Nori: sajnalom, hogy bonyolitja az elet ezt a fenykepnyomtatast. Remelem, hogy sikerulni fog!
A heten szerintem csinalok pocakfotot, mar negy hete nem keszult, asszem. Illetve Ferivel nagyon el kellene beszelgetnem a gusztusos es igenyek pocakfotok kesziteserol, mert ezt a terhesseget nem akarom ebbol a szempontbol elszalasztani.
Kristoffal is elmaradt. Nagyon kiralysagos, hogy ide-oda jart fotozni, ha hajlando lettem volna atjarohazat csinalni a lakasbol, akkor meg portrefotozast is vallalt volna, megis az en fenykepezesem elmaradt. Nem terhesen folyamatosan ragom a fulet a szexi fotok miatt, terhesen a pocakfotok miatt, de kicsit lusta es mindig eltolja az idopontot, en meg elfelejtem.
Most tuti az lesz az erv, hogy nincs ra hely...
Voltunk 4D-n!
A jo hir az, hogy Erikkel minden rendben. Nem lesz oriasi baba ugy nez ki, de nem is tunik kicsinek. A feje nagyobb joval, mint kellene (meg sem lepodom), a pocakkorfogat par nappal kisebb, a tobbi merete picivel nagyobb, vagy epp kornak megfelelo. Atlagban azt dobta a gep, hogy 5 nappal idosebb a terhesseg.
A sulya 1600 gramm. Fejjel lefele van.
Hatarozottan fiu, konkretan lattuk a futyi tovet es a komplett zacsit. Meg kozepvonal is kiveheto volt rajta. Szep nagy feszes csomag.
A placenta nem szetterulo, hanem egy nagy kupacban van, vastag. Bujt is moge a gyerek szinte vegig, konkretan belenyomta a fejet es nyalogatta, ugyhogy az arcfotokkal jo sokat szenvedett a szonografus, de megoldotta.
A placenta egyebkent tokeletesen megfelel a terhessegi kornak, nem tul meszes, egy-ket potty mar van rajta, de allitolag ez mar normalis.
Mondtam, hogy a doki kicsinek talalta a mehemet es feltehetoen a babat is. A szonografus szerint a gyerek nem kicsi, normal meretu (a varhato szuletesi sulynak egyebkent 3500 grammot dobott a gep), minden ok, viszont a mehem tenyleg kisebb valamivel.
Nah ez meg hogy lehet? Es mit jelent? Hallottatok mar ilyet?
Es nehany foto:
Profilbol teljesen Kristofos. Picit mas, de neha megis olyan volt, mintha ot neznem.
A mosolygos kepen viszont hatalmas orra van! A noci mar elore mondta, hogy a szembe fotokon ne lepodjek meg, ha szeles orrot latunk, mert a legtobb babanak szeles, kozben meg nem is. De ennyi torzitas van. Nah, ennek ellenere en kicsit meglepodtem. Nagyon remelem, hogy nem az en krumplimat orokli! En is szabadulnek az orromtol, nem akarom meg a gyermekemet is egy ilyennel megbelyegezni.
Bar meg mindig jobban mutat egy fiun, mint egy lanyon...
Jah, es elvileg o nem lesz kopaszbaba. Legalabbis mar most is van valamennyi haja.