Gyöngyi, Gizi – nem
kell + folsav, tőlem kérdezte a doki h mit szedek, mondtam h folsav + MagneB6, azt mondta, h maradhat mindkettő, nem ártok vele. De amióta a Femibiont szedem, van, h elfelejtem bevenni a folsavat.
UH – nekem is azért kellett most kevés időn belül 2x is dokihoz mennem, mert az elsőn még csak petezsák volt, aztán ahhoz képest 2 hét múlvára visszarendelt a szívhang miatt. A következő a 12. heti genetikai, aztán nálunk pl nincs a 16. héten AFP...nem is tudom, h a 12. hetitől hogy van tovább, majd megmondja a doki (ennyire kezdő vagyok
).
Véletlenke – tényleg nagyon lemaradtam, pláne, h tegnap (a reggelin kívül) meg ma nem is tudtam jönni, rohanás volt kb. mindkét nap, amikor meg tegnap este ideültem volna, nem volt net
méretekkel kapcsolatban sikerült teljesen megnyugtatnod, köszönöm
, meg igaz, h valószínűleg tényleg mondta a doki, ha vmi baj lenne...csak annyit aggódik az ember -feleslegesen-, de ez ismerős biztos neked is
Twist – de jó, h írtál, kezdtelek már hiányolni (ahogy Afrát is hiányolom)...dokinál mi volt?
Bocsi, most csak ennyi, mert megláttam felül Dytt hozzászólását, és mondhatjuk, h kicsit lesokkoltak a tegnapi nap történései...úgyhogy elég felületesen futottam át az adagot, amiről lemaradtam, ne haragudjatok. Holnaptól (vagy ma estétől, ha lesz még vki
) vagyok megint rendesen, csak az elmúlt két napban rohantunk mindenhova...feltörték tegnap a kocsinkat, és érdekes módon semmit nem vittek el (rádió, ilyenek, mármint kocsi-tartozékok), csak a szüleim iratait. Pénz, telefon, minden maradt...úgyhogy nem elég, h mindent újra kell csináltatni (még a kisebbik gond), kicsit meg is vagyunk ijedve, h mire kellhet valakinek egy személyi igazolvány vagy ilyesmi...a tegnapi napban lehetett vmi...