Új privát üzeneted érkezett!

editke Szende
Micsoda rossz hírekre jöttem..jesszus..nagyon-nagyon sajnálom, sok-sok erőt és kitartást kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dytt

Sziasztok!
Mi van ma? Sehol senki? Ti is a tegnapi tragédiák árnyékában? Rettegtem benézni ma, nehogy még ilyen rossz híreket olvassak...
Ma elmentünk délelőtt Marcival a piacra, és hát eléggé kóvályogva értem haza, nagyon meleg volt. Pedig nem sokkal 10 után már hazaértünk... Még mindig pocsékul vagyok.
Ti hogy vagytok?

Heydie, kerek oldal :wink: Újak! Küldtetek már adatot Heydienek, hogy bekerülhessetek a táblába?

Afra, minden oké? Olyan régen voltál...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam írni, eddig ma se...de szörnyű volt erre visszajönni :cry: :cry: úgy tűnik, a topikunk szempontjából tényleg borzasztó pocsék volt a tegnapi nap :(

Editke, Szende - rettentően sajnálom, nem is nagyon tudok mit írni...sok erőt nektek!!!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Gyöngyi, Gizi – nem kell + folsav, tőlem kérdezte a doki h mit szedek, mondtam h folsav + MagneB6, azt mondta, h maradhat mindkettő, nem ártok vele. De amióta a Femibiont szedem, van, h elfelejtem bevenni a folsavat.

UH – nekem is azért kellett most kevés időn belül 2x is dokihoz mennem, mert az elsőn még csak petezsák volt, aztán ahhoz képest 2 hét múlvára visszarendelt a szívhang miatt. A következő a 12. heti genetikai, aztán nálunk pl nincs a 16. héten AFP...nem is tudom, h a 12. hetitől hogy van tovább, majd megmondja a doki (ennyire kezdő vagyok :oops:).

Véletlenke – tényleg nagyon lemaradtam, pláne, h tegnap (a reggelin kívül) meg ma nem is tudtam jönni, rohanás volt kb. mindkét nap, amikor meg tegnap este ideültem volna, nem volt net :twisted: méretekkel kapcsolatban sikerült teljesen megnyugtatnod, köszönöm :), meg igaz, h valószínűleg tényleg mondta a doki, ha vmi baj lenne...csak annyit aggódik az ember -feleslegesen-, de ez ismerős biztos neked is 8)

Twist – de jó, h írtál, kezdtelek már hiányolni (ahogy Afrát is hiányolom)...dokinál mi volt?

Bocsi, most csak ennyi, mert megláttam felül Dytt hozzászólását, és mondhatjuk, h kicsit lesokkoltak a tegnapi nap történései...úgyhogy elég felületesen futottam át az adagot, amiről lemaradtam, ne haragudjatok. Holnaptól (vagy ma estétől, ha lesz még vki :)) vagyok megint rendesen, csak az elmúlt két napban rohantunk mindenhova...feltörték tegnap a kocsinkat, és érdekes módon semmit nem vittek el (rádió, ilyenek, mármint kocsi-tartozékok), csak a szüleim iratait. Pénz, telefon, minden maradt...úgyhogy nem elég, h mindent újra kell csináltatni (még a kisebbik gond), kicsit meg is vagyunk ijedve, h mire kellhet valakinek egy személyi igazolvány vagy ilyesmi...a tegnapi napban lehetett vmi... :(

Kép
heydie

Tábla :!: felteszem mindjárt, az újabb csatlakozóktól pedig szeretném kérni, h ha be akartok kerülni, akkor légyszi küldjetek nekem adatokat, ha kérhetem, akkor priviben (azért jöhet ide is ha kényelmesebb..), mert -ahogy mindig elmondom :P- annyi a hsz, h néha meg vagyok kavarodva, és senkit nem szándékozom kihagyni... :) köszönöm!

Kép
heydie

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek örömtelibb estét kívánok. Én bízom abban, hogy Szendénél, még nincs veszve a dolog!!!

Nézegettem ma én is a topicot többször, de nem nagyon volt mozgás, és valahogy nekem sem volt ihletésem az íráshoz.

Brigi:Hát ma tényleg k... meleg volt!! Nem is csodálom, hogy csöppöddel és szatyrokkal megpakolva megfáradtál.

Dytt:
Ma akartam írni neked, hogy mi van veled, mert régen hallottunk rólad. Örülök, hogy jelentkeztél.

Lányok, tessék két naponta legalább bejelentkezni és életjelet adni, mert így aggódunk egymás miatt! Na jó, nem akarok itt nagymami lenni, csak a tegnap este után jó tudni a másikról!

Heydie:
Valóban jöhetne a tábla:).

Én mára értem el a terhességi tünetek azon pontjához, hogy: fáradékonyság. Szó szerint összeesek, annyira fáradt vagyok. És elkezdett szétmenni a csípőm+pocak is kezd dudorodni. Este csinálok egy sztárfotót, mert éjféltől a 8. hétbe léptem :D, így egy fotóval megünneplem ezt ;)

Puszi
Vendég

Heydie:Sok mindent lehet csinálni lopott iratokkal. Céget alapítani, bankban eljárni stb. Azonnal jelentsétek be a rendőrségen, nehogy baj legyen belőle később. É leszek ma, olyan 9-től folyamatosan. Addig csak bekukkra, mert evés, fürdés, és remélhetőleg alvás lesz :D
Vendég

Na és akkor maga a tábla...
Kép

Kép
heydie

Véletlenke - jelentettük, a rendőrségen is dekkoltunk tegnap jó 3,5 órát, teljesen ki voltam akadva az egésztől...féltettem is a babát a hirtelen jött sok idegesség miatt, de reggel olyan szintű hányingerem volt, h megnyugodtam :D
Akkor 9től van esély ma is egy dumapartira.. 8) ki tart velünk? :D

Kép
heydie

Heydie, Véletlenke megelőzött a válaszadásban. Mint bankos, az lett volna az első reakció, hogy számlát akarnak nyitni, céget alapítani. De tuti, hogy határozott szándékuk volt. Ez olyan, hogy amikor nekünk a nyaralóba betörtek anno, akkor a kajákon kívül csak papucsot vittek el. Mondta is a rendőr, hogy azért, hogy legközelebb abban mennek betörni a lábnyomok miatt :?

Én nem hiszem, hogy jövök este 9 után. Hulla fáradt vagyok. Még az éjszakát is átvállalta apa, remélem nem lesz nagy sírás, és alhatok. Ez a 2. éjszaka, hogy nagy sírások vannak a fogzás miatt. :twisted:

Holnap töltött tököt akarok csinálni. Nincs olyan receptetek, amiben nincs kapor? Utálom ugyanis, és anélkül szeretném. A töltelék még egyszerű, csak nem tudom, milyen szósszal öntsem nyakon :lol:

Heydie, köszi a táblát. Húúú, jó elején vagyok a sornak... Van egy olyan érzésem, hogy Kistesó 2009-es baba lesz :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

A tegnap után tényleg nem könnyű megszólalni... :(
Editke, Szende - Én is nagyon sajnálom ami Veletek történt! Sok erőt, és csak pozitívan előre!!!

Véletlenke - köszi a hátrahajló méhes infót, most már képbe kerültem a témában...

Nekem is kezd megint káoszos lenni az életem, ma ugyanis elmentem a nőgyógyászomhoz az UH eredménnyel, és két dolog is kiderült. :? Az egyik hogy túl magas a vérnyomásom (155/90), ami miatt kell kérnem 24órás monitort, hogy megfigyeljék (remélem kiderül hogy csak 'fehérköpenyszindróma'). A másik meg hogy le kell cserélnem a nőgyógyászt (Egy olyanra aki fiatalabb, közelebb van, és nem pont januárban dúlják fel az osztályát...ergó akinél lehet szülni). De a babóval eddig úgy néz ki rendben vannak a dolgok és ez a lényeg! :)

Jó megint látni a táblát!!

Zsófi

Kép
Kép
sophie007

Brigi:A töltött tök úgy látom nagyon népszerű :) A 23. oldalon írtam egy receptet, kihagyhatod belőle nyugodtan a kaprot. Úgy is nagyon finom :)
Vendég

Zsófi:Nagyon örülök, hogy minden rendben. A doki kérdéshez pedig drukk, mert nagyon nehéz jó orvost találni. Én a saját dokimat tiszta szívből tudom ajánlani. Ha gondolod, priviben megbeszélhetjük. Lassan már jattot fogok kérni tőle :lol:
Vendég

Brigi:Én a helyedben sima tejföllel önteném le, megszórva sajttal, amit rásütök. Utóiratként mondom :D
Vendég

Zsófi, csak nem az Uzsokiban szültél volna? Mert az van nagy feltúrás előtt :? Ajánlom tiszta szívből az én dokimat is, de nem tudom, hogy vállal-e új kismamát. Ha szívesen szülnél az Istvánban, szólj és küldök elérhetőséget. Fiatal, alacsony, szimpatikus nő. A vérnyomást meg tessék lenyomni :wink: :lol:

Köszi, Véletlenke, megnézem. Emlékszem, hogy írtál ilyet, csak megláttam, hoyg kapor, és nem olvastam tovább :lol: Még az életben nem csináltam, sőt nem is ettem (!!!) töltött tököt, de megkívántam :oops: Azért csak egy fél tököt fogok megcsinálni, ki tudja, milyen lesz... ááá, még eldöntöm. Mert ha meg finom, lenne 2 napra való... Ma már melóztál? Milyen volt?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok! Elnézést hogy nem voltam köszönöm mindenkinek az üdvözlést és szeretnék csatlakozni! Sűrű hétvégém volt meg a hét eleje is káoszos volt úgyhogy...azért nem tudtam jönni!
Hogy vagytok? Látom kaja téma van! :D én is imádok főzni mindenfélét! :D pl.van egy reci amit anyutól csórtam! Pörivel töltött krumpligombóc salátaágyon! :roll: nyami van képem hogy lehet csatolni?

Nick:LDetti
Név:Detti
Mama született:1983.02.07.
Lakhely:Tatabánya
Első pozi teszt:2009.05.25. de akkor már biztos voltam :-)
Kórház: Tatabányai Szent Borbála kórház
Baba: Flóra/Levente
Szülés várható: 2010.01.28. én számoltam 2hét múlva a doki megerősíti, hogy mennyi pontosan
Baba legyél: Mindegy milyen nemü csak egészséges legyen! :-)
Tesó:nincs, első baba

Visszaolvasok!
ldetti

Brigi:Votam dolgozni... Bár nagy poént tudtam meg. A blogon megírtam. Érdemes beleolvasni :D
Egyébként végtelenül egyszerű a recept, úgyhogy csinlj többet, mert biztos el fog fogyni ;) Én is utálom a kaprot és a tököt, de amióta ketten vagyok, megzavarodom érte. A tökfőzelékkel kergetni lehetett volna eddig. Most meg... Tuti csaj, mert vigyáz az alakjára. Már most elkezdett sásokat enni és fogyizni :lol:

Detti:Hát igen, a legjobb vacsoraidőben beszélgetni a finomabbnál finomabb kajákról :D. Bár hála istennek, én nem kívánok vacsorára semmit.
Vendég

Nah vagyok én is :D

Detti - köszi az adatokat, azonnal be is teszlek!
Képet a "Melléklet feltöltése" izére kattintva tudsz feltenni (itt van az ablak alatt ahová írunk), ha nem túl nagy a kép mérete, akkor feltölti.

Fúú most a tejfölös dolgokat én is nagyon megkívántam, hmm de ennék vmit :D

Kép
heydie

És akkor a majdnem 8 hetes pocakfotó. Hát lett volna még mit letornáznom Bogyó után, de tudjátok, majd egyben legyúrom mindkettőt :lol:

Kép
Vendég

Jaaj de jó a kép, Véletlenke!!! Sztem semmit nem kell letornázni :D
Ja, amúgy nem tudom, h "anno" írtam-e, de Brigi pocakfotójára is akartam írni, h nagyon aranyos :D

Kép
heydie

Édes vagy Heydie! Mindenki önmagához méri a mércét, és én deszka súlycsoport voltam. De 30 év felett egyébként is csak jönnek a kg és nem igazán mennek :)

Brigi:
Neked is a szülés után kb 1 évvel kezdett rendeződni a testalkatod? Megnéztem a pocakfotót. Milyen szépen gömbölyödik!!! Ezen már látszik, hogy lakója van :D és nem egy kellemes vacsora utáni állapot :lol: Az enyém még inkább töltött káposztás pocak :lol:
Vendég

Köszönöm Heydie ha beraksz engem is a táblába! :D
Bizony mindig kajaidőbe jó kajáról beszélni! Én is imádom a tökfőzeléket de csak ha pöri is van benne anya úgy csinálja és nem lesz olyan világos színe vagy ha pöri nélkül akkor fasírttal is imádom :D
Véletlenke de jó neked én meg reggel nem kívánok semmit de így este meg kienném a hütőt! :roll: szép a pocid! :wink:
ldetti

Én meg nagyjából egész nap nem kívánok semmit, de most pl. tökfőzeléket is tudnék enni (pedig nem tartozott a kedvenceim közé) pörkölttel...hmmm :D

Kép
heydie

Heydie akkor te is pörivel szereted?! Látom te már 9hetes én 7hetes és tudom törzsgyökeres tag vagy olvasgattam előlről bár elég sok :lol:

Hogy kell vonalzót csinálni? Bocsi de kezdő vagyok!
ldetti

Bár Heyditől kérdezted, de ha ő nem jönne most vissza egy darabig, akkor - de csak is akkor :lol: :lol: :lol: - elmondom, hogy úgy kell csinálni, hogy:

1. lépés: vannak olyan oldalak, ahol baby ticker-eket lehet csinálni. Ilyen pl. a nagyonbaba.hu, picibaba.hu, lilypie.com. Amelyik vonalzó tetszik itt a fórumon, kattints rá és bejön az oldal

2. lépés: Értelemszerűen kiválasztod, hogy terhes vonalzót akarsz csinálni, beírod a megfelelő adatokat és elkészíti neked

3. lépés: Adni fog az oldal egy BBcod-ot. Azt kimásolod - kijelöl ctrl "c", majd a profilodban belemész, hogy aláírás és ctrl "v"-vel bemásolod

4. kész is a vonalzó :D!
Vendég

Köszönöm Véletlenke megpróbáltam remélem sikerült és holnap majd jövök! Jó éjszakát mindenkinek.
ldetti

Köszönöm Véletlenke megpróbáltam remélem sikerült és holnap majd jövök! Jó éjszakát mindenkinek.
ldetti

nem sikerült na mindegy majd holnap megint megpróbálom! Sziasztok
ldetti

Sziasztok!

Bejelentkezem, csak én még szarul vagyok... :evil:
Kajákról beszélgetni, kész kínzás :roll: :cry:

Véletlenke
Jó a kép :lol:
Vendég

Sziasztok!

Editke, Szende, szívből sajnálom! :cry:

Mindkét gyerekem beteg, én még nem kaptam el, de szerintem ami késik, nem múlik. :?
Viszont a bölcsességfogam megint begyulladt. Most már tényleg kivetetem, ha meglesz a baba. 9 éve várom, hogy kibújjon, eddig nem sikerült neki teljesen.

KépKépKépKépKép
uxi

Editke!
Nagyon sajnálom Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg a lelked és hidd el hamarosan ismét babás leszel! Azért néha jelentkezz és ha sikerül ismét a baba, akkor mindenképpen tudasd velünk!

Brigi!
Mi egy hete nem aludtunk, mert minden éjszaka cirkusz volt. 3 foga jött egyszerre. Tegnap megelégeltem és bár nem vagyok híve, elmentem a patikába Panadolt venni. Megbeszéltük, hogyha cirkusz lesz éjszaka adunk neki. Erre, mintha tudta volna az én kis komisz fiam, ma egy nyikkanás sem volt és csak kétszer kelt éjszaka, de akkor sem a foga miatt, hanem egyszer enni, egyszer pedig inni.
A kistesó neked és a tábla elején álló lányoknak simán becsúszhat még idén decemberben, akkor csak pár nappal korábban lennének meg a babák. Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy idén decemberben mennyi topicbaba fog megszületni….
Jómagam kitűztem célul, hogy ezúttal legalább a 38. hétig el szeretnék jutni

Sophie!
Ez a vérnyomás nagyon magas! Hát remélem, hogy tényleg csak fehérköpeny szindróma….. Máskor is szokott magas lenni a vérnyomásod?

Veletlenke!
Annyira irigyellek. Nekem lenne ilyen lapos hasam….hát nem tudom mit meg nem adnék érte. Az enyém leginkább egy hülye dinnyére hasonlít…

Uxi!
Jobbulást a gyerekeknek!

A kajás részt nehezen olvastam el. Mostmár mindentől hányingerem van és leginkább nem is eszem….Ennyire nem volt rossz Marcival, amikor Őt vártam. Majd csak elmúlik….adig maradok a citromos víznél ( legalább egy picit fogytam, de tudom ennek többszöröse jön fel pár hónapon belül)

Megyek takarítgatni, mert már szalad a lakás. Ha már nagyon szenvedek takarítás közben, majd egy kicsit írogatok nektek

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is csak a szüleimnél vagyok Somával. Így tudok pihenni és a gyereket is látom. Barnázás még mindig megvan egy picit, de csökkenő tendenciát mutat a dolog. remélem a hét végére elmúlik, mert megyünk haza és jövő héttől egyedül leszek a kis örökmozgóval. Kedden du. megyek majd uh-ra, már nagyon izgulok. Remélem minden rendben odabent.

Edit, Szende: nagyon sajnálom a babátokat...pinejétek ki testileg lelkileg a veszteséget és aztán várunk ide titeket újra! Nem baj, ha a topic-címbe már nem fértek bele! :wink:

Olyan sokat írtatok, hogy visszaolvasni sem tudtam igazán.
Betegeknek gyerkőcnek gyógyulást, hányingereseknek kiratást és mindenkinek nagy-nagy energiabombát!

A pocakfotó nagyon helyes! :D Nekem is akkora már a hasam..... :shock: Somával kb. 3-4 hósan voltam ekkora. Mondjuk a fele csak puffadás, nem igazi pocak.... :D

Majd jövök még ha tudok, addig is jók legyetek!

Zsófi! Ha keresel még dokit írj privit, szíves örömest ajánlom az enyémet. lelkiismeretes, szakmailag nagyon rendben van és a Szent Imrében lehet nála szülni.

Kép

Kép
somaanya

Heydie! Én még várok keddig a táblába való bekerüléssel. Ha kedd du. minden rendben lesz az uh-n akkor bejelentkezek én is. :)

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Én már két napja nagyon rosszul vagyok, szinte már nem merek elindulni sehova mert bármikor hányhatok (bocsi) :( Biztos ez a meleg is betesz, tegnap rosszul lettem egy boltban, teljesen leizzadtam és majdnem elájultam. Megtanultam, hogy innivaló és vmi rágcsi nélkül nem indulok el sehova :shock:
[/b]véletlenke-gratula a fotóhoz, helyes kis pocid van :D Már nekem is növekszik :o

Kép
Kép
bogaracska

Uxi, jobbulást a gyerkőcöknek, te kened vmivel a bölcsesség fogad? én annak idején kentem vmi zsibbasztó izével ami gyulladáscsökkentő is volt... erősen gondolkodom ha eszembe jut a neve majd mondom..

Kima, Zsófinak is jönnek a hátsó örlők, már 2 kint van, csak az utsó kettő van vissza, ha fáj neki, én fülpucit szoktam tantum verde löttybe mártani és hátra dugja a fogához, azt rágcsálja.. fül orr gégész ajánlotta öblögetésre, torokgyulladásra jó, de nekünk nagyon bejön a fogzásra is mert zsibbaszt is :)
esetleg kérdezd meg dokidat ajánlja -e azzal kenegetni Marci ínyét mert hát ő még picibb..

táblába bekerüléssel kapcsolatban osztom Somaanya nézeteit.. ma megnéznek újra UH-val.. ha szépen növekszik a xar barnázgatás meleltt, talán én is megírom végre az adataim..

bogaracska, biztos lesett a vércukor szinted, vagy a vérnyomid.. de látom már rutinosan induslz, készülsz kajával meg innivalóval.. hát talán többet nem lehet tenni.. kitartást!

Véletlenke, olvastam blogod.. hát bakker ilyet csak az élet tud produkálni.. tényleg ez az év poénja! örülök hogy ezzel megkönnyebültél, hát képzelem :) nagyon csini a pocakod :)

én a bolti szar sajtszószt kívántam veszettül vmelyik nap, ami a legegészségtelenebb zacskós kaja és utoljára az egyetem alatt ettem amikor nem volt pénzünk jobbra :) na hát most újra kénytelen voltam..

bár még egyszer sem hánytam, a kaja témát én sem nagyon komálom.. sokat émelygek.. és mégis egyik percről a másikra kívánós tudok lenni :) nagyon érdekes :D
pici76

Sziasztok!

Véletlenke olvastam a blogot! Az élet a legjobb forgatókönyv író szokták mondani, és most is igaznak bizonyult a mondás! :D

Uxi gyógyuljanak meg a gyerekek, reméljük téged elkerül a betegség!

Pici drukkolok az ultrahanghoz, majd írj mi volt!

Bogaracska együttérzésem a rosszullétek miatt.

Én tegnap egészen jól voltam, alig émelyegtem köszönhetően annak, hogy szinte egésznap "eszegettem" valamit. Rájöttem, hogy ha kezd üres lenni a gyomrom akkor émelygek.( Az orvos is azt mondta, hogy napi legalább 5 X egyek keveset.)
Igen ám, csakhogy éjjel már csak nem kelek fel enni! :? :?
Felébredtem a már szokásos szokásos pisilésre és miután visszafeküdtem elkezdtem émelyegni. :oops: Majd persze jött a róka is....... :( A multkor azt gondoltam nincs rosszab mint éhgyomorra hányni, de felülbíráltam. Éhgyomorra az éjszaka közepén sokkal rosszabb. :?
Bocsánat ha túl részletes voltam de ez a remek éjszaka rányomta a bélyegét a hangulatomra.... :(

Szebb napot mindenkinek!

Mariann

Kép
arian78

Sziasztok!

Ne haragudjatok, h nem jöttem, de egyrészt eléggé le voltam lakva (mostanában nagytakarítgatok, de csak lassan-lassan, mert szombaton jönnek hozzánk szüleim nyaralni), másrészt meg kicsit nehéz volt visszakapcsolódni a topikba...annyian lettünk (hála Istennek :D )

Editke, Szende! :cry: Jajj, nagyon sajnálom! Kitartást, mielőbbi "felépülést", és csodaszép, egészséges babát kívánok nektek!

Nagyon szépek a pocifotók! Picúrkát már nekem is látszik, de leginkább este...akkor is kb annyi, mintha egy jóllakott óvodás lennék :lol:

Jaj, az UH-t meg még nem is meséltem tán.

Hála Istennek mi is megláttuk a kis Csöppségünket :D
Már kész kis emberformája van, szépen,erősen vert a kis szívecskéje is :D
CRL: 39 mm
DBP: 15
10+4-en.

Ilyen adataim vannak egyenlőre. Ja, és hasi UH-m volt...ennek örültem, mert így a párom is élvezhette a látványt :D
Képünk is van, ma küldtem be a férjemmel az egyetemre (ahol dolgozik), h szkennelje be, és majd megmutizom.

Legközelebb kb 2 hét múlva kell visszamennem, akkor lesz a méricskélés (gondolom a "rettegett" 12. heti UH).

Szép napot mindenkinek, most megyek takcsizni, amíg friss, üde és harmatos vagyok :D

afra.h

Sziasztok!

Eléggé mozgalmas napjaink vannak mostanában.
Kicsi lányom két napja nem alszik nappal! Még jó, hogy ma alszik! és így kicsit tudok jönni....

Sajnálom a rossz híreket. Remélem mihamarabb begyógyulnak a sebek....

Pocak: Véletlenke!
Nagyon helyes a pocakod. már látszik!!! És nem kellett volna még leadnod....nyugi, jól nézel ki.
Látnátok engem, mint aki már az 5. hónapban van.
Lehet, hogy nem fogok egyhamar pocakfotót közzé tenni. Bogi után maradt némi hasam... :oops:
Hatalmas volt vele a pocakom....
ha gondoljátok keresek régi pocakfotót, ha találok!

Gratulálok az uh-soknak, és akik jó eredményeket hoztak a dokitól!

Émelygés: egész nap émelygek, szinte semmi kaja nem esik igazán jól......
már a kólát se tudom meginni, pedig azon éltem egészen eddig. Most már csak a sima vizet tudom meginni....
És extra fáradt vagyok én is.

Hát most ennyi...igyekszem azért többet jönni

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép Szülés előtt kb egy héttel

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Köszi a hiányolást!

Sajnos ismét rettentően rosszul vagyok, nyomom az ágyat jóformán felkelni sincsen erőm, hányinger..Magne B6 sz.rt sem ér, valakinek valami ötlet?

Komolyan kérdem, mert lassan az őrület határán állok, annyira rosszul vagyok..EGÉSZ NAP..valami homeós cuccot nem tud vki?
Nem úgy érzem mintha terhes lennék, hanem mintha nagy beteg..borzasztó..:(

Kép
dytt

Jaj szegényke! :(
kriszti1976

dytt!

Legszívesebben én is egész nap feküdnék, pihennék....

Nálam is egész napos émelygés van, ami éhséggel párosul.
Alig tudok valamit megenni. Most is éhes vagyok, ettem egy narancsot az lement.....
Amíg eszek jó, aztán folytatódik az émelygés....

Nincs ötletem hogyan lenne jobb.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok.

bocs a belekottyert.

Nalam ami hanyingerre bevalt az a nagyon lehutott gyomberszorp kortyonkent megivva,vagy jeghideg Kakao.

drukk mindenkinek.

Kép
monyo83

Én ma elmentem uh-ra mert annyira semmi bajom, hogy féltem.....
De!!!!Ott van :D :D :D :D

Doki mondta hoyg rendben van minden. Viszont 9 hetesnek leminősítette:(NEm tudom ez hogy van.Elvileg ma nmár 10 hetes 5 napos a számításoks ezrint.Dehát ő tudja.Lehet a legelső nem volt pontos?Amikor még csak 6+1 volt?Doki azt mondta ez előfordul hogy akár egy héttel is módosul.

Ezt írta a papírra: a méh átmérője 62mm, a petezsáké 42mm.De a babaáét mérnem iírja oda?PEdig szoltam.Vagy ez ennyi???MEg azt is írta: jó életjelenségek.És 12. uh-ra beírt két hét múlva.
kriszti1976

Azt hallottam hányingerre a kóla jó!
kriszti1976

Köszi a tippeket...még, méééééééééééééééég kérnék..kakaótól még rosszabb..gyömbérszörpöt nem próbáltam, de férjemet megkérem majd hozzon..kólától kicsit jobb..na de félek, hogy a kóla árt neki..nem túl egészséges..szeretem az igaz.

Arra is gondoltam hogy mi van ha a terhes vitamintól van..Boninál nem szedtem max 1 hónapban 1-szer mikor eszembe jutott..

Kriszti
De jóóóóóóóóóóó..gratulálok!! Végre valami igazán jó hír!!!!!!!

Nálam pl nem a menstru idejétől nézte, hanem kb amikor megfoganhatott .. de az is csak találgatás volt....
most azt sem tudom hány hetes vagyok ezért..
majd jövő héten rákérdezek..menstru szerint 8 és fél hetes..

véletlenke
Nem ér ilyen fotót felrakni...szemtelenül vékony vagy :)

Kép
dytt

dytt,fagyi?probaltad?,allitolag minden jo ami hideg.nagyon gazos helyzetnel hallottam mar jegkockaszopogatast is.
nekem enyire meg nem szornyu a helyzet,de en is szedem a tippeket,mert mivan ha a gyomber mar nem hasznal :roll:

Kép
monyo83

Pont ma mondta a védőnő is hogy a kismamáknak a kóla jo a hányingerre.Módjával lehet szerintem.Én meg a szénsavas vizet kivánom és iszom is napközben náhány kortyot:)
kriszti1976

én már két napja gyömbért iszom, mintha tényleg jó lenne émelygésre...

képzeljétek! ma nem barnáztam, egyáltalán, mindig délelőtt szoktam.. gondolom ami összegyűlik éjszaka az délelőtt eltávozik.. de ma semmi!!! úgy örülök :D

most örülök hogy nem kezdtem el Duphastont szedni, mert akkor bizti arra fogtam volna hogy abbamaradt, közbe meg szépen magától elállt.. lehet hogy mégiscsak apósnak volt igaza :oops:

Ollem , brutál nagy hasad volt!!! majd mindjárt én is keresek utsó naposat Zsófival :)
pici76

Sziasztok!

Eddig nem mertem írni, vártuk a dokilátogatást, hogy minden rendben legyen.
Ma voltam nála kukucskáláson :) . Szerencsére minden rendben volt. 5mm a kicsi manó és láttam a pulzálást is. :D Vigyorogtam, mint a vadalma. :) Holnap megyek laborra.

Légyszi segítsetek! Az utolsó menszesz alapján (április 17) most 8 hetesek vagyunk, de a lapomra azt írta a doki, hogy kb. 4 hetes terhes. Megkérdeztem, azt mondta, hogy biológiailag, az embrió nagysága alapján 4-5 hetes lehetek, de az utolsó menstr. alapján számolunk és majd ha lehet már mérni a fejecskéjét stb. akkor fogunk pontosítani. Ti az utolsó menstr. alapján csináltatatok vonalzót? Nem is a vonalzó a fontos, de a hétvégén nagy családi ünneplés lesz és akkor szeretnénk elmondani a szülőknek. :oops: :)
Másik kérdésem az lenne, hogy MagnetB6ot ajánlotta hasszúrkálásra. Bár a tűnetek alapján mindketten úgy gondoljuk, hogy a stressz miatt van (minden mondható mostanság az életünkre, csak az nem, hogy stresszementes, de ez sajnos még 1-2 hétig biztos így lesz, mivel jövő héten államvizsgázok és a munkahelyemen is kész káosz most minden. :oops: Nektek bevállt a MB6? Én csak Femibiont szedek. Azt már 3 hónapja elkezdtem, amikor elterveztük, hogy májusban baba project lesz.

Bocsi a sok a kérdésért, eldugolok. :oops: :oops: :oops: Első babások vagyunk és nagyon várjuk már a kicsi manónkat.

Mindenkinek sok erőt és pihit!

Detti
detti_

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?