Sziasztok Csajok!
Először is a dicséreteket learattam
Apjuknak megmondtam, hogy rosszul látja az elefántosodásom
Én a fiammal nem igazán csináltam képeket. De most rá akarom venni magam, hogy megörökítsem.
Somaanya:De jó lenne, ha hétvégére elmúlna a barnázás!!! Minden esetre próbálj meg valahogy pihenni akkor is. Somát nem tudod pár órára beadni játszóházba? Csak egy ötlet.
Bogaracska, Dytt, Ollem és mindenki, aki émelyeg vagy hány: Ez az én esetem, mindenki más, úgyhogy amit írok, nem kell készpénznek venni. Nekem semmi nem vált be a folytonos émelygésre. Se a gyömbér, se a kóla, se a kis nasizás, a folytonos evés, semmi. Az első 13-14 hét a poklok pokla volt mindkét terhességemnél. Viszont, amitől sokkal rosszabbul voltam, a tejtermékek. Bevallom őszintén nekem minimális szinten az vált be, hogy ettem rendesen, akár akartam, akár nem, és utána kihánytam. A gyomromban maradt valami, viszont a nagyon kellemetlen émelygés valamelyest szűnt egy kis időre. Az egyetlen megoldás, ami tudok, összegubózva annyit feküdni, amennyit csak tudtok! Kitartást lányok. Bevallom néha szeretném, ha émelyegnék, mert akkor tudom, hogy jól van és ott van! Így, hogy most nem érzek ilyesmit, a lelkem nem nyugodt...
Kriszti: Először is gratula, hogy minden rendben
! Másodszor, a 12. heti UH-t nem baj, ha a 12. hét előtt pár nappal, vagy a 13 héten csinálják. Ennyi belefér. Az integrált tesztet is a 11-13 hét között csinálják.
Pici:De jó hír!!! Hogy van a nagylányka? Remélem kifelé lábalóban!
Detti:Isten hozott közöttünk! Nekem április 16-án volt az utolsó menszim. Én az alapján számolok. Így vagyok ma 8 hetes. Én néha úgy gondolom, hogy a kiírás az egy hasra ütött dolog, mert nálunk is úgy volt, hogy a védőnő, a nőgyógyász és én is mást számoltunk. Végül egyikünknek sem lett igaza, mert teljesen máskor érkezett a nagyságos úr
! Amit Kima ajánlott magnézium bogyót, az tényleg jó, ha a Magne B6 nem jönne be.
Köszi a blogdicséretet. Hát megfutottam a körömet a munkahelyen rendesen
!
Ollem, Pici: Micsoda pocakok! Nekem nem volt ilyen nagy
. Igaz, a fiam is csak 2850 gramm volt
Nagyon szépek voltatok!
Kima:Én imádom írni a blogot. A fiam blogját 6 hónapos korában kezdtem el írni, és nagyon muris visszaolvasni, hogy mi minden történt! Nem értem egyébként, hogy mi nem tetszett az 5 liter víz nem rendeltetésszerű landolásán
Ja, és szerintem kezd el nyugodtan a blogírást. Soha nem késő
Uxi:Jobbulást! Nekünk is az volt, de mi már gyógyultan vagyunk. Hát nem egy egyszerű, de szedj mindenképpen oscillococcinum-ot. Nekem bevált, nem kaptam el a fiamtól.
Velem minden rendben. Én is elgondolkoztam, hogy elmegyek a 10. héten a dokihoz, hogy biztos legyek mindenben
. Valahogy olyan hihetetlen ez az egész, hogy folyamatosan kérdezem a férjem, hogy ugye Te is láttad a szívverését, ugye Te is hallottad, hogy minden rendben
. Áááá, túlparázok mindent!!
A melóhelyen ma nyugi volt. Viszont hulla fáradt vagyok. Ma a fiam elment a nagyszülőkhöz holnapig, úgyhogy van egy estém, hogy aludjak