Na, ezt a hsz-t mar 3. napja irom … kicsit sokaig tart visszaolvasni, es amikor irni akarok, Bendo mindig felebred/nyugos lesz/anyas lesz/ stb.
Tiggrincs: a babak eleteben kb. 6 hosan van az, hogy elkulonitik a vilagban az embereket, apa-anyara, es tobbiekre. Ilyenkor van egy kis idoszak, amikor senki mas nem kell, csak apa-anya, aztan el fog ez mulni. Elotte meg az van, hogy aki rajuk mosolyog, arra ok is visszamosolyognak Zalannak gratula a forgolodashoz !!!
Szeder: kerdezz nyugodtan priviben a blogolassal kapcsolatban, ha tudok, akkor szivesen valaszolok
Gabolino: koszi, igen, Bendo laza mar elmult. Eleg jo viselte, aminek orulok, persze semmi mas baja nem volt ezen kivul, igy meg konnyu En is megneztem a videokat, nagyon edes Andor, a halacskas zabalnivalo
Blumi: igen, en meg csak szoptatok, dehat Bendo ugye a legfiatalabb, igy neki meg nem is kell mas. Azokrol, akikrol tudunk, en is ugy szamolom, hogy Martival maradtuk ketten.
Konan: gratula a 3. fogacskahoz (nalunk sincs meg egy sem, de nem is banom, igy is tud fog nelkul neha akkorat harapni, hogy csillagokat latok) Sajnalom en is a tortenteket a ferjeddel, de egesz biztos vagyok benne, hogy idovel javulni fog a helyzet. Kitartas!!!
A.m.: gratula a felevfordulohoz Nagyon cuki MiniGyuszi uj gatyoja, dogosen all rajta
Agi: nagyon aranyos David
Starlark: nagyon tutik a kepek
Es vegul melyiket valasztottatok?
Rone: jo latni benneteket is, Dani is mar milyen nagyfiu
Marti: sajnalom nagyon a betegsegeket, nagyon ratok jar a rud mostansag
Realdream: az uszassal ugye mi is igy jartunk, majd megprobalok csak akkor menni a torpevel, ha ebren van, nem ehes, stb. Probalok vmi masik idopontot kerni az oktatasra, mert nekunk a 12.30 semmikeppen sem jo.
Monee: koszi a kertes dicseretet, sk am, a ferjem csinalta
Informatikus egyebkent, de ezt a kertet nagyon akartuk, es kifizetni nem tudtunk volna egy kertepitot, igy hosszas elozetes felkeszules utan nekiugrottunk. De tenyleg jol sikerult.
Sziszi: de jo feloletek is hallani, Orulok, hogy vegre tulvagytok a betegsegen Az allergiat sajnalom nagyon Es nagy gratula az 5eveseknek !!! Rekuc egy kis tunder.
Bagzerkarol es a tobbi tavollevorol esetleg tud vki vmit?
Betti: Julcsinak is nagyon csibeszes mosolya van
Forgas nalunk is csak hasrol hatra van. Azert vicces, mert pl amikor bojkottalja az alvast, akkor ugye hasra rakjuk, kb. 1 szazadmasodperc alatt hatra fordul, aztan visszafordulni meg nem tud, ezert mint a ki budosbogar, a hatan fekve kalimpal kezzel labbal, es vissza kell forditani. Mikor nagyon nem akar aludni, akkor –a parom egyszer szamolta- 65x forditotta meg
Bendo kezen-laban volt egy kis ekcemas folt. Kitalaltam, hogy kiprobalom, hogy nem eszek tejtermeket par napig, hatha elmulik …es elmult. Ami egyreszt jo, masreszt mar megint vmi, amit nem ehetek. Jut eszembe, amig szopi van, addig egyaltalan nem lehet enni a tiltott dolgokat? Ti mennyire tartjatok be szigoruan? Nekem mar iszonyuan hianyzik pl egy kis karfiol, mert az egyik kedvenc kajam, es miota Bendo megszuletett, en meg nem ettem. De ugyanigy nem ettem huvelyeseket sem, kaposztat, stb. Lehet, hogy mar ovatosan lehetne ezt-azt enni? Ki hogy all ezzel? (Ezt persze Bejcitol nem kerdezem, mert ot tudom, hogy meg rosszabbul all, mint en )
Egyebkent mi visszafele feljodunk, kb. 3 hete ejszakankent is kel, amit o soha (!) nem tett, es mostansag a szopik szama is 8-10/nap, ujszulottkent sem volt tobb 6-7-nel. Gondoltam, hatha az az oka, hogy mar nem eleg neki a tejci szimplan, ezert beprobalkoztam a rizspeppel mult hetvegen, most meg kapott egy kis frissen facsart almalevet … azaz kapott volna, mert folyt ki minden a szajabol, egyik sem izlett neki. Szoval passz, a tejci eleg neki, ugy ertem mennyisegileg, azt hittem, mar Szilard kajara vagyik, de ugy tunik nem. Csak akkor nem ertem, miert kel fel, meg miert tertunk vissza erre a sok kajara?! Kicsit kezdek en is kimerulni mostansag, nem nagyon van masra idom, mint babazni… es ez nem nagyon tetszik, de remelem, gyorsan fog valtozni ez a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.02.22 09:16-kor.