Új privát üzeneted érkezett!

Pókica és akkor hol fogtok lakni helyileg?Badacsonyban?
Vendég

Én ma nem főzök :) Ügyes voltam tegnap, és olyan sok tésztát csináltam, hogy maradt ebédre. Este meg a Nagyiban palacsintázunk :)

Viszont mosogatnom, meg egyéb takarításokat csinálnom nagyon kéne. nem érzek hozzá erőt :cry:

briell

briell imerem a nagyi palacsintázót!Én a nagymező utcaiban dolgoztam kb.1,5évet és nem volt nap,hogy ne ettem volna meg legalább egy palacsintát :P A kedvencem a csirkepöris volt! :P
Vendég

Sziasztok!

Manócskák! Jobbulást a térdednek! Kitartás!

Pókica! Igazán örülök Neked! Jó érzés tudni, hogy nem kilátástalan, vagy lutri a jövő!

Endaaj! Nagyon édi!

Én meg ma voltam védőnőnél. Nem tetszett neki sem a vérnyomásom, sem a súlyom. :roll:
Elmondtam neki, hogy nálam a 90/70 az átlagos, normális, akkor már csak a súlyomon pörgött, hogy ne fogyjak többet. Hát szerintem azon nyomban nem fogok fogyni, amint bennem marad a kaja nagy része.
Habár! Briell! Csináltam padlizsánkrémet! Hmmmm! Fincsi lett! Most vágtam be 2 szelet pirítóssal! (Rosszul is lettem :twisted: )
Jó ötlet volt, köszi. Még ha ki is jön, akkor is marha jól esett!!! :lol:
Szombati uh-t meg nagyon várom már!!!
Vendég

sziasztok
pókica ez nagyon jó hír:)anyukáddal pedig ne is foglalkoz én az enyémmal nem beszéltem vagy 3 hónapja és elötte is havonta egyszer vitatkoztunk amikor mondtuk hogy akarunk még egy babát ő is azzal jött hogy minek ráér stb.a lényeg hogy ti örültök neki.
manócskák remélem rendbe jön a térded.
és hogy vagytok ma?engem nagyon lehangol ez az idő :(

Kép
Kép
anitaaa03

na én is akkor jövök amikor nincs itt senki

Kép
Kép
anitaaa03

Én megint aludtam. De most meg dolgoznom kell, aztán meg készülődni az esti buliba.
Ha lehetne simán az alvást választanám... :oops:

briell

én is álmos

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi mindenkitől az érdeklődést. A háziorvoshoz mentem el délelőtt, mert, ha az ortopédiára kell mennem akkor oda úgyis beutaló kell.
Megnézte a térdem a háziorvos, de azt mondta, hogy van benne egy kis folyadék, de nem kell elmennem az ortopédiára leszívatni, mert annyi azért nincs benne, kaptam Fastum gélt azzal kell kenegetnem és borogatnom, írt volna föl fájdalom csillapítót is, de mivel mondtam neki, hogy babás vagyok így azt nem írt föl.
Azért itthon most úgy közlekedek, hogy bekentem a krémmel és befásliztam, majd estére teszek rá borogatást, de azért már egy kicsit jobb.

manocskak

manócskák inkább pihentesd nehogy nagyobb baj legyen mert ugye egyre nagyobb súly fog ránehezedni :)

Kép
Kép
anitaaa03

Manócskák csatlakozom Anitához, pihenő, már amennyire lehetséges a gyerkőcöktől.

Pókica örülök, hogy előkerültél, és végeredményben minden rendben, de főleg a babával minden Ok. Te is és én is itt vagyunk ebben a topicban a kezdetetőktől, természetesen, hogy egyből feltűnik, ha nem jelentkezel.
Szomorú, hogy anyukád így gondolkozik, de megváltoztatni úgysem tudod, el kell sajnos fogadni, hogy ilyen. De legalább a másik mama pozitívan állt a dolgokhoz, igaz, nekik meg elég sok év kellett ahhoz, hogy elfogadjanak Titeket családként, de legalább mostmár pótolhatnak mindent :lol:

Kriszti Te is kifogtad a rosszabbik fajta védőnőt. Talán jobb lett volna, ha nemtetszés helyett biztatott volna, hogy kitartás, minden rosszullét elmúlik egyszer, és adott volna ötletet, mivel lehetne komfortosabbá varázsolni napjaidat.
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Minden rendben. :D Ismét nagyon jó kép készült, már teszem is fel.
Azt mondta minden rendben. A CRL 53,4 mm, a nyaki-redő 0,8 mm. Nekem ez fura, hogy ilyen alacsony, a fiamnál 2,5 mm volt és méretre akkor 58 mm volt a CRL mikor mérték. De ha a doki azt mondta, hogy minden rendben, akkor csak nincs már gond?!

Tulipános! Nem, nem költözünk vissza Badacsonyba, mi itt maradunk, a nagymami házába költözünk majd be és azt bővítjük ki.

Akkor jön a kép:

Kép 2009.05.28

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Jajjj Pókica!!!!

Ez a kép gyönyörűűű!!!! :D :D :D :D
Büszke lehetsz a Pöttömre, meg Magadra!
Nagyon szép!
Még nem is láttam ilyen jó képet 2d-n.
Vendég

Tényleg nagyon jó kép! De Édííííííííí! :)

Kép
Kép
Kép
endaaj

Sziasztok.
Már egy kicsit jobb a térdem, este is bekentem és befásliztam. Most már hála Istennek, nem fáj olyan nagyon mint tegnap délelőtt amikor dokihoz mentem vele.

pókica
Tüneményes kép. :D :D :D
Az ne legyen fura, hogy most ő nem akkora mint a másik babád volt ennyi idős terhesen, nem mindegyik egyforma, én majd 3.-án megyek uh-ra, majd megpróbálom feltenni a képet én is.

manocskak

Szép reggelt!

Fél órája sikerült felébrednem. Nem való már nekem a bulizás :lol: Pedig éjfélre már ágyban voltam. Tegnap pont a sörözőben volt egy kis világosbarna folyásom. Na kb. öt percig nem tértem magamhoz, de párom gyorsan megnyugtatott, és mivel azóta nincs semmi, nem is aggódom. De azért kihagynám az életemből ezeket a pillanatokat.

Pókica: gyönyörű ez a kép! :D Mint az elevit reklámban :lol:

Jaj, de várom a háromnapos hétvégét!!!

briell

sziasztok!

Manocskak örülök,hogy jobban van a térded!Vigyázz magadra!

Pókica a kép nagyon jó lett!Eszméletlen jó!Nagyon édes rajta!Nem bánjátok a badacsonyi házatokat?Vagy már megszoktátok Érden?(remélem jól emlékszem)

Briell mit szóltak a barátaid a babához?A világosbarna folyás meg néha előfordul terhesség alatt...de nem kell tőle parázni! :)

Én most éppen fél kézzel bioptronozom a fogam helyét...minden nap egy kicsit jobbb!Jah és éhenhalok!!!!!
Töltött káposztát főzök és az illata már isteni...de még picit főzni kell!Tegnap anyu hozott epret :P ,el is raktam lekvárnak! :) :) :) Már alig várom,hogy egyek belőle!
Vendég

sziasztok
pókica nagyon jól sikerült a kép:)örülök hogy minden rendben.
manócskák jó hogy javulsz de azért még ne hajszold magad.
briell én nem voltam bulizni és 9 előtt egy nap sem kelek bár mostanában éjjel nemtudok aludni és az is igaz hogy mire a fiamtól letudok feküdni 11 körül van.
tulipános a töltött káposzta finom:)a fogad helye remélem rendbe jön teljesen.
na megyek takarítok majd közben néha ide pillantok

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi mindenkinek, tényleg édi! :D

Tulipános! A dologban az a jó, hogy a nagymami befejezi a házunk építését, ami most 70%-os készültségű és a lányunk nevére íratja, mivel Ő a legidősebb és a nagymami már jóval 70 felett van. Így mire a lányunk családot szeretne alapítani, sajnos valószínű a nagymami már nem fog élni és azt csinál a kiscsaj a házzal amit csak szeretne. Vagy beköltözik vagy eladja, mindegy, a lényeg, hogy lesz háttere.
Mikor építkeztünk ott laktunk lent. Hááát, mi imádunk horgászni, de nyáron nagyon nagy ott a nyüzsgés, sok az ember, mi pedig utáljuk a strandokat. Be nem mennénk, hogy a sok földön fekvő, izzadó ember zsíros teste között lavírozzunk a zsivajban. Télen pedig túl kietlen, bezár minden, az egyetlen kisboltban pedig aranyárban van minden. Be kell menni Tapolcára, Keszthelyre vagy Veszprémbe ha az ember bevásárolni szeretne vagy dolgozni, iskolába.
Amúgy is ha választani lehet kirándulni is inkább hegyekbe megyünk mint vízpartra, kivéve a horgászat. Azt is eldugott helyeken szeretjük űzni, ahol csak mi vagyunk.
Tehát a Balcsi nem nekünk való, talán nyugdíjas koromban leköltöznék, de az sem hiszem.
Itt Bp szomszédságában a legjobb nekünk, hamar be lehet jutni, munkalehetőség mindig van ha váltani kellene, suli rengeteg van, főiskola is.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

A töltött káposztát én is imádom! Sajnos én nem tudok ilyen bonyolult kajákat csinálni, mindig a férjem készíti el ha megkívánok valami ilyesmit. Pl halászlé, dubarry, somlói, hidegtál.
Viszont a csirkecombokat nagyon profin bevágom a sütőbe! :D

Ez már a 3. uh, ahol két-három nappal idősebb terhességnek állapítják meg mint a vonalzóm szerinti kor. :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica nem nehéz töltött káposztát csinálni...én is azt hittem ,de nem az...lesd el a férjedtől egyszer :) De ha kinyitod az ablakot akkor fénypostán küldöm! :) :) :)
Én meg Pestről költöztem vissza a Bakonyba!Nekem ez a Pesti nyüzsgés sok volt!Nem szerettem!Errefelé olyan kedvesek,segítőkészek az emberek,de pesten...!
A csirkecomb sütési módszered tényleg jó :lol: !
Pókica te most mikorra vagy kiírva..mert nem látszik a könyvjelződön! :?:

Anitaa jó munkát!Ha ablakot nyitsz neked is megy 2 gombóc! :)
Vendég

tulipános köszi szépen :D
hát van mit takarítanom mostanában kicsit hanyagoltam :oops:
és volt bent egy cicám már jó pár éve és most sikerült kiszoktatni az udvarra így még utána is van szörszáll :?
én egy kisfaluba lakom de szívesebben laknék városba annak is meg van az előnye persze csak kertes házban itt még egy cukrázda sincs vagy egy jobb játszótér na és az ovodáról,iskoláról ne is beszéljünk.mi mindenért Vácra megyünk az nincs olyan messze 23km de jobb lenne ha helyben lenne minden.
fáj a jobb vállam lehet elaludtam vagy a sok net :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Szép napot mindenkinek!

Tulipános! A töltött káposzta jól hangzik. Bár én nem is tudom hogy még menne-e. Mármint megenni. Bár ha előttem lenne, biztosan. :lol: Egyenlőre ma a joghurton és a gyümölcsön kívül nem csúszott le más. Na meg a mézes gyömbéres limonádé. Sajna hiába tolt le a védőnő, akkor sem tudok enni. :shock: :cry:

Pókica! Érd jó hely, vannak arra ismerőseim. Mondjuk én is visszamanakültem Pestről a szülővárosomba, Szegedre, de előtte lehúztam 3 évet Bonyhádon. (Pest is 3 év volt) Nekem Szeged marad a szívem csücske, tök lokálpatrióta lettem! A Tisza, a kellő nyüzsi, de ha úgy van a kkor el is lehet vonulni. Ez pont az én méretem. :lol:

Manócskák! Vigyázz a térdedre, ne terheld túl még!

Briell! Szerintem se ijedj meg a folyástól, biztos nincs semmi probléma. A lényeg, hogy jól érezted magad. Tényleg! Mit szóltak a barátok?

Anita! Csak óvatosan azzal a takarítással! Megvár! :wink:
Vendég

hát anitaa az azért jó messze van(23km).Nehéz így!Nekünk pl kocsink nincs úgyhogy gondolhatod milyen szívás lenne egy olyan helyen laknom ahol nincs semmi!Főleg CUKRÁSZDA! :lol: :lol: :lol:
Én most ettem és küldtem a töltött káposztát is!Az ablakot nyisd! :wink:

Nadja sajnállak,hogy nem tudsz egy jóízűt enni!Próbálj arra gondolni mit ennél a legszívesebben és szerezd be magadnak!Hátha amit a szervezeted kíván az bent is marad!
Vendég

Tulipános! Én is rühellem Pestet, soha nem költöznék be. De munka szempontjából nagyon jó.
December 15-re vagyok a kiskönyvben kiírva, de az uh-ok dec 12-13-at mutatnak. De ez csak pár nap eltérés, nem vészes.
A bonyolult kajákat igazából nem is szeretném ellesni, mert a férjem imádja csinálni és úgyis elkészíti. Na meg ha tudnám, akkor nem lenne sikerélménye, hogy milyen profi! :D Örülök neki nagyon, hogy ilyen sokat főz, ez majd a 3 gyerek mellett lesz igazán nagy segítség. Ha én is megcsinálnám, akkor hozzászokna és az egész főzés is a nyakamba szakadna, mivel Ő egyáltalán nem vesz részt a házimunkában vagy a gyerekek körüli gondozásban. Azok egyik sem az Ő pályája, csak ebben tud részt venni az itthoni teendőkben és élvezi is, hogy hasznos lehet. Ez nagyon bevált így. :D
Kriszti! Ha Szegeden laknék, én sem kívánkoznék el onnan! Annyira megragadó a hangulata! Olyan a varázsa mint Egernek vagy mint Sopronnak. Valahogy ezek olyan bensőséges, mégis az egyetemek, fősulik miatt lendületes, mozgalmas városok!
Én Egerben születtem, egy ideig ott is éltünk és később a főiskolára is oda tértem vissza. Nagyon szívesen laknék ott is!
Anita! Hú, látnád mi van nálunk! Ez a kupi kupija! Ma gondoltam én is hogy nekiállok, de eddig még nem vitt rá a lélek. 8) Szép apránként ráér az, Te se erőltesd meg magad!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pihizem egy kicsit ilyenkor irígylem azt aki 50m2-en lakik egy panelba :)
a fiamat is most raktam le pedig 2kor szoktam nemtudom így este mikor fog elaludni :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Én most megint nagyot aludtam. Pedig nekem is takarítás lenne a dolgom. Már nem merek körülnézni a lakásban akkora kosz van :(

Ja, képzeljétek tegnap nem szólt senki semmit! :shock: Vagy nem vették észre. Férjem szerint, mert nagyjából azért végig ültünk. Vagy észrevették, de mivel nem szóltam én, nem is kérdeztek rá. No mindegy, két hét múlva úgyis lakásavató buli lesz nálunk (így 10 hónap után), akkor már bejelentést is lehet tenni. Bár még akkor sem leszek 12 hetes. néha úgy érzem, sosem jön el az az idő :cry:

Töltött káposzta: nyamm-nyamm. én pár hete nem merek bonyolultabb kajáknak nekiállni. Ilyet meg még sosem csináltam, de most azt hiszem megenném.

briell

tulipános. hát igen ez van azért bolt van itt amiben aránylak minden van csak nagyon drága és van egy fogadó ami a környéken elég híres de mi nem igazán szeretjük.a párom Vácra jár melózni kocsival meg a gyerekeket is oda szánom már oviba is.
el sem tudnám képzelni kocsi nélkül.
pókica. biztos van nálatok is kupi hisz ahol gyerek van ott kupi is :)
most egy kicsit jobb de még ott a hálónk+ a fiam szobája+ a napali,de majd ha hazaér a párom befogom őt porszívózni mert azzal nagyon nem vagyo kibékülve.meg egy csomó dolog a hűtöre is ráférne egy takarítás meg a mikro,mosogatógépstb. felsorolni is sok :oops:
de a wc-én túl vagyok és szinte észre sem vettem s domestos szagát pedig az kiszokott készíteni úgy látszik terhesen nem zavar

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!
Végre péntek. Hát a mi lakásunk is úgy néz ki, mint ahol egy éve nem volt takarítva, és megmondom őszintén, hogy tényleg semmi erőm hozzá. De ma hazaértem a munkából, csináltam rántott sajtot, és kitakarítottam a hálót, meg a konyhát úgy-ahogy, úgyhogy most nagyon büszke vagyok.
Hú, a töltött káposztát én is szeretem, de most elképzelem, hogy azt kéne ennem, és ...hát nem lenne a legjobb barátom.
tedorka

briell én is azthiszem még most is hogy soha nem jön el a 12 hetes vizsgálat.de azért szép lassan telnek a napok kitartás :D

Kép
Kép
anitaaa03

tedorka.rántott sajt mostmár tényleg csorog a nyálam :oops:
én is azt tervezek vacsira mert ma még nem főztem sült virslit ettünk ebédre

Kép
Kép
anitaaa03

Hihi, rántott sajt. nekem is ezen jár most az agyam. Most már tuti csinálok, csak egyszerűbben inkább sajtropogóst, azt nem kell panírozni. na megyek is :D

briell

Én még egy hete láttam meg a piacon, hogy ugyanannyiba került a félkész rántott sajt, mint a rendes sajt. Gondoltam, nem szenvedek vele, vettem. Mire hazaértem persze már nem kívántam...ez az én formám. Aztán ma megint megkívántam és gyorsan meg is csináltam rizzsel és tartárral. Finom volt.
Este meg megyünk "főzős buliba", ahol gulyásleves lesz. Most még nem tudom megmondani, hogy akarok-e majd enni belőle.
tedorka

Pókica, nagyon j ó hírekkel érkeztél! És nagyon helyes a picur, nem semmi, milyen jó kép készült róla! :)

Briell! Lehet, hogy feltünt a pocid a haveroknak, csak nem mertek rákérdezni. Nő létemre én is mindig zavarba jövök hasonló esetben. Vajon egy babától kerekedik a másik hasa, vagy csak hízásnak indult, esetleg jobban belakott? Már járt úgy kolléganőm, hogy megkérdezték tőle, hogy mikorra várja a babát, pedig ő nem is volt terhes. Az emberek inkább kihagyják az ilyen kellemetlen szitukat. A 12 hét meg már mindjárt itt lesz. Nekem már alig több, mint 2 hét az újabb vizsgálat. Pedig még csk most voltam!

Ma megkaptam a kombinált teszt eredményét. Nagyon szupi érték lett szerintem: Down kór és Edwards kór esélye is kevesebb, mint 1:50.000. Gabi, neked még nincs eredményed? Pókica, Te nem írtad, hogy sikerül-e valahova elmenned.

Anita
! Mikor mész vizsgálatra? hétfőn?

Gondolom, hogy újra itt a hétvége, elcsendesedik a topic. Jó pihit, kevés rosszullétet mindenkinek!

Pumipumi! Neked pedig nagyon szép napot holnapra! Bár bármilyen is lesz az idő, nyilván csodaszép lesz!

Hát egész délután azon agyaltam mi legyen a vacsi. Hát eldöntöttétek: rántott sajt! :D
Vendég

na akkor ma rántottsajtos napot tartunk :D
hétfőn mentem volna dokihoz de ünnep így csütörtökön megyek ezez a két napon van a dokimnak magánrendelése.szóval még majdnem 1 hét

Kép
Kép
anitaaa03

jó hétvégét mindenkinek :D

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

O'hara délután kaptam sms-t, most néztem eredményt, íme:
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 23 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Ide nekem az összes rántott sajtot...!!!!

Most értem melóból, fárasztó napom is volt, így most hideg vacsi lesz, nem fogok már hozzá semmihez.

Pókica tünemény a képed, és csatlakozom a többiekhez, nagyon jó minőségű is.

Briell mi az a sajtropogós? Nem hallottam még róla.

Majd jövök még később, de a családom éhes, irány vacsizni.
Vendég

Gabi, nagyon jó eredmény! :D em tudom, te hogy voltál vele, de én eddig nem izgultam, csak izgatottan vártam, de amikor megkaptam az sms-t a torkomban dobogott a szívem. Olyan jó volt látni az eredményt

Anita, tiszta hülye vagyok, hát persze, hogy nem tudsz hétfőn menni. De kitartás,ez a három nap elrepül, utána meg már csak két nap. Azt már kibírod! :)

Ez a sajtropogós engem is érdekelne.
Vendég

Örülök az eredmények, de már jobban izgat, hogy 2 hét, és ismét láthatom a babánkat. Olyan sok időnek tűnik a 2 vizsgálat közti időpont, de mégis olyan gyorsan telik az idő. Hihetetlen, de jövő ilyenkor talán már a féléves gyermekünk lesz itt mellettem. :oops: Minden egyes uh szerint november végi babánk lesz :lol: Még nem igazán fogtam fel, hogy mindez igaz, és azt sem, hogy innentől teljesen megváltozik az életem.
Vendég

Vicces ez a rántott sajtos dolog. Most egész azt éreztem, hogy ez már igazi kívánósság volt :lol: Mondjuk most tökre émelygek, mert túl zsíros volt, de isteni finom. Próbálkozom barátnőm tanácsára a borsmenta teával, hát fincsi, de az émelygés még nem javul :?

Sajtropogós hihetetlenül egyszerű, és nagyon finom. Le kell reszelni egy csomó (kemény) sajtot (én ezt mindig robotgéppel csinálom, így fél perc alatt megvan), azt összekeverni mennyiségtől függően 1-2-3 tojással, borssal, szerecsendióval ízesíteni. Golyókat formálni belőle, és zsemlemorzsába forgatni. Kisütni olajban. Nem folyik ki, és nem kicsit gyorsabb és egyszerűbb, mint a rántott sajt! Ajánlom kipróbálásra.

Puminak már megérkeztek a rokonai :) Nekem meg az összes ismerősöm Rómába megy ösztöndíjjal, nászútra, amerikai rokonokat kísérgetni ( :!: ) stb. Most már én is úgy elmennék :lol:

briell

Jól hangzik ez a sajtropogós. Róma nekem is nagy vágyam. Most már babócával fogom látni! :D Ha a laj váltotta ki az émelygésed, nem segít valami savanyú dolog?

Gabi, úgy tűnik ebben is sorstársak vagyunk: a méretünk alapján úgy számoltam, hogy november 30 a nagy pillanat, nem dec. 9, szóval valószínű, hogy én is inkább novemberi kismami leszek. Bár annyira határeset. Egyébként az már csak plusz öröm, hogy nov. végén van a férjem névnapja, dec. elején az egyik nagypapa szülinapja, így mindenképpen kétszeres ajándék lehet: nekünk már most egy kis kincs, és igazi ajándék (házassági évfordulónk előtt 1 héttel derült ki, hogy van nekünk), de emellett könnyen lehet még névnapi v. szülinapi ajándék is.

Nekem inkább a terhességem elején voltak kis félelmeim, hogy hogyan is lesz majd, jól fogom tudni gondját viselni, jó feleség maradok majd mellette... Mára ez a múlté. alapvetően nem vagyok egy aggályoskodó típus. Mikor az aggályaimról meséltem a férjemnek, csodálkozott, hogy hát én is félek, hiszen én nő vagyok, és egy nő egész életében erre készül, erre vár?! :D
Vendég

Nna sziasztok..csak gyorsan irok 2 sort, aztan lefekszem, mert nagyon ki vagyok akadva. Mindkettotoknek gratula a teszt eredmenyehez, nagyon szuper, gondolom, jol megkonnyebbultetek. POkica! Ez a kep szupersztar!!!
HOlnap nem lesz szep napom...el kellett halasztania z eskuvot vasarnapra, meg mindig idegbeteg vagyok, egyfolytaban a pocakot simizem, hogy megnyugtassam csimotat. Az ocsem poggyasza eltunt. Hugomekat megbuntettek az uton, nem engedtek tovabb, lekestek a gepet. SZuleim baleseteztek az uton kocsival (elcsaptak egy szarvast, a a kocsi total de nekik semmi bajuk)...lekestek a gepet. Holnap utazzak at az orszagot Zahonybol Becsig, aztan at Ausztrian es az olasz hatarra megy ertuk a ferjem kocsival. Szoval holnap hajnali 2-kor indulnak es talan ejfelkor itt lesznek. Jo moka . Es igy vasarnap nem lesz zene sem a templomban, meg a virag is kerdeses. De minden mast elinteztunk, vegulis sokkal rosszabbul is tortenhetett volna. Mi kezdettol fogva 31-en akartuk az eskuvot, csak a pap 2-3- hete attetette, mert o nem lesz itt, es o akart osszeadni minket...hat, megiscsak az a nap lesz...csak hat kicsit nagy aron. Bocsi ezert az offert, csak gondoltam, gyorsan leirom, meg mielott sokan irigykednetek. PIhenjetek sokat a hetvegen...es...ZABALJATOK!!! :):):):)

Kép
pumipumi

Jó, hogy még benéztem reggelt, ma már reménytelen, hogy a továbbiakban gép mellé kerüljek.

Pumipumi :cry: nagyon sajnálom, de fő az optimizmus, és az, hogy senkinek nem lett semmi baja. Az autó javítható, vagy ki lehet cserélni, a büntetést ki kell fizetni, de az élet megy tovább, és évek múlva ezek a negatív élmények is elhalványulnak.
Mindentől függetlenül kívánom, hogy minél nyugodtabban próbáld tölteni a mai napot, és hidd el, az esküvő akkor is csodálatos lesz, ha zene és esetleg virág nélkül kellene esküdnötök.
Mindezek után már jövő héten mosolyoghattok boldogan a monitorra, ahol a csimotátok fog nektek, és családodnak örömmel integetni!

Utóiratként, én örömmel fogadnám a templomiról is pár képet!

Szép, stressz és rókamentes hétvégét kívánok minden kismaminak!

Üdv. Gabi
Vendég

Pumipumi! Ennyi szerencsétlenséget! Szegénykéim...nyugodj meg, az a lényeg, hogy senkinek nem lett semmi baja és minden rendbe jön, ez ne rontsa el a kedveteket! Készüljetek a vasárnapi csodaszép eseményre. :)

O'hara! Nálunk is jól alakulnak az időpontok, mert a baba a 12. évfordulónk napján fogant és a fiunk szülinapja a kiírt dátum. Este is azon agyaltunk, hogy ha tényleg aznap születik, akkor két tortát vegyünk-e majd vagy egyet és felesben díszítjük...? A szívás az lesz ha 14-én vagy 16-on születik, mert akkor az előző tortát nem bírjuk egy nap alatt megenni és már ehetjük a következő napon az újat. :D
Gratulálok a jó eredményhez!

Manocskak! Mi újság a térdeddel? Jobban van már?

Gabi! Neked is gratulálok, olyan jó, hogy ilyen jók lettek az eredményeitek lányok, legalább teljes nyugalomban élvezhetitek a várandósságot!
Én nem tudok menni ingyenes kombináltra, mert mindenképp kérnek beutalót és mivel nem abba a kórházba tartozom ahol van ilyen ingyenes teszt, ezért nem tud adni oda se a háziorvos se a nőgyógyász.
De bízok a dokiban, aki most csinálta a nyaki redő mérést. Látszott rajta, hogy nagyon koncentrál, nagyon figyelte a babát és utánanéztem a dokinak, egy nagyon jó hírű, elismert egyetemi adjunktus, a SOTE II-n dolgozik. Meg is kérdeztem, hogy minden rendben? Mondta, hogy igen és mosolygott. Még olyan papírt sem kaptam soha egyik terhességemnél mint most Ő adott, ahol konkrétan leírták volna, hogy ép magzati szonoanatómia, hiánytalan végtagok. Eddig mindig csak általános dolgokat írtak oda, pl átlagos magzatvíz, jó életjelenség. Így konkrétumot nem.
Lehet ezzel nyugtatom és vígasztalom magam.... :oops:
De majd a 18. héten elmegyek az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba Hajdú Krisztina genetikushoz, Ő tuti meglát minden rendellenességet.

Tulipános! Neked sikerül a nem körzeti kórházba megcsináltatni a kombináltat?

Mindenkinek sok-sok pihit az ünnepre! A már megszületett lurkóknak pedig boldog gyereknapot!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pumipumi!

Hidd el, hogy gyönyörű nap lesz a vasárnapi. A sok baj is viszonylag szerencsésen végződött, így hát tuti hogy szép lesz az esküvőtök. Csatlakozom, én is szeretnék látni képet rólatok!!!!

Többieknek is nagyon szép hétvégét kívánok! (És valóban rókamenteset!)
Vendég

Hú Pumipumi, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok. De most már próbálj nem idegeskedni. Elintéződött minden, bizti meg lesz a bőrönd is. És ahogy Gabi mondja, nem baj, ha nem lesz zene, vagy virág, attól az a nap ezek ellenére is gyönyörű lesz! Nagyon drukkolok, hogy több kellemetlenség ne történjen, és innentől kezdve tényleg boldogan teljenek a napjaitok!
Vendég

Olyan kár Pókica, hogy csak ilyen kevés helyen ingyenes ez a vizsgálat . De igazából a nyaki tarkó mérésen én is megkönnyebültem, és úgy voltam vele, hogy baj 1 mm-es redővel nem lehet! De nyilván nagy öröm volt tegnap ezt az eredményt látni, főleg, hogy talán így az AFP sem lesz olyan paráztató.
Vendég

Sziasztok Csajok!
Megjöttem uh-ról. Minden ok. Szerdán este 9-re kell visszamennem genetikai uh-ra. Szóval a korom megegyezik a vonalzóéval. :D
Kaptam 4d-s képet is, majd fel is teszem, de ahhoz le kellene fényképeznem és nem akarok zajongani mert Apa alszik.
Viszont már most is átnézte a dolgokat, és minden rendben van. Ülőmagassága 41,4 mm, redő 1,1 mm, orrcsont 1mm, (és a talpa 5,2mm :D bocs de ezt is le kellett írnom,ez annyira cuki.) Szívfrkv. 160/perc. Szóval minden ok!!! :D :D :D
Olyan boldog vagyok ma!!!
Ja! És rengeteget mocorgott, nyújtózkodott, keresztbe rakta a lábait, stb. Egyszer még a pofiját is megmutatta! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?