Sziasztok,
gyors bekukk, Lotti alszik, addig megpróbálok reagálni...
Marek, jók a képek, Bori változatlanul gyönyörű és te és párod is nagyon csinik vagytok a képen
A cipőd is jó
Jó nektek, hogy tudtatok pihizni, én is alig várom, hogy menjünk már a Balcsira! Remélem Lottinak is így bejön majd a víz, mint Borinak, nagyon édesen pancsizik!
Dalma, úrég, nem semmi ez a sztori, még jó, hogy nem lett valami komoly baja párodnak!
De amúgy nagyon gáz, én amikor fiatal(abb) voltam, nem buliztam ilyen fékezhetetlenül sosem, hát be kell lássam, más a mai fiatalság, mint a mi korosztályunknál és az a durva, hogy azért az nem is volt túl régen
Hehe, lánc
Nálunk is van úgy,hogy Lotti felfedez valami újdonságot, elvan vele egy darabig, pl. múltkor egy régi mobil töltőjét találta meg és kb. fél órán át rágta, na az volt a jó világ... azóta rá se néz
Peva, de cuki Dorka a képen, igazi kis huncutka
De ügyi vagy, hogy ennyi gyümit eltettél!!! Sajna nekünk nem túl nagy a fagyasztónk, úgyhogy nálunk a nagyszülők pakolásznak el Lottinak dolgokat.
Jó, hogy írtad ezt a stabil ülés-meglökés dolgot, meglököm majd a leányzót, hogy kitámaszt-e, bár szerintem biztos, mert egész nap ül-mászik-áll
LKata, de cuki Norbika a képeken, látszik, hogy élvezte a babatársaságot!
A családi kép is nagyon édi! 6. foghoz gratula!
A 3 órás út nem semmi, de majd álljatok meg egyszer-kétszer, akkor biztos kibírja Norbika simán. Olvastam róla, hogy ha nagyobb útra indulunk, akkor érdemes óránként megállni, kicsit kivenni a babát az autósülésből, átmozgatni (magunkat is), megitatni. Mi Balatonkenesére megyünk, úgyhogy mázli, hogy nem mondjuk Keszthelyen találtunk szállást
Vera, ú, micsoda színkavalkád medencéje van Pálminak, nem csoda, hogy úgy lubickol benne, mint egy kis hableány
Móni, szia
Én is meglepődtem, azt hittem először, hogy valaki eltévesztette a házszámot
Foghoz gratula, további fogakhoz kitartást!
Timi, micsoda medence, én is beleugranék szívesen
Sanyika tündéri benne, és látszik, hogy mennyire élvezi
Na most már nem tudok átolvasni az előző oldalra, úgyhogy gyorsan még rólunk...
Lottinak jön a 8. foga. Hogy hol, melyik, azt nem tudom, de ömlik a nyála megint és éjjel vagy 20X felsírt, úgyhogy hulla vagyok
Hétvégén ünnepeltünk, szombaton anyuéknál, Lottit elhalmozták ajcsival, kapott zenélő labdát, törlőkendőket, pelust (bár ez utóbbi kettőt inkább mi kaptuk, legalább erre nem kell pénzt költeni), cuki ruhákat. A vihar ott ért bennünket, az ablakból néztük, durva volt nagyon, Lotti viszont észre se vette, jól elvolt.
Vasárnap Zoli szüleinél ünnepeltünk, ott is kapott játékot, de hát sajna kissé csalódás volt, mert kinéztem egy készségfejlesztő játékot Lottinak (párom anyja kérte, hogy küldjünk neki valamit, hogy mit vegyenek-elküldtük), erre kapott 2 játékot, de nem azt, aminek elküldtük a linkjét
Akkor minek kérdezi???
Persze ajándék lónak... kapott még borostyánláncot is, már tegnap du. óta rajta van, meglátjuk, beválik-e, amúgy cuki vele nagyon, nem is parázok rajta, jól áll neki és nem látszik veszélyesnek.
Aztán vasárnap du. még takarítottunk, mert ma végre jön érdeklődő a lakás miatt, durva, hogy még mindig semmi komoly szándékú vásárló nincs
Kb. ennyi történt nagyvonalakban, Lotti áll mindenhol, kb. 10 másodpercig kapaszkodás nélkül is, egyre többször próbálja, szerintem kb. 1 hónap és járni fog
Mondjuk állítólag én is hamar elindultam, az én habitusomat örökölte, ez tuti
Most lépek, még alszik, de még egy kis takarítás hátravan, végre lehűlt, úgyhogy ma megyünk nagy sétára, mindenkinek szép napot, bocsi, ha valakire nem reagáltam... és mindjárt jön tőlem is egy-két kép