Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek drukkolok,csupa jó hírekkel jöttök majd,én tudom!!!!!

Köszi a gratulációkat hugihoz,és igen,valóban nagyon boldog vagyok.Igazából azért mert minden rendben van vele.Valahogy nem volt elképzelésem h fiút v lányt szeretnék.
De most h hugica lesz,már elképzeltem hogy a sok rózsaszín cucc legalább jó lesz megint.Pl takarók,bodyk,rugik,zoknit stbstb.Olyanok,amiket évszaktól függetlenül tud majd hordani.Sajnáltam volna ha mindegyiktől meg kell válnom..... :lol: :lol:

annus11

Pancsikám megy a drukk ezerrel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Katának péntekre :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

... további boldog babavárást! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Annus: Nagyon szép a kislányod, mindene látszik:) Gartulálok!

Tegnap voltam vérévtelen (AFP) és kaptam időpontot amniocentézisre. Július 21-én megyek, eléggé félek! Július 28-án pedig UH, azt nagyon várom, olyan régen láttam!

Ma reggel ültem egy megbeszélésen és három kis bökést éreztem a jobb oldalamon egymásután! Annyira meglepődtem, szerintem ez már a Kicsi volt, de azóta nem éreztem újra!

Cicus: nagyon helyes kismami vagy!

Kép
eper74

Szasztok! :) Van valakinek Nokia 7020-as telefonja? Én szeretnék most venni,de nem tudom ,hogy jó-e. Valakinek van tapasztalata?

Jujj!!!! Holnap UH.!!!!! Úgy várom már. :D

Kép
bei

Kép

Kép

Kép
bei

Sziasztok csajok!

Pancsi: gondoltam és most is gondolok Rátok,remélem,minden rendben veletek és jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!!!!!!!

Cedis: Rád is gondolok,kérlek írd azt,hogy már jobban vagy!!! Remélem eljutottál már oda,ahová a király is gyalog jár! :D
Az előző baba(a 9 hetes) nem volt a petezsákban,ezért kellett megszakítani a terhességet. A 19 hetes kicsit keményebb dió,hiszen az ember lánya már 5 hónapos terhes,iszonyat érzés volt,mikor közölték,hogy elhalt. Természetesen volt mindkettőnél szövettani vizsgálat,de abból szinte sosem derül ki semmi. De én tudom,itt mi volt a baj. Férjemmel voltunk otthon,mikor rosszul lett,hívtam a mentőt (ha pár perccel később hívom őket,nincs már férjem :( ) és megemeltem Őt,mert muszáj volt,ugyanis a mentős mondta a telefonba,mit kell tennem,hogy segítsek... Tehát ezért volt,nem hiába írom én sem Nektek lányok,hogy NE EMELGESSETEK!!! Bár elég sokat kellett emelgetnem ŐT+ oldalra fordítanom,stb. Egyik szobából cipeltem az akkor 45 kg-mal az ő 95kg-ját,hogy ágyra tudjam fektetni,mert a földről kanalaztam össze... Hagyjuk is,még mindig sírógörcsöt kapok,ha erre gondolok... :(
Amúgy akkor UH állapította meg a szomorú tényt,mert én semmi rosszat nem éreztem,semmi nem utalt erre a borzalomra... Szóval ez volt,de rá 2 hónapra már vártam Reginát! :D em bírtam volna egyébként ezt máshogy feldolgozni,iszonyatos lelki sokk volt,mert nagyon várt baba volt! :( De tényleg hagyjuk a témát!

Lovaszkata: NEM LESZ SEMMI BAJ,NYUGI!!! Itt egy egész csapat kismama Neked szurkol,már csak ezért sem történhet semmi rossz! :wink: Bébimozgás? Isteni!!! :lol:

Eper:gratula a bébimozgáshoz,én is ilyen bökdöséseket érzek,de annyira finoman,puhán... annyira édes!!! Ja és köszönöm! :D Bár én most már tök bálnának érzem magam! :oops: Pedig még fogytam is kicsit,56-57kg között vagyok és 53kg-ról indultunk,ez nem is vészes sztem... De megmondom őszintén,meg is elégednék ezzel a havi 1kg-mal,csak több ne legyen!!! :wink:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs: Lányok,voltam dokinál!!! :D Egy 218g-os kislány van a pociban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felhívtam páromat,mert persze dolgozik,tökre örült ő is! :D Szóval marad a nőuralom,jesszus a fiam mellé lesz 3 lányom!!! :lol: De megmondtam,igaz? Kerek poci,édességmánia,ja és nem volt hányingerem szinte soha! Olyan édes volt a kicsikém,hason aludt!!! :lol: Jó alapos UH volt,aprólékosam mindent megnéztek,minden okés! :lol:
BPD: 40mm
HC: 123mm
AC:154mm
FL:26mm
Ritmusos szívműködés,átlagos mennyiségű magzatvíz,lepény a mellső norm. helyen falon tapad. Meg még csomó minden van a leleten,mi minden tökéletes még! :-)
Szóval nagyon boldogok vagyunk,tehát akkor Zsófizni fogunk!!! :D

Majd megyek az I. sz. Női klinikára,genetikai UH-ra,még időpontot kell kérnem.
Ja és az én dokim szabin van,de akinél voltam ma,az is tök ari volt!!! :-)
Hazafelé vettem magamnak (nem bírtam ki nagy örömömben :) ) egy szupi szürke pamut halásznacit és egy rózsaszín,mintás tunikát! Nagyon dögösek!!! :-) Ennyit megérdemlek,nem? :wink:

Bei: szép telcsi,sajna nincs ilyenem! :( De biztos szupi lehet! :D

Na pusszantás mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

Cicus!!!! Nagyon Gratulálok a szép eredményhez és hogy kislány :)
Azért tényleg szörnyű lehetett elveszíteni az 5 hónapos babádat. :cry: Na........ tényleg ne is beszéljünk róla,mert beleképzelem magam a helyedbe és az nem tesz jót a kis lelki világomnak. :shock:

Én is szorítok mindenkinek,minden vizsgálathoz és ,hogy mindenki csakis és kizárólag nagyon jó hírekkel jöjjön.!!!

Kép
bei

cicus Gratulálok a kis Zsófihoz! :D

Pancsi téged meg várunk nagyon a jó hírekkel!

Kata neked meg szorítok, már szerda van hamar itt a péntek is és megnyugodhatsz teljesen!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jajj Cicus! Most néztem G.mailen a képeid. A 17 hetes pocakos képed annyira nagyon jó!!! :) Olyan szép kismami vagy!!!! És a pocak.....,szép formás! Nem is vagy Bálna! Én vagyok Bálna! :) Hamarosan csinálok újabb képeket. 20. hetesen majd. Kiváncsi vagyok mekkorát nőt. :)

Kép
bei

Köszönöm csajok! :)
Bei: holnap Neked küldöm majd a drukkokat,hogy minden okés legyen! Drukkolok egy kiscsajsziért Neked is!!! :)
Nagyon aranyosak vagytok,de én nem látom szépnek magam mostanság... :? Azért köszönöm!!! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

hali!

cicus!
nagyon jó hírek :) szép méretes kiscsajod van :)

voltam torna után védőnőnél. a szomorú tény: 3 hét alatt +2 kiló. nem tudom mitől... nem értem... nem eszem többet, és most már tornázni is járok...

amúgy kaptam jövő hétre 18hetes uh-ra időpontot. a doki azt mondta, hogy legfeljebb duplázunk, mert a szívet vsz a 20. héten nézi csak, mert addigra kell rendesen kifejlődnie.

hallgattunk szívhangot... bár a kórházi őskövülettel vagy 30 percbe telt megtalálni... nem véletlenül nem csinálják a terhesgondozóban 20. hét előtt...
no, azért elpityeredtem magam, amikor végre megvolt (bár, és már annak is örültem, hogy a köldökzsinór áramlását és a babó mozgását hallottuk :))

ja, mivel a dokim csak augusztusban fog rámérni, így a terhesgondozó orvos megvizsgált. továbbra is minden OK, ci 2000 :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszönöm lányok, nagyon jól esik a kedvességetek! :D

Cicus...ez szörnyű, hogy 19 hetesen halt meg a baba. :cry: Én is annyira félek majd ha rossz hírt közölnek és nem tarthatom meg.... :( Tudom, hogy erre nem szabadna gondolnom se, de félek!Egy ilyen nagy babát már nem elvesznek, hanem meg kell szülni, nem??Ha, nem túl fájdalmas leírnád hogy szedték ki a babát akkor? :roll: :( De tényleg csak ha már nem fáj nagyon az emlék.Kíváncsi lennék mikortól van az hogy meg kell szülni!? :( :cry:
Az borzalmas lehet....
De a kislány szuper hír, és micsoda nagy méret! :D Örülök hogy jól vagy, nagyon gratulálok.

Hát, én Norbit néha meg kell hogy emeljem(ő 13 kg) be kell tenni az ágyába kivenni...stb.
De már megrendeltük a nagyfiús ágyat neki! :lol:

Pancsi...mi van veled???Gondolok rád, drukkolok!Majd gyere és mesélj, de csak jóóót!Ok? :wink: :)

Kép
Kép
lovaszkata

Julcsi: köszi! :) Hízás téma... mindenkinél más,na de ne kenődj el,fejlődni kell a kis tökösnek,növekszik az a gyermek! :wink: És egyre nagyobb a méh,több a magzatvíz,méhlepény súlya,stb. Na ezek még a plusz kilók! Alapban meg én azt vallom erről,hogy otthon éhgyomorra és ruha nélkül kell súlyt mérni,az a tuti!
Eddig hány kilót híztál összesen?
A hírek Nálad is szupik,a szívhang hallgatás nagyon megnyugtató és megható! :P És jövő héten végre látod is Őt!!! :D Én is már alig vártam az UH-t! :lol:
Pocifájás terén mi újság,erre mondott vmit az orvos?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok Kata ne gondolj rosszra reméljük hogy nem lesz semmi gond nagyon szurkolok nektek.Gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez.Nekem már egy hete hogy mozog és egyre erőseb biztos hogy a kis drágám.Voltam ma belgyógyásznál minden ok.Pénteken megyek védőnőhöz remélem megjön addigra az AFP egy hete vették le :wink:

t katinka

Julcsi! 2 kg? én 3 kg-ot és én sem eszek többet. Már nem is érdekel. CSak idegesítettem magam rajta eddig. Ja . Én már 7 kg -ot híztam az elejétől. :cry:

Kata! Ne akard tudni, hogy miképp szülte meg a babát. Nem, szabad ilyenen gondolkozni. Ha ezen rágódsz ezt vonzod magadhoz. Csak optimistán gondolkozz. !!! Tudom, hogy nagyon nehéz ezt ilyenkor,de muszáj. Én nem szeretném azt hallani tőled, hogy ........ tudod mit. Egyébként ennyi idősen már meg kellene szülni-persze segítséggel, de nálad nem lesz ilyen és késsz!!!!! Mindenki érted és babádért szorít! Te is vegyél erőt magadon és gondolj sokat arra, hogy amikor megszülöd őt amikor itt az ideje,akkor hogyan fog majd rád mosolyogni egészségesen!!!!

Kép
bei

Sziasztok!

Cicus: aranyos, vagy, hogy hiányoltál. Minden rendben, illetve a székrekedést illetően nem igazán, de remélem alakul, és tényleg mindent elkövetek azért, hogy ne legyen, ennél többet már rost evéssel nem nagyon lehet tenni, akkor marad a glicerines kúp.

Nagyon sajnálom, ami történt, ne haragudj, hogy rákérdeztem, tapintatlanság volt a részemről. Tudom ilyet az ember sosem tud teljesen feldolgozni. :(

Gratulálok Zsófihoz! Nekem is nagy tetszik ez a név, lehet mi is Zsófizunk majd.

Hízás témát ne is említsétek, én az elmúlt egy hónapban 4 kilót híztam, összesen ötöt. Hát nem tudom hol lesz a vége, pedig én sem zabálok, és mozgok is, mégis így hízok. Írigylem a vékony, fitt kismamikat!:)
cedis

kata!
ne is gondolj ilyenekre!!!
minden OK lesz!

cicus!
eddig összesen 4 kiló. a 17. hétig ez sok... és ami kétségbe ejtő az, hogy ennek a fele most jött fel 3 hét alatt :?
pocakfájásra semmit nem mondott. megvizsgált, de minden OK (furcsa volt, hogy nem a saját dokim vizsgál... de hát vele megbeszéltem az augusztust, a terhesgondozóban meg azt mondták, az még sokára van).
de asszem megvan a pocakfájás oka... a mai napom valami borzalom volt... remélem nem marad ilyen, mert különben pénteken muszáj lesz elmennem a háziorvoshoz...

azért látom, hogy a hízással nem vagyok egyedül... tudom, hogy ettől nem lesz rajtam kevesebb kiló, de azért (már bocs) öröm látni, hogy nem vagyok egyedül a problémával :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Árvalány!
Nekem is napjában legalább egyszer felteszik a kérdést, hogy milyen nemű lesz. :) Fogalmam sincs. :) Vagyis a megérzésem, hogy lány, de "tudományosan nem igazolt". :)

Cicus!
Olyan jó, hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat, s még ezek a rossz emlékek sem szegték kedved. Bár a gyerkőcöket látva nincs is miért szomorkodni, szerintem csak elég rájuk nézned. :) Ja és gratula Zsófi babához. :) Nekem az öcsémet hívták volna így... :)
Ja, és tényleg nagyon csini kismama vagy. :)

Lovászkata!
Rossz gondolatokat tessék elhessegetni, jó. Nem lesz semmi baja a babának. :) És erről nem sokára az orvosok is meggyőznek. :)

Julcsi!
Az még nem vészes. :) Szerintem ez is ciklikus: nem folyamatosan "nő" az ember lánya. :)

Eper, t Katinka!
Gratula a mocorgáshoz.

Én ma többször éreztem olyat a köldököm alatt kissé balra, mintha egy kis bogár mászkálna belül... :) Ez lehetett a babó? :)

Súlyos kérdés: én még mindig kb. fél-1 kg-nál tartok, bár ezen nem csodálkozom. :( A hányinger még mindig nagyon durván megvan. Igazából egy dolog esik jól: a gyümi és zöldség. Abból viszont szinte bármi és bármennyi. A délutánom: savanyú káposzta, friss ubi, cseresznye, meggy és főtt kukorica... Hát nekem nincsenek szorulásos gondjaim. :)

Úgyhogy Cedis! Csak hajrá. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Kata!
irigykedem a babamozgás miatt... bár ma kevésbé, mert azért a szívhang hallgatása megnyugtatott :D

hát remélem, hogy igazad van a gyarapodással kapcsolatban... csakhogy minden emberi számítás szerint ennek exponenciálisnak kell lennie... azaz ez csak több lesz.
és most már a terhesgondozóban is szóltak érte.
jah... ne egyek cukrot, fehér kenyeret, meg hasonlókat... csak hát én ezek nélkül éhen halnék... na meg egyek rostos dolgokat... de hát ilyen béllel nem lehet!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szóval megjöttem lányok. Igaz már rég itthon voltam, de aludtam egy nagyot. Az idegeskedés meg minden kivette az energiámat. Nem volt semmi baj 9-40.re volt időpontom és 10 30kor hívtak be engem meg még 4 csajszit. Nagyon rendes orvos volt. Megnézte uh-on és már szúrt is egy olyan hosszú tűvel, hogy csak na. Láttam a vízet szép tiszta egész sárga mint a pisi. Aug 3. ára van időpontom akkor lesz meg az eredmény. Ha valami gebasz van akkor két héten belül értesítenek. De ez nem fog megtörténni. Szóval ennyi.
Most megyek lefürdetem a Laut. Mert kicsit ő is aludt most meg nagyon virgonc. Holnap jövök és vissza olvasok.

Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám és drukkolt nekem.

Lovászkata és veled? Sokat gondoltam rád, és hidd el hogy az orvosok túlzottan aggodalmasak. Ami nem baj, de néha a szívünk megáll tőle. Minden rendeződik velük. Mert ügyesek, és mert bízunk bennük.

Kép
Kép
pancsi76

Julcsi!
Nem tudnál esetleg felkeresni egy dietetikust, aki neked való, spéci étrendet állít össze?

Pancsi!
Örülök, hogy minden rendben ment. Fájt??? :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Na itt vagyok és köszi,hogy megoldottátok helyettem a problémát! :) Kata,csúnyán mondva bújkáltam egy kicsit,mert nem szeretnélek megbántani,de én egyáltalán nem hiszem,hogy Neked most erre lenne szükséged!!! Sőt! Te pénteken mész egy remek dokinőhöz,bíznod kell őbenne,magadban és mindenekelőtt a babádban!!! Melletted vagyunk mindannyian egy emberként,ahogy mindig,mindenkiért szorítunk! Az én esetem 5 éve történt,túltettem magam rajta,de én sem gondolok rá,mert nem szabad! Pláne ilyenkor! Nem lesz semmi baj,nyugi! Én megemeltem magam akkor,45kg voltam és a 95kg-s férjemet mentettem,aki rosszul lett és ha nem segítek rajta,már nincs. Nem hiába írom,ne emelgessetek,na! De ennyi,nem részletezem a továbbiakat,ez egy teljesen egyedi eset volt.

Pancsi: szupi,hogy jöttél,Veletek is minden rendben lesz! Nagyszerű hozzáállás,csak így tovább és ez Kata Rád is vonatkozik!!!

Julcsi: nekem is majdnem 4kg,de sztem ez egyáltalán nem vészes!!! :)

Katinkababa: köszönöm! :) Sajnálom,hogy Nálad még mindig tart a rosszullét! :( Ja és a "kis bogár" bizti a babó volt! Ha olyat éreztél,amit általában nem szoktál,illetve eddig még soha,akkor biztos lehetsz benne! :)

Cedis: örülök,hogy jobban vagy,illetve hogy alakulgatsz! :)

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok,

Újaknak üdv itt!

Bei – részemről maradok a vízen kívül, mivel fel is lehet fázni, én nagyon hajlamos vagyok rá, nem kockáztatok

Annus – gratula a hugihoz :D :D

Cedis – azért manuálisan nem ártana a dokidnak csekkolnia a méhszájat….az enyém mindig megnézi…honnan fogja tudni, ha kicsit kinyílt..?

Beze – az én dokim írt nekem Cordaflex-et, amit alkalomszerűen be lehet venni, mert kicsit görcsöltem, meg nyilallgatott a hasam, mivel én is egész nap emelgetem a mostanában extra anyás 15 hónapos kiscsajt, esetleg szedhetnél ha még nem szedsz magnéziumot, vagy magnerot-ot rendszeresen

Cicus – neked is gratula a kiscsajhoz :D :D

Kata – szorítok neked péntekre nagyon!

Kép

Kép
leo50

jó reggelt!

pancsi!
örülök, hogy túl vagy rajta.
persze, hogy nem lesz semmi gond ;)

kata!
nincs spéci étrend... teljesen változó. éppen mikor mit bírok. nem adhat meg étrendet, ha mondjuk jön a front... és egyszerűen nem marad meg bennem az, amit ehetnék.
ez van :? nem zavarna (korábban sem zavart) ha nem lenne a babó a pocakomban...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szisztok! Voltam tegnap nődokinál. Minden oké. Zárt méhszáj. Ma megyek 13 órakor uh-ra. :)

Képzeljétek. Megkaptam ,amit megrendeltem ingyen gátizom erősítő torna dvd-t. Már nem tudom ki ajánlotta,de beregisztráltam és megkaptam. Ingyen. :) Majd ma ki is próbálom a tornát. Van rajta szülés utáni torna is.

http://www.corewellness.hu/coremum-kism ... rogramrol/

Majd jövök a hírekkel délután.

Kép
bei

bei!
én linkeltem be :) (legalábbis én tuti)

jó a torna, már kipróbáltam... és a kismamatornán a gyógytornászt is megkérdeztem, azt mondta, hogy ez jó, nyugodtan lehet csinálni...

drukkolok az uh-ra :) aztán fotó nélkül vissza se gyere! ;) :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Pancs! Jó, hogy túl vagy rajta! És most jó pár napig pihi, pihi, pihi, pihi!!!!!!!!! Tényleg! Kíméld magad!!!!!!

Lovászkata! Változatlanul drukkolok!!!!! És csak a jóra koncentrálni, ahogy a csajok írták!!!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!
blúmi

Pancsi: minden rendben lesz, ez biztos. Aug. 2 azért elég messze van, nem tudnának legalább ilyen esetben kicsit sietni, hogy az ember lánya ne aggódja halálra magát addig? Olyan szemétség, nem?

Lányok ti hogyan álltok a hangulatingadozással? Én van, amikor majd el szállok, mindent olyan szupernek látok, máskor meg legszívesebben elásnám magam. Ez tényleg a hormonok miatt van?

Babó bőszen mocorog hála az égnek. Nagyon nem szereti, ha hanyatt fekszem, azonnal jelez a drága, hogy így nem jó neki, de ha a kezemet a hasamra teszem, abbahagyja. Olyan édes!

bei: nagyon drukkolok, és én is izgulok kicsit helyetted is a mai uh miatt, olyan jó, hogy most már megtudod a nemét. Szorítok egy kislányért!!

Holnap megyünk anyósékhoz, nem túl sok kedvem van hozzá, de muszáj most elmennem, mert a 3. trimeszterben már biztosan nem fogok 200 km-t utazgatni.

Nem tudom nekem miért nem nézte eddig a doki a méhszájat? Majd 21.-én rá is kérdezek nála.
cedis

Jó reggelt!

Bei: eljött a nagy nap Neked is! :lol: Remélem ma megtudod Te is,milyen nemű babó érkezik hozzátok! Nagyon drukkolok!!! :wink:

Leo: Neked is köszönöm!!! :D

Végre tudtam aludni éjszaka! :D De hogy ez a kiscsaj mennyit tud mocorogni! Kora reggel már nem igazán hagyott! :lol: De nem is baj :wink: Mostmár napközben is sűrűn érzem Őt,de leginkább este,mikor lefekszem. Remélem nem lesz éjjeli bagoly! :roll:

Cicus

Kép
cicus78

cedis!
az nagyon nem OK, hogy még nem volt méhszájvizsgálatod! az egyik legfontosabb dolog! hiszen nagyrészt ennek függvénye, hogy mennyire kell kímélned magad... emelhetsz-e, együtt lehettek-e... vagy esetleg szigorúan feküdni kell...

éppen tegnap mondták a terhesgondozóban (amikor mondtam, hogy a dokimmal augusztusi vizsgálatban egyeztünk meg), hogy azért havonta illenék megnézni... így hát meg is vizsgált a terhesgondozó orvos.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Cedis: naná,hogy a hormonok én is ilyen hangulatváltozós lettem! :oops: Nem vmi jó,mert néha megbántok olyan embereket a morgásommal,akik a legfontosabbak nekem! :oops: És én nem ilyen voltam... Majd elmúlik ez is idővel!

Mindenképp kédezz rá a méhszáj állapotára!!! Amúgy az Neked is a 18.heti UH lesz?

Hú,kemény a 200km! De biztos sűrűn megálltok azért,egy kicsit nyújtózni! És hány napra mentek?

Beze: Ti hogy vagytok?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Cicus: Gratulálok a szuper eredményekhez, és a kis nunishoz! :D
Ahogy olvasgatok ránk is férnek a jó hírek, úgy látszik ez a 18-20. hét körüli időszak hasonlóan aggódós, mint az eleje.
-j-: örülök, hogy meglett az a szívhang, gondolom életed egyik leghosszabb fél órája volt…
Pancsi: remélem nem fájt a szúrás , azt meg tudom, h minden ok lesz :)
Bei: megy a drukk a mai uh-hoz, gondolok rád! Gyere a hírekkel!!!
Lovászkata: Nagyon-nagyon szorítok holnap, ügyesek legyetek, ne izgulj, nem lesz semmi baj! Biztos nem egyszerű a helyzeted, mi veled vagyunk és nagyon szorítunk értetek :!: :!: :!:
Gratulálok az új mocorgósoknak is! Remélem, most már lassan mindenkinél beindulnak a kis kezek-lábak. Ti minden nap érzitek a mocorgást? Én tegnap felhívtam a védőnőt, h hétfő reggel óta semmit nem érzek, aztán megnyugtatott, h ez normális. Aztán tegnap este megint csipkedett kicsit. (Egyébként itt is én vagyok a hülye, mert hétfőn reggel határozottan böködött, előtte csak bugyborékolt, meg olyan izomrángás féle volt, most meg állandóan a böködést várom. Vissza fogom én még sírni a finom kis buborékokat, ajajj….)
Nem tudom, mikor tudok jönni, én kedden reggel megyek terhesgondozóba, este meg UH-ra, szorítsatok, majd aznap tuti jövök a hírekkel!
Mindenkinek szép napot, Lovászkata neked meg még egy szívből jövő nagyon nagyon nagy drukk holnapra! Ahogy tudsz hozd a jó híreket!

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Cicus: gratulálok Zsófihoz!

bei: irigyellek a mai uh miatt, nagyon várom a beszámolódat, esetleg képet?!

j: miért sok a 4 kiló 17 hét alatt???? Én 52-ről indultam és most 55 vagyok!

http://bertengo.com/kalkulatorok/terhes ... alkulator/

Ezen meglehet nézni mennyi az ideális súlygyarapodás hetekre lebontva!

pancsi: fájt a szúrás? görcsöltél utána? kell szedned MagneB6-ot? minden érdekel! Nekem is lesz és egy kicsit félek!

Kép
eper74

Sziasztok!

Arvalány, köszönöm, igyekszem is vigyázni magamra!

Cicus, gratula Zsófihoz, szép nagy baba! :wink:
Köszönöm, ma jól vagyunk. Marci is este indul be, sokszor már most akkorákat rúg, hogy meglepődök, alig 15 hetesen. De persze örülök neki.

Leo, eddig béres magnéziumot szedtem, a dokim írt fel mást, ezt úgy készítették el patikában, kalcium is van benne.

Orsi, én mindennap érzem, de persze ez is egyén-függő. Marci pl a meccsek alatt mindig aktív. :lol:

Bei, remélem, kiderül, ki lakik a pocakban. :wink:

Székrekedésre nekem tuti tipp a magnézium-pezsgőtabletta. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Nálam tegnap volt az első igazi "rúgás". Csanád pattogott rajtam és nem tetszett a kistesónak hogy nyomorgatják, hát jelét adta azonnal hogy lefelé a pociról! :lol: :lol:

Ma reggel AFP-n kezdtem, hétfőn lesz eredmény! Szerencsém volt mert nagyon kevesen voltak... máskor mindig rengetegen várnak a vérvételre! (Még úgy is hogy a kismamákat előre veszik) És már csak 10 nap, hogy újra menjek UH-ra! :D

Bei várjuk a híreket! :D

Súlyon meg ne parázzatok nincs mit tenni vele, ha az ember odafigyel akkor nem kell hoyg lelkiismeret furdalása legyen se 10 kg plusszal se 22 vel. Én úgy látom nem mi befolyásoljuk ezt! Csanival 20. hétig 2 kg-t híztam össz vissz mégis +22 lett a vége pedig nem hülyültem meg és zabáltam onnantól kezdve!
Most se híztam még... de ettől még ki tudja mi lesz a végéig!? :roll: :oops:

Vigyázzatok magatokra! :wink:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!
Találtok ezen az oldalon szoptatós hálóingeket,pizsiket olcsón (hálóing 3990 ft) és szoptatós párnát is (3700 ft). www.gportal.hu/elenorkismamaruha ,boldog babavárást!
Szopis melltartó is van; 1400 ft-ért.
Nem zavaró jelleggel küldtem ezt a hozzászólásomat.

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Pancsi...örülök hogy túl vagy rajta, reméljük a legjobbakat! Csak most aztán te is pihenj többet, nehogy kifáraszd magad. :wink:

Bei...el is bőgtem magam a sorai olvasása alatt! :oops:

Köszönöm mindenkinek hogy így bíztattok, és drukkoltok!
Próbálok optimistán elébe állni a dolognak!

Az INTEGRÁLT TESZTEM jó lett, az már biztos,ma telefonáltak hogy negatív, gratuláltak is! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Csak bekukk!Tegnap nagytakarítás volt,jól elfáradtam...ma meg a hülye idő miatt megint fáj a fejem...de most épp jobb egy picit!

Örülök a jó híreknek,és ne aggódjon senki!Az árta szépségnek :lol: :lol:

Kilók miatt is felesleges parázni,figyeljetek oda rá,de teljesen egyéni h ki mennyit hízik és h azt milyen gyorsan adja le szülés után!Van aki a plusz 20kilótól hamarabb megválik mint más a 10től!Szóval ezen se para feleslegesen! :wink:

Remélem hoz mindenki az uhról képet!Olyan cukik ilyenkor,tényleg mint egy kis ufo :lol:

annus11

Sziasztok.én is már 6kg-ot hiztam idáig de nem érdekel ti se foglalkozzatok vele.Lányok nekem sem néztek még idáig méhszájat aszem csak 28 hetesen nézik szerintetek ez nem jó?

t katinka

orsolymors!
nem aggódtam, amikor nem találta a védőnő a szívhangot, mert előre szólt, hogy ilyenkor még nem szokott sikerülni (nem véletlen nem is nézik a 20. hét előtt). viszont a mocorgását néhány másodperc után lehetett hallani a gépen... meg a köldökzsinór áramlását is.
utána már nem is ragaszkodtam a szvhang kereséséhez (én nem... de akkor már a doki igen), hiszen a cél az volt, hogy vmilyen... bmilyen életjelet kicsikarjunk a pocaklakótól...

eper!
azért sok a 4 kiló, mer túlsúllyal indultam neki a terhességnek... mert pcos-es vagyok... mert oda kell figyelni nagyon a cukromra családi anamnézis miatt is... mert a dokim 10 kiló felett le fogja harapni a fejem (de jó! annyival könnyebb leszek :lol:)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

katinka!
neked is azt tudom mondani: nagyon nem jó, hogy nincs méhszájvizsgálat. fontos dolog... talán az egyik legfontosabb!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!!

Nem tudom emlékeztek-e rám, még én nyitottam ezt a topicot, csak sajna spontán elment április elején a baba.
Akkori ígéretemet betartva írok nektek.
3,5 fél hete pozitívat teszteltem, tegnap voltam először orvosnál.
7 hetes terhességnek megfelelő méretekkel rendelkezik a babóm, szívverését, és vesécskéit már láttuk.
Nagyon boldogok vagyunk, remélem már nem lesz semmi baj velünk.

Továbbra is nagyon boldog babavárást kívánok Nektek!

Sziasztok.

Kép
Kép
orsi777

orsi!
nagyon örülök a jó hírnek :D
persze, hogy most nem lesz semmi baj! csak pozitívan :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Orsi!
De jóóó, nagyon örülök neki! :D sok boldogságot, és egészséges babát nektek!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok
en is voltam tegnap AFP-n, de nekem azt mondtak legalabb 2 het az eredmeny!!
Mehszaj
Az en orvosom nem szereti gyakran nezegetni, mert azt mondja minden alkalom irritalja a mehszajat, raadasul, ha eleg telt a holyag, az UH-n tokeletesen latszik. Ugyhogy egyszer nezte a 14.heten, azota sem. A 18. heti Uh-n fogom is kerni a szonografust, nezze meg a mehszajat is!
Voltam vervetelen is. Vashiany es pajzsmirigy tultermeles. Mar csak a vastabletta hianyzik nekem, aztan hetekig a furdoszoba fele sem megyek.....
Ki szed meg vasat?
Tegnap neztem a House-t es egy kismamat meg a babajat probaltak megmenteni. Vegigbogtem az egeszet....
En 5 kilot hiztam! Tudom, sok. De oriasi a hasam. Majd a Balcsinal megkerem a parom, fotozzon le, es felteszem a kepekhez....
Eper, mikor megy amniora? Negymarkerest nem is csinaltattal?
Pancsi pihenj, en ugy tudom egy par napig fekudni kell az amnio utan.....
arvalany

Orsi, ismeretlenül is gratulálok, nagyon örülök!

Katinka, szerintem se jó, ha nem nézik. Én Lexivel és most is 2hetente járok, nekem mindig megnézi manuálisan.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

árvalány!
ha egyszer nézte a 14. héten akkor nem is aktuális csak 18-20 hét körül. igazából ahogy nő a baba, úgy fontosodik a vizsgálat.
én olyat még nem hallottam, hogy uh-n látszik... tuti szuper gép kell hozzá és nagyon hozzáértő orvos, aki nézi.

én szedek vasat, bár egyenlőre az eleviten kívül csak természetes pótlás van (céklatabletta). igaz fogalmam sincs, mire szedem, mert hogy vérszegény vagyok ugyan, de a vasam tökéletes (csak hát azt nem szokták kérni, így meg sem nézték csak a vérképet)

beze!
azért a 2hetente kicsit sűrűnek tűnik... bár engem az sem zavarna, ha 2naponta nézné a doki... ha a babó múlik rajta :)
ezért sem tiltakoztam, amikor a terhesgondozóban a doki mondta, hogy megvizsgál, ha gondolom... és így mire megyek az orvosomhoz éppen aktuális lesz a következő vizsgálat augusztus elején...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j, valóban sűrűbb az átlagnál, de én örülök neki, legalább gyakrabban láthatom.
Olyat én se hallottam, hogy uh-n látszik. :shock: A dokimnak medison gépe van, nagyon modern, de mindig kézzel nézi meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze!
mindig meg is nézitek uh-val???
irigy-irigy... :roll: :roll: :roll:

egyébként a kórházban is nagyon jó (3éves, szóval vadiúj) uh-gép van, de nem néznek vele méhszájat. sztem nem is lehet... hiszen ha lehetne, a dokik maguknak spórolhatnának meg egy csomó munkát azzal, hogy az uh-k alkalmával ezt is megnézik.
és azért az uh-s orvosok is igencsak profik (nálunk teljesen elképzelhetetlen, hogy ne a nőgyógyász végezze az uh-t, hanem egy szonográfus... ugyanmár! nálunk olyan nincs is :o)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?