Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Orsi! Engem az izgat,hogy ha megis kisfiu,honnan kerit asszonyt maganak :twisted: :P Sot,minden baratnomnek fia van......Sot!!!! Amikor a baratnom szult,a kornyeken (a szomszed tombhazban) 8-an vartak babat,7 kissrac,1 csaj.....hmmm. Mi lesz ott 10-12 ev mulva.....

Noemi! Koltozessel kapcsolatban,ha minden ok lesz,honap elejen. Meg van egy par napom :P :lol:

Vivi! kis zsarnok :?: :?: :?: :lol: :D :lol: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Halihó kedves Kismamik :!:

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap és szerda este, de egyszerűen nem térek magamhoz, lehet, hogy ebben a nagy meleg is közre játszik, de Én annyira boldog vagyok, hogy tényleg szárnyalok :lol:

Köszönöm a kedves szavakat Cipike nevében is, a férjecskémet látnátok, eddig is majd ki csattant, de most aztán :D

Noncsi
Nagyon bátor vagy és rendkívül ügyes, hogy ilyenek bevállalsz, hogy lekvár főzés :shock: :wink:
nem is csoda, hogy dagad a lábfejed :roll:

Erika
Mi sem bírjuk már a meleget, de az udvarra is hiába megyek ki, reggel 5-kor volt már 23 fok :shock:
Én még nem vásároltam semmit a babának, de így , hogy tudjuk, hogy kisfiunk lesz, szinte semmit nem kell vennem a Tesókámnak 2 éves kisfia van, mindent ide tud adni, amit csak szeretnék :!: :wink: hálás is vagyok ezért neki nagyon :!:

Noémi
Nagyon édi a kis drágád :!: :wink:

Később jövök a beszámolómmal, de most dolgoznom kell, addig is pusszantás, igyatok sokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Nomcsi!
Hááát....tudod, Dalma ezen az utolsó 4Dn nem mutatta meg a lábaközét....ugyhogy még nálunk is akármi lehet...:-)))
És akkor majd Én is ezen aggódok, hogy szerez majd csajszit....de egyenlőre....még rózsaszinben látom a Manókát!:-)
És remélem jó kis Csajszika lesz!!!! :lol:
Viszont ha már a félelmeknél tartunk...kedves párom... :P ...jó Apucihoz mérten, már előre betáblázta a fiúzási, bulizási, kimaradási idejét, annyit mondok....szegény Dalmaaaaaaaaa :? :!:
Persze azért Én azt is tudom, hogy annakidején Én hogyan csavartam az ujjaim köré az Apukámat, amikor ki kellett csikarni még egy órát az éjszakából....hogy tovább maradhassak a bulájba.... :wink:
Hát majd Apa is megtudja mi az amikor az emberfiának kislánya van.... :wink: :lol: :)

Gabi!
Segits Nekem picit! GYerekorvos! Te kit, merre? Én összegyűjtöttem őket, de halványlila gőzőm sincs ténylegesen ki a jó...házhoz jön-e majd..stb! Te kit választasz majd?
Segiccséé! :)
Bocsi, egyet tudok, hogy nem választok, ő egy hölgy. Őt nem!
De itt vannak még páran...
Dr. Altorjai Péter
Dr. Bán Magdolna
Dr. Jaklovszky Eszter
Dr. Küzdényi Viktória
Dr. Szabó Mária
Dr. Póta György
Dr. Zsiga Mária
Dr. Báthori Éva
Dr. Bátorfi Boglárka
Dr. Grőber Katalin
Dr. Havasi Mariann
Dr. Kolman Timea

Kihagytam akihez semmiképpen sem akarok menni....
hm?

Suzy!
Örülünk Nektek nagyon...mekkora könnyebbség a pénztárcának is ha van a közeledben picurka akitől megkaphatod a cuccokat....
Én egy mellszivóra számithatok még....bár az is valami!!! :wink:
Várom a beszámolót!!!! :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Próbálkozom újra a tábli beillesztéssel:
Kép Táblázat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.07.16 11:24-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Orsi!
Hát jó kérdés!!!! :roll: Én nem néztem még utána a gyerekorvosnak,én úgy gondoltam,hogy a védőnőt megkérdezem kit ajánl,mert egy helyen vannak.De tudod én nem oda járok ahova te.De megkérdezem Évi barátnőmet majd aki ott lakik a ligetbe.OKÉ?

Erika!
Orsi jól írja,ne a cumival kezdd a vásárlást,ha nem akarsz nagy dolgot venni még,akkor szerintem textil pelust,hálózsákot,ágyneműt.....stb. szerezz be.Én nem vagyok babonás ezért én már az elején vásároltam volna.
Mert anyukám is mondta,hogy miért akarok előre vásárolni,amikor párom majd mindent megvesz,ha a kórházban leszek (ők abban az időben ezt csinálták).De mondtam,hogy már akkora a választék,hogy szegény nem tudná hová nézzen egy bababoltban.Aztán így beletörődött.

Csajok!
Borzasztó ez a meleg és még mindíg nem takarítottam ki :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Nomi
Egyenlőre én még nem aggódok, igazából úgyis a következő évek csaj felhozatala fog számítani. :D :D :D :D

Erika
Szerintem is mindegy a sorrend. Bár én is először a kiságy-matrac- babakocsi, szőnyeg, szekrény, kiskád... stb.gondoltam megvenni, és utána a kisebb értékeket. De szerintem csináld úgy ahogy neked kényelmes! :D

Suzy
Az ténylég nagy segítség, ha kaptok kölcsön csomó babacuccot!
Nálunk a rokonság+baráti körbe mindenkinek lánya van, és mindenki totál rózsaszínbe öltöztette, szoknyásan a kicsiket :( Így nem nagyon számítunk kölcsönruhára.

Orsi
Aranyos lehet a Párod, h már most félti a kicsi lányát! :D :)
Hű, mekkora lesz még a szerelem, amikor már a karjában is tartja majd! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Én is meghalok ebbe a melegbe! :(
Bár átmenő záporokat ígértek mára-holnapra....
Bárcsak már látnám!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nincs sok időm jönni, pedig már annyira mesélnék nektek :cry:

Vivi
Köszi, hogy beírtad :!: :wink: Cipike "valós" neve: ÁDÁM :!: :wink:

Orsi
Köszike, ari vagy :wink: a mellszívó nem is kevés beruházás sztem, de valóban olyan sokat jelent az embernek, ha kapnak dolgokat még ha csak kölcsönbe is :!: :wink:
Tegnap megnéztem a kiságyat amit fogunk kapni kölcsönbe a fogorvos barátnőmtől, nagyon szép és olyan, mintha új lenne :!: :lol: majd teszek erről is képet, ha egyszer lesz annyi időm :!: :roll: :wink:
De az is lehet, hogy csak holnap lesz a napja, a férjecském dolgozni fog holnap egész nap...megy 2 rendőr lagziba is motoros kísérős menet lesz :!:

És a legfontosabb: ÉRZEM CIPIKE HALOVÁNY KIS MOZGÁSÁT :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Az Ádám nálunk is favorit volt!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Nagyon szuper!!!! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Csajok!

Elfelejtettem megirni, hogy megegyeztünk, hogy pár hete megegyeztünk párommal, hogy a Dalma mellé megkapja az Én nevemet másodiknak...igy Dalma Orsolya lesz......:-)
Ha pedig mégis kukis Norbert lesz....

Kajtatok egy kutyakozmetikus után, mert párom Édesanyja elfelejtette bejelenteni...igy csak két hét múlva van időpont ...de szegény kutya megdöglik addig a melegtől.....és persze én sem tudok korábbi időpontot találni neki....szegény kutyi...13 éves....
Tegnap jól összekaptak Anyósjelöls és a Párom emiatt......pont a 40 fokban van a leghosszabb szőre.....persze szegény Anyós elsiklott e probléma felett....szegénykém már annyira látszik, hogy öregszik....
Átmegyünk hozzá és öntözéssel, takaritással kezdünk...elfelejti megöntözni a virágokat.....
Ne öregedjünk meg!!!!! :?

Gabi!
Köszönöm előre is!!!!Puszi érte!
:wink:

Suzy!
Annyira jó, hogy már téged is rugdos a Fütyis.... :lol:

Vivi!
Mennyire jó ez a táblázat.....3 rózsaszin.....hihihi!!! :D
Na majd remélem alakulunk azé' és lesz még puncis.....
Érdekelne, hogy a kinai naptár szerint kinek milyen babát jósóltak....
Nekem kislányt.....

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Nektek?
Kiváncsi vagyok ez mennyire jön be.... :roll: :wink: :oops: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

lányok

ti probáltátok már az ingás jóslást?én probáltam,sőt,az egész család csinálja,és a baba neme jóslásában elég jól bevált.
nekem már tini korom óta 3 gyereket jósol,első lány,második fiú és utánna még egy lány Smile Smile én mondjuk 2vel is elégedett lennék.

ha ki szeretnétek probálni,elmondom h működik.már a meglévő gyerekeket is megjósolja,akár az ikreket is.

szoval kell egy aranygyűrű,és egy cérna.belefűződ és a csuklód felé tartod úgy h a kezed nem mozdul egyáltalán.és a gyűrű magától elkezd mozogni,ha körbe kezd körözni akkor lányha pedig egyenesen,előre hátra,akkorfiú,ha pedig köröz és közbe be is vág a körbe akkor ikrek.

minden gyerek után le kell tenni és ujra felvenni,és addig ismételni amig miután felemeled már meg sem mozdul.

KépKép
bettike83

Orsi
Nekem fiú jön ki a kínaival is. :)
(Sőt megnéztem még régen a Jónást is és azzal is fiú. :D )
Megkeressem neked esetleg a linket a Jónáshoz?

Betti
Este csak viccből azért kipróbáltatom az ingát is. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Lehet, h a tábli még alakulgat kicsit. :) :D
Anna még régebben írta, h kislányt szeretne, és Betti is, azt h kislánynak érzi.

Tényleg:
Anna azt írta, h egy hetet Balcsiznak, ugye? És h nem lesz neki ott net...

Úgy tűnik, h hétvégén vendégeink lesznek!
Párom unokatesójáék jönnek. Van egy cuki kislányuk és most ismét terhes a felesége. Kb. 2-3 héttel előttem van, de olyan szégyellős a pici, h nem tudják fiú-e vagy lány. :D
Bár a kiscsaj húgit szeretne.... :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Erika
Találtatok nevet a Picinek?
Mert ha már tudod, akkor legközelebbre azt is beírom a tábliba. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

azért aki tudja a pici nemét az is kiprobálhatja,kiváncsi vagyok rá :)

igen,én lányt érzek,gyűrű is azt mutatja,fogamzásnaptár is :)

KépKép
bettike83

Huhhu....
Bettike! Kipróbálom.....
Ha kör lány
Ha előre hátra fiú....

Vivi!
Nekem a Jónás naptár szerint is kislány....én is megcsináltam!!!:-)
Azért fontos mert én mindenképpen szeretnék majd egy kukist is....
És ha bejön, naptárazok majd.....hogy mikor kell jól megcsinálni.....hihihihi!!!!!!!!!!
:lol: :D :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Hi-hi-hi :D :D :D (Én meg majd szeretnék egy kislányt is.)
De a Páromat idézve: meglátjuk, h hogy válik be a "Próbagyerek-1". Ha jól vizsgázunk mint "Próba-szülők", akkor elgondolkodunk a 2.szérián. :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

orsi

oké,probáld :)

KépKép
bettike83

Bettike!
Én megcsináltam....de nem volt egyértelmű...elkezdte vizszintesen majd körözött....most akkor mi van...bennem egy Baba vaaannn!
:lol: :) :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Kismamik!
Valaki nem szeretné még bőviteni a családot???

http://ebtelep.hu/kutyak/talalt_kutyak. ... t=1&from=0

Szegénykéim!!Milyen sors vár rájuk.....
Jah, nagy állatvédő vagyok....
Itt Csepelen ahol lakunk, már tökre készen vannak tőlem a lakók, mert van itt a ház mögött egy fal....és egy csomó kóbor kutya jár kel mögötte...Én meg a Párom az étel maradékunkat mindig oda visszük....egész falkám van, a Drágáim tökre éhesek....de úgy félek, hogy egyszer amikor etetés van ránk hivják a sintért....belehalnék tuti! :?
Nem nyúlok hozzájuk, csak messziről nézem őket..elég bizalmatlanok, leteszem a kaját, 10-20 lépést hátrálok és mennek lakmározni....

Szegények, ha lesz kertes házam....valahol itt egyszer...biztos sok állatkám lesz!!!! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy! Szep nevet valasztottatok! Hamarosan a halovany kis mozgasbol jo kis focimerkozes lesz..... :lol: :lol: :lol: De olyan jo erzes :lol:

Vivi! A kinai naptar nekem kislanyt josol :wink: :wink: Habar a multkorjaban neztem,es kisfiura emlekszem :oops: Lenyegtelen..ha kislany,akkor orvendek,mert egesz eletemben kislanyt szerettem volna,ha fiu,akkor orvendek,mert egy fiu mindig anyuci fia :twisted: Olyan edes ez a "Probagyerek". De bizti MIND jo proba-szulok leszunk :wink: :wink: :wink:

nomi77

orsi

feladtad a leckét :D :D :D probáld ujra és egyáltalán ne mozogjon a kezed,és bal csukló felett.össze gyűrű le az ujjakrol.

KépKép
bettike83

Hm....most körözött! Az a lány, ugye??
:)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!
NEm hiszem el!Megjött a táppénzem!!!3 hónap egybe!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabiii!
Juhéjjjj! :D :wink:
Happy....

KépKép
Kép Kép
schorsi

orsi

ha kör akkor lányzó :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Kismamik :!:

Nagy sokára eljutottam oda, hogy meséljek nektek a genetikai uh-ról :!: :roll:

A férjem elment dolgozni majd csak 11 körül jön este, már kertben voltam, reggelit csináltam, mostam, vasaltam ventilátor mellett :!: :wink:

Drágáim egyre jobban érzem, hogy Cipike oda bent lakozik, olyan, mintha apró kis buborékok lennének odabent :roll: :lol: jajjj, nagyon jó és most már Én is tudom milyen ez az érzés, de vártam már :!: :wink:

Szóval szerdán este fél 9-re mentünk, nem kellett egy 5 percet sem várni...ez a doki akihez járok a kötelező uh-ra egy nagyon kedves, az uh-ok nagy mestere Szegeden :!: :wink: kezdett uh-ni, de Én mindig azzal szeretem ha kezdi, hogy dobog-e a szívecske, de Ő rögtön a fej és stb. mérésével kezdi, soha nem a szívet nézi előre...nagy sokára láttam, hogy dobog a szívecskéje meg éppen ásított egyszer csak láttam egyértelműen a kis kukit, amit nagyon nem akartam tudni, a dokikám felkiáltott, hogy "na itt a kis kukis" mire Én, de Én nem szerettem volna tudni a nemét :!: :lol: hát jól el nevettük az egészet, de nem bánom, hogy láttam egyáltalán :D minden rendben van Cipikéval, mindene szépen és egyértelműen látszódott, csak gyorsan kellett mérnie, mert nem nagyon akarta, hogy Őt nézegesse is valaki :!: :wink: nem akarta az arcát mutatni, de aztán nagyon erősen meg kopogtatta a hasam az uh fejjel és egyből oda fordult a kis drágám :wink: nincs nyúlszája, szíve 4 üregű :!:
A férjem majd kiugrott a bőréből annyira örült neki és hát az Ő legnagyobb meglepetésére kisfiú, mert hogy a borítékban kislány volt írva :!: :roll: kérdezte is a dokit, hogy ez hogy lehet, azt mondta a 16 hetes uh-on simán lehetett lánynak is nézni :!: :roll: :wink: na többek között ezért nem akartam Én tudni, hogy mi a neme, mert az a legbiztosabb a amikor kibújik, de a 12 hetes szűrésen is már Ő fiút látott, de akkor nem mondta 100%-ra :!: nagyon nem mindegy hogy ki csinálja az uh-kat, mert ehhez nagyon nagy rutin és jó látásmód szükséges :!:

Nagy a boldogság, várjuk a kicsi Ádámot nagy nagy szeretettel :!: :lol:
Teszek képet, de csak "arcos kép" van most a 3. 4D-s :!: :wink: kérdeztem, hogy mikor jó menni 4D-re, és azt mondta, hogy 24 és a 27 hét között lehet a legjobb felvételeket csinálni, ekkor a legszebb :!: mindenképpen megyünk :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2010.07.17 09:59-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Nálunk nagyon régóta megvannak a nevek, mint ahogy azt már korábban írtam :!: a férjem találta ki a fiú én meg a lány nevet, annyira tetszik neki az Ádám, hogy nem is akartam lebeszélni :!: :wink:
Micsoda jó hír, már éppen idő szerű volt, hogy utalják :!: :roll: :lol:

Noémi
Igen valóban csodás érzés, szavakkal el nem mondható, ezt tényleg át kell élni :lol: egyébként beszélgettem a dokival a baba mozgásról és azt mondta egyáltalán nem baj, ha még nem érzem annyira a mozgását, mert az igazi mozgása a 24 héttől indul be intenzívebben, akkor viszont érezni kell :!: :roll: :wink:

Én nem hiszek ezekben a baba jóslás dolgokban :!: :oops:

Orsi
Nálunk van már kutya és macska is, anyukáméknál születtek kiskutyák és mi elhozzuk a fiút, mert nekünk is az van, ne unatkozzon ennyire (beagle és marhára tud unatkozni és akkor szökik :roll: :wink: )
Nekem is fáj a szívem a sok kóbor kutya miatt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok hogy bírjátok ezt az őrült meleget :?: Én eddig nagyon jól bírtam, de nem is csodálkoztam, hiszen májusi gyerek vagyok...de ez már több a soknál :shock: ez nem fehér embernek való :roll: :wink: a férjem klímát akar venni a napokban :!: nem lehet pihenni, tegnap este már a rosszul lét keringetett, hiába csináltam bármit, vizes lepedővel alszunk, de az sem segít :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy

gratulálok a kisfiúhoz :)

a kis buborékok olyan jó érzések lehetnek,én is annyira várom már h érezzem :)

a meleg,fú hát nagyon utálom,izzadok állandoan,éjjel sem jobb mert alig jön be levegő,hiába van nyitva az ablak..képtelenség ami megy,nem tudom mikor jön végre egy kis enyhülés.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Iszonyú ez a meleg! Nem bírom! :( :( :( Én sem aludtam valami jól. Azért ez szörnyű, h éjszakára sem hűl vissza...

Nomi
Nagyon remélem én is, h beválunk, mint próbaszülők! :)
Én is így állok a kisfiú kérdéshez! :D :D :D A kisfiúk mindig sokkal anyásabbak. A kislányok mindig csak az apukájukat kérik. (Állítólag én úgy is sírtam kis koromba, h "epüü, epüüü...." ) :D
De a másik oldal is nagyon jó. Mikor 18 lettem, akkor kaptam anyutól egy kis könyvecskét, h "mit nem tud meg az ember, ha nincs lány gyermeke..." :) A felét végig bőgtem a másikat végig nevettem.
(Nem pontosan ez a címe, de valami hasonló.)

Suzy
Nagyon édes! A második fotón éppen ásít? :) Gratulálok hozzá!

Gabi
Szuper!!!!!!! Akkor ma ünnepnap!!!!! :)

Orsi
Nekem is nagy álmom,h egyszer majd egy szép családi házba költözzünk, és annak az udvarán kutya és macska is legyen! :)
De a jelenlegi lakásunkba kegyetlenségnek tartanám a kutyatartást... :( :( :(
De otthon van 1magyar vizslánk, és egy nagyon csúnya drótszőrű foxy. (de benne éppen az az aranyos, h szerintem a világ legcsúnyább kutyusa. :D :D :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Megvettük a kiságyat és apa unszolására össze is raktuk.Nem teljesen olyan amit már mutattam nektek,ez szebb.Megvettük a matracot is (bio kókusz).
Este jövök és képet is rakok.

Még mindíg borzasztó meleg van,én már nem nagyon bírom,ha lehet inkább ki se megyek.

Kép
cukigabi
Budapest

gabi

biztos szép lehet :)

KépKép
bettike83

Suzy!
Nagyon kis cuki a képeken Cipike!
Akkor végülis a doki mondta először,hogy fiú?Vagy te láttad meg előbb a kukit?
A mocorgás nagyon jó érzés :lol: Én már kívül is szoktam látni.

Orsi!
Ismerem a falat ahol a kutyák vannak :lol:

Nomi!
Mi is inkább lány pártiak vagyunk,de természetesen egyáltalán nem bánjuk,hogy kukis jön,ugyanolyan szeretettel várjuk.Apa kicsit jobban bánta az elején,mikor kiderült,mert a lányok apásabbak.

Csajok!
A meleg mostmár elviselhetetlen.Nekem soha nem okozott problémát melegben aludni,de múlt éjjel pl óránként fent voltam és 4-6-ig csak forgolódtam :twisted:

Éa akkor a kép:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Orsi!Mindenképpen szoptatni fogok...a cumis üveget csak azért szeretném meg venni hogyha kell véletlenül.A kiságy meg lesz és a baba kocsi csak még nem hoztuk el akitől kölcsön kapjuk.

Suzy!Milyen jó hogy meg kapod majd a cuccokat a picinek nem kelll annyit költekezned.Elhiszem,hogy mennyire vártad már a pici mozgását...ezzel Én is így vagyok mindég várom,hogy mozogjon így tudom h jól van.Örülök h minden rendben van Ádám-mal és nagyon édi a képeken,Gratulálok!Micsoda véletlen Mi is az Ádám nevet választottuk.
Én sem bírom a meleget,szörnyű ma viszont esett az eső nem rég csak az a baj h keveset és még mindég izzadok :( :( :( .

Vivi!A pici neve Ádám.Szörnyű ez a meleg éjszaka is forgolódok ki járok az udvarra mert nem birok aludni a melegtől :( .

Gabi!Augusztusba jönnek a rokonok Szentendréről és már sok mindent meg vett a picinekPl textil pelenkát,kisteknőt,hálózságot, body-t,rugdalódzot,stb amire szüksége lesz Én majd a cumis üveget,kis sapkákat meg amit még kell azt veszem meg.
Örülök h megkaptad a táppénzt.Nagyon szép a kiságy és a fiókos szekrény :lol: milyen szép a szoba...Gratulálok :!:

Szp estét kívánok mindenkinek :!:

Kép
erika12

Bettike
Köszike, Te is nemsokára fogod érezni a babó mozgását :!: :wink:

Gabi
Ez a szoba álom szép :roll: :lol: nagyon szép bútort vettetek :!: :wink:
Nem mondtam a dokinak az elején, hogy nem szeretném tudni a nemét, ha kérdezné, de olyan gyorsan történt minden...nem győztem kapkodni a fejem, látni, hogy mekkorát nőtt :roll: egyszerűen időm nem volt arra, hogy ne lássam :!: :lol: szinte egyszerre, csak Én nem szóltam el magam :!: :wink:

Vivi
igen , éppen ásít a kis drágám :!: :wink:

Mindenképpen megpróbálunk a lehető legjobb szülők lenni, a babának megadni, ami számára a legfontosabb, együtt a férjekkel menni fog sztem :!: :wink:

Erika
De jó, gratulálok az Ádám névhez :!: :wink:
itt nem esett és nem is fog az időkép szerint :cry: már nagyon jó lenne egy legalább 5 fokos lehülés, mert állítólag annyi lesz azért :!: :roll:

További szép estét, várom a férjemet :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

most csak egy percre jöttem, gyorsan átolvastam:

suzy,
nekünk is beagle-nk van :)

VOltunk grillezni, most pedig marha jó hideg levegő jön be kintről :)

Na szép estét, majd holnap jelentkezem, remélem mindenki jól van!

n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Helló lányok!

Hihetetlen!!!!Végre nincs hőség :lol: Bár azért még az éjszaka nem volt olyan jó,de reggel nagyon jót aludtam.

Noémi!
Hogy bírtad a grillezést??? :? :shock:

Suzy-Noémi!
A beagle-k nagyon aranyosak :lol:

Erika!
Akkor neked is szerencséd van,hogy sok mindent megkapsz. :lol:

Bejelentkeztünk 4d-re,kedden megyünk 19 órára.Nagyon várjuk,remélem sikerül jó hangulatban elkapni Rolit. :lol:

Szobáért mi is nagyon odáig vagyunk,ma reggel is bent ültem fél órát :lol:

Mindenkinek szép napot,ma végre nem döglünk meg :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Na most van jó idő, úgy tudtam volna aludni, de hát jönnöm kellett dolgozni, a napokban nem lesz olyan nagyon meleg hál istennek :!:

Vivi, Orsi
Meggyógyultatok teljesen :?:

Gabi
De jó akkor hamarosan látod a kis drágádat :!: :lol: el is hiszem, hogy sokat nézegeted a szobáját Rolinak, annyira szép lett és milyen jó, hogy a Ti négy kezi munkátok :!: :roll: :wink:

Noncsi
És hogy bírtok a kutyussal :?: mi kertes házban lakunk, de sokszor az is kevés neki :!: :roll: fiú vagy lány :?:
egy grill parti bármikor jöhet :roll: :lol: mi jót sütöttetek :?:

Vivi
Apukád hogy van :?:

Szép napot, puszika :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Nagyon rossz volt ma munkába jönni 2hét kihagyás után! Nyüsszögtem, mint egy ovis, h nem akarok.... :( :( :( :cry: :(
És nagy elhatározásra jutottam: augusztus 2.hetétől én is táppénzen leszek. Végülis az már a 28.hét lesz.

Suzy
Sajnos teljesen még nem gyógyultam meg, ez a köhögés nagyon makacs dolog, nem akar elhagyni... :? :(
Köszönjük szépen: apu kezd jobban lenni! Egyre többet tud már állni, és kicsit sétálni is. De a dokik azt mondta, h kb. 1,5 hónap fokozatos terhelés mellett fog nagyjából felépülni, de még utána sem emelhet majd nehezet. Nem tudom szegénykém, h fogja ezt kibirni. (Neki a munka és a folyamatos ténykedés a z élete. Nagyon megviseli.)
Te hogy bírod a melót?

Gabi
Nagyon-nagyon szép a babaszoba! nagyon tetszenek a színek is és a kiságy is!!!! :) :D :) :D
Holnap drukkolunk! Azt olvastam, h ha eszel egy kis csokit és iszol kis teát előtte egy negyed/fél órával akkor aktívabb lesz a pici! :)

Noémi
Mesélj, h mi mindent ettetek ittatok, hagy irigykedjek. :D :) :D

Erika
grat! :) Legközelebbre beírlak a táblába téged/titeket is! :D

Ez az idő már sokkal-sokkal jobb!!!! :D :) Tartson ki az egész hétre!!!!! :) Végre kapok levegőt, és lehet aludni! :) (Bár az 5órás ébresztő nem segített az alvásban. :( ) Na nem baj!

Szegény Párom lehet, h elkapta tőlem a torokfájást. Most Ő panaszkodik, h beteg lesz...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Most jut eszembe:
Szerdán megyek terheléses vércukos vizsgálatra.
Szerintetek kb. mikorra várható annak az eredménye? (A sima vérvételesre 2hetet kellett várni.) Csak azért kérdezem, h mikorrra kérjek időpontot a dokihoz.
Vagy a dokinak nem is kell az eredmény, csak a védőnőnek?
Nálatok ez hogy van/volt?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

És szerintetek, ha szerdán megyek, akkor már elméletileg ma sem szabadna édességet ennem? Vagy elég az ha előző este nem vacsizok be nagyon, és eszem tele magam csokival? :?
Hogy mutatja meg ennek az eredménye a valóságot? :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Kitartás akkor már nem sok van hátra a melóból :!: a két hét nem kevés idő, meg lehet szokni gyorsan és annál nehezebb vissza rázódni :!:
Nagyon nehézkes már a munkába járás, de ki kell tartanom, mert nagyon kevés lenne a táppénzem és még a nővérem sem tud vissza jönni a laborba, mert a szabadságát tölti :!: :roll: rövidítem a napjaimat, ha nincs sok meló elmegyek haza pihenni, hál istennek megtehetem, nem kell itt ülnöm, ha nincs vér...most nyáron van egy kis lazaság, de az orvosok nagyon telhetetlenek és levesznek mindenféle vizsgálatra véreket, sokszor azt sem tudják mire kérik :shock: van munkám az a lényeg, úgy fogom fel, hogy már nem sokáig kell korán kelnem, buszozni, el tudok menni bármikor a vizsgálatokra, mozog a kisbabám, örülök mindennek és továbbra is nagyon lelkes vagyok és csak pozitívan próbálok gondolkodni és hát nem utolsó sorban van egy férjem, akivel boldogan éljük a napjainkat és várjuk Cipikénket nagy nagy szeretettel :!: :lol:
Apudnak akkor biztosan nagyon nehéz lesz kibírnia munka nélkül még egy darabig, sok türelem kell neki és kitartás, de a lényeg, hogy jobban van :!: :wink:
A köhögés nagyon makacs dolog, Én is sokáig küszködtem vele, de el fog múlni, jobbulást kívánok :!: :wink:

Nálunk úgy van, hogy a védőnőnek megy az összes eredmény, a saját dokinak nem is kell :!: Én nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert aznap már megtudom mindig az eredményt :!: :roll: :wink:

Előtte való nap semmiképp ne egyél sok édeset, de a valós az, amikor ugyanúgy étkezel, mint ahogy szoktál :!: éjfél után ne egyél semmit, reggel lehet inni vizet egyébként :!:

Drukk a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Megkérdeztem, hogy itt hogy van, ha nincs protekció...v.v utáni nap el kell menni az eredményért és azt kell elvinni egy belgyógyászati kiértékelésre, majd csinálnak egy EKG-t is és a védőnőhöz ezzel az eredménnyel kell menni, beírja a kis könyvbe :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lanyok!

Suzy! Nagyon edes a pici Adam! Grarulalok!!

Gabi! Hat a kisagy.....gyonyoru,es az a zold,az maga a csoda...imadom ezt a szint.

Vivi! Kitartast,es persze jo munkat........

En egyszeruen csodalkozom,hogy birtam a munkat..most egesz nap lustizok,meg megmozdulni is nehez :oops: :oops: :oops: Olyan meleg van,hogy kibirhatatlan..arnyekban 35 fok. Es meg 1 honapig ez lesz,vagy meg tovabb :( :roll:
Mi most edzodunk az atsirt ejszakakhoz....a szomszed kissracnak megjott a hangja,egesz ejjel sir,visit es uvolt.... Egyszeruen meg vagyok ijedve,en hogy fogom majd kezelni a helyzetet.

nomi77

Suzy
Köszönöm, h megkérdezted nekem! :)
Ez jó hír, h nem is kell a saját nődokinak a vércukorpapír! Akkor oda akkor megyek amikor esedékes, és nem is kell bevárnom a leleteket. :)
És ezek szerint, ha magas az eredmény, akkor is a háziorvos vagy a védőnő fog tanácsot adni, h mit kell tenni...

Kitartást a munkához! :D
Olyan jó olvasni, h ilyen pozitív vagy! :D :) (Erre már Barni is ficánkolni kezdett. :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nomi
Iszonyú lehet a meleg nálatok! Itt most kicsit javult a helyzet, és visszavettek melegből! :)
Tuti megoldjuk! :) és MINDEGYIKÜNKNEK nyugodt és ritkán sírós babája lesz! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Noémi
Alig vártam egy kicsit, hogy enyhüljön az idő erre felé :roll: kitartás a további meleghez, már sokszor a sírás kerülgetett, hogy nem bírom :roll: :oops: továbbra is le a kalappal, gondolom megmozdulni is nehéz abban a hőségben :roll: :shock:
nem biztos, hogy a Ti kis babátok is olyan sírós lesz, előre nem is pánikolj :!: meg fogod oldani, bízz magatokban :!: :wink:

Vivi
Mindenképpen fog az eredményről kérdezni a dokid is, de a döntő az lesz ami véleményt a belgyógyász fog írni :!: az orvosodat mindenről kell tájékoztatni, ha nem is kérdezné sztem mond el :!: :roll:

Örülök a kis ficánkának :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
ÁMEN :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X