Csak egy gyors bekukk..
Danit elvittem délután az orvoshoz. Muszáj volt, mert annyira köhög, és nem kap levegőt az orrán. Erre kiderül, hogy nem sima megfázás, hanem vszínüleg azstmás
Teljesen padlót fogtam. Most kapott gyógyszereket, pipáztatni kell (ettől paráztam, és parázok most is a legjobban). Holnap mellkasröntgen, aztán kontroll, meg szombaton is...
Szóval elkeserítő a helyzet...Az első pipázásnál apa elrántotta a készüléket, mert azt hitte Dani megfullad.. Ezt még gyakorolni kell, bár bízom benne, hogy a doktornő téved, és nem olyan komoly a helyzet...
Megszakad érte a szívem. Legszívesebben azonnal kerestem volna egy másik dokit is..
Dani egyébként mint egy kisanygal, úgy viselkedett. Egy hangja nem volt. A dokinő meg is jegyezte, milyen tüneményes, és szegényke "mosolyogva fullad". Szar volt ezt hallani. De annak örülök, hogy elég jó kedélyű, bár az átlagnál így is nyűgösebb és sírósabb.
Ennek hatására most megint ezerrel cicizik. Többet, mint szoktunk, a dokinő szerint ez nagyon jó.
Dani egyébként még nem mászik, a lábával tolja magát. De ez engem egy csöppet semizgat, majd mászik ha itt lesz az ideje..
Fogunk is csak kínoz, de nem bújt ki egy sem..
Ülni akarna, segítséggel már nagyon ügyes.
Videónk van, de még nincs áttöltve, és feltölteni sem tudom, hogy tudom e...
Azért majd igyekszem
Eszike, sajnálom a lábtörést, nem lehet kellemes.. Jobbulást!
Winona, Dani is öklendezik, köhécsel és hidegrázása van bizonyos kajáktól. De csak eleinte. Próbáld meg leturmixolva, úgy könnyebben lenyelik a babák. DAninak is nehezebben megy az, ami rostosabb.
Ha üvegeshez szokik, akkor a házit nehezebben fogadja el. Dani egymás után párszor csak üvegeset kapott, aztán meg nem kellett neki az itthon lereszelt alma...
Most szoktatom megint hozzá..
Nálunk a fő folyadék még mindig az anyatejci.. Ez nekem nagggyon kényelmes
Na megyek, mert leragad a szemem.Jó szar éjszakáink vannak megint..
Ha valaki tud valami jó tanácsot adni az asztmával kapcs-ban, szívesen fogadok minden infót!
Holka, te esetleg tudsz valamit???