Sziasztok,
csak gyors helyzetjelentés,
és köszi az aggódást meg
Borkaby, amit leírtál!!!!!!!
Vasárnapra már halványabbak lettek a pöttyök, mára arcáról teljesen eltüntek, doki megnézte, hadovált össze-vissza, amikor mondtam neki, hogy hoppá, mégsem melegkiütés!!!
A Fenistil cseppet szerdáig még szedjük és cebion cseppet 1,5 hétig még, de ennyi, a torka még piros kicsit, de már nem akar felírni még egy antibiotikumot (még jó
).
Szóval már rendben vagyunk, szépen eszik, ma először kapott karalábét és tök jól ette krumplival és sajttal, nem fogyott hála, mert azért a tejpépeket betegen is imádja
Gyors reagálás...
Bettyna, tündér Szabi, nagyon cukik a videók, a mászóson hogy elindul hirtelen
A zenés-táncos is tünemény, Lotti nem csinál ilyeneket
Pedig mi is csomót zenélünk neki, az egyszervolt.hu oldalt imádja, de nem táncizik.
Előre is jó nyaralást, hová mentek helyileg?
LKata, még jó hogy felvehetsz bikinit, nem vagy te duci!!!
Köszi, ettem, már visszaugrottam 54 kilóra, az a hirtelen 2-3 kiló fogyás szerintem víz volt, mert alig ittam és dög meleg volt, izzadtam...
Remélem apukád most már mihamarabb túllesz ezen a rémálmon és ti is!!!!!
Marek, ti hogy vagytok? Bori meggyógyult, tényleg lázas lett?
Nálunk amúgy a hője szinte mindig 36,8-36,9 körül van, szóval nálunk még egy 37,1 nem vészes.
Vera, neked akartam még írni, hogy marha ügyes Pálmi (nem tudom, írtam-e már), ahogy rakosgatja a videón a játékot!!! Lotti inkább szétdobál mindent, nem épít
Zsuzsu, mosógép
Tök jó, örülök nektek!
Képek cukik, Ábel még mindig igazi kisherceg!
Na az előző oldalra most nem tudok átugrani, mert Lotti mindjárt ébred, teszek fel képet, hogy hogyan nézett ki szegénykém (néha ránéztem és el sem hittem, hogy ő az
).
Mi pénteken indulunk nyaralni és köv. hét pénteken jövünk csak haza.
Sikerült vennünk CORA-ban felfújható medencét, de babaúszógumit egyelőre nem.
Na megyek, próbálok majd jönni.
pöttyöspanna