Sziasztok!
Mától már kemény várakozás van. Amit mi tudtunk, megtettünk az ügy érdekében
Egyébként én már több kalkulátoron is csekkoltam a lehetséges napot

Hááát... nagyon január vége vagy nagyon február eleje lenne, ha most költözne a pocakomba a babóca
Igazából, bevallom őszintén, ha valamikor nem akartam volna szülni, akkor az január, február vagy április és október

Persze ez csak az én dilim

Bár január-február azért is volt eddig "nem szeretném" hónap, mert hideg van és sztem úgysem lesz ruha, amit fel tudok venni, nemhogy cipő... Ezeken a dolgokon persze elég gyorsan túlléptem

Főleg, hogy az egyik kalkulátor ezt a dátumot dobta: 2012.02.02. Szerintem ez nagyon tuti dátum lenne
Az a "baj" hogy valahol nagyon "számmisztikus" vagyok. Fontosak nekem a különböző dátumok... bár lehet, hogy ez hülyeségnek tűnik... Nem tudom miért van ilyen defektem
A nevek. A Léna tényleg nagyon szép. Nekem is tetszik. Nálunk is esélyes volt, mert a vezetéknevünk L-betüvel kezdődik és szeretnénk alliterálót adni. Szerintem az nagyon szépen cseng. Nos nálunk elég tuti variációk vannak. Fiú: Levente, Lány: Lili / és itt még 2. névnek szóba jöhet az Anna, mert nagymamám Anna. Őt imádom! És szeretném, ha a kislányunk is viselné ezt a nevet
Ez a várakozás... nem bírom... pedig még sok van belőle...