Új privát üzeneted érkezett!

Akarok venni az előszobába valami egyszerű fogast és cipőtárolót, hogy ne úgy nézzen ki állandóan, mintha bomba robbant volna.
De a végleges bútort majd csináltatni szeretném pár év múlva, ha már arra is lesz pénz, mert most ez a legekvésbé fontos.
Kinéztem egyet az Ikeában, de a páromnak nem tetszik. Szerinte nem illik a lakásunkhoz. Amiben részben igaza van, de ennyi pénzért nem kapunk ilyet máshol.

Mi a véleményetek róla?

Kép Kép

Bár a kép nem az igazi, mert a valóságban egyforma a színe. A polc 13 a cipőtartó 15 ezer. Mindkettőből kettő kellene. És tömör fenyő, nem bútorlap.
Vendég

Szerintem jól néz ki, és valóban nem drága.
És ha később majd újat szeretnétek, ezt akár garázsba, pincében is használhatjátok.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Igazad van!
Azon gondolkodtam, hogy hova tehetnénk majd, ha lecseréljük. De a garázs tökéletes lesz. Ott úgyis mindig kell tároló hely.
Vendég

Csak egy ötlet, mert mi is így vagyunk a régi dolgainkkal.
Tárolásra még alkalmasak a ház más részeiben.

pl. pince nekünk elég nagy.
és ott van lenn régi akasztós szekrény.. apa melós cuccainak
amiket nem nagyon használ..

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok Lányok!

Megjöttem én is, csak ugya apa tegnap ért haza, ráadásul a tesómék megleptek délután, és eljöttek hozzánk, így nem unatkoztam. Úgy volt, hogy csak a mamám jön, aztán hívtam, hogy mikor ér ide, mert kimegyünk elé Danival. Azt mondta 3 felé, de majd még csörög. Erre egyszer csak... Csöngetnek, és jönnek mindannyian. Olyan jól esett!!
Aztán este fél 7 felé apa is hazaért. Nagyon fáradt volt, és amikor elmentek a "vendégek", Danit is leraktuk aludni, akkor....
Szóval értitek!? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :lol:

Hoztam képeket is.
Az én ajándékaim:

Legyező
Kép

Hűtőmágnesek
Kép
Kép

Dani ajándéka:
Kép

Aztán pár kép, azokról, amiket én gyártottam Daninak:
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Na és még pár kép a tegnapról:

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, ha kicsit sok voltam!
Majd még jövök ma, ha tudok és ígérem reagálok mindenkinek az irományára!!!
De! Amin rögtön megakadt a szemem az PICI! Az új vonalzód!!!!
Szupi! Igen pozitívan állsz a dolgokhoz! :wink: :lol:

Ja és CSUCSU!
Boldog Szülinapot!!
Kép

Kép
oriandy

Andy: Köszi :9
Aranyos ajándékokat hozott a férjed.
Amiket viszont te csináltál a csempékre azt később le lehet szedni majd?

Pici: a méhpempő nekem Aloes van.

Kép
csucsu05

picike: köszi a belépőt már be is tudtam lépni :):):) az a fránya pontocska hiányzott csak :):):):)
és ez az új vonmalzó :):):):):):)ez igazán pozitív gondolkodás :):):):)

Andy szupik az ajándékok de amit te csináltál az is nagyon jó :)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
Igen! Ezek matricafestékkel lettek készítve, így simán lehúzhatók és esetleg áthelyezhetők másik helyre. Nekem vannak már karácsonyos matricáim is, amiket tavaly csináltam, de ideén is szuperek lesznek. :wink:
Majd azokról is teszek fel képeket, ha kéritek, de most elmegyünk a barátainkhoz szülinapozni! Majd talán estére!
Pusszantás!

Kép
oriandy

Sziasztok Csajszikáim!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
MArha jól néz ki a cipőtároló és a fogas együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy!
Nagyon szép ajándékokat hozott apa nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Csucsu!

Nagyon boldog szülinapit kívánok Neked!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na két friss kép most ezekl a kedvencek :):):)
Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika: Nagyon jók a képek. Gge milyen nagy már.

Zsu: Köszi :)

Andy: Milyen nagyon ügyes vagy:) Szuperek a diszek kérjük majd a karácsonyiakat is:)

Kép
csucsu05

Nika!
Milyen szép szemei vannak Gegének :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!

nagyon szép kék szeme van Gegének!

Zsuzska!

Nekem is tetszett volna a bútor az előszobába, de Apát élőben sem győzte meg. :(
Voltunk a Kikában is, de ott sem volt olyan, ami tetszett volna. :(

Andy!

A legyező nagyon tetszik! Én is szeretnék olyat!
Nekünk a hálószobánk japán stílusú lesz. Az egyik fele már olyan, a másik oldalra még majd meg kell csináltatni a beépített szekrényt. És a laminált parketta is bambusz mintás.

Nagyon jók a matricák is!
Én is szoktam ilyeneket készíteni. Lassan el is kezdem a karácsonyiakat. Bár előbb halloweenes kellene.
Az még nem jutott eszembe, hogy amit leszedek azt eltegyem. Én minden évben újakat készítek.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dícseket! Nekem is tetszenek az ajándékok. :D

Nika!
Nagyon édes Gege! Azok a csodálatosan kék szemek..... Beleszerelmesedtem!!! :wink: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Cat!
Szerintem is zuper ez a cipő ill. kabát tartó! Nem értem apának miért nem tetszik!? :roll:

Hoztam még nektek pár képet, egyrészt amit (talán) Cat kért: apa képei Japánban - már amennyit tudott csinálni :roll:
És egy pár kép a ma estéről Danival

Apa gépe:
Kép

A felhők felett:
Kép

Tokió a buszból:
Kép
Kép
Kép

Dani:
Kép
Kép

Dani és én
Kép

Dani maszírozza anyát.... :oops: :oops: :lol: :lol:
Kép

Kép
oriandy

És hoztam a tavalyi karácsonyos képeket (matricákat), de lassan az én képeimmel lesz tele ez az oldal... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
oriandy

Sziasztok! Jó Reggelt!

Hát ma reggel is (hajnalban) pródukáltam egy ----- tesztet :oops: :cry: De most számoltam utána ha 5-én volt pém akkor ma ha a beagyazódástól számolom kb. a 8. napon vagyok tehát még van remény, ugye??? :roll:

Kép
Kép
minimano74

Először is Csucsu Boldog Szülinapot
Kép

Lányo! Nagyon jók a képek!!!

Asiye a babakocsik nagyon jók, de szerintem is elég nehéz eldönteni, hogy milyet vegyünk :roll:

Köszi Csajok hogy jött a drukk ezerrel (arik vagytok) igaz most reggel elégé elszomorodtam :roll: de probálok pozítiv lenni még igy is. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt :):):)

Gabi szerintem még akármi is lehet hiszen piri még nincs és ha 5.-én volt péd akkor kb egy két nap lesz csak pozi a teszted :):):) türelem babát terem :)

Andy nagyon ügyes vagy én nem tudok ilyeneket csinálni pedig nagyon szeretnék nem vagyok ennyire kreatív :):):)

nika70
Salgótarján

Köszi Nika!

Hát én is ebben bizakodom és ez tartja bennem e "lelket" :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Fel a fejjel!
Amíg piri nincs, addig van remény.

Andy!

Nagyon jók a karácsonyiak is.
És Dani milyen aranyosan maszíroz. :D

Igen, Japánról szerettem voltam képet. Olyan régen szeretnék oda is elmenni.

Nika!

Én úgy szoktam csinálni ezeket a matricákat, hogy za interneten keresek mintákat amik tetszenek. Azt kinyomtatom, beteszem a műanyag fólia alá és csak körbe kell rajzolni a fekete kontúrral. Másnap pedig kiszinezem.
Nem bonyolult.
Vendég

Picimami üzeni: Volt uh. Ma a 11 napon 19 mm tüszői vannak. Kap majd utrot ha késik neki :wink: Mos "apára fel" van :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Pici most küldött nekem sms-t:
"Voltam uh. Már ma a 11 napon. 19 mm tüszöim vannak. Örülök. Apára fel! Kapok majd utrot, ha késik."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek...

Gabi kitartás..ne agyalj(könnyű mondani)annál rosszabb...
Várj még pár napot :D

Ma lesz AFP eredményem..de rossz érzésem van,nem tudom miért,remélem nem gáz az eredmény....

Nagyon jók a képek :)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu na jól megirtuk Pici üzijét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Fel a fejjel!!!!!
Csatalkozom Cathez... amíg nincs piri, addig van remény :wink: :wink:

Andy!
Nagyon jók a képek!!!!!!
Én is szeretnék Japánba is és Kínába is eljutni egyszer..... olyan szép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

GAbi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pici most éppen pajzsmirigygondozóban van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!

Neked is nyugi bizti minden rendben lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Amúgy igazából most valahogy nagyon azt érzem, hogy van pocaklakóm csak még nem mutatja magát :wink: :roll: (hát remélem igazam lesz)

Kép
Kép
minimano74

Gondoltam, ha már piri ugyis elkerül :wink: majd szerdán vagy csütörtökön csinálok újabb tesztet. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Addig csak kibirom valahogy, meg vennem kell tesztet is mert elfogyott (csak a családtervezéses van) gondoltam veszek egy,kettő,.... :wink: tesztet még a gyógyszertában is.

Kép
Kép
minimano74

Jól elvagyok igy magamban, látszik unatkozom :wink:

Kép
Kép
minimano74

Igazából nem bánon, hogy nincs semmi tünetem (egyik terheségemnél se volt) de ha lenne akkor már legalább biztosabban tudnám a dolgokat. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Ha úgy érzed, hogy ott a pocaklakó, akkor ott is van!!!!!!
Mondjuk holnap reggel is lőjj egyet :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedig már olyan jól elterveztem, hogy szerdán a ++++ tesztel meglepem Páromat egy kis gyertyafényes vacsival és kis ici-pici ajándékkal :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu, úgy legyen :lol:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!

Megakartam már kérdezni, jól értelmeztem, hogy most már a Sétáló utcai könyvtárban vagy? Hogy hogy? Te akartad vagy össze-vissza helyezhetnek titeket? Na jó több kérdőjelem nincs egyelőre :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ki is töröltem a vonalzómat, hogy legyen hely az újnak :wink: (Nagyon Remélem)

Kép
Kép
minimano74

Kép Kép

Ezek remélem hamarosan aktuálisak lesznek, mondjuk egy-két nap múlva. :wink:

Na jó most már befogom a szám (kezem). :wink:

Kép
Kép
minimano74

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, a Sétálóban vagyok és nagyon jól érzem magamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy ennyit helyettesítettem az utóbbi időben, a főnökömön múlt.
Az meg, hogy áthelyeztek, az meg attól, hogy már elég kicsi a forgalom két embernek.... a főnököm szerint :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ami igaz is.... amíg jönnek a csoportok év közben, addig van élet.... de már régóta nincs az a nagy forgalom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oké akkor már mindent értek, már nincs több kérdőjelem egyelőre :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu te mész mostanság dokihoz?

Kép
Kép
minimano74

Melyik dokihoz??? Nődoki????
NEm tervezem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, amúgy a berendezett szoba persze csak a képzeletemben él még :lol: :lol: :lol: :lol:
De nagyon szép vidám színei lesznek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen arra gondoltam. Te most hogy állsz a nődokival, nem kell menned? Én gondoltam, ha most netán nem kerül el piri akkor elmegyek a nődokihoz ahová Csucsu is jár, hogy hátha csináltat nekem is hormon viszgálatot.

Kép
Kép
minimano74

Ne éld bele magad,hogy eggyik terhességednél se volt tüneted most nem lesz... :D
Én ezzel a pirinyóval annyira megküzdöttem,hogy ha nem velem történik el sem hiszem,hogy ennyire padlóra küldi az embert...

De a lényeg,hogy végre +++++legyen a teszt,és ha úgy érzed tuti!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Remélem Törpiri :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Én is csak ajánlani tudom a dokit, egy tüneményes ember :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Három hete voltam nála :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?