Köszönöm az anyu drukkokat ránk fér...
Emese
Anyós hát megszökni önzőnek tartanám, tehát valami más lesz. De ezt nem akarom megszoni. Szval keresem az arany középutat.
Na azért az alig hívják nem igaz. Havonta találkozunk és amúgy email, telefon. Mondjuk annyit elsimerünk, h a férjem hívhatná gyakrabban. De könyörgöm én a saját szüleimmel is max het 2x beszélek, mert
a semmiről nehéz beszélni. És igen tájékoztatva van Lilla minden mozzanatáról.
Ez a frizu

és még olyan mintha pózolna
Maggie
Fiúknak gyógyulás
Hörcsög
Én is félek tőle, h ez is benne van. Ráadásul mi boldogok vagyunk. Ő rikán volt az apósommal is.
Cukiii
Sense
Az a baj, hogy lehet tényleg igazad van és ma amikor fogalmaztam egy levelet magamban neki pont ilyesmi járt a fejemben. Persze nem hiszem, h utál, vagy legalábbis nem tudatosan.
Ha mégis...hát azzal sem tudok mit kezdeni.
Mondjuk ez a csak az unoka miatt jövök ide is elhangzott, amin totál kész voltam. Mert mondjuk nem lenne unoka ha nem lenne a fia meg én és nem szültem volna meg. Szóval
ha tetszik ha nem mi is vele járunk.
Tünde
Nekünk is volt ilyen. Én ittam a Fitolac teát napi egyszer újra és akkor volt kaki. Neki semmit ne adtam és hőmérő sem volt. Amúgy 4-5 nap még ok, ha nem rosszkedvű és nem sír. Megkérdeztem a dokinkat.
Motiot
Drukk, h gyógyuljatok
Nektarin
Köszi a családról írtakat. Mi a 0-as vonalán lakunk
Na anyós kérdésben elindítottam a lavinát....
Regcsi
Olyan édes vagy ahogy 1 mondattal letudtad az anyós kérdést

és igazad van tudom én is. Jajj azt nem én írtam Kaqk azt hiszem. Amúgy ne máááá nem vagy béna.
Dettyk
Igen és én már szavaztam is
Kérlek fényképezd már le nekem ezt a sportkocsit oldalról.

Ha jól látom nektem sem 100%ban vízszintesbe dönthető. Azért kérem, mert a miénk is ilyen és hezitáltam, h bele tegyem e most.
6 hónapos kortól ajánlotta a leírás.
Maggie
Én is így tudom, de csak 1 éves kora után.
Dotildi
Doki
ááá megjött a hidegfront...nagyon gáz. Éppen csak hazaértünk jógáról. Már itt Miklóson kapott el minket a jeges szél. Nem győztem Lillát takargatni, hogy nehogy baja legyen. Persze hordozóban rám volt kötve.
Bongyi
Wow de rendes!
Silka
wow ez aztán a statisztika
Nagyon jók az akkor és most képek
Ja amúgy tegnap voltunk jógán és egy tündér volt a lányom, mint általában. Pedig BKV-val kellett mennünk.