Új privát üzeneted érkezett!

winona :)
akkor ne adj neki egyelőre krumplit.
adj neki répát (én simán párolva adom, só nélkül, anyatejjel, vagy almával, vagy sinlaccal, higitsd nyugodtan tápival is), sütőtököt.
Itt van a kismama magazinos tábli:
http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/c ... gazin-2008
Éz jó támpont lehet, de szerintem vannak benne furcsa dolgok, pl naranccsal-citrommal jó várni, ahogy a búzával is, kölest és hajdinát viszont sokkal korábban lehet, mert a búzával ellentétben ezek gluténmentesek (nem is értem, miért teszik olyan későre) DM-ben lehet venni kölespelyhet (a biocuccoknál keresd, ne a babásoknál), ezzel is sűrítheted a főziket.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de kint voltunk árulni a vasárnapi börzén.

Honey!
Szerintem én vagyok az, aki teljesen megért téged! Én már 47 kg vagyok a sok idegtől. Tudom, hogy ez borzasztó. :cry:
A Lalu most 1 hete eszik jobban, mint eddig. Most újra szopik is 2 hét szünet után. :shock: Most kezdi elfogadni a tápszert is. Beba 2+vaníliásat. Ezt ellenállás nélkül megeszi. Ezt próbáltad már?
És a Tommy Tippee cumisüvegből szereti.
Volt nála is, hogy kb 1 hétig evett napi 3-400-at.
Viszont a súlya most is áll. Még mindig csak 6200gr-nál tartunk.
Csütörtökön kell mennünk mérésre és nem hízott szinte semmit. :cry: Lehet, hogy elküldenek minket kivizsgálásra. :roll:

gwini

Honeymoon :)
Még az jutott eszembe, hogy Nándinál anno nem jött be az "éheztetni hagyás" Igaz, ott más volt a szitu. Másfél évesen az addig jól-mindent evő gyerekem elkezdett "finnyázni" elöször csak ezt nem evett aztán azt sem, végül már alig-alig valamit. 2 éves lehetett, mikor többen mondták, hogy egyszerűen ne adjak neki mást, csak amit mi eszünk és "eszi nem eszi, nem kap mást" alapon majdcsak visszaszokik a normális étkezésre. No, én 2 napig birtam, hogy csak vizet adok neki, szerintem ez is kínzás volt, de lehet, hogy ha akkor kitartok, akkor ma nem lenne ennyire finnyás. Nem tudom. Szóval ő már nagyobb volt és nem a kanállal, vagy a cumisüveggel volt baja. Most pl főzelékeket abszolút nem eszik (pedig régen hatalmas adag finomfőzit meg el tudtunk pusztítani) és húst se akar enni, ezt én kijátszom, mert belesütöm a palacsintába. Igazából engem az készít ki vele kapcsolatban, hogy meg se kóstolja, és azt mondja, nem finom, pedig tudom, hogy ha megkóstolná a répafőzit (nyers répát szereti) amit mi édesen eszünk, akkor szeretné... Na, mindegy. Ha már nagyon elkeseredsz, egy próbát megér, hátha néhány órás koplalás után szívni fogja azt a cumit.
Nagyon sajnálom a helyzetet :cry: drukkolok, hogy megoldódjon.

Márti :)
??? Hogy vagytok???

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszi Csajok a tanácsokat!

Sajna nincs rajtatok kívül tapasztlt anyuka ismerősöm. :(

monee,
HA tápszert adsz ákosnak vagy a simát?
MAM üvegünk nekünk is van... De amikor még újszülött volt, akkor az Aventet simán elfogadta 2 hónapig. Sőt, vizet hajlandó inni belőle néha most is. (persze csak 1-2 kortyot )
Amúgy nem vagyok szoptatás mániás. Én már rég feladtam volna, ha Flóra elfogadná az üveget.

minyu,
amit Nándiról írsz az ismerős... tudod, múltkor írtam, hogy sok hasonló korú gyerek van a társaságunkban. Szerintem náluk ez életkori sajátosság.
De flóránál ez most fogalalmam sincs mi.
Arra gondoltam még, hogy lehet megindultak fölül is a fogai.
Szerinted követheti ilyen gyorsan egymást az alsó ( kb 2 hete jött ki ) és a felső fogak?

gwini,
igen, nagyon sokat gondolok rád!! :? Sajna Flóra még talán rosszabb mint Lau, mert nála opcionális megoldás sincs.
Igaz a súlya nem olyan alacsony ( Tegnap 7090 gr volt ), de a 4 hós oltáson 6900 gr volt és ahhoz képest ez nagyon gáz! :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

blúmi,
És Bálint sem fogad el semmi pótlást arra az időre, amíg kevesebb a tejed? Mesi után mennyivel szokott visszajönni?
Amúgy az a baj, hogy nem a tej íze nem tetszik neki... mert attól mégnyugodtan megehetné azokat a kanalas kajákat, amiket eddig imádott.
Volt olyan (alma-szilva ) , amiből 150 gr-ot megevett kb 10 perc alatt... most 5 kanál után visít és forgolódik. ( de minden ízre nem csak erre )

Szeder???? Remélem nem vagytok betegek!!!!

Márti,
Mi van Kamillával? Milyen volt az éjszaka?

minyu,
Kistigrincset nem érem el, mert rosszul mentettem el a számát. De ha jó neked, attól mi még talizhatunk holnap de. Humana ügyben!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

simán jöhetnek a fogai! Csonginak most néztem, 1 hónap alatt 4 foga jött, alul 2 1 hét különbséggel, majd 3 hét múlva az egyik felső, néhány nap múlva a másik felső.
Tali holnap okés!Kocsival megyünk, úgyhogy nekem majdnem mindegy, hogy hol!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

:oops: :oops: :oops: Már nagyon égek előttetek.. jöttem és olvastam pénteken és szombaton, de csak a privijeimet.. és már mentem is a dolgomra.. tovább.

Délután, ha alszik Adél jövök és írok bővebben.

szeder74

Honey! tápszerrel próbálkoztam, meg almával. A tápszertől undorodva elfordult, az alma me kijött belőle. Nálam kb 2 napig tart minden mensinél, aztán visszaáll. De ahogy látom nálatok egész más a helyzet! A Minyu által írtak alapján lehet, hogy a foga miatt van, amire még a mensi is rádob. (ráadásul azt hiszem pont Minyu írta korábban, hogy Nándi az egyik fogánál napkig nem evett.) szerintem ne aggódj! várunk a hírekkel!
blúmi

Sziasztok!

Marti??? Hogy vagytok???

Szeder remelem minden ok!

Honey kitatrassal csak dulore fogsz jutni Floraval

Hat nekunk is megvolt a ket napi nem alvos nyugnek az oka lanykam 39 fokos lazzal kelt reggel. Tiszta natha, voros a torka es semmi kedve. Enni eszik de annyi petyhudtan elvan vagy mellettem vagy az olemben. Ha mozog akko nyugol, veti magat jobbra balra. UUUUtalom ezt a sok viruuuust. Apaja is lerobbant szinten ezek a tunetek tehat tuti valami virozis. Ugy sajnalom mar kis Rekat vagy az allergiaval van el vagy nathaval de mindig van valami xarsag....
Orsomnek csak faj a gyomra....
Koppanynak csak a torka piros.

szisziKép
sziszi7

Sziasztok! :)

Márti: Hogy vagytok? Mit mondott a doki Kamillára?

Szeder: várunk :)

Nem evésben nem tudok segíteni eddig ilyen gondunk nem volt, most csak kicsit tovább tart mert muszáj Donek kezébe is adnom egy kanalat :)
A cumisüveget pedig csak a legelején nem akarta elfogadni.

A betegség még mindig tart, de legalább a közérzettel nincs semmi baj. Holnap megyünk kontrollra.

Amúgy tök pipa lettem ma. Mentek ma a konyhások beépíteni a konyhabútort. Felmentem megnézni hogy minden ok-e erre látom hogy a hülye kivitelezőnk lelakkoztatta a laminált parkettát ennek folyamánya az lett hogy látszik az összes összeeresztés és a végeknél jön fel a felső része....
Még azt se mondhatni, hogy spórolásból csinálta...

Kép

Kép
starlark

Sziszi!

nálunk is működik a krumpli! Nurofennel együtt levitte Millu lázát 37.7-ig!
Jaj,jobbulást nektek is!

Minyu!

Segített a hütőfürdő! Miután a Panadolt sugárban hányta ki tejjel együtt a lányom,hát fürdetni kellett,úgyhogy beleraktam úgy kb. 28 fokos vízbe és még élvezte is!

Honey!

Köszi,jól aludtunk,én konkrétan 9 órát,karomban Kamillával,most nagyon szüksége van rám! Sokszor szopizott,gondolom a láz miatt szomjazott meg gyakran, de ettől eltekintve Ő is nyugodtan aludt, 9.30 körül ébredt és csak 37.0-37.1 a hőmérséklete!

Viszont az egész délelőttöm ráment,hogy elérjem a gy.orvosunkat,aki viszont bokros teendői miatt csak holnap tud kijönni! Ehhez képest egész délelőtt ki volt kapcsolva a telefonja! Hú,mérges voltam, pedig ez annyira nem jellemző Rá!

A srácok meg összevissza alszanak napközben,pedig én már azt hittem,délután tudok takarítani! Vészesen közeledik Kamilla keresztelőjének a napja!

Márti
borossné becz márta

37.6rol nem tudom vinni le Rekuc lazat. EZ mar laz vagy hoemelkedes?

szisziKép
sziszi7

MArti orulok hogz jobban vagytok a krumpli Nurofennel nalunk is 39-rol lehozta 37.6ig de onnan passz. Nem tok mit csinalni, annyit megneztem hogy a torka voros. Alszik egyfolytaban... addig kellt fel mig bevagott 220ml gyumit

szisziKép
sziszi7

Sziszi!

Hőemelkedés a 37.6! Nem baj,ha nem megy lejebb,legalább pusztítja a bacikat-vírusokat! Ha gyulladt a torka,azt is jelzi a hőemelkedés. Jó,hogy eszik Rékuc,szerencsére Kamilla étvágya sem csappant meg! Nem úgy mint a fiúké!
Csabi konkrétan 4-5 napja nem eszik! Szerencsére viszont iszik elég sokat,többnyire vizet,de a köptetőt baracklében kapja,így legalább iszik egy kis rostos gyümilevet! Kamilla is alvósbabát játszik,de az legalább erősíti az immunrendszert és addig sem szenved meg nyűgösködik a betegség miatt! Jobb is lenne átaludni az egész betegséget!

Márti
borossné becz márta

Honey!

Simát, nem HAsat. A Beba 1 is sima volt már... Nálunk nincs allergiás a családban.
A fogacskái is simán lehetnek problémásak most (és még jó sokáig, amég ki nem jön az összes).

Betegek, gyógyuljatok meg nagyon hamar!!!!!!!!!!

A névnaposoknak boldogat, előre és utólag is. Szörnyű egy nőszemély vagyok névnap és szülinap témában, úgyhogy előre én is elnézést kérek ez miatt!

Blúmi!

Ugyanmár, dehogy bántottál meg. :)
Tudom én is, hogy nem ez a normális felállás korban! Egy kenderszakállú pszihomókus biztos ki tudná analizálni, hogy apa-komplexusom van, ugyanis úgy igazából sosem volt rendes apám. El vagyok cseszve és kész. :lol:

Nemtom mi van velem ma, de alig tudok ébren maradni. Most is itt kornyadozok a székben. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Humanka!

A hajhullás nálam megállt már jó rég. Itthon lehet kapni Varga hajcseppet, vegyél esetleg, az állítólag nagyon jó ilyen problémára... bár Veled tuti a hormonok játszanak, úgyhogy nem tudom.

Izé... azért ugye néha csinálsz tesztet? Mert van két olyan ismerősöm is, akik a szülés utáni első peteérésből lettek babásak, ergo a két terhesség között nem menstruáltak...
Fú, nem irigyellek Benneteket a hazautazásért, főleg Beni miatt nem... Hány órát jöttök? Lesz átszállás valahol? Én legmesszebb az USA-ban voltam pár éve, de a 8,5 óra óceánon való átrepülés is nagyon nagyon rossz volt nekem... már azt sem tudtam hova legyek a székben ücsörögve. Lehet, hogy nektek is az lenne a legjobb, ha átaludnátok az egész utazást... Márti után szabadon. :)

Monee

monee85

Nem tudom, de csak az én gyerekem nyűgős mostanában, vagy a tietek is? Egyszerűen nem lehet épp ésszel megmaradni mellette. Már kezdek begolyózni, tegnap már ki is akadtam. Anyósom ma estére elküldött minket moziba. J

Humanka!
Én se vagyok nagylány, bár én nem is bánom egyenlőre. Ne is hagyd abba a szopit. Főleg, hogy ilyen sok a tejcsi. Tényleg, hogy álltok a hozzá táplálással? Miket eszik már Bendő? Amúgy meg nem feltétlenül lesz beteg, mert 1000 emberrel találkozik. Lehet, hogy ő nem beteges típus + a tejcsi is védi. Szerencsére még mi se voltunk betegek eddig, de pont tegnap mondtam, kíváncsi vagyok, meddig tart ez.
Ja, próbálkozni azért lehet a tesóval, legfeljebb nem jön össze. J
Bendőnek BOLDOG NÉVNAPOT!!
Nekem szerencsére nem hullik a hajam, de állítólag a vitamin segít (pl. terhes vitamin).
Pont az jutott eszembe, amit Monee írt. Mi van, ha észre se veszed, hogy babás vagy? Mert éppen megjönne, de egy újabb baba miatt mégse. Vagy tesztelsz időnként?

Honey!
Nem tudok mást írni én se, kitartás! Mikor Dávid is elfelejtett cumisüvegezni és újra vissza szoktattam, ordított először. Anyósom törte meg a dolgot. (nekem rendes anyósom van mint láthatjátok), a cumisüvegből kanalazta ki a gyerek szeme előtt a kaját, adta kanálból, néhány kanál után mikor megunta a gyerek is ezt a pepecselést, akkor már rácuppant a cumisüvegre. Persze kellett idő, mire rájött, hogy is kell enni belőle. Most is időnként 1-2 perc mire rájön. Azt hallottam, hogy amit nem gyakorolnak rendszeresen, azt elfelejtik. Kicsit fura volt ezt látni, de tényleg elfelejtett cumisüvegből enni, amit újra meg kellett tanítani. Azóta minden nap kap egyszer kaját cumisüvegből.

Sziszi!
Már megint milyen rossz hírrel jössz. Jobbulást a családnak!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hajhullás: kb mikor Doncek 3 hónapos volt akor hullott vmi brutál módon azóta megszünt, nem tudom még mitől hullhat neked Humanka.

Mensi: Nekem még minig nem jött meg. Mondjuk nem hiányzik még :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Na végre itt vagyok, és megtudom köszönni noninak, hogy ilyen aranyos, hogy egy újabb jó kis videót készített nekünk!!!!!! Köszönöm szépen!

Sajnos nagyon ritkán tudok csak bekukkantani Hozzátok, akkor is csak gyorsan átfutom amiket írtatok, meg természetesen a képeket nem hagyhatom ki!!!!!!!
Remélem ha egy kicsit több időm lesz, többszőr jövök!
Ne haragudjatok, hogy mindig csak ezt írom, de próbálkozok én jönni, ha időm van, de mindig közbejön valami.

Boti is elkezdett már ismerkedni az almával, őszibarackkal, még nem olyan nagy sikererrel, de majd csak alakul. Mint ahogy majd az alvása is, ami remélem egyszer jobb lesz!
Most csak ennyi voltam.
Ormolya

Kép
ormolya

minyukösziii :)

Kép
winona

Sziasztok!

Képtelenség reagálni mindenre... le vagyok most maradva rendesen a témákkal kapcsolatban. Remélem,hogy mielőbb utol fogom érni magam, és benneteket!!!

Mielőbb gyógyuljanak a betegeskedők.. Különösen Mártiék, mert sajnos látom, hogy mindenki beteg nálatok!! :(

Velünk ezek történtek az elmúlt egy hétben:
-Bence folyamatos hasfájásra panaszkodik 3 hete.. többször itthon is maradt, átmenetileg gyógyult, de többször vissza esett.. :( Ultrahang időpont 2 - 3 héttel később lett volna, -eüben - ezért egy ismerősünket mozgósítva bejutottunk a J. Kórházba sürgősségi uh-ra.. hát igen.. ki is derült valami.. amiről még mindig nem tudunk semmit.. kicsit meg van vastagodva a vastagbélnél 2-3 mm-re valami.. ,hogy mi azt még nyomozni kell... :(

Máté:
szintén 3 hete szenved a fülével.. vagy még régebb óta.. de a múlt héten durvult el.. vele fülészetet többször megjárva javul az állapota.. de a fülész elküldte hormonvizsgálatra.. gyanítja, hogy hormon problémái is vannak neki.. :( Ma reggel volt vérvétel.. csütörtökön eredmény..

Adél:
Jól van.. de vasárnap reggel bejelzett a légzésfigyelő.. az ok ismeretlen.. a lényeg, hogy a legmegbízhatóbb légzésfigyelőnk van, és soha nem csipogott, kivéve, ha az elem mertűlt, és, ha nem kapcsoltam ki, ha kivettem Adélt.. tehát.. lehet, hogy......... de ezt soha nem fogjuk megtudni.. mindenesetre kiborultam!!!

Velem:
én is "betegeskedem", de remélem, hogy minden rendben lesz.

Egész nap Adélozás van.. mindenfele megy már.. nem győzöm vissza tenni a szőnyegre.. úgyhogy van "meló" bőven. :) :)
A kerítésünket azért nem hozták meg -nemrég tudtam meg, mert nem lehet, csak banki utalással fizetni... úgyhogy holnap utalunk ,és remélem,h ogy már meg lesz a kerítés, és könnyebb lesz egy picit.. nem kell állandóan "visszarángatni" Adélt mindenfelöl :) :)

Megyek is..

(A blogban még mindig nem tudom,hogy hogyan lehet jelszót adni.. nem hiszem el, hogy nem találom a jelszavakat. Nem is volt időm foglalkozni vele mondjuk az elmúlt napokban.. köszönöm azt a rengeteg privit.. mindenkinek küldök majd jelszót. Csajok! Sokat jelentett nekem!!!!!!!!! Puszi.) -Humanka! Felajánlottad, hogy segítesz jelszó ügyben. Hát szükségem van rá úgy néz ki :) :)

Mennem kell fürdetéshez asszisztálni :lol:

szeder74

Sziasztok!

Bejcinek, HBettinek és Bendonak Boldog Névnapot kívánok!

Minyu: sajnálom, hogy nem jutottak el végül az állatkertig, de még jó, hogy megúsztátok a kerékbilincset!

Honey: mi lenne, ha valaki más kínálná Flórát cumisüveggel? Anyukád, párod, bárki, aki tud segiteni, hátha mástól jobban elfogadja az üveget. Mensikor nekem is lényegesen kevesebb lett a tejem, eddig mind két alkalommal.

Humanka: hát, a 2 óra most 3 órára változott, de ennél többet nagyon ritkán alszik egyben, szóval ezt már megszoktam :) Hajhullás nálam már nem komoly, annyi, mint terhesség előtt volt.

Szeder: drukk, hogy mihamarabb kiderüljön, mi van a fiúkkal, és hogy ne legyen semmi komoly, na meg ne jelezzen többet a légzésfigyelő. Elhiszem, hogy megijedtél.

Sziszi: na, ti is jól kikaptátok ezeket a betegségeket :( Jobbulást mindenkinek!

Márti: örülök, hogy jobban van Kamilla, és lement a láza.

Ági: én fiam is nyűgös 3. napja, nem is kicsit. Max 15 percet van el a játékaival, utána egy kicsit kézben, majd jön a nyűglödés. Kb tök mindegy, hogy mit csinálok vele.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Bejcinek, HBettinek és Bendonak Boldog Névnapot kívánok!

Minyu: sajnálom, hogy nem jutottak el végül az állatkertig, de még jó, hogy megúsztátok a kerékbilincset!

Honey: mi lenne, ha valaki más kínálná Flórát cumisüveggel? Anyukád, párod, bárki, aki tud segiteni, hátha mástól jobban elfogadja az üveget. Mensikor nekem is lényegesen kevesebb lett a tejem, eddig mind két alkalommal.

Humanka: hát, a 2 óra most 3 órára változott, de ennél többet nagyon ritkán alszik egyben, szóval ezt már megszoktam :) Hajhullás nálam már nem komoly, annyi, mint terhesség előtt volt.

Szeder: drukk, hogy mihamarabb kiderüljön, mi van a fiúkkal, és hogy ne legyen semmi komoly, na meg ne jelezzen többet a légzésfigyelő. Elhiszem, hogy megijedtél.

Sziszi: na, ti is jól kikaptátok ezeket a betegségeket :( Jobbulást mindenkinek!

Márti: örülök, hogy jobban van Kamilla, és lement a láza.

Ági: én fiam is nyűgös 3. napja, nem is kicsit. Max 15 percet van el a játékaival, utána egy kicsit kézben, majd jön a nyűglödés. Kb tök mindegy, hogy mit csinálok vele.

Kép
kistiggrincs

Upsz bocsánat a duplázásért. :oops:

Kép
kistiggrincs

Mindenkinek koszonjuk a nevnapi koszontest, atadtam az illetekesnek :D

Minyu: jo ez a hozzatapis tablazat, vegre vmi info arra, hogy mennyi ido alatt lehet kivaltani egy szopit! Ez a havi 1 nekem tetszik !!! Igy kicsit egyszerubb lesz az eletem! Pentektol lesz jo ido, latod mukodik: "zsakban Benedek, hoz majd meleget ... ", penteken erunk haza :D :D :D Nandi hogy van???

Evibabi: sajnalom, hogy most derult ki ez a szivproblema, de lehet, hogy nem is problema :wink: , ha versenyezhet vele Szili. Hogy sikerult a hetvegi, hanyadik lett? Domi is nagyon ugyes a fognovesztessel! Ot mennyire viselte meg?

Gwini: sajnalom, hogy nektek is ilyen nehez a kaja :( Majd 16 ev mulva a ti lanyaitok lesznek Honey Florajaval kezenfogva a legcsinibbek :lol: ... bar tudom, hogy ez most nem vigasz. Majd gyere csutortokon a doki utan, hogy mit mondtak !!!

Sziszi: Rekucnak is mielobbi gyogyulas, jaj, mikor lesz mar vege ennek a sok betegsegnek ?! :evil:

Starlark: ez a parketta dolog bosszanto lehet :evil: El tudom kepzeli, hogy mit ereztel. Na, nekem ez a szopival kezdodo brutal hajhullas valtozatlanul tart, de mar tenyleg olyan mereteket olt, hogy lassan nem lesz hajam :(

Marti: jo dolog, hogy legalabb aludni tudtatok. Majd meseld el, mit mondott a gyerekorvos. Kulonben meg gyogyuljatok mar vegre !!!

Monee: a teljes repulesi ido 24 ora, ez Melbourne-Szingapur-Dubai-Becs utvonalon. Szingapurban csak egy technikai szunet lesz, az 1 ora megallas, kis setara eleg, meg kinyujtoztatjuk a zsibbadt tagjainkat, mielott ismet visszahajtogatnank a szekekbe. Utana Dubaiban megallunk 1 teljes napra, reggel 10-tol masnap reggel 10-ig leszunk ott. Ezt mi akartuk, valoszinuleg Benedeknek is, meg nekunk is jo lesz agyban aludni, meg igy mar az idoben is tudunk korrigalni egy kicsit :wink: Eddig lesz 14 ora a repulesi ido, es innen mar "csak" 10 ora Becsig. Mi egyebkent is oda repulunk mindig, mert a parom szombathelyi, igy allandoan az o csaladjanal kezdunk, vegzunk, jo ez igy.

Tesztet meg nem jutott eszembe csinalni, mert nekem Benedek eleg hamar jelezte az erkezeset a sorozatos randikkal a vececseszenel, szoval szerintem a kisteso is hamar tudatna az erkezeset. Ha meg jon, mi csak orulunk neki :wink: Vitamint szedek meg a szopi miatt, alkoholt, kavet nem iszok szinten a szopi miatt, szoval semmi akadalya annak, hogy Ketteske kopogtasson, de szerintem egyenlore nem fog.

Agi: Bendo meg semmit sem eszik, csak cicit :lol: O ugye a legfiatalabb, meg nincs 6 honapos, nekem meg van tejem, szoval o meg csak anyatejes baba. Valoszinuleg otthon kezdjuk el a hozzataplalast, de meg az is lehet, hogy kihuzzuk, amig visszajovunk, mert jonnek majd nekem otthon a rokonok a sok okos tanaccsal, meg hasznos otlettel ... :evil: Szoval lehet, hogy az lesz a legegyszerubb, ha cicizik vegig, es amikor hazajovunk, akkor kezdjuk a hozzatapit. De majd meg meglatom.

Szeder: sajnalom a sracokat, nekik is mielobbi gyogyulast. Irok majd privit a jelszoval kapcsolatban, de mar egyet iram nehany napja, azt megkaptad ???

Kistiggrincs: 3 ora??? :shock: Es ez neked mar "normalis"? Szerintem ez nagyon kemeny, nem akarod vhogy leszoktatni errol Zalant? Nem tudom, hogy lehet-e, nekem sose kellett, de ez igy nagyon nehez lehet/lesz neked.

Mi mar nagyon keszulunk, holnap az utolso napunk itthon. A parom mar nem is megy dolgozni, itthon pakolunk, es vegezzuk el az utolso simitasokat. Nem lesz egyszeru, Bendo persze semmit sem eszlel az egeszbol, bar valoszinuleg erzi, hogy vmi tortenni fog.

En probalok mindenre gondolni, aztan majd kiderul, hogy mi maradt ki. Dehat mindent meg tudok venni otthon is, szoval akarmit is felejtunk itt, az nem potolhatatlan.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok Lánykok!

Ne haragudjatok, de nincs időm most visszaolvasni, csak épphogy végiggörgettem a lemaradásomat (5 oldal kb),hogy megnézzem a szép képeket :)
Csuda szép mindegyik baba!!! :)
Annyit láttam,hogy Betti és Am hiányoltatok :) (ha más is írt és kihagytam 1000 bocs, de télleg csak végiglapoztam) Nagyon aranyosak vagytok!

Minden okés nálunk csak hát most hozom be a fél éves lemaradásomat és csavargok az autóval Andorommal és látogatjuk a haverokat :) Ennek köszönhetően - meg lehet sima fejlődés is most - de a babauszis oktató is megjegyezte,hogy kinyílt Andor számára a világ. Sokkal bátrabb volt már a 2. babás találkán :) remélem ez nem csak pillanatnyi hóbort volt.
A céghez bementünk Apájáért és ott nem pityergett mikor más kivette rögtön a kezemből, pedig korábban ez megesett - attól függetlenül,hogy nagyon mosolyog mindig midenkire,de anya kezéből :D Most ez lehet változik.
Uszin is nagykat viháncolt, csapkodott, rúgkapált,azt hittem megzabálom.

Itthon fürdésnél megszűnt a pancsolás, mert felfedezte múlt héten a kukiját és azóta azzal játszik :D
Elkezdett némi sikongatásos hangokat is adni örömében, de nagyon lightosan, mintha "gyáva" lenne kiabálni :D olyan cuki :D:D:D

Ezen kívül én még nagy szervezkedésekben vagyok: keresgéltem és végül foglaltam egy 4 napos kiruccanást Kehidakustányba ápr.17től ill. szervezem a hétvégére a Szerelmem szülinapi pártiját (bevezetjük a 3.x-be :) ) Sózval vannak most teendők, de talán a hétvége után már jobb a helyzet és vissza tudok kapcsolódni.
De gondolok ám rátok!!! :)
Bocsesz a monológért.

Pusza mindenkinek!!!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! CSak gyors bekukk! Iszonyu ejszakank volt! Estere Reka laza lement. Ejjel egykor viszont arra ebredtem hogy sut a gyerek. Szinte 40 fok volt. Egesz ejjel borogattam + nurofen + krumpli es lejott 37.2 ig. AAA ekkora laza meg nem volt soha.... A fiuknak sem ...Szerencsere sikerult levenni, pesze nyugos, meg hisztis a kis eletke... MA reggel 37.7... Remelem marad is csak ekkora. Orvos csak annyit mondott piros a torka... valami baci ellen tiltakozik a szervezete

szisziKép
sziszi7

Hát lányok rossz érzésem van a talival kapcsolatban. Humankáék utolsó előtti napjukat töltik otthon és semmit nem beszéltünk meg a talival kapcsolatban. :( :( :(
Humakna!
Esetleg ha mégis sikerülne megállapodnunk,hogy talakozunk addig amig itthon vagytok valakinek elküldenéd priviben a telefonszámodat amin itthon lehet elérni?

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Én is csak bekukk, visszaolvasni nem nagyon volt időm.

Helyzetjelentés: kijött Noncsi 2. fogacskája (egy héttel az első foga után). És sajnos megint beteg. Megint ez a fránya nátha. Az agyvérzés kerülget... most gyógyult meg kb. 1 hete, és már megint beteg. Úgyhogy megint ugyanaz a muzsika: orrszittyó, Cebion, Calciumusc, orrcsepp.
És szombaton el szeretnénk, illetve el fogunk menni Vadászbálba a párommal, de így nem lesz valami élmény... Sógornőméknél alszik Noncsi. 3 hete is el akartunk menni a barátokkal találkozni, de lemondtam, mert annyira náthás lett pont szombatra, hogy délután üvöltve ébredt, mert nem kapott levegőt. Most megint ettől félek, hogy pont szombatra lesz a legrosszabb állapotban. Tudom figyelnek rá a sógornőmék is, de akkor is egész este az fog a fejemben járni, hogy vajon mi van Noncsival?! Láza szerencsére nincs.

Minden beteg babócának jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg mielőbb!

Noni: a videó ismét szenzációs lett! Köszönjük
Vendég

A.m.: hat en is tartok kicsit attol, hogy ez a tali nem jon ossze :( :( :(

Nem tudom a telefonszamunkat, mert van otthoni kartyank, de nem tudjuk a szamat :(

De ha esetleg megallapodtok a talirol, akkor dobtok egy mailt a humanka01@gmail.com -ra ?!

Es meg holnap mindenkeppen benezek !!!

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Jujj, mennyi rosszat olvasok!

Betegek, jobbulást!!!!

Márti, ezt még olvasni is iszonyú!!! Hogy vagytok?! Mit mondott az orvos?!

Eszike, biztos hogy megfázott Noncsi? Fogacskától is hallottam már olyat, hogy folyt a baba nózija! Jobbulást Nektek is!

Humanka, elég húzós Nektek hazajönni!!! Kíváncsi vagyok nagyon, Benedek hogy fogja viselni az utazást!
És így utólag is BOLDOG NÉVNAPOT NEKI!!!!! (hozzátok a meleget pénteken! :wink: )

Szeder, Nálatok is zajlik ám az élet!!! Fiúknak jobbulást!
Nem lehet hogy Adél csak levándorolt álmában az érzékelőről? Dorkánál ezért jelzett rengetegszer a légzésfigyelő.

Tiggrincs, nagyon édes Zalán!!! Megértem, hogy imádod a mosolyát!!! Nagyon ügyi, hogy forog!!!

Röné, sajnálom hogy min kell keresztülmennetek! :cry: Hogy vagytok?

Honey, nekem az első mensim Dorkával volt olyan semmilyen. Bezzeg most! Első két napban majd meghalok, Niagarát játszom, pedig soha nem volt ilyen gondom :evil:

Noni, megint nagyon jó lett a videó! Köszönjük szépen!!!

Winona, én azonnal le szoktam fagyasztani a maradékot!

A.M. nagyon nagyfiús az a szőnyeg!!!! Tecc!!!

Ági, Ádám is iszonyú nyügi már napok óta! Sehogy, semmi nem jó neki... De a hétvége jó volt, lefoglalták őt. Tegnaptól viszont katasztrófa a helyzet. Ma ráadásul már Dorka is ment oviba, keten vagyunk - ő azért eltereli a figyelmét Ádám figyeli ezerrel a nagy tesót...

Rólunk.
Ádám is hasrafordult tegnap - szerintem véletlenül, ahogy nyúlt a játékáért. Kezét még nem tudta kihúzni maga alól, így jött a nyafi...

Bőrgyógyászatra bejutottunk pénteken, így hogy sürgősre tettek, "csak" egy órát vártunk...
Kaptunk arckrémet, testápolót, hajpakolást, bedörzsölős cseppeket a buksijára...
És HASZNÁL!!! A pofija már két nap kezelés után gyönyörű lett! Remélem így is marad a dolog!

Hoztam képeket! Gyerekeim találtak egy kalapot, íme az eredmény:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Röné!
Nagyon remélem, hogy nem asztma! Drukkolok 1000-rel!!!!
Most hogy vagytok???

A.m.!
Nagyon klassz az új frizurád!
Mászás beindult már??? A fenék emeléstől már csak egy lépés! Főleg azon a szuper autós szőnyegen!!! :wink:

Eszike!
Annát csak Annácskázom vagy Pannácskázom, Icike-Picike, Tökfőzi, Prüntyike a leggyakrabbak. Amikor morcos vagyok rá, akkon csak egyszerűen Anna!
Lábújjadnak gyors gyógyulást!
Nagy nagy gratula a 2. fogacskához Noncsinak!!!

Márti!
Jobbulást a betegeknek! Remélem most már vége lesz ennek a rossz időszaknak!!!

Noni!
Köszi a videót!!! Nagyon jó lett! Megint!!!!

Monee!
Ákos és Noncsi nagyon édesek a képen!!!

Tiggrincs!
Zalánnak még mindig nagyon édes a mosolya!!!

Minyu!
Sajnálom az állatkertnél történteket! Biztos gyorsan bepótoljátok majd!

Humanka!
A hajam nekem is borzasztóan hullik!!! Mindenhol ott van a hajam (lassan már csak a fejemen nincs!) és Annám is gondoskodik a ritkításáról! :lol:
Nagylány még én sem vagyok! És remélem még egy kis ideig nem is leszek! Nem hiányzik!!!

Sziszi!
Rékának is jobbulást kívánok! Mihamarabb gyógyuljon meg!

Rólunk:
Rémes napokon és éjszakákon vagyunk túl! Vagyis remélem túl vagyunk rajta! Éjszakánként Annám óránként, hajnalban már félóránként kelt, 5 órakor pedig már nem is volt hajlandó lecsukni a szemét! Nappal rettenetesen nyűgi volt, aludni csak délután kint a levegőn volt hajlandó és folyton mellette kellett lenni. Ha már felálltam mellőle már sírt keservesen! Egyszerűen teljesen lemerültem. De végre kibújt az a fránya 5. fogacska is!!! Most hajnalban 4 órakor arra ébredtem, hogy én ébredtem!!! Úgy megijedtem, hogy fel is ugrottam megnézni Annát, hogy minden rendben van-e vele??? Lélegzik??? Aztán persze megnyugodtam, hogy minden rendben, csak édesen alszik! Csak éjfélkor volt fenn szopikázni egy picit. Aztán reggel 6-ig aludt. Hát mit ne mondjak nekem is jól esett viszonylag nyugodtan aludni. Erre már nagyon szükségem volt. Sőt! Most is alszik. Kb. 1 órája. Ilyen már időtlen idők óta nem volt! Gondolom megszenvedte ezt az 5 fogacskát és most éppen kipihizi magát szegénykém! Remélem most egy kis szünet jön a fogzásban!
Most megyek, mert felébredt....

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Gyors bekukk, és életjel: olvasom, hogy ki mindenkinél vannak bajok, nehézségek: nagyon sajnálom, hogy ide is, oda is kijut belőle, személyek kiemelése nékül MINDENKINEK MIHAMARABBI RENDBEJÖVÉS saját magának, és a babácskáknak!

Nálunk - kop-kop-kop minden rendben van, most csak egy személyes tapasztalat megosztása miatt jöttem, nevezetesen autós-ülés. Mi egy Pierre Cardin hordozós üléssel kezdtünk, amit kölcsönbe kaptunk. Sajnos nem sokáig volt jó (Manó nagy születési méretei ebbe a levesbe is beleköptek :roll: ).

Ez után vettünk egy Besafe Izi Sleep biztonsági gyermekülést és hordozót. Hát, ha ötször ült benne Manó, sokat mondok... Kinőtte. :roll:

Utána vettünk egy Pierre Cardin autósülést, de mivel ugye Manó nem tud ülni, ez meg nem dönthető... képzelhetitek... :roll:

VISZONT: a megoldás az lett, hogy létezik egy Kiddy márkanevő ülés, ami 9-36 kg-ig jó, és az extra érdekessége az, hogy nem az ülés biztonsági övével kell rögzíteni, hanem van egy "pajzs" rajta elöl, amit a kocsi saját biztonsági öve rögzít. Na, a lényeg, hogy látszik rajta, hogy nagyon kényelmes, a tesztek szerint nagyon biztonságos, és nem utolsó szempont, hogy Manó nagyon jól érzi magát benne, szinte azonnal elalszik, vagy ha nem, akkor is kényelmesen üldögél és nézelődik. Az ülés eldönthető úgy, hogy nem ül benne, hanem félig fekszik (kb. annyira, mint egy hordozóban), rengeteg pozícióba állítható. (Nem vagyok ügynök, eskülszöm!!!, de tényleg szuper).

Azért osztottam meg Veletek ezt a tapasztalatot, hogy ha valakinek meg tudom könnyíteni a döntését, már jó.

Íme egy kép Manóról és az ő új üléséről:

Kép
realdream

Sziasztok!

Gyerekorvos volt,azzal kezdte,hogy bocsánatot kért,mert 2 napja cseszteti az ÁNTSZ! Ezt most úgy képzeljétek el,hogy végignézték,hogy hány db Prevenar oltást adott be,hány gyereknek,azoknak stimmelnek-e a TAJ-számaik,melyik baba,hanyadik oltásnál tart,stb. Ok., én megértem,hogy ezt is ellenőrizni kell,de,hogy ezért nem jut időben orvosi ellátás a full-beteg gyerekeimnek,hát azért ez kiakasztó! Viszont! Csabi és Berci jól gyógyulnak,köszönhetően a hétvégi ügyeletes dokik hozzáértésének! Kamilla teljesen túljutott a dolgon,már hőemelkedése sincs,tök jó a kedve,épp csak az orrát kell még szívni. Lehelnél sincs felülfertőződés,némi köptető kell neki,de már nem magas a láza sem! Szóval csak rendben lesznek már a keresztelőre!
Szegény férjem viszont nagyon benyelte a vírust,ma még dolgozik,de holnaptól itthon pihizik. 3 óránként nyeli a lázcsillapítót,mért már 39.3-at is,pedig nem egy lázasodós típus!
Nekem meg begyulladt újra a mellem,ugyanott,ahol múlt héten,csak most sokkal jobban fáj,viszont nincs lázam...megyek is borogatni-melegíteni,kengetni!

Na,akkor próbáljuk meg már azt a talit szervezni,hátha lesz belőle valami!
Hétköznap vagy hétvége? Lurdy-ház vagy Állatkerti játszóház?
Április 6-ai vagy 12-ei hét (akkor már Humankaék is Pesten vannak)?
Csajok! nehogy már ne találkozzunk!!!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok,
Úgy elment a hétvége, hogy észre se vettem

humanka,
Nekem is hullt a hajam elég rendesen amikor úgy 3-4 hónapos volt Jázmin. Kipróbáltam a Vichy-t meg aztán az új Schwarzkopf sampont, meg aztán szedtem sörélesztőt. Valamelyik hatott, mert most már elviselhető méreteket öltött

honey,
cumisüveg ügyben nem tudok mit mondani, mert nekünk elég hamar rá kellett szokni, és ő már nagyon ügyes. Viszont a Mam tényleg nagyon jó
krumpli neki se jött be magában, aztán azzal azóta még nem próbálkoztunk - egyelőre eszik mást. a répa, a sütőtök és a gyümölcs jöhet mindenhogy, és most egész jól elboldogulunk már a tésztás dolgokkal (van 6 hónaposnak való már)
nekünk már délelőtt és délben nincs tejcsi, délután felesben - csak reggel este kap tejcsit, akkor viszont csak azt
illetve délben is szokott néha, ha mondjuk elmegyünk valahová, ahol tudom, hogy nehezen tudnám megoldani a bébi-papit, viszont a termosz táskában az előmelegített tej simán vihető

mensi még nekem sem jött meg - ami persze nem annyira hiányzik, főleg hogy előbb utóbb úgy is felbukkan

fogacska nekünk még nincs, bár nagyon rágcsál
viszont a nagyobbik lányomnak valahogy egyszer csak megjelent alul hátul plusz 2 foga - még 5 évesen néztem tavaly biztos nem volt, most év elején néztem véletlenül és látom, hogy tele van a szája - meg is számoltam rögtön és 2-vel több volt mint előtte (azaz 22 van most). Az hagyján, hogy én nem vettem észre, de ő sem, nem is érezte - ami tök jó. Most visszagondolva, volt pár nap, amikor lázas volt, de nem tudtam miért mert amúgy nem volt beteg. Lehet, hogy akkor jött

Apropó láz - mi szerencsére túl vagyunk a betegségeken. Már a pici sem köhög és szörcsög.
Mercinek még foglyik az orra, de az mindig. És horkol is
El is mentem vele hétfőn a Heim Pálba. Ráment a délelőtt, mert a Jázmint is vittem a bőrgyógyászatra.
Hát mit ne mondjak, kiakadtam. Mercivel nem kellett sokat várni, csak 6. volt. De jázmin 37. lett volna a bőrgyógyászaton. Mikor mondtam, hogy 6 hónapos, nem lehetne előbb, akkor beírták sürgősséggel. Na most még így is több mint 2 órát vártunk. Volt ott egy 1 hónapos baba is, még szerencse, hogy aludt, mert még ő is másfél órát várt
Jázmin fejével kellett elmenni, mert nagyon száraz és annyira vakarja néha, hogy már sebes. A füle mögött hasonóan. Múltkor már szabályszerűen vérzett, annyit macerálta. A lábfején is van egy kis ekcémás rész. Úgyhogy ezeket kellett megmutatni, és valamit kérni rá. Remélem segít, mert nem szeretnék még egyszer ennyit állni.
Bár még májusban megyünk haemoangioma rendelésre, mert van neki a hátán egy véranyajegy.

Na most megyek a Pink jegyekért (nem magamnak, de az én nevemen van, így csak én tudom elvenni)

Remélem, minden baba jobban vagy. Csak vége van már a télnek egyszer

Kép
Kép
csibe21

csak gyorsan jöttem, mert a gyerek napok óta elviselhetetlen
mindenképp HÉTVÉGE legyen, ha lehet, mert van, hogy hétközben kell a páromnak is a kocsi + nekem is vannak elintézni való dolgaim.
Többiek? Hétvége jó? Bár most nézem a naptárt. Áprlis első hétvégéjén pont kell valószínű a kocsi páromnak, utána meg húsvét lesz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Tali ügyben::
nekem a hétköznap a jobb, mert a hétvégék a családé, viszont igyekszem majd alkalmazkodni, és ha hétvégén lesz összeszervezni, hogy ott legyünk.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy általában szerda délutánonként 1-fél 4ig a Lurdyban vagyunk, ha valaki szeretne csatlakozni, jöjjön bátran. Holnap nem megyek, mert Nándi megint lázas :cry: Voltunk fül-orr-gégészeten, csináltak mellkas és arcüreg rtg-t, nem találtak eltérést (ill. az arcürege enyhén telt de a fülész szerint ez nem szignifikáns), háziorvos most adott másféle spektrumú antibigyót. :?

köszi a cuccost, ha lehet még rendelni majd szóljál!

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello csajok!

Visszaolvasás nélkül, csak a tali miatt jöttem. Nekem is jobb a hétköznap, de ha hétvégén lesz, akkor is tudunk menni... max. apát addig szabadságolom.
Én azt mondom, hogy akkor megint legyen 2 időpont, amelyik nyer, az lesz. Tudom, hogy a Lurdy nem occsó, de gondoljunk már bele, hogy nem talizunk hetente. Szóval nekünk minden helyszín, minden időpont jó! Az is okés, ha azt mondjuk, hogy ekkorésekkorittésittésakijönakinem.... mi megyünk! :lol:

este meg még jövök, olvasok és írok... tisztára mint az isiben! :lol: :wink:
Vendég

Nekünk bármi jó, kivéve csüt. 11-12-ig. :) Akkor Gekkozunk.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Csak gyors beugrottam gondolván,hogy elkezdek visszaolvasni és látom nagyon beindult a tali szervezése :)
Nekünk is a hétköznap a jobb de a htvége sem kizárt - ha lesz, megyünk. Ami nem jó,az ápr. 17től (akkor elutazunk)

Lehet most kicsit visszaolvasok, bár még Apájának az ajándékát kell kreálnom - most nincs itthon, mert céges vacsija van. Majd még mennem is kell érte és az alattunk lakó haver fog addig Andoromra vigyázni. Remélem nem fog felébredni azon kis idő alatt :?

KépKép
KépKép
gabolino

megint itt vagyok egy kicsit! Látom szervezitek a talit. Ránk ne számítsatok, biztosan nem megyünk...

Nagyon kedvesek vagytok, sokan kérdeztétek hogy van az ujjam. Köszönöm már jobban van. Megtanultam úgy járni, állni, hogy ne terheljem, így nem fáj. Csak nagyon kell vigyázni, hogy nehogy megint belerúgjak valamibe (ez a hobbim ebben az egérluk lakásban), mert az biztos rettentően fájna...

Délelőtt még elfelejtettem mondani, hogy Noncsikám is kezdi amit Holka Emmája. Örökké fel akar állni. Azt keresi mibe lehet megkapaszkoni, és már húzza fel magát....Majd megpróbálom lekamerázni, de még elég necces, mert mindig ott vagyok a nyomában, nehogy hatalmas esés legyen az álldogálásból, és így nem tudom felvenni videóra.
Eszméletlen mit művel! Jön-megy, mindent piszkál, mindent pakol, lehúzza a terítőt (van egy alacsony asztalunk, és simán eléri a terítőt rajta), kapcsolgatja a DVD-t, a videót piszkálja, az ágy alá bemászik, a szék lábát rágja! :shock: Készüljetek fel ez vár mindenkire hamarosan. Hozzáteszem a játékai már nem érdeklik! Minden más: újságok, távirányító, ruhaszárító, táska, vállfa... Eddig a mobil is nagyon érdekelte, de vettem neki egy játék-mobilt, amit lehet rágcsálni, 2 napig tök jól eljátszott vele, aztán félredobta, már nem érdekli... de a mi mobilunk sem kell ezután! Ezt én nem értem!!! Csak az az érdekes ami nem szabad???
A legnagyobb hisztit meg a saját piros cipőjéért vág le rendszeresen. Mert ő azzal akart játszani, azt akarja rágcsálni. Mikor elveszem tőle hatalmas hisztit levág, de akkorát, hogy még levegőt sem akar venni!

Márti: örülök, hogy már jobban vannak a gyerekek. Férjednek is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Mindenkinek jóéjt!!!!
Vendég

Sziasztok! :)

Tali ügyben úgy vagyunk mit Eszike, nekünk Pest messze van, a játszóház meg főleg nem játszik a szopi vagy a fejés miatt.

Márti: De jó hogy a gyógyulás útjára léptetek, most már csak jön az a tavasz :)

Sziszi: Nektek jobbulást, de antibiotikumot a bacira nem kaptatok?

Humanka: Uhh hiába Ausztrália nem itt van a szomszédban. Jó utat nektek a kis Bendővel remélem jól fogja bírni az utat :)

Szeder: A légzés figyelős riasztás kemény lehetett. Nem lehet hogy Adél hogy már ilyen ügyesen mozog lemászott róla?

Anyoooka: a kalapos képek eszméletlen jók :) Mindkét gyerkőc gyönyörű. Örülök hogy bevált végre a krém amit kaptatok :)

Konan: A fogzás nagyon macera. Doncek is elkezdte épp. Őszintén bevallom ha már annyira gyötri hogy sír én bizony adok neki másfél mili nurofent. Úgy vagyok vele hogy ha fáj vmim én is fájdalom csillapítót veszek be :)

Realdream: Pont mi is autósülést veszünk Donceknak, mert kinőtte a hordozót hosszban. De én a concord ultimaxot néztem ki neki az 0-18kg-ig jó és háttal is beköthető. 10kg-ig a háttal bekötést javasolják még, én meg nem tudom mikor lesz a kis ropim 9-10kg de nem mostanában az tuti úgy megállt most a hízásban. Aztán ha jön a tesó jól lesz neki ez Donek meg kap egy nagyobbat :)

Eszike: Asszem Noncsi mostantól minden energiád le fogja kötni :) Járóka? :)

Rólunk:
Ma a bnőméknél voltunk hogy itt van a héten a szüleinél. Most 28 hetes terhes és kislánya lesz és van még egy pont egy évvel idősebb kisfia mint Donek :)
Olyan jó volt beszélgetni végre egy jót és Doncek is jól viselte a kiképzés még aludt is az ottani utazó ágyban :)

Kép

Kép
starlark

Starlak: van járókánk igen, de az nagyrészt nem játszik, csak ha esetleg valamiért nem vagyok a szobában, pl: mosogatok, teregetek, ilyesmi. Járókában már nem nagyon szeret lenni Noémi, mert ő örökké jönne-menne, pakolna, minden érdekli. A hálót majdnemhogy kiszakítja a fejével, annyira ki akar mászni. Nem tudja, hogy a hálón nem tud átmenni, ezért próbálkozik folyamatosan, és persze pár perc után jön a hiszti, merthogy ő akarna menni, de valamiért nem halad előre!
És igazából nem is akarom visszafogni, had másszon, ismerkedjen a világgal. Na meg így sokkal jobban kifárad, és jobban alszik éjjel (már ha a foga, meg az orrdugulása nem akadályozza)

Konan: 5. fogacska?????? Jesszusom! Hogy megtáltosodott Annácska!

Anyoo: nagyon jók a képek, Ádám a 2. képen olyan, mint egy halász!
:wink:

Holnap majd én is rakok képeket!
Vendég

Csajok!
A Lurdy játszóháza 1 éves kor alatt ingyenes!!! Csak akkor kell fizetni, ha nagyobb tesó is jön!

autósülés:
(ha már így szóba jött) Nándinak most Maxi Cosi Priorija van, és imádom!!! Nagyon könnyen dönthető, szuper huzata van (van egy CAM CIao Lussonk is, aminek borzalmasan műszálas a huzata, ráadásul az öve is nagyon alacsonyan van, igy azt alig használtuk néhány hónapot). Már nézegetek neki nagyobbat, mert a fejénél már csak néhány centi van, hogy biztonságosan tartsa, ezt majd megörökli Csongi.

Realdream :)
Még nem is láttam ilyen ülést :shock: Nem fogja ezt is gyorsan kinöni?

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Autósülés:
Pont a napokban rendeltük meg a mi ülésünket, ami egy Römer King lesz. Nagyon sok jót hallottam erről az ülésről, nekem nagyon nagyon fontos, hogy biztonságban utazzon a manó, főleg, hogy elég sokat kocsikázunk. Én az az anyuka vagyok, aki 1 métert sem megy úgy, hogy ne lenne a gyerek rendesen lehúzva, bekötve. Érdekes az is amit Realdream felrakott, láttam már ilyet, de én sokkal jobban bízom az 5 pontos övben. :oops: Az a versenyautókban sem hazudik.
Ez a párja, mi piros-fekete racingos huzattal vettük. :D http://www.vatera.hu/romer_king_quickfi ... 82356.html

Tali ügyben én is passzolnám a dolgot, teljesen biztos, hogy nem fogunk feljutni Budapestre.

Monee

monee85

Starlark :)
lemaradt az előbb, hogy mikor a CAM-et vettük, akkor azt mondta a fickó, hogy ha stabilan ül, akkor már be lehet kötni forditva, illetve akkor már jó a 9-18 kg-os ülés is. Mi is úgy vettük Nándinak, hogy 8 kilós volt.

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelt :wink:

Gyors kérdés: van, aki Pécsen lakik közülünk? - Rémlik,hogy valaki arrafelé él.. de most nem ugrik be, hogy ki :oops:

szeder74

Talival kapcsolatban: nekem csak a hétköznapok jöhetnek szóba, hétvége nálunk is a családé.
Akkor pontosítani kellene, hogy hol, és mikor.. mielőbb, mert rohan az idő.

szeder74

Szép jó reggel :)

Eszike: jajj én se korlátoznám de néha muszáj kiszaladni vagy tenni ezt azt gyorsan :) Ha nincs vmi korlátozó eszköz akkor aztán lehetne ülni mellettük álló nap :)

Monee: a Römer nagyon jó, kacérkodtam vele de az a baj hogy Doncek még csak 7kg de hosszban teljesen kinőtte a hordozót, stabilan se tud még ülni. Nem merek olyan ülést venni ami 9kg-tól jó.

Minyu: Az jó ha stabil ülésnél már nézhet előre felé :) Mert a 9kg nagyon távolinak tűnik, a stabil ülés tuti hamarabb meglesz :)

Kép

Kép
starlark

Szeder: Eszike és Monee lakik Pécsen ki is van az avataruk alá írva :) :)
De ide sincs túl messze :)

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?