hello!
Csak gyorsan és csak emlékezetből, mert hulla fáradt vagyok- Bius mostanában csomószor kel éjjel!
Humanka: Bendőről nagyon jó a fotó, és mindig rácsodálkozom, hogy Ti milyen ötletesek vagytok, ha fényképezésről van szó!
Azt hiszem Te kérdezted a diétát: még tartom úgy-ahogy, de pl. már lisztes dolgot eszek- pl. zsemlét, mert abban nincs tej és tojás. Viszont a súlyom megrekedt ott a -7 kg-nál, pedig jó lett volna még fogyni, mert legalább még 10 kg felesleg van rajtam. De majd a találkozón úgyis meglátod!
Anyooka: Magyar eü. NO COMMENT! Vérlázító! A telefonoskisasszonynak biztos nincs gyereke!
Csibe: Pont a napokban jártál az eszembe, amikor elkezdtem bölcsit kutatni! Belegondoltam, hogy vissza kell mennem dolgozni, Te meg már rég húzod az igát!
A.m: Hát ez a Te kisfiad még mindig gyönyörű, de már nem is olyan kisfiú! Olyan pasis a képeken! Nekem nagyon tetszik!
Honey: Fotók szuperek, biztos jól éreztétek magatokat! Flóra az alvós képén a legszebb szerintem! Ja..és szerintem is apukájára hasonlít most perpillanat, de ez még változhat!
Noni: Nápolyi+ Őszilé
...nagyon ismerős! Csak én almalével öblítem le az étcsokis nápolyit!
Winona: Mi még gyerekcipőben járunk a hozzátápival. A gyümölcsök után leragadtunk a sütőtöknél! Én csak egyszer egy nap adok Biusnak kb. 2 órával szopi után. A mennyiség változó, volt már hogy egy egész üveg sütőtököt benyomott... ja mert én nem főzőcskézek, hanem bolti üvegest veszek!
Starlark: Remélem holnapra elfújja a szél a betegségeteket! Szegény kis Donát... meg Te is!
Márti: Jobban vagy már???? Mi van Veled????
RÓlunk: Tegnap Dévény-tornán megdicsérték Bius mozgását- bár az egészet végigüvöltötte, mert tök fáradt volt- azt mondta Viki, hogy pontosan azt és úgy csinálja, ahogy a kora szerint kell.
Bár én csak lesek, hogy már mindenki kúszik-mászik, vagy próbálkozik, de hát nincs két egyforma gyerek. Engem az már önmagában megnyugtat, hogy nincs elmaradva a korabeli gyerekektől.
Voltunk ma doktornéninél- csak úgy...
, mert mi 2hetente járunk- Bius 7130 gramm.
Kiderült, hogy Bianka átesett az elmúlt napokban egy vírusos betegségen, : 3 napig lázas volt, és amikor a láz elmúlt, kiütések öntötték el a testét (tegnap ezért is nem jöttem, mert a kiütések láttán rögtön arra gondoltam, hogy Bius allregiás valamire. )
A többgyerekes anyukák már biztosan találkoztak ezzel a betegséggel, itt csak azért írtam le, mert a dokinénink mondta, hogy most lesz "szezonja".. szóval akinek a babája hasonlót "produkál", az szóljon a doktornéninek, mert beírják a kiskönyvbe is, hogy átesett rajta a gyerek.
Ja, és a dokinéninél találkoztam Holkával és a két bűbáj kiscsajjal... tündériek!
Találkozó: Lányok! Akkor szerintem döntsük el, hogy áprilisban mikor tartsuk: hétközben, vagy hétvégén. Aztán szerintem 2 hely kellene: 1 jóidő esetére ( Pl. VÁrosliget), 1 meg rossz időre (valami játszóház, vagy ha valaki felajánlja hogy náluk, az sem rossz! Én felajánlanám, de a 1,5 szobás lakásunk nem alkalmas erre a célra sajnos...)
ÖTLETEK?