Új privát üzeneted érkezett!

Omr :)
Szerintem igen. Én apukámnál találtam a gyógyszeres szekrényben és kölcsönvettem :wink: Kérdezd meg a gyógyszertárban!
Vendég

Sziasztok!

jelentem minden rendben, Babszem mar 15.8 cm, lattuk a szivet, szepen luktet :-) 8 hetes kismami vagyok. Amint tudok, felteszem a fotot, mert kaptunk azt is. Ferjecskem is volt, nagyon meghitt volt a hangulat :-)

Udv,
Zita

PS: Luisa varlak nagyon!!!!!!!!
vitte

Ha a Clearblue ovulacios teszt van olyan jo, mint a Clearblue terhessegi, az ugyanis digitalis es egyertelmu!!!, akkor sztem minden penzt meger....
vitte

Timi,
En is probalkoztam korabban ovulacios tesztekkel, de mindig nagyon bizonytalan eredmenyket mutattak. Ha van digitalis valtozat, az biztos jobb.

Vitte,
Gratula a kis babszemedhez! Oooo, nem inkabb 1,58 cm ;) ? Varjuk a kepet! Lassan Luisa is johetne meselni...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vitte :) Gratulálok a kis Babszemhez! Nem lesz egy kicsit óriásbébi, ha már 8 hetesen 15,8 centiméter? :lol: :lol:
Vendég

Hihihi, de persze, 15.8 mm :-)

Eleg ez meg most :-)

Koszi
vitte

Sziasztok!

Nákunk is minden rendben, én méreteket nem tudok mondani, azt nem mondta a doki, csak azt, hogy ez egy egészséges 7 hetes terhesség, annyira boldogok vagyunk!!!
Gratula nektek is Vitte!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Szupi!!!!

Mikorra varhato a pici? Nekunk 2007. febr. 17 a datumunk...

:-)))))
vitte

Luisa,
Na szupi, akkor most mar megnyugodhatsz! :) Gratula!!!! Kepet nem kaptal?

Vitte,
Na most mar teszel fel vonalzot? ;)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szia!

Nekem február 11, de mi nem láttuk a szívét, mármint az orvos nem mondta. Te hol voltál dokinál? Lehet, hogy a MÁV korházban elavult a berendezés?

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia Őzi,
nagyon köszönöm, de kaptam, de nem tudom bescannelni itthon nincs gépünk, a cégnél nem merem :)

Kép

Kép

Kép
luisa

de még csak egy nagy babszem alakú petezsák, benne 2 lencse, az egyik a baba, a másik pedig amiből táplálkozik

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa,
Van digitalis geped? Mert ha van, akkor makro funkcio es usgyi fel a forumba a kepet :) ! Magam sem hittem vonna, hogy milyen jo kepeket lehet igy osszehozni...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Haaat, en nem Mo-on elek, nem ismerem az ottani gepeket...

Igen, Ozi, lassan teszek fel vonalzot. Ma megtudtak a szulok, nagy a boldogsag.

Luisa, akkor majdnem egyidos a ket csoppseg :-)

Jo ejt mindenkinek!
vitte

Luisa,
Babszemeket is szeretunk latni :) !

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Őzi,
megpróbálom... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Dejó, két jó hír egy nap.
Vitte, te hol élsz?

Kép

Kép

Kép
luisa

Vitte,
Tenyleg? Akkor nem en vagyok az egyetlen, aki kulfoldon pocakos! Ha nem titok, megirhatnad hol elsz...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Na ne csajszik, senki sincs itthonban? :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vitte, Luisa!
Gratulálok mindkettőtöknek a Babócákhoz. Gondolom, nagy az öröm otthon nálatok most.

KépKép
nanett

Sziasztok! Vitte és Luisa!!! Hajrá! Illetve hurrá!!!
Tök jó! Ráfért már a topicra egy pár jó hír.... :wink: :wink: :wink: :wink:
Képzeljétek, most itt vannak a szüleim + a 2 öcsém. És összetömörültünk, mert alapban a férjemmel vagyunk ketten egy szobában és a gyerekek a másik szobában. Most úgy csináltuk, hogy 4-en egy szobában alszunk, hogy a szüleim az öcséimmel külön legyenek. Erre a kedves kislányom, aki már régóta átalussza az éjszakát (-ritkán ébred fel, kb. havonta egyszer) ma hajnalban kb. 4 órakor felébredt. Persze egyből rohantam betömni a száját cumival, hogy ne ébresszen fel mást... viszont kiszúrta, hogy nem megyek ki a szobából, hanem lefekszem... több se kellett, elkezdett énekelgetni meg magyarázni-jó hangosan! Kész csoda, hogy a testvérét nem keltette fel, de már vagy 15ször odaugrottam, hogy csend legyen. Aztán muszáj volt átvinnem a nagyfiamat a szüleimhez, és betenni a kiságyba, mielőtt ez a perszóna felébreszti. Azóta is magyaráz... soha nem kelt még fel ilyen korán... én meg kiszorultam a laptoppal a konyhába... hogy lássa, kimegyek. De tojik rá, akkor sem alszik vissza... :x :x :x :x :x

Kép
vio

Ma megyek 15 órára a fodrászhoz bedájeróltatni a hajam.... legalább nem kell fésülködni... :lol: :roll: :oops:
Szegény hülyét kap, ha meglátja, mennyi hajam van..... :?

Kép
vio

Szerintetek ez lehet peteérés?!?!?! Kép

Kép
vio

Szia Vió,
jó nagy családi banzáj volt nálatok, ari lehet a kislányod, fotót nem teszel fel?

Igen köszi Nanett nagy a boldogság, kaptam egy csokor fehérrózsát tegnap a férjemtől, nameg a szűk családnak el is mondtuk, remélem nem lesz gond, hogy kikiabáltuk.

Lefotóztam digitális géppekl az UH képet, nem lett túl jó, de felteszem, a kis babszem a méhem, benne a pici+ a szikmag(?), valami ilyesmi :)

Kép

Kép

Kép

Kép
luisa

Vio,
nagyon úgy tűnik... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia Luisa, kicsit homályos, de ki lehet venni!!! Akkor most a fellegekben jársz... :D :D :D :D
Itt a kis rosszcsont... Kép

Kép
vio

De cuki, és milyen kék szeme van! Gratula hozzá!

Kép

Kép

Kép
luisa

Vitte! Luisa! Gratulálok nektek! :D

omr

Vitte, Luisa!

Gratulálok!!! :lol:

Vio!

Nagyon édes a kislányod :D

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

hELLÓ LÁNYOK!
ma voltam orvosnál a leletre az van irva,hogy az ut-ban 26mm petezsák benen egy 8 mm es élő embryo. SZERINTETEK HÁNY HETES LEHETEK, MERT AZT MONDTA, HOGY A HAVIMHOZ KÉPEST KICSI, DE SZÉPEN FEJLŐDIK
piros adrienn

Gratulálok Adri!

Fogalmam sincs, hány hetes vagy. Nekem a 14 mm-re mondta, hogy 8 hetes. Két és fél héttel előtte viszont nem látott semmit. Úgyhogy mondjuk abból kiindulva 6-7 körül vagy. Sztem.

omr

Miért van az, hogy úgy el tudok felejtkezni arról, hogy terhes vagyok? Néha nem érzem azt sem, hogy terhes vagyok. Fura, nem? De tegnap pl. mondtam a hasamnak, hogy: Ne csináld ezt lányom, hogy ölni tudnék a körözöttért, mikor sehol nem kapok lilahagymát! szóval mit gondoltok? Aki várt már babát? Mindig érzitek? Meg mindig jó érzés volt? Nekem sokszor semleges és ez bánt.

omr

Sziasztok!

Gratula Adri! Nekem sajna nem mondta, hogy mekkora :(, így nem tudok neked ötletet adni, én elvileg 7 hetes vagyok

Omr:
néha én is elfelejtem, de szerintem ez azért van, mert nem vagyunk rosszul, bár a mai ebéd nem ment le, és semmit sem kívántam, viszont délelőtt megint befaltam egy párizsis zsemlét :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Omr :)
Akkor fogod magad "igazán" terhesnek érezni, ha már érzed, hogy mozog a baba. Akkor már nem fogod elfelejteni, hogy terhes vagy :D No meg ha nő a pocak...
Amikor nem tudod már egyedül bekötni a cipődet, amikor beszorulsz a fürdőkádba, amikor a gyomorszájad a nyelőcsöved felső végében van már, amikor a gyermek rátelepszik a hólyagodra vagy beakasztja a könyökét a bordáid közé, amikor egy kis nevetéstől bepisilsz, amikor 6 kispárna kell ahhoz, hogy kényelmesen tudj aludni... :lol: :lol: :lol: Soroljam még? :wink:
Én nem tudtam elfelejteni, mert annyit hánytam, hogy azt hittem, belepusztulok.
Vendég

Gyugyi, hát tényleg nem lehet így majd elfelejteni :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Gyugyi!
:lol: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol:

omr

Adri!
Gratulálok! Nekem 12 mm-re 8+1-et mutatott a gép. Szerintem 7 és 8 hét közti lehetsz, bár ez csak tipp. Naptár szerint mennyi lennél? Kiváncsi vagyok rá, mekkora az eltérés.

Omr!
Szörnyű, mostanában én is állandóan ölni akarok a kajáért. És folyton ennék, de nem túl sokat egyszerre. Szerintem a munkatársaim sejtenek valamit, mert már megjegyezték, hogy folyamatosan eszek. Inkább nem sorolom fel, mi mindent ettem ma már. :D

Vio!
Nagyon aranyos a kislányod! Anyukádék messze laknak, hogy ilyen sokan aludtatok a lakásban?

KépKép
nanett

Sziasztok!

Adri, gratulalok!

Vio, nagyon cuki a kiscsaj :-)

Luisa, en is felteszem a mi babszemunket :-)

Kép Babszem

Gyugyi, felolvastam a mikor-erzed-magad-tehesnek-iromanyodat, annyira nevettem, hat igen, valszeg igazad van :-)))
vitte

Vitte,
nagyon édi! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa! Az jutott eszembe reggel, hogy egy papírt (jelentést) biztos kaptál az UH után, azon rajta van, hogy hány centi, még ha a doki nem is mondta. Ezzel a papírral kell menni a terhesgondozásra. Én most megyek. 20 perc múlva.

szép napot mindenkinek!!!!

omr

Gratulálok Adri!

Most már nyugodj meg, és élvezd a pocakosodást, amíg be nem következik az amit Gyugyi írt :lol: ....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Szia OMr,
hajrá akkor mára, írd meg mi volt! én pénteken megyek :)
ja, van az az ultrahang, de nincsenek rajta a számok, biztos azt külön kérni kellett volna a programtól, de a doki klikkelte be, én meg hülye voltam, és nagyon boldog ezért nem kérdeztem rá. De azt mondta, hogy már 5-6 ezer gyereket világrahozott, csak van tapasztalata, és azt mondta, hogy normális méretű :)
Remélem...

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok! szia Luisa!
Ha mész a terhesgondozásra, ne pisilj előtte, mert ott kell. Én nem tudtam, úgyhogy vártam fél órát, míg újra kellett. Megmérték vérnyomásom (100/70- nem véletlen szédülök), súlyom, megnézték a pisit, kérdeztek egy csomót, kaptam Kismama magazint, várandós könyvet, egy ajándékcsomagot (pelenkát, teát, melltartó betétet szoptatáshoz) meg a kiskönyvem.
Most jönni fog házhoz a védőnő, aztán a kórházban is felveszik az adataimat az ottani terhesgondozóban.

omr

Omr,
köszi a tájékoztatást! Neked már minden vizsgálatod megvan? azt is beírta a kismamakönyvbe a védőnő? nekem még azok váratnak, majd jövőhéten

Kép

Kép

Kép
luisa

Milyen vizsgálatok? Csak amit fent említettem, azokat végezték el rajtam. Vérnyomás, súly, pisi. Majd kb 2 hét múlva vérvétel lesz.

omr

a vérvétel dolgokra gondoltam, az még neked nem volt?

Kép

Kép

Kép
luisa

Omr,
Nálunk más a sorrend. Először vérvételre mentem, pisivizsgálattal egybekötve, annak az eredményét viszem a védőnőhöz (kb. jövőhét elején jutok el hozzá). Felveszi az adataimat, súlyt és vérnyomást mér, kiállítja a kiskönyvet... Ott nem kell pisilni. Esetleg már az EKG eredményt is lehet vinni, de ez nekem most nem kell, mert nemrég voltam az előző baba miatt.

De már sokféle verziót hallottam, hogy kinek hol mit csinálnak, milyen sorrendben.

KépKép
nanett

Sziasztok Lanyok!

Vio! NAGYON SZEP A LANYOD:))) Es szerintem rad hasonlit :D

Vitte! Hatalmas a babszemed :D

En nagyon jol vagyok, imadom a kovi ubit sargadinnyevel :? :? :lol: es nem faj semmim (hasamra) 8) :lol:

Most mar kezdodhet nemsokara az izgulos idoszak nalam :shock: :shock:

Hogy birjatok a meleget? Kismamik?

Pusziiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
cirkuszka

Hm. Nálam vérvételről még szó sem volt. Érdekes. Olyan sok intézni való lett most ezzel, nehéz összeegyeztetni mindent, ha fél 9-től 6-ig itt rohadok a munkahelyen. Marad az órás ebédszünet, de ugyebár kajálni is kéne... Na most vagyok a hisztis korszakomban! :lol:

omr

Sziasztok Lányok!

Na újra itthon vagyunk....sajnos nem alakúlt a legjobban ez a nyaralás :(kezdődött a +2 órás reptéri várakozással(reggel 1/2 6-ra kellett kiérnünk) +1 óra még a repülön mert nem tudott a görög
légitársaság fogadni minket..., egy eléggé lepukkant szállást kaptunk koszosan...,Bencus nem ment be a vízbe egyáltalán csak a zuhanyzók érdekelték..mi meg felváltva dekkoltunk mellette a
38 C -ban..közben még meg is jött :evil: igaz csak két napig volt meg, de akkor is :cry: , visszaútnál 9-kor kiraktak a szállásról és 6 órán keresztűl bolyongtunk a dög melegben mivel szobát sem bíztosítttak a transzferig...csomagjainkra szomszédos család vigyázott..szóval alig vártuk, hogy itthon legyünk!!
Újra indítottam a vonalzómat csak most 36 napos ciklussal..drága Benita nebánkódj...szerintem ez a hónap már a miénk lesz !!..érzem :D
Adri,Vitte,Luisa GRATULÁLOK nektek!! édesek az uh-os képek :D
Vio ez a kiscsaj egy tünemény!!!!
Nanett: egyél csak bátran a pocid úgy is nő ilyenkor nem számít :D :D

puszi mindenkinek..este jövök! Kép

Kép

Kép
timcsusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?