Új privát üzeneted érkezett!

Két kép:
Ábel pancsol a játszón
a másodikon pedig mutatja, h hol ütötte meg Ricsike a piros vödörrel:

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csajok!
Nálatok megy a Zöldbolygós topic???

Tudom ezer dolga van mindenkinek, de lehet, h kéne egy zárt topic, ahová csak "kivételezettek" irhatnának és csak a tagok olvashatnák. Oda lehetne irni olyat, ami kikívánkozik Belőled, de nem akarod idegenek elé tárni. Pld. én szívesen olvasnék megismerkedős történeteket, de a magamét nem irom le ide.....
Véleményeket kérnék....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

ANNA, ANIKÓ!!!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEVETEK NAPJA ALKALMÁBÓL!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bori lázas. Illetve most 37,9, de szerintem mire felébred, addigra láz lesz belőle. Semmi más baja nincs, elvan, bár most ebédnél nyűgös volt, de az a fáradtság (meg gondolom a láz) miatt. Nem engedi, hogy benyúljak a szájába, de remélem, hogy fog lesz. Bár simán lehet három napos láz nálunk is, mert előző hétvégén voltak nálunk rokonok, és ők lázasan mentek haza. Csodálkoztunk, hogy akkor Bori megúszta, de úgy tűnik csak lappangott. Mondjuk számítottam rá, mert napok óta 37.1-et mérek neki este, pedig sose szokott ennyi lenni. Mondjuk ez se igaz, mert nem sűrűn mérem neki, de amikor mértem mindig 36.5 volt.

Zsuzsu
Én benne lennék a zárt topicban. Régebben ragaszkodtam a Babanethez, most már szinte mindegy hova írok, csak működjön rendesen.
Én úgy tudom, hogy Nyugtonmalac fórumja nem működik jelenleg. Próbálja helyrehozni. Legalábbis nekem ezt írta.

marek

Zsuzsu, Gergő szerencsére ma már "kitaknyosodott". Viszont egész nap izgága volt.
Éjjel kelt: 1:00, 2:30, 3:00, 5:00, aztán 7 órakor kapott szopit, a többinél egy kis kamillateát cumizott. Pár korty és visszaaludt.

Csúszik mindenhová. A jobb lábával tolja magát, a bal kicsit merev... :shock:

Marek, amikor Bori nyöszörög tanítás alatt, akkor az öledben van, vagy valaki vigyáz rá a szobájában? :shock: A tanítványok tolerálják a nyöszörgést (sírást) ? És te hogy tudsz figyelni a tanítványodra?
Én azt figyeltem meg, ha Gergő nyöszörög, sír, akkor nem igazán tudok elvonatkoztatni tőle... Úgyhogy csodállak! :D

Kép
szöszke

Szöszke
Olyankor az ölemben van, vagy ha más nem jó, akkor sétálok vele, vagy ül az asztalon, és eszi a tanítvány tollát... :lol: :lol: :lol: És csak olyan tanítványokat vállalok, akik garantálják, hogy nem zavarja őket a gyerek. Van aki kifejezetten szereti, nála soha nem is sír, viszont van egy csaj, akit látom, hogy zavar...nála cserébe mindig bőg. Ha a férjem itthon van, akkor megment ilyenkor, ha nem, akkor magamra kötöm a gyerkőcöt és folytatódik az óra. Mondjuk ennél a csajnál bébiszittert hívok, ha a férjem nincs itthon, mert engem is frusztrál amit Bori művel olyankor...

marek

Sziasztok!

Hűű, mennyi minden történt itt! Visszaolvasok!

Éva - Nagyon helyes kis srác Áron és a kocsi is klassz!

Ancsa - Nem tudom aktuális-e még a kérdés. Egyenlőre meg vagyunk elégedve az üléssel, bár még azért szokjuk mindhárman. Édes Linda, ahogy pancsol!

Kata - Apukád? Anyuáknál alapzajként szól a tv. :evil: Nem tudok tenni ellene. Szabit most már nem érdekil, csak akkor, ha zene szól benne. A reklámokat imádja. Van kedvenc is. Akkor odanéz, aztán játszik tovább. Édes a bambulós Norbi!

Ildi, Marek - Hogy vannak a kis betegek?

Zsuzsu - Nagyon helyesek a srácok! Zárt topik. Akár. VAlami ilyesmit kezdett Ny.malac a Zöld bolygón. Gratula a mosógéphez!!! Én sem nyertem még sosem semmmit!

Rólunk - Felrobogtunk 2 napra Pestre, aztán szerdán irány a Balcsi. Képzeljétek Szabi nem ismerte meg a lakást. Mondjuk nem csoda 1,5 hónap után. :lol: Képzeljétek már egyre többet mászik!!!! Ja, és táncol meg énekel ha szól a zene. Felvettem, ha lesz időm áttöltöm, belinkelem!

Mennem kell.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Elnézést a beszemtelenkedésért, de talán érdekelhet benneteket is:

BABYGARDROB BABARUHA WEBÁRUHÁZ

www.babygardrob.mindenkilapja.hu

Nálunk kiváló minőségű, kizárólag márkás, angol használt babaruhákat, csomagokat találsz, 0-6 éves korig.
A bolti ár töredékéért! Hozzánk megéri benézni!
Next, George, Adams, Early Days,
TU, GAP, Disney, Mothercare,
H&M, Benetton, S'Oliver...
TÖRZSVÁSÁRLÓINKNAK KEDVEZMÉNY!

És a lényeg:
Augusztus 1-én BABASZÉPSÉGVERSENY indul oldalunkon, rengeteg értékes nyereménnyel!

Élményparki belépő, társasjátékok, mesekönyvek, rengeteg szuper ajándék!
Különdíj: Családi hétvége (2 éjszaka 4 fő részére)
Nevezzetek ti is és adjátok tovább, hogy minél többen tudjanak róla!

www.babygardrob.mindenkilapja.hu

Szép napot mindenkinek!
csné

Hű, amikor Pálmi nyöszizik én még gondolkodni sem bírok! Nem is értem a páromat, ő pl. simán nézi a tévét és észre sem veszi :shock:

Kép

Kép
sz.veronika

Az ígért videók:
Egy kis ízelítő belőlünk, akit érdekel.
Végre mászik a kis oroszlán:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/szabi-maszik-OtHU0dqRUixVRE9i
A zene a mindenem:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/szabi-es-a-zene-VDFVBDCwMocPgvQM

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sz.veronika, megjött a Vitecell cseppem...és most látom a dobozán, hogy 96 %-os alkoholban van... :cry:
Te szoptatsz még? Én tavaly február eleje óta nem fogyasztottam semmilyen alkoholos cuccot. Csak egyszer véletlenül, mert az éttermi gyümölcslevesbe tettek (elrontották vele :evil: és azt nem ettem meg, csak egy kanállal, amikor megéreztem, hogy piás, eltoltam magamtól).
Persze ez nem akkora mennyiség, de cselesen kell majd megoldanom, hogy a következő szopira kiürüljön...

Kép
szöszke

na most már jó!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Bettyna...köszi! :D Nagyon édi a videó! :lol:
Dettó Norbi :lol: Ő is szereti a 100 folk celziuszt és riszálja magát rá :lol:
Mászás is jól megy! :wink:

Szöszke...akkor még várj a csepekkel! :roll: Mennyit szoptatsz még?

Marek...Bori hogy van???

Ildi...és ti hogy vagytok???Remélem Lottika gyógyul, te meg eszel rendesen 8)

Mi jól vagyunk. Norbi a bútorok mentén sétálgat, ezerrel beszél: ba-ba-ba, bu-bu bu :lol: abba-abba, jeeee-jeee! :lol:
Evett már tejfölt is fözelékkel. :D

Apukám még nincs jól, szerdán vinni kell őt Pestre vérképet néznek az Onkológián! :(
Jaj, lányok úgy félek hogy kiújult a daganat :cry: :cry: Mert már a háziorvos is aggódik látom, és eddig olyan
magabiztos volt. :cry:

Nem is tudom hogy fogok így elmenni nyaralni :? tök aggódom.
Pedig pont ma néztem a Zsóry fürdőt neten, tök szép hely! :D
Szerintetek ciki ha egy ilyen duci csaj felvesz bikinit????
Mert vettem egy kínai fürdőrucit, de olyan öregasszonyos :roll: és végül is már rámjön a bikinim csak még nagy a pocakom és lógós kicsit. :oops: :(
A narancsbőrös vastag combom meg látszik sajnos fürdőruhában is. :(

Nekiálltam ablakot pucolni, úgyhogy mennem kell, szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok!
most jöttünk haza megint Balatonról,csak bekkukantottam,mert hulla fáradt vagyok,megyek Tomi mellé aludni.

Ildi!

Csak futólag láttam,hogy 3 napos lázatok van!
ne aggódj miatta,nekünk is volt,tök gyakori vírus állítólag és lehet mellette piros is a torok,bár az nem attól van.
nekünk 2,5 napig volt lázas tomi,ahogy elmúlt a láz,másnapra tiszta kiütés lett és az is 3-4 napig tartott. nem viszket,nem kell kenegetni semmivel,hintőporral sem!! ugyanúgy fürödhettek,ehettek mindent,játszhattok stb. ,csak utcára ne nagyon menjetek,mert fertőz.
Bárhol el lehet kapni, cseppfertőzéssel terjed és kb. 2-3 éves korig kapják el a gyerekek.
Ártalmatlan, nincs szövődmény,csak ijesztő tényleg.
nálunk még annyi volt hozzá,hogy nem volt étvágya Tominak és fogyott 350 g-ot :(. Pont a tatai tali előtt 5-6 nappal gyógyultunk meg.
de a betegség után kb. 2-3 nap alatt visszaszedte magára :)

ne aggódj,remélem már sokkal jobban vagytok!

jövök majd még,remélem mindenki jól van,most megyek alszok egyet (ma hajnal 4-kor keltünk) és igyekszem jönni mihamarabb

puszi mindenkinek

Kép

Kép
borkaby

Szbettyna, ez a Szabi! Milyen eltökélt arcot vág a második videón. :D:D

Lkata, egyáltalán nem ciki a bikini. Nem divatbemutatóra mész, hanem pihenni.
Apukádat nagyon sajnálom. :cry: A férfiak sokkal esendőbbek...

Kép
szöszke

Sziasztok,

csak gyors helyzetjelentés,
és köszi az aggódást meg Borkaby, amit leírtál!!!!!!!
Vasárnapra már halványabbak lettek a pöttyök, mára arcáról teljesen eltüntek, doki megnézte, hadovált össze-vissza, amikor mondtam neki, hogy hoppá, mégsem melegkiütés!!! :evil: A Fenistil cseppet szerdáig még szedjük és cebion cseppet 1,5 hétig még, de ennyi, a torka még piros kicsit, de már nem akar felírni még egy antibiotikumot (még jó :roll: ).
Szóval már rendben vagyunk, szépen eszik, ma először kapott karalábét és tök jól ette krumplival és sajttal, nem fogyott hála, mert azért a tejpépeket betegen is imádja :wink:

Gyors reagálás...

Bettyna
, tündér Szabi, nagyon cukik a videók, a mászóson hogy elindul hirtelen :lol: A zenés-táncos is tünemény, Lotti nem csinál ilyeneket :? Pedig mi is csomót zenélünk neki, az egyszervolt.hu oldalt imádja, de nem táncizik.
Előre is jó nyaralást, hová mentek helyileg?

LKata, még jó hogy felvehetsz bikinit, nem vagy te duci!!!
Köszi, ettem, már visszaugrottam 54 kilóra, az a hirtelen 2-3 kiló fogyás szerintem víz volt, mert alig ittam és dög meleg volt, izzadtam...
Remélem apukád most már mihamarabb túllesz ezen a rémálmon és ti is!!!!!

Marek, ti hogy vagytok? Bori meggyógyult, tényleg lázas lett?
Nálunk amúgy a hője szinte mindig 36,8-36,9 körül van, szóval nálunk még egy 37,1 nem vészes.

Vera, neked akartam még írni, hogy marha ügyes Pálmi (nem tudom, írtam-e már), ahogy rakosgatja a videón a játékot!!! Lotti inkább szétdobál mindent, nem épít :roll:

Zsuzsu, mosógép :lol: Tök jó, örülök nektek!
Képek cukik, Ábel még mindig igazi kisherceg!

Na az előző oldalra most nem tudok átugrani, mert Lotti mindjárt ébred, teszek fel képet, hogy hogyan nézett ki szegénykém (néha ránéztem és el sem hittem, hogy ő az :shock: :cry: ).

Mi pénteken indulunk nyaralni és köv. hét pénteken jövünk csak haza.
Sikerült vennünk CORA-ban felfújható medencét, de babaúszógumit egyelőre nem.

Na megyek, próbálok majd jönni.

Kép
Kép pöttyöspanna

Kép

Kép
nusildi

Ildi
Tényleg nagyon pöttyös volt Lotti! A melegkiütés azért nem egészen ilyen... :roll:

Borinak végül nem lett láza, de mivel megmaradt a 37.9, ezért adtam neki kúpot. Az levitte, reggel nem volt hőemelkedése, viszont volt egy negyedik foga... :lol: Most megint 37.2-t mértem, lehet, hogy jön az ötödik?

Képzeljétek! Végre Bori is tapsol. Ez jó, viszont az nem jó, hogy akkor tapsol leginkább, amikor etetem és közeledne a kanál... így legalább tuti nem ér el a kaja a szájáig... :lol:
Ja, és ő is felkapaszkodik mindenre. Még nem nevezném állásnak, de alakul a dolog.

LKata
Nehogy már ciki legyen bikinit felvenned!!!!
Annyira drukkolok apukádnak, hogy ne találjanak semmit a vérvételen! Anya holnap megy vizsgálatra, de mi sajnos tudjuk, hogy nagy a gáz... :cry: Nem használt neki a kemo, most megpróbálkoznak egy újjal, csak közben a daganat baromi nagyra megnőtt, és sajnos ehhez nem kell CT, mert látszik... :cry:

Borkaby
De jó, hogy újra itt vagy!!!!

marek

Marek, neked is (vagyis anyukádnak) ajánlom a Vitacell cseppet...bár gondolom, jó tanácsokkal tele a padlás. :(
A feltalálója szerint nincsenek rosszabb esélyek kemo- és sugárterápia nélkül, de inkább olvasd el, ha van időd rá. Én holnaptól szedem...
http://celladamteszt.hu/
http://www.vitacell.hu/
A hagyományos rákgyógyításól sajnos nekem is megvan a véleményem. :cry: Az orvosoknak semmi sem drága. Amikor anyukám járt kemóra, egy pár alkalom után volt olyan, hogy valaki a telefonban kiejtette azt a szót, hogy kemoterápia (érdeklődött az illető, hogy anya hogy bírja), és anyukám elhányta magát...
:cry:

Kép
szöszke

Sziasztok!!

SZABINAK NAGY ÖLELÉS ELSŐ NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!

[b]Szöszke![/b]
Én is úgy láttam Konstin, h nem egyformán használja a lábait eleinte. Most már nem látok különbséget, szóval nyugi!!!

Bettina!
Szupi a videó, nagyon ügyes a fiad!! A férjem viccesen szokta mondani: "pisilnek utánna a csajok, annyira jó fej kissrác"!! :D

L.Kata!
Ha Te jól érzed magad bikiniben, ha kényelmes ne foglalkozz másokkal!!!!!!!!

édesapádnak továbbra is a legjobbakat kívánom!!

Ildi!
Pöttyöspanna nagyon aranyos, de ez a kiütés durvaaaaaaaaa

Jó pihenést!!!!!!

marek!
Borinak gratu a fogacskához!!!

Mi:
unalom ezerrel..........számolom vissza a napokat az oviig. Belátom, kell a gyerektársaság Ábelnek, hiszen nekem is jólesik, ha akad valaki felnőtt, akihez szólhatok napközben. A szomszéd barátnőmék nyaralnak, a többi babás anyuka pedig nem hozza ki a kicsiket egész nap.........nem értem, mit tudnak egész nap bent csinálni. Mi kint vagyunk, nagyobb a tér, de baromira unalmas egyedül a játszón. Most már nem is csodálom, h Ábel nem beszél, hiszen nincs korabeli társasága....
Bence elvileg aug. 20-a hetében szabin lesz, akkor kicsit fellélegezhetek.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Holnap indulunk nyaralni! :) Juhéj! :)

Ildi,
nagyon durva ez a kiütés!!! Hogy van most Lotti?

Szöszke,
nálam nincs probléma az alkoholtartalmával, nem szoptatok...
Nem tudom, hogy a Vitacelltől-e, de szinte pont azóta mióta szedem pár napja, sokkal jobban fáj a hasam :( Persze van olyan, hogy eleinte rosszabbodik mielőtt javulna, remélem erről van szó :roll: Nem bírok emelni, még a táskámat ha felemelem akkor is nagyon érzem, Pálmit most nem is emelgetem tegnap óta egyáltalán, ha nagyon emelni kell valahová, hívom apát... Azt hiszem ma még gyorsan elszaladok nőgyógyászhoz, mivel holnap indulunk nyaralni, nem lenne túl jó ha elrontaná a nyaralást a hasfájás... Ráadásul képzeljétek 3 gyerekkel fogunk nyaralni, úgyhogy kellene az energiám nagyon :roll:
A páromnak van egy 13 éves nagylánya és most ránk sózták a féltestvérét - 5 éves - akihez már igazából közünk sincs :roll: Na jól kipanaszkodtam magam :)

LKata,
a fürdőruháról ne is beszéljünk, tegnap próbálgattam a fürdőruhát és hát a combom tiszta gáááááááááz :evil: Jó lenne olyan fürdőruci, mint az évszázad elején, olyan térdig érő gatyás :) Az kiválóan takarná a combom :)

Marek,
gratula a tapsoláshoz! :)

Zsuzsu,
de azért a nappal vigyáztok ugye, ha egész nap kint vagytok?

Kép

Kép
sz.veronika

szveronika, térdig érő fürdőruci :D:D:D
Én ma vettem be először, jól elnyammogtam egy darab kenyérre cseppentve a reggeli szoptatás után. Nekem egyelőre nincs semmilyen mellékhatása. Majd figyelek. És a tej sem volt keserű 2 órával utána.

Ildi, még így is olyan édes Lottika!

Nymalac, légyszi szúrd be az új fórumot, ha működik, szeretném megnézni...a múltkor nem sikerült. :roll:

Marek, Bori összeütögeti a tárgyakat, amiket tart a kezében? Az lehet olyan tapsolásféle. :D

Kép
szöszke

Sziasztok!

Már ezer éve nem tudtam jönni se írni se olvasni,úgyhogy ne haragudjatok,de csak magunkról írok egy kicsit aztán remélem sikerül sűrűbben jönni és újra visszarázódni!
Minden rendben velünk csak van egy nagy munka és segítek Rajminak,mert szorít a határidő és egyedül nem végezne!
Annyi a lényege,h az egyik áruházláncnak az ország összes boltját fel kell keresni és be kell járni a 100m-es körzetét!Zaj és egyéb környezetvédelmi szempontok miatt!Tehát abból állunk,h hajnalban kelés, be az autóba és irány valamelyik város,Rajmi megy a bolt tetejére, én meg felveszem Julcsit és egy földhivatalos térképmásolaton jelölöm,h melyik épület milyen tipusú!egy nap kb 10-12 boltot tudunk csinálni!423van összesen,de már csak 120 hiányzik!:D ha messzebb kell menni,akkor ott is alszunk!Múltkor pl Pécsen voltunk 3napig!Egyébként tök jó,mert megismerjük az országot és egész nap kint vagyunk a szabadban!:D
Na,jó nem is untatlak benneteket ezzel! :lol:

Julcsi egyre ügyesebb!Már úgy mászik mint a nyúl!Minden mellett feláll,mindent rámol és folyton oda megy és azt piszkálja amit nem kéne...a kuka a kedvenc! :lol: söt az újdonság,h feláll és állva is marad minden segítség és támasz nélkül!
Egyre többet szövegel is...most épp minden cica és baba! De nyomja a tátá-t a nemnem,dede,nene,anana és minden féle halandzsát is!:D Nagyon édes!
Meg a tapsolás is nagy kedvenc!És mostanában olyan édes pofit vág!Teljesen felhúzza az orrát,száját,összehúzza a szemét és hangosan fújtat!Haláli!:D
Az alsó 2fog teljesen kint van és a felső2 is jön egyszerre most!
Eszik már mindent!Igazából szinte teljesen azt eszi,amit mi!A bébikaja nem nagyon érdekli!Ott ül velünk az asztalnál,ha eszünk és azzal pár fogával simán bedarál mindent!kivéva a húst!
Nagy kedvence pl a pöriszaftos nokedli!hiába, tudja mi a jó! :lol:
Na de persze a ciciről még nem mondott le!Még rengeteget szopizik is, úgyhogy most megint egészen kikerekedett!:D
És egyedül iszik pohárból!Bár még néha mellé megy! :lol:

Velem nincs semmi!Csak fogyok még mindig!Már 43,5-44 kilo között mozgok,így elég nehezen találtam jó fürdőrucit,de amúgy elvagyok!
Ja,és én is beléptem a mei tai-osok táborába!Vettem egy tök jó kozyt és imádom!és Julcsi is élvezi,elöl is hátul is!:D

Na,jó megyek,mert így is sok lettem!Majd teszek fel képeket!

Ja,és kérdés!Lesz mostanában tali?Mert már tényleg megpróbálnám megoldani,h mi is ott lehessünk! :roll:
Vendég

sziasztok lányok
most sajna semmi idöm sincs, mert a szabadidömben szállásokat keresek a neten.
ebben szeretném a segitségeteket kérni.
jövö héten készülönk a balatonra, csak még azt nem tudjuk, melyik részére, a lényeg, hogy szabad strand legyen és a fiammal be tudjunk menni a vizbe.
tippek? létszi segitsetek, páran irtátok, hogy mentek vagy voltatok.
mi voltunk már többször is a balcsin, de mindig máshol száltunk meg és sátorban, igy most tanácstalan vagyok.
segitsetek légyszi

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, én pont most csináltam egy összefoglalást, a Balaton partján lévőket ki is emeltem. Mind főszezoni ár, tehát augusztus végéig érvényes...de nem tudom csatolni, mert nagy. :(
Hová küldjem neked?
Priviben írd meg esetleg az e-mail címedet!

Kép
szöszke

Timi
Mi Siófokon voltunk, ott szabadstrand van, viszont nagy a tömeg, úgyhogy szerintem babával nem az igazi. Mondjuk van egy olyan rész, ami homokos, ott nem kell lépcsőn lemenni a babával. A mi szállásunk messze volt, csak kocsival lehetett bárhova eljutni, úgyhogy azt se ajánlom.

Adri
Nem semmi meló. De szerencsére Julcsit nem zavarja. Kép az új MT-ről?

Képzeljétek
Anyukám ma hét és fél órát ült az onkológián, hogy beszélhessen az orvosával... :roll: Összesen kb. kilenc óra várakozás után kezdték neki adni a kemot. Ez naggyon durva! Nem is tudom, hogy képzelik... :evil:

Ma fejlődésneurológián voltunk. Bori nincs semmiben lemaradva, úgyhogy Peva is megnyugodhat. Mondták, hogy nem kell többet menni, de ha megnyugtat minket, akkor szeptember végén még megnézik. Minket megnyugtat, úgyhogy megyünk akkor is.
Ja, egyébként mi is vártunk másfél órát, előtte két és felet autóztunk, mert mindenhol dugó volt, úgyhogy Bori elég rosszul viselte. :evil:

marek

Szöszke
Te miért csináltad ezt az összefoglalást?

marek

Marek, azért csináltam, mert mi is szeretnénk menni valahová a Balaton környékére és csoportosítottam a 3 nap 2 éjszakás ajánlatokat. 12 szállodát vizsgáltam. :) A legolcsóbb 35.120,-Ft, a legdrágább 55.985,- Ft.
Ha akarod, átküldöm neked is. :)

Kép
szöszke

sziasztok!
végre itt,bár még mindig fáradtan.
ma el kellett vinnem a kocsit lezöldkártyáztatni + bele szereltetni egy hátsó biztonsági övet,mert nem volt benne :evil: (ősrégi suzuki)
Emiatt reggel f9-kor elindultunk itthonról és akkora "szerencsénk volt",hogy beleszaladtunk az MO-n egy karambolba... 2 órát aszalódtunk a kocsiba Tomival,mire végre lett efy lejáró,ahol le tudtunk szökni. Így persze hatalmas kerülővel jutottunk el a szerelőhöz,délre értünk oda, elvette a kocsit és délután 5-re lett kész.
iszonyat hosszú nap volt nekem,Tomi túlpörgött,úgyhogy most aludt csak el.

visszaolvasok egy kicsit

Kép

Kép
borkaby

Borkaby
Az M0-án majdnem találkoztunk, csak mi idejében észrevettük, hogy nem halad. Nem mentünk az M5-ösön, mert ott baleset volt, de azt is mondták a rádióban, hogy az 5-ös úton is dugó van, mert mindenki arra kerül, ezért az 51-esen mentünk Pestre. Pár kilométert kellett volna az M0-án mennünk, de amikor kanyarodtunk rá, láttuk, hogy állnak az autók. Így visszafordultunk, rámentünk az 5-ös útra, és jó nagy kerülővel jutottunk be a kórházba... :roll: Bori is nagyon elfáradt, meg én is, ráadásul az órámat is le kellett mondanom, mert nem értünk haza... :roll:

Szöszke
Köszi, de mostanában nem lesz pénzünk a Balatonra menni. Nekünk megvolt már a nyaralás erre az évre...

marek

Borkaby, de jó, hogy írtad a zöldkártyát...11 napja lejárt a miénk. :shock:

Kép
szöszke

Marek!
Milyen ügyesek vagytok!
Azt hiszem csaphattunk volna egy jó hosszú baba-mama talit...
Végül mi is az 51-esen mentünk vissza Pestre és onnan vissza a ferihegyin sülysápra...
ott elég jól lehetett közlekedni,csak sajnos elég nagy kerülő.

Örülök,hogy Bori jól van, anyukádat viszont nagyon sajnálom!
Az onkológiákon hatalmas tömeg van,remélem jól bírta a kemót. Jól van? Ez az első kemo vagy már régóta kapja?

Hát,csajok!
A vonalzó valahogy nem sikerül :roll:

Kép

Kép
borkaby

Szöszke!
Nekünk egyszer így vették le a rendszámot. nem vettük észre,hogy lejárt a zöldkártya. illetve én nem vettem észre,mert a férjem kocsija rendben szokott lenni :)

Timi!
Mi a mamám nyaralójában voltunk,idén nem nagyon lenne pénzünk más nyaralásra,úgyhogy szállásban nem tudok sajnos segíteni. Esetleg csak annyit,hogy rengeteg kiadó ház van, kb. 3500- 4000 Ft/fő/éj szokott lenni.
Mi Balatonszárszón nyaraltunk,én imádom, a déli parton van,van szabad strand,igaz nem homokos, (lépcsőn kell a vízbe menni), viszont nagy fák vannak,így a strand nagy része árnyékban van. Hátránya,hogy zsúfolt.
Mi gumicsónakban vittük be Tomit,ő elücsörgött,pancsizott a csónakban,nekünk meg úszás közben a csónak volt a kapaszkódó :D

Balatonszemesen van egy nagy homokos strand,ott viszont a fa kevés.

Ennyi a strandismeretem,nem sok :oops:

Kép

Kép
borkaby

Szöszke!
Annyira tudom irigyelni azt,aki ennyire rendszerető - rendszerező típus. Sajna én még a konyhában a fűszereimet sem látom át,így inkább érzésre/tetszésre döntök,általában (de nem mindig), kihagyva a realitást és a statisztikát.
Tudjátok már,hogy hova mentek?

Timi!
elfelejtettem mondani,hogy bárhova is mentek,hekket egyetek :wink: :lol:
fincsi

Kép

Kép
borkaby

Borkaby
Kicsit homályos a vonalzód. Teljes méretben mented le a gépedre?

Anya ezt a fajta kemot most kapta először. Ez már a harmadik fajta kezelés, mert az első használt, de abbahagyták és kiújult a betegség, a második meg már nem használt. Ettől most csodát várnak, de én nem hiszek a csodákban. Szerintem inkább meg kéne anyát műteni, de persze én nem vagyok orvos.... :roll: Elolvastam azt, amit régebben belinkeltél nekem. Hát lassan én is azt gondolom, hogy a betegeket nem a rák öli meg... :cry:

marek

Adri!
jó kis munka lehet,már csak 120 üzlet... de legalább együtt a család :wink:
Mindent megeszik már Julcsi? Hogy csináljátok? Tomi még a darabos kaját is alig-alig fogadja el, illetve úgy néz ki,hogy hangulatfüggő nála a rágás.

Én amúgy örülnék,ha tudnék fogyni, de rólam nem mozdulnak a felszedett kilók sajnos :cry:

tapsolás:
mevolt az MO-s dugó előnye: Tomi unalmában megtanult tapsolni :lol: :lol: :lol:

Veronika!
Én a napokban olyan képet is láttam,amikor még ruhában fürödtek a nők... :lol:

Kép

Kép
borkaby

Marek!
Azért az egy elég elszállt cikk volt,de tény,ha levesszük róla a fennhéjázást,akkor sok igazságot mond. :cry: :cry: és tényleg új tudományként kezd kibontakozni.
Szerintem vannak csodák!
Meddig tart a kezelés? A végén lehet csak tudni majd,hogy hatott-e vagy közben is?

Kép

Kép
borkaby

a vonalzót nem tudom,hogy teljes méretben mentettem-e le,holnap megpróbálom megint. (mindkettőt)

Marek!
Most olvasom :(
és miért nem műtik meg anyukádat? mit mondanak?
komolyan,néha annyira,de annyira dühítő,hogy nem mondanak semmit,meg nincs idő arra,hogy az orvossal le lehessen ülni megbeszélni mindent. Nem azért,mintha bármiben is tudna "tudományosan" dönteni a hozzátartozó vagy a beteg,de legalább megértené,hogy mit miért csinálnak és mit miért nem csinálnak.
:evil: :evil:

Kép

Kép
borkaby

Borkaby
Négy kezelés után csinálnak először ct-t, de közben is fogjuk tudni, hogy ér e valamit, mert az utóbbi időben akkorára megnőtt anya daganata, hogy látszik. Napról-napra nagyobb lett... :cry:

Bori tegnap vendgéségben tanult meg tapsolni. Azóta megtapsolja magát, ha nem fejjel lefelé jön le az ágyról (matracról), megtpsolja a galambokat az utcán, és megtapsolta a gyerekeket a fejlődésneurológián, pedig egyik sem énekelt, vagy táncolt, vagy ilyesmi....

marek

Marek,sajnálom anyukád,nagyon rossz az ilyen!Kitartás nektek!!!

ezek a dugós sztorik elég jók,én is mindig kifogom! :roll:

Na és itt vannak az ígért képek!Kicsit elárasztalak benneteket, ne haragudjatok! :lol:
Voltunk most egy hetet vitorlázni az adrián és annyi jó kép lett,h ismét alig tudtam választani! :roll:
Kép
Kép
Kép
Kép
Julcsi és apája
Kép
Ellazulva a babakocsiban:D
Kép
ez a cuki grimasz,amit mostanában nagyon nyom
Kép
anya hátán kozyban
Kép
repcsiben
Kép
és végül apa hátán,félig lecsúszott sisakban:D
Kép
Vendég

Borkaby
Engem az dühít, hogy mást mondanak, és más van a zárójelentésen. Persze a zárójelentést úgyse érti senki, de mivan, ha valaki mégis, vagy ha nem, akkor veszi a fáradtságot, és utánanéz a dolgoknak (mint én is). Akkor azért kiderülnek a dolgok, és ez nem javít a beteg orvosokban/orvostudományban vetett bizalmán.... :roll: Most is teljesen ki vagyok akadva, mert anyának decemberben csináltak egy PET/CT, ami után nem kapott több kezelést, mert teljesen daganatmentes volt. Erre most azt írják a papírjára, hogy a tüdőáttétet már a PET/CT is kimutatta. Akkor vajon miért hagyták abba a kezelést? Valakinek jobban kellett a szer, vagy mi? :twisted: :twisted: :twisted: Mi meg decemberben örültünk, mint majom a farkának, hogy milyen jól van anya... ÁÁÁÁÁÁ

marek

Zsuzsu!
üres játszótótér... az tényleg rosszul hangzik.
Szegény fiúk és te is,biztos nagyon unalmas. főleg,ha még fa sincs nagyon a játszón, elég kihalt lehet.
De legalább a fiúké az összes játék, a csúszda, a homokozó, a hinta..
Mi nem nagyon megyünk napra 11-f4-ig,itthon vagyunk és alszunk meg ebédelünk meg az erkélyen pancsolunk. De főleg alszunk :)

zárt topic:
nekem tetszik az ötlet,de nem vagyok biztos abban,hogy tudnám követni.
gratula a mosógéphez! :lol: ügyik vagytok!

Szöszke!
nálunk is ez van,de nálunk azt a karját hajlítja csak be kúszásnál,a másikat kevésbé. a dévényes épp ezt próbálja kimasszírozni, enyhén kötöttek Tomi nyakizmai.
Én mikor elkezdett kúszni nem aggódtam,csak mikor 2-3 hét után sem változtatta meg ezt a szokását,pedig már kis kúszóbajnok lett addigra.

Kép

Kép
borkaby

Julcsika nagyon édes!!!!

De jó lehetett nektek az Adrián!!!!

marek

Marek
erre nem tudok mit mondani!!!!
hihetetlen! és gondolom szólni/számon kérni sem lehet,mert akkor a bizalom,meg az orvos odafigyelése anyukádra - a függő helyzet,ami az orvoshoz köt
:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
borkaby

Adri!
Szuperek a képek!
tündéri a kis fejkendőben,a tengerparton Julcsi! :D

Kép

Kép
borkaby

Borkaby
Én ezért nem akarok az orvosával találkozni. Lenne néhány kérdésem, de utána azt hiszem, már annyi figyelmet se kapna, mint most. Ja, és ő egy olyan beteg, akit szeret az orvos. Mit csinának azzal, aki nincs jóban az orvosával? :roll: :roll:

marek

Nem agyalok itt többet, inkább elmegyek és elaltatom magam egy jó kis könyvvel. Ha sikerül... :roll:

marek

ha nem bízol az orvosban még mindig meg lehet mutatni a leleteket más dokiknak is. Mondjuk szerintem annyi féle kezelés van a daganatos betegségekre,szinte ahány ember,annyi féle hozzáállás.
Már ha csak az alternatív megoldásokat nézzük - flavin,aloe vera gél,codtea,vitacell,pívíz,másfajta víz, természetgyógyászok,pszichológusok,sámánok,táltosok,guruk stb. stb. és senki nem tudja igazándiból szerintem,hogy ki miért gyógyul meg és miért lesz beteg.

Kép

Kép
borkaby

Marek,Borkaby, gratulálok a tapsihoz! :wink:

Borkaby,nem tudom,h jött ez az evés Julcsinak,de ő meg nem hajlandó bébiételt enni!mindig azt akarja,amit lát,h mi is eszünk!
És azt sem nagyon szereti,ha adom neki!úgy a jó,ha leteszem elé és magától csipegeti fel és tömi befelé!És ha mégis én adom a szájába,akkor kiveszi megnézi és visszarakja! :lol:
Tehát kész disznóólat csinál magakörül,meg hát magát is szépen kikeni,de olyan aranyos és a védőnő szerint nem szabad elfolytani ezt az igyekezetét,mert késöbb meg majd nem akar magától enni! :roll:

Marek,én már nem csodálkozom semmin!Egy nagy vágóhíd az egész magyar rendszer!amikor ilyenek vannak,ami most is nemrég,h a nőt úgy császározták,h közben szétvagdosták és aztán le sem sz@rták,csak hagyták szépen meghalni,mert épp lusták voltak kivizsgálni!...sose kerüljön kórházba az ember...felháborító mik vannak! :evil:

Köszönjük a dicsit!Amúgy ez a hét ugyan annyiba volt,mintha pl a balatonra mentünk volna,persze az út hoszabb és annyival drágább is,de azért ez mégiscsak más!mi nagyon szeretjük! :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Veronika!
Jó pihenést Nektek!!!!!!!!!

Természetesen vigyázunk, nincsenek napon a srácok. Vannak fák a játszón, az udvarban, részben fedett veranda ott játszunk.
kicsit durva, h egy idegent is visztek nyaralni :(

Szöszke!
Ha az ütögetés "tapsolásféle", akkor Konstim tapsol! Olyan csapkodást rendez néha, h csak na.....Főleg a járókát püföli mindenféle tárgyakkal. :D
Irok emillcímet pü-ben!t!

Adri!
Csúcs a csajod!!!!!!! jó, h jöttél!!!!!!!! Szupi lehetett a tengeren. Igazad van, nincs árbeli különbség a tenger és Balcsi között, de az élmény........... :lol: :lol: :lol:

Timi!
A déli parton sekélyebb a víz, de van ahol sokat kell gyalogolni, ha úszni akarsz. Rengeteg kiadó ház van, bár nem tudom idén mennyire telített. Siófok zsúfolt lehet, de ezer más telepüés van.

Én Balatonbogláron születtem, így ezt a várost ajánlom jószívvel.
Talán itt találsz megfelelőt:

http://www.szallasguru.hu/Balatonbogl%C ... zAodm2tR-A

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=bal ... i+apartman

Marek!
Szóhoz sem jutok........kitartás!!!!!

aki szeretné kiönteni a szívét, vagy csak kiirni magából ami a szívét nyomja, de nem szeretné, ha idegenek is olvasnák, ha vágysz arra, h valaki meghallgasson, akkor megteheted. Csináltam egy topicot az anyatanya.hu oldalon. Regisztráció után lehet jelentkezni a 2008. szeptember-októberi kisbabák csapatba. (csapatok menüpont). Egyenlőre én tudok mindenkit beengedni.

Természetesen minden marad a régiben, maradunk babanetesek, de van egy plusz lehetőség....
Nem áll szándékomban bomlasztani, sem megbántani senkit!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?