Új privát üzeneted érkezett!

ez tíz nappal szülés előtt volt, szinte hátulról nem is látszott hogy terhes vagyok ,csak egy szép nagy dinnye volt elől :)
Kép pocak
pici76

na most el kezdtem nézegetni a régi képeket ahelyett hogy dolgoznék :wink:
ezt még megosztom veletek aztán eldugulok..

a kezeim közt a gyerek feje.. na ezért nem kaptam levegőt két napig... annyira nyomta a bordáimat.. [
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244726217.5896.jpg[/img] buksi
pici76

Kép
pici76

Készen vagyok a takarítással. Még vasaltam is, most meg szenvedek :D :D

Úgy látom az émelygés/hányás sokunknál teszi tönkre a napot. A gyömbért ki fogom próbálni, hátha...
Ami jó volt tegnapelőtt az ubisali. Készítettem, jól behűtöttem és igazán jól esett. Talán még a gyümölcskocsonyát próbáljátok ki, az olyan semleges, könnyű kaja. Mivel szaga nem nagyon van, így nem hiszem, hogy „undort” kelt.

Bogaracska!
Nálam mindig van szőlőcukor. Ha lepottyan a cukrom, mert túlteng az inzulinom, akkor a szőlőcukor mindig segít.Az hat talán a leggyorsabban. Amit leírtál lehet a melegtől is, de a cukrod rendben van? Ez a leizzadás, rosszullét akkor szokott lenni, ha valaki kezd hipozni. Nem reszkettél? Azért nagyon vigyázz magadra!!!!

Pici!
Tantum verdét kipróbáljuk. Megkérdezem persze előtte a dokit, de a mi doktor nénink nagyon homeo párti és semmi gyógyszert nem ajánl szívesen.

Ollem!
Mekkora hatalmas pocakod volt!
:shock:

Pici!
Szupi, hogy már nem barnázol! Reméljük nem tér vissza!

Detti!
Ha a magne B6 nem használ, akkor próbáld meg a magnesii citricitet. Jómagam azon élek. Naponta 2X1 tabit lehet bevenni.
A terhességi hetek száma az uh-k alapján még változhat. Szerintem számítsd a mensi alapján. Nem tudom máshol ez hogyan működik, de nálunk az első terhességemnél Marci születési időpontjának a védőnő augusztus 28-at számolt ( Ő az utolsó mensi alapján számolta), a dokim augusztus 18-at mondott( Ő a 7 hetes uh alapján számolta). A jelenleginél még nincs kiszámolva, mert holnap megyek védőnőhöz, a doki vonalzón látható hetek száma a doki uh-s számítása szerint van, a mensi szerint 2 héttel lenne idősebb a terhesség, mint amit a vonalzó mutat. Egy szó, mint száz szerintem egyenlőre mond annyi idősnek, amennyi a mensi szerint lennél.
Lányok, mi a hivatalos szülési időpont? A mensitől 40 hétre vagy az uh szerinti? Felétek ezt hogyan számolják?

Befejeztem a kisregényem és dugulok….

Kima
Kép
Kép
kima75

Veletlenke!
Beleolvasta a blogodba! Nagyon jó ami a főnököddel történt. Vicces. Este ha letettem Marcit végigolvasom az egész blogodat.
Annyiszor kitaláltam, hogy nekem is írni kéne, mert pl Marci babával együtt töltött 36 hétből sok mindenre már nem emlékszem. Amióta megszületett, azóta is egy csomó minden történt, amit jó lenne lejegyezni. ( Csak lusta vagyok :oops: :oops:)

Ja a mai alakításunk: írtam, hogy takarítani fogk. Marci fiam imád a vödörbe nyúlkűlni, amiben a takarítós (domestosos) víz van. Én ezt nem szeretem. Úgy szoktam takarítani, hogy elsőként domestosos vízzel lemosok mindent, utána prontóval áttörlöm, az elveszi a domestos illatát. Nem ez a fontos......A lényeg: azért, hogy a gyerek ne tudjon a vödörbe nyúlkálni feltettem a vödröt a Marci szobájában lévő fotelágy ( azon szoktam éjszaka etetni)legbelső sarkába, mert eddig soha nem ér
te ott el. Hát egy percet arrébb mentem a vödörtől, mire a fiam elérte és lerántotta a vödröt. 5 liternyi víz ömlött a gyerekre, a fotelágyra, a padlószőnyegre. Hát nagyon örültem neki! Ez a kis okoska fiam meg hangosan kacagott, hogy milyen ügyes volt. Így ma szőnyeg és kárpittisztítást is tartottunk :lol: :lol:

Kima
Kép
Kép
kima75

csak nem tudok eldugulni..

Kima, a tantum verde nem orvosság! Nagyon ügyes fiad van :D Zsófi is imád takarítani, meg pancsolni, asszem ez minden gyerekre igaz :) napról- napra nőnek és messzebb ér a kezük :wink:

Csak azt akartam még mondani azoknak aki a pontos szülési napot próbálják belőni, hogy a születések kb 10-% a történik az előre kiírt napon, úgyhogy kvázi tök mindegy ki mit mond, a gyerek úgyis akkor jön majd amikor akar.. + - két hét simán belefér..
állítólag a 12 hetes UHn tudják a legponotsabban belőni..
de én is az utsó mensi alapján számolom
pici76

Én nem a születés napját próbálom belőni, hanem hogy mikor menjek 12. heti uh-ra ami ugye tudjuk milyen fontos.Az új számítás szerint ma 9 hetes ki tudja hány napos vagyok és amit megadtak időpont a 12.hetire akkor még ezek szerint a 11. hetet sem töltöm be.Engem ez zavar nem a szülés napja.
kriszti1976

Vagy lehet már megint én fújom fel. Mindenesetre utálom az orvosokat.
kriszti1976

Most voltunk dokinál. Mindkét gyerekemnek tüdőgyulladása van. :cry:
S már az én torkom is kezd fájni. :?

KépKépKépKépKép
uxi

kima- hát már én is gondoltam erre, hogy a cukrommal nem stimmel vmi, mert ha eszek vmi édességet (csokit, kólát) jobban leszek. a labor eredményem viszont teljesen jó lett, v ott nem is néztek cukrot? :?

Kép
Kép
bogaracska

Jaaj Kriszti ne haragudj, nem akartalak megbántani :oops:
én a helyedben elmennék az eredeti (eszerint) korábbi időpontban, ha jók az eredmények akkor az originál számítás volt pontos..
ha azt mondják az eredmények alapján kisebb a baba, akkor benne van a pakliban hogy az új számítás a jó és akkor megbeszélheted a dokiddal hogy adjon még egy időpontot ha kell..megismételni a vizsgálatot
pici76

még csak annyit Kriszti, hogy igazából a genetikai UHt azért kötik a 12. héthez, mert ahhoz van egy tól-ig normálnak titulált tarkóredő intervallum megadva, a Down szűréshez
minden más vizsgálatot (pl ujjak megszámolása :) ) meg tudnak nézni bármikor, nem számít hogy 10 vagy 12 hetes..

ha meg valami nem stimmel esetleg a tarkóredő mérésnél, rögtön azt kérdezik először hogy biztos e a baba kora, de persze akkor csinálnak plussz vizsgálatokat, persze ezt jobb elkerülni

ne haragudj még egyszer
pici76

Pici!!!

Dehogy rád haragszom!!!!

A hülye orvosra aki elhúzott 3 hétre, meg magamra hogy pont ilyenkor nincs akitől lehetne kérdezni.De szerintem túlreagálom:)
kriszti1976

Akkor lehet ez a juni 23 pont jo időpont, mert ha az eredti számítást vesszük, akkor jun 20-án betöltöm a 12. hetet.23-án 12. heti uh.

Ha ez a mostani a jo akkor meg ugyis kiderül ott, hogy még nem akkora és akkor meg lehet ismételni ezt a vizsgálatot. Mert eszerint juni 23-án még 11 hetes sem lesz(2 nap híja)

De mondjuk az sem derült ki ma(sztk) hogy ez 9 hét vagy x napos? Mert nem mondta.
kriszti1976

Köszi lányok az infót. :) Tanács megfogadva. Amíg nem lesz kb. dátum a doki szerint, addig marad a mensi alapján. :)

Véletlenke tényleg nagyon jó a blogod! Most sikerült beleolvasnom.
Az én szitum is hasonló. Vártam már egy ideje az előterjesztésemre, erre múlt héten hívott be a főnök, hogy mondani szeretne egy jó hírt. :roll: Háááááát... én is mondtam neki egy hírt, de nem hiszem, hogy a "jó" sorba titulálta, de gratulált. Még nem dőlt el semmi, júliusig vitatják meg a nagykutyák. Lesz, ami lesz, lehet, hogy így kellett történnie. A párom is ezt mondta. Próbálok nem is agyalni rajta.
detti_

Szisztok Csajszik! Szeretnék csatlakozni közétek. Pár napja olvaslak benneteket, és nagyon jó kis társaság jött itt össze. Magamról: első +tesztem május 13-án volt. Holnap reggel megyek dokibácsihoz, remélem csinál ultrahangot is. Már Úgy izgulok..

Kép

Kép
henya75

Sziasztok Csajok!

Először is a dicséreteket learattam :lol: Apjuknak megmondtam, hogy rosszul látja az elefántosodásom :lol: Én a fiammal nem igazán csináltam képeket. De most rá akarom venni magam, hogy megörökítsem.

Somaanya:
De jó lenne, ha hétvégére elmúlna a barnázás!!! Minden esetre próbálj meg valahogy pihenni akkor is. Somát nem tudod pár órára beadni játszóházba? Csak egy ötlet.

Bogaracska, Dytt, Ollem és mindenki, aki émelyeg vagy hány: Ez az én esetem, mindenki más, úgyhogy amit írok, nem kell készpénznek venni. Nekem semmi nem vált be a folytonos émelygésre. Se a gyömbér, se a kóla, se a kis nasizás, a folytonos evés, semmi. Az első 13-14 hét a poklok pokla volt mindkét terhességemnél. Viszont, amitől sokkal rosszabbul voltam, a tejtermékek. Bevallom őszintén nekem minimális szinten az vált be, hogy ettem rendesen, akár akartam, akár nem, és utána kihánytam. A gyomromban maradt valami, viszont a nagyon kellemetlen émelygés valamelyest szűnt egy kis időre. Az egyetlen megoldás, ami tudok, összegubózva annyit feküdni, amennyit csak tudtok! Kitartást lányok. Bevallom néha szeretném, ha émelyegnék, mert akkor tudom, hogy jól van és ott van! Így, hogy most nem érzek ilyesmit, a lelkem nem nyugodt...

Kriszti: Először is gratula, hogy minden rendben :)! Másodszor, a 12. heti UH-t nem baj, ha a 12. hét előtt pár nappal, vagy a 13 héten csinálják. Ennyi belefér. Az integrált tesztet is a 11-13 hét között csinálják.

Pici:
De jó hír!!! Hogy van a nagylányka? Remélem kifelé lábalóban!

Detti:
Isten hozott közöttünk! Nekem április 16-án volt az utolsó menszim. Én az alapján számolok. Így vagyok ma 8 hetes. Én néha úgy gondolom, hogy a kiírás az egy hasra ütött dolog, mert nálunk is úgy volt, hogy a védőnő, a nőgyógyász és én is mást számoltunk. Végül egyikünknek sem lett igaza, mert teljesen máskor érkezett a nagyságos úr :D! Amit Kima ajánlott magnézium bogyót, az tényleg jó, ha a Magne B6 nem jönne be.
Köszi a blogdicséretet. Hát megfutottam a körömet a munkahelyen rendesen :)!

Ollem, Pici: Micsoda pocakok! Nekem nem volt ilyen nagy :(. Igaz, a fiam is csak 2850 gramm volt :) Nagyon szépek voltatok!

Kima:
Én imádom írni a blogot. A fiam blogját 6 hónapos korában kezdtem el írni, és nagyon muris visszaolvasni, hogy mi minden történt! Nem értem egyébként, hogy mi nem tetszett az 5 liter víz nem rendeltetésszerű landolásán :lol: :lol:

Ja, és szerintem kezd el nyugodtan a blogírást. Soha nem késő ;)

Uxi:Jobbulást! Nekünk is az volt, de mi már gyógyultan vagyunk. Hát nem egy egyszerű, de szedj mindenképpen oscillococcinum-ot. Nekem bevált, nem kaptam el a fiamtól.

Velem minden rendben. Én is elgondolkoztam, hogy elmegyek a 10. héten a dokihoz, hogy biztos legyek mindenben :). Valahogy olyan hihetetlen ez az egész, hogy folyamatosan kérdezem a férjem, hogy ugye Te is láttad a szívverését, ugye Te is hallottad, hogy minden rendben :). Áááá, túlparázok mindent!!

A melóhelyen ma nyugi volt. Viszont hulla fáradt vagyok. Ma a fiam elment a nagyszülőkhöz holnapig, úgyhogy van egy estém, hogy aludjak :D
Vendég

Henya:Üdv közöttünk! Gratula, és holnapra nagy kalappal :)!!
Vendég

Na és mielőtt bedugulnék én is, hoztam egy Bogyó pocak képet. Szülés előtt két nappal...

Kép
Vendég

Egy kiicsit izgulok a holnapi miatt... Nézegettem az írásaitokat és úgy látom majdnem mindannyiótoknak 7és12mm között volt a petezsákotok. Ehez képest az enyémre 22mm-ert mértek pont ma 2hete. A másik doki azt mondta akkor hogy kb.6hetes. szivhang még nem volt, de ez állt a papíron: 22mm-es petezsák, benne életjelenséget mutató embrióárnyék.

Kép

Kép
henya75

Mi a véleményetek? Szerintetek miért volt olyan nagy 6hetesen?? :roll:

Kép

Kép
henya75

nekem ma 42mm írtak rá 9 vagy 10 hetes vagyok.
kriszti1976

A nagy pocakomhoz annyit, hogy született belőle egy 2400 g és 48 cm-es kicsi lány

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szeretném megmutatni nektek az UH fotót, de nem tudom lekicsinyíteni. Nem engedi így felrakni. Tud valaki segíteni?[/img]

Kép

Kép
henya75

Sziasztok!

Én még
KépKép
Vendég

henya
üdv.
nem tudok neked segíteni, nekem nem mérték le mekkora

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

véletlenke!

jaj de csini voltál! nagyon szép pocak!!!

mandi!
jaaaaj....csak jobb lesz már

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mandi:Ne haragudj, de ezen hányó, zöld izén akkorát nevettem... Pedig tudom, hogy neked nem annyira mókás. Bár legalább poénosan fogod fel :D!

Henya: Van total commandered? Ha igen, akkor belemész a képbe, ctrl "r"-és ott tudod állítani a kp nagyságát. a %-okat vedd le, és akkor jobb lesz. Neked is azt tudom mondani, hogy ne izgulj. Az, hogy nagy, abból nincs akkora probléma, mintha kicsiként nem fejlődik. Nyugi. Biztos korábban fogant meg a baba. De abból tényleg nincs baj, ha nagyobb! De holnap úgyis meglátod megint, és a doki is meg fog nyugtatni.

Ollem:Valóban muris, hogy ekkora pocakból egy ilyen kicsi manócska jött ki :D :D Luxus lakosztálya volt a kisasszonynak! Ő nem akart nyomorogni! Igaza is volt :D!
Vendég

Kriszti:Hol a vonalzód?! Vagy csak nálam tűnt el?
Vendég

Sziasztok!

Húúú, a mai nap... El kellett mennem anyuékhoz, mert fél 9-kor elkezdtek fúrni, de gőzerővel. 9-kor megkerestem, 2 emelettel alattunk fúrtak. Kérdeztem, hogy hogy készüljek, meddig fognak fúrni. Hááát, megpróbálják 5-ig befejezni, a csempét verik le... Úgyhogy inkább összepakoltam magunkat, és elmentünk családozni.

Minden nap olvasgatom a blogokat, majd mindjárt megnézem, mert ma még nem volt rá időm.

Véletlenke, aranyos ez a pocak. Még nem túlságosan látszik, hogy ketten vagytok, de pár hét, és le sem tudod tagadni majd... Én is a nagyját leadom majd Kistesó után. Most leadtam 7 kg-t, de még legalább annyi hátravan :lol: Az alak-rendeződést ne is mond... 13 kg-t híztam, szülés után 4 kg-val voltam könnyebb. (Marci 3800 grammal született) :twisted: Aztán kb 2-3 hét alatt lement egy csomó. Végülis 2 kg maradt rajtam, ami nem ment le magától.

Tökfőzelék???? Pfúúúúj. Mostanában Marci tökfőzelék bébikajájától is rosszul vagyok. Már csak a szagától is.

Mandi, mi a baj? A hányinger? Arra azért kíváncsi vagyok, hogy amikor már kiderülnek a nemek, hogy valóban a hányósabbaknak lányuk lesz-e, a többieknek meg nem :lol:

Uxi, jobbulást a gyerkőcöknek, és kitartás a foghoz :cry:

Somaanya, én is nagyon drukkolok Neked a doki miatt. Akkor már csak ötöt kell aludni :wink:

Arian, bár a fogaknak nem túl jó az éjszakai kaja, de próbáld ki, hogy az ágy mellé raksz egy szem kekszet vagy szőlőcukrot, és annyit eszel csak éjjel, ha kimész pisilni. Ez nem sok, és mégsem üres pocakkal fekszel le.

Azta, Afra, mekkora baba!!! Gratula!

Mary, nem semmi méretű pocakod volt!!! Nekem csak 8 hós korból van pocakfotóm.

Jaj, dytt, nagyon sajnálom. Sajna nem tudok segíteni, de ha felhívnál egy homeós gyógyszertárat?

Kriszti, CRL nincs rajta? Mert az a baba hossza.

Pici, de jó a barnázás nélküli nap! Reméljük már totál megszűnt :wink: :lol: És nagyon édes volt a pocakod is!

Detti, én a doki mérése alapján csináltam. Mensi alapján 01.11 lenne, a doki szerint azonban 01.04. Én rákérdeztem, mert amikor petezsák volt, akkor még 01.11 volt, most egy héttel korábbi. Azt mondta, hogy az első olyan UH számít, ahol van embrió és szívhang.

Kima, ma nálunk is ez volt a játék :lol: :lol: :lol: Csak váratlanul állítottunk be anyuhoz, aki épp befejezte a felmosást, és csak lerakta a teraszon a mocskos vizet. Na Marci azt borította magára, vittem is rögtön fürödni :twisted:

Henya, üdv köztünk, gratulálok a babához!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Véletlenke!

Letöröltem, mert fölidegesítettek ezzel a 9 vagy 10 hetessel dologgal.

Najo nem annyira:-)DE most nemtom mennyi vagyok:(Olyan gáz:-(Persze persze ez legyen a legnagyobb gondom ha minden ok:-)Majd túlélem.CSak már beleéletem magam hogy jun 20-án elmondhatom.....És lehet mégse..ááááá
kriszti1976

hékás!

Hát ez az!MÁr megint nem írta rá, csak a petezsák méretét:42mm.Agyamramennek.
kriszti1976

Köszönöm a grat.-okat :)

Kép

Kép
henya75

Kriszti, nyugodtan elmondhatod attól. Mondd azt, hogy január közepe. Pontos napot úgysem tudnak mondani, és én még nem találkoztam olyannal, aki pont aznap szült volna, mint amikorra ki volt írva. Én mindenkinek azt mondtam eleinte, hogy karácsonyra négyen leszünk :lol: :lol:
Majd ha legközelebb mész dokihoz, és csinálnak UH-t, rákérdezel. Addig meg ne is foglalkozz a hetekkel meg a napokkal :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

okéés:-)))))
kriszti1976

Tervezi valaki közületek a 4D-s uh-ot? Mikortól érdemes menni?

Kép

Kép
henya75

sziasztok lányok!
szeretnék csatlakozni hozzátok, én 8 hét 2 napos vagyok ikrekkel :wink:
Még orvosválasztás előtt állok nagyon nehéz dötés: István (Horváth Tamás) vagy Bajcsy (Szécsényi)
légyszi ha van valakinek tapasztalat irjon
köszönöm
reunion

Mi a 12. hétre tervezzük. Márcsak a genetika miatt is, hiszen már én sem vagyok túl fiatal a 34 évemmel. :?

Kép

Kép
henya75

Sziasztok!
Nagyon szép pocik voltak itt! :D
Éppen Hortobágyi palacsintát tömök magamba ki kér? A sógorom sütötte nekem képzeljétek! :D
Köszönöm mindenkinek a tanácsot a magne B6al kapcsolatba meg az időponttal kapcsolatba ( a sógornőm képzeljétek aznap szült mikorra ki lett írva) még annyit szeretnék kérdezni, hogy lányok van köztetek olyan akinek pajzsmirigy problémái vannak?Én is mensi alapján számolgatom a heteket!

Valamelyikőtök írta a cukrot! Nagyon vigyázzatok magatokra nem okoskodni akarok de a sógornőmnek terhességi cukorbetegsége volt mert a baba nyomta a hasnyálmirigyét és olyan komoly diétát kellett betartania, hogy sokszor nagyon sírt olyan éhes volt és nem ehetett! Vigyázzatok nagyon!

Mi szeretnénk majd 4D UH-t persze az még odébb van remélem minden rendben lesz! Jajj istenem lányok én úgy izgulok nem tudom mit csinálok ha elvesztem ezt a babát 2évet vártunk rá! :cry: Nagyon aggódok miért csak 3ét múlva kaptam időpontot! Múlt héten voltam és csak 23-án kell mennem legközelebb! Honnan tudjam, hogy minden rendben van-e a terhes tüneteket sem mindig produkálom! Ami nem rossz csak abból a szempontból, hogy nem tudom mi van!

KépKép
ldetti

Reunion gratulálok az ikrekhez!! Nagyon szerencsés vagy. Hányadik héten tudtad meg hogy 2 pocaklakód van??

Kép

Kép
henya75

Idetti!!

Nyugodj csak meg,nekem még egy becsületes hányingerem sem volt :D Cicifeszülést is alig érzem már, hasam nem fáj, nem szédülök :D
Én is parázok jobbra-balra:D

De örüljünk neki inkább!!!!!Jah 9 vagy tíz hetes vagyok:-)
kriszti1976

Reunion grat:-)Családban volt valakinek ikrek?
kriszti1976

Kriszti egy kicsit irigykedem rád... :oops: mármint a tünetek miatt. Nekem sajnos folyamatosan hányingerem van, és állandóan fáradt-álmos vagyok. És a mellem kb 2 mérettel lett nagyobb 6hét alatt... Kép

Kép

Kép
henya75

Reunion, szia! Gratulálok a babákhoz :lol: Ikrek???? Húúú, nem semmi :lol: :lol: Én az Istvánban szültem, arról tudok véleményt mondani, a dokidat nem ismerem. Ha kíváncsi vagy rá, szívesen megírom priviben.

Henya, persze, hogy tervezzük :lol: :lol: De csak a 28-32. hét között. Akkor már teljesen ember formájú, és még belefér a képbe a teljes arca :lol: :lol: Anno a dokim is ezt az időszakot javasolta kukkolásra

ldetti! Hortobágyi?????????????????????? Hol laksz? Megyek :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mandi, csatlakozom hozzád. Bár nem hányok, de cefetül émelygek :? .

Reunion! Üdv itt!
Én az Istvánban szültem a kisebbiket, hát... elég vegyesek voltak a tapasztalataim.Viszont ikrekkel nem gondolkodtál inkább olyan helyen, ahol van koraszülöttosztály?
Csak mert ha az Istvánt választod, ott nem fognak fogadni, ha a 35. (vagy 36. ?) hét előtt beindul a szülés, hanem átirányítanak a Sotéra. Legalábbis két éve még így volt.

KépKépKépKépKép
uxi

Kriszti:Ment egy privi neked :) Abba leírtam a kor-méret-szűrés-uh minden marhaságot :D

Birgi:
Akkor végül elmaradt a töltött tök?? Pedig már nagyon kíváncsian vártam, hogy mennyi maradt belőle :D A fúrásért őszinte részvétem. Szőrnyű, ha újítanak egy lakást, és egész nap megállás nélkül ütvefúrnak....
Ja és én végig hánytam mind két előző terhességem és mindkettő fiú volt. Most nem hányok... Hát én remélem, hogy a teóriád nálam nem lesz igaz, és most lány lesz ;) Na mindegy is, csak időre szülessen!!!

Reunion:Szia köztünk :)! Gratula az ikrekhez. Még nincs is ikerünk,ha jól emlékszem :) Itt volt az ideje! Nyugodt babavárást neked! Orvosban nem tudok segíteni :(

Henya:
Én a 16. héten szeretnék menni 4D-re, mert akkor már látni a baba nemét, és ha dugdossa is, a 4D-n meglátszik, és a 30. hét körül, amikor már baba formája van az arcocskájának. Egyébként máskor nem tervezem.
Vendég

Afra:Most olvasom csak, hogy micsoda adatok!! Gratulálok!!! :D És hasi UH, de szerencsés vagy már. Nekem a 12. hétig mindig hüvelyit csinál a doki...
Vendég

Igen, elmaradt a tök, mert ma nem főztem. Most gondban vagyok, hogy holnap főzzek-e, mert az ugye két napos kaja lenne. Apának még nem említettem, de szerintem elzárkózik tőle... Na majd meglátom. Ha megcsinálom, feltétlenül elmondom, milyen sikere volt :wink:

Milyen igazad van ezzel a 16. heti UH-val :lol: :lol: Mert egyébként csak a 18. héten van, ugye? Két héttel hamarabb megtudnánk... És ha ingyenes, miért ne kukucskálnánk meg hamarabb??? :wink: :lol:

Reunion, Uxinak igaza van a koraszülött kérdésben. Mert hát ikreknél sajna fel kell ilyenre is készülni. És még 2007. novemberében sem fogadták, tesómat is a SOTE-ra irányították, mikor felhívta a dokiját, hogy gáz van.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszönöm Kriszti! :lol:
Tudod ez az aggódás kikészít... :cry:

Szegény Henya sajnállak de nemsoká elmúlik! Én meg pont azt szeretném, hogy jelezzen a Csöppség, hogy ott van!
Nálam cicfeszülés az van, meg néhány erős szagot nem bírok! A hagyma, a fokhagyma meg a légfrissítő szagát attól fáj az orrom és hányingerem van! Meg puffadok de az régen is volt!

Henya T.bánya gyere van bőven isteni! :D
A sóginőmék kétszer voltak 4D-n de már a vége felé egyszer 6hónaposan meg egyszer 8hónaposan ott már minden látszik tényleg akkor érdemes menni!

Reunion gratula a dupla örömhöz! :D

KépKép
ldetti

Sziasztok Drágák!

Csak egy kis életjelet adni jöttem (megint csak ennyire futja, nem vagyok elragadtatva tőle :?)...visszaolvastam, de megint nem tudok normálisan reagálni, mert én is borzasztóan szenvedek ma, mint ahogy ti is. Ahhoz képest h tegnap még mennyire tudtam vna enni tökfőzeléket...már eléggé undorral gondolok arra is.

Reunion - szia itt, és nagy-nagy gratula!!! Wow, megvan az első ikresünk :D

Henya - üdv neked is, szintén gratula ;)

Uxi - gyógyuljatok meg!!! Te meg vigyázz nagyon magadra, nehogy elkapd...

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?