sziasztok!
megpróbálok reagálni az írásokra, elnézést előre is ha valamit összekeverek vagy kihagyok csak még nem igazán megy ez nekem na meg amúgy is rövid az agyam
de azért örülök hogy gyarapszunk, és biztos össze is fogunk rázódni
és talán a régiek is csatlakoznak
Rolta
nagyon édes a kishapsi
én sajnos már nem szoptatok, de nálunk is volt olyan hogy néha nem kellett neki a bal cicim, és azzal volt is az elején bajom mert bekeményedett meg fájt, szóval lehet abból máshogy jött, és amikor leszokott a szopirol akkor is arról szokott le előszőr,
a hozzátáplálás nekem is hottentotta

én is össze vissza olvastam, eleinte össze vissza adtam neki amit lehetett kapni 4 hósnak, de csak pár kanállal, szóval semmi logika meg ilyesmi nem volt benne, néha jobban ette néha nem, aztán amikor 6 hós lett akkor valamennyire beállt, nem főzők neki, így készételt kap délben egy felet eszik meg, délután riszpépet kap, a többi még táp, nekem a doki meg az egyik védőnő azt mondta gyümölcsöt két kaja közt adjak csak neki, úgyhogy mivel amugy sem eszik túl sokat egyszerre így ha úgy jön ki akkor kap gyümit de nem kaja helyett,
na inni pl. nem szeret ő se, egyenlőre az van hogy ebéd után kap vizet csőrős pohárból és nagyon élvezi a dolgot de csak akkor issza meg ha véletlenül lenyeli inkább kifolyatja és jókat nevet rajta, szóval szájat mos

így teát se kap, nem tudom mikor fog tudni inni, cumisüvegből meg nem szeretném neki adni mert így se mindig akar enni rendesen nem akarom összezavarni
Andi
látom Balázs se nagyevő, a sedatif tényleg jó meg van egy másik győgynövényes szer én azt szoktam "szedni" ha ilyen bajom van Nerveltpflege a neve
én se szeretem ha előbb alszik el a férjem, úgyhogy adj neki kávét
azt még megjegyezném hogy irigylésreméltó rend van nálatok, nálunk nem készül olyan kép ahol ne lógna be az vagy az, de én lusta is vagyok meg valahogy nem is megy nekem ez a rend dolog, bár az tény hogy a férjem is rendetlen na meg a kutyánk is, én meg már rég úgy döntöttem nem fogom magam alárendelni a rendrakásnak, de attól tartok muszály lesz ha Éda elindul, kicsi a lakésunk és sok homit halmozunk fel, izgi lesz
Timi
gratulálok 2 két csepphez

nagyon édesek, és látszik ki lesz a főnök, nagyon ügyes Zoé hogy már ennyit mozog, bár előtte van egy péda ugye, te is jó elvoltál akkor a szüléseknél látom
örülök hogy Gréri kezdi megszokni a tesót, gondolom minél többet tud majd játszani vele annál jobb lesz, Édának ne hiszem hogy lesz testvére de azért elgondolkodtam rajta hogy hogyan tudnám kezelni a dolgot, főleg hogy egyformán szeressem őket, mert most néha mérhetetlen szeretet érzek, és nem tudom kettőnél ez hogy működik,
szipirol már írtam fentebb, na meg nálam volt olyan az elején (mert aztán rájöttem) hogy neki se kellett és kiderült hogy nem bírja ha bevagyok dezodorálva, úgyhogy amíg szopi volt én büdi voltam

na jó fürödni lehetett
látszik hogy milyen világban élünk, már a csecsemőket is a távirányító, telefon, laptop érdekli, Éda pl. imád telefonálni anyámmal, oda kell tennem a füléhez mert már nyúl érte, általában csak vigyorog de van hogy belegagyog neki, azért tudja kinél kell bevágódnia
Anuwen
látom Te is talákoztál az egészségügy rosszabbik felével, örülök hogy jól jöttél ki belőle, és szemtelenül fiatal vagy
amúgy mi leszel ha nagy leszel? azt látom hogy gyógypedagógiát tanulsz de mit szeretnél dolgozni majd?
kapunk képet Rebekáról? remélem nem ütötte meg magát, de akkor ezek szerint már járkál?
Vok
jó munkát Neked, és örülök hogy ránk is nézel

Luna nagyon eltünt, biztos leköti a kis portugál, ha látod légyszi szólj neki hogy most meg már mi várjuk itt
rólunk nincs semmi új hír, kicsit szerintem nyűgös, de lehet hogy én vagyok az
egy nagy bajom van, (illetve van több is de az más) szóval mindig azon agyalok hogy nem foglalkozom eleget a gyerekkel illetve hogy mit is kellene csinálnom hogy jól csináljam? ti mit csináltok az aktív időben? most már egész jól elvan a járókában a játékokkal de persze ha unatkozik és jelez foglalkozom vele, de sokszor beteszem és csak nézek ki a fejemből meg jár az agyam máson, és ilyenkor lelkiismeret furdalásom van, mindig ugy érzem hogy egyre kevesebbet foglalkozom vele, meg hogy nem tudom mivel kössem le, vagy ilyesmi, nem tudom érthetően írom le? néha kicsit bonyolult vagyok még magamnak is
mondjuk egész nap a gyerekkel vagyok meg ugrom ha szól, sokat énekelek bár minden dalnak csak az elejét tudom, csak néha úgy csinálnék mást is nyugiban, pl. volt hogy egy napig főztem mert mindig elkellett zárnom, na mindegy, a lényeg hogy nálatok hogy van ez?
na elég sokat írtam azt hiszem, úgyhogy most Ti jöttök
ja holnap napközben nem leszek net közelében én meg megyek az anyukámhoz, bkv-val, elől egy csomag meg hátul egy csomag, de a lány nagyon élvezi, igaz hazafelé újabban nem annyira
na jó éjszakát!
Ildi