Hellóka,
csak gyors bekukk és gyors reagálás...
Játékok, csináltam egy pár linket, hogy mit kérünk, aztán közben rájöttünk, hogy kéne autósülést cserélni, így pénzt kérünk
Játékot meg veszünk neki egyet-kettőt mi, szóval ennyit a nagy játéközön tervezgetésemről
Zsuzsu, de cuki Konsti, a hinta nálunk is nagy favorit, én a játszóra megyek vele, de jó lenne otthonra is egy, ha már nagyon kész vagyok Lottitól, csak beleteszem és lóg
LKata, tápszer ügyben nem tudok segíteni
Az agresszivitás Lottinál is néha előjön, ma pl. beleharapott a combomba
Amúgy tudom miért, itt ültem a gép előtt és nem vele foglalkoztam
Néha amikor már fáradt vagy túlpörgött, akkor pl. tud úgy kiabálni, hogy így morog, de idegesen, na akkor erélyesebben rá szoktunk szólni, de ennél többet szerintem nem lehet tenni, csak türelem. Bár nekem néha nagyon nincs.
Örülök, hogy apukád jobban van!!!!!!
Tényleg, ki hogy van ezzel a türelem dologgal?
Csak mert én néha annyira kiakadok Lottitól, hogy legszívesebben kitenném a folyosóra
De tényleg, amikor nem lehet vele játszani, ott ülök mellette, mutatom a dolgokat, mondókázok neki, építek tornyot . . . és csak mászik rám ezerrel és tapos bele a hasamba, aztán ha felállok, áll fel rám ő is ...
Timi, de jó, gratula Sanyikának a fogához!!!
Ezt az orrfelhúzást Lotti is szokta csinálni és ő nem is röfög hozzá, hanem fújtat
Víz, én néha már a mi Szentkirályinkból csinálom neki a teát
De azt olvastam, hogy állítólag ugyanannyi az ásványi anyag benne, mint a babavízben. Azért még én is forralok, csak néha elfelejtem, akkor jön a vészvíz
Vera, strand, jó lenne, csak tudod, én nem tudok BKV-zni
Kocsi nincs
Egy strand van, amit aránylag hamar meg tudok közelíteni, az is kb. fél óra séta, a Paskál
Bár jövő héten megyek anyuékhoz Békásmegyerre, ott van strand, oda kimegyünk családostul, de ennyi. Neked melyik strand lenne jó?
Móni, sajnálom, hogy kivagy és az éjszakai keléseket is, kitartást!
Macianyu, sajna nem tudok szállást Horvátországban, egyszer voltam ott 5 éve, de azóta lerombolták azokat a házakat még tavalyelőtt asszem, Vir szigetén. Mennék veletek, de nekünk sajna már nincs egy fityingünk se
Játszótéri eset
Én is biztos kilettem volna, nehéz lesz majd tolerálni, hogy más gyerekek esetleg nem úgy viselkednek a szemem fényével, mint ahogy én azt elvárom.
Bocsi, sajna többre nincs energiám, mert képzeljétek,
JÁR A BABA JÁR
Lotti tegnap elindult
Ment kb. 5-6 lépést egyedül. Azóta gyakorol, kb. 3-4 lépést megy mindig, aztán csüccs. Valamikor többet, valamikor "csak" kettőt, de már megindult. Úgyhogy még kevesebb lesz az időm
Ráadásul Zoli holnap már dolgozik, 3 hétig volt szabin és tök jó volt, úgyhogy holnap biztos nagyon furi lesz, hogy kettecskén leszünk egész nap Lottival.
Ennyi van velünk, nekem meg kiakadt az állkapcsom 3 napja és csak félig bírom kinyitni a számat, régebben többször is kiakadt és aztán pár perc múlva visszament, de most nem akar és nem tudom, hogy mit kellene vele csinálnom
Na jó éjt mindenkinek!