Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
noba
Budapest

nagyon jopofa :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó!

Nyulasz: na azt a könyvet meglesem majd nálatok, bár félek, rajtam az sem segít. :oops: Hanga köhögése csak pár napig tartott, most már csak akkor köhög, ha kiugrálja magát, már álmában sem köhög. Lehet bevált az sk. vitaminbomba. :?

Nem volt netünk délelőtt, ezért nekiálltam csajokkal kitakarítani. Hogy ezek mennyire szeretik törölni a port?! :lol: És mivel ügyesen elvoltak, ezért ablakot is pucoltam a ház szélvédett oldalán. (akkor kell pucolni, amikor jólesik- nekem szélviharban :oops: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: de ügyik vagytok :wink: nálunk csajok kaptak olyan pici porolot anyostol azzal nagyon tudnak :lol:
rábeszéltem öket pelusra, Tamit jobban kellett :oops: ha ezt vki meséli tuti nem hiszem el a tegnapi kisördögök ma kisangyalok :shock: brutál mennyire idöjárásérzékenyek enyémek :shock:

babusok
Budapest

Alexa már fent van, ennyit a pihenésről. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

negativ pisi jupijééé koppkopp lázmérö se kellett ma

babusok
Budapest

Gyors bekukk.

Nyulasz, "kirúgom kezedből" :shock: :shock: :lol: Nem semmi, édes.
Kérdezted: Pocakom tök nagy, mintha holnap szülni mennék. :? Emlékszem csajokkal két éve ilyenkor azon siránkoztam, hogy miért olyan kicsi, hova fér a két gyerek... Na most megkaptam a nagy hasat, persze most háj is több van rajta. :( :roll: :oops:
Nagyon jók a képek, édesek a kölkök. (És jó a csizma, köszi a tippet! :D )

Móni, hozol még képeket? Nem lett ez olyan rossz. :)

Babus, barackos disznó, ez is haláli! Jól vagytok már? Vagy az túlzás? Ja most látom, hogy sokkal jobban, szupi! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: juj de jooo ha publikus én megnéznék egy pocakfotot :wink:

babusok
Budapest

Timi,ezt most ugord át :lol: Lányok,a konyha holnaptól akciós az auchanban 9900 ft.Olyan mint a Timiéké,aki esetleg karira gondolta...

Babus,éljen a nega pisi :D és a lázmentesség!!!Nálunk Bada nagyon rossz állapotban van,köhög nagyon,orra nem igazán folyik,és csak max 37.5-ig megy fel a hője.Nonó kicsit taknyos,de csak egyszer szívtam neki,viszont tüsszögnek,így megy a fenistil,a stodál.

Rana,jaja,kérünk fotót!(a dei-texesre gondolsz? :roll: mi is szeretjük)

Timi,ma enyémek is minimált aludtak :?

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: láttam én is az újságban, direkt nem írtam, gondoltam, ha valaki nem tudja (és már vett), akkor nem fáj! :wink: Mondjuk ha meg éppen venni akar, akkor nagyon-nagyon mázlista! :lol:
A kevés alvás nem társult ma hisztivel és rosszasággal. :shock: Holnap majd biztos bepótolják. :?
Szegény Bada! Gyógypuszik neki tőlem is ám! Stodal első napokban ront a dolgon, úgy a 3. naptól viszont rohamosan javít. Legalábbis nálam. :? Legutóbb pl. egyáltalán nem vált be.

Babus: éljen a negapisi! :D

Képzeljétek! Alexa ma egész nap minden egyes pisilés után szólt, hogy pisi és ment a pelenkázóra. :shock: Amikor a 4. után már nem futottam vele, hogy talán most elérjük a bilit, akkor meg elkezdett nyafogni, hogy csíp. De mindíg utána szólt (vagy közben, azt nem tudom), így esélytelenek voltunk a bilizésre. Hogy honnan jött ez most így hirtelen neki? Megvárnám én a nyarat ezzel a szobatisztasággal, valahogy még nem értem én meg erre! :? :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

köszi Csajok ;)
Nyulasz: naaaa :( gyogypuszik ;)
Timi: meglátod mennyire mondják majd, bizd Rájuk az a tuti :wink: :lol: (na én is jol rájuk biztam aztán látod mi van alvásnál :oops: sebaj csak nem maradnak igy :lol: )

babusok
Budapest

Törpi: irtam emilt :wink:
Timi: megkérdeztem könyvet holnap irom amit mondtak szolj rám ha elfelejteném :oops:

babusok
Budapest

Babus: oké, köszi! Na, ha rájuk bíznám ki sem jönnénk a fürdőből egész nap, mert folyton a bilin ugrálnának. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!

Babus,hú,nem egyszerű ez a szobatisztaság dolog :roll: Jól vagytok?
Voltatok maszaton?

Timi,azért írtam,hogy ne olvasd el :lol: Amúgy 17-ért látom már a legtöbb helyen.
Meglátom ma milyen lesz Bada,én is olvastam,hogy elején ront a dolgon a homeós vacak.

KépKép
noba
Budapest

jo reggelt
Nyulasz: nem tegnap még nem mertem elindulni sehova meg a szél is ugye :? ma szeretnék kicsit kimenni vééégre :lol:

babusok
Budapest

jaja,tegnap rossz idő volt.vasárnap 10-kor valamilyen gyerekzenekar(nem emlékszem,de nem az alma,talán apacuka)lesz itt nálunk a művházban,mi nem tudom tudunk-e menni,de ha igen,akkor megnézzük.ha gondolod rákeresek pontosan,amúgy szellman-ház a neve.

KépKép
noba
Budapest

Tami énekel...Lalu: besüketül a fülem :):):)

babusok
Budapest

Nyulasz: köszi :wink: sztem nem kell, hétvégén ugyis nagyizás van, meg akarok haladni a nagytakaritással is, mindjárt itt a kariiiiiiii :shock: :shock:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: jo reggelt ;) azt ne mondd h most keltél :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Babus: fél 8-kor ébresztőre. :oops: Hanga velem kelt, Alexa meg úgy 5 perce. Most egész jól érzem magam, bár a lemaradást sosem fogom behozni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

irigyirigy :wink:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Csak egy kérdésem lenne majd jövök
A gyest dec27-től kérjem?

Móni
KépKép
reunion

Móni: ha 26-án születtek a lányok, akkor igen.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus,besüketül :lol: nálunk sokmindent felcserélnek,de mostmár kezdem azt hinni,hogy direkt,ugyanis az ugyanolyan náluk úgy hangzik,hogy olyanugyan.De ami most nagyon cuki,ebédnél Nonó már nem eszik,közli,hogy kiszáll,mert megy aludni,mondom nem,mert megvárjuk Badát,ő még eszik,erre mondja:úgy látom Bada csak játszik az ebéddel :lol:

Móni,asszem :roll: Mama még nálatok?Még mindig jóevők,jóalvók? :lol:

Timi,jó reggelt :D

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Móni: sztem is a születésnap utáni naptol

babusok
Budapest

Ebédet ne is említsétek! Már attól síkideg vagyok, ha csak rágondolok. Alexa minden délben közli az elétett ételre, hogy "nem jó, nem finom, másikat", de a másik sem jó és löki el, megy a könyörgés, a játékos etetés, a fenyegetés és miután minden hatástalan megy aludni úgy, hogy semmit nem evett egész nap. Az uzsonna nem kell, a vacsiból talán eszik pár falatot. Az egyetlen amit enne, az a csoki (hurrá mikulás! :twisted: ) márpedig azt nem kap. Még 1-2 nap és tuti elhagyjuk a 10 kilót negatív irányba. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,tudom nem vígasz,de nálunk ugyanez a helyzet...teljesen!!!

KépKép
noba
Budapest

Végleg vége a babakocsis korszaknak.Kicsit azért fáj a szívem :oops: eladtuk a babakocsit.

KépKép
noba
Budapest

Annyira szép idő van,gondoltam láz nincs,csak köhögés,meg taknyosság,kimegyünk egy kicsit.Erre nézem Noémi elaludt :shock: Balázsnak se sok kell :roll:

KépKép
noba
Budapest

Balázs 11 óta alszik,Noémi 10 óta.szerintetek ma még lerakjam őket aludni? :shock: Ja,alvásidőben el akartam menni játékokat nézni karácsonyra,de így elmarad.Mama nem fogja ám felajánlani a vigyázást ha ébren vannak :evil:

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: azta! Álommanók beköltöztek hozzátok? :shock: Babkocsihoz grat! Annyiért vitték, amennyiért meghírdetted?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó, majd hozok fotókat. :)

Nyulasz, deitexesre gondoltam, igen, végül mi is azt vettük (és abba tojt a Télapó). :D
Ilyenkor kölkök hogy alszanak be? Játék közben, a földön? Vagy bemásznak a saját ágyukba? Vagy kanapén, a nappaliban? :roll: Mama akkor ezek szerint tutira megy... ;) :lol: MIÉRT NEM A NETEN VESZED MEG AZ AJÁNDÉKOKAT? Én már semmit se veszek játékboltban. Így olcsóbb, gyorsabb és egyszerűbb.

Besüketül :lol: :lol: Nálunk ugyanolyan = ilyenolyan :lol: Letti meg tegnap azt mondta a "Kiázott a bőröm" helyett (fürdés után nézte a ráncos ujjacskáit), hogy "kifittyedt a vérem." :lol:

Enyémek ma 9-kor keltek, de Ajsát alig tudtam felkelteni! :shock: Az alvás már így is katasztrófa, ahhhhj... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

MEGLEPETÉS!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajna Emma éjjel belázasodott. Már este gyanús volt, de még csak hőemelkedést se mértem. Éjfélkor bezzeg 39 volt neki. Kúp, alvás reggelig. Aztán reggel megint 38,5. Hagytam, dolgozzon a láz. Nem ment feljebb, csak 10-11 körül, akkor kapott Panadolt. Azóta nincs láz. Elvittem dokihoz, semmit nem talált. Csodanyugodtan várom a hétvégét, és agyalhatok, hogy oldom meg a felvigyázást rá/juk.

Timi, tudom, pukkadjak meg, hogy ilyet mondok, de én annál hamarabb be szoktam gurulni, hogy még alternatívákat kínáljak a kisasszonynak. Beszélek persze múlt időben. Az én rossz evő, piliznya Mírám hihetetlen jó evő lett. Képzeld, még a bölcsiben sincs rá panasz, már az ottani kosztot is megeszi/k, és itthon is látom, hogy jó étvágyuk van. Kitartás, és semmi erőszak. Megjön magától az a kedv az evéshez. Ja, és hagyom nasizni kaja készítés közben. Igaz, így kevesebbet eszik a főtt ételből, de megkóstol mindent, és roppantul élvezi az ízeket. Szerintem pedig ez az alapja mindennek. nem tartom kizártnak, hogy ez a lányom fog gurulni, nem pedig Emma.
Ja, és Zsófi módszere nálunk is beválik, bár nem követendő :oops:

Zsófi, mint írtam, tök szépen, és egyesül esznek a bölcsiben, itthon viszont előfordul, hogy én kanalazok nekik. Ne is foglalkozz ezzel, csak készülj fel ruhaügyileg, és eleinte főként ne a legszebb ruháikat add rájuk, mert az előke mérete nevetséges.
Te hogy vagy? Hangod van már?
21-i tali akkor áll?
(bár nálunk már megy a variálás a bankban, ki tudja, mi lesz a vége, de jövő héten már biztos lesz valami eredmény. Max nélkülem taliztok :shock: )

Nyuszi, azért ez a szöveg nem semmi Nonótól :lol: :lol: :lol:
Biztos még azért gyengék, azért dőlnek ki ilyen könnyen. Szerintem délután is előfordulhat még egy rövidebb alvás, ami nem hinném, hogy befolyásolja az esti elalvást.
Emmám ma is egész délelőtt feküdt, szunyókált, és mikor hazaértem vele dokitól, szó nélkül ment aludni. Még enni sem evett. Ha beteg a gyerek nálunk így működik. Csak ilyenkor jó lenne, ha Mírát el lehetne vinni, mert az meg óbégat, kurjogat, nem tud tőle a beteg pihentetően aludni :? :lol:

Babus, ezek a szövegek is! :lol: :lol: :lol: De én ezeket annyira tudom élvezni. Na megyek mail-t olvasni.
Délutáni pelushoz meg annyit, hogy Míra egyszerűen sosem hagyta felrakni onnantól, hogy nappal nem volt pelus, és sosem volt baleset. Emma meg még kapta egy ideig, de aztán ő is berzenkedett ellene, nem adtam rá, de ő is mindig szárazon ébredt. Sőt, ő éjszaka után is minden reggel. A módszer az esti pelusnál pedig, amit ugye nem akartak ők sem elfogadni, az az elalvás utáni rácsempészés volt. De ezt ebéd után nem tom mennyire lehet, mert akkor szerintem azért nem alszanak olyan mélyen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: dehogy pukkadj meg, ismersz, nem vagyok én sem a türelem mintaképe! :wink: Alternatíva csak a nagyon pihent (vagy iszonyatosan belefáradt) állapotomban van, csak a vége mindíg ugyanaz. Nem szép. :( Jobbulást Emmának!
21-e részemről áll és ajánlom, hogy itt legyél! Tudom, hogy inkább lennél otthon, de akkor is! :wink:

Zsófi: nálunk már semmi nem megy evés közben, mert ha Alexa enne is, annyira bámulja, hogy azért nem eszik. Segíteni nem enged, visít, ha én akarok kanalazni-villázni.

Na, nem kell ébresztenem, felkeltek maguktól. Ahogy hallom a szobájukat rendezik át. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timikém, a kocka már el van vetve, nem rajtam múlik innentől, hogy mi lesz az oktatásom további menete. (Babusnak FB-on leírtam, bemásolom ide apróba, nem érdekes, csak Neked írom mentségként: ugye most ellinkeskedtem két napot, így már szerda este itthon lehettem. De sajna többen megjátszották ezt, és az oktatási osztály vezetője kitalálta, hogy aki nem vett részt ezen a mostani oktatáson, az a következő 1+3 napos 3 napján sem lehet ott, mert annak ez a mostani lett volna az előfeltétele. De én külön eset vagyok, mert nem azért nem megyek, mert épp közbejött valami, mint másoknak, hanem mert, a fiókvezetőm azt kérte, hogy ne kelljen ezen részt vennem. Tehát lehet, hogy még mehetek, és nem sorolnak a többiekkel egy kalap alá.)

Itt még mindig húzzák a lóbőrt, pedig tegnap este is már fél9, 3/4 9 körül aludtak, reggel fél8-ig (na jó, fél4kor volt egy kis műsor, jött a kakaó kommandó, és nehezen fogadta el, hogy ez még nem az a pillanat, de viszonylag hamar lezajlott a támadás és a visszaverése is) Mírát 1 körül mama letette, Emma fél2 óta húzza. De nincs szívem beteg gyereket (és nem kishangon élő tesóját) ébreszteni. Bezzeg Emma olyan édesen suttogott, mikor Míra már aludt. Majd meg zabáltam.

törpilla812

Törpi,óóóó,szegény Emma :( jobbulást!
Részemről okés a 21 :D

Remélem mama tud jönni segíteni apának,mert azért akkor nyugodtabb vagyok.Bár apa mondja,hogy megoldja,nem gond,de most a legutóbbi eset nagyon betett, kértem szombaton,már egy héttel elötte szóltam,hogy elmegyek délután,segít-e este,mondta persze,közben sógornőmék is szóltak neki,hogy a kislányuk itt aludna,erre lemondta a nekünk beígért segítséget,mert ha miattunk nemet mond a másik fiának,akkor tuti az lesz,mert mindig itt segít.Pedig ha tudnák :evil: semmit.Este fel szokott jönni a fürdetésnél,nem mindig,de heti pár alkalommal,és ez annyit tesz,jön 8 elött,leveszi a Bazsi ruháját a fürdőben,majd mondja,hogy kiviszi a cipőket,meg pelusokat,és leül nézni a barátok köztet.És igazából nem is lemondania kellett volna,hanem megkérdezni,hogy jó-e a szombat helyett a péntek,mert már elígérkezett...nem,nem ezt tette.

SIkerült most bevinnem őket a szobába,asszem elaludtak.

Rana,a mi ágyunkon aludtak el,nézték közben a maszkabált,és úgy :lol:

akartam még valamit,na majd jövök később.egész délelött itt ültem a gépnél,10-12-ig,és senki nem írt,mikor ráértem,most meg gőzöm nincs,hogy mi volt a túloldalt...ejnyebejnye!

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: én meg most délután vagyok itt egyfolytában. :lol: Délelőtt kint voltunk, annyira jó idő volt, hogy rosszul esett bejönni ebédelni. Bezzeg most annyira fáztam, hogy inkább kimentem fáért és begyújtottam a kis kályhánkba, pedig ma nem is akartunk begyújtani, apa délutános, még jó, hogy ne esek kétségbe holmi gyújtósaprítástól. :wink: Imádom a kályha melegét. :oops: :D
Most aludtak el? Este mi lesz? Vagy már reggelig szunya lesz? :lol:

Törpi: na jó, de azért mégiscsak te mozgatod ám a szálakat! Leléptél, s ezért nem mehetsz a következőre. (tudom nem te, a többiek, de akkor is! :lol: ) Valamit nagyon tudsz! De ha nem leszel itt, akkor nagyon fogsz hiányozni! Majd sokat emlegetünk, és remélem fogsz csuklani! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

jó volt az idő,mi is mentünk volna kicsit,de 12-kor keltek. Ja,babakocsi annyiért ment el,nem alkudtak,mondjuk nem is akartam engedni belőle.Nagyszülőkhöz lesz,papa jött ŕte,mert heti 2-3 nap náluk vannak az unokák.nekem meg egy vásárlás se megy,ha nem alszanak...

KépKép
noba
Budapest

Ügyes vagy a begyújtással :D

Nem reggelig alszanak,de hagyom őket,aztán majd lesz valami este :roll:

KépKép
noba
Budapest

Timi,már nyolcszor benéztem,mégsem vagy itt :lol:

KépKép
noba
Budapest

De itt vagyok, csak vacsiztunk. :wink:
Hát így ezzel a mamával tényleg nem vagytok kisegítve. :( Azért szomorú, hogy ennyire nem lehet rá számítani.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kimentem a teraszra ajtó nyitva, szellőztetés nem árt, Alexa jön az ajtóhoz, mondom neki menjél be babám, mert hideg van és sötét, erre nem késett a válasz: "Anya sötét!" hát nagyon röhögtem! Jó véleménye van a gyereknek az anyjáról! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

:lol: dédi büdös,anya sötét :lol:

KépKép
noba
Budapest

szép család! :oops: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

:lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Simán elaludtak 9-kor.Pedig 6 elött keltek picivel.

KépKép
noba
Budapest

:shock: :shock: :shock: Ez a betegség? Vagy a frontok? Vagy csak mackótermészetűek és átaludnák a telet? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, szèp egy csalàd a tiètek!

Nyuszi, örülök, hogy ilyen ügyesen elaludtak. Emma 5kor kelt, vele nem is volt gond.Bezzeg Mìra, őt fél 5kor szedtem fel ès küldtem el apàval boltba. Nehezen is hunyt be.
èdes volt Emma, mikor kelt, kereste Mìràt; anya, hol a tesóm?

törpilla812

Köszi Timi meg Mindenkinek a választ
Reggel befontam a szemöldököm mire onlány beküldtem a gyes igénylést :twisted:

Nagyon nagyon örüljetek a jó alvó gyerekeknek
komolyan
én sok mindent megadnék érte

ma 0 déli alvással 9 kor csak veszekedés árán aludtak el

Móni
KépKép
reunion

Vissza: Várandósság