MEGLEPETÉS!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna Emma éjjel belázasodott. Már este gyanús volt, de még csak hőemelkedést se mértem. Éjfélkor bezzeg 39 volt neki. Kúp, alvás reggelig. Aztán reggel megint 38,5. Hagytam, dolgozzon a láz. Nem ment feljebb, csak 10-11 körül, akkor kapott Panadolt. Azóta nincs láz. Elvittem dokihoz, semmit nem talált. Csodanyugodtan várom a hétvégét, és agyalhatok, hogy oldom meg a felvigyázást rá/juk.
Timi, tudom, pukkadjak meg, hogy ilyet mondok, de én annál hamarabb be szoktam gurulni, hogy még alternatívákat kínáljak a kisasszonynak. Beszélek persze múlt időben. Az én rossz evő, piliznya Mírám hihetetlen jó evő lett. Képzeld, még a bölcsiben sincs rá panasz, már az ottani kosztot is megeszi/k, és itthon is látom, hogy jó étvágyuk van. Kitartás, és semmi erőszak. Megjön magától az a kedv az evéshez. Ja, és hagyom nasizni kaja készítés közben. Igaz, így kevesebbet eszik a főtt ételből, de megkóstol mindent, és roppantul élvezi az ízeket. Szerintem pedig ez az alapja mindennek. nem tartom kizártnak, hogy ez a lányom fog gurulni, nem pedig Emma.
Ja, és Zsófi módszere nálunk is beválik, bár nem követendő
Zsófi, mint írtam, tök szépen, és egyesül esznek a bölcsiben, itthon viszont előfordul, hogy én kanalazok nekik. Ne is foglalkozz ezzel, csak készülj fel ruhaügyileg, és eleinte főként ne a legszebb ruháikat add rájuk, mert az előke mérete nevetséges.
Te hogy vagy? Hangod van már?
21-i tali akkor áll?
(bár nálunk már megy a variálás a bankban, ki tudja, mi lesz a vége, de jövő héten már biztos lesz valami eredmény. Max nélkülem taliztok
)
Nyuszi, azért ez a szöveg nem semmi Nonótól
Biztos még azért gyengék, azért dőlnek ki ilyen könnyen. Szerintem délután is előfordulhat még egy rövidebb alvás, ami nem hinném, hogy befolyásolja az esti elalvást.
Emmám ma is egész délelőtt feküdt, szunyókált, és mikor hazaértem vele dokitól, szó nélkül ment aludni. Még enni sem evett. Ha beteg a gyerek nálunk így működik. Csak ilyenkor jó lenne, ha Mírát el lehetne vinni, mert az meg óbégat, kurjogat, nem tud tőle a beteg pihentetően aludni
Babus, ezek a szövegek is!
De én ezeket annyira tudom élvezni. Na megyek mail-t olvasni.
Délutáni pelushoz meg annyit, hogy Míra egyszerűen sosem hagyta felrakni onnantól, hogy nappal nem volt pelus, és sosem volt baleset. Emma meg még kapta egy ideig, de aztán ő is berzenkedett ellene, nem adtam rá, de ő is mindig szárazon ébredt. Sőt, ő éjszaka után is minden reggel. A módszer az esti pelusnál pedig, amit ugye nem akartak ők sem elfogadni, az az elalvás utáni rácsempészés volt. De ezt ebéd után nem tom mennyire lehet, mert akkor szerintem azért nem alszanak olyan mélyen.