Jó reggelt mindenkinek!
Du. 1-kor uh és dokilátogatás!

majd sietek vissza a hírekkel!!
Mozza, örülök, hogy kicsit jobban vagy! A hideg kóla nekem is bevált napközben + tegnap kipróbáltam a Magne B6-t is, az segített lenn tartani az ebédet, sőt, még a hányingerem is elmúlt tőle egy időre. Sajna a reggelekkel nem nagyon tudok mit kezdeni... Már napok óta, menetrendszerűen 2x hányok reggel, így amíg ezen túl nem vagyok, nem merek elindulni otthonról...
Annus, nagyon szépek vagytok!!!

Sztem ritka, hogy valaki, aki vidékről került fel, szereti Pestet... Mit tanulsz amúgy?
Tinu, hova költöztök?
Anita, ez elég szörnyű, ami veletek történt... Még szerencse, hogy a kislányod már teljesen egészséges! majd rakj fel róla képeket! Olyan kis kópénak tűnik a kis képen a reged mellett...
Panndi, közgazdász és pszichológus?!

Te aztán tényleg sokoldalú vagy!

És gratula a házassági évfordulóhoz!!!!
Hunccutka, várjuk a képeket!!
Jah, és hogy megválaszoljam a saját körkérdésemet:

én egri vagyok eredetileg, de már 10 éve itt élek Pesten, ide jártam egyetemre. Szakmám szerint jogász lennék, most egy multinál dolgozom a jogi osztályon. A XII. ker-ben lakunk a férjemmel, albérletben, dec-ben költözünk (remélhetőleg) 1. saját lakásunkba, Érdre! És kicsit több, mint egy éve vagyunk házasok (2007. júl. 21-n, a megismerkedésünk 1. évfordulóján házasodtunk össze - hát, sokat nem töprengtünk a dolgon).
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, du. jövök!!!