Új privát üzeneted érkezett!

Fotós: hát én mondtam először, hogy ráér kari után. Ő ajánlotta fel, hogy 5db képet (ennyi kell az IKEA-s tartóba) elkészít szombatra. Szóval nem az ő sara, csak én pörögtem rá!

Ja és apa mindent megcsinált, amit kértem, mire hazaértem... :shock: Tudnám minek kellenek akkor a bunkó beszólásai! Annyira elvette a kedvemet! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nem tudom mikor tudok jönni karácsonyig. Most is csak azért jutottam géphez, mert elromlott a karácsonyfaégő és Szabi elszaladt forrasztópákáért. :(

VIKI BOLDOG NÉVNAPOT!!!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Kép
zuzmooo

Én azért valszeg még jövök, de mindazoknak, akik már nem nagyon:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Kakti, Zoli, Lili, Konyak és Zserbó

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én kivagyok. Kitakarítottam az egész házat betegen, ugyanis az egész családnak torokgyulladása van. Gyerekek lázzal fexenek, hánynak. Én nekünk holnap után neki kéne indulni családlátogatásra, lehet, hogy le kell mondani...pedig meg van véve mindenkinek az ajándék, be van csomagolva, már csak autóba kéne ülni és menni...nem tudom mi lesz.
Nekem ugyan (még) nincs lázam, de fáj a torkom, orrfolyás...remélem ennél rosszabb nem lesz.

Edit, nem volt szép a kollégáidtól, hogy nem adtak valami meglepit :-(

Bea, nagyon jóképű baba ERik és egyáltalán nincs nagy orra, neviccelmár!

Boldog karácsonyt mindenkinek!
lara

Viki: Sok boldog névnapot kívánunk neked
Kép

És mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánunk

Kép
stephie

Nóri, isteniek a képek!!! A kedvencem, ahol fehérben vagytok, felöltözve, meg ahol te vagy egyedül. Luca is gyönyörű!
Szerintem apa el lesz ájulva!!!!
lara

Csajoook! Mi kell csinálni, ha nagyon folyik a mézeskalács tésztája? Betegyem a hűtőbe vagy tegyek még lisztet hozzá? Mindenkinek sikerül a mézeskalács csak nekem nem? :oops: :? Ennyit a sütési tudományomról.. Pfff. :x

bellerreni
Eger

Én is jövök még, de akivel nem találkoznék, akkor
Kép

bellerreni
Eger

Áááááá. Miért ilyen kicsi. El vagyok keseredve. Hogy ma nekem semmi nem sikerül... :cry: :cry: :cry:

bellerreni
Eger

Reni: ne parázz, nekem is ilyen a mézes a meleg méz+vaj miatt
Ha egyáltalán nem gyúrható, dobd be a hűtőbe a tállal, fél óra múlva biztos összeáll. ;)

Szabi megjavította az égőket! :D (mégis jó egy villamosmérnök a háznál) :D
zuzmooo

Na csajok, ma debütálnak a fiúk vásárlásból. Elindítottam őket a listával, kíváncsi vagyok mit hoznak össze belőle. Bár a sógornőm is ment velük, ez némi bizakodásra ad okot. :lol:
Ma már jobb a pocó, de inkább itthon pakolászok meg sütök, a vásárlással együtt tuti kipurcantam volna, ember meg azt mondta ő este nem visz kórházba, maradjak a hátsómon. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmoo, én a múltkor bedugtam egy égősort hogy kipróbáljam, annak rendje és módja szerint le is vágta az automatát. Ááá, nem lett tele a gatyám a durranástól. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na hazajöttünk. A kedvbarométerem a -3-ról -5-re csökkent (5-ös skálán). Szúrós vagyok és paraszt. Szegény Zsolti most lefeküdt aludni, közben én meg ezerrel rágom magam a bajaimon.

Megjött az Aegonos levél a kötelezőről, már már azon vihogtunk, hogy az utolsó negyed évet még nem fizettük ki, de eddig még egy nyamvadt levelet se küldtek. Na ma megérkezett: dec 8-cal felmondták a szerződést, mert nem fizettünk. Miiiiit????? Anyám én mint a Messiást vártam azt a nyamvadt levelet, még fel is hívtam őket, be is mentem, mondták nyugodjak meg, az átkötések miatt sok a dolguk. Erre ma benyögi nekem a Call centeres csaj, hogy ő látja a gépben, hogy kiküldték a leveleket. F*sza. Ide nem jutott el. Mi meg így autózunk Zsolti friss jogsijával talpig jégen.

Harapós a kedvem.

Dokit is elfelejtettem felhívni, hogy engem azért Tgyásra dec 31-gyel írjon ki. REmélem még dolgoznak két ünnep között.

Erre felhívnak az Alapítványtól, hogy oda meg bezzeg érkezett tértis levelem a finanszírozótól, mi a túrót akar még itt 23-án???

Aztán nem érem utol a Városgazdálkodást.

És természetesen Zsolti benyögi, hogy ő álmos, mert csak 4 órát aludt az éjjel. Visszafogom magam, igyekszem nem tajtékozni, inkább elmegyek gyalog a városba. Talán az a másfél óra gyaloglás elveszi a mérgem.

Ja és ma végre megvettük a szaloncukrot. Már a leértékelt fajtából, mert aggódik a boltos, hogy elmegy e az össze szaloncukra. :lol:

Rühhelllem a hivatalokat!!!

zarja

Bocs:

Viktória (győzelem leánya) sok boldogságot kívánok neked névnapod alkalmából!

zarja

Na Csajok! Én nagyon szerencsétlen vagyok, :cry: de nekem nem sikerült a mézeskalács. Vagyis tettem hozzá még lisztet és az állaga jó lett, de az íze borzalmas. Csak tiszta liszt íze van, úgyhogy Zsolti megvígasztalt miután hisztiztem egy fél órát és megbeszéltük, hogy felfűzzük és megy a karácsonyfára dísznek, annyira szar lett. Na nem baj, legközelebb okosabb leszek és nem kezdek hozzá olyanhoz amihez nem értek. :roll: SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA TÖBBÉ NEM SÜTÖK SEMMIT!!!!!!! Szerencsére már megnyugodtam és Zsubika is elkezdett mocorogni, mert eddig totál csendben kuksolt az anyja idegbetegsége miatt. :x

bellerreni
Eger

Reni
Ne törödj a mézessel:) dísznek jó lesz tényleg:)
én is több recepttel befürödtem már. sőt ugynaz a recept se lesz mindig ugyanúgy jó.

Zarja
Jobb napokat :roll: :roll:

Nóri
nagyon szépek a fotók:) az árnyékkép nagyon tecc.

Viki
Boldog névnapot:)

Lara
Jobbulást:)

asszem már én sem nagyon leszek, úgyhogy

BOLDOG KARÁCSONYT:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reni! Gyere sírjunk együtt és sajnáljuk egymást! Felbontok egy virtuális bubi és szeszmentes pezsgőt (pocsék az íze, de legalább megy a hangulathoz) és együtt szidjuk a mai napot, JÓ???

zarja

Eszter, engem is hívjatok meg lécci! Papiék elmentek vásárolni, én meg jól elterveztem hogy fölpakolok a könyvespolcra, sütök és fasza csaj leszek, erre megint vízszintbe kellett helyeznem magam. Délelőtt minden okés volt, most megint keménykedni akar a poci. :cry: Te hogy is szedted a No-Spa-t anno?
Kicsi fiamat már felkészítettem hogy sajnos neki kell segítenie ha hazaértek. :roll:

Reni, ne legyél elszontyolodva! Én is toltam már el tök egyszerű sütit úgy hogy tettem hozzá pluszban lisztet. Aztán felvilágosítottak hogy nem szabad. Ha kész lesz az enyém küldök Neked fénypostával. Jó?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Viki!

Boldog névnapot!

Csak ideértem én is.
Asztaldísz, sütik, ajándékok készen.
Főzése marad holnapra.

Nekem azt mondta a doki, h egy pohárka pezsgőt nyugodtan engedélyezhetek magamnak.
Azt hiszem élni fogok a lehetőséggel.
bchris

Reni
Fel a fejjel. Gondolj arra milyen jó karácsonyfa díszeket csináltál.

Nekem se sikerülnek mindig ugyanugy a sütik.
Több éve csinálok már cukrozott narancshéjat, de minden évben elszúrok rajta valamit.
Egyszer talán sikerül tökéletesre is.

K
bchris

Annyi mindenhez akartam hozzászólni, de persze a tyuk agyammal elfelejtettem, jegyzetelni meg nem volt időm, kedvem stb.

Vki emlitette a talp lenyomatot.
Mi só-liszt gyurmából csináltunk anno.
Most a kari ajándék is az lesz a nagyszülöknek. Regi kézlenyomat egy fotoval keretben.
Szerintem ennél jobban semminek nem örülnének.
(főleg h nem volt időnk semmit sem venni, meg igazán kedvem sem).
Meg apa kb 1,5 hónapja "karanténba" zárt minket. Nem megyünk sehova, és csak korlátozott számban jön a nagyon szűk (nagyyszülök) család.

Szilveszter
Szerintem akinek van lehetősége, vagy szeretne menni, az menjen vhová szilveszterkor.
Több okból is igy látom. Ha gyerek van akkor már macerásabb. Nem szivesen hagyjuk otthon. Ha meg visszük akkor olyan baráti társaság kell ahol gyerek is van.

ÉN Regi születése után döbbentem rá, tapasztaltam meg, h az addigi barátnőim akiknek még nincs gyereke szépen lassan elkopnak.
Vhogy más téma foglalkoztat mindkettőnket. Ő még pörög, bulizik, miközben én már a gyerekre a pelenkára az etetésre koncentrálok.

Zarja
A sok rossz dolog mellett azért kívánom hogy szeretetben és békességben teljenek az ünnepek.

Nóri!
Éberling Katalin a választott szülésznőm.
Majd kivi vagyok kit javasol a dokid.

Egyenlőre azt hiszem belőlem elég. Bocs lányok a sok zagyvaságért.
Ma olyan semmilyen hangulatom van :oops:

Várom már nagyon haza apát.
bchris

Kriszti!

Fiatal, szőkésbarna, szemüveges? Már a szülésznő?
Vendég

Juti, köszi.

Reni, ha nekem nem sikerül a sütim, nem szomorkodom, a kutyáknak is kell valami édesség olykor, meg kőkemény pogácsa :D De képzeld volt, hogy úgy sikerült a pogi, hogy a kutya se ette meg...ezután hónapokig nem mentem sütő közelébe :)

Bchris, mi is azért megyünk szilveszerezni, mert a leközelebbi családi kirándulás már 5 személyes lesz, szóval most még egy utolsót 4-esben..
lara

Voltam a dokinéninél, hogy hallgassa meg az ünnepek előtt a tüdőmet, de nincs semmi baja. Lázam sincs. Vettem stodalt, de 1 evőkanálnyiban 11 gr ch van! Tiszta szacharóz szirup. Mindegy, majd ez lesz az uzsim, meg az utóvacsim. :) Kész a tzatziki, a tiramisu meg a többi holnapra marad. Egy kicsit elfáradtam. De már áll a fánk is, bár még üresen. Ez is a holnapi nap ténykedése lesz.

zarja: Sajnálom hogy rossz kedved van. Nem nagyon jár át a karácsonyi hangulat. :) Nem baj, majd jövőre. Mi ma azon röhögtünk, hogy jövőre ugyanezt egy 10 hónapos totyogós gyerekkel. :D Na?

bellerreni: Ne keseredj el ennyire, biztos jól fog mutatni a fán. Én a muffint rontom el mindig. Vagy nem elég édes, mert nem találom el az édesítőből az adagot, vagy nem akar összeállni és amit meg hozzá teszek azzal meg elbasom. Vagy olyan száraz, hogy még én is alig tudom lenyelni. De nekem jó szokott lenni, én megeszem a párom meg egyébként sem rajong érte. De nem adjuk fel, egyszer csak sikerülnie kell, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Kép

Kattkat

Kép
kattkat

Kész vagyok!
Mindennel! Kaja, terítés, fa díszítés! Apa a képeket zenei aláfestéssel, vetítve kapja! Hogy ez csak most jutott eszembe??? :lol:

Boldog vagyok! :D
Vendég

Csajok
Nem tudom, hogy lesz-e kedvem írni később, úgyhogy:

Kép

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi mindenkinek.

nóri: Ez tényleg jó ötlet. Ügyes vagy, hogy már mindennel kész vagy.
vicky79
Budapest III. kerület

Apa megkapta a képeket! Hát még sírt is! :lol: :lol:

Én sztem még jövök bőven, de talán holnap nem annyira!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Vendég

Boldog karácsonyt Nektek! :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nincs erőm hosszabbat írni, csak ennyit:

Áldott, békés karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktc

Sziasztok!

Hulla vagyok....De áll a fa, reggel a lányok oda lesznek, hogy már itt járt a Jézuska :D

Áldott, Békés, Nagyon Boldog és Vidám Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!!!!!!

Móni

Kép
kokonya

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! Blanka és ronci

Kép
Kép
ronci

Látom megint én maradtam utolsónak:

Boldog karácsonyt mindenkinek! Költözzön béke és boldogság a szívetekbe, és ez tartson kb 366 napon át ki.

zarja

Sziasztok!
Hát nálunk ma délelőtt lesz a takarítás (ez max másfél óra alatt kész van), aztán Apa elmegy Nagymamimért, meg Anyukámért, idejönnek, befejezzük a kajákat, aztán megérkeznek a nagybátyámék is, és indulhat a banzai! :)
Már most hulla fáradt vagyok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, ma úgy látom senki nem nagyon fog jönni...

Köszi mindenkinek a tegnapi biztatásokat, ma már jobban vagyok. Nagyon elkeseredtem. :cry: Deeeee, azthiszem megtaláltam számomra a legelőnyösebb alvást és most kipihenten ébredtem és ezért a kedvem is jobb :lol: Próbáltam már a szopispárnát, de nekem túl nagy és zizegnek is benne azok a kis golócskák, próbáltam kispárnákat, de azok mindig elmozdultak, próbáltam a takarót begyőrni a lábma közé, de akkor mindig kivolt a drekam. Éssss, most összehajtogattam egy pokrócot és azt teszem a lábamközé. Bazijó :lol: Pórbáljátok ki, hátha bejön még valakinek :lol:

Na és akkor én is:

"Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!"

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Kép

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, amúgy tegnap megvették a fiúk a matracot, kiskádat, kissapit, kesztyűcskét és fürdőlepedőt. Ma meg segítenek főzni és sütni. Nem nagyon merek virgonckodni, inkább fekszem, bár nem így terveztem a karácsonyt... :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

A tegnapi egesz napos rohangalas, utolso bevasarlasok, takariotas, utan mar nem volt erom irni. Most viszont

Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanok mindenkinek!!!

Kép

Kép
editmk

Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Kriszti és Regi
bchris

Mindenkinek jó sütés-főzést mára. Nálunk már fő a halászlé és kel a gubatészta.
Vendégség nálunk holnap lesz, mára nyugis napot terveztünk. Aztán, hogy a torokgyuszival hogy állnak majd holnapra a gyerekek elválik..attól függ a vendégség.
Jó karácsonyozást!
lara

A vacsorához alakulnak a dolgok, a tiramisu egy kicsit megszaladt. Dupla adag lett belőle. :) Duplát is akartam csinálni, csak nem gondoltam, hogy az ennyi lesz. Mindegy, az egyiket az anyós majd hazaviszi. A halászlét meg elnapoltuk két ünnep közöttre, így is lesz mit enni és még az anyós hoz is fel. A cukromnak azt hiszem annyi mára, bár a tiramisuban is édesítő van és kevés ch-s tejszínhab. De a cukrozott babapiskóta nem igazán light. Majd csak keveset eszek belőle.

csuppancs: Csak pihengess nyugodtan. A fiúk biztos nagyon ügyesek lesznek, a vásárlást is milyen ügyesen megoldották.

lara: Remélem meggyógyulnak a gyerekek lassan és lehet menni rokonlátogatni.
vicky79
Budapest III. kerület

Csilla: pihizz csak, az ünnep nem attól lesz ünnep, hogy kipurcan a nép a nagy készülődésben.

No-spa: hát én napi 3*1-et szedtem (kicsit berzenkedve ugyan mert nagyon gyógyszer ellenes vagyok) 3 napig kúráltam magam így, utánna már inkább magnéziumra tértem át.

Lara: a gyerekeknek egy jó kis meseolvasással és ágyba ajándékkal nagyon különleges karácsonyt tudnál csinálni. Jobbulást a familíának.

Nálunk meghozták a friss halászlét (uh, állati finom lesz) elkészült a diótorta, ebédre a cicege. És most fekvés, mert rohadtul fáj a hátam.

Ja kedves kicsi fiacskám ha felébred az első hogy nyújtózik egyet. A kis szentem! Egyszerre érzem, hogy belenyúl a kis kezével a hólyagomba és a lábacskájával a gyomromba. Azt se tudom hova kapjak. :twisted:

zarja

Viki, Eszter, köszi a vigasztalást! Azért lájtosan ki-kisettenkedek a konyhába, halászlevet még nem csinált az ember. Már megfőtt a halacska és ülve lefejtettem a szálkákról. Gyorsan bekevertem a mézeskalácsot, most meg pihi. Kicsit később leturmixol/tat/om a halat és befejezem, kisfiúnak meg kiadom a sütis és karácsonyfadíszítős instrukciókat. Eddig minden évben én csináltam egyedül, most egy kicsit részt vehetnek benne. Persze az Ördög jobb és bal keze mindennél érdekesebb most...
Agyon persze nem izgatom magam. Eszünk amikor eszünk.

Eszter, kicsi fiadnak aranyos szokása van. :lol: Enyém is ficánkol most is, ez némileg megnyugtató.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na hát Csajok! Látom mindenki a karácsonnyal van elfoglalva. :lol: Tegnap jól bekajáltunk anyósnál és ma folytatjuk a sort anyucikáméknál utána meg megyünk apukám hugáékhoz úgyhogy lesz program, meg biztos kaja is dögivel... Uhhh... Na megyek készülődöm.

Szép napot mindekinek.

bellerreni
Eger

Jó reggelt Lánykák!

Mégegszer boldog karácsonyt mindenkinek.
Nekünk is megvolt a tegnapi kaja-őrület. Ma apámnál ebéd, aztán irány Martfű. 28-án jövök onnan haza, elképzelésem sincs, hogy fogom végigolvasni a lemaradásomat... :) Majd sógoréknál megpróbálok odaférkőzni a géphez, hogy ne legyen túl sok a pótolnivaló.
Képzeljétek: kaptam egy mei-tai-t anyukámtól meg tesómtól. Csak fogalmam sincs, fogom-e tudni használni, mert nem ér körbe úgy, ahogy a füzetébe le van írva... :( Micsináljak! Ekkora vagyok... :(
Ma délelőtt még leszek! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ááááh, tegnap tetőzött a negatív hangulatom: ennek következményeként a karácsonyfa díszítést végig hisztiztem és bőgtem. Úgy sajnáltam a Zsoltit, de nem tudtam uralkodni magamon :oops:

Ok mire vacsorára került a sor hangulatingadozásom átcsapott a másik oldalra. Rihegtem röhögtem. Jaj istenem, ez a fiú egy angyal, hogy engem így kibír.

És azt mondta :oops: hogy én vagyok az ő gyönyörűségesen szép felesége :oops: :oops: :oops: (lehet, hogy ettől lett olyan nagyon nagyon jó kedvem?)

Cserébe ma az őrült lelkiismeretfurdalásom miatt körbeugrálom és minden de minden kívánságát lesem és teljesítem :oops: Kellett ez nekem? :oops:

zarja

Kakti: szerintem ha nem is ér körbe, meg lehet toldani, egy hobbivarrónő vagy varrónő simán meg tudja neked toldani.

zarja

Sziasztok!

Vicky, így utólag, Boldog Névnapot!

Kép

Nóri, gyönyörűek lettek a képek!!

Nálunk is nagy eszem-iszom volt tegnap :D Az unokaöcsémék belakták az egész lakást :D Nagyon jó volt, de fárasztó is :oops:

Mindenkinek további szép Karácsonyozást!!

Kép
csipike09

Zaba, alvás, zaba, dölglés! Nagyon jó program!
Megkaptam a hőn áhított kávéfőzőt. Ráadásul szebb színben, mint én akartam! :lol: Meg vagy 250 patront is kaptam! :lol: :lol: Nagyon happy vagyok!!!!
Mi meg egész nap szerelmesen nézünk egymásra. (kivétel az a pillanat, amikor apa ráejtette a 3kg-s kenyeret a 4db métereskalácsra, amit sütöttem! :D )

Remélem mindenkinek legalább ilyen jó! (megyek, eszem valamit...)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?