Sziasztok Csajok!
Bár szerintem már meg sem ismertek, de remélem néhányatokban felcsillan, ja igen azaz a csaj... Hát szégyen szemre négy hónapja néztem be legutoljára... Akkortájt szült meg Zsuzskó, írtam is egy egész oldalt, és mire elküldtem volna elszállt az egész...
Hát utólag is NAGYON NAGY GRATULA! minden anyukának, és főleg neked Zsuzskó! Írtó büszke vagyok rád, az egész hozzáállásodra stb. Még annyira eszemben van, hogy tavaly decemberben még azt írtad, hogy lehet, hogy elvetetitek stb, mert nem tudni, hogy mi lesz a fiúkkal stb., de egy nagyon hosszú küzdelem meghozta a megérdemelt jutalmat: egy gyönyörű fiúcskát!Rendesen megkönnyeztem azt a kis videót amit a szülés után tettél fel..
Csak az utolsó pár oldalt futottam gyorsan át. Remélem mindenki meggyógyúlt.
Bár gondolom azóta megoldódott a dolog, de én is szívből ajánlom az I. sz. Gyermekklinikát. Rékának volt ott a kétoldali lágyéksérv műtéte. Öreg épület stb, de profi orvosokkal. Én szívből ajánlom Kiss doktort. Nagyon nagy tudású, és rettenetesen gyermekbarát.
A manók már kilenc és fél hónaposak. Mostmár nagyon "rosszalkodnak"

Csak azt csinálják amit nem szabad
6-6 fogunk van. Az első Barnusnak napra pontosan hat hónapos korában bújt ki. Eddig semmi gondunk nem volt a fogzással kivéve Réka hatodik fogát. Nem igazán tudom, hogy miért pont ez viselte meg, de sokat felébredt éjszaka, napi 6-7 x volt kaki a szokásos kettő helyett.
Hat él fél hónapos koruk óta másznak, és Barnus nem volt nyolc hónapos mikor felállt, mostmár kapaszkodva lépeget. Réka 8 és fél hónaposan állt fel. Mindent esznek, lényeg csak hogy kaja legyen
Bár Rékára ráfér.. még mindig csak 7600 gr. Kétszer volt lázas beteg, és a műtétkor is fogyott. Szóval tudom, hogy miért csak ennyi, de azért már jó lenne átlépni azt a 8-as határt. Barnus 9200 gr, így a hétvégén be lett rakva már a 9-25 kg-ig lévő ülés. Látszólag nagyon élvezte, hogy már mennyi mindent láthat!
Ma voltunk először fodrásznál! Rendes volt a fodrászom, mert kérés nélkül mind a kettőjüknek becsomagolta az első levágott tincseket. Barnusnak már nagyon hosszú volt a haja, szó szerint tépkedte.
Egyébként nagyon ügyesek voltak, egy hangjuk sem volt. A fodrászom is el volt tőlük ájulva. Mesélte, hogy van olyan gyerek aki hány is az erős üvöltéstől... Fel voltunk anyuval készülve rá, hogy lesz majd ordítás, de nem.
Múltkorában nézegettem, hogy az egy éves vizsgáltnál szerepel kérdésben, hogy együttműködik-e a gyerek öltöztetésnél?. Na az én fiam üvőlt mint a sakál. Rékával nincs gond, de Barnust néha szivem szerint kikötözném

Mikorra fog ez változni??
Jelenleg ennyi. Igyekszem időt szakítani, és elolvasni, hogy mi történt veletek az elmúlt pár hónapban... szerintem lesz mit bepótolnom...

Réka és Barnabás
Ani