Új privát üzeneted érkezett!

Gabolino!
Jól nézel Te is ki! -komolyan- A halacskás meg nagyon tuti!! :)

Márti!
MIlyen fánkot sütsz? Farsangit? - én is sütöttem egy hónapja. Tök fini lett. Mikor dagasztottad be, hogy sütöd máris??

Konan :(
Nagyon veled érzek! Úgy sajnálom, hogy ilyen most az érzelmi és egyéb! életetek mostanság.
Annyira nehéz, mert minden pasi másként reagál egy-egy beszélgetésre, és nem buzdítani szeretnélek: nálam kiveri a sokat emlegetett biztosítékot, ha azzal jön, hogy fáradt!! De hétvégén is??? Akkor is fáradt?? Mondjuk szombat reggel, vagy este? Mindig fáradt? Ezzel gyakran találkoznak a kismamák, főleg, ha ducinak érzik magukat.. tudod mit?? majd fogyózzunk együtt?? jó?? a szopi alatt ne, de utána. Jó? én már várom, hogy csorogjanak a kilóim. Van olyan anyuka.. nem is kevés.. aki már egy héttel a szülés után úgy néz ki, mint én fénykoromban :roll: :? Aztán zavart is ez engem.. de ma már nem. Ne foglalkozz a kilóiddal. Majd le fog menni. Biztos vagyok benne. Viszont ne az idegtől menjenek azok a kilók! Tanácsolni nem tudok semmit sem, mert félek, hogy rosszat mondok és veszekedni fogtok. - Ja.. kombinálás: kevés az olyan nő, aki nem kombinál. Főleg, ha féltékeny "fajtából" való! Jelentem én is az vagyok :oops: 8) bár egy ideje nincs időm féltékenykedni! Adél tesz róla, hogy ne legyen időm gondolkodni. Foglald le magad. Gondolj arra,hogy egy pasi sem ér annyit, hogy a tejed elmenjen, mert a világon a legjobb dolgot adod most Annácskának! :wink: - Én így pszichésen tudom magam befolyásolni, hátha neked is sikerülni fog!!! Amúgy én mindig pszichés alapon fogyok. Majd megírom, ha érdekel! Minden jót neked!!!

- Jön a párom haza vigyáz Adélra én meg megyek kozmetikába "szenvedni".

szeder74

Szeder, Konan,
Köszönjük a bókokat! :) Andor nevében is!:)

Szeder,
Jó kozmetikázást! :)

Konan,
Értelek és megértelek abszolút. És sajnálom :(
Nehéz így most mit mondani erre...én is csak annyit tudok mondani,hogy majd lemennek azok a kilók, addig meg örüljetek egymásnak és a gyönyörű lánykátoknak! (tudom ez most kicsit sablonosan hangzott, de hát ha ez így van, nem? )

KépKép
KépKép
gabolino

Folyt.

Eszike, Gabolino
Megnéztem a videókat és olvadoztam a babáitoktól! Olyan jó "élőben" látni őket, hiszen a fotók nem adnak mindent vissza.
Noncsi nagyon ügyes, mindjárt mászni fog! Andoron pedig én is hangosan nevettem, olyan tüdéri, ahogy tátog! :lol:
Rajtatok felbuzdulva én is elkezdtem videózni Julcsit, jó lesz visszanézni majd évek múlva.

Konan
Dettó egy cipőben járunk, nálunk pontosan ugyanez a helyzet, úgyhogy megértelek! Sajnos a síelés alatt egyik napról a másikra elapadt a tejem, én már hétfőtől fogyózok és tornázok ezerrel. Nekem 20 kilót kell leadnom, úgyhogy bele fog telni pár hónapba. De Te még szoptatsz - amiért irigykedem-, most ne törődj az alakoddal! Hidd el, lemegy majd hamar! Erőltetni meg semmit nem lehet, de esetleg ha van rá lehetőségeket, iktassatok be egy romantikus vacsorát, vagy csak mozduljatok ki kettesben, hátha segít! Fel a fejjel; a párod szeret, van egy tüneményes babád, minden helyre fog állni!!

Rakok fel pár tegnapi fotót Julcsiról, ha nem bánjátok. Olyan jó kedve volt, engem is teljesen felrázott! :D
Kép
Kép
Kép

Kép
hbetti

Szeder!

Farsangit,mégpedig életem első farsangi fánkját! Nem én dagasztom-kelesztem ám,hanem a kenyérsütőgép! :wink: Így aztán nincs sok gond vele,viszont tök fini lett és szép szalagos! Nem sok maradt Apának,de asszem,gyakran fogok csinálni!

Gwini!

Ez kenyérsütőgépbe való fánk-recept,ha így is érdekel,leírom!

Tigrincs,Starlark!

Asszem Ti kérdeztétek az Anne-t! Hát,izé,megvan,de csúnya kalóz-változatban! :oops: Egy barátnőm töltötte le valahonnan a netről nekem,de azt mondta,azóta letiltották már azt az oldalt! Nekem a könyvsorozat is megvan nagyrészt,imádom,csak a hiányzókat még be kell szerezni!

És Jupijéééé! Fogytam 3 kg-t! Abszolút nem érinti a tejtermelést,szerencsére,gondolom,mert hasra-popsira-combra tornázok,na meg szánkózunk a gyerekekkel,táncolunk farsangi zenékre délelőtt és néha végre sétálni is eljutok-tuti,hogy számít!

Konan!

Annácska édi-bébi még mindig! És drukk,hogy mihamarabb rendben legyetek a pároddal!

Betti!

Tejecskét sajnálom! :cry: Julcsit nem viselte meg? A sielés volt túl megerőltető vagy mi lehetet az oka? Nagyon tündér kislányod van!

Gabolino!

Andor is de csuda helyes! annyira szép kisfiú! Nagyon szeretem,ha képet teszel róla! Autó megvan?

...

Lehelnek 39.1 volt a láza,mielőtt letettem aludni! :cry: Őt viszont most valahogy nem viseli meg a dolog,azt mondta,Ő nem beteg már...Csabinak meg délelőtt nagyon fájni kezdett a füle,szegénykém úgy jajgatott... na gyorsan fülmelegítő sapit elő,Cataflam csepp bele a gyerkőcbe, orrspray szintén,magától kérte az ágyneműjét,hogy most jobban esne feküdni neki...közben láztalan. Félóra múlva már sokkal jobban volt,most számítógépezik,de a sapit nem vette le! Egy hét múlva lesz farsang az oviban,muszáj meggyógyúlnia!
Kamilla alszik kint. Délelőtt nem sokat aludt,de nincs rossz kedve!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Jobbulást az egész famíliának!

Bejci!
Mész tejet szaporítani? :wink: Tényleg, rendesen elfogadja már Bius a cicit? Jó pihenést!

Szeder!
Én csak a Holle-t hallottam, de azt is csak tőletek, a leírás alapján jónak tűnik.

Konan!
Gratula a 3. foghoz! Van, akinél még az első se bújt ki, nálatok meg 3 is van? (Bár nekünk is 2 van és hegyesek is.) És nem harap a kisasszony?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hahó!

Márti!
Mielőbbi javulást Nektek! :(

Betti!
Julcsi gyönyörű-cuki! :) Jó, hogy feltetted a képet!

Gabolino!
Nálunk csúfos kudarcba fulladt a baba-úszás :( : első alkalommal álmosan mentünk, és a végére égtelen sírás lett. Most szerdán már az előtérben vígasztalhatatlan bömbölésbe fogott Manó, úgyhogy átöltöztettem, és mivel nem javult a helyzet, szépen visszaöltöztettem, és eljöttünk. Nem bírnám kínozni, és ő ezt szemmel láthatóan így élte meg. Talán majd később.

Szeder! (És akit esetleg ez a téma érdekel)

Édesapám februárban volt 10 éve, hogy meghalt, de előtte létrehozott a Pécsi Gyermekklinikán egy alapítványt, ami később felvette a nevét. Az alapítvány célja a tumoros és leukémiás gyermekek gyógyításának segítése. Azóta már épült egy ház, ahol a kis betegek szülei a gyerekekkel maradhatnak (ingyen lakhatnak), és millió segítséget nyújt. Itt a link, ezer százalék, hogy jó helyre megy a pénz, ha ide megy. Akit érdekel, nézze meg!
Én minden évben megyek és nézem, hogy haladnak a dolgok, nagyon megrázó és felemelő egyben, amit ott a gyerekekért tesznek.

http://www.tolosialapitvany.hu/

Most mennem kell, sziasztok!
realdream

Márti!
Igen, így is érdekel! Köszi! :lol:

gwini

Sziasztok!

Gabolino!

Egy ideje nem ittam már a teát, mert az 1 litertől annyi tejem lett, hogy Ákos nem itta meg és fejnem kellett, amihez semmi kedvem nem volt. Ma viszont lefőztem egy adaggal megint és lefekvés körül megiszom, holnap ugyanígy, ugyanis kevesebb úgy érzem a tejcsim, másrészt meg szeretnék fejni, hogy Ákosnak a vacsijába tejecskét tudjak tenni, ne vizet.
Ági szerintem jobban képben van, mert ő -ha jól emlékszem- rendszeresen issza a löttyöt.

Márti!

Jobbulást a családnak!
Jöjjék az a fánk recept! :D Kenyérsütő rulez. Én minden ilyen dagasztósat bele szoktam önteni, dagaszt a tököm, ha van kenyérsütő. :lol:
Kapunk képet az új frizuráról? :)

Konan!

Én a többieknél erőszakosabb nőszemély vagyok, tehát én biztos próbálkoznék a páromnál. Akár úgy is, hogy csak neki legyen jó. Nem ismerem a párod, de az én Férjemnek nem lehet annyira rossz kedve, hogy elküldjön ilyen helyzetben magától, tehát kudarc érzetem nincs, sőőőt. Ha a szekszuálás Neked most fontos, akkor próbálj lépni óvatosan. :)
Szeret Téged a Párod és a szerelem egy olyan tükör ami "torzít". Elsimítja a kilókat, a narancsbőrös combokat és a dagi pocakot. :wink: Én biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem a felesleget nézné Rajtad, ha intim helyzetbe kerülnétek. :wink:
Szerintem. Drukk!

Szeder!

Én teszek ilyen rizspépet Ákosnak minden kajájába és sokkal jobb a kaki helyzet, mintha csak simán adom a gyümiket. Igaz nem Hollét, mert az nem jött meg még (nem szóltak a bio boltból, hogy megérkezett a rendelés), hanem Müllereset. 400 valahány forint körül van a Bebivita tej és gluténmentes rizspépe, most ezt kap Ákos.
60 ml rizspép + hozzá ilyen-olyan gyümi az uzsi.

Nyüszizik a fiam, nekem meg fáj a fejem. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gabolino!

Milyen volt az uszi?

Monee

monee85

Gabolino!
Igen, én is ittam a teát, mostanában lusta vagyok, és nem csinálom, pedig határozottan több lett nekem is tőle. Nekem a napi 1 liter viszont kevésnek bizonyult, így én másfél literrel főztem, ami hatott.
De pont tegnap döntöttem el, hogy megint innom kellene. (ehhez képest ma se csináltam meg)

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Csajok!

Most került fel a Vaterára egy új ERGO hordozó, igencsak akciós áron.
Itt link: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=131192468

Ha jó hordozót akartok venni, ami a babának is jó, akkor ez egy szuper lehetőség. Az előző ilyent én vettem meg. :)

Ági!

Én megcsináltam, de nem ittam meg. :) Na, rászánom magam. :)

Monee

monee85

Sziasztok!

Ági,Monee,
Köszi szépen az infót a teáról :) Az az igazság,hogy én kb akkor kezdtem el inni, mikor megjött, így nemtom pontosan,hogy mennyire hat, mert ugye ilyenkor nekem tökre megcsappan a tejcsi. Legalábbis remélem most is ez a helyzet.

Márti,
Jobbulást Nektek!
Ügyi vagy fánk ügyletben. :)

Betti,
Nagyon tündér a Te Julcsi babád!:)

Realdream,
Sajnálom, hogy nyügi volt a Manód úszáson.Majd csak idővel jobb lesz. Vagy most akkor nem is viszed egy idejig?

Nekünk nagyon jó volt az uszi. Úgy örülök Csajok! :) Mondjuk máshogy alakult a nap menetrendje időben, mint azt vártam - persze miért ne - így fél 3 körül aludt el és arra számítottam,hogy akkor most akarná majd megaludni a hosszút, ami általában 2 óra kb. De fél 4 körül felébredt, mint aki tudja,hogy idő van, kelni kell. Adtam neki kaját és mentünk.
Először ugye le kellett zuhizni, amitől tartottam, mert mi csak fürdettük és "féltem",hogy esetleg ott megijed. De nem így volt, gondolom azért is, mert a kezemben volt.
Utána mentünk be a medencébe. 3an voltunk csak, egy 8 hós kisfiú, meg egy már 1 éves kislány.
Tök élvezte Andor, kalimpált, lubickolt, nevetett :) Volt,hogy át kellett egyt csöppet adni az oktató csajszinak és attól sem ijedt meg, hanem nevetett neki. Ezt azért mondom, mert nagyon-nagyon mosolygós az emberekre, de ha gyorsan adom idegen kezében akkor biza el szokott törni a bili. Ijedős a kis csöppöm. De most nem.
A problem akkor kezdődött, mikor a kislány vmiért elkezdett sírni. Ettől még nagyon meg tud ijedni. Nah és ő is rákezdett. Végülis abbahagyta, csináltuk utána tovább, de az uccsó kb 10 pervre már kijöttünk, mert fáradt volt.
Mondjuk azért mert már régóta ébren volt. Ő most úgy veszem észre,hogy max 2 órát bír vidáman nyügi nélkül ébren. Utána is még bír ébren lenni, csak akkor karban,nyüglődik stb.
6kor indultunk el haza, itthon bekrémeztem, áthúztuk a pizsit, megetettem és alvás. Szóval most korábban, már 19.15kor letettem.

Nah, én mára asszem léptem...
Jóccakát!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok lanyok!
Jelentem megkerultem es mindannyian elunk!
MAr azt sem tudom mikor es mit irtam nektek utoljara. Rekuc baba kigyogyult a tudogyulladasbol. Kapott meg egy het antibiotikumot, es nem hiszitek el mellette ismett nathas lett. HAt mondanom sem kell gondolom, hogy mikor meglattam megin kohog, megin taknyos, es dagadt a szeme azt hittem agylobbot, szivrohamot es szelutest kapok egyszerre. Harom kerek honapja folyamatosan beteg a leanyzo. A fiuk nem jarnak ki egy kerek honapja hogy ne hozzanak ujabb abcikat. Mire tessek ujra beteg. Nem hiszitek el mi futott vegig az agyamon elkezdve attol hogy mitol lehet ennyire legyengulve a szervezete vegig minden (tul sok veszhelyzetet neztem szerintem). Mire eszembe jutott hogy allergianak ugyanezek a tunetei... es tenyleg figyelni kezdtem a leanyzot es nem hiszitek el ahogy a por verodik fel a hazban ugy lesz rosszul a kislany. A kovetkeztetes tehat poratkara allergias a leanyzo. Kidobtam a szobanak a belet, szonyeget, tolluparnakat, macikat, mindent ami porfogo(takaritok am rendesen de megis tudjatok mi porfogo volt egyetlen szobaba?iszonyat) es azota nem kellett leszivni az orrat, sot be sem dugodott. ugyhogy bizom benne egy nagyon sotet alagut vegere ertunk es tudjuk mi a baja a hon szeretett kislanyunknak. Termeszetesen jovo heten viszem allergia vizsgalatra, ami egy kesz vagyon.

Lanyok ha valakinek van tapasztalata az atkamentesitesrol, vagy van tapasztalata a porallergiarol kerlek irjatok meg!

A masik tortenes hogy vegre valahar MEGVAN AZ ELSO FOGUNK!!!
Tobb het szevedes utan megszuletett. A nem annyirta orvendetes hogy uton van a masodik is tehat nincsen szunet a nyuglodesbe.

Csutortokon szulinapoztak a fiaim, betoltottek az 5dik evuket. Olyan fura erzes hogy mar ot eve vannak nekem... hisz most volt nemreg. Volt torta, buli, orom... Jottek a nagyszulok... Volt nagy jaaajgatas, hogy ~JAj Istenem szegeny gyermekek igy meg szegeny gyermekek ugy, es szegeny Reka megin beteg, biztos fazik, hideg van (30 fokban)~ meg minden. DE estere egyedul maradtunk, aztan megkaptak a Thomas dvd-t es majd kiugrottak a borukbol.

Jovo szombaton lesz Abigel kereszteloje! Most a portalanitas mellett arra keszulok ezerrel. Mindent meg kell vasarolni, meg tortat sutni meg hasonlok. Varom nagyon. Mondjuk hatlmas gond hogy nincs kire hagyni babaekat igy vinnunk kell oket is. Igy egesz karavannal megyunk.

NA eldugulok mostmar. INkabb teszek egy Reka kepet:)))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszi7 2009.02.21 21:05-kor.

szisziKép
sziszi7

Kép

szisziKép
sziszi7

ES meg egy kep a 3 graciarol.
Koppany - Abigel - Reka
Kép

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Lányok! Mi ez a nagy punnyadás? Senki nem akar írni?

Sziszi!

Persze ez ma Rád nem vonatkozik. :D Tied a mai első hozzászólás. :)
Aranyosak a gyerekek együtt!
Te leszel Abigél (egyik) keresztanyukája? Jól tudom, hogy nálatok szokás több keresztszülőnek is lenni?
Huhh, nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél az allergiára! Igaz, nagyon más megoldás már nem volt. Örülök, hogy nem szenved a kicsilány már. Írd majd meg, hogy mi volt a vizsgálaton!

Gabolino!

Örülök, hogy tetszett a babauszi!!! Mi holnap reggel megyünk. :) Nagggyon kíváncsi vagyok milyen lesz, hogy fog tetszeni a hapsimnak. A kádban egy vizicsíbor, úgyhogy nagyon reménykedek. :D

Realdream!

Nekem egy hétpróbás babauszis lány mondta, hogy biza ilyenkor is kell vinni, mert legtöbbször a gyerekek nem a víztől vagy a feladatoktól félnek, hanem mondjuk a nagy teremtől, a hangoktól. Szépen türelmesen rá lehet őket venni alkalomról alkalomra, hogy ne féljenek, aztán szuper lesz a fürcsi együtt. :)
Mondom ezt úgy, hogy mi még nem voltunk és lövésem sincs hogy fog reagálni a fiam, meg én is. :D

Betti!

Még meg sem dícsértem a lánykádat. Pont olyan csillagszemű amikor nevet, mint Ákosom. :D

Márti!

Hogy vagytok? Volt már lehetőséged pályán is kipróbálni az új babahintót?

Monee

monee85

Sziasztok!

Márti: jobbulást mindegyik gyerkőcnek! Neked pedig kitartást! Minden tél ilyen gáz betegség szempontjából sok gyerekkel, vagy csak az idei jött ki ilyen rosszul? :? Csabid nagyon aranyos lehetett! :) Anne nekem kalóz példányban is tökéletes lenne, most elkezdtem körülnézni, hátha fent van valahol. Váratlan Utazást már találtam :D

Ági: nagyon édes Dávid és a másik baba!

A.m: Mini Gyuszinak édes az új szerkója! És milyen nagy már.

Konan: bölcsi helyzet :? Tejpépet nálunk nem erőltetik, de nekem eléggé szoptatás párti a védőnőm. Anna is jól megnőtt már. Gratula a 3. foghoz! Én néha megpróbálnék óvatosan közeledni a páromhoz azt hiszem ilyen helyzetben, de erőszakoskodni nem erőszakoskodnék. Egyébként én is ilyen kombinálós vagyok, szóval abszolút megértem a problémádat.

Bejci: örülök, hogy szimpatikus az új doki néni :)

Gwini: nincs ötletem sajnos már nekem se :(

Gabolino: nem semmi a tejpépes berregős kép. Bár asszem ilyesmire lehet számitani nekem is, ha elkezdek majd hozzátáplálni. Örülök, hogy bejött az úszás!

Betti: Julcsi nagyon aranyosan mosolyog! :)

Monee: Ergo áááá. Még jó, hogy mostanra vége az aukciónak, nagyon szeretnék egyet, de nincs rá keret februárban.

Sziszi7: gratulálok a foghoz! Allergiát sajnálom :( Fiaidnak pedig Boldog születésnapot!

Magunkról: Zalán már többször megfordult hasról hátra, a másik irányba még nem jött össze neki, de küzd derekasan. Az éjszakáink viszont borzalmasak, tegnapelőtt 5ször kelt, tegnap 4szer. Jó lenne, ha visszaállna az 1-2 kelésre, kezdek igy kicsit fáradt lenni.

Kép
kistiggrincs

Kisstigrincs!

Biztos megvette valaki aukción kívül valahogy, mert tegnap rakta fel a csaj. Az előző ugyanilyet én vettem meg 4-5 napja. Ha márciusban nem akad más és én sem tudom eladni az enyémet az eddig ígért helyekre, akkor megegyezhetünk. :wink: :D Sajna nekem nem jön be, nagyon húzza a hátam, pedig tényleg szuper hordozó lenne. A mei tai hosszú pántal, hátul keresztbe kötve nekem sokkal kényelmesebb. És szebb is. :)

Bocs, de nem emlékszem már. Nektek van borostyánláncotok?
Ákos azóta sokkal nyugodtabb mióta rajta van a lánc.
Ügyi Zalán a forgással. Az én Csöppöm fordítva nem forog. Állandóan hasra vágja magát minden helyzetben, de vissza nem akar menni a dolog... :roll:

Monee

monee85

Na, ezt a hsz-t mar 3. napja irom … kicsit sokaig tart visszaolvasni, es amikor irni akarok, Bendo mindig felebred/nyugos lesz/anyas lesz/ stb.

Tiggrincs: a babak eleteben kb. 6 hosan van az, hogy elkulonitik a vilagban az embereket, apa-anyara, es tobbiekre. Ilyenkor van egy kis idoszak, amikor senki mas nem kell, csak apa-anya, aztan el fog ez mulni. Elotte meg az van, hogy aki rajuk mosolyog, arra ok is visszamosolyognak  Zalannak gratula a forgolodashoz !!!

Szeder: kerdezz nyugodtan priviben a blogolassal kapcsolatban, ha tudok, akkor szivesen valaszolok

Gabolino: koszi, igen, Bendo laza mar elmult. Eleg jo viselte, aminek orulok, persze semmi mas baja nem volt ezen kivul, igy meg konnyu  En is megneztem a videokat, nagyon edes Andor, a halacskas zabalnivalo ;)

Blumi: igen, en meg csak szoptatok, dehat Bendo ugye a legfiatalabb, igy neki meg nem is kell mas. Azokrol, akikrol tudunk, en is ugy szamolom, hogy Martival maradtuk ketten.

Konan: gratula a 3. fogacskahoz (nalunk sincs meg egy sem, de nem is banom, igy is tud fog nelkul neha akkorat harapni, hogy csillagokat latok) Sajnalom en is a tortenteket a ferjeddel, de egesz biztos vagyok benne, hogy idovel javulni fog a helyzet. Kitartas!!!

A.m.: gratula a felevfordulohoz Nagyon cuki MiniGyuszi uj gatyoja, dogosen all rajta ;)

Agi: nagyon aranyos David 

Starlark: nagyon tutik a kepek :D :D :D Es vegul melyiket valasztottatok? 

Rone: jo latni benneteket is, Dani is mar milyen nagyfiu

Marti: sajnalom nagyon a betegsegeket, nagyon ratok jar a rud mostansag 

Realdream: az uszassal ugye mi is igy jartunk, majd megprobalok csak akkor menni a torpevel, ha ebren van, nem ehes, stb. Probalok vmi masik idopontot kerni az oktatasra, mert nekunk a 12.30 semmikeppen sem jo.

Monee: koszi a kertes dicseretet, sk am, a ferjem csinalta ;) Informatikus egyebkent, de ezt a kertet nagyon akartuk, es kifizetni nem tudtunk volna egy kertepitot, igy hosszas elozetes felkeszules utan nekiugrottunk. De tenyleg jol sikerult.

Sziszi: de jo feloletek is hallani, Orulok, hogy vegre tulvagytok a betegsegen  Az allergiat sajnalom nagyon  Es nagy gratula az 5eveseknek !!! Rekuc egy kis tunder.

Bagzerkarol es a tobbi tavollevorol esetleg tud vki vmit?

Betti: Julcsinak is nagyon csibeszes mosolya van 

Forgas nalunk is csak hasrol hatra van. Azert vicces, mert pl amikor bojkottalja az alvast, akkor ugye hasra rakjuk, kb. 1 szazadmasodperc alatt hatra fordul, aztan visszafordulni meg nem tud, ezert mint a ki budosbogar, a hatan fekve kalimpal kezzel labbal, es vissza kell forditani. Mikor nagyon nem akar aludni, akkor –a parom egyszer szamolta- 65x forditotta meg 

Bendo kezen-laban volt egy kis ekcemas folt. Kitalaltam, hogy kiprobalom, hogy nem eszek tejtermeket par napig, hatha elmulik …es elmult. Ami egyreszt jo, masreszt mar megint vmi, amit nem ehetek. Jut eszembe, amig szopi van, addig egyaltalan nem lehet enni a tiltott dolgokat? Ti mennyire tartjatok be szigoruan? Nekem mar iszonyuan hianyzik pl egy kis karfiol, mert az egyik kedvenc kajam, es miota Bendo megszuletett, en meg nem ettem. De ugyanigy nem ettem huvelyeseket sem, kaposztat, stb. Lehet, hogy mar ovatosan lehetne ezt-azt enni? Ki hogy all ezzel? (Ezt persze Bejcitol nem kerdezem, mert ot tudom, hogy meg rosszabbul all, mint en  )

Egyebkent mi visszafele feljodunk, kb. 3 hete ejszakankent is kel, amit o soha (!) nem tett, es mostansag a szopik szama is 8-10/nap, ujszulottkent sem volt tobb 6-7-nel. Gondoltam, hatha az az oka, hogy mar nem eleg neki a tejci szimplan, ezert beprobalkoztam a rizspeppel mult hetvegen, most meg kapott egy kis frissen facsart almalevet … azaz kapott volna, mert folyt ki minden a szajabol, egyik sem izlett neki. Szoval passz, a tejci eleg neki, ugy ertem mennyisegileg, azt hittem, mar Szilard kajara vagyik, de ugy tunik nem. Csak akkor nem ertem, miert kel fel, meg miert tertunk vissza erre a sok kajara?! Kicsit kezdek en is kimerulni mostansag, nem nagyon van masra idom, mint babazni… es ez nem nagyon tetszik, de remelem, gyorsan fog valtozni ez a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.02.22 09:16-kor.

KépKép
Kép
humanka

Szia sziszi! :)
Örülök, hogy kezdenek rendeződni a dolgok felétek! Már kezdtem aggódni.
Az is jó, hogy meg van a baj forrása! Poratkára leginkább a takarítást tudom csak tanácsolni.
Nekem Mátém asztmás. Elő-elő jön neki, de voltunk pullmonológián (lehet, hogy rosszul írom a szót.. ) ott a tollpárna és a poratka jött ki nagyon allergizálóként.
Nem tollpárnával alszik, sőt Bence sem, mert van, hogy átmegy az ő szobájába és együtt alszanak, nehogy azon aludjon.
Minden nap!!! alaposan felporszívózok, és portörlés az egész lakásban.. - tudod oly sokszor emlegetett takarítás. Naponta többször szellőztetek- bár ebben nem vagyok biztos, hogy jót tenne, de én mégis szellőztetek. Ennyi. Ja és gyógyszer minden nap szinten tartás miatt és befújni. Nem olyan fújó, ami fulladásra van.. a jó ég tudja, hogy mit tesz az a fújó, de Máté gyakorlatilag nem fullad november óta, amióta használja napi szinten. Nálunk nem volt náthás állapot, és, ami Rékánál előfordult.. tehát Rékának tuti nem asztmája van! Ami nagyon fontos!
Az allergiára meg kap valami gyógyszert és nem lesz ennyi betegség.
A fiúknak boldog születésnapot!!! Olyan kicsik még Ők is :) Ugyan akkor lassan iskola nálatok is. :)
Legyetek jók!
A képek meg nagyon jól sikerültek! Rékának milyen kis kerek pofikája van! :) Szép kislány. Majd írj többször!

Monee!
Ja én tegnap elvoltam havazva. Ide már nem volt időm írni..
Tegyél majd képet Ákosról!! :) A forgással kapcsolatban: Adél is 1 hete forog össze-vissza. Mint a henger már úgy gördül. Szerintem Ákos is hamarosan elkezdi. Aztán milyen nehéz lesz tisztába tenni :) kavarnak jobbra-balra. De olyan jó nem??? :)

Humanka!
Én már eszem mindent. Pont tegnap gondoltam rá.. (vettem savanyú káposztát.. tudod azt az igazi fincsi savanyút, no én úgy faltam, mint amikor terhes voltam! :) ) Közben agyaltam, hogy remélem Adél pocija nem fog fájni, de szerencsére semmi nem volt.
Érdekes, amit az ekcémáról írsz. Tejtermék elhagyásával elmúlt Bendonek?? Hihetetlen. Ennyire megérzi Ben a tejtermékeket, ha eszed?
Felkeléssel kapcsolatban: lehet a foga! Nem? Én már mindent arra fogok nálunk is. Amúgy én csak Adélból indultam ki: most 2 napja nem kap este tejpépet.. -gondoltam én naív, hogy biza erőltetem csak a szopit.. ja itt kukkorékol mellettem a szőnyegén.. Adélnak a hasa lett üres, most meg már felébredt kb. egy óra és alszik vissza.. én meg gyorsan írok, amíg fárasztja magát. (Egy szopin túl vagyunk, és még tuti fog szopizni, úgy alszik majd vissza.. )
Tudom, hogy nehéz Humanka! Én is ki vagyok merülve.. pont nemrég néztem tükörbe.. hiányzik az alvás..majd fogunk még mi alukálni. ( Nálunk csak 3 napja megy a cirkusz.. tehát egy szavam se lehet. )
Kitartás! - Próbáld neki a sütőtököt, hátha ízlene. Csak ez még eszembe jutott.
Puszi. ( Vegyél fel engem az olvasottak közé.. én nem tudlak, mert nem találom még a menüjét.. olyan béna vagyok. )

Kistigrincs!
Gratulálok a forgáshoz :) Látod - humanka és mi is ezzel az éjszakai felkelésekkel küzdünk.. hát majd csak lesz jobb. Ne idegeskedj. Az úgysem segít! :)
Képet teszel Te is??

Képzeljétek! :oops: Kezdtem már kiborulni a hányingertől, sőt a derekam is elkezdett fájni.. (pont úgy, ahogy Adéllal, amikor terhes lettem.. )
NO kezdtem kiborulni.. félni, hogy ismét terhes vagyok. / Nem szeretnénk már több gyermeket, - bár a párom mondta, ha még is úgy gondolnám, akkor azt most "találjam" ki mert akkor jó lenne, ha egy éven belül születne. Hadd nőjenek fel együtt...
Én azt hiszem nem akarok már több babát, az agyammal. A szívemmel meg igen..
Összevisszaság kavarog bennem.. mindegy.. a lényeg:
Vettem tesztet.. a kezem elkezdett remegni, amikor csináltam. A párom is ott volt, és pislogott, hogy akkor most mi van??? MI lesz az eredmény.. nem akart jönni olyan fura volt a teszt.. nem is láttam még ilyet..
A lényeg, hogy nem vagyok terhes. /Viszont a párom, aki nem igazán akar már babát - ő azt mondja, hogy van 3. gyermeke neki is :) a fiúkat is sajátjaiként szereti szerinte elég .. /
Na szóval úgy vettem észre, hogy Gyuszikám egy kicsit - ici picit csalódott volt.
De, hát jó ez így nekünk. Olyan rossz volt, hogy lehetek ilyen helyzetben, hogy terhes vagyok -e???? Ezentúl dupla - védelem!

szeder74

sziszi :)
örülök, hogy jobban van Rékuc. Épp ma reggel kérdezte a férjem, hogy meggyógyult-e.
Nándim is allergiás a poratkára. A következö praktikákat vetheted még be a napi takaritás mellett: az ágyneműket és amit csak lehet 60° mosd, mert 60°-on elpusztulnak, ha nagyon durva az allergia, akkor eleinte 2 naponta mosd az ágyneműt, késübb elég ritkábban. Azokat a holmikat, amiket nem szabad 60 fokon mosni, azt tedd fagyasztóba minimum 24 órára, ekkor szintén elpusztulnak az atkák, de ugye a tetem bennemarad, igy ezután szintén ki kell mosni, de lehet már alacsonyabb hőfokon. Nem tudom, nálatok van-e, de Magyaro-on van olyan tisztitó cég (asszem a 5asec, de ez nem biztos), akik garantálják, hogy az ágynemű mosásakor fél évig atkamentes lesz (gondolom valami vegyszerrel kezelik) és vannak cégek, aki spec. gépekkel lakásokat is tisztitanak, atkamentesítenek.
Ezenkivül: Portörlés nedves ruhával, sok-sok szellőztetés, takarók, párnák szintetikus anyagból legyenek, porszívó jobb, ha nem porzsákos, hanem hepafilteres, porzsák nélküli.

na, zladok ebédet főzni, csak ezt mndenképpen le akartam irni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok!

Még Fűzfőn vagyunk, csak kivételesen beengedett a b.net, úgyhogy tudok írni! :)

Babák aranyosak, de nem emelnék ki senkit, mert mindig kihagyok valakit a sorból akaratom ellenére!

Márti: Remélem már mindenki egészséges! Olyan rossz ezt olvasni, hogy nálatok valaki mindig benyel valami hülye betegséget!! GYÓGYULJATOK MEG !!!!

Ági: Cicit elfogadja Bianka, de az esti szopinál sokszor visszajön a tejci, viszont a tápszert benyakalja! Ki érti ezt?!

Betti: Julcsi csoda édes! Sajnálom,hogy sírt a tornán, Bia csak a végén sírt. Majd kedden megyünk, kíváncsi leszek, milyen lesz.

Sziszi: Allergia: NAgyon sajnálom, pláne mert egy allergia tök sok plusz kiadással jár.
Van egy nagyon jó porszívó- azért tudom, hogy nagyon jó, mert mi is Bius miatt vettünk- ami vízszűrős, és az a lényege, hogy a por a vízben marad és nem kerül vissza a levegőbe. A neve nem jut eszembe, de gondolom minden vízszűrős porszívó ugyanazt tudja. A másik ötletem: azt hiszem a DORMEO-nak van atkamentes matracvédője. Ezen kívül lehet kapni antiallergén ágyneműt is.
Tudom, hogy ez nem 2 fillér, de szerintem muszáj lesz átállnotok ilyen dolgokra, mert jobb az asztmát megelőzni! JA és dobáld ki az összes plüssjátékot!

Gabolino: Ma ebéd után már megyünk is haza, nem volt hosszú ez a fűzfői kiruccanás! Amúgy ha nektek bejön a babaúszás, állítólag itt is van szombatonként az usziban.

Szeder: Hát ez a Te Gyuszid nagyon rendes ember! :) Tök ritka az olyan férfi, aki a párja gyerekeit is sajátjaként szereti! :)

Kistigrincs: De ügyes Zalán!! Bianka még nem forog! :( Még kb. egy hónapja párszor " eldőlt" :lol: , de azóta semmi! Remélem majd a DÉvény torna ezen is segít.

Humanka: Beleolvastam a Ti blogotokba és megnéztem a youtube-os videót Bendőtől! Hát nagyon nagy ez a gyerek! wink: És nagyon cukin játszik!

Baba-mama klub nagyon jó volt, 3 anyukával számot is cseréltünk, mert 1-2 utcányira lakunk egymástól és lehet, hogy még fogunk találkozni.
A Dumaszínház is jó volt, bár be kell vallanom, nagyon sokszor Bius járt a fejemben... vajon elaludt-e, nem ébredt-e fel ... stb. Azért néha jó lesz kimozdulni.
Képzeljétek éjjel arra ébredtünk, hogy Bianka riheg-röhög az ágyában, dumál, berreg, nevet... :lol: azt hittem, majd abbahagyja, de vagy fél órán keresztül csinálta. Tök cuki volt, mi is röhögtünk rajta! Bezzeg most alszik! Ti babátok is csinál ilyet?
Vendég

Csak gyorsan, mert sietek.

Humanka!
65-ször? Azta
nálunk még mindig tart az ekcéma. De lövésem sincs, mitől, de nagyon csúnya az arca. Az orvos mondta is, ne egyek tejterméket, 1 hete nem eszek, elvonási tüneteim vannak, de az ekcéma még megvan. Így mostmár enni fogok, mert nem attól van szerintem.
Káposzta, hüvelyesek. Én szinte rendszeresen eszem ezeket is, mert hiányolom. Viszont ahogy megettem, rögtön eszek utána egy kis fűszerköményt (törtet, egészet egyaránt), így csak a pukik sorozata jön ki pár óra múlva, viszont nem fáj a pocak.
Nem lehet, hogy szomjas éjszaka? Hány fok van mostanság? Vagy teljesen kiüríti a cicit?
Mi még nem kezdtük el a hozzátáplálást, egyszer adtam őszilevet kaki miatt, de kiköpte és fintorgott hozzá. Múlt héten a kis barátja krumplijából kapott egy kanállal, de azt is kiköpte és fintorgott. Viszont tegnap meg narancs levét csavartam a szájába, mert lassan megint egy hete nem kakilt, a védőnő szerint jó rá a narancslé, az viszont nagyon ízlett neki. Még követelte is, ha elfogyott a csavarásból. (a szája felett nyomtuk össze), tök cuki volt, ahogy megitta, nyitotta megint a száját, ahogy mutattuk, jöhet a következő adag ha kér. Készült is video róla.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szép Reggel! :)

Honey: Jó pihenést nektek Zalakaroson! :) A felújítást sajnálom :(

Márti: Kis bölcseket nevelsz :)
Mi is univeres kajákat veszünk többnyire. Főleg hogy ezt anyukám is tudja venni mert nem kell nézegetni a cimkéjét hogy van-e benne cukor vagy egyéb huncutság. Ő pedig mobilisabb akciósok után menni. Ilyen még a nestlé is a hipp-est viszont nézni kell mindig.

Ági: A barátkozós képek nagyon jók :) De jó hogy van hasonló korú baba a környéketeken :)

AM: Minike nagyon csini :) Nálatok a zokni meddig marad fent a kábán?:)

Konan: A bölcsi nem egy egyszerű dolog... Én már juniusban megyek vissza dolgozni, de szerencsére anyukám tud vigyázni Doncekre.
Anácska nagyon aranyos :) Gratula a 3. foghoz!
Remélem hamarosan sikerül a beszélgetés is.

Gwini: Lalunak nem lehet hogy fáj a füle? Annak szokott jele lenni hogy szopi vagy cumizás közben sír.

Betti: Julcsi tüneményes :)

Gabolino: Andor nagyon édes a tejpéppel a pofiján :)
De jó hogy ilyen jól sikerült az uszitok :)

Sziszi: Nagyon jó képek :)
Ügyes vagy hogy rájöttél mi a baja Rékucnak. Poratka ellen ágynemű gyakrabbi mosása és van vmi speciális mosópor és porszívó is ami öli ezeket a dögöket.

Kistiggrincs: Zalán nagyon ügyes :) Az éjszakai keléseket sajnálom.

Humanka: Remélem Benndő is visszatér az átaludt éjszakákhoz.
De jó hogy hamar túl lett a lázon :)
Végül a wellnes hétvége mellett döntöttünk de elnapoltuk nyárig :)

Szeder: Még mindig tart a hányinger? mitől lehet?

Konan, Szeder, Betti: A fogyó nálam is befigyel sajnos. Akkor hagytam el magam szerintem mikor kilóban könnyebben jöttem haza a kórházból mint mikor terhes lettem és mégse jött fel rám semmi a régi cuccaimból mert az alakom az viszont teljesen más lett.
Nem fogyókúrázom annak nincs semmi értelme, hanem igyekszem naponta tornázni jó időben nagyot sétálni Doncekkel és odafigyelek mit eszem. 5kg már le is jött. Most épp stagnálok de volt is hogy elcsábultam vmi finomságra :) Majd ha itt a ténylegesen jó idő és lehet kicsit bicajozni futni biztos jobban beindul. No meg Doncek is egyre mobilisabb lesz lehet utána is futkosni :)

Rólunk
Tegnap mi is voltunk babauszin :)
Az elején eléggé félt még Doncek de a végére teljesen belejött ellazult élvezte :) Az óra végére már kacagott.
Apájának nem volt túl kényelmes mert folyamatosan guggolnia kellett.

Kép
Vizipacizás :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok (mint mindíg!!! :D ) és szeretném is pozitívabban látni a világot, de nem nagyon megy mostanában. Lehet, hogy a téli bezártság teszi, nem tudom. Remélem gyorsan túl leszek rajta és minden megoldódik.

Szeder!
Sajna a fogyás nálam eddig mindig csak és kizárólag pszihés alapon fordult elő. A legutóbbi 2 évvel ezelőtt 2 és fél hónap alatt 17 kg (!) Nem mintha így szeretnék lefogyni, ezért inkább a közös fogyikúrát választom! :D :wink: :D Persze, persze csak is akkor, ha már nem szopiztatok! Egyébként pedig igenis minden érdekel ami Veled, veletek kapcsolatos és persze ha publikus felém vagy akár felénk! :D
Egyébként én is jártam így mint Te! :D Kb. 1 hónappal ezelőtt teszteltem negatívat! Hát, mit mondjak pánikoltam rendesen. Már én sem tervezek több gyerkőcöt.

Hbetti!
Én is abban bízom, hogy szeretjük annyira egymást, hogy minden rendbehozható! (Bár lehet, hogy csak én reagálom túl ezt az egész dolgot és csak egy kis türelem kéne és nem ennyire negatívan hozzáállni?!)
Nagyon édesek a Julcsi-képek!!! :D

Ági78!
Amikor az első két fogacska kibújt, akkor nagyon harapott. Volt, hogy véresre harapta a bimbómat. De egy idő után abbahagyta és most, amikor a harmadik kezdett kibújni, akkor megint elkezdett harapdálni, de most nem olyan vészes a helyzet, főleg, hogy már ráérzek, hogy mikor jutunk el odáig, hogy már harapna. :lol: Viszont rendszeresen vicsorít és csikorgatja a fogacskáit. :D

Gabolino!
Örülök, hogy Andor élvezte az uszit! Biztos klassz lehetett. Hová is jártok babauszira? Gondolom írtad korábban, de elfelejtettem. :oops:

Sziszi!
Gyönyörű kislány Réka! És az a mosoly.... :D

Tiggrincs!
Sajnálom az éjszakáitokat! Nálunk is hasonló volt a helyzet a múlt héten. Nem lehet, hogy a fogacskája??? Annának most bújt ki felül, szerintem ez volt a bibi a múlt héten! :(

Bejci!
Annám is csinált ilyet már 2 éjszaka is! Csak ő 2 órán keresztül! :shock: :lol:

Starlark!
Örülök, hogy tetszett a fiacskádnak az uszi!
Gratulálok a fogyásodhoz!!! :D Sajnos én megrögzött édesszájú vagyok! Mindig is küszkötem a kilókkal, de most egy kicsit többel! Remélem lesz elég akaratom leállni a szénhidrátokról! :roll: :lol:

Kép
Kép
konan

Lanta: BOLDOG SZULINAPOT kivanok !!! :wink: :D :D

KépKép
Kép
humanka

Szeder: Adélnak Boldog féléves évfordulót! :)

Konan: Szintén zenész :) A sütiket nagyon szeretem főleg ha lekvár is van benne :)
Jövőhónapban ráadásul szülinap dömping lesz nálunk :)

Kép

Kép
starlark

Hahó!

képzeljétek, tegnap Csonginak is kibújt a 2. fogacskája is lenn.

Viszont ő is kevesebbet akar cicizni (Szeder, gondolok is rád mindig), br lehet,hogy pont a fogacska miatt, de csak keveset szopizik, igy mostmár 3-szer is adok kis gyümit szinlac-al (almát, őszibarackot sütőtököt és ma először répát kóstolt)

humanka :)
sajnálom, az éjszakákat. Lehet, hogy szomjas? Nálatok most elég meleg van.

starlark :)
uszi :) nagyon klasz :)

Kép
Kép
Kép
minyu

humanka :)
kérdezted a kaját: alapvetően figyelek rá, hogy ne egyek puffasztós kaját, viszont pl szilveszterkor már jan 2-án jutott eszembe, hogy 3 napig lencsét zabáltam :oops: És azóta nem passzolom át Csabinak a KFC-s káposztasalit (mert ezt imádom, és jónéhány hónapig kihagytam) és a héten már prézlis zöldbabot akarok enni, mert nagyon kivánom :P

most látom, nem megy a lilypie :evil:

Kép
Kép
Kép
minyu

Starikám! (Starlak!)
kÖSZÖNÖM szépen! Milyen figyelmes vagy!!! :P
Nagyon pozitív a kép apáról és fiáról. DE jó, hogy Ti is jártok úszni. .. Én most a tervem szüneteltetem egyenlőre.. majd április környékén szeretnék menni úszásra.) Látom apa volt a vízben. A kilók miatt netán? nem akartál egyenlőre levetkőzni fürdőrucira? - én most ezek miatt az állandóan rajtam levő úszógumik miatt nem vetkőzöm.. 8) - A párom elakart vinni wellneselni a hétvégén.. (de én nem vetkőzöm most senki előtt le.. -majd, ha nem leszek már ilyen kis husi, ami a wellenes elengedhetetlen része.. fürdőruha--fürdés.. úgyhogy most inkább kivárom, hogy a kilók lemenjenek..
A fiúk után egy évvel lettem vékony ismét. Értsd úgy hogy velük is sajna 30 kiló körül híztam.. és mind lement. Adéllal is ennyit szedtem magamra.. Már "csak" 8 kg van rajtam. -22kg!!! tól már gszabadulta. A fennmaradó 8 kg meg majd a nyáron a gyümölcs szezonban le fog menni.- remélem.

Humanka! Milyen figyelmes vagy Te is, hogy észre vetted a szülinapos Lantát!.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LANTA!!!

Minyu!
Gratulálok Csonginak a fogacskához.. -pár év múlva meg a fogtündérhez, aki el fogja vinni!! :lol: :lol: 8)

Kérdés:
Nektek nem szöszösödik ki a harisnyája és a zoknija a babáitoknak?
Ki vagyok már.. nincs olyan harisnya, ami ne lenne szöszös. A zoknik szintén. Már vettem mindenféle minőséget, de mind kiszöszösödik.
Jó mosóporral mosok, kímélő progin.. már nem tudom,hogy mit csináljak? Kézzel nem szeretnék mosni, így is annyi feladat van a háztartásban.
Ötlet??? Köszönöm előre is.

Márti?????

szeder74

Szeder!

Boldog féléves szülinapot Adélnak.:D

Próbálok visszaolvasni :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Monee: köszi a felajánlást, most lehet, hogy találtam márciusi elvitellel liliputi-s hátihordozót. Én vagyok rá a 2. jelentkező. De ha nem jön össze, és Neked se viszik el az Ergo-d, akkor beszéljünk :) Van borostyánlánca Zalánnak, valamennyit mintha segitett volna is, most sokkal könnyebben visszaalszik. Csakhát hiába alszik vissza, könnyen, attól még fel kell kelnem hozzá. De majd elmúlik ez is :) Sőt lehet még vissza is fogm sírni :D

Humanka: én is még csak szoptatok, Zalán se kapott edig mást :) Sőt még bő egy hónapig nem is tervezem, hogy adok. Kaják: én már ettem káposztát, ksi mennyiségben kétszer, karfiolt még nem. Brokkolit igen. Nem történt semmi, Zalán jól viselte.

Szeder: teszek majd képet, csak tönkrement a fényképezőgépünk, most szereztünk újat (használtan, nekünk új) Bevallom őszintén, hogy erre ment el a hordozóra szánt pénzem. Adélnak Boldog feledik születésnapot :) Ha belegondolok, hogy egy éve még a 12. hetes UH-kat vártuk :D

Bejci: fog Bianka is forogni, elkésve állítólag még bőven nincsenek. Ha meg még Dévényeztek is, akkor ott tuti kiszúrják, ha valami gond van

Starlark: tök jó, hogy Donceknek is bejött a babaúszás!

Lanta: Boldog Születésnapot!

Mai éjszaka kicsit jobb volt, Zalán több időt hagyott két kelés között :) Én is gondoltam rá, hogy a foga, de azonkívül, hogy veszettül rág, semmi jele, hogy az lenne.

Kép
kistiggrincs

Adél baba!!!
Nagyon nagyon boldog feledik szülinapot!!! :D

Lanta!
Neked is sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából! :D

Kép
Kép
konan

Szeder: Nem a kilók miatt :) Elég sok leszarom tablettát ettem főleg bent a kórházban szal ilyesmi nem tartana vissza :) De a hétvége az nálunk apáé :) No meg az esti fürcsi is. Szeretném ha Doncek erősen kötődne az apukájához is, a párom meg szintén imád foglalkozni a pici fiával :) Én ennek nagyon örülök mert a szüleim elváltak mikor 4 voltam. Szinte semmi apa emlékem nincs...
Doncek pedig már akkora visongást csap mikor apáját meglátja hogy hihetetlen :)

Minyu: Grat a 2. fogacskához is :)
Mennek a vonalzók csak karbantartás volt.

Kistiggrincs: Biztos hogy fogacskátok lesz nektek is hamarosan :)

Puffasztó kaja: Már az előbb is akartam írni csak lemaradt :oops:
Mivel már bent a kórházban is adtak kelkáposzta főzeléket és hasonlókat és semmi probléma nem volt én semmit se iktattam ki az étrendből, egyszer gyanakodtam a kajszi lekvárunkra de az is alaptalannak bizonyúlt. Doncek nem is volt hasfájós.

Kép

Kép
starlark

Lanta!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Adél baba!
Neked pedig boldog fél éves évfordulót kívánok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Adelnak en is boldog felszulinapot kivanok !!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Akkor kezdem én a mai napot :)

Gabolino!
Jaj, Andorodat úgy megdögönyözném :D Nagyon édes a kajcsis képen :D Gyuszikám is dettó így szokott kinézni.
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a babaúszás. :D

Konan!
Sajnálom a pároddal való (remélhetőleg rövid) válságot. Remélem sikerül hamarosan megbeszélni és javítani a helyzeten. :wink:

Betti!
Sajnálom,hogy kiapadt a tejcsiforrás. :( Azért az is jó,hogy eddig volt.Örülök,hogy jól sikerült a sielés.
Tündéri Julcsi a képeken. Nagyon mosolygós :D

Márti!
Remélem a hétvégén minden kicsi gyerkőcöd meggyógyult :wink:

realdream!
Nem tudom,hogy írtam-e ,de nagyon köszi a képet Manóról. Gyönyörű kisfiú
:wink:

kistiggrincs!
Én is sajnálom az éjjeli sokszor kelést,de biztosan hamarosan elmúlik.Addig meg kitartást. :wink:

Humanka!
Jó,hogy jöttél már hiányoltalak.:wink:
Sajnálom a sokszor kelés-evést. Tényleg lehet,hogy szomjas.Remélem nálatok is hamarosan elmúlik ez az átmeneti állapot :wink:

Sziszi!
Örülök,hogy jól van Réka és,hogy rájöttél mi a baj. A lányok már mindet leírtak amit tudni lehet a poratka írtásról.
Gratulálok a fiúk 5. szülinapjához.
Nagyon édesek a képek. A 3 babások nagyon tetszenek.

Szeder!
Örülök ,hogy a teszt eredménye megnyugtató volt számodra.Én is paráztam egy kicsit,de ma reggelre megjött. Még fél évet várunk a próbálkozással.

Bejci!
Biztosan jó lehetett ez a baba-mama klub. Én is nagyon szeretek más kismamikkal eszmét-tapasztalatot cserélni :D
Nálunk a heherészés, berregés,sikongatás ált. reggel van miután felébred az Uraság. :D

starlark!
Ezt zoknija válogatja. A tegnapit 5 percenkét vissza kellett húzni a lábára (teszek is fel képet),de a többi ált normálisan rajta marad a lábán.
Doncek nagyon ügyes volt az úszáson :D Csak így tovább.
Gratulálok az 5 kg minuszhoz.
:D

Minyu!
Gratula Csongi 2. fogához. :)

Szeder!
Igen a mi zoknijaink is szöszölődnek. A tesó tuti,hogy már nem tudja felvenni őket :( :roll:

Most hív Minike. Még írok.pusszz

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt!

Szeder!
Anna zoknicskái is szöszölődnek! Sőt koszolódik a talpa! Állandóan jár a lába, így hát nem is csoda! :D
-22 kg????? Az már igen!!! A +30 nálam is megvolt, de még csak a fele tünt el! :cry: 15 kg-val még meg kell küzdenem!
Ezért ma gyorsan csinálok kókusztekercset és kókuszgolyót! :oops: :lol: (Ez a párom kedvence, de én is nagyon szeretem!)
Neki akartam állni porszívózni, de Annácskám bealudt. Mennem kéne Pestre is, de nagyon esik a hó és nincs téli gumim. Legutóbb is, amikor a barátnőmnél voltam és esett a hó, úgy csúszott az autó, hogy mire hazaértem remegett kezem-lábam. (Pedig nem vagyok egy félős vezető!) Így inkább megvárom apát, hogy hátha du. ráér bevinni engem. A munkahelyemre kéne menni, mert ugye lejárt a szülési szabim és igényelni kellett a GYED-et, de a drága kollégáim mindenért külön-külön hívnak be, nehogy egyszerre el tudjam intézni! :evil: Először bementem megkérdezni, hogy mit kell tennem. Akkor nem tudták, mert az a kolleganő nincs (a többiek meg ki tudja miért vannak a személyzetin???). Még aznap du. visszahívtak, hogy töltsek ki egy nyomtatványt. Bementem, majd közölték, hogy hiába töltöm ki, mert kell az eredeti születési anyakönyvi kivonat is! :evil: :evil: :evil: Na, azt is bevittem másnap. Most pedig azért hívtak, hogy egy kérelmet kell írnom, hogy a GYED idejére fiz.nélküli szabit kérjek. Ezt nem lehetett volna egyszerre???

Kép
Kép
konan

Íme a kép a zokni lerugásról
Kép

Nem tudom nálatok,hogy van,de Gyuzsika mostanában felfedezte a törlőkendős dobozt és előszeretettel rágcsálja,dobálja. Így egy kissé megnehezíti a pelusozást :lol: ,de jókat szoktam nevetni vele együtt ezen. Nagyon Huncut :lol:
Erről is teszek egy képet ha nem bánjátok
Kép

Holnap délre megyünk kontrollra Szegedre a szívzörej miatt. Remélem javult a helyzet.
Csütörtökön meg a szokásos havi méretszkedés és vizit a dokinéninél.

Kép
Kép
a.m.

Konan!
Sajnálom,hogy ilyen lükék a kollégák. Nekik biztos nincs gyerekük vagy már régen volt és elfelejtik,hogy kész logisztika mire az ember megszervez egy ilyen utat.

Honey!
Remélem jól éreztétek magatokat/egymást :wink: Zalakaroson.Írj,hogy milyen volt ha kipihented a hazautat.

Kép
Kép
a.m.

A.m.!
Nálunk a pelenkázó tetején, vagyis Anna fejénél van a törlőkendő és a popsikrém is. Na már most Anna is úgy érezte, hogy azok nem oda valók! :D :wink: Hol az egyiket, hol a másikat célozza meg és ilyenkor felveszi a "kifli-formát" és kész küzdelem tisztába tenni! :lol: :D Most már elrakom azonnal, mert a törlőkendős csomaggal multkor felsértette a száját! :? Mert hát persze mindent a szájába szeretne gyömöszölni! :D

Kép
Kép
konan

sziasztok!
Visszatértem 5 napos csavargászás után.
De sajna nincs jó kedvem. Most annyira összejött minden, hogy fel sem tudom sorolni. És nem is akarlak untatni benneteket a problémáimmal, komolyan. Annyi minden van, hogy azt sem tudom mivel kezdjem.
Dióhéjban:
1. rámjött a szokásos hólyag probléma, már napok óta alig alszok, alig élek. Fáj-fáj-fáj. 5 percenként psilni járok, 10 percenként ledöntök egy bögre teát, hogy legyen mit psssilni. És közben rettenet kínokat élek át. Most is egy forró termoszon ücsülök...
2. hasonló problémákkal küzdök, mint Konan. De nálunk nem a súly miatt. Mert én annyi vagyok, olyan vagyok, mint terhesség előtt. Leszámítva a zebráimat a hasamon és a mellemen.
De egyszerűen valamiért mindig elmarad a szereti-szereti. Én próbálkozok, közeledek, de mégsem történik semmi. Mindig el vagyok hárítva valahogyan. Sosem voltam egy rámászós csaj, de most már ezt is bevezettem, ha már tényleg nagyon-nagyon nem bírom!
3. párom melóhelye hamarosan megszűnik, egyelőre nincs más helyette.
4. az én itthoni melóm is nagyon ingadozik, épp most vannak balhék a cégnél. Kolléganőmet kirúgták, akit betanítottam, egy új valaki lesz ott, de azt nincs aki betanítsa, engem akarnak megfűzni, de nem tudom mit tegyek
5. anyukámmal sem jöttek helyre a dolgok, bár voltunk nála a múlt héten, de nem az igazi. Mindig kioktat, beolvas, lenéz....
folytassam????
Minden-minden összejött!

Majd jövök! Megyek szenvedek tovább!

Nagyon jók a képek, minden baba gyönyörűséges!
Vendég

raktam fel új videókat

Noncsi a víz alatt:
Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a köszöntést!! Nagyon aranyosak vagytok!! Rendesen meghatódtam :lol: Abszolút nem számítottam rá!!!

Visszaolvasni nem tudtam és lehet nem is fog menni MERT képzeljétek Kornélia múlt héten szerdán úgy döntött, hogy Ő már a wc-be szeretne pisilni :lol: Azóta fél napokat töltünk a wc-be, de nem bánom, nagyon büszke vagyok rá!!!!!

Ja és Ramóna is már ügyeskedik a hátról hasra fordulással, már egy párszor sikerült Neki!!!

Úgyhogy Nálunk zajlik az élet!!!

Szeder még a múltkor kérdezted a férjem. Köszönöm már nagyon jól van, hétfőn megy vissza dolgozni. Múlt csütörtökön sem volt már itthon reggeltől estig háááááááááááát nem lesz semmi a két csajjal. Estére nagyon elfáradtam!! De jól eső fáradtság volt!

Még egy hír már Ramóna 3 éjszaka nagyon jól alszik. kopp-kopp-kopp!!! És még mindig csak CICIZIK!!! Tegnap Ő is betöltötte az 5. hónapot!! Úgyhogy együtt ünnepeltünk!!! Nagyon jó volt!

Ne haragudjatok, hogy most csak Magunkról írtam de örülök, hogy ennyire is tellett!!!

Mindenkinek Boldog hórfordulót, névnapot akinek aktuális volt a napokban!!!

A képek továbbra is nagyon jók!!! Azokat soha nem tudnám kihagyni, hogy megnézzem!!

Még Én is teszek egy párat!!!

Kép

Kép

KÖSZÖNÖM még egyszer!!! :)

Kép
Kép
lanta

itt ül a kezemben Dávid, így csak Eszikének írok.
Szerezz be tőzegáfonya vagy vörösáfonya kapszulát MOST!! És még ma legalább hármat egyél belőle. De ezt folyamatosan szedd napi egyet, és akkor nem lesz ilyen gondod. én 5 évig küzdöttem ezzel a problémával, és ez bejött. viszont most nagyon gennyes lehet a vizeleted, ha ennyire fáj és 5 percenként piss, így mindenképp kell egy kis antibigyó, de azt 1 hétig szedd, ne csak addig amíg elmúlik (1-2 napon belül), mert akkor semmit nem tettél. Tényleg menj most dokihoz, mert a gyulladás felhúzódhat a belső szervekre is, ami nagyon nagy bajt tud okozni, többek között meddőséget, ha nincs kikezelve. Ezzel nem szabad játszani!! De a legjobb, ha elmész urológiára, ott segítenek. Ez a leírásod alapján e colira utal. Meg tudom érteni a szenvedést, én is átéltem nagyon nagyon sokszor. De van rá megoldás. Ja, még valami. Hülyén hangzik, de egy sima, közönséges 35 Ft-os, nem tisztított 1 kg-os konyhasót oldj fel a kádba meleg vízbe, ülj bele 20 percig. A víz kb. a derekad alatt legyen. Ez a bacikat nagyon ki tudja ölni. Ezt MINDNKINEK írom, akinek akár folyása, akár milyen gondja van lennt, mert ez tényleg hat!! Ja, ezt most is megteheted, mert ez is csökkenti a fájdalmat és az 5 perces szaladgálást! Próbáld ki!
Tényleg foglalkozni kell vele. Én ebből a témából doktorit írhatnék, úgy beleástam magam néhány évvel ezelőtt.

A többi problémádat is sajnálom, remélem hamarosan minden helyreáll.

most mennem kell, nyűglődik a fiú.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági: köszönöm, hogy segíteni akarsz, nagyon kedves vagy. Már szedtem be tőzegáfonyát. Sajnos én is kiskorom óta szenvedek ilyenektől. Már kipróbáltam mindent. Sőt megtaláltam a megye egyik legjobb urológusát, hozzá járok rendszeresen, akkor is ha nincs bajom. (mert kövem is szokott lenni) Ő már alaposan kioktatott a témában, és ilyenkor nem ír fel antibiotikumot, el is magyarázta miért.
Szóval marad a rengeteg folyadék, a tőzegáfonya, és a pihenés. Ja meg a forró termosz. A fürdőt majd kipróbálom, ha hazajött a párom... foglalkozik addig Noncsival.
Szerencsére kislányom tekintettel van az állapotomra és reggel fél9-től mostanáig aludt.
Vendég

Sziasztok!

Gwini!

Ha erre jársz, SOS segíts nekem légyszi!
Megjött a babakocsi, csak nem tudom kinyitni. :D Hogy kell?
Összecsukva is szép, csak annyira nem hasznos. :lol:

Köszönöm!

Monee

monee85

Sziasztok!

Zokni téma: Ha éppen nem rugdossa le magáról, akkor tiszta nyál. Nekünk is szét csuszatolja, így még a gyösz mellett, estére még koszos is, mintha egész nap szaladgált volna.

Lanta így utólag Boldog Szülinapot!
A képek nagyon szépek.

A.m.: Nálunk a hintőporos és a krémes doboz a nyerő, így, ha be szeretném pelenkázni, azt már az ágyon kell végezni.
A zokni mellett az a kis lábacska nagyon tuti.

A.m., Sugi, Holka, Szeder:
Boldog 6 hónapot :lol: !

Eszike: Sajnálom nagyon, hogy így össze jött minden, ezután már csak jó jöhet.
Nagyon klasszak a videók. Nekem most a játszós a kedvencem, ahogy így pörög-forog. Imádni való. :lol:
És persze nagyon sok Boldog Születésnap Kívánok Neked

Az uszis kép is nagggyon jó.Nem sírt?

Lolababáról nem tud valaki? Még nincs képem Majáról a 4 hós videóba.Skype-pol vele valaki?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.02.23 11:26-kor.

Kép
Kép
noni78

Gwini! Téves, sikerült. :D

Monee

monee85

És még nincs képem:
Hutás, ha olvasol minket.
Winona, tőled is kérnék.

A többiektől már nem hiszem, hogy kapok:
(Druska, Sarkantyúka, Nyunyori, Bagzerka)

Aztán elvileg kész lennék vele, még várok 1 napot. :lol:

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?