Marek, szerintem teljesen igazad van, én sem parázok most már ezen és ma nem is mutogattam, hogy hol van az elefántnak a szeme
Amúgy is, egész nap beszélek hozzá, mindent ért, látom, tudja, hogy mi az a peluscsere, hogy gyere ide, cumcum vagy csittecsitte (aludni kell), nekem ennyi bőven elég és úgyis menni fog minden magától.
A képek pedig csodaszépek Boriról!!! A közeliek szuperek, nekem mégis a legelső tetszik, olyan tündéri huncut kis feje van a sapijában, nagyon aranyos!!!
Szöszke, akkor most milyen rizst érdemes adni, a jázminrizst??? Én még csak egyszer adtam Lottinak, vagyis adtam volna, de aztán belekevertem anyatejet, ami fagyasztott volt és pocsék íze lett, nem volt már jó a tej szerintem, szóval még ténylegesen nem evett rizst, csak bolti babakajában.
Ja, még akartam írni neked, hogy írtad ezt a ciciharapás dolgot. Tudod, anno írtam, hogy Lotti megharapott erősen. Aztán még egy párszor sikerült neki. Viszont azóta nem (lekopogom), pedig már fent is kijött neki 2 foga és ott a 3. is már, sőt jön a 4. is. Szóval szerintem egy kis türelem kell hozzá, persze nagyon parás is a dolog, mert én is csomószor úgy szoptattam, hogy már előre remegtem, hogy mikor hapar belém, de aztán szerintem megtanulta, hogy nem szabad. Én mondjuk amúgy sem tudok fejni, max. kézzel, akkor meg tönkreteszem a cicimet, mindig kidörzsölődik, szóval én inkább bevállalok egy-két harapást
Szoptatás, ameddig csak lehet, ameddig Lotti igényt tart rá, ha már nem, akkor elfogadom, de remélem, hogy 1 éves koráig ez nem következik be, min. addig szeretném és persze utána is, ha módomban áll.
Anikó, holnap megyünk az etetőszékért!!!
Nagyon várom. Lindának tetszik? Van képed róla, hogy azt használjátok már?
Bilire szoktatás, te Szöszke, és mi van akkor, ha kaja után ráteszed a klotyira (vagy bilire) és nem akar kakilni???
Csak nem tartod ott órákig, nem? Vagy hogy gondolják ezt a Suttogóban? Amúgy annyira zsúfolt az egész nap (szopi, kaja, séta, játék,altatás..........), annyi úgymond napirendi pont van, hogy én szerintem ezt nem is tudnám mikorra beiktatni, főleg, ha időigényes várni, hogy történjen is valami.
Sensi, ne úgy fogd fel, hogy Lillus a rácsok mögött van, hanem hogy ez az ő érdeke is, majd amikor tényleg elindul és feláll, áldani fogod azt a rácsot
Tényleg nagyon lefogytál, már én is akartam írni, a hordozós képen nagyon látszik.
Bár Katától kérdezted, én is leírom, én a karfiolt répával és krumplival adtam eddig, valamikor volt benne párolt alma is.
Móni, nekem is szent meggyőződésem, hogy Lotti azért ilyen, úgymond erős (még csak egyszer volt beteg, akkor is "csak" lájtosan megfázva), mert az anyatejjel átadok neki minden jót, nekem nagyon erős a szervezetem, ritkán vagyok beteg.
Dalma, köszi kérdésed, aránylag jól viselte az oltást. Először nagy mosolygás volt, aztán a doki benézett a szájába, hogy lássa a fogait, na ott volt egy nagy sírás, aztán az oltásnál, de hamar megnyugodott.
Sajnálom, hogy párodat megint sokáig nem fogod látni
Nem lehet könnyű
Képzeljétek, a sok várakozás miatt kapott Lotti egy lufit a dokitól. Felfújtuk és imádja
Vagyis imádta, azóta leeresztett
Majd veszünk neki még szerintem.
Mindjárt teszek fel képet róla.
Mi megvagyunk, ma volt egy 2 órás alvása is, szerintem az időjárás, sétálni se mentünk, mert esett, be volt borulva...
Eszembe jutott, hogy mit akartam még kérdezni:
bárányhimlő elleni oltást beadatjátok??? Nekünk a doki már most adott időpontot is, szegény Lottikám 1 szülinapja utáni nap megyünk.
Na jönnek a képek, aztán eldöltem