Új privát üzeneted érkezett!

Nika: a skórpió sem rossz jegy ám. Hisz ők nagyon tudnak szeretni igaz van rossz tulajdonságuk is. De szerintem mindenki vissza mar ha megbántják.
Szóval szerintem minden jegynek van sok jó és rossz tulajdonsága. De ez igy is van rendjén.
:)

Mit főztők ma?? én ma nem főzők mert van tegnapról bolognai tésztánk. Estére meg csinálok lapcsánkát teával. Vagy aki másképpen ismeri: cicege vagy tócsni.

Kép
csucsu05

Csajok én meg a lányom és anyukám Rákok vagyunk (egy napon születünk, azt hiszem már irtam :lol: ) a párom meg Skorpió :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én most eszek rántott májat és rizi-bizit :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én igazán nem foglalkozom a horoszkopokkal :roll:

Kép
Kép
minimano74

én ma grízes tsztát csinálok :):):)

nika70
Salgótarján

Itt vagyok én is!

És skorpió vagyok. Kínai horoszkóp szerint pedig sárkány, aminek ugyanzok a jellemzői...

Beni már bika lett, de a kistesó tuti kos lesz. Majd meglátjuk...

Most 29-ig nem kell mennem orvoshoz! :D Akkor lesz az AFP.
De ez majdnem két hét nyugi... Én nem is tudom mit kezdjek majd magammal.
Kár, hogy az AFP-re meghatározott időre kell mennem, mert ha nem, akkor elég lett volna, ha csak noivember 4-én megyek legközelebb, vagy 6-án. De nem vagyok elégedetlen. A babáért mindent.
Főleg így, hogy vannak kedves szomszédaim, akik ilyenkor vigyáznak Benire. :D
Vendég

Asiye!

A Graco nem nehéz? 15,2 kg! :shock:
A Peg Perego csak 8 kg és a Chicco is hasonló súlyban van. Persze ha nem kell emelgetni....
Vendég

Most irt Picimami a következőket szó szerint :lol:

[color=red]"Jól ideértünk. Végig én vezettem. Ő pihent. Már a műtőben van. Izgulok. Puszi Nektek :lol: "[/color]

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Én is vagyok! "Szabadnapom" lévén nem csináltam mást, int mostam és takarítottam eddig! A fogam helye szerencsére egyáltalán nem fáj, így lelekileg megerősödve megyek majd el jövő héten a saját dokimhoz betömetni azt a fogamat, ami nemrég úgy döntött, kilyukad. Aztán ha az megvan, jöhetnek a pótlások. sajna elég sok hiányzik :oops: , de szerencsére van elötte-mögötte másik, így csak híd kell rá.

Pici!
Szorítunk apának!!!!!!!

Asiye!
Graco nem rossz, csak mi olyat vettünk, amihez nincs mózes, na és ez a babakocsi vagy csak addig jó, amíg pici a baba és a hordozót bele tudod tenni, vagy ha már jó idő van és akkora hogy nem kell a hordozó, csak a kocsi. Mert kicsi babának hordozó nélkül télen elég nyitott volt ez. Így mi vettünk egy mély kocsit is. De látom, hogy amit te nézegetsz, ahoz van mózes, így szerintem tuti kocsi!!!!
Ilyen a mienk:
Kép
Kép

Ebéd? Nálam ma ugyan az, ami tegnap: karfiol leves és fahéjas spagetti. (és még a szomszédasszonyomtól kaptam egy tányér spenótot is... )

Csucsu!
Tócsi.. Nyami! Dobhatnál majd egy kicsit erre is! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Andy: Oké küldök neked. Ezek szerint te Tócsninak hivod:) Milapcsánkának:) Azért írtam meg mindhárom nevét. A volt férjemék meg Cicegének hivták.

Kép
csucsu05

Pici!

megy a drukk ezerrel!!!!
gondolok rátok! :) nyugi,minden rendben lesz! :)

Cat!

Jó hogy van aki vigyázzon Benire mikor dokihoz mész! :) ez nagy segítség!!

Nem néztem a súlyát, mert nem számít,sosem buszoztam babakocsival, olyan hlyen lakunk, ahol nagy távokat lehet sétálni még a kisközértig is! :) viszont a barátnőmnek ilyen voltés nagyon könnyű "vezetni" :) meg ilyen volt a tesókocsink és szerettem nagyon!

Andy!

a tesóm vett most ilyen kocsit mint a tied, csak más színben!
neki is lesz bele mózes,mert az én régi kocsim mózesét neki adtam.

Amit én néztem azért jóval "komolyabb" darab", ami a felépítését illeti,és ha megnézed két irányból zárható a napfénytetővel. pontosabban az egyik oldaklon azzal, a másikon meg ......na mindegy nem tudom megfiogalmazn,de ha esetleg ezt vesszük felteszem képen hogy is műkodik!! :) :) :) és a mózese is inkább bunda zsák!

na mindegy!nekem kinézetre is ezek jönnek be, nem szeretem az esernyő kocsikat meg aminek kicsi a kereke.
bár ezek utsó szempontok :)

Csucsu! hát biztos van benne valami, de engem sosem érdekelt és időm sincs ezzel foglalkozni :) :oops:

Gabi! én is rák vagyok és annyi biztos, hogy az anyatigris és a mániákus "leleki beteg" megtestesítője vagyok! :lol:

megyek mert alszanak és ilyenkor tudok olvasni egy kicsit! :)

sziasztok!!

Kép Kép Kép
asiye

Andy!csak azért teszem fel megint a képet,mert össze vissza makogtam és biztos nem volt érthető! :oops: :oops:
szóval amitmondtam az a kép jobb felső sarkában lévő kiskörben lévő képen van(ezt is jól megmondtam), Kép

a napfénytetőt egyszerőűen át lehet húzni a szemközti oldalra és szinte teljesen zárja a kocsit.
meg a kerekei is nagyobbak, masszívabbak, és a váz is sokkal vastagabb,kidolgozottabb.

félre ne értsd szerintem a tied is jó, a hugomét láttam nagyon tetszik, csak hát ez kétszer annyi és azt akartam csak mutatni, hogy nem hiába.

de szerintem ha megnő alányzó veszek egy olyat mint a tied használtan sport kocsinak.mert nagyon könnyű tolni. :)
tényleg te annó menyiért vetted??
mert a hugom most vette 43.500-ért a brendonban.

Kép Kép Kép
asiye

én kinai szerint kutya vagyok és ez igaz is nagyon barátságos és nyugodta vagyok :)kitartok a barátaim mellett stb :)

én is tócsninak ismerem de ismerem a lapcsánka és a cicege nevét is amióta itt lako tarjánban sok új szót tanultam vagyis számomra új :):):) mint pl a süsü= kapucni , pupi=köldök és ilyen hasonlóak de a legaranyosabb a "kukac"= pöpös,pöpi ez tényleg aranyos

Picikém: nyugi nem lesz semmi gond minden simán fog menni :):):):)

Nekünk simba kocsink van de szerintem minőségben semmivel sem rosszabb mint a 100-ezer ft-os társai csak nekem nehéz fel le cipelni a másodikról ezért nekünk nincs kocsi gyerek jön velem gyalog :):):) bár nincsenek nagy távolságok ha meg lesz tesó addigra úgyis kertesben fogunk lakni akkor meg mindegy milyen nehéz :):):):)

nika70
Salgótarján

ja és mi 33 ezerért vettük :)

nika70
Salgótarján

Asiye!
Valóban komolyabb darab, amit te tettél fel, már csak a vázát tekintve is.
Amúgy a mienknek is fel lehet húzni a napfénytetőt és ezen is akkor teljesen zárt a babakocsi, viszont a teteján kilát és én be hozzá. Hú, ez most én is jól elmagyaráztam... :oops:
Sajnos lefényképezni nem tudom abban az állapotában, mert a kocsi anyuméknál van (ott használjuk), a hordozó pedig a padláson. De csináltam egy olyan képet amin nyíl mutatja, hogy záródik a teteje.
Kép
Kép
Szóval alapjában véve én meg vagyok elégedve a Graco márkával. :wink:

Nika!
A mélykocsink nekünk is NoName, 37 ezer volt és az is szuper, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. :wink:

Kép
oriandy

Na, mi van lányok??
Merre vagytok?? Igen eltűnt mindenki!!!!

Kép
oriandy

jóóó reggelt nem nagyon pörög a topik csajok:)
picike remélem minden simán ment :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindnekinek!

A Graco babakocsikat személyesen nem ismeresem, de egy barátnőmnek volt, és ő szerette, ha jól emlékszem.
Érdemes utánanézni, hogy Amerikából mennyiért tudnátok beszerezni, mert ott sokkal olcsóbb.

Nekem a Peg Perego a favorit, és várok még februárig, hátha ők is bevezetnek egy olyan újítást, mint a Chicco.
Ha nem, akkor valószínűleg én ezt a Chiccot fogom megvenni:

Kép

Chicco, Trio For Me TS ** 4 kerekű babakocsi ** Megfordítható sport ülőrész ** Mózeskosár ** Synthesis, talpas hordozó (0-13kg-ig) ** 5 pontos párnázott biztonsági öv ** Tartozék: sportrész - mózeskosár - hordozó - lábtakaró - pelenkázó táska - bevásárló kosár - esővédő - a tolókarokat összekötő pótelem.

Egyetlen dolog zavar benne, hogy nem dupla kerekei vannak, mint a Peg Peregonak.
Vendég

Nem írtam, hogy mi tetszik benne...
A tolókart összekötő pótelem, amivel olyan lesz, mintha lapracsukható lenne, és hogy a tolókar átfordítható.

Csak egyenlőre még elég drága. Valószínűleg Apa nem lesz oda a gondolatért, hogy ismét ennyit ki kell adni egy babakocsira.
Vendég

Találtam még egy babakocsit. JANÉ. Nagyon tetszik. És ez is nagyon drága. 160 ezer. :shock:
De ez is esernyőre csukható annak ellenére, hogy egyben van a tolókarja. És kisebbre lehet csukni még a Peg Peregonál is. A súlya pedig ugyanaz.

Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok! :lol:

Cat!

Nagyon jók a babakocsik, nekem a rózsaszin tetszik nagyon. :lol:

Jelentem Lányok még piri sehol és nem is lesz :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

REMÉLEM :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Nagyon drukkolok Neked!
Holnap reggel tesztelsz?
Vendég

gbai drukkok mennek nagyon :)::)

Cat jók a babakocsik :)

többiek hol vagytok?

nika70
Salgótarján

csajok megint enged szavazni az oldalon :):):)
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=5 ... voted=true

nika70
Salgótarján

Nika!

Szavaztam. Én voltam a 200. :D
Vendég

Nika!

Szavaztam :lol:

Hát nem tudom lehet hogy várok hétfőig, majd megláttjuk :wink:

Kép
Kép
minimano74

wow köszike bár szerintem itt sem érünk el semmit de legalább az élmezőnyben vagyunk :):):):) úgy negyedik ötödik lehet nem néztem végig az összes képet mert nincs egy összesítés hogy hanyadik helyen állsz :):):9

nika70
Salgótarján

Nika!

Mi mindent megteszünk a siker érdekében.

Most megyek, és átnézünk az egyik szomszédhoz. Egyedül nehéz elviselni az állandó NEMeket. Vendégségben sokkal jobb gyerek Beni.
Vendég

Cat: Nagyon szupik a babakocsik:)

Gabi: Hú de izgalmas ez. Alig várom, hogy tesztelj:)

És jó reggez szép napot mindenkinek:)
Nálunk esik az eső. De most volt az HBO-n az S.O.S szerelem azt néztük meg kávézás közben. Olyan jó volt:) Már láttam de sebaj.

Kép
csucsu05

Szaisztok, jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Szavadtam gyorsan háromszor Gegére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: neked is:)

Kép
csucsu05

Gabi!
Holnapra +++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vagy hétfőig :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenhol ilyen mocsokidő van?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Nálunk igen. És utálom...... Mikorlesz már tavasz vagy nyár???

Kép
csucsu05

Köszi Lányok! Én is küldöm magamanak a sok-sok+++++++++++++ energiát. :wink: :lol: :) :P

Kép
Kép
minimano74

Gabi: nagyon helyes. A pozítív gondolatok jót tseznek. És aza teszt ha ennyien szoritunk csakis pozítív lehet már:)

Kép
csucsu05

Képzeljétek, szerdán voltam turizni.... és vettem két nacit, egy kardigánt, és vagy hét bébirucit :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Akkor már a kicsinek meg van alapozva a ruhatára:)

Kép
csucsu05

MEg ám..... olyan szépek voltak, hogy nem tudtam otthagyni őket..... és tényleg iszonyúan olcsók.... és tele van NEXT-es cuccokkal... és nagyon jó minőségűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azok tényleg nagyon jó márkás bébicuccok, hol vetted melyik turiba??

Kép
Kép
minimano74

A Vivinek amig kicsi volt én tök jó cuccokat tudtam venni turiba, na meg varrtam is :wink:

Kép
Kép
minimano74

Főleg amíg pelusa volt nagyon jó nacikat varrtam és egyszer-kétszer kabátot is.

Kép
Kép
minimano74

Az Üllői úton van atuir, a Bárka színházzal szemben.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

www.vatera.hu/abc_design_primo_hordozov ... 61261.html

Most ez tetszik nekem :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, meg lehet nézni

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Majd ha van olyan kép akkor rakok fel róla (de azt előbb meg kéne találni :roll: )

Csajok most elterveztem, hogy milyen lámpája lesz a gyerköcömnek:
gipszkartonból kivágok egy virágformát (őt szirom) és minden sziromba egy spot lámpa és középen egy diszkógömb fog logni, szerintetek milyen lesz??? Én nagyon szeretek/szeretném én házilag csinálni több mindent :roll:

Ja és képzeljétek megjött tegnap a rendlet lámpa majd rakok fel erről is képet ha tudok. Energiatakarékos beépíthető spot fazonú lámpa (remélem érthető) szett 3 db-os 3x13 wattot fogyaszt, de 1 égő 75 wattos sima égőnek felel meg, tehát nagyon takarékos :roll: Itt az oldal azt be tudom linkelni ha valakit érdekel:
http://www.fenyforras.hu/product_info.p ... =277752422

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?