a vececseszenel, szoval szerintem a kisteso is hamar tudatna az erkezeset. Ha meg jon, mi csak orulunk neki
Vitamint szedek meg a szopi miatt, alkoholt, kavet nem iszok szinten a szopi miatt, szoval semmi akadalya annak, hogy Ketteske kopogtasson, de szerintem egyenlore nem fog.
Agi: Bendo meg semmit sem eszik, csak cicit
O ugye a legfiatalabb, meg nincs 6 honapos, nekem meg van tejem, szoval o meg csak anyatejes baba. Valoszinuleg otthon kezdjuk el a hozzataplalast, de meg az is lehet, hogy kihuzzuk, amig visszajovunk, mert jonnek majd nekem otthon a rokonok a sok okos tanaccsal, meg hasznos otlettel ...
Szoval lehet, hogy az lesz a legegyszerubb, ha cicizik vegig, es amikor hazajovunk, akkor kezdjuk a hozzatapit. De majd meg meglatom.
Szeder: sajnalom a sracokat, nekik is mielobbi gyogyulast. Irok majd privit a jelszoval kapcsolatban, de mar egyet iram nehany napja, azt megkaptad ???
Kistiggrincs: 3 ora???
Es ez neked mar "normalis"? Szerintem ez nagyon kemeny, nem akarod vhogy leszoktatni errol Zalant? Nem tudom, hogy lehet-e, nekem sose kellett, de ez igy nagyon nehez lehet/lesz neked.
Mi mar nagyon keszulunk, holnap az utolso napunk itthon. A parom mar nem is megy dolgozni, itthon pakolunk, es vegezzuk el az utolso simitasokat. Nem lesz egyszeru, Bendo persze semmit sem eszlel az egeszbol, bar valoszinuleg erzi, hogy vmi tortenni fog.
En probalok mindenre gondolni, aztan majd kiderul, hogy mi maradt ki. Dehat mindent meg tudok venni otthon is, szoval akarmit is felejtunk itt, az nem potolhatatlan.