Új privát üzeneted érkezett!

Jól belecsaptam a lecsóba! :)

Szóval hali mindenkinek!

Nem hiszitek e, hogy megint bajunk van... Most meg hasmenés kínozza a lányokat :evil:

Mi ezzel küzdünk...

Meg a meleggel...

olvasgatok kicsit, aztán mars aludni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="lovaszkata"]
írta:
lovaszkata
Viszont segítséget kérnék. :!:
Norbi 3-4 napja egyórával hamarabb ébred reggel, negyed 7 helyett már negyed 6 kor :?
Próbálom visszaaltatni de nem megy, egyből feláll a kiságyba és keservesen dünnyög, nem sír, csak panaszkodik
rágja az ágy keretet :? :evil:
Adok neki enni mikor meglátja a cumisüveget, remegve nyúl érte, és úgy eszik mint akit éheztetnek. :shock:
Olvastam a suttogóban, hogy 8-9.hónapban ez lehet fejlődisi ugrás is, nagyobb étvágy, álmatlanság,
több inger éri...stb.
Tegnap már több tápszert adtam este is reggel is, már 230ml-t megeszik :wink:
De ma is korábban ébredt és éhes volt....bizti éhes mert ahogy megeszi utánna vissza tudom altatni
és még alszik negyed 8-ig :shock:
Mit tegyek? Adjak neki napközben is (pépet)többet enni?

Kata, szerintem melege van és szomjas. Probáld meg, hogy inni adsz neki. Most nagyon meleg éjszakák vannak... És a tápi neki szörpi is, de ha pl egy grillcsirkével mennél be reggel, lehet, hogy nem kérné ;)

Szóval ha nyög, vigyél neki inni, és utána poposimi, visszafektetés, hátha bejönn...

:)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="borkaby"][ írta:borkabycolor=orange]TOMI FELÁLLT NÉGYKÉZLÁBRA ÉS PRÓBÁLKOZIK A MÁSZÁSSAL! VÉGREVÉGREVÉGREVÉGRE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/color]

Gratula :)

Komoly mérföldkő!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="lovaszkata"] írta:lovaszkata

De van jó hírem is! NORBI Kapaszkodva végigsétál az ágyában!
:lol: :lol: :lol:

Gratula Norbinak is :) Nagyon ügyes :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="sz.bettyna"]
írta:
sz.bettynaKépzeljétek Szabi az átkapaszkodással próbálkozik. Az eszem megáll! Iszonyú bátor. Bezzeg a mászást nem gyakorolja. Jöjjön csak a kánikula, csúszhat egy szál pelusban!!! :lol:

hahaha :) :lol: :lol: :lol:

kánikula hason csúszás :)

Ügyes fiú ez a Szabi :) átkapaszkodás!!!! Bori is próbálgatja, de most visszafogta magát, már óvatosabb, így inkább letérdel, és úgy áll fel megint, h jó legyen ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="ancsa123"]H írta:ancsa123ahó,

éjjel van és nem bírok aludni, pedig Linda ma kiborított. Amikor már földhöz akartam vágni egy tányért a konyhában felhívtam a férjemet, h jöjjön haza, nem bírom.
Nem lehetett letenni egy percre se, azonnal elkezdett sírni. Most már teljesen feláll a járókában, ott kapaszkodott és bőgött. Én egyrészt féltem hogy hanyattesik, másrészt sokáig nem bírom ha sír, így a saját ebédem elfogyasztása is nehéz volt.
Talán a foga, vagy a hőség, vagy a szopi lecsökkentése napi 1-re, nemtudom. De úgy olvastam mások babája is elég nyügis mostanában. Tücsök - milyen könyvet kéne elolvasnom?
A.

Ó, ezzel mennyiszer voltam így... Most csak akkor, ha sok dolgom van, és Lili is Bori is egyszerre nyúznak...

Két dolog jön be nekem mostanában:
1. ha Bori nyüszi, és anyán akar lógni, feldobom a hátamra, és teszem a dolgomat tovább....
ilyenkor jobb mozgós teendőket csinálni, lehet, hogy el is alszik :)
2. beteszem a szobájába aludni. Kap inni, cumit, és tépek is ki...

ez be szokott jönni :)

De az apa hazarendelés sem rossz, ilyenkor el kell szabadulni, ha apa átvette a terepet :) és kiengedni a tányércsapkodós gőzt :)

Kitartást :) egyre ilyenebb lesz ;) de jó ez így is ;) :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: mi használjuk a láncot, még él Bori :D

A fórummal kapcsolatban félreértés történt, gyorsan korrigálok:
tesztelni hívtalak titeket, azokat, akiknek van kedve...
Ha elkészül, és éles lesz el is fog költözni onnan... ha megszeretjük, akkor lesz rá lehetőség, hogy vip fórumunk legyen ott. De annak feltétele, hogy kezelje a képeket, videókat lehessen feltölteni, stb.
Ja és a virág szmájli :)

Valaki kérdezte, hogy költözünk-e, és én arra írtam, hogy ha akarjátok, lehet.

Mehet párhuzamosan is, meg mindegy...

Biztos, hogy el fog indulni a fórum, néhány speciális területre szeretném bevinni... remélem összejön. de csak akkor kezdek bele, ha müködik. Ennek a tesztelésében segítettetek, és remélem még fogtok is :)

Mindenkinek köszönöm, aki jött, és aki szeretne még írni oda, szívesen várom...

Ezt le szerettem volna írni, nehogy a ritkán jövésem miatt itt a félreértések elhatalmasodjanak...

:)

Remélem, sikerült leírnom, amit szerettem volna... csak mert olyan fáradt vagyok, h az orromig alig látok...

Megyek is aludni...

Jövőhéttől szabi :D

Végre ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!!

L.Kata!
Szupi az új babakocsi!!

A munkaügyi bíróságosdi tényleg költség és illetékmentes??????
(mi is megyünk asszem, tegnap jött meg a határozat a GYED- em végleges elutasításáról és már csak per lehet)

Édesapádnak a legjobbakat!!!!!!!

Timi!
Nagyon vagány Sanyika!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: épp arra gondolta, h majd a fiaink gyereke nézegeti ezeket a képeket, vajon mit fog szólni??... :lol: :lol:

Ancsa123!
Balcsiba lazán beviheted. Természetesen megfelelő óvintézkedésekkel!! A legjobb persze a tenger....(álmodozom.... :lol: )

Sinlac:" Ez egy rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú pép tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére. Gluténmentes diétás pép, 4 hónapos kortól adható.
Összetevői:
rizsliszt (részben maláta- és szőlőcukorrá átalakítva), szentjánoskenyérmag-liszt, növényi olajok, citromsav, ásványi sók, vitaminok. Összetevői:
rizsliszt (részben maláta- és szőlőcukorrá átalakítva), szentjánoskenyérmag-liszt, növényi olajok, citromsav, ásványi sók, vitaminok.

A SINLAC javallatai:

Allergia-megelőzés (allergi szempontjából veszélyeztetett csecsemők számára hypoallergén tápszer mellett)
Allergia-diagnósis és -terápia
táplálékallergia gyanúja esetén az eliminációs diéta része
tehéntej-, szója- és multiplex táplálékfehérje-allergia
glutén-túlérzékenység (coeliákia)
gabona-allergia
Laktóz-intolerancia (tejcukor-érzékenység)
Vegetáriánus táplálkozás"

Szupi a vonalzód!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Dalma!
Kíváncsian várom a beszámolód, milyen volt a kiruccanás!!

Borkaby!
A hízás miatt ne aggódj!!! Knstim heti max. 100g-t hízik, most 5 hét alatt 400g...rengeteget mozognak. 1 évesen 10kg körül szoktak lenni...

Ábinak nem mondtunk semmit. Nem kérdezzük pld. h kitől kaptad ezt vagy azt, így Ő sem mondja, h mama.
Bence hetente néhány órát a anyukája húgával tölt, remélhetőleg ezek a beszélgetések segítenek neki.

TOminak hatalmas gratula!!!!!!

Bettyna!
Szabi csúcs, ahogy eszik!! :lol: :lol:

Éva!
IRIGY, IRIGY............... :wink: :wink:

Macianyú!
Várjuk a híreket a legkisebb topicbabáról!! :)

Rólunk: Tegnap voltunk tanácsadáson. Konsti 5 hét alatt 400g-t hízott, most 8420g. Nőni semmit, maradt 70cm állítólag......kételkedem, mert abban a "vájúban" ordított így nem hiszem, h pontos lenne a mérés.
1 évesen meg kell műteni a köldöksérvét.... :cry: :cry: :cry: Részleteket majd azz egy éves státuszon beszélünk meg, de Bence szerint ambullánsan megcsinálják....
Kaptunk beutalót szemészetre (kíváncsi vagyok mikorra lesz időpont), és pisit is kell vinni a laborba. Ez már az egy éves státuszvizsgálathoz kell.

Doktornéni nagyon dicséri, csodásan fejlődik minden szinten.
Tegnap már kapaszkodás nélkül is felállt, széles terpeszben, de egyedül :D Viszont mindent töm a szájába.......két fogunk van még mindig, de néha a fa járóka szélén dörzsöli az ínyét.....Valamikor csak kíbújnak azok a babfogacskák!!!

Ábel így 3 évesen 103cm és 17,5kg. :lol: Kaptunk igazolást, h mehet oviba, mire a doktornéni: ezekkel a méretekkel iskolába is mehetne...." :lol: :lol: :lol:

Étkezés: Konsti rengeteget eszik, mégis alig hízik....
Pld:

6:30 300ml tápszer
9:30 200gnyi gyümölcs+kekszmorzsa vagy joghurtból pép
12:00 200g nyi főzelék
12:30 200-250ml tápszer, csak hogy elaludjon
16:00 200g nyi gyümölcs
19.00 200g nyi főzelék
20:30 300ml tápszer

Ebben a melegben megiszik 100-200ml vizet is és napi gy háztartási kekszet is elrágcsál.... (ja és homokot..sokat :evil: :evil: :evil: :wink: )

Doktornéni azt mondta, próbálhatjuk a sárgabarackot újra....

magamról:
Volt egy kis kiborulásom a hétvégén: DR ZSuzsu diagnosztizálta magát: "gyesbetegség".....Nálunk apa nagyon sokat segít, főleg a házimunkában. Ő mosogat, porszívózik, takarít, főzni is szokott én meg a fiúkkal vagyok, főzök, mosok, vasalok. Na ebből lett kicsit elegem, h napi 24 órában gyerekezek.... IMÁDOM!! a fiaimat, de néha jó lenne kicsit mást is csinálni. Bence elsőként úgy reagált a balhémra, h menjek el valamelyik barátnőmhöz két hétre........na neeeeeeeeeee......megmondtam a véleményem, aludtunk rá egyet és most az van, h ha apa hazajön Ő gyerekezik, etet, altat, fürdet, játszótér......anya meg háziasszony...........így nem kell éjjel főznöm, vagy éppen hajnalban vasalnom....Még azt kell valahogy elérnünk, h jusson idő a gyerekekre, a háztartásra és a négyesben töltött idő is beleférjen a napunkba.....
Ma pld. estefelé megyünk a barátnőmmel a varrónőhöz. vettemmacikás anyagot, Ábelnek lesz belőle oviszsák. A fiúk lesznek a fiukkal :lol: (a barátnőm fia 2007 szilveszterkor született ) Viccesen mondtuk, h kirittyentjük magunkat és hajnalig haza sem jövünk... :lol: :lol:

kánikula:
nálunk is nagyon meleg van. 7-9:30-ig játszótér (6-kor kelünk, készülődés, reggeli és irány a játszótér)
9:30 tól az udvarban, árnyékban (talán ma már pancsiznak a kismedencéjükben)
11:00 bejövünk és ebédig elvagyunk. Ebéd, alvás.
16 körül kelnek, uzsi, játék és 17 kürül megyünk ki ismét, egészen 19 óráig. Ha dolgom van apa van velük én mg akkor csatlakozom, ha kész az egyéb dolog.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönöm lányok a kedves, együttérző szavakat!
Picit már megnyugodtam.
De nagyon jár az agyam hogy írok az Ombucmannak (jól írtam? :oops: )
Leírom az egész storyt. még azt is hogy az apunak 2 felesleget műtétet is csináltak, műhiba perbe mégse mentünk.
Sőőőt, 4 munkás SZJA-val fizetett éve nincs regisztrálva a tb-nél, ennyirel kevesebb nyugdíjt kapott eddig is :twisted:
Ők hibázhatnak????? :( :twisted:
Most meg így bánnak velünk..... :roll: Betelt a pohár! :twisted:

NyMalac....szoktam itatni Norbit éjjel, először azzal próbálkoztam, csak utánna etettem meg. :?
De még mindíg nem tudom miért volt ez a korán kelés napokig, de mára már megoldódott...köszi! :D
Nagyojn sajnálom hogy megint betegek vagytok??? :(
Hol szedték össze a hasmast? :?
Nem írtad meg, hogy megkaptad e a Cd-t?

Zsuzsu...igen,illetékmentes a munkaügyi bíróság! :wink:
sok sikert!
Húúú-ha Konsti tényleg sokat eszik! :shock: :D De na aggódj, biztos lemozogja!Nem????

Kép
Kép
lovaszkata

Macianyu.....drukkkk Zengő külön-szoktatásához! :D Lehet hogy kicsit most nehezebb nem?
most lehet nálatok jelentkezik a szeparácios szorongás. :lol: :roll:
Ügyi kislány, remélem hamar megszokja az új helyét.
Én is várom a kishugiról a híreket! :lol:
AFP lesz? Őrület hogy rohan az idő, már mindjárt a felénél jársz! :shock: :D

Meleg...mi se bírjuk! :roll: De hááát, ennek van itt az ideje.
Megragasztottuk a medencét is, remélem már tudunk benne fürödni! :)

Kép
Kép
lovaszkata

Ja és még az étvágy-ról... Norbi is rosszul eszik 2 napja. :?
Főleg tápszert nem akar enni, pedig eléggé lehűtöm neki.
A 230ml helyett csak 100-120 ml eszek reggel is este is :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok!

köszi a hiányolást. őrület van, sosem jutok ide! még olvasni sem :(
Dorka most is ölben....vállaltam napi 1-2 óra munkét, szóval ha a kisasszony végre alszik, akkor igyekszem melózni.
hiányzik a csacsogás, még igyekszem jönni és beszámolni- semmi extra, csak nappal állandó babázás, etetés, játék, most is harapdál már- így jelzi legújabban, ha éhes :)

mennem kell. :(

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

LK: :) nem tudom hol szedtük össze, de borzalmas... mikor már azt hiszed ok, akkor jön még egy híg kaki :(

Szerintetek a hasmenéses ehet sinlac-ot????

És szerintetek a silvernano folyadék, amit emberi fogyasztásra ajánlanak, adható a piciknek? Tök jó lenne a fertőtlenítő, természetes antibiotikum hatása miatt....

Peva: de jó látni téged :) Mit dolgozol? Nekem sincs időm semmire sem... Olyan rossz érzés :( Úgy hiányoztok...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Jajj de bunkó vagyok!!!!!!

Már mikor megérkezett a CD, és mindig elfelejtem megköszönni Katának!!!!

LKata, nagyon szépen köszönöm!!!!!!

Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nymalac, ha jól láttam, a Sinlac rizs alapú, ami a legjobb hasfogók és tisztítók egyike, úgyhogy biztosan jó a hasmenésre. :wink:

Kép
szöszke

NyMalac...na nem azért kérdeztem a cdt, semmi baj, csak már féltem hogy nem ért oda épségben. :)
Örülök hogy odaért!
silver-es dolgok nagyon jók! Mi azt is a flavin7-től rendeltük. Én még a kutyusom torokfájására is azt adtam.
Mivel tök természetes anyag, szerinzem adható gyermekeknek is, csak negyed annyi mennyiségben. :D
De a neten nincs róla infó? Esteleg nézd meg a Vita Christál termékek oldalán.
Aztán lehet ha csak a google-ba beírod a nevét úgy is megtalálod. :wink:

Peva...jó hogy benéztél! :D Ha lesz időd mesélj miket tud már Dorka? :D

Ildi...mizu veletek? Hogy bírja a vérnyomásod ezt a kánikulát? :roll:
Nem is írtad Balatonra hová mentek nyaralni?Vagy lehet én maradtam le? :oops: Teljes ellátás?
Mi augusztus 6-10 ig nyaralunk egy rövidet Mezőkövesden! :D

Ja, és lehet kapok kölcsön utazóágyat is! :lol: Ezen izgultam hogy fogunk majd aludni. :?
Mert most nincs pénz egy ágyra. :(
De így ez is megoldódni látszik. :lol:
Tényleg szerintetek érdemes venni a kicsinek karúszót, vagy ilyen beleülős úszógumit????
azt még jövőre is használná, nem?

Marek...hol vagy? Bori hogy van? Evéssel hogy álltok?

Kép
Kép
lovaszkata

Kép
szöszke

Kép
szöszke

Lkata, szerintem karúszót akkor érdemes, ha már egyedül variál a vízben, mert addig úgyis fogjátok, de ártani biztos nem árt, ha van rajta. A beleülős úszógumi jó ötlet!

Kép
szöszke

Külömben azt néztem hogy már csak a fele csapat aktív fórumozó! :(
eltüntek jó páran....Napsugár? Handrea? Pedro? Vikcy?
Sajnálom, mert kiváncsi lennék mi van velük :roll:
Tercsimamával is mi lehet??? :( szegény, remélem már felépült a betegségből, és remélhetőleg vállalhatmég babát. :roll:
Nem tudtok róla?

Kép
Kép
lovaszkata

Szöszke, köszi! Szerintem is az úszógumit ki tudnánk használni.
Ja, akrtam mesélni neked, hogy Norbi tök szereti azt a Biopont-os kukoricapelyhet!
Minden másnap adok neki a gyümihez keverve, és még kicsit összetöröm :wink:

Na, megyek salátaf.et csinálok Norbinak. Reszelek hozzá egy pici f.hagymát is. :)

Kép
Kép
lovaszkata

Kata,
nálunk is visszatért a jó alvás, viszont nálunk se csúszik a tápszer. Hihetetlenek ezek a kölykök mennyire egyformán reagálnak a korukra az időjárásra vagy ki tudja mire :) Viszont vizet most iszik többet, ha már tápszert nem...

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika....hát igen, de ez legalább megnyugtató hogy más gyeremeki is ilyen...tudjuk hogy nem beteg...
csak épp zavarja a meleg, vagy épp sok inger éri vagy csak mert feljlődik, változik. :wink:

Voltam turizni, szép lassan összegyűlik Norbikának az őszi ruhatára! :lol:
Néha ki lehet fogni,490 ft-ért olyan szupi kantáros nacik vannak! :shock: :lol:
Na jó van egy virágmintás, az kissé lányos, de olyan jó anyaga van, majd itthonra jó lesz.
Kép Kép
Na milyen?

Kép
Kép
lovaszkata

Már megint csak magamba beszélgetek én itt? :oops: :roll:

Amúgy tök finom a salátafőzelék fokhagymával. olyan lett mint a mi kelkáposztafőzelékünk. :wink:
mikor kissé meghűlt reszeltem rá egy kis sajtot, és úgy kanalaztam hogy pici sajtreszelék mindíg került a kanálra. :lol:
Nagyon ízlett Norbinak!Próbáljátok ki! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Ildi!
Nagyon nagyon sok boldog szülinapot!

Mesélj mivel töltötted a napot, ajándék stb!!???

Kép
bettike
Eger

Ildi...én is én is......BOLDOG SZÜLINAPOT kívánnék! :D

Nah, mennem kell, kicsi fiam hív!

Kép
Kép
lovaszkata

Azt hiszem hamarosan Máté is mászik, ma ugyanis egész nap térdezett! :oops: :lol: :lol: :lol:

Én meg banános "tejbe"rizst adok Máténak ha felébred! Ez is kafa étel!
Reggelire meg már "lekváros" kiflit eszik! :lol:
Lekvár - bébiüveges szilva kifli belsővel!
Kipróbáltuk a sajtot is nem volt vele gond! És a sima túróval sem! Lehet lassan ismét megpróbálom a joghurtot is majd! :roll:

Akartam én is láncot, de paraapa nem engedi, viszont valószínű lesz tanuló kutyánk! :lol:

Lkata! Szerintem nem lányos! Anyum is szerzett már egy pár kantárosat az őszre! Turiból tényleg jókat lehet találni és állítólag egészségesebb a használt gyerekruha! Valahol errefelé olvastam róla pedig! :lol:

Nymalac! Én nézegetem mostanság a másik topicot is de rajtam kívül 1-2 napja sehol senki! :roll:
Alváshoz! 2 éjszaka nem volt sírás és ma éjszaka már 5 órát aludt a kiságyban! :oops: :lol:

Beleülős úszógumi! TUTI, Mátéval próbáltuk! Nagyon okos volt aki kitalálta! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hétfőre kaptam időpontot HPV tipizálásra, és egy nagyon jóképű, fiatal doki fogja csinálni...nagyon izgulok, mert olyan ciki lesz velem egykorú, vagy még fiatalabb dokinak kitárulkozni. Hozzá vagyok szokva az én kis pocakos, aranyos 60 év körüli dokimhoz. :D:D

Kép
szöszke

Bettike, "lekváros kenyér" hahaha. :)

Gergő szinte egész nap egyedül játszik. Annyira örülünk neki!!! És bőszen gyakorolja a hason csúszást.

Kép
szöszke

Ildi, Boldog szülinapot!

Kép
szöszke

Szöszke...nekem fiatal dokim van, és ráadásul elég jóképű! :oops: :D
Nála szültem, és ő volt a dokim végig a vetélésem óta, először tök ciki volt, mert szégyeltem a puhos testem :oops: :? ,
de már nem érdekel.
Az egészséges orvos nem úgy néz rád! :wink: Nyugi!
Drukkolok hogy jó legyen az eredmény!++++++++++++++ :D

Most jöttem meg spinningről, most annyira jól esett. képzeljétek kinnt tartottuk a levegőn, van egy terasz
és kitoligáltuk a bringákat, a magnót....stb...és úgy tekertünk.
600 kalóriát égettem el :lol: de hazajöttem és benyomtam egy rizskót :oops: :roll: az akkor mínusz....2-250 kalória :(

Norbika ma késő délután fürdött a medencében, nagyon élvezte! :D Utánna aludt 2 órát! :shock: :D
Úgy néz ki sikerült megragasztani a medencét, remélem kitart nyár végéig. :roll:
Na, megyek tusolni, és elrakom magam holnapra.....jaa nem is,
még a férjemnek ígértem egy maszírozást! :lol: :lol: :oops:

Jó éjt!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok,

jajajajajajajjjjjjjj, annyit írtatok megint és én képtelen vagyok normálisan reagálni, ömlik rólam a víz. Tudjátok hány fok van most itt??? 30,2 !!!! :shock: Szegény Lotti már többször felsírt, tiszta víz a kis feje :roll:

Köszi-köszi a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Hát mit ne mondjak, nem úgy telt, mint anno gyerek nélkül, igazság szerint észre se vettem és elment a nap, viszont csodaszép ajcsit kaptam Zolitól :lol: A mobilomat lecseréltük, kaptam egy nagyon csajos, nagyon szép Samsung telót és fagyitortát ettünk :lol:
Hétvégén meg szülőkhöz megyünk, szombat enyém, vasi Zolié, úgyhogy már be is vagyunk táblázva szokás szerint.

Amúgy Lotti se eszik túl jól (ciciből se), viszont sokat iszik, tuti a meleg miatt, hiszen nekünk sincs túl jó étvágyunk (legalábbis én ma alig ettem valamit) ilyen dög melegben :?

Na egy gyors reagálás (bocsi, nem megy külön-külön, mert már megyek is mindjárt aludni),

Salátafőzelék, pont úgy csináltam, ahogy te Kata, csak fokhagymát nem raktam bele, nagyon fini lett, viszont Lotti kitolta a nyelvével, mert a sajt, amit ráreszeltem, neki már túl darabos volt :roll: Semmit nem eszik meg igazán, ami darabos, úgyhogy marad a trutyizás ezerrel.

Irigy-irigy a medencés babák miatt!!!!!!!!!!!!!!! Lotti szenved egész nap :? Tegnap levittük sétálni 7-kor, de iszonyat meleg volt, mire hazaértünk, ömlött rólunk a víz, úgyhogy ma itthon kuksoltunk :roll:

Úszógumi, én olyat veszek majd, amibe bele tud ülni, remélem bejön majd neki a Balcsi (nem úgy, mint a kád, azóta nem próbáltuk, Anikó, köszi a tippet!)!

Balcsi, Kenese, magánszállás, szuper ház (Zoli kollágájának családjáé), önállátás, 6 felnőtt 1 Lotti :lol: Nagyon várjuk, júli 31-én megyünk egy hétre.

Betegségek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turit imádom, cukik a cuccok!

Új fórum, nekem tetszik az is nagyon, csak egyszerűen itt sem tudok már képben lenni, amit nagyon sajnálok, mert régen mindig tudtam napi 3szor is jönni akár, de most örülök, ha este ide kerülök, de azért próbálok jönni folyamatosan.

Rólunk, Lotti nagyon izgága, egész nap meg sem áll, még így, a melegben is aktívkodik, feláll mindenhová, ma kb. 10 másodpercig állt egyedül, minden kapaszkodás nélkül :shock: Nagyon úgy érzem, hogy hamarosan elindul :roll:
Ha kimegyek a szobából, jön utánam, ha vécére megyek, már áll fel ott is (nyitott ajtónál szoktam, mert tavaly beragadt a konyhaajtónk és még jó, hogy nem voltam bent, mert be kellett rúgni Zolinak, amikor hazajött a melóból, azóta parázok), ha a konyhában vagyok, mászik a lábamon, viszont ott veszélyes, ha nem fogom, eldőlhet, olyankor ágyba teszem játékokkal, de továbbra is tojik rájuk olyankor, addig hisztizik míg be nem megyek. Amúgy agyra még mindig nem gyúr túl sokat, inkább mozgásra, de a múmúmú boci szomorú tehenet valahogy mindig megtalálja, hápikacsát már nem :roll: De nem sürgetem, mondok neki mindent, mint te Bettike, mert én is nagydumás vagyok, de valamikor már arra sincs energiám (főleg most, hogy ilyen meleg van) és csak ülök és nézem, hogy meg sem áll a kis sajtkukac :lol:

Ennyi van csajok, próbálok jönni, mindenkinek kitartást a meleghez, a betegeknek jobbulást (családtagoknak is), az eltünt fórumtársak egy-egy szó erejéig jelentkezhetnének, pl. Lihn is eltünt, Kincs alias Kalózlány is, nem is tudom, mi lehet a babájával, tud-e már aludni, Tercsi és volt egy Babe-nk is Liza babával . . .

Jó éjt mindenkinek!!!

Remek a hangulatomtomtomtomtom, ma van a szülinapompompompompom :lol: (Alma együttes, valaki ismeri? szoktam Lottival hallgatni az egyszervolt.hu - n, szereti nagyon)

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!!

Ildi!
Kép

L.Kata!
Köszi !!!
Bizony, nagyon sokat mozog Konsti.

Azért érdekelne mit irtál és főleg mit válszolnak az "illetékes elvtársak"!!

Nagyon szépek a rucik, énis szoktam kissé csajos holmit venni a fiúknak, főleg a pirosat szeretem....

Szöszke!
MInden jót kívánunk hétfőre!!
Az Én nőgyogyim is fiatal, szőke.....szőke hercegnek hívják bennt....nála szültem a fiaim. Persze az a fontos, h kedves, emberséges orvos és igazán elhivatott.

Gergőnek csúzda?? :lol: :lol:

Tegnap mi is pancsoltunk kinnt, azt hittem Konsti majd sír (bent csak lavórban lehet fürdetni), de nem. Nagyon tetszett neki a pancsi.

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép
Kép

és egy bónusz:
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jaj Zsuzsu....nem tudom írtam e? :oops: ....BOLDOG SZÜLINAPOT ÁBELNEK! :lol:
Nagyon édesek a képek, olyan jó őket nézni ahogy együtt játszanak. :D
Mindíg ezen filózom mostanában, hogy lehet megosztani azt a szeretetet amit az ember az első szülött
gyermekének ad :roll:
Én úgy szeretem norbit hogy el se tudom képzelni hogy fogom majd szeretni a másodikat is?
Úgy értem...hogy lehet egyformán szeretni? :roll: Az jön magától?

Ildi....szegények...nincs teraszotok sem?Hogy csinálni egy lavórba vizet Lottinak? :?
Valóban szerencsés akinek kertje van.
ALMA EGYÜTTES! :D Ne is mond Norbi már függő! :lol:
Ha ideültetem az ölembe már remeg hogy intítsam el a zenéit.
Én a youtube-on szoktam lejátszani a Ma van a szülinapom, Minimax-ot(ez most új) jó színes a videoklippje!
Kedvenc még a 100folk celziusz-tól a Paff a bűvös sárkány, és a Ici-pici mese :lol:
Úgy figyeli, meg se mozdul...nagyon tetszik neki! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Kicsi fiam ma 9 hónapos!
Ja, és pont 40 hetes lesz ma 17óra 45 perckor! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Zsuzsu...azt akartam még, hogy egyenlőre nem írtam levelet senkinek, majd okosan megfogalmazzuk közösen.
Egyenlőre el vagyunk foglalva apu ápolásával. :(

Hááát, Csajok, én soha nem gondoltam hogy ez az övsömör ilyen fájdalmas dolog. :cry:
Állítom rosszabb lehet mint a vesegörcs. :roll: Napi 2-3 alkalommal van nagyfájdalma apunak 5-10percen keresztül,
amikor nagyon jajjjgat és ájulás kerülgeti! :cry: :cry:
De folyamatosan fáj neki a szeme, hőemelkedése van.... :(
Borzalmas fájdalom van a fejében(illetve mindenkinek ott ahol ez a virus jelen van, ez idegherpesz/gyulladás).
Minden együttérzésem azé akinek már volt vagy van ilyen. :(

Kép
Kép
lovaszkata

Anyukám ma lenne 60 éves. :cry: :cry: :cry: :cry:
Most beszéltem nagyival (aki 2 és fél hét múlva lesz 86 éves) és szegény nagyon ki van borulva...

Kép
szöszke

Szöszke,
nagyon sajnálom :( Én nem is tudom mihez kezdenék anyu nélkül : (

Kata,
megnéztem a szülinapos videót, tényleg tök jó! :) Ha Pálmi felébred megnézetem vele! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Kata,
gratula Norbinak a 9-hez! :) Én is pont gondolkodtam rajta, hogy mikor betölti kedden a 9 hónapot Pálmi, akkor pont annyi ideje lesz kint, mint amennyi időt töltött bent a pocakomban :)

Kép

Kép
sz.veronika

[quote="szöszke"][ írta:szöszkeb]Nymalac, ha jól láttam, a Sinlac rizs alapú, ami a legjobb hasfogók és tisztítók egyike, úgyhogy biztosan jó a hasmenésre. :wink:

:) köszi :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="lovaszkata"][ írta:lovaszkatab]NyMalac...na nem azért kérdeztem a cdt, semmi baj, csak már féltem hogy nem ért oda épségben. :)
Örülök hogy odaért!
silver-es dolgok nagyon jók! Mi azt is a flavin7-től rendeltük. Én még a kutyusom torokfájására is azt adtam.
Mivel tök természetes anyag, szerinzem adható gyermekeknek is, csak negyed annyi mennyiségben. :D
De a neten nincs róla infó? Esteleg nézd meg a Vita Christál termékek oldalán.
Aztán lehet ha csak a google-ba beírod a nevét úgy is megtalálod. :wink:

Peva...jó hogy benéztél! :D Ha lesz időd mesélj miket tud már Dorka? :D

Ildi...mizu veletek? Hogy bírja a vérnyomásod ezt a kánikulát? :roll:
Nem is írtad Balatonra hová mentek nyaralni?Vagy lehet én maradtam le? :oops: Teljes ellátás?
Mi augusztus 6-10 ig nyaralunk egy rövidet Mezőkövesden! :D

Ja, és lehet kapok kölcsön utazóágyat is! :lol: Ezen izgultam hogy fogunk majd aludni. :?
Mert most nincs pénz egy ágyra. :(
De így ez is megoldódni látszik. :lol:
Tényleg szerintetek érdemes venni a kicsinek karúszót, vagy ilyen beleülős úszógumit????
azt még jövőre is használná, nem?

Marek...hol vagy? Bori hogy van? Evéssel hogy álltok?

Kata: én adok kölcsön neked utazóágyat :) Csak vegyétek fel valahogy nálunk :)

És karúszót is tudok kölcsönadni, ha megtalálom ;)

És szerintem a beülős és az X-es úszógumi is tuti, bár Bori utálja a beülősét, de az X-eset szereti... A Beülőset is kölcsön tudom adni, ha szeretnéd, van egy napernyő a tetején ;) és kormány és duda is van rajta ;)

Nekem van ez a silvernano, és most mertem belőle előszőr inni, pedig rá van írva, hogy napi adagolása 20-50ml.... de nem mertem eddig. De ez a hasmars!

Akkor adok a kislányoknak is, hátha rendet tesz a pocakban... :D

Köszönöm szépen!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

[quote="bettike"]A írta:bettikezt hiszem hamarosan Máté is mászik, ma ugyanis egész nap térdezett! :oops: :lol: :lol: :lol:

Én meg banános "tejbe"rizst adok Máténak ha felébred! Ez is kafa étel!
Reggelire meg már "lekváros" kiflit eszik! :lol:
Lekvár - bébiüveges szilva kifli belsővel!
Kipróbáltuk a sajtot is nem volt vele gond! És a sima túróval sem! Lehet lassan ismét megpróbálom a joghurtot is majd! :roll:

Akartam én is láncot, de paraapa nem engedi, viszont valószínű lesz tanuló kutyánk! :lol:

Lkata! Szerintem nem lányos! Anyum is szerzett már egy pár kantárosat az őszre! Turiból tényleg jókat lehet találni és állítólag egészségesebb a használt gyerekruha! Valahol errefelé olvastam róla pedig! :lol:

Nymalac! Én nézegetem mostanság a másik topicot is de rajtam kívül 1-2 napja sehol senki! :roll:
Alváshoz! 2 éjszaka nem volt sírás és ma éjszaka már 5 órát aludt a kiságyban! :oops: :lol:

Beleülős úszógumi! TUTI, Mátéval próbáltuk! Nagyon okos volt aki kitalálta! :wink:

Mászás :)

Tanuló kutya :) én is szemezek vele :) talán karácsonyra ;)

Paraapa :D

Topik: köszönöm, még én is csak olvasni mentem legutóbb mert a nyakamra jár a fél világ a kataboltja rendelések miatt. Ma pl 3 kisgyerekes család tette tiszteletét nálunk :)
Amúgy a topik nemsokára átköltözik a zoldbolygo.hu-ra, ami az én sk webem ;) és ezerrel dolgozok a képfeltöltési hiba kiküszöbölésén és a szmájlik kedvesebbé varázsolásán :)... ha ez megvan, akkor az alapverzió elindul... :) Akinek van kedve irogatni oda, azt majd szívesen és tártkarokkal várom :D

És a háti babák anyukáinak üzenem, hogy terveztem egy marha klasz közös esőkabátot háti hordozáshoz, most készíti el a lány, és ha készen van, ennek sokkal jobb ára lesz, mint a kapható mam márkájúnak ;) Ha valakit érdekel... ;)
Most vette le a méreteimet :D
Nagyon izgi...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildinek és Ábelnek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Alma együttes :D

medence parti :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Mi az a tanulókutya? :shock:

Nyugtonmalac,
engem érdekelne a beülős napernyős úszógumi! Akár meg is venném, ha nem kell Borinak!

Kép

Kép
sz.veronika

Ő a tanuló kutya:

http://www.globalplaza.hu/uzlethaz/csillagvar-bevasarlokozpont/termek/jatek_fiser-price-tanulo-kutya

Kipróbáltuk! :lol: Tegnap óta ez a favorit! Máté már most oda van érte! És 5ezerért meg is érte! Barátnőmék kislánya 3 éves lesz és még mindig szereti, nekik is megvan már születés után nem sokkal! Zenél és olyan édes volt Máté, ahogy nézett, hogy azokat a dalocskákat tudja a kutyus, mint anya! Talán ezért tetszik neki ennyire! :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

NyMalac...igazán nagylelkű és kedves vagy, de utazóágyat kapunk kölcsön a barátnőméktől, szinte már biztos. :lol:
Úszógumit meg vennem kéne, hisz az kell jövőre is. :D
De kedves a felajánlásod, köszi! :D
Amúgy az X-es úszógumi milyen? Erről nem igazán hallottam.
X alakú?...gondolom :oops: :wink:

Bettike...jó ez a tanuló kutya, bár ami ár a neten van (9990ft) az kissé húzós. :roll:
Ennyiér ne tanítson. :? de ha 5000ft-ért vettek az már jól hangzik :D

Mennem kell, ma én főztem. Gyors eszünk, aztán Norbi is ébred és enni fog.
Már elég ügyesen eszik a darabosabb főzelékeket! :D

Kellemes hétvégét!

Ildi...jön a lehülés! :D :!: :!: :!: Csak a nagy vihar nem hiányzik. :?

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Megint csak gors bekukk.

ISTEN ÉLTESSEN MINDEN SZÜLINAPOST UTÓLAG IS!

hőség - Itt anyuéknál is szendvedünk. Délutánonként már be kellett kapcsolni a klímát. Szabi is sokszor ébredt éjjel. Most meg már itt a vihar szele. Remélem kicsit frissül a levegő

tanuló kutya - Szabi húsvétra kapta. A legizgibb része a villogó piros szív. Pár hétig sláger volt, most már nem annyira. Csak amikor elteszem egy időre és utána újra megkapja.

kaja - amikor épp nincs dög meleg, Szabi nagyon jól eszik. Darabosat is ügyesen.Ma reggel margarinos rozskenyeret evett. A reggeli, déli, esti és éjjel szopi még megvan, de már kevesebb lelkesedéssel. Főleg, ha van valami édekes. Legyen az akár kutyaugatás is.

úszsógumi - Szabinak van keresztes beülős, nagyon szeretjük, csak figyelni kell nagyon, mert simán be tud borulni vele.

Kata - jobbulást apudnak! Nyugdíj téma - felháborító!!!!!

Szöszke - anyud :cry:

Ny.malac - hogy vannak a csajok? Próbálok lépést tartani veletek mindkét fórumon.

Rólunk - Szabi mostanában megint anyafüggő. Sokszor semmi más nem jó, csak rám mászni. Ez elég kimerítő, de majd csak elmúlik megint. A négykézlábazást csak arra használja, hogy felüljön. Úgy eljátszik egy ideig. De ha elgurul a labdája vagy bármi,akkor mutogat, meg magyaráz neki, hogy jöjjön vissza. Ha nem, akkor talál mást, amivel játszhat vagy jön rám mászni. Lustika a drága. Az álldogálás viszont annál jobban izgatja. Mindenhol feláll, ellépeget, átfog. Néha már túl bátor is.
Azóta is itt vagyunk anyyuéknál, most már több mint 1 hónapja. Júli utolsó hetén megyünk mi is Balcsira - Csopakra. Az augusztustól már előre félek - támad a parlagfű! Asszem a jövő héten elkezdek szedni valami homeós megelőző cuccot.
Megvettük mi is az autósülést. Hosszas tipródás után Maxi cosi lett.
Még szojuk mindannyian. :)
Akire nem reagáltam, bocsi

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Na, ezt a vihart is túléltük. Szerencsére itt nem volt jégeső, mert féltettem az autót. :(
1 óra alatt 10 fokot esett a hőmérséklet, most már nem kell a ventillátor.

Szbettyna, csináltam én is palackból meg pénzből csörgőt! :D:D Nagyon szereti Gergő. :wink:

Kép
szöszke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?