Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok a biztatást! :) Jól esik nagyon.
Már bőgtem is. :oops:

Igazából nem a császártól félek,mivel igyekszem én is úgy felfogni a dolgokat ,hogy mindennek oka van.
Csak az BOSSZANT, hogy ezt a 9 hónapot a szerencsének köszönhetően tök jól bírtam.Se rosszullét, se kínlódás, se fekvés, se felmerülő probléma se semmi.És most úgy érzem ,hogy ennek a csodás 9 hónapnak így a végére lesz meg a böjtje :cry:

A horoszkópom holnapra jókat ír ( nem szoktam elolvasni,de most belenéztem)
Azt írja, hogy egy nagy álom teljesül, és legyek optimista és pozitív.
Hát kíváncsi vagyok.................................

T-pk: ez tényleg horror, ahogy leírod. A vasárnapi vizsgálat nekem is fájt,de azért mert a doki megmozgatta a fejét is ( ebben a pillanatban olyan menzesz szerű görcsöket éreztem, de,ahogy kivette a kezét elmúlt, és vérzés sem jelentkezett)
Most kicsit lelépek, elmegyünk egyet sétálni és boltozni ,az hátha kikapcsolja az agyam!

Este szerintem még jövök.

KépKép
csikipetra

a nyákdugó az nem valami nyúlós valami? Ez nekem szerintem nem az, csak a vizsgálattól volt. A dokim is mindig mondta, hogy ez előfordulhat - de nála mégsem fordult elő.

t-pk

Ja, és a köldökömnél is kirepedt a bőr............van 3 csíkom :cry: :cry:
Emiatt is bőgtem :cry:

KépKép
csikipetra

Erika, ez a besurranásos dolog nagyon durva!!! :shock: :shock: :shock: Az is, hogy valaki otthon tart egy misit az asztalán... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: bakker... most sógorod hogy érzi magát? Én simán ütném a fejemet a falba!!!

Petra,
jó kis túrázó vagy :)

Madar:
nem semmi Nő vagy, de ezt már annnnyiszor mondtuk :D még én is izgulok a holnap miatt :D :D :D :D jaaaa, tudom én,hogy kisebb gondod is nagyobb lesz holnap, mint a mi kíváncsiságunk, de léccci léccci léccci léccci majd képet is küldjél Veronikáról!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Andi
, ha dokker nem mond semmit az nst-re, akkor minden okés.

Lina,
nem értem a védőnőt, miért lenne muszáj bármit is venni? 8) pláne mellszívót?

Bibi, készülődik vmi? :wink: pihengess, hátha még meggondolja magát a kisasszony :) ja, és a ponthuról jöhet minden szép sorban :lol: :lol: :lol: :lol:

nálunk minden okés, leszámítva a folytatódó és emelkedő hisztimet és nyűgösségemet, továbbá azt, hogy aludtam délután másfél órát, s ehhez még az éjszakai alvás több mint gyanús már.
Már Atesszal is hisztis vagyok, és ugrós, ilyen még nem volt.... 8) 8) 8)

vicger

Ja, T-pk, akkor várom majd a sms-t, h mizu. akár éccaka is :)

vicger

nyákdugesz, nyúlós igen, pláne ha egyben, vagy nagyobb adagokban jön ki. De kijöhet pl nagyobb, erősebb folyással, vagy akár így ebben a formában is, és akkor az állaga már nem annyira tojásfehérjésnyányós.

Gergővel volt nekem ilyen vizsgálatom délelőtt, este mentem szülni. Addig szépen vérezgettem, meg görcsölgettem délutántól.

vicger

Nem szülünk éjszaka, akkor alszom, mert ez amai nap tönkre tett.
Majd szerdán mikor nyugodtan megyünk ctg-re, akkor szülünk utána.
:wink: :lol:
A proféta szóljon belőlem....

t-pk

Hát én felével se lettem kész annak,amit akartam..., de mennem kell a pszichológushoz. Remélem, feldob egy kicsit, mert nagyon rossz kedvem van.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti,nekünk anyós kérte ki,persze meghatalmazással,de vele is közölték,hogy 3 nap.Na hát őt sem kell félteni,és közölte,hogy neki bizony most kell,mert még fel kell vinnie Pestre.Hozzáteszem,pont 2 perc kiállítani. :twisted: :twisted: :twisted:

T-pk,mások elmondásából tudom én is,hogy a nyákdugesz nyúlós kocsonyás szerű akármi.Hogy hívják a szülésznődet?Én nem tudom,hogy az istvánban van e még,nekem a Kári Magdolna volt.

Petra,tökre értem amit írsz,de csak azt tudom mondani,hogy nyugi.Amint a kezedbe tarthatod Somát,már nem is lesz "kérdés",hogy mi lett a 9 hónap végére a böjt,ahogy írtad.Én optimistán gondolok rátok mindenképpen.

Süti,ma mi is túrós tésztát ettünk szalonnával,jaj de fini volt,és a cukrom is csak 6,8 lett tőle.Csütörtök carbonara?

Kép
v.andi

[quote="csikipetra"] írta:csikipetras most úgy érzem ,hogy ennek a csodás 9 hónapnak így a végére lesz meg a böjtje :cry:

Petra!

ÓÓÓÓóóóóó, nem szabad ezt így felfogni! És remélem, akárhogy is lesz a szülésed (akár sima, akár császár is), te se fogod így érezni. Hisz a lényeg nem a szülés (persze jó a jobb, mint a rosszabb), hanem az eremény. A szülés egy eszköz, aminek a végén egy csodállatos eredmény vár rád!!A sima szülés sem gyaloggalopp időnként, lehet nagyon hosszú, fájdalmas is, de nem véletlen, hogy az ember a végén mindent elfelejt! A császár után lehetnek még kellemetlen idők, de azért ott is ott van a "jutalom" :D:D!!

Astrid

Kép
astrid

Anna, remélem jobb lesz a kedved! Pusszancs!!! :) :) :)

vicger

Na, megyek vissza a gyerekszobába.... simán csak ki kellene vágni mindent a fenébe, sokkal egyszerűbb lenne az élet 8) 8) 8) 8) 8)

vicger

Anna,remélem jó hangulatban jössz el a pszichomókustól.Én anno csak megkönnyebbültem,de a kedvem nem lett jobb. Kép

Kép
v.andi

T-pk: Hát ez a vizsgálat még olvasva is szörnyű volt. :shock: Akkor lehet, hogy ebből hamarosan tényleg szülés lesz. :wink:

Erika: Besurranás :shock: :evil:

Hozzánk is betörtek már. Nem voltunk otthon, de tuti kifigyelték mikor kell jönni, mert az volt az egyetlen nap a héten, amikor én 9re értem haza munka után, férjem pedig haverozni volt fixen minden héten. Én mentem haza, betettem a kulcsot a zárba (nem láttam semmi gyanúsat), és akkor az egész zárszerkezet a kezemben maradt. Bementem és minden szét volt hajigálva, fiókok kihúzogatva. És a vicc az egészben az volt, hogy a sokktól nem hittem el, hogy betörtek, hanem azt hittem Gábor ugrott haza és gyorsan keresett valamit. :oops: Felhívtam, ő persze írtóra megijedt, majd anyum tartott szóval telefonon, amíg Gábor hazaért. Kijöttek a rendőrök, majd közölték, hogy ilyen esetekben 60-70%ban visszatérnek az elkövetők, ugyanis csak könnyen mozdítható dolgot vittek el, felmérték a terepet. Így gyorsan el is költöztünk, mert féltem hazajárni. :oops:

Kép

Kép
hgrita

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,Andi igen ez jó 5let,abból sokszor úgyis csak a port használom,nekünk az is begyere!!!

Anna,kedvjavulást kívánok.

Vicger,légyszi hagyd azt qrva szobát,gyere minket vidítani!!!!!!!!!
Szükség van rád,nekem car éjszaka után ,alvós de.,ráadásul parázós is,mert Berni túl nyugiba volt,aztán jól nem ettem és ha megéhezik a kiscsaj nincs kecmec,muszáj enni!!!!,Azóta feszeng,én meg megint éhes.Apa mindjárt hazaér aztán megyünk a bótba.

sutimano76

T-pk!! Képzeld, most jöttem haza, a szülésznőmmel most találkoztam először. Nekem is csinált méhszájvizsgálatot, nagyon kellemetlen volt!! És fájt is!! Eddig a dokim csinálta mindig, még soha nem fájt!! MINDEN SZÜLÉSZNŐ ILYEN BÉNA????? Vagy csak rossz napjuk van/volt??
Az NST-m hála az égnek jó lett!

Petra!! Sajnálom a Somával kapcsolatos híreket, de ne csüggedj, ha mégis császár lesz!! A lényeg, hogy kibújjon, nem?? :) :) Biztos nem lesz semmi gond, hisz már nagyon a finishben vagytok!! Drukkolok nagyon!!

Madár!! Neked pedig holnapra nagyon sok erőt és kitartást kívánok!!! És egy csodás találkozást Veronikával!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.24 16:30-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nekem is nagyon nyugis ma Máté! Ami nagyon furcsa, mert ő eddig minden nap nagyon aktív volt.

Mi tésztára nagyon szeretjük a csirkés-kukoricás-hagymás-tejszínes szószt. Megcsinálni kb. 15-20 perc és isteni! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Húúúúú,Rita,nemcsodálom a költözést.Én is rettegek,pedig rolók lent,villany ég minden éjjel,és 200 ezres a biztonsági ajtónk!!
Csak annyiszor leht hallani,hogy fent aludtak,lent meg kipakoltak mindent.Bár innen amit tudnának vinni,sajnálnám de vigyék!!!Egyiket se venném meg újból(tv,playstation,dvd,számítógép).Pénz nincs itthon,ami van se sok,bár azért az hiányozna!Sztem pécelen most ülnek a betörők,mert az elmúlt 1 évben már többször maradtak a kocsiajtók nyitva és senki nem ült be :roll: ,szóval biztonságos a környék,remélem így is marad!!!

sutimano76

Igazából a hagymás krumpli,amire rá kéne állnom,mert napok óta rá lennék kattanva csak a lustaság nagy úr!!!!!

sutimano76

Na,jó akkor én szülésznőt nem engedek a lábam közé!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76úúúúú,Rita,nemcsodálom a költözést.Én is rettegek,pedig rolók lent,villany ég minden éjjel,és 200 ezres a biztonsági ajtónk!!
Csak annyiszor leht hallani,hogy fent aludtak,lent meg kipakoltak mindent.Bár innen amit tudnának vinni,sajnálnám de vigyék!!!Egyiket se venném meg újból(tv,playstation,dvd,számítógép).Pénz nincs itthon,ami van se sok,bár azért az hiányozna!Sztem pécelen most ülnek a betörők,mert az elmúlt 1 évben már többször maradtak a kocsiajtók nyitva és senki nem ült be :roll: ,szóval biztonságos a környék,remélem így is marad!!!

Férjem gyerekkorában is besurrantak hozzájuk a családi házuk földszintjére, úgy hogy bátyja a szomszéd szobában TVzett. Nem hallott semmit. Ja, és fényes nappal volt. :roll:

A legrosszabb ilyenkor az egészben (persze az ellopott dolgokat kivéve), hogy utána utáltam otthon lenni. Állandóan arra gondoltam, hogy mocskos, szemét emberek fogdosták a cuccainkat, bementek a hálónkba. :roll: :evil: Persze a házban minden lakó állította, hogy ő nem enged be soha senkit a lépcsőházba. :roll: Persze, akkor az ajtón keresztül jöttek be.

Kép

Kép
hgrita

T-pk... nagyon sajnálom a vizsgálatot.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Peppino.... detto... :evil: :evil: :evil: :evil:

Betörés.... hozzánk is betörtek anno.... nyár volt... kertes házban lakunk falun... nyitott ablaknál néztünk vasárnap délután egy filmet.... mindent elvittek az egyik melléképületből... (gázpalack, meg disznóvágási cuccokat, szerszámokat...) este vette észre apu, hogy mi történt.... hívta a rendőrséget... de nem történt semmi... jaaaa és egy szokatlan helyen volt egy fejsze.... a rendőr szerint az készenlétben volt... ha valaki kimegy... :? :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Süti!

Mi is fönt alszunk.
Lent azért nem hagyunk olyan dolgot, ami könnyen mozdítható (táska, mobil jön velünk fel), széfünk is van, a fontos dolgok ott vannak. TV, ilyesmi persze van...
De vagy riasztót szereltet be az ember, ami lent külön riasztható (ennek nekünk egy hátránya van, hogy a WC is lent van, a mozgásérzékelő pedig riasztana a lépcsőn lemenésre, a gyerek pedig nem tudná kikapcsolni (amúgy van házriasztónk akkorra, ha elmegyünk)).
De az ajtókra-ablakokra lehet kapni egyszerűbb szerkezetet, ami akkor érzékel, ha valaki kinyitja. Nagyon egyszerű, könnyű használni. És pont a befeszítéses betörés ellen jó, nem tud lent betörni úgy, hogy fent meg ne hallják. Meg ugye lehetne mozgásimitálós lámpákat kapni (időnként bekapcsola, mintha valaki bent mozogna).
Mi annyit tettünk még, hogy vettünk távirányjtós ajzatokat, így fentről is tudjuk kapcsolni az egyik lenti villanyt...
És én azóta napközben is zárok és riasztok mindent, ha felmegyek. Ha csak 10 percre, akkor is.
Sőt ha hátul vagyunk csaádostul a teraszon, akkor is zárjuk a bejárati ajtót...

Rita!

Én is tartottam attól, hogy visszajönnek, mert nálunk meg csak az épp gyorsan vihető dolgokat vitték, és látható volt, hogy lenne mit vinni. Mondjuk költözni nem tudtunk volna, és nem is szeretnék emiatt... (van egy épülő házunk, remélem nemsokára oda)
Ja, a külön ciki, hogy vitték az egyik autónyitó kártyámat, amit nem is lehetett volna hozzá használni (át lehet programozni ilyenkor), de a biztosító meg nem fizet lopáskár esetén, ha csak egy kártYája van az autónak, így kénytelen voltunk teljes zárcserét csináltatni rajta (+100 eFt)...

Astrid

Kép
astrid

Erika,ez a betörés borzasztó.az egy milla meg,hát no comment...... :twisted: Én biztos eret vágnék,ha most ennyivel megrövidülnék,de 10ezer forint is rosszul esne.

Hozzánk is törtek be,akkor kettesben éltem már danival,és évekig nem tudtam csak kis lámpával aludni.Nekem a hálón keresztül másztak be,földszint,nem voltam otthon.Irtóztam a szobától,az ágytól,tele volt a sáros lábnyommukkal minden.Ágy,ágynemű,minden kiborogatva,borzalmas érzés.

Kép
v.andi

Mindjárt jön Apa, csak a méhszájvizsgálat miatt ugrottam be gyorsan.
Ilyenkor a végefelé már lehet normális a fájdalom és a vérzés, én mástól is hallottam. Érzékenyebb, fel vam puhulva...

Mennem kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="t-pk"]N írta:t-pkem is merem mondani, hogy ő a fogadott szülésznőm.
Egyébként tök rendes és most is mondta, hogy nagyon sajnálja, de muszáj rendesen megnéznie, hogy haza engedhetnek-e. És ha bármi van, akkor hívjam, nyugodtan kérdezek stb.

Kata: egyáltalán nem biztos, hogy durva volt veled ... én nem gondolom, hogy "megerőszakolta" a méhszájadat :shock: :shock: :shock: ... főleg, ha ő a fogadott: miért tenne ilyet ??? ... mindenkinek az az érdeke, hogy minnél tovább bent maradjanak a babók ...

és anno emlékszem, hogy nekem is fájt a vizsgálat a szülés előtt 2 nappal, pedig nekem is a sajátom szülésznő csinálta, és nekem addigra már elment a nyákdugó (ezért mentünk be, mert véreztem), de teljesen zárt volt a méhszájam ... és ikreknél még nagyobb nyomás nehezedik ott bent mindenre, már jó nagyok a babáid: tutira nem direkt csinálta, és nem azért mert ügyeletes, és esetleg sietett ... az István kórházra sok rosszat lehet mondani, de az biztos, hogy BABABARÁT abból az aspektusból, hogy : nem indítanak szülést ok nélkül, nagyon megfontolva császároznak, és abszolut nyitottak az alternatív módszerekre ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"][ írta:v.andib]Süti,nekünk anyós kérte ki,persze meghatalmazással,de vele is közölték,hogy 3 nap.Na hát őt sem kell félteni,és közölte,hogy neki bizony most kell,mert még fel kell vinnie Pestre.Hozzáteszem,pont 2 perc kiállítani. :twisted: :twisted: :twisted:

T-pk,mások elmondásából tudom én is,hogy a nyákdugesz nyúlós kocsonyás szerű akármi.Hogy hívják a szülésznődet?Én nem tudom,hogy az istvánban van e még,nekem a Kári Magdolna volt.

Petra,tökre értem amit írsz,de csak azt tudom mondani,hogy nyugi.Amint a kezedbe tarthatod Somát,már nem is lesz "kérdés",hogy mi lett a 9 hónap végére a böjt,ahogy írtad.Én optimistán gondolok rátok mindenképpen.

Süti,ma mi is túrós tésztát ettünk szalonnával,jaj de fini volt,és a cukrom is csak 6,8 lett tőle.Csütörtök carbonara?

Andi: lehet, hogy ugyanaz, mint nekem ??? Az enyémet Schmidt Magdinak hívják, de Dani és Lilla születése között eltelt pár év, lehet, hogy ez a férjes, az meg a lánykori neve ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,nincs kizárva.Én azóta nem jártam az Istvánban,de majd kérdezd meg tőle :wink: Ha ő az,akkor csak jó emlékem van vele kapcsolatban.

Kép
v.andi

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumiKata: egyáltalán nem biztos, hogy durva volt veled ... én nem gondolom, hogy "megerőszakolta" a méhszájadat :shock: :shock: :shock: ... főleg, ha ő a fogadott: miért tenne ilyet ??? ... mindenkinek az az érdeke, hogy minnél tovább bent maradjanak a babók ...

Nem tudom, de én ilyen esetekben egy dolgot nagyon várnék: TÁJÉKOZTATÁS. OK, szeretné megvizsgálni, OK fájhat... De miért nem mondja el előre, hogy "Kata, most megvizsgálom, ez fájni fog valószínű, lehet, hogy vérezni is, de szeretném megtudni, hogy áll a helyzet. Stb.."
És nem utólag, hanem előre felkészítve, hogy mire számítson. Az eredmény szempontjából mindegy, de az ember lelkiállapotának abszolút nem.

És szüléseknél is nagyon sokszor ezt hiányolom, pedig komolyan időnként csak 1-1 mondat, nem több. Jó, hogy az orvos tudja, de a kismama nem. Jó, hogy az orvos akár többezerszer elmondta, de a kismama még egyszer sem hallotta...

Neked szólt előtte, hogy fájni fog? (Nem akarom a szülősznődet bántani, és az a jó, ha igen. És azért talán a szülésznők, női orvosok finomabbak tudnak lenni, és csak tényleg akkor csinálják, ha kell.)

Astrid

Kép
astrid

Csajok: a szülésznőknek bazi nagy rutinjuk van az ilyen vizsgálatokban: napi szinten többet csinálnak, mint az orvosok ... ez nem a szülésznő "bénasága", inkább az lehet tényleg, amit szezso írt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csunyeszka hírek!

Megpróbálják még legalább 1 hétig babákat benntartani ha lehet. Infúziót, meg szurikat meg bogyókat kap és szigorú pihire van ítélve. Jaaa és végre rájött, hogy most szüksége van már tényleg a pihenésre. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

T-pk, szerintem sem durva volt, csak már ilyenkor érzékeny ott minden. Én felpuhult, papírvékony méhszájjal meg sem éreztem a vizsgálatot.

Házassági: Elballagtam a 4.ker-be és közölték minek jöttem már nem kell, de ő szívesen odaadja nekem ha már itt vagyok. De a lelkemre kötötte terjesszem a hírt, ők is ezt teszik! Mert ha valaki nem a kerülete szerinti kórházban szül, majd az ottani ügyintéző utána néz a dolgoknak(szerintem jogos, dolgozzon meg a pénzéért, ha már kell nekik, ne én futkossak 9 hónapos terhesen).DE akkor miért nem mondják be a rádióba, Tv-be?

Kép
kata05

Manó,köszi a hírt,sejtettem én hogy lassan nem ártanak Csunyinak bemenni,mert ha nem ment volna be még átrendezné a lakás,és ki tudja hány halat pucolt volna még meg.Okés hogy nem első terhesség,főleg ezért is az ikreknél én elővigyázatosabb lettem volna.Nem semmi mit meg nem csinált!!!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Megint szerintem gyors leszek. Persze visszaolvasni még nem tudtam, mert amikor el akartam kezdeni szólt a mosós fiú, hogy kész az autó. :roll: Talán majd éjjel, mert aludni, tuti nem tudok majd. :wink:

Ezért elkezdem az olvasgatást, most van kb. félórám. :)

KépKép
KépKép
madar

Oké Bibi, Szezsó, akkor elnézést az összes szülésznőtől... :roll: Nem tudtam, hogy ilyenkor ez már természetes...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar, holnap hány órára mész / mentek be? Jajj de izgi lehet már most :)
Előtte mit szabad és mit nem szabad enned, innod? Reggel már semmit sem szabad?

Ha minden igaz én is majd fix időpontra megyek pár hét múlva (Nikitől függ), azért kíváncsiskodok ennyire:):)

Petra, neked is mennek a drukkok!

T-pk, sajnálom a fájdalmas vizsgálatot :cry:

Manó, köszi a Csunyeszkás hírt.
Ti hogy vagytok? Milyen volt a nyaralás?

Enyim baba is elég lusti ma, azt hittem mára vége lesz a hidegfrontnak...

Én tök hülye vagyok ma, kikészítettem apának a kórház számát, ha valami miatt sos hívni kéne, elkezdtem összeírni egy listát, mi az, amit majd hoznia kell be a kórházba (ásványvíz stb. ) pedig még eszem ágában sincs három hétig szülni!!!!

Erika, örülök, hogy ma már jobb értékeket mértek :)
Betörés :cry:

Floranan, merre vagy ma?
Vendég

[quote="kata05"]T írta:kata05-pk, szerintem sem durva volt, csak már ilyenkor érzékeny ott minden. Én felpuhult, papírvékony méhszájjal meg sem éreztem a vizsgálatot.

Nekem is papírvékony, felpuhult - de mégis rossz volt.

Kicsit félreértettetek, nem azt mondom, hogy a szülésznő volt a hibás. És tisztában voltam vele, hogy nem lesz kellemes, hiszen már 3-4 ilyen vizsgálat volt, ahol elmondták: fáj, vérezhet stb.
És ő is mondta közben, hogy sajnálja és tudja, hogy ez most nagyon rossz, de muszáj. Tehát kicsit sem rá "haragszom", csak elmondtam hogy ku..va sz.. volt.
Azóta beszéltem is vele - más miatt- és akkor is kedves volt és kérdezgetett és mondta, hogy ha bármi van, akkor hívjam.

t-pk

Kata, sajnálom, hogy ennyire fájt a vizsgálat. :S Múltkor nekem se volt már vmi felemelő élmény... Keményedésekkel hogy állsz?

Madar, holnapra mennek a drukkok és várjuk a mihamarabbi infókat és fotókat a kicsi lánykáról!!! Jesszusom én tuti nem tudnék már aludni a helyedben. Gyomrom biztos görcsben lenne. áááá, te meg nagyon jól bírod. A mai teljesítményed se volt semmi. Azért próbálj meg pihizni éjjel. :)

Erika, basszus ma láttam a pocakképedet! :o én megmondom őszintén ekkora csúcsos pocót még nem láttam! :o De hogy aztán egy gramm felesleged nincs az tuti. Ezért irigy is vagyok rendesen.

Boboka, köszi jól telt a hosszú hétvégénk a Balcsin. Az idő is kegyes volt hozzánk és jókat tudtunk fürdeni, csónakázni. Nehéz is ma újra visszatérni a szürke hétköznapokba. Míra csak holnap este jön haza, mert annyi mindent beterveztem még erre a két napra, ami vele együtt nem menne. Ráadásul holnap 8-ra jelenésem van kórházba... nst, kenetvétel, meg biztos ami biztos műtéti előkészítés... És hát ez így együtt nem épp 2 perc lesz.

Ja, akartam még írni én pocóm is érdekesen viselkedik. Minden reggelre teljesen lent van, de annyira, hogy kilátszanak a bordáim. Ez vmikor csak addig tart, míg fekszem de vmikor még utána is kicsit. És napközben szépen visszább kúszik. Igaz már nem oda ahol volt pl. 1,5 hete. Majd megpróbálom lefotózni a különbséget.

Most menek, mert megjött apika.

Kép Kép
manósziget

Diétás kismamik újfennt ne figyeljenek! :oops:

2 nagy tányér babgulyás 2 szelet kenyérrel, majd egy szelet vajaskenyér szalámival után most nyomom a palacsintáimat :oops: Már mert hogy írtam, hogy pihizek kicsit, erre neki álltam palacsintát sütni :shock: :lol:
Nem tudom, mi van velem :?: Eszek, pörgök, energiát gyűjtök-eszek, pörgök....

KépKép
Kép
scooper

Lányok, azért Ti sem unatkoztatok ma. :wink:

Mabe: gratulálok a tesód kislányához. Neki is mindenféle szépet és jót. :)

Peppino: gyanús vagy. :wink:

Lili: biztosan elmondták már a lányok, de szerintem mi az hogy muszáj meg venni a mellszívót. Van aki kézzel fej és teljesen jól működik neki. Védőnéni nem zizi egy kicsit?

Anna: köszönöm, nagyon jól alakult a nap eddig. :) Mindenhol mindent jól és gyorsan tudtam intézni, szóval sikerélményekkel telve értem haza. Apa és Julcsi is azóta is felváltva kényeztet. :)
10 percesek? Húha ... lehet, hogy Neked is ma vagy talán holnap lesz a nagy nap??? Nem tudom, hogy Te minek örülnél. Mindenesetre drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Nektek jó, ahogy Te szeretnéd.
Anna, ne haragudj, de csak ma jutottam el postára, de ma elsőbbséggel feladtam. Holnap, de legkésőbb szerdán meg kell, hogy érkezzen.

Petra: én sem láttam a filmet, de a nevek nagyon jók. :lol:
Petra, hegymászás :roll: nem semmi vagy ... azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egy vidám, őrült csapat :wink:

Sütikém: ez a kert nagyon klasszul alakul. Nagy-nagy dícséretek. :)

Astrid: Dórának esély? :lol: Azt mondják, apa tényleg sokat tehet a dologért a vége felé. :wink: Hajrá! :)

Még csak a 282. oldalnál járok, bocs ... és most mennem kell mesét mondani, meg beszélgetni kicsit Julcsival. :)

Majd még jövök :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"][ írta:v.andib]Brumi,nincs kizárva.Én azóta nem jártam az Istvánban,de majd kérdezd meg tőle :wink: Ha ő az,akkor csak jó emlékem van vele kapcsolatban.

Andi: holnap 7re megyek hozzá nstre, megkérdezem ;) :) .. nekem is csak jó emlékem van róla, a fájdalmas vizsgálat ellenére is !!!

Peppino: nem akartam semmi rosszat írni, csak szerintem ez így nem biztos, hogy igaz, hogy a szülésznők bénasága miatt fáj ez a vizsgálat, és nem lenne jó, ha első babás mamik emiatt félnétek a vizsgálattól, ha a szülésznő végzi ... holnap engem is megvizsgál az enyém :roll: ... nem várom a vizsgálatot, bár nekem már a múltkor (14-én), amikor a dokim vizsgált is fájt, pedig alapból "arany" keze van ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Manó: nekem pont fordítva működik a pocim :lol: reggelre felcsúszik a bordáimhoz Bendi, napközben meg visszarendeződik...

Scooper: tegnap és ma is sütöttünk palacsintát este :-D járvány van :lol:

Andi: mindjárt Dallas :wink: vagy Te a reggeli ismétlést nézed?

Süti: krumplis makaróni? :lol: káposztás spagetti? :lol: ez elég magyar-olaszos :-D

Boboka: attól még nem fogsz szülni, hogy listát írsz :lol: nekem szerintem több, mint 1,5 hónapja minden össze van pakolva...

Petra: megnyugodtál kicsit? A lényeg, hogy vigyázni fognak rátok :-)

Madar: Neked szép utsó éjszakát 2 in 1 :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

HellóHalló Mindenki!!!

Jelentem még mi is 2in1-ben!!

Túl vagyunk a hosszú hétvégén, az esküvőn:))
(óriásit mulattunk, s nem jött ki belőlem MórBaba:) az ajándéknak meg nagyon nagyon örültek, olyan jóóóó adniii:) ),
aztán visszaút Zalaegerszegről is kipipálva... (sokkal jobb vezetnem, mint utasnak lennem, mert akkor nem figyelek a rázkódásra)

aztán ma gyors elintéztem sok mindent /bank, csekkek, ajándék vásárlás, ctg-re védőnénihez bejelentkezés../, aztán elkezdtem olvasni a röpke 14 oldalt, amivel "megjutalmaztatok":)
aztán kidőltem.. olyan jóóóót aludtam...

no, de most gyors bejelentkeztem, aztán meg folytatom az olvasást!

:)
amit biztosan tudok, h Madar holnap találkozik kislánykájával, úgyh hatalmas drukkk!!!!!
Nagyon várom a holnapi bejelentkezésedet!!!
Tudjuk, h a géped a közelben lesz :wink:

Alig várom már, h elinduljanak a kisEmberkék, s olvashassam meghatódva, h kivel mi történt:)

no, olvasok!!

Kép

Kép
móka:)

Szezso nézem :wink: :lol: Néha reggel is,ha este elfelejtem.

Móka,tartalmas 14. oldal lehetett,ha elaludtál rajtunk Kép Kép Kép Kép

Mano,megnézném,ahogy fel le megy a pocakod :wink:

Kép
v.andi

Szezso,krumplist apa nem szereti,kápist meg én,de már szóltam nővéreméknek ha főznek gondoljanak ránk,mert én nagyon kész vagyok,remélem holnapra jobb lesz!!!!

Móka,te is nagyon jól bírod még,esküvő??? :shock: De jó hogy jól éreztétek magatokat!!! :wink:

Holnap én is megyek nst-re ,remélem minden jó lesz!!!És abba is reménykedek,hogy nem fog fájni a méhszáj vizsgálat!!!Eddig megúsztam!!!!

sutimano76

Vera: tele volt energiával és lendülettel a hsz-ed, tecc :)

Boboka: fészekrakó ösztön Nálad is beindult. :)

Bibi: jól teszed a Lilivel alvást. Pihenj, amennyit csak tudsz.

Mabe: Imola annyira kis nőci. Idióta kérdésekhez már hozzá szokhattunk a várandósság alatt, már egy egész csokor van belőlük a hsz-ekben. :)
Imola gyönyörű, érthető, hogy nem tudsz betelni vele. :) :) :)

Viki: Ti is nem sokára találkozhattok Dórával. :)

Lili: hamarosan eljön Fruzsina napja is. :)

Petra: fel a fejjel. Nem dől össze a világ,ha császár lesz. Hidd el, tudom, miről beszélek. Keep smiling. :)

Sütikém:
miket olvasok, rohangálás ... ejnye-bejnye ... én meg hogy vigyázzak holnap Rád. Se kávéra, se reggelire nem tudlak meghívni. Nem ér!!!!!!!! :wink:

t-pk: vizsgálat. :evil: :(

Andi: szülős haj fotó ... nem ígérem, de megpróbálom. :wink:

Boboka: holnap 8:30-ra megyek, 10-11 között valamikor csinálják ... legalábbis ez volt a terv még egy hete. Enni, inni már reggel nem lehet, csak egy nagyon pici vizet. :?

Móka: tényleg viszek gépet. :wink:

Most értem a visszaolvasás végére. Ne haragudjatok, ha esetleg mindenre nem reagáltam.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a drukkokat, jókívánságokat.
Gép és fotógép is lesz nálam. Aztán meglátjuk, hogy mire lesz időm, erőm,lehetőségem. De híreket biztosan küldök, ha másként nem, sms-ben mindenképpen. Néhányotok telefonszámát elmentettem.

Még nem lehetetlen, hogy jövök éjszaka. :wink: Ha mégsem, akkor jól aludtam. :)

Ha újabb baby érkezik, lsz. küldjetek sms-t, mert gépet, nem tudom, hogy mikor fogok nézni. Köszönöm.

KépKép
KépKép
madar

Szép estét! :)

Visszaolvastam, de a javát már elfelejtettem :oops:

Petra:
Astrid minden szavával egyetértek, a lényeg a Babád megszületése! :) minden más eltörpül mellette :) Szóval fel a fejjel csajszi! :)

méhszáj vizsgálat:
nem értek egyet azzal, hogy kvázi teljesen normális dolog vérezni egy méhszáj vizsgálat után. Mert nem feltétlen kell, hogy vérzéssel járjon. Igaz nekem csak két doki van, mint összehasonlítási alap, de lehet úgy is vizsgálni méhszájat a 40.hét után hogy egy csepp vér nincsen. Nem kellemes akkor sem, de nem is fájdalmas.

Hű csajok, én most teljesen rákattantam a tonikra :shock: :oops: :)

Madar, neked nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy drukk megy innentől egészen addig, amíg be nem jelentkezel, hogy minden rendben és éppen szopizik Veronika :) :) :) :):):):)

vicger

Madar,olyan hihetetlen,hogy Te már holnap.....szóval érted Kép Kép Kép Nagyon várom a híreket.Elvileg az én számom is tudod,fénykép is jöhet,itthon is leszek.Nyugodalmas éjszakát,már ha lehet ilyen mondani a nagy nap előtt. Kép

Kép
v.andi

[quote="vicger"]H írta:vicgerű csajok, én most teljesen rákattantam a tonikra :shock: :oops: :)

Kriszti,tonic-kal vigyázz!MÁr többször hallottam,hogy várandósan nem lehet.

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek ... mit+isztok

Kép
v.andi

Madar, sok sikert holnapra. Drukkolunk mind a ketten enyém apival!!!

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?