Sziasztok csajok!
Pancsi: gondoltam és most is gondolok Rátok,remélem,minden rendben veletek és jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!!!!!!!
Cedis: Rád is gondolok,kérlek írd azt,hogy már jobban vagy!!! Remélem eljutottál már oda,ahová a király is gyalog jár!
Az előző baba(a 9 hetes) nem volt a petezsákban,ezért kellett megszakítani a terhességet. A 19 hetes kicsit keményebb dió,hiszen az ember lánya már 5 hónapos terhes,iszonyat érzés volt,mikor közölték,hogy elhalt. Természetesen volt mindkettőnél szövettani vizsgálat,de abból szinte sosem derül ki semmi. De én tudom,itt mi volt a baj. Férjemmel voltunk otthon,mikor rosszul lett,hívtam a mentőt (ha pár perccel később hívom őket,nincs már férjem
) és megemeltem Őt,mert muszáj volt,ugyanis a mentős mondta a telefonba,mit kell tennem,hogy segítsek... Tehát ezért volt,nem hiába írom én sem Nektek lányok,hogy NE EMELGESSETEK!!! Bár elég sokat kellett emelgetnem ŐT+ oldalra fordítanom,stb. Egyik szobából cipeltem az akkor 45 kg-mal az ő 95kg-ját,hogy ágyra tudjam fektetni,mert a földről kanalaztam össze... Hagyjuk is,még mindig sírógörcsöt kapok,ha erre gondolok...
Amúgy akkor UH állapította meg a szomorú tényt,mert én semmi rosszat nem éreztem,semmi nem utalt erre a borzalomra... Szóval ez volt,de rá 2 hónapra már vártam Reginát!
em bírtam volna egyébként ezt máshogy feldolgozni,iszonyatos lelki sokk volt,mert nagyon várt baba volt!
De tényleg hagyjuk a témát!
Lovaszkata: NEM LESZ SEMMI BAJ,NYUGI!!! Itt egy egész csapat kismama Neked szurkol,már csak ezért sem történhet semmi rossz!
Bébimozgás? Isteni!!!
Eper:gratula a bébimozgáshoz,én is ilyen bökdöséseket érzek,de annyira finoman,puhán... annyira édes!!! Ja és köszönöm!
Bár én most már tök bálnának érzem magam!
Pedig még fogytam is kicsit,56-57kg között vagyok és 53kg-ról indultunk,ez nem is vészes sztem... De megmondom őszintén,meg is elégednék ezzel a havi 1kg-mal,csak több ne legyen!!!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs: Lányok,voltam dokinál!!!
Egy 218g-os kislány van a pociban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felhívtam páromat,mert persze dolgozik,tökre örült ő is!
Szóval marad a nőuralom,jesszus a fiam mellé lesz 3 lányom!!!
De megmondtam,igaz? Kerek poci,édességmánia,ja és nem volt hányingerem szinte soha! Olyan édes volt a kicsikém,hason aludt!!!
Jó alapos UH volt,aprólékosam mindent megnéztek,minden okés!
BPD: 40mm
HC: 123mm
AC:154mm
FL:26mm
Ritmusos szívműködés,átlagos mennyiségű magzatvíz,lepény a mellső norm. helyen falon tapad. Meg még csomó minden van a leleten,mi minden tökéletes még!
Szóval nagyon boldogok vagyunk,tehát akkor Zsófizni fogunk!!!
Majd megyek az I. sz. Női klinikára,genetikai UH-ra,még időpontot kell kérnem.
Ja és az én dokim szabin van,de akinél voltam ma,az is tök ari volt!!!
Hazafelé vettem magamnak (nem bírtam ki nagy örömömben
) egy szupi szürke pamut halásznacit és egy rózsaszín,mintás tunikát! Nagyon dögösek!!!
Ennyit megérdemlek,nem?
Bei: szép telcsi,sajna nincs ilyenem!
De biztos szupi lehet!
Na pusszantás mindenkinek!!!
Cicus