Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap hazaértünk a nyaralásból, amíg Bori alszik, megpróbálok írni.

Szuper volt minden, az idő is kedvezett nekünk, bár kicsit már túlzásnak éreztem a meleget.

Kétszer strandoltunk négy után, Bori nagyon élvezte, lehet, hogy itt nálunk is ki kéne járnunk a strandra.

Elmentünk Pestre, megnéztük a Cappa kiállítást. Bori a második képnél elaludt rajtam, és csak akkor ébredt fel, amikor már a kávézóban voltunk. Hiába mondtam neki, hogy a kultúra k...a fontos, mégse érdekelte... :lol:

Voltunk Veszprémben is, ahol Utcazene fesztivál volt. Gondoltuk, hogy addig maradunk, amíg Bori bírja. Ráadásul Barabás Lőrinc koncert volt, amit imádok, ezért Borinak muszáj volt sokáig bírnia. Visszafele szépen el is aludt az autóban, gondoltuk, ez jól működött, erre a szálláson felébredt, és pörgött hajnali kettőig.... :roll: Nem kell az ilyen koncertekből rendszert csinálni... :lol: Persze nem is akartunk, de jól esett, hogy végre valami felnőttes dolgot is csinálhatok, mert mostanában nincs kire hagynom Borit, úgyhogy mindenhova vinnem kell magammal, így a szórakozás (koncert, színház) teljesen kimarad az életemből... :cry: Azért néha hiányzik, hogy apukával kettesben elmenjünk valahova, bár lehet, hogy önző vagyok.

Nyaralás előtti nap lakodalomban voltunk. Bori nagyon jól bírta, sőt élvezte nyüzsit, akkor ráadásul nem is volt gond az elalvással, ezért a koncerttől sem féltem annyira, de úgy látszik, hogy az már sok volt.

Szombaton korán hazajöttünk, mert vendégek jöttek hozzánk. Így Bori tegnap este is elég későn került ágyba. Mostanában sokkal később fekszik, nemtom mit kéne csinálnom, nem tetszik nekem az, hogy tíz körül nem nagyon akar aludni. Az a baj, hogy sokszor elalszik még hat-hét körül. Ilyenkor persze nem álmos még kilenckor. Próbáltam, hogy nem hagyom elaludni, de persze az nem működik...vicces, mert amikor el akarom altaltni, akkor bezzeg nem alszik.... :shock:

Jó hosszú voltam, kb. ennyi van velünk. Visszaolvasni tuti nem tudok, ha lesz időm, akkor rakok még fel képeket.

marek

sziasztok
pár napja már nem voltam, de most valahogy nem volt kevem a géő elött ülni. férjem felállitotta a medencéket, úgyhogy az idönk nagy részét ott töltjük.
vettünk kis medencét, az annyira nem jött be a fiamnak, de a nagyot szereti /én is :wink: /
dobok is fel pár fotót:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ja, még annyi, hogy vettünk egy strandsátrat, és nagyon nagy hasznát vettünk. Bori abban tudott szopizni, úgy, hogy senki nem láthatta, hogy mit csinál, olyan volt, mintha feküdnénk egymás mellett. Egyszer még aludt is benne egy órát, nem nagyon zavarta a nyüzsgés. Aki sokat akar strandolni, annak lehet, hogy érdemes venni.

marek

Képek a lakodalomból...volt csinosabb cipő is nálam, de abban nem tudok menni... :oops:

Kép

Kép

marek

Sziasztok!

Vegre itthon, pihenten, csak ezt a meleget nem birjuk :roll: Vihar, eso itt is keszulodik, csak a hideg nem jott meg meg. Amugy meg Zsolti sem, a nagyapjanal maradt Gyorben... annyira hianyzik!

Marek!
Jok a kepek, csini voltal az eskuvon :) Borinak jol all a kalapja! :wink: Mozgasilag hol alltok most?

Timi!
Sanyikanak jo dolga lehet a medenceben, irigy is vagyok kicsitt :)

Kibujt egy fogunk! :D Elegge megviselte, es meg nincs vege :( Alig eszik valamit, es most nem is eroltetem :roll:
At kell nezzem a tobbi oldalt is...

KépKép

KépKép
majola

Nahat, en meg ilyet nem ertem! :shock: :shock: :shock:
bangham vagyok, Moni, hogy jott be ez a Majola? Es ki o? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
majola

Kozben rajottem, csak azt nem tudom, hogy hogyan leptem be a borebe :roll: :?: Most jutott eszembe, hogy nem jelentkeztem be.

KépKép

KépKép
majola

bettike: örülök, hogy minden rendbe volt uh-on :lol:

ancsa: köszi :lol:

l.kata: hát igen, de csak azért mert azon a helyen korsóba csapolják a kofolát, éa a fiam keresztannya azt iszik :wink: :lol:

zsuzsu: köszi :lol: . sajnálom, hogy pereskednetek kell és a köldök sérvet is.
:cry:

ildi: igy utólag is nagyon boldog Szülinapot kivánok :lol: :lol:

marek: nagyon csinik voltatok.

moni: gratula a foghoz :lol: . szerepcsere :shock: :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Móni! Én meg teljesen véletlenül találtam ide, látom, mi történt. Bocsánat, úgy látszik megjegyezte a gépetek a jelszómat, amikor nálatok neteztem.
Remélem, más galibát nem okoztunk :wink:
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Én meg nagyon-nagyon csodálkoztam, hogy ennyire lemaradtam, hogy valakire ennyire nem emlékszem... :lol:

marek

Marek,
Bori egyre szebb! Nem semmi ahogy bírja a programokat! :)
Na, hát apával kettesben mi se sűrűn vagyunk, 9 hónap alatt volt 2-szer mozi, meg egyszer egy vacsi az évfordulónkra. Ja meg szilveszterkor anyu az emeleten Pálmázott, amíg mi lent a vendégekkel voltunk. Kb. ennyi :)

Timirosicka,
nekünk is pont ilyen medencénk van! :) De idén nem állítottuk fel, Pálminak van babamedencéje és abban megy a pancsi :) De még lehet, hogy a nyaralás után kipróbáljuk ha kánikula lesz! Nektek hány fokos benne a víz?
Most próbálom Pálmit szoktatni a Balcsihoz, egyre hidegebb vízben pancsolunk, de még csak 30 fokig csökkentettem le.

Bangham,
én is néztem, hogy ez szerintem te lehetsz! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Na, ha senki, akkor itt a kismedencénk! :)

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Móni
Örülök, hogy Miki rendben!!!! Egyébként én is gondoltam, hogy te lehetsz, csak úgy emlékeztem, hogy neked két fiad van. Hirtelen azt sem tudtam, hogy fiú vagyok e vagy lány... :-)
Kérdezted, hogy Bori hogy áll a mozgással. Lassan, de haladunk, szerintem már nincs lemaradva. Kúszik rengeteget, szinte meg sem áll. Ha megáll, akkor négykézláb áll, próbál lépkedni, de gyorsan feladja. Stabilan ül, de felülni még nem tud, illetve még csak kétszer sikerült neki. Ja, és végre átmászik rajtam, ha valami nagyon kell neki. Eddig megtorpant, és keresett valami mást. Én ezzel így most elégedett vagyok.

Veronika
Nekünk is van medencénk, ha nagy meleg lesz, akkor mi is felfújjuk.

marek

Jöttem én is!

sziasztok, mi péntek este értünk haza, nekünk is kedvezett az idő mert végig szép idő volt, s ahogy jöttünk haza, és azóta is esik itt az eső :D
Ádám nagyon ügyi volt, pont ugy folytatta a programját mint itthon, sőt délbe és délután 2,5 órákat aludt...többen voltunk, s nagyon élvezte a sok embert. nekünk összecsukhatós ágyunk van, azt vittük is magunkkal, igyhát nem volt semmi gond az alvással..

kivétel az utolsó éjszaka...mert a szomszéd házban bulit csaptak a csajok...aztán beállitott 4 srác is, t..részegre leitták magukat, és képzeljétek el h 12 óra körül ugy megengedték a zenét a kocsiból (amiben mellesleg egy basszushangfal volt plusszba betéve) h dübörgött a ház s a gyomrunk..na apuka felmérgelődött, átmentek szolni...h kicsit halkabban m kisgyerekek vannak...csend lett 1 óra mulva ujból..döbőrőgtünk, s nekifogtak a kedves csajszik torkuk szakadtából visitani...szép mi?
erre kimentünk mi is, átkiabáltunk...aztán a1 srác nekiugrott a keritésünknek rángatta...elküldött mindenfele...
ekkor kell fel a mi manonk is...szerencsére nem sirt...kiment az álom a szeméből...és táncolt a karomba a zenétől :shock:
ekkor apuka vérnyomása 10000...mert tudta ha felkellt mano itt alvás nem lesz..és még volt egy kislány a szobánkba..
átmentek keten és a másikok rátámadtak bunyó volt...piff puff, én mentem utánna, h álljon meg, nem menjen be csupasz kézzel, még leszurják, na szerencsére nem volt kéznél semmi...aztán visszajöttek, a másikok jöttek volna át, rángatták a keritést el is tört a csajok sirtak...na itt volt a vége, mert a csaj akié a kabanna volt..apja tudta nélkül bulizott ilyen jól...és lecsititotta a bandát, mi pedig 5 órakkor sikerült ádámot agyba tenni és eladult...ja és ekkor nekifogtak túl szegezni valamit...azt hittem akkor én nagyon elküldőm őket valahova
eddig soha sem ringattam, mindig egyedül alszik el, pikpak...na most nagyot nézett mikor anyuka nekifogott sétálni a szobába, és énekelt... :roll:
csajok én ilyen régen voltam fiatal? én is buliztam, ittam de ez durva!!
hazafele Ádám nem aludt semmit, sokat sirt...folyt rolla a viz, pedig légkondi is volt (keves) na aztán mire majdnem hazaértünk kijött két OOOriásböfi...aztán belealudt...mi még mindig kinlódunk ezzel...ha nem a fog a hasi :roll:

Na hosszu letttt
Marek: csini voltál én is meg kell jegyezzem! és Bori is nagyon aranyos

Veronika, Timi: szuperek a bazinok,
Timi: mi is ilyent akarunk de már ejsze jövöbe...a baj h nincs hova tenni...kiégeti a gyepet...amit fáltve épolgat a párom :lol:

Ildi: sajna h ennyire nincs időd...de mi is igy vagyunk...ma felfedezte a szekrényembe a hajcsavarokat+egy hosszu láncomat, azzal elvolt 40 percet...de aztután rájuk sem nézzett, pedig gondoltam végre egy hosszantartó játék :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

marek: nállunk is igy volt...a kuszás ha bejött egy jó ideig azzal nagyon el vannak, mert azzal sokmindenhez odaár...Ádám 7 honaposan kuszott és két hete mászik csak igazán négykézláb... :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Sziasztok!

Bangham...hirtelen én sem tudtam mizu? :roll: :oops:
De jó hogy te vagy és itt vagy újra. :lol:

Marek...már hiányoltalak, nem jegyeztem meg azt a nyaralást :oops: , örülök hogy jó volt!
Nagyon édes Bori, nekem is a sapija nagyon bejön! :D

Dalma....téged is üdvözöllek újra, nahát ez az uccsó nem elég borzalmas lehetett! :evil:
Nekünk itt az utcában már valaki második alkalommal csinál házibulit, de olyan örül sátánista üvöltős
zene van reggelig hogy az ablakot nem lehet kinyitni. :roll:
Borzalom, ez nem is zene, beteg aki ilyet szeret. :evil:
Még jó hogy Ádám csípte a zenét! :wink: Sajnálom hogy az utazás nem volt kellemes.
Ettől én is félek majd ha augusztusba mezőkövesdre megyünk,még soha nem utazott ennyit Norbi, 3 óra :roll:
Ja, és nekünk légkondi sincs :( , majd hajnalban indulunk el szerintem. :?

A hétvégén nekünk nem igen ment az alvás, először a hidegfrontot okoltam, ,éjjel felsírt akkor más tudtam hogy a foga! :(
Ma reggelre, mikor bekentem Dentinoxal éreztem a új pici kis fogacskákat :shock: :D
Úgyhogy már kinnt van a a 6. fog is! :D

Tegnap elmentünk a barátnőmékhez látogatóba, ott egy kislány van,Lara, 10 és fél hónapos. :D
nagyon örültek egymásnak!
Hoztam képeket is! :D
Kép
Kép
Hazafelé, kissé álmosan
Kép
Na, és egy családi :wink:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Veronika...Pálminak milyen hosszú a haja! :shock: :D
Nagyon cuki!
Hogy megy a mászás?

Kép
Kép
lovaszkata

vagyok....mindenkinek gratula a szép gyerkőc(ök)höz, fogakhoz, mászáshoz. visszaolvasni nincs időm, sok a lemaradás

Marek! Mi pont ugyanígy állunk mozgásban! Átmászás nálunk is nemrég kezdődött, 1-2 térdelés naponta, amúgy kúszás ezerrel, felülés ohne, stabil ülés igen.
Ja, stabil ülés nem egészen, mert tornán a stabil ülés az, ha meglököd oldalra, akkor kitámaszt stabilan és NEM ESIK HÁTRA SOHA. Na erre várni kell, tegnap hanyatt vágódott...
Nyaralás szupi! Csinik vagytok!
Még nem köszöntem meg Tatán olyan jó képet csináltál rólunk! Esetleg mailben nagyobb felbontásban is el tudnád küldeni az ölemben vigyori Dorkásat? evics77@hotmail.com

LKata! 6. fog? Nálunk még csak most jött ki a 4-dik (3. után 1 nappal). Dorka is sírt éjjel éjfélkor és 3-kor, ez nálunk is fog kibújásakor van. Szerencsére csak két éjjel ébredt fel.

Rólunk: hajvágás volt múlt héten, mert tarkón olyan izzadós Dorka...persze aztán lehűlt az idő.
Nem tudom Nektek hogy van időtök netezni, de nekem alig. Dorka sokat van ébren, ha ide teszem magam mellé gyorsan megtalálja a gép kábeljeit az asztal alatt...szóval nem igazán jut időm...ha alszik picit netezek, de még nyáron van kis munka (munkahelyemre tanácsadás)
Igyekszem lekötni a lányt, persze most nyári szünet van a játszóházban, torna és Ringató is szünetel mostantól. Igyekszem invitálni szomszádokat medencébe pancsolni, vagy mi megyünk, 1-1 nap vásárlás és telnek a hetek. A héten lenézek a játszótérre is, de 3 napra már van vendégség...Bettyna?
Ja, és ha van éppen időm gyümit teszek el (20 kiló meggy, 10 kiló cseresznye a fagyasztóban - cserit már nem volt erőm kimagozni, plusz tegnap s.baracklekvárt főztem 10 kilóvól, de még szeretnék fagyasztani). Lassan jön az őszibarack.

Evés: reggel szopi, 9kor gyümi (1,5deci kb), délben főzelék (2 deci min.!!!, de volt már 2,5 is), ebéd után 1 órával cici, 4kor uzsi-1,5 deci kb. (gyümi, joghurt, krumplival vagy rízzsel gyümi, ilyesmi), este 7-kor tejpép, lefekvéskor szopi. Szóval beindult az evés nálunk is.
Ildi! Dorka is csak a pépeset eszi vagy a kézzel fogható dolgokat (a zöldbabot is, csak komplett étkezést nem adok még így, mert 1,5 óra lenne :) ). Tört kaja nem csúszik...ezzel többiek hogy álltok?

Na jó sokat írtam.... :oops:
Kép

ez egy reggel 7-es kép, kupit nem kell nézni (nem tudtam levágni a képről, béna vagyok)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Dalma! Ez a buli brutál! Én sem bírom már hallgatni, Ezért lakunk itt...;) Nincs szomszéd közvetlenül, csal üres telek és nyaraló - nyugdíjasoké.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!

Marek - Nagyon klasszak a képek! Szuper, hogy ilyen jól éreztétek magatokat

Kata - Gratula a foghoz! Norbika tiszta apukája!

Dalma - Buli :twisted: vicces, hogy pár éve, még mi is bohón buliztunk és eszünkbe se jutott, hogy valakinek ez nem tetszhet. :lol:

Veronika - De édi Pálmi a medencében!

Timi - Mi is ilyen medencében nyomjuk anyuéknál!

Bangham - Majola - hihihihi

Szöszke - Örülök, hogy bejött a házikészítésű csörgő!

Rólunk - Beszereztük Szabinak az autósülést mi is végre. Még szokjuk mindannyian. :D Ezen kívül semmi extra. A fiam egy zabagép. És kizárólag a midenhonnan ki- és lepakolás valamint az álldigálás érdekli. mindez képekben:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kicsit sok lett, bocsi

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok,
gyors bekukk, Lotti alszik, addig megpróbálok reagálni...

Marek, jók a képek, Bori változatlanul gyönyörű és te és párod is nagyon csinik vagytok a képen :lol: A cipőd is jó :wink: Jó nektek, hogy tudtatok pihizni, én is alig várom, hogy menjünk már a Balcsira! Remélem Lottinak is így bejön majd a víz, mint Borinak, nagyon édesen pancsizik!

Dalma, úrég, nem semmi ez a sztori, még jó, hogy nem lett valami komoly baja párodnak! :shock: De amúgy nagyon gáz, én amikor fiatal(abb) voltam, nem buliztam ilyen fékezhetetlenül sosem, hát be kell lássam, más a mai fiatalság, mint a mi korosztályunknál és az a durva, hogy azért az nem is volt túl régen :roll:
Hehe, lánc :lol: Nálunk is van úgy,hogy Lotti felfedez valami újdonságot, elvan vele egy darabig, pl. múltkor egy régi mobil töltőjét találta meg és kb. fél órán át rágta, na az volt a jó világ... azóta rá se néz :evil: :lol:

Peva
, de cuki Dorka a képen, igazi kis huncutka :lol:
De ügyi vagy, hogy ennyi gyümit eltettél!!! Sajna nekünk nem túl nagy a fagyasztónk, úgyhogy nálunk a nagyszülők pakolásznak el Lottinak dolgokat.
Jó, hogy írtad ezt a stabil ülés-meglökés dolgot, meglököm majd a leányzót, hogy kitámaszt-e, bár szerintem biztos, mert egész nap ül-mászik-áll :roll:

LKata, de cuki Norbika a képeken, látszik, hogy élvezte a babatársaságot! :lol: A családi kép is nagyon édi! 6. foghoz gratula!
A 3 órás út nem semmi, de majd álljatok meg egyszer-kétszer, akkor biztos kibírja Norbika simán. Olvastam róla, hogy ha nagyobb útra indulunk, akkor érdemes óránként megállni, kicsit kivenni a babát az autósülésből, átmozgatni (magunkat is), megitatni. Mi Balatonkenesére megyünk, úgyhogy mázli, hogy nem mondjuk Keszthelyen találtunk szállást :shock:

Vera
, ú, micsoda színkavalkád medencéje van Pálminak, nem csoda, hogy úgy lubickol benne, mint egy kis hableány :lol:

Móni, szia :lol: Én is meglepődtem, azt hittem először, hogy valaki eltévesztette a házszámot :wink: Foghoz gratula, további fogakhoz kitartást!

Timi, micsoda medence, én is beleugranék szívesen :wink: Sanyika tündéri benne, és látszik, hogy mennyire élvezi :lol:

Na most már nem tudok átolvasni az előző oldalra, úgyhogy gyorsan még rólunk...

Lottinak jön a 8. foga. Hogy hol, melyik, azt nem tudom, de ömlik a nyála megint és éjjel vagy 20X felsírt, úgyhogy hulla vagyok :|
Hétvégén ünnepeltünk, szombaton anyuéknál, Lottit elhalmozták ajcsival, kapott zenélő labdát, törlőkendőket, pelust (bár ez utóbbi kettőt inkább mi kaptuk, legalább erre nem kell pénzt költeni), cuki ruhákat. A vihar ott ért bennünket, az ablakból néztük, durva volt nagyon, Lotti viszont észre se vette, jól elvolt.
Vasárnap Zoli szüleinél ünnepeltünk, ott is kapott játékot, de hát sajna kissé csalódás volt, mert kinéztem egy készségfejlesztő játékot Lottinak (párom anyja kérte, hogy küldjünk neki valamit, hogy mit vegyenek-elküldtük), erre kapott 2 játékot, de nem azt, aminek elküldtük a linkjét :evil: Akkor minek kérdezi??? :roll: Persze ajándék lónak... kapott még borostyánláncot is, már tegnap du. óta rajta van, meglátjuk, beválik-e, amúgy cuki vele nagyon, nem is parázok rajta, jól áll neki és nem látszik veszélyesnek.
Aztán vasárnap du. még takarítottunk, mert ma végre jön érdeklődő a lakás miatt, durva, hogy még mindig semmi komoly szándékú vásárló nincs :cry: :roll:
Kb. ennyi történt nagyvonalakban, Lotti áll mindenhol, kb. 10 másodpercig kapaszkodás nélkül is, egyre többször próbálja, szerintem kb. 1 hónap és járni fog :roll: Mondjuk állítólag én is hamar elindultam, az én habitusomat örökölte, ez tuti :lol:

Most lépek, még alszik, de még egy kis takarítás hátravan, végre lehűlt, úgyhogy ma megyünk nagy sétára, mindenkinek szép napot, bocsi, ha valakire nem reagáltam... és mindjárt jön tőlem is egy-két kép :lol:

Kép

Kép
nusildi

Kép a borostyánlánccal
Kép na még egy :lol:

Kép így mászik fel mindenhová

Kép nagyritkán ül is

Kép szappanbubikkal :lol:

Na ennyi, közben megnéztem Bettyna a képeidet, nagyon édesek, Szabi is látom mászik egész nap :lol:

Kép

Kép
nusildi

Jaj, ti is nagyon éds képeket raktok ám fel! :D
Timi..neked is elfelejtettem írni, de megcsodáltam sanyikát!
Ilyen medencénk van nekünk is! :wink: Milyen ari ez a sapi! :lol:

Bettyna...hát ezek tök vicces képek, látszik hogy szereti a hasát és hogy kis minden lében kanál! :lol:
A létrás is csúúúúcs! :lol: :lol: :lol:

Peva...akkor elég szépen eszik Dorka is. :D
a darabos kajára meg kell érni, néha kínálgasd de ne eröltesd.
Norbi mostnában kezdi el enni, eddig ő is öklendezett tőle.
Az első darabos kaja a 8 hós Hipp tészta sonkával volt...az úgy ízlett neki hogy nem zavarták a még a
tészta darabok sem. :lol:
Ma adok először túrót neki, egy kis gyümivel összetörve, kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.
Ma már nem, de valamikor elküldöm én neked a képeket amit én csináltam Dorkáról. :D

Ildi...nagyon aranyos Lottika, most vékonyabb, nem? Jól eszik?
Lehet hogy nőtt azért látom vékonyabbnak,
vagy az én fiam után tűnik csak annak? :oops: :lol:
8 fog hát az se semmi! :shock: Nekem mindíg azt mondták hogy a babáknak egy éves korára lesz 6 foga :shock: ,
na most ehhez képes itt többen túlteszünk ezen. :wink:

Nyaralás...hát igen biztos hogy többször megállunk majd, bár Norbi jókat alszik az autósülésben! :D
Nézegettem az árakat a Zsóry strand 1560ft/fő/nap...az elég jó :D
Lesz még kis strandsátor is, mert az unokatesómékkal megyünk és nekik van! :wink:
Ott 3 gyerkőc van, egy 10éves, egy 5 éves, és egy 2 éves :shock: picit ettől parázok...hogy lesz így nyugtunk! :roll:
Aranyos gyerekek, de elevenek, bizom benne ha Norbi aludni fog akkor csendre lehet majd inteni őket.

Kép
Kép
lovaszkata

LKata, hát nem tudom, hogy most mennyi a súlya, de már megtriplázta a születési súlyát, 8100 gramm már van. Nagyon jól eszik, és még napi 5X cici is van! :shock: Ő inkább olyan masszív, erős lábú, erős karú, de nem husi, és hát ugye lány, a lányok vékonyabbak :wink:

Közben megjártuk a közértet, hintázni is voltunk, de most megyek is tovább, mert már kész a karfiol.

Jaaaaaaa, kérdezni akartam a szoptatós anyukáktól!!!!

Aki szoptat, hányszor még? És ki hogyan/mikor tervezi, hogy kihagy már egy-egy szopit, kivált kajával???

Csak mert én most az ebédidei szopin gondolkozom, már annyit tettem érte, hogy szopi előtt van az ebéd, de utána mindig eszik simán 10 percet ciciből is :shock:

Na mentem, mert már sírás is van...

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!
Próbálok visszacsatlakozni, de nem könnyű, mert szalad a lakás, a ruháink nagy része még mindig táskákban, ráadásul Bori is zizi, sajnos nálunk a nyaralás ezzel jár. Utána mindig jön a feketeleves, mert nehéz visszaszoktatni arra, hogy anyának néha dolga van, és nem tud mindig vele lenni...
Most például asszem úgy jártunk, hogy megszokta Bori, hogy egy szobában aludtunk, és csak akkor alszik nyugodtan, ha mi is ott vagyunk. De nekem nincs arra időm, hogy nappal aludjak, mert én tanítani szoktam amikor Bori alszik. A mai órámat így végigüvöltötte. Ilyet még sose csinált, ki is akadtam rendesen. :evil: Utána is csak nehezen tudtam elaltatni, muszáj volt egy kicsit nekem is aludni, ami persze nem árt, csak akkor mikor csinálom meg a dolgom. Ötkor is jön egy tanítvány, már előre félek, hogy mit fog levágni a kis haramia.... :lol:

Ildi
Én szoptatok, de a közelében sem vagyunk annak, hogy elhagyjak egy szopit, úgyhogy passz...

Dalma
Jaj, ez a buli durva lehetett. Én biztos nagyon kiakadtam volna, bár tény, hogy régebben nekünk is voltak ilyen bulijaink, amikor nem érdekelt senki és semmi... de persze ezt elfelejti az ember... :lol:

Peva
Igyekszem nem elfelejteni a képeket, csak mostanában le vagyok tiltva a gépről, úgyhogy nincs esti internetezés, amikor egy csomó mindent meg tudtam csinálni-nézni... :roll: :roll:

Megyek, megpróbálok kezdeni valamit magammal, mert kicsit idegesít ez a kupi, ami uralja a lakást. :arrow:

marek

Sziasztok!

latom, azert nem ijedtetek meg tulzottan a szerepcseremtol, es hamar feltalaltatok magatokat! :lol:

Ildi!
nalam mar volt ugy, hogy elmaradt egy szopi, de nem tartosan, most pedig majdnem csak szopi van :? A fog miatt van-e, vagy raszokott a bebikajara es most nem tetszik a foztom, nem tudom... :roll: Eleg faraszto, mert ejjel 3szor is eszik igy :roll:
Lottikanak a szemei szebben csillognak az elso kepen, mint a lancszemek!

Dalma!
Nem semmi buli lehetett :roll: Tenyleg annyira furcsa, h nemreg meg a masik oldalon voltunk...

Marek!
Most mar en sem idegeskedek, latom, h beindult a mozgas! Sokkal osszetettebben mozog, sokmindent nem tud meg, de aktiv. Akarcsak Bori :wink:

Bettyna!
Nem er rohogni, elegge megijedtem :o :lol: Szabi nagyon ugyes, nekem az a kosaras tetszik :wink:

Lkata!
ne felj, fogja birni Norbika az utat! Es barmikor megallhattok! Miki legutobb ket egymasutani vonatutat birt ki, Gyor-Bp (kb 2h), Bp-Csikszereda (12h). :o

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Jo latni, h elokerultem :lol: 8) Es azonos vagyok magammal :idea:

bangham

Marek!

Ismeros a helyzet, egyutterzek :? Minel kevesbe stresszeled magad rajta, annal kevesbe erzi Bori a valtast. Csak szovegelek :P harom nap, es minden a regi lesz :wink:

bangham

Sziasztok!

Bangham - ok, nem téged nevettelek ki, csak a szitut. :lol:

Ildi - Nálunk is megy még a szopi, de néha úgy érzem, csak miattam. Ha nem adnám nap közben, lehet, hogy nem reklamálna, csak legyen más bőségesen. Éjjel viszont ha úgy ébred, hogy valami rémség van, akkor csak azzal alszik vissza. Így aztán én most azt csinálom, hogy a főétkezések előtt mindeképp van cici, tízórai és uzsi előtt legtöbbször már nincs, csak ha nyüszis nap van és mondjuk nem tudom másképp elaltatni vagy valami. Lotti annyira édes! Úgy bírom azt a huncut kis pofiját!
A buborékok Szabinak is nagyon bejönnek! Az akváriumban is azokat akarja megenni. Olyan, mint a Némóban az egyik halacska - BUBORÉÉÉÉÉK!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Marek - Szerintem se aggódj, minden gyerek zizi, ha váltani kell. Én is erősen kezdek aggódni, hogy mi lesz, ha egyszer hazamegyünk. :roll: Bár Szabi tegnap éppen az egyik barátnőm kislányának az ágyában aludt egy laza 1,5 órát. :wink:

Képzeljétek tegnap bevásásroltunk a Profiban babamedencéből: 899ért volt árnyékolós babaymedence, 1290ért olyan amihez van egy rakat kislabda (ezt már felavattuk este és hatalmas sikere van)és 3990ért egy 3., amiben plusz figurák vannak, meg talán spriccel is valahol. Még nem próbáltuk, de ami késik, nem múlik! :lol: Majd fotózok ezerrel. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Basszus belegondoltatok, hogy tavaly ilyenkor még csak épp készülőben voltak a babaszobák most meg milyen nagy és ügyes gyerekeink vannak!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sz.veronika: 27fokos volt a viz és gond nélkül fürdött benne.

Dalma: nagyon jó a medence, ajánlom /persze ha éppen jó idö van rá :twisted: /.

l.kata: nagyon aranyossak vagytok csak fura, hogy most norbika nem mosolygott :wink:

sz.bettyna: nagyon jók a képek, nekem a fürdöszobai képek nagyon tetszenek :wink:
jól bevásároltatok medencéböl. már csak a jó idö hiányik hozzá :lol:
ildi: köszi :lol:. Lottika nagyon aranyos a nyakláncal, illik neki
:wink:
nálunk még minidig van 7,8 szopi és nem is akar leszokni. szóval ebben nem tudok tanácsot adni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
El vagyok keseredve. :cry:
Apu még mindíg nincs jól.:( Sőőőt, olyan erős fájdalmai lettek, hogy alig bírja elviselni, rohamszerűen jönnek
egy nap 2-3 alkalommal, de amúgy egész nap szarul van.:(
Tegnap neurológiára küldte a háziorvos, mert a zsibbadásos fájdalom jelentkezett a szája körül is. :roll:
Kapott új gyógyszert. Mondták hogy ez sajnos ezzel jár, hosszadalmas betegség.
Éjjel már félrebeszélt, nem tudta hol van és azt hajtogatta hogy -nem találom az ajtót, és hogy
-van itt valaki???Meg hogy -miért megyünk Tatára???.... :shock:
Anyu annyira megrémült hogy feljött hozzám , felébresztett, sírt.
Aztán kiderült hogy ez az erős fájdalomcsillapító hatása miatt van.Mindenre emlékezik apu,
reggel már csak nevettünk rajta. :?
Persze el vagyunk keseredve, nem gondoltuk volna hogy ez ilyen durva betegség.:(
Bocsi hogy most csak erről írtam...nehéz napok ezek.
Rohanok most is a patikába, mert a dédi gyógyszereit is ki kell váltani, aztán főznöm kell.
Ma megyek Norbival mérésre, majd megírom mennyit nyom a kis huncut!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata - Jajjjj, szegény apukád! Rettenetesen sajnálom! Legyetek erősek, kitartás!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi, Gergő még 6-szor szopik kb. és nem nagyon tudok elhagyni belőle, mert pl a dél körüli pép-evés után simán kiszop egy egész adag tejet is...

Tegnap voltam hivatalos HPV tipizálásra a SOTE II. -be, a HPV centrumba. 9:20-ra volt időpontom, 10:20-kor kerültem sorra. :evil: Már ekkor jól éreztem magam. A fiatal doki tisztára úgy nézett ki, mint a másod unokatestvérem. :D
A dokinak megmutattam a konizáció szövettani eredményét és teljesen vérszemet kapott, hogy szerinte szinte azonnal új műtét kellene. Igazából nem értettem, hogy miért variál, de meg volt győződve, hogy konzíliumot kell összehívnia.
Megcsinálta a kenetvételt, eléggé fájdalmas volt, rosszul is lettem közben, mert lassan, körülményesen csinálta. (Volt bent 4 orvostanhallgató csajszi az engedélyemmel, azok meg lesték a folyamatot, de engem nem zavart).
Aztán vártam, hogy végezzen az utánam következővel is, átmentünk a másik épületbe, ott is vártam, megmutatta egy-két fejesnek a papírt, és mondta, hogy úgy döntöttek, hogy jó lenne megműteniük. :D:shock: Igaz, hogy a rákszűrésem P2 Hpv gyanú, és azt nem szokták műteni. Mindegy. Majd konzultálok a dokimmal valamikor.
Utána csekk-befizetés (5500,- Ft a labor részére a hpv tipizálásért), visszavittem a vizsgálat helyszínére, hogy a papírom mellé tűzzék a csekket, és 12:30-ra értem haza. Röpke 3 és fél óra. :(

Kép
szöszke

Bettyna...köszi!

Szöszke...akkor most műtenek? Így megnyugszol legalább, nemigaz?
Sajnálom hogy hosszú és fájdalmas is volt a procedúra :roll:

Megjöttünk a védőnénitől. Norbika mind a 6 fogával végigvigyorogta az utat, a rendelőt. :lol:

9 hónapos 4 napos adataink:
súly: 9300gramm :shock: :shock: :shock: kissé meglepett hiszen 5 hete csak 8530gramm volt :roll: :oops:
Elég jól hízott meg is jegyezték! :oops: :D
Hossza: 75 cm :D
Kérdezték mászik e? Mondtam nagy büszkén:-Haj-jaj, simán,már fel is áll és lépeget! :lol:

Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Nem tudom észre vettétek e?Norbika hogy beleolvad a háttérbe :wink: :lol:
Pedig tök véletlenül adtam rá ilyen szinű rucit! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Lkata, nem szeretnék egyelőre újabb műtétet, de a dokimmal fogok beszélni, és amit ő fog javasolni, azt fogom tiszteletben tartani, már vagy 40 éve van a pályán, látott ezt-azt, nem egy szívbajos típus, ráadásul Megyei sebészeti vezető, az országban az egyik legjobb...
Budapesten egyelőre nem vagyok hajlandó műtétre menni. Annyira lepattantnak néz ki az a kórház, egyszerűen nem bízom az itteni orvosokban.
És ez a fiatal doki ráadásul mondott pár dolgot, amitől ellenszenvessé is vált, pl. hogy a rákszűrésnél a P-féle osztályozás már elavultnak számít :shock:, helyette a Bethesda-féle kell (CIN -kategóriák), mert az pontosabb, stb. Meg az sem volt túl szimpi, hogy ennyire nyomult, hogy műteni kell. Valószínűleg tényleg csak a jóindulat hajtotta, de akkor is.

Kép
szöszke

Vattacukor: én nagyon szeretem, és böngészgettem a neten. 1 kg kristálycukorból 50 db kijön! :twisted: :twisted: :twisted: Akkor vajon miért 300 Ft/db???????????????? Az energia (gáz) és akkumulátor (12 V) nem kerülhet olyan sokba!!!
Ja, mondjuk a helypénz igen. :?

Kép
szöszke

Gyors bekukk... ma először a 10 hónap alatt belázasodott Lotti :? Már reggel éreztem, hogy olyan forró a tenyere, akkor 37,3 volt a hője, utána egész nap maradt ennyi, majd a du-i alvása után felment popóban 38,6-ra, na itt adtam be Nurofent neki. Aztán aludt még egyet 7-kor, aztán már rendben is volt.
Van olyan, hogy egynapos láz???
Csak mert háromnaposról már hallottam.
És mikor kell egyáltalán dokihoz menni? Lehet a fogzás miatt is vajon ilyen láz? Mert dől a nyála durván, szerintem a 8. fog jön, de nem látom fehéredni az ínyét, lehet, hogy valami nagyobb jön hátrébb :roll:

Szóval bocsi, hogy nem reagálok, kicsit megviselt ez a nap így és bár már édesdeden csicsikál, azért aggódok ám, nehogy holnap is belázasodjon :cry:

Mindenkinek további szép estét és kitartást a következő 2 dög meleg nyári naphoz!!!

Kép

Kép
nusildi

Ildi, szerintem simán lehet egynapos láz. Izgatottságtól is lehet, meg ha sokat mozog...de a fogtól is, elvégre az egy gyulladás szinte, amíg kibújik az ínyén.
Lehet, hogy amíg ki nem bújik, lesz hőemelkedés-láz.

Kép
szöszke

LKata,
nagyon cuki Norbi a kislánnyal! Nagyon aranyos szöszi kislány micsoda kék szemekkel! :)

Igen, Pálmi haja elég hosszú, ha hazajövünk a nyaralásból vágok is belőle mostmár, mert oldalra kell fésülni, hogy ne lógjon a szemébe! :)

Mászás még nincs, kúszogat, de mostmár úgy, hogy feláll négykézláb, majd előrehuppan.

Ildi,
szegénykém, kitartást a foghoz! Nem semmi, hogy nektek már a nyolcadik jön, nekünk meg még egy se :lol:

Örülök, hogy megbarátkoztál a lánccal :) Bár Pálmiról most kétszer is leesett éjszaka, reggel úgy találtam, hogy nem volt rajta :shock: Elképzelni sem tudom hogy tekeredett ki kapcsolója, de az a furcsa, hogy kétszer is megtörtént pár napon belül! Na mindegy, baja végülis nem lehet tőle, fürdés után mikor leveszem szokott játszani is vele, de még ha le is szakadna egy szem, az volt ráírva hogy nem lehet tőle baja, ha lenyeli.

Ja, amúgy ugyan ilyen sárga pöttyös rucink van és kb. ugyanilyen a láncunk színe is, mint a tiétek :)

A szappanbuborékokkal nagyon cukorka! :D

Marek,
Pálmi is csinál ilyeneket, mikor van egy fontos melóm, akkor nem akar aludni, stb...

Szöszke,
én is mindenképpen dumálnék még másik dokival is...

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi> ;n az;rt nem jöttem a napokban mert hétfőn Ádám is 39fokot csinált délbe, majd 5 után 38,5 volt még mindig...este szintén láz. én paracetamol kuppotadtam, az a legjobb.
a tegnap vittem dokihoz, pedig tegnap már ugy mutatkozott h semmi baja.
Azt mondta az orvos h piros a torka, nem irtó vészes, de kezelni kell mert eldurvulhat a helyzet, megtámadja a légutakat.
Fogzás miatt van az igaz, de nem elhanyagolható, azt mondta, h a fogzással nagyon sok mindent a szájukba tesznek, és valami virus, baci bekerült ezuton, és jó hogy igy reagálnak lázzal, mert másképp nem vette volna észre. elmagyarázta h hasmenés is azért gyakoribb a fogzásnál mert bacik okozzák, amik szájon bekerülnek.
kapott egy ampicilin kurát, 3x naponta+ pár napig este paracetamopl kupp.
es eddig en is nurofent adtam, ha nagyon felsirt a foga miatt éjjel, arrol is lebeszélt!!! inkább Calpol, vagy Panadol...csak vigyázat abban van paracetamol, a Nurofenben nincs.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Ildi: nagyon aranyos a lánc, és nagyon jól áll Lottinak. ja és elfelejtettem h nekünk is most jön a 5-6, fog, majdnem egyszerre, és nyálazik ezerrel...

Nagyon aranyosak az állóbabás képek, Ildi, Bettyna, Kata...bocs ha valaki kimaradt nem szándékosan :( , csak nagyon sietek... Ádám is pont ezen mesterkél egész nap, eddig még jó volt mikor csak mászott, mert tudtam mit ér el..illetve mit nem, de most...hát sokminden zuhan, repül...takaritás ezerrel, miért van az h kifele tudnak csak rámolni??

Kata tényleg nagyon jól beleolvad a háttárbe :lol: , sajnálom amin végig kell menjetek apukád miatt. szerintem is induljatok kora reggel, mi is igy mentünk, 3 óra út végig aludt, csak fél órával azelőtt ébred fel. de hazafele 6 kor indultunk, tul nagy volt még a hőség...és az emlitett böfi...nem engedte h aludjon.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Basszus, nem egynapos a láz, hajnalban újra 38 fokos volt, megint Nurofen, össze-vissza forgolódott közöttünk, tűzforró volt, alig aludtam, most reggelre kutya baja, de hívom a dokit, hogy mi legyen, köszi a válaszokat, bocs, csak ennyi, most ébredtünk...

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!
Lkata: sajnálom apudat, ez tényleg borzalmas betegség. Mikortúl várható javulás?
Szöszke: szerintem is jól teszed, hogy a fiatal dokit lecsekkolod. Kicsit megdöbbentem, hogy a P2 már rákgyanús, mert nekem is az van, és nekem azt mondták, hogy az még normális...
Ildi: sajnálom Lottikát :cry: Mondjuk az, hogy láztalan, és jó kedvú, lehet a gyógyszer hatása is. Mikor nekünk vírusos volt a gyerkőc torka, még lázasan is vigyorgott. :shock: Mindenesetre jobbulást!
Veronika: én paramamikánt azt képzelem el, mint legrosszabb variáció, hogy a borostyánláncot nem szemenként nyeli le, hanem a láncot hosszában, és úgy fullad meg. De sajnos én ilyen téren nagyon képzeletgazdag vagyok. :shock:
Bettyna: most aztán nyithattok egy kis magán babastrandot :lol:
Mi: Tegnap voltunk doki bácsinál, aki megint megerősítette, hogy kislányunk lesz megint. Mivel én kisfiút szeretttem volna, most azon gyötrődöm, hogy remélem ugyanannyira fogom szeretni másodszülötttönket, mint Zezikét. :shock: :oops: Mi lesz, ha majd őt nem találom ennyire szépnek, okosnak, bátornak, önállónak, mint elsőszülöttkémet? Nem szép dolog ilyeneket gondolni, de sajnos ha őszinte akarok lenni, akkor ezt be kell vallanom. :oops:
Egyébként szerencsére szépen fejlődik, jóformán anélkül, hogy oda tudnék rá figyelni Zeni mellett. De legalább nem aggódok annyira, mint az elsőnél.
Pusz,
M.

macianyu

Helló!
csak gyors bekukkantok.

Macianyu, Dalma...köszi.
Ma reggel is olyan rosszlu volt apu, hogy jajgatott, mondogatta hogy nem bírom ki, hívjunk orvost vagy mentőt ...bármit. :cry:
Hát ha az apu akar orvost akkor már tényleg borzalmasan lehet. :( :( :(
Hívtuk az ügyeletet, azt hiszitek kijöttek :evil: -ááááhh, azt mondták hogy vergyen be dupla adag fájdalom csillapítót! :?
Már fél 8 ők már nem jönnek ki, hívjuk a háziorvost. :twisted:
A háziorvos délután rendel, addig várni kell, most talán picit jobban is lett apu....de tudom ez átmeneti. :cry:
Éjjel is ott sírtunk hárman(apu a fájdalomtól, anyu meg én a tehetetlenségtől) :cry:
Egész éjjel nem aludtam, tök ideg vagyok, nem tudok enni se.
Ég a gyomrom, hányingerem van. :(
szóval...semmi jót nem mondhetok. Bocsi! :(
Szegény Norbika is érzi ezt, mert este alig tudtam elaltatni. :(

Ildi...biztos ám a foga miatt volt a láz, van lehet a nagy hirtelen melegtől is. :roll:
Remélem már jól lesztek!

Mindenkinek pussz.

Kép
Kép
lovaszkata

Ildi,
sajnálom hogy maradandó a láz! :( Majd írd meg mit mondott a doki!

Macianyu,
az egész láncot hosszában lenyeli? :shock: :lol: Ez már tényleg a para csúcsa :lol: Szerintem ha be is nyelne egy kicsit rögtön feltűnne és ki tudnád húzni a másik végénél fogva...

Amúgy új-kislány ügyileg nem meglepő a félelmed, egy csomót olvastam arról, hogy képtelenség ugyanúgy szeretni több gyereket! Ne is várdd el magadtól! Mindegyiket szeretni fogod a saját dolgaiért, az új babalány más miatt lesz imádnivaló, benne majd azt fogod szeretni! Azt olvastam, hogy a lényeg az, hogy mindkettő felé szeretettel, gondoskodással fordulj! Azzal meg nem lesz probléma szerintem!

Kata,
nagyon sajnálom, hogy ennyire nehéz időszakotok van :( Mennyi telt le már a tippelt gyógyulási időből? Mennyit kell még kibírnia szegénynek?

És hogy valami vidám is legyen, íme az új tudományaink, ma sikerült mindkettőt lekapni! :)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... UJKK9jjQLO

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/r ... KaDMslSpP8

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Veronika - Nagyon ügyes Pálmi Gratula!!!!

Kata - Norbika édes nagyon! Tényleg jól hízott! Semmit nem mondanak arról sem a dokik, hogy kb. mennyi idő alatt gyógyul ez a fránya övsömör?

Macianyu - Magánstrand? Jó pénzért simán! :wink: Szerintem teljesen normális az aggodalmad, de arról is meg vagyok győződva, hogy ez legkésőbb addig fog tartani, amíg meg nem pillanatod, kezedben nem tartod a picurit. Csak addig se hagyd, hgoy elhatalmasodjon rajtad! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Szöszke - Hát ez hihetetlen! Ahány orvos annyifélét mond?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

szveronika, csak lestem, milyen ügyes Pálmi! :D

Macianyu, a P2 nem rákgyanús, de az én helyzetem más, mert egy rákgyanús P3 utáni műtétet követő P2-nél még mindig jelen voltak a rákgyanút okozó vírusok...ezért kapott vérszemet a kisdoki. Azt gondolja, hogy mivel nem sikerült rendesen kimetszeni a rákgyanús részt, ezért az továbbra is kis mennyiségben ugyan, de bennem maradt, és azt okvetlenül meg kellene műteni. Az én dokim meg azt mondta, várjunk kicsit, hogy reagál az immunrendszerem. Elképzelhető, hogy javul, vagy stagnál...de az is, hogy romlik. Ez utóbbi esetben lehet megint műtét.
A legnagyobb baj, hogy a terhesség és szoptatás miatt semmilyen (!) immunerősítő kúrát nem csinálhattam, ami pedig ilyenkor szokásos. Valahogy úgy voltam vele, hogy a szoptatást emiatt pedig nem vagyok hajlandó abbahagyni, mert hiszem, hogy az anyatejnél nincs jobb a gyereknek. Majd utólag okosabb leszek.

Lkata, fájdalomcsillapítás most rendeltem Vitacell cseppeket immunerősítés miatt, nem hallottál róla? :arrow: Elvileg nagyon erős fájdalomcsillapító hatása van, és a sejtek közötti kommunikációt rendberakja. (Ki akarom próbálni, hátha felébreszti a védekezésemet a HPV-vel szemben. Még nem jött meg a rendelés. 2-7 napot mondtak.) Apukádnak esetleg? :roll:
http://www.vitacell.hu/

Timi, ti mit esztek már?

Kép
szöszke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?