Új privát üzeneted érkezett!

Móni,mi volt a gond az igényléssel? :roll: Nekem úgy rémlik egyszerű volt.Bár én kinyomtattam,és postáztam,nem tudtam,hogy lehet neten keresztül is.

Sajnálom a nemalvást,na de reggel mikor is kelnek?És ha visszatennétek a rácsot?Akkor sem lenne esély,hogy elalszanak délben?Hű,én megzakkannék,ha egész nap ébren lennének,gondolom késődélutánra nem kicsit nyafogna mindenért.Vagy ők bírják,nekik ez megszokott?

Törpi,jobban van Emma?Tesóm? de cuki! :D

Timi,a délelötti alvás gyanítom,hogy a betegség miatt volt,de ők ha program miatt csúsztunk meg,és később aludtak,akkor sem volt gond este.

KépKép
noba
Budapest

Ja,még Timi azt akartam írni,csak amikor reagáltam,akkor telefonról voltam,szóval most tanulták meg enyémek is a "CSOKI" szót,asszem ezt jól elszúrtam,eddig a tejszeletet és a túrórudit ismerték.Jól látható helyen van kinn csokimiki,és mindennap kapnak belőle egy kicsit,de sokszor kérnek,csak nem adok.Ebéd nálunk is úgy néz ki,hogy Bazsi eszik,Noémi közli,hogy valami mást eszik,mondom ez az ebéd,én is,meg Bada is ezt esszük,végül addig nyafog,hogy felbontok egy üveges bébikaját,amit ha Balázs meglát,akkor közli,hogy ő is olyat kér.De érdekes, a paprikáskrumpli az nagyon jól fogyott,tegnap a kelkáposztafőzeléket mindketten kiköpték,pedig múltkor szerették,így ma a pörihez csináltam rízst,azt meg ették rendesen.Sőt,Balázs egy egyharmad üveg céklát is megevett hozzá,nagyon szereti.Noémi viszont meg se kostólja.

Hű,leragad a szemem,joccakát!

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Lehet használ a stodal,éjjel nem hallottam köhögni a Balázst.És végre neki is lehet orrot szívni,ügyesen felül az ágyra,és engedi.Igaz csak úgy értem el nála,hogy a doktorbácsi azt mondta ki kell szívni,és ha nem engedi,akkor a doktorbácsi fogja szívni az orrát.

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: nálunk nincs olyan, hogy egyik ezt kap másik azt, üveges meg már rég nincs itthon. Van leves, van második, ha egyiket sem eszi nem kap mást, akkor nem eszik. Csak Manó egyébként is gizda, válogatós, alig evős és baromira ki tud akasztani.
Bada ügyes! Asszem én most kezdem el Hangának adni a stodalt, hurutos, szakad is fel neki, de inkább csak alvás után, jobb lesz besegíteni. :?

Törpi: tesóm :D de tündér! :D

Nem most keltem ám! Hangát át kellett öltöztetni hajnali 7-kor :oops: , itt az ideje, hogy kipróbáljuk az 5-ös pelust, mert már szinte minden reggel ez van. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpikém,boldog névnapot kívánok!!! :D

KépKép
noba
Budapest

Törpi: boldog névnapot! Akkor is, ha nem most tartod! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Nyulasz! Na de jó most már jól vagytok Ti is
szerintem a frontok is elvonultak hurrá

Orrszívás :D én sosem tudnám őket rávenni még mindig a régi lefogós módszer megy, vagy nem szívom

Ma fél 8 kor ébresztettem őket, kíváncsi leszek a déli alvásra lesz-e egyáltalán

tegnap mind a kettő beájult délután, Laura 3 körül, Réka fél 5 kor csak én nem engedtem őket aludni
:oops:
mi lett volna ha hagyom???

Nálunk most már minden napos, hogy én kanalazom be nekik a kaját, (ráadásul viszem utánuk a szobába)

a kis asztaluk már csak arra szolgál, hogy felállnak rá, és úgy hajolnak be a konyha pulton, vagy gyurmázunk rajta

ja a gyes igénylést papíron én is megcsináltam 10 perc alatt, de mivel lusta voltam postára menni ezért inkább belekezdtem az ügyfélkapusba

de előre be kellett volna szkennelni az iratokat,
elsőre rosszul szkenneltem
2 X csináltam végig

arról a számítógépről kellett volna elkezdeni az okmánykitöltést amire rászkenneltem őket

elfelejtettem az ügyfélkapus jelszavam, először, (előző este ) le is tiltottak, mert sokszor próbáltam belépni sikertelenül

lényeg, hogy többször cseréltem szgépet, és vagy 4X újra kezdtem, mert mindig volt valami apró icipici probléma :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Timi,jaja,de nálunk nincs mindennap leves,így ha nem eszi az ebédet,akkor kap bébikaját.Vannak amit nagyon szeretnek,tökfőzelék,rakottkel,krumplistészta,rizseshús,és vannak amit nem igazán,töltöttpaprika például.Tudom is,hogy nem szeretik,de ugye magunknak azért csinálunk,és próbáljuk minden alkalommal,hátha már szeretik :lol:

Móni,na hátha segít a korábbi kelés.Majd írj,hogy alszanak-e :lol:

Hú,akkor tényleg szívás volt az igénylés :shock:

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: ja, csak nálunk meg hiába van alternatíva, ha a kisasszony egyiket sem akarja még csak megkóstolni sem. :( Egyik ilyen alkalommal próbáltam bébikaját adni, akkor már annyira behergelődött, hogy azt sem ette, így felesleges is kínlódnom vele. Már értem mit kínlódott velem anyám, bár Manó legalább néha eszik, én azt sem tettem. Kár, hogy ez most nem látszik rajtam! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok,

köszi a köszöntéseket! :oops: :D Ma este megyünk is apával bulizni. Bár nem a névnapom miatt, hanem egy barátunk sörözője 9. szülinapját ünnepelni. Remélem nem lesz gáz itthon, tesóm marad szittelni éjszakára.
Emma még tegnap este kapott egy lázcsillapítót, attól jól kiizzadt az ágyában, és reggelre mintha elfújták volna a bajt. Taknyosság is csak jóval ébredés után indult be, kedve kifogástalan, étvágya szintúgy (ebéd egy fél tányér tárkonyos leves és egy fél tányér tészta volt, ennek jegyében zajlott a túrórudi evés is, abból is csak a fele kellett). Láz sehol :shock: Orrát bioptronozom, arcát is fájlalta tegnap, azt is meglámpáztam. Kutya baja a gyereknek. Remélem így is marad.

Zsófi, Te ilyenkor hol edzel? Evezel a vizen? :shock: Vagy teremben?
Cipővásárlás nem lehetett semmi :shock: :lol: 27-es láb? Azta! Nálunk Míra most érte el a 24-es méretet, Emma 23,5-es lehet.
Jaj, emlékszem, tavaly karira nem semmi mennyiséget sütöttél össze, sajnáltam is, hogy nem tartozom a közvetlen családodba :wink: Idén érd be kevesebbel, rádfér a pihenés is!

Timi, ez a kajálás, ill. nem kajálás :shock: Fúúúúúúúú, emlékszem, mennyi dühöt okozott nekem is :( Kívánok hasonló javulást, mint nálunk!

Nyuszi, de ügyes Bada! Na ezt kipróbálom én is. Bár vicces, mert Emma ezerrel tiltakozik verbálisan, de nem fut el, sőt, beáll a lábam közé, ahogy szoktuk, bekulcsol a térdemhez, és hagyja, hogy a fejét "fixáljam" miközben szívom neki. Sőt, előtte ha olyanja van, még a porszívót is előkészíti hozzá édesem.
Hú, épp tegnap néztem rá egy rakatnyi üvegesre a spejzban. Még nem tudom, mi lesz a sorsuk, de valószínű ajándékozás. :lol:
De jó lenne, ha használna a stodal! Ugató gyereknél kevés rosszabb van. És tényleg nem hagyja őket pihentetően aludni, persze, hogy nappal kidől szegény. De talán Ti akkor már a javulás útján vagytok!!!!!
A csoki meg előbb utóbb mindennap emlegetetté válik egy gyerek életében. Rajtunk, szülőkön múlik a többi, hogy csak említés szinten marad-e. Persze vannak kivételek, mint pl Hanga, de nem ez a jellemző. Én szemét voltam, bár nem volt tudatos. Ugyanis csütörtök este megbontottak egy közepes csokimikut, és mivel vacsi után voltak, megengedtem, hogy egyék. Aztán azon kaptam magam, ill. őket, hogy majdnem mind betolták. Persze lett is nyafogás, hogy neki hányni kell, meg hasonlók. Persze sajnáltam őket, de kicsit talán elegük is lett a csokiból :oops: Azóta elég könnyű őket lebeszélni róla. Ki tudja meddig fog ez tartani, de most ez van. Szörnyű anya vagyok :oops: :oops: :oops:

Móni, ez nagy szívás volt akkor. Már amit csak leírtál is sok volt, de végigcsinálni :shock: Pláne úgy, hogy el tudom képzelni, mennyire kész vagy két egész nap nemalvó gyerektől. Nekem ez a két óra napközben annyira kell, mint a levegő. Kell ez a csend, vagy begolyóznék. Olyasmi, mint Timiéknél a Chamomilla szóba sem jöhet nálatok?
Enyémek rendszeresen korán kelnek, valószínű ezért is van pöcc nélkül a délutáni alvás. Mesélj majd, hogy sikerült letenni őket így, hogy reggel ébresztettél.
Kanalazással meg Te se foglalkozz! majd megtanulják a bölcsiben, ott nem lesz anya, akit kihasználhatnak. A csajaim annyit fejlődtek, hogy már a levest is egyedül, pár csöppel kanalazzák, joghurt, puding szintén. Tészta szintén kanállal megy, és mint egyszer írtam, a pizzafalatok is, de ez fájjon a legjobban :lol: Míra egyedül öltözik, vetkőzik. Emma is próbálkozik már a vetkőzéssel. Majd ott rákényszerülnek mindenre önállóan, és élvezni fogják a tudást. Aztán ha mégis kérik itthon is néha a segítséget, bolond anyjuk, lelkesen csinálom, mert örülök, hogy még néha szükségük van rám :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Zsófi,jó nagy lábon éltek :lol: Én remélem idén is lesz az ikeában fenyőfa,tavaly 4990-volt,és amikor visszavittük kaptunk vissza 4000 ft-os kupont,amit levásárolhattunk.
Hangod visszajött?

Móni,na volt alvás?

Törpi,olyan jó olvasni,hogy ennyire ügyesek a lányaid,és tényleg azt látod,hogy pozitívan hat rájuk a bölcsi.
Köszi,javulunk,orrszívás reggel,ebéd elött és este táp elött,kevés jön,remélem nem romlik a dolog.Láz egyáltalán nincs,és Bada már hurutok,de csak napi pár alkalommal köhög,de akkor nagyon csúnyán.Holnap lenne itt a szomszéd művházban egy gyerekzenekar,még nem tudom vigyük-e őket,de végülis Babusnak is azt javasoltátok múltkor,hogy menjen maszatra ha csak köhögnek,így esélyes,hogy elmegyünk.
És szuper,hogy Emma jól van! :D

Hull a pelyhes télapónak van új verszaka:"kedves öreg mogyoró" :lol: az egész dalt jól összekutyulják :shock: :lol:

Lányok,meg vagyok lőve a karácsonyi ajándékokkal :x ma elmentem az auchanba,de a 18 hóstól kapható játékok nagyon babásak,a többi meg 3 éves kortól van,egyszerűen nem tudom mit vegyek,pedig még rajtunk kívül 3 helyre is kéne mondanom mit szeretnének...léci,ötleteket!!!!!!
Holnap lehet elmegyek a régiójátékboltba is.

KépKép
noba
Budapest

Na most nézem,kicsit változtak az árak az ikeában :shock: :shock: :shock:

http://www.ikea.com/ms/hu_HU/campaigns/ ... e2012.html

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: mi is ma megyünk régióba. Ötletem nincs, mivel tőletek szoktam csenni.....mármint ötletet. Enyémek csupa olyat kapnak, ami nektek már van. :? Porszívóból a mai állás szerint 3 db is lesz. :twisted: Anyósék már rég megvették, tegnap anyu is vett egyet. Szegény annyira örült az ötletének, most meg viheti vissza. És még fel is hívott, de nem mondta mit vesz. egyszer hagyom rájuk és ez van. Ill anyóséknak mondtam mit vehetnek, anyu meg magától is olyan jókat szokott és nem szereti, ha megmondom mit vegyen.
Kapnak ikertelefont, kormányszimulátort (vagy minek hívják), legót, könyvet, ja és apa vett a lányainak távirányítós autót. :oops: :lol:

Hull a pelyhes jó lesz, írd le! Kíváncsi vagyok mi lesz belőle a végére! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi: de jó olvasni, hogy milyen ügyik a lányok!Van remény! :wink:

Betegeknek jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

haho Csajok, mi is régioztunk tegnap Apával édeskettesben :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus: és mi jót vettetek? Mi is kettesben megyünk. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

tavaly: ikerbabakocsis babák, duplo (nálunk még mindig a nr1 ajándék :wink: ), favonat (de ez csak 2,5 évesen szerették meg), ami kisebb de nagyon szeretik a vágható fagyümölcsök meg az öltöztethetö macicsalád, fa párositos puzzle, h félbe van vágva az állat és össze kell rakni, fa puzzlek

babusok
Budapest

nagy plüssponi vadászat volt (osanban volt persze mire észbekaptunk már sehol :cry: ) de sebaj mert régioban sokkal szebbet vettünk :lol: miniállatok, horgászos játék, meg egy timmys fel kell pakolni a cuccokat barikára, kapnak még favonatot, duplot, a babaházat ugye és ha marad pénzem még egy moondough-t szeretnék annyira reklámozzák jo lenne kiprobálni :oops: :lol:

babusok
Budapest

Babus: nem felejtettél el valamit? Nekem is csak most jutott eszembe - könyv!
Puzzle nálunk nagyon nem megy, egyszerűen nem érdekli őket, pedig kaptak mikulásra anyóséktól is. :( A vonat jó ötlet, Nyulasszal nézegettük is.

Hanga tegnap óta tolja a bevásárló kocsiját és kiabál, hogy "vásárol". Ha kérdezem mit vásárol kétféle válasza van, vagy "husit, répát", vagy "kukás" (kukásautó). :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

de kapnak könyvet is :lol: mondjuk nem sokat mert szülinapra kaptak egy nagy adagot :lol:
cukiii :wink:

babusok
Budapest

Babus: én a spanyolra gondoltam :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

jujjj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: küldöm :wink:

babusok
Budapest

Sziasztok

Alvás??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez elég ismeretlen szó a gyerekeimnek

Én erre kérnék tippet, hogyan altassam őket

Hát délben Réka van megkettyenve, este meg Laura
Laura délelőtt elfárad a kint léttől, el is szunnyad, de Réka képtelen aludni, ebédnél majd leesik a feje, és mire bevisszük addigra feléled, aztán mire elalszik addigra Laura felébred

Este fordítva Laura 10 után fél 11 körül alszik el

Ajándékokat mi nem visszük túlzásba, 2 havonta úgyis be kell újítani valamivel, nem veszünk csak 1-1 dolgot karira meg szülinapra

Az ikeás táblát is már elő kellett vennem, mert a múlt héten semmi sem volt jó nekik így az lett miki ajándék

Zsófi! 26? akkor az a szupinált szandi nem is olyan szupi?
én is arra gondoltam nekik bölcsibe, ortopédus javaslatára, kíváncsi leszek enyémeknek jó lesz-e

közben én is át fogom tetetni a kezdést jan 9-re ti is akkor kezdtek ugye?

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok,

játékok nálunk: Duplo, kirakók, vágható gyümik, fűzhető gyöngyök, és még valami könyv. Ennyi van megvéve, vagy megvétel előtt áll. Édes kevés ahhoz képest amekkora a család, még muszáj ötletelnem nekem is. Hatalmas rajzolók lettek, valami fejlesztő nekik sem lenne rossz, ezügyben szívesen veszek ötleteket.

Móni, tudom, hogy nem egy 60 szobás kastélyban laktok, de nem lehet őket külön szobában altatni? Ha ennyire eltérő időben dőlnek ki, és ébresztik egymást. Vagy ez most nagyon rossz ötlet? :oops:

Képzeljétek, ma reggel 3/4 7-kor Míra tüntetett a kakójáért, majd miután megkapta köztünk aludt vissza. majd fél10-kor ébredtünk legközelebb össznépien :shock: Mi ütött ezekbe? De nekünk a hosszúra nyúlt éjszakánk után igencsak jól esett. Aztán 1kor felvonultak aludni. 2-ig csendben próbáltak elaludni, majd megettem őket. Végül sikerült, de negyed4kor már keltek is, épp mikor mentem volna már ébreszteni őket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Móni: hát ettől a nemalvástól tuti kikészülnék rövid időn belül. Nekem életmentő az a 2 óra nyugi, akkor regenerálódnak a megtépázott idegeim.

Törpi: ti aztán tudtok aludni! irigy-irigy! Amikor reggel tudnék aludni, tuti kelnem kell, amikor apa mondja, hogy majd ő kel, akkor meg mindíg az van, hogy én kiosonok, ő meg szunyál egy nagyot. Dehát ő dolgozik (én meg nem csinálok semmit ugye :twisted: )

Lányaim anyóséknál voltak, hihetetlen szép alkotások készültek, anyós rajzolt nekik fát, ők meg színes papírfecnikből leveleket ragasztottak rá, aztán meg nyakláncot fűztek gyöngyből. Hát igen, neki már megvan az a türelem, ami nekem nagyon hiányzik az ilyesmihez, de nagyon büszke vagyok rájuk! És ami a meglepőbb (bár én sejtettem), Alexának van hozzá nagyobb türelme.
Mi meg apával letudtuk a karácsonyi bevásárlást, remélhetőleg mindent megvettünk mindenkinek. És még egy vacsora is belefért kettesben a kedvenc helyünkön. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

bekukk még megyek vásárolni :oops: ajándéktipp még a mágneses rajzolotábla
juj Csajok alakul a babaház hát sztem meseszép lesz és hatalmas :oops:

babusok
Budapest

Köszi lányok az ötleteket.Tényleg,ha alaki még nem vett rajztáblát,a tescoban láttunk kissebb méretet,egyik fele filctollas,másik krétás.Ezt is lehet felállítai,de talán fél méteres az egész.

Timi,de jó,hogy mama ilyen kreatív :D irigy érte :oops:
Mit vettetek a régióban?Én nem mentem,majd holnap.

Babus,apa nagyon ügyes lehet,nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre.

Zsófi,asszem ha meggyógyultunk mi is elmegyünk játszóházazni.Még csak 1x voltunk :oops: De ők azt is nagyon élvezik,mikor csak a camponába,vagy savoya parkba elmegyünk,és beülnek az összes százforintos járműbe,meg rohangálnak kicsit.

Móni,tegyétek vissza a rácsot,akkor nem sok választása lesz,enyémek is abban az időben buliztak gy fél órát,aztán elaludtak.Bár lehet már nagy lenne az ellenállás a rács miatt,de hátha használ.És ha előrébb hoznád az ebédet egy fél órával(tudom,akkor meg nem esznek :roll: )és hátha nem pörgeti túl magát Réka.Írd le a pontos napotokat,meg az evéseket,meg minden,hátha úgy könnyebb lesz kitalálni,hogy hogyan altathatnád őket.

Törpi,ez nem semmi alvás :shock: mondjuk én biztos nem bírnék addig aludni,valahogy sose ment igazán,pedig imádok aludni,de valahogy reggel korán szeretek kelni,külömben nyomott vagyok egész nap,és nem térek magamhoz.Én az ebéd utáni alvásra szavazok :oops: :lol:
Emma teljesen jól?

Mi végül elmentünk a koncertre,az Apacuka együttes lépett fel,1 órás volt a műsor,hihetetlen jó volt,szinte minden számnál vagy lejött a szimpadról az énekesnő,és körbement az összes gyerekhez,és a bábokkal megcirógatta őket,vagy felhívott gyerekeket a szimpadra egy-egy számhoz.Nagyon jó hangulat volt.És volt télapó is,már a bejáratnál várt minket belül,még Noémi útközben kérdezte is,hogy ott lesz-e a télapó,mondtam a télapó már elment pihenni...Noémi el is énekelte neki a "nyuszi ül a fűben" című dalt,mondtam ezt már a húsvétra gyakoroljuk :lol: pedig aztán itthon megy egyfolytában a "hull a pelyhes" összes változata :lol:

KépKép
noba
Budapest

KépKép
noba
Budapest

KépKép
noba
Budapest

Még eszembe jutott a nyomda.Láttam kimoshatót is :roll:

KépKép
noba
Budapest

Törpi,Babus,jövőre ilyet veszünk,idén még korai,mert csak firkálnak,de lehet nektek már szebben megy a szinezés:
http://jatek.vatera.hu/kreativ_alkoto_j ... 67224.html

láttam másfajta állatokkal is.

KépKép
noba
Budapest

KépKép
noba
Budapest

ezt nem értem,ehhez szerintetek van akkor tábla is?
http://www.grando.hu/festes_rajzolas/cr ... 05149.html

ilyenről még nem is hallottam,ablakra lehet rajzolni :shock:
http://www.grando.hu/festes_rajzolas/cr ... 18540.html

KépKép
noba
Budapest

hu de belejöttél Nyulasz :lol: :lol: :wink:

babusok
Budapest

hu nem is láttam még ezeket a crayolás maszatmentes cuccokat nagyon jok (majd jövőre :wink: )

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Jesszus! Ti nem tudtatok aludni??? Én már 10-kor kidőltem. :oops: :lol: Én este szeretek aludni korán meg reggel is nagyon szeretnék. :lol: Kicsit medve természetem van. :lol:

Nyulasz: köszi, már én is néztem az ehető gyurmát, de valahogy úgy vagyok vele, hogy ne egyék már meg, meg semmit sem a kaján kívül, úgyhogy nem ehetőt vettem neki, 4 poharast, legót, 60 db-ost, Anna, Peti könyvet, Irány az óvoda címmel. Régióban úgy be tudnék vásárolni, hogy csak na, de még mindíg nem nyertük meg az 5-ös lottót! Néztem laptopot nekik, de valami eszement árakon mennek amik jók lennének. Főleg Alexának kellene, mert lassan én már nem is tudok ide ülni, hiába minden szigor, hogy nem szabad, semmit nem ér, egyszerűen imádja. Dehát most még nem hoz a jézuska. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

hu ezek a laptopok tényleg olyan jopofák nekem is tetszik :lol: csajoknak is bejönne tuti :lol: talán tényleg érdemes késöbbre hagyni mikor már jobban tudják használni és lehet vele tényleg komolyabbakat játszani-tanulni

babusok
Budapest

Jó reggelt!
Azta mennyi játékötlet :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi vettünk laptopot Timi de a tescos 2500 ft-ost, mert úgysem csinálnak vele semmit csak nyitogatják, meg eszeveszetten nyomkodják

Babus én is kíváncsi vagyok a házra, biztos nagyon nagy sikere lesz :D :D

Nálunk mély babakocsi lesz babával mamáéktól, mert az unokatesónál képesek vérre menni érte

na ennyit hagytak itt ülni

Móni
KépKép
reunion

Móni: miket lehet azon (laptop) csinálni?
juj én is nagyon kiváncsi vagyok :oops:
nincs vmi ötletetek h mibe tudom becsomagolni??? mert csomagolopapirbol tuti kellene vagy 10-20 tekercs :?

babusok
Budapest

Babus: olyan jókat láttam, kétnyelvűt is. Szerintem is későbbre érdemes, amikor tudnak tanulni vele kicsit

Ja! És végre megvettem nekik a fém evőkeszköz-készletet, amit már régóta szerettem volna, de azt ma már meg is kapják! Folyton a mi kanalainkat nyúlják le és azzal esznek. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus: nincs kartondobozotok? Ha nincs is akkora, több darabból össze lehet ragasztani a darabokat és masnikat ragasztani rá vagy valami ilyesmi.? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

kösziii aszem lepedő lesz az jo egyszerü és tuti belefér :lol: és van itthon ugye :lol:

babusok
Budapest

Laptop gőzöm sincs mit csinál, de ma voltunk bölcsiben, és ott is volt, nem is volt benne elem, csak ugy gépeltek vele meg föl le csukogatták
ennyi
ezért vettünk mi is ilyen occsó fajtát inkább, nem azt néztük mit tud

ma negyed 1 kor bevittem őket aludni, és most szakadt el a cérnám, rájuk csuktam az ajtót, 2 percig volt sírás, most meg beszélgetnek játszanak
kíváncsi vagyok meddig

Babus! a lepedő az tök jó, nagy masnival. az autókat is úgy szokták letakargatni
habár még nem kaptam ajándékba autót

Móni
KépKép
reunion

Most aludtak el :x

Móni
KépKép
reunion

Móni: azta, jól bírják! Enyémeket meg kelteni kell, mert 2 óra 45 percnél tartanak alvásban. :shock:

Babus: nagyon kíváncsi vagyok a babaházra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: merre vagy?

Mézeskalács a hűtőben, holnapra kitaláltam, hogy csajokkal sütjük, vettem nekik tegnap nyújtófát is. :D Apa is kénytelen lesz beszállni segíteni, úgyhogy igazi családi délután lesz. Apának biztos pihentető lesz munka után, de ne egyedül őszüljek! :? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: ez bevált mézeskalács recept? ha igen érdekel :wink:

babusok
Budapest

1x csináltam de nem emlékszem honnan volt recept :oops: pedig már beígértem Csajoknak szokták is emlegetni :lol: mi csak sétáltunk kicsit piacon voltunk persze a pocsolyában ugrálás volt a legjobb igy térdig vizesek voltak :? :lol:

babusok
Budapest

Babus: neten néztem a receptet, igazából ahányat néztem mind egyforma volt. A tavalyit a Zsófi linkelte be, legalábbis én tavaly azt sütöttem meg. Idén fél adagot csináltam, mert tavaly az 1 kg lisztből annyi lett, hogy január végén már a kutyák ették, igaz akkor is fincsi puha volt. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

mutiii linket akkor léccccccccci :wink: mivel díszíted???

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?