Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! :)

már jó ideje olvaslak benneteket, és úgy gondolom, h jó lenne csatlakoznom hozzátok, ha befogadtok még :) jún. 14-re várom a babát, az első kislányom lesz, és minden bizonnyal Lilla lesz a neve. már naon izgulok, és tök jó lenne megosztani veletek az ilyen dolgokat...igazából sajnálom is, h eddig nem jöttem

rem., befogadtok :)
timszo

Eliza, nagyon szép a babád, és gratulálok a szép szüléstörténetedhez :) Kép

Annak meg különösen örülök, hogy neked is bejött az EDA, és a gátmetszéseddel sem volt gond! :wink:
Mert én is így szültem, és így is szeretnék most is, mert nekem is bejött mindegyik! :P

Szona, nagyon boldog NÉVNAPOT kívánunk Szonjikádnak!!!!!!
Kép
manóci

Timszó,

Szia üdv :) gyere csak!
Akkor elvileg már kevesebb mint 1 hónapod van hátra :wink: :P
manóci

szia Manóci, igen, elvileg :) bár most kreáltam ilyen vonalzót, a szt 4 hét & 2 nap.. :? de elvileg valóban kevesebb, mint 1 hónap! :) és köszönöm az üdvözlést :) :oops:

Kép
timszo

Koszi manoci! :)

Kép
elizabeth25

Szia Eliza!

Még egyszer nagy gratula neked! A babátok nagyon tündérbogyó, a képek alapján kis vasgyúró! Örülök, hogy minden simán ment és irigyellek, hogy már túl vagy ezen a részén a dolognak.Most már ""csak"" babázni és szeretni kell, de az már jön magától! :lol:
Minden jót nektek, vigyázzatok a kis tündérmanóra!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Annyit, de annyit írtatok, már nem is emlékszem!

Először is,
Június,
örülök, hogy minden rendben volt a kórházban, remélem azért majd a bébi születésekor jobb élményeid lesznek!
Mi az a flow akármi, nekem nem kellett ilyenre mennem. Meg miért kell heti 2szer nst-re menned? Nekem csak heti 1 van.

Eliza,
Köszönjük a beszámolót, és még egyszer gratula! Nagyon édes a bébike!

Timszó,
Üdvözöllek!
Én is 14.ére vagyok kiírva.

Szonja! Boldog névnapot!

Kép

Kép
skat

Skat koszi! :)

Petra, meglatod te is nemsokra tulleszel rajta, es babazhatsz te is! :)
Mar csak harom / negy het, ha nem jon elobb! Nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben menjen, es legalabb olyan jo es konnyu szulesed legyen, mint nekem! :)

Kép
elizabeth25

Ja, Rena!
A szüléstől ne félj, biztos nehéz lesz közben, de amint kint lesz a baba, el is felejted! Ezt a Jóisten direkt így tervezte, különben mindenki csak egy babát szülne! A felejtő hormonok majd megoldják!

Balwin,

Én is jót mulattam rajtad, a kaka témával kapcsolatban!

Egyéb témák:
Gyantázni már nem tudom magam, ezért áttértem a borotvára, azt is különböző tornagyakorlatok bemutatásával oldom meg. Apu a lábamat legyantázta tegnap, és közben tízszer elmondta, hogy milyen undi ez a kozmetikus szakma, és hogy én hogy bírom csinálni. Biztos szadista és mazohista is vagyok. Hát mondom köszi.

A sarkam borzalmas volt a súlytól, de van itt egy tök jó pedikűrös, 1200ft-ért kijön házhoz. Elég jól rendbehozta, még egyszer elhívom szülés előtt.

Viszont teljesen elkeserítő a vizesedés a lábfejemen! A bokám nem is látszik, a kezem is vizes. A lábaim, mint egy-egy kilós kenyér! Semmi normális cipőt nem tudok felvenni, egy százezer éves papucs jön csak rám, rémesen néz ki. És a meleg miatt nem nagyon múlik el reggelre! Nincs valami praktikátok erre?

Kép

Kép
skat

Timszó!
Jobb később, mint soha üdv. közöttünk!

Rena!
Szóval az én fogadott orvosom egyben UH orvos is és ma miközben csinálta az UH-t megcsinálta a flowometriát is. Azért kell hetente, mert a gyerkőc vállán van a köldökzsinór és azt mondta, nyugodtabb ha hetente megnézi. Szerintem azért is csinált flowt. ilyen korán , mert a műtét miatt kicsit jobban aggódik. Amúgy ha jól tudom nálunk a kórházban csak a 38. héttől van ilyesmi.

Skat!
A flowometria köldökzsinór áramlást jelent, vagyis azt, hogy a kicsi kap -e elég vért (ez nagyon laikus megfogalmazás, de valami ilyesmi). Uh közben csinálta a dokim, annyi, hogy odakattintott valahová és színesen megjelent a köldökzsínór, meg valami ábra és ebből megállapította, hogy minden OK.
NST-re a műtétem miatt kell hetente mennem, vagyis hiába nem árthatott a babának mégis sokkal többet kell ellenőrzésre járnom.

Liza!
Köszi a szüléstörténetet! Nagyon aranyos baba Domcsi!

Bea

Kép[/url]
június

Junius ha nem gond leírnád a te eredményed a flow.-ot. Ha gondolod én is leírom bár csak rövidítések vannak de az is jó.

KépKép
rena10

Liza: nagyon edi a Domcsi, es milyen nagy haja van!! :)

zetus8

Skat!

Problémáink hasonlóak... :roll: A mindenütt szőőőr engem is kiborít. Tagnapelőtt önállóan sikerült némiképp rendbehoznom a hónomat és a lábam, de EGYES terület még visszavan, ugyanis -mint mindenki más- én sem láttam odalent magam már vagy 3 hónapja :? .Nem akarom, hogy a kórházi borotva belémvásson a dzsungel miatt :) !
A lában nekem is vizesedik, és érdekes módon a jobb lábam sokkal inkább mint a másik!Ahogy lépek, szinte érzem, hogy löttyen a duzzanat és ez naon idegesítő! A kánikulában menedékem volt egyetlen lábbelim a mi rámjött, egy ujjas papucs, de most hogy lehűlt az idő, mégsem szaladgálhatok mezítláb :?: :!: Érdekes lesz ez a pár hét, na!

Mindenki: Babáitok mennyit mociznak egy nap?Nekem egyre kevesebbet mozgolódik a kiscsaj, azt is főleg d.után és este (szép kilátások, igaz?), és ez nem tetszik nekem.Lustább lehet a kelleténél?

Timszo: elfelejtettelek üdvözölni! SZIA! :lol:

Kép
Kép
petra78

Ime egy pár reggeli kép! :)

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Tündéri, ahogy tömi a szájába a kezét. :)

KépKép
evica76

Petra: hat nemtom, az en kisfiam tobbet mozgolodik mint valaha. Szinte egesz nap, megallas nelkul. Nem rugdos, hanem kinyomkodja hol a hatat, hol a labat, hol valamilyet, amirol nem is tudom hogy eppen micsodaja. Hihetetlen mozdulatokat kepes produkalni, neha olyan, mintha beleakadna vmibe, az eleg kellemetlen erzes...

Na megyek vizsgazni, remelem nem huznak meg... bar sajna irasbeli :((

zetus8

Nehezen viseltem az éjszaka átvonuló hidegfrontot. Minden bajom volt, nagyon keveset aludtam, de hála Istennek Rozi baba úgy döntött még bent marad. Még A párom szerint a következő hidegfrontot már nem ússzuk meg.

Rena!
Flow.: Aorta, KZS norm., KZS magzati vállom -- ennyi, remélem segítettem

Petra!
Úgy tudom teljesen normális, hogy egyre kevsebbet érzed akicsi mozgását, hiszen már elég kicsi hely van szegénykének. Én sem érzem egész nap, de ha beindul jó nagy hullámokat csinál. Az NST-n pl.végig nagyon virgonc volt.

Liza!
Mi lenne ha adnál szegény picúrnak enni, hiszen a kezecskéjét kell megennie :D :wink: Olyan édea ahogy az utolsó képen mosolyog!!

Bea

Kép[/url]
június

Június :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Liza nagyon édi kiskrapek Domcsi és jó sok haja van. Nem voltál savas a terhesség alatt?
Vigyázzatok magatokra.

Ugy látom sokunkat érint a vizesedés én is már csak fél napot dolgozom mert nem férek el a cipőimbe.
Nekem még sokat mocorog és mindig kidugja vmilyét.

Timszo! Üdvözöllek és kitartás már nincs sok hátra.

Kép
bóbita3

bóbita! A savasságnak és a sok hajnak SEMMI köze egymáshoz.

KépKép
evica76

Bóbita, ha arra gondolsz, hogy égett e a gyomrom, hát nagyon sokat, dögivel ettem a Renit, voltak olyan időszakok!

Kép
elizabeth25

Nem tudom emlekeztek e Lanettre. Mar egy jo ideje nem irt ide.

Ma delelott megszulettett a kislanya Réka Anna 2860 g, 49 cm.

Csak par nappal jart elottem. :shock:

Elizabeth:
Nagyon draga a kis mosolygos fiad. :)

En ma delelott nagybevasaroltam megint. Megrendeltem a kokuszmaracot a fonott agyikoba, vettem eldobhato bugyit, homeos bogyot tejcihez, melltarto betetet, kis fesut, koromollot, magamnak is egy bugyit meg az utolso hetekre, aranyer elleni kremet.
A hazassagi anyakonyvi kivonatot is el akartam intezni, de azt mondtak, mivel itt volt a keruleten belul az eskuvo es a szules is itt lesz igy nem kell.

Most a frontokra az en kislanyom is kevesebbet mocorog. Tegnap viszont sikerult magat a gyomromhoz ugy feltornazni, hogy a savtol alig birtam ejjel aludni. :shock: :x

baratodildi

Sziasztok,

Ildi, Lanettnek nagyon gratulálunk, és sok tejcsit kívánunk!
Neki sem lett nagy babája :) ugyhogy meg is nyugodtam!

Mozgás, hát az enyém mocorog elég sokat, de ugye hogy kisebb van helye még gondolom, több mint nálatok!

Június, de jó hogy leírtad ezt a Flow. vizsgálatot.Mert nekem is pont azért, hogy kicsi lehet lesz ilyen!
Pénteken kiderül

Liza, ez a baba nagyon édes :) kis tündérke!
manóci

Eliza!
Ez a gyerek nagyon jól sikerült. És köszi a szüléstörténetet, jó volt olvasni. Oyan megnyugtató volt.

Nekem úgy van kilátásba egyelőre, hogy júni 11-én be kell feküdnöm a Szent Imrébe, és a hátra lévő 1-2 hetet már ott kell lehúznom az ikrek miatt. Így remélem sok Imréssel találkozok majd ott:o)

Kata

Kép
egok

egok:
Remelem talalkozunk ott :D

baratodildi

Lanett pici babucija Reka ketoldali tudogyulladast kapott :( Szurkoljunk neki innen is! :?

baratodildi

Sziasztok!

Ma voltam dokinál és azt mondta nem húzom ki már a 40. hétig.
Még két hetet adott kb.
Éjjel fél háromkor arra keltem hogy folyamatosan keményedek és görcsölt a hasam alja ez egy fél óráig tartott.

Nyitva van 1 ujjnyira a méhszáj és sokat keményedek. Van vkinél hasonló tünet? Nekem még lenne 4 hetem :roll:
Igaz igy is ki lehet húzni ha nem idegeskednék annyit.

Kép
bóbita3

Bobita: barcsak nekem mondta volna a doki, hogy mar csak kb. 2 hetem van hatra... :)) Kitartas!

Ma voltam eloszor NST-n, erdekes volt, nem ilyenre szamitottam. Bercelrol egyebkent mar most elmondhato, hogy nem nagyon birja a kotottsegeket, az NST elott es utan is csak ugy ficankolt, de abban a 20 percben amig a kis korongok rajtam voltak, szinte meg sem moccant... de a szuleszno szerint minden okes vele. :)

Ma kezdjuk a ferjemmel a gatmasszazst, kivancsi vagyok, biztos mokas lesz... :)

Egok: elvileg akkor mi is talalkozhatunk majd a korhazban! :)

Rekanak drukkolok, szegeny babuci, epp csak megszuletett meg mar tudogyulladasa van. :(

Na megyek dobozolni.
Vigyazzaok magatokra!
Etus

zetus8

Bobita: barcsak nekem mondta volna a doki, hogy mar csak kb. 2 hetem van hatra... :)) Kitartas!

Ma voltam eloszor NST-n, erdekes volt, nem ilyenre szamitottam. Bercelrol egyebkent mar most elmondhato, hogy nem nagyon birja a kotottsegeket, az NST elott es utan is csak ugy ficankolt, de abban a 20 percben amig a kis korongok rajtam voltak, szinte meg sem moccant... de a szuleszno szerint minden okes vele. :)

Ma kezdjuk a ferjemmel a gatmasszazst, kivancsi vagyok, biztos mokas lesz... :)

Egok: elvileg akkor mi is talalkozhatunk majd a korhazban! :)

Rekanak drukkolok, szegeny babuci, epp csak megszuletett meg mar tudogyulladasa van. :(

Na megyek dobozolni.
Vigyazzaok magatokra!
Etus

zetus8

ma reggel nagyon vicces pozt sikerult felvennie a babonak mikozben ulve olvastam, ugyhogy gyorsan le is fenykepeztem :)
Kép

ja, es bocsi hogy az elobbi beiras ketszer ment el.

zetus8

Sziasztok!

Zetus nagyon cuki a kép jól ki tudják nyomni magukat. Én is nagyon nehezen viselem már nem bánnám ha jövőhétem Balázs ki szeretne bár bújni. Ma voltam utolsó vérvételen hétfőn nst + utolsó uh. Bóbita én 2 újjnyira vagyok nyitva kívül vagyis a külső de ki tudja mikor indul be a dolog. Kinél hogy.

KépKép
rena10

zetus:
Nagyon vicces ez a forma :D Tenyleg mikre nem kepes a babuci! :D

Nekem még olyan sokara lesz a kovetkezo vizsgalat. :roll: Ugy szeretnem ha nekem is megmondanak mennyi van hatra kb :lol: Valamiert ugy erzem annyira rafokuszaltam a visszaszamlalasra, hogy vegig fogja varni a kislanyunk a 40 hetet...

szonibaba:
Hogy sikerult a vizsgad?

baratodildi

Bóbita!
Nekem nincsenek görcseim,de ez állítólag nem jelent semmit, mert ettől még simán beindulhat a szülés. Amúgy az idegesség tényleg csakárthat. Pihenj sokat, nekem is mindig ezt mondja a dokim, pedig semmi bajom.

Zetus!
Nagyon ari ez a pocak! Nekem is szokott ilyesmit csinálni, irtó fura érzés.

Na megyek, mert NST-re kell mennem. Amúgy nekem még nem mondott olyasmit a doki, hogy hamarabb szülnék szerinte.

Bea

Kép[/url]
június

Liza!

Majd elfelejtettem. Emlékszel még rá, hogy a szülés beindulása előtti NST vizsgálat milyen értékeket mutatott a méhtevékenységre? Nekem kedden 40 körüliek voltak.

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok, sajnos nem sok időm van, csak felugrottam három tegnap készült képet Domcsiról feldobni! :)

Kép Kép Kép

Június, mindjárt megnézem neked!

Kép
elizabeth25

30 körül voltak Június.

Kép
elizabeth25

Ez az NST...05.03.án, este fél hétkor volt, és este 9kor otthon elfolyt a magzatvíz, és reggel 05.04.én, 05:53kor megszületett Domcsi!

Kép
elizabeth25

Evica 76 és Rena 10!

Bocsika, csak azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van-e akinek szóltok, ha megvannak a babók?
A "2007-ben szülünk új" topicból vagyok és én szoktam csinálni a táblázatot.

Várom a válaszotokat priviben vagy itt vagy a 2007-es topicban.
Vendég

Sziasztok :)

Ildi, édesen cumizik a gyerkőc :D

Rena, nekem az egész pocak striás (mondjuk én túlsúlyos kismami vagyok :? :D ), de egyáltalán nem viszket (kopp-kopp-kopp). Nem is kenegetem semmivel, majd elhalványul. Múlni sajna úgysem fog.

Szoni, gratu a vizsgádhoz! A keddi hogy sikerült?

Elizabeth, köszi a születéstörténetet, szép szülésed volt :) Domcsi meg tündéri babó :D

Timszo, üdv közöttünk :) Egyidősek babócáink :) Nem csak olvasni, írni is lehet ám :wink:

Skat, vizesedés nlam is félelmetes méreteket öltött :( Főleg, mióta dögmeleg van. Úgy néz ki a lábam, mint a nagyanyámé :? Praktikát nem nagyon tudok rá, a dokimat kérdeztem mit lehetne tenni; azt mondta tartsak gyüminapokat, meg kerüljem a sót.
Petra, állítólag az jó, ha nem a bal láb vizesedik jobban, mert akkor nem a szív felé halad a víz. Nekem is a jobb lábam a dagadtabb...
Lucánk nem mozgolódik már annyit, mint eddig. Pontosabban másképpen mozgolódik: eddig sok kis rúgás volt, szinte egész nap, újabban meg nagyobb mozdulatokat érzek – pl. átvonul egyik oldalról a másikra :) És Ő is estefelé aktivizálja magát :? Meg még reggel. Ami pedig abszolút új, hogy éjjel is érzem...ez eddig kimaradt az életünkből :roll:

Evica, aki elhesseget mindenféle tévhitet :lol: Tök jó, ahogy a zöldségeket azonnal lereagálod :D Csak az utadba ne kerüljön senki :wink:

Lanett, gratulálok a kislányodhoz, és mielőbbi gyógyulást neki!!!

Zetus, Bercel baba jól félrefésülte a pocakot :D

Mi kedden voltunk dokibácsinál, Lucikával minden rendben, és MEGFORDULT :D Most először nálunk is csinált a dokim flowmetriát, kicsit megkínlódott vele, de végül csak sikerült, és teljesen normálisnak találta. Méhszájam is kezd nyílogatni, 3100-as. Babuci értékei:
BPD: 91mm
THQ: 100mm
FL: 63mm.
Hétfőn megyek először NST-re :D
Már szinte teljesen kész a babaszoba, és Apa szülőszobás ruciját is elhoztuk a kórházból :) Gyakorlatilag jöhetne már a kicsi... :oops: De úgy érzem, simán kihúzzuk a 40. hétig.

Mindjárt felrakom a táblát :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép Kép

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Drukkolunk a pici Rékának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy vagytok, úgy egyébként?
Végre nem volt olyan meleg pár napig, úgyhogy FEL TUDTAM RENDESEN ÖLTÖZNI! LEGALÁBBIS CIPŐÜGYILEG!
Pedig van két olyan csini nyári kismama rucim, az egyiket anyu varrta, és tök szupi, de mit veszek fel hozzá a lábamra??? Vagy majd mezítláb nyomjuk, Balwin????????????
Az én dokim is diétát javasolt, ne egyek kenyeret meg tésztát. De akkor mit egyek reggelire, ha nem kenyeret??? Főleg, ha savam is van :mrgreen:
Meg egyébként már nem is tudok olyan sokat enni, foglalja a helyet a babus!

Petra, Balwin
Palkóka nekem is kevesebbet mozgolódik, ő is főleg késő délután és este. Vagy ha lefekszem. Voltunk tegnap a ctg-n. Minden oké, de mivel alig akart mozgolódni, végig járkálnom kellett azt a majd fél órát. Szegénykét nem hagyták szundizni. Nálunk egyébként olyan sok kismama van, hogy jövő hétre csak szerdára volt időpont, vagy reggel7, vagy du fél1. Hát nekem a reggel még mindig jobb, úgyhogy a hajnali Ctg-n pláne alukálni fog a szentem.

Balwin,
köszi a táblit! Jövő pénteken doki!

Liza,
Édes a kisfiatok!

VIZSGÁZÓK,
Hogy álltok?

Na, megyek a dó'gomra, mindenkinek szép hétvégét!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
skat

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Mi is ma voltunk dokinál.Vizsgálaton minden ok, méhszáj zárt/3000-es/bár ezt nemtom igazán mit jelent, vagy mitől nem jó :roll:
Viszont kicsit magas volt a vérnyomásom, ugyhogy mérnem kell itthon! :? De én egyáltalán nem éreztem, hogy magas lenne.Szerencse mondjuk vizesedésem nincs!Nincs valakinek ilyen, hogy magas vérnyomi probléma??Meg vett streptococcus kenetet!
Uh-t is csinált, minden okés.Szépen növöget, hízogat a baba.Remélem még min. 1 hónapig bent marad, és akkor egész jó kis súlya lesz!Most 1620g-os, már :lol: :wink:
Ja, és a laborom is tök jó lett, azt mondta!

Balwin, jövő hét csütörtökön kell újra mennem dokihoz, akkor is néz uh-t. Ha gondolod beírhatod :wink:
Nekem ugyan nem csíkos a hasam, de viszketni sokat szokott, gondolom akkor tágul :) kenni én is kenem azért, meg a cickókat is :wink:

Összepakoltam már a cumóm, biztos ami biztos!Meg a babaruhákat is kikészítettem mosásra :) Vettem új Gabi mosóport+öblítőt, és azzal fogok a babára mosni!Annyira jó illata van :) Nem próbálta még senki?

Liza, fotók nagyon cukik :) meg tudnám puszilgatni a kis édest :wink:

zetus, ez a pocak kép tök jó :wink: köldököd neked is jól kidudorodik, nálam is dettó :lol:

Na mentem aludni, álmos vagyok, ma kigyalogoltam magam!
Jó éjt mindenkinek!
manóci

Június, milyen homeopátiás bogyókat vettél?

Skat, neked legalább időpontra kell menned :) Itt nincs ilyen, tartok is tőle, hogy majd jó sokat várhatok :? Vagy odamegyek hajnalban :wink:

Manóci, vérnyomást nekem is mérnem kell, pedig nincs vele gond (le is kopogom: kopp-kopp-kopp) :) Mondjuk nekem azért kell, mert 14 kilót híztam, ráadásul nem is kevés kilóra ( :? ). Szóval aszongyák inkább óvatoskodjunk.

Judit
Kép

Kép
balwin

Ma azt hittem szivarog a magzatvizem... Dokit, szulesznot hivtam, irany a korhaz...
Sajat felelossegre hazaengedett a doki. Nem magzatviz volt, viszont a mehszaj 1 ujjnyira nyitva es megrovidulve. Mostantol teljes agyszigor, minden napnak orulni kell. Juni 5-ig kene meg huzni. :roll:

baratodildi

Ildi, látod-látod, nem szabad türelmetlennek lenni :wink: Drukkolok, hogy gond nélkül kibírjátok a minimálidőig! Pihenj sokat, a babó a legfontosabb!

Judit
Kép

Kép
balwin

Manóci! Küldök a babádnak picit Onur súlyából, ok? Szerintem mindketten jól járnánk. :lol: :lol: :lol:

balwin! Igen, igen. :oops: Dehát... szerintem nem fogalmaztam keményen. Egyszerűen csak egyértelműen. :roll: 8) Nagggyon nem szeressem az ilyen tévhiteket...

bartodildi! Tessék szigorúan feküdni, hogy még bentmaradjon ameddig kell. Aztán már jöhet. Most valahogy én is úgy vagyok vele, hogy nem bánnám, ha előbb jönni. Nem is Őt, hanem az időt szereném már sürgetni. :)

KépKép
evica76

Sziasztok!

baratodildi pihenj sokat bár tudom könnyű mondani én se bírok megülni a fenekemen. 34 hetesen nekem is nyitva volt 1 újjnyira és meg is volt rövidülve a méhszáj de látod kihúztam én is és hát nem pihentem sokat. Csajok én is vizesedek elég rendesen már a kezemen is látszik és mindenki mondja hogy duzzad a szám meg torzul az arcom stb. Nem tudom meddig húzzuk egyenlőre szerintem nem akar kijönni. Hétfőn uh + nst.

KépKép
rena10

rena:
Teged nem akartak bent tartani a korhazban? Engem nem tul szivesen engedtek haza. Ha kedd elott lesznek panaszaim szulhetek a SOTE-n. :? Meg lehet utana egy hetig is... Annyira semmi kedvem hozza.
Sajnos erzem a szemremcsontomnal, hogy valami nyomas van meg fekve is :( Izgulok azert picit. :(

baratodildi

nem akart befektetni nekem annyi panaszom volt hogy nagyon sokat kellett mennem wc-re és éreztem hogy lent van a baba mondta a doki hogy ő is érzi. Azért pihenjél a málnalevélteát ne igyad nekem is azt mondták, így csak a 37 héten kezdtem el inni és tornára se mehettem. Mit írt a papírodra C=? mennyi a cervix

KépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?