Pumipumi! Ennyi szerencsétlenséget! Szegénykéim...nyugodj meg, az a lényeg, hogy senkinek nem lett semmi baja és minden rendbe jön, ez ne rontsa el a kedveteket! Készüljetek a vasárnapi csodaszép eseményre.
O'hara! Nálunk is jól alakulnak az időpontok, mert a baba a 12. évfordulónk napján fogant és a fiunk szülinapja a kiírt dátum. Este is azon agyaltunk, hogy ha tényleg aznap születik, akkor két tortát vegyünk-e majd vagy egyet és felesben díszítjük...? A szívás az lesz ha 14-én vagy 16-on születik, mert akkor az előző tortát nem bírjuk egy nap alatt megenni és már ehetjük a következő napon az újat.
Gratulálok a jó eredményhez!
Manocskak! Mi újság a térdeddel? Jobban van már?
Gabi! Neked is gratulálok, olyan jó, hogy ilyen jók lettek az eredményeitek lányok, legalább teljes nyugalomban élvezhetitek a várandósságot!
Én nem tudok menni ingyenes kombináltra, mert mindenképp kérnek beutalót és mivel nem abba a kórházba tartozom ahol van ilyen ingyenes teszt, ezért nem tud adni oda se a háziorvos se a nőgyógyász.
De bízok a dokiban, aki most csinálta a nyaki redő mérést. Látszott rajta, hogy nagyon koncentrál, nagyon figyelte a babát és utánanéztem a dokinak, egy nagyon jó hírű, elismert egyetemi adjunktus, a SOTE II-n dolgozik. Meg is kérdeztem, hogy minden rendben? Mondta, hogy igen és mosolygott. Még olyan papírt sem kaptam soha egyik terhességemnél mint most Ő adott, ahol konkrétan leírták volna, hogy ép magzati szonoanatómia, hiánytalan végtagok. Eddig mindig csak általános dolgokat írtak oda, pl átlagos magzatvíz, jó életjelenség. Így konkrétumot nem.
Lehet ezzel nyugtatom és vígasztalom magam....
De majd a 18. héten elmegyek az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba Hajdú Krisztina genetikushoz, Ő tuti meglát minden rendellenességet.
Tulipános! Neked sikerül a nem körzeti kórházba megcsináltatni a kombináltat?
Mindenkinek sok-sok pihit az ünnepre! A már megszületett lurkóknak pedig boldog gyereknapot!