Sziasztok,
Szoni,
Ez nem semmi, de jó hogy azért nem született még meg, és bent tudták tartani!Tényleg pihizz amennyit tudsz!Néha nézz be
Vizsgádhoz gratula!
Csomag pakolás,.....hát igen.Én is azért pakoltam már össze.De tök sokan meg is jegyezték nekem, hogy mááááááár
de szerintem nem is korán, mert a védőnő pl. már a 7.-ik hónaptl javasolja.És ha korababa lenne?!Én is azért magamban jobban bízom , mint hogy férj mit szedne össze!
És mikor kell menned újra ellenőrzésre?
Évica,
Köszi
Kórházzal kapcsolatban igazad lehet, ez nem jutott eszembe!
Valószínű azért mert a mi kórházaunkban is van NIC, tehát nekem nem kéne szerencse máshova mennem ilyen esetben!
Ildi,
Hát érdekes, azért a 120/80 szerintem is jó!Nekem is ma végíg tök jó volt.Most este is 117/72!
Szóval nem aggódom, ezen legalábbis nem!De viszont érdekes amit a toxémiáról írtál, hogy te úgy tudod a 30.-ik hét előtt alakul ki?Hát azt nemtom, hogy mikor, de én meg azt hallottam, hogy a terhesség vége felé gyakoribb, sőt szinte pár nap alatt tök súlyossá is válhat!
Most mi igaz?!
Na mindegy, remélem nem lesz, ezgy hónapot már csak kibírunk valahogy.Vagyis a babók bennünk
Június,
Akartam írni még a múltkor, hogy a flowmetriával kapcsolatban én is rákérdeztem.Azt mondta, hogy addig nem csinálnak amíg nem látják az UH alapján indokoltnak.Remélhetőleg minden rendben odabent, és így addig örüljek amíg nem kerül szóba, hogy kéne csinálni.Egyenlőre pedig nem!
De majd csütörtökön megint mennem kell.
Csajok, én kicsit attól is félek, hogy csak nem lesz baj a babának ez a sok UH nem???Mert én pl. 4D-re is azért nem akartam menni, hogy minek annyi, elég a 4 kötelező.De amióta nézegetik, hogy kicsi, meg nő -e rendesen azóta volt már eleve 4
Szerintetek??