Új privát üzeneted érkezett!

ja, és jócakka 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

edit: És ezeknek güriztél a 34. hétig. Mindegy, már ne idegesítsd magad.

nóri: Nem lehet valahol egy pár képet kinyomtattatni csak úgy jelzés értékkel? Legalább meg tudná nézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Én is kevesebb fizetést kaptam, mert ugye nem teljes hónapot dolgoztam :shock: de legalább én kaptam egy Mango táskát :lol:

Én is mentem pihikézni.

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Micsoda rohadékok ezek!!!! Én a 20. héten leléptem és 50eFt-ot is kapott a baba. Szemetek!!!
Vendég

Pammut: a diabetikus mézet a Schobert méhek állítják elő. A kaptárban szigorúan tartják a Schobert diétát, és vacsorára már csak pulykát vagy csirkét esznek. És minden nap van kemény torna, amit a méhkirálynő – alias Mé(h)Réka – tart.

Nóri: téged ismerve az ország legtávolabb pontján ha kell, de találsz egy embert (minimum) aki elő fogja híni azt a 6 nyamvadt fotót. Egyébként meg, csak fricskának is jó lesz majd szilveszterkor, mikor a kedves
1, buliba akar menni vágott seggű nőkkel
2, otthon nézi gúvadt szemekkel a rongyrázós pipiket
Erre te előhúzod a kártyát: apám én most is ilyen dögös vagyok, gondolj bele milyen dögös leszek Noncsi születése után! Szerintem egyből a fürdőbe irányítja lépteit :D

Edit: (nem bántani akarlak, de őszintén racionálisan mondom) most megint bunkó leszek: mit vártál ennyi meló után? Mindig azt a lovat ütik, amelyik húz, és azt édesgetik, amelyik meg kihúzza magát a meló alól. De most aztán bosszúból két napig fel se kelj az ágyból. Én tuti, hogy küldenék majd helyes édes bédes fotócskát a babócámról (amikor majd megszületik) mellé édi bédi nyálas csöpögős levélkét, hogy milyen isteni itthon az én édes kicsi fiacskámmal, és én milyen boldog vagyok és és és. Had pukkadjanak majd adóbevallási időszak kellős közepén a többiek.

Papáék: hát már egy éve tudjuk, hogy ez várható. Csak ennyit arról, hogy ember tervez… ne lőttek a karácsonynak. És fontosabb az, hogy az anyu legalább pár falatot egyen és erősödjön, minthogy frissen sült beigli legyen az ünnepien feldíszített asztalon. A papa – asszem már mondtam – szerintem csak a dédi születését várja. Nem fogja a saját szülinapját – márc 13 – megélni. És nem is baj. :( Ez így már tényleg csak szenvedés. Magamnak nem ilyet kívánok.

Ronda gonosz dög vagyok, de legalább ez a hányásos időszak arra volt jó, hogy anyám felhagyjon a láncdohányzással. Így csak napi 1-2-őt szív, ami igen jó arány nála.

zarja

Hú, Csipike! Milyen igazad van! :shock: Teljesen megfeledkeztem Vicky diétájáról. :oops: :oops:

Bocs Vicky a bakiért! Hát akkor talán kamillatea?

Kép
Kép
molmar

Nóri! Megindult a nyálam, olyan guszták a sütik! Fénypostával küldhetnél egy kis kóstolót! 8) :P
Szerintem a karifaállítás férfi dolga. És egyébként mit csinál holnap, hogy csak ennyire ér rá? Pl. segíthetne a takarításban, polcügyben véleményem szerint. Miért hajtod Magad ennyire? Sajnálom, hogy a fényképek előhívását nem vállaják. :cry: De biztos kitalálsz valami mást, ami van olyan jó, mint a képek lettek volna. :wink:

Zarja! Hát elég rosszul hangzik a helyzet anyudéknál... :cry: :cry: Papád véletlenül nem kapott el egy hányós vírust? Hátha csak ezért van ennyire rosszul szegény. Azért kívánok szép ünnepeket nekik is.

Katica! Látod, hogy minden rendben Emővel, tessék egy kicsit jobban bízni. 8)

Edit, ezek szerint elég "hálásak" voltak, hogy ilyen sokáig húztad nekik az igát. :twisted: Áh, ne is beszéljünk ilyenekről, mert csak a pumpa megy fel bennem.

:evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
molmar

Színes nyomtatóm nincs itthon! :evil: Lecseréltem egy laserre.
Egy megoldás maradt, holnap lefizetem a fotóboltost. Illetve bepróbálkozom a sírós terhes nő kártyával! :lol:
Vendég

molmar: Semmi gond, nekem már az is jó, hogyha meleg teát iszom. Abból meg van 10-féle gyümölcstea. A kamillát nem igazán szeretem, de úgyis vennem kell a babának. Majd lehet hogy veszek.

nóri: Lehet fotót nyomtatni is, nem? Csak mert majd én is szeretnék babás képeket a falra és én azt hittem, hogy lehet simán A4-esben nyomtatni. Remélem hogy találok ilyet, mert nem szívesen vennék.
vicky79
Budapest III. kerület

Ma több magnéziumot toltam. Eredmény: 110-es nyugalmi pulzus! :shock: :shock:
Vendég

Viki, lehetni lehet! Csak a fekete-fehér lézernyomtatómmal nem lenne olyan tuti a kép! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Úgy gondoltam, hogy máshol nyomtattasd ki. Vagy nem vállalják sehol? Westendben esetleg? Ott még a pénztárcára nyomtatás is egy óra lett volna állítólag.
vicky79
Budapest III. kerület

Aha! Hát meggondolandó! Jó ötlet, köszi!!!! :D
Vendég

Szívesen. :D Ha nyomtattatsz A4-est, akkor érdekelne az ára.
vicky79
Budapest III. kerület

Vendég

Nori: sajnalom, hogy bonyolitja az elet ezt a fenykepnyomtatast. Remelem, hogy sikerulni fog!

A heten szerintem csinalok pocakfotot, mar negy hete nem keszult, asszem. Illetve Ferivel nagyon el kellene beszelgetnem a gusztusos es igenyek pocakfotok kesziteserol, mert ezt a terhesseget nem akarom ebbol a szempontbol elszalasztani.
Kristoffal is elmaradt. Nagyon kiralysagos, hogy ide-oda jart fotozni, ha hajlando lettem volna atjarohazat csinalni a lakasbol, akkor meg portrefotozast is vallalt volna, megis az en fenykepezesem elmaradt. Nem terhesen folyamatosan ragom a fulet a szexi fotok miatt, terhesen a pocakfotok miatt, de kicsit lusta es mindig eltolja az idopontot, en meg elfelejtem.
Most tuti az lesz az erv, hogy nincs ra hely...

Voltunk 4D-n!
A jo hir az, hogy Erikkel minden rendben. Nem lesz oriasi baba ugy nez ki, de nem is tunik kicsinek. A feje nagyobb joval, mint kellene (meg sem lepodom), a pocakkorfogat par nappal kisebb, a tobbi merete picivel nagyobb, vagy epp kornak megfelelo. Atlagban azt dobta a gep, hogy 5 nappal idosebb a terhesseg.
A sulya 1600 gramm. Fejjel lefele van.
Hatarozottan fiu, konkretan lattuk a futyi tovet es a komplett zacsit. Meg kozepvonal is kiveheto volt rajta. Szep nagy feszes csomag. :lol: :lol:
A placenta nem szetterulo, hanem egy nagy kupacban van, vastag. Bujt is moge a gyerek szinte vegig, konkretan belenyomta a fejet es nyalogatta, ugyhogy az arcfotokkal jo sokat szenvedett a szonografus, de megoldotta.
A placenta egyebkent tokeletesen megfelel a terhessegi kornak, nem tul meszes, egy-ket potty mar van rajta, de allitolag ez mar normalis.
Mondtam, hogy a doki kicsinek talalta a mehemet es feltehetoen a babat is. A szonografus szerint a gyerek nem kicsi, normal meretu (a varhato szuletesi sulynak egyebkent 3500 grammot dobott a gep), minden ok, viszont a mehem tenyleg kisebb valamivel.
Nah ez meg hogy lehet? Es mit jelent? Hallottatok mar ilyet?

Es nehany foto:
Kép Kép

Kép Kép

Profilbol teljesen Kristofos. Picit mas, de neha megis olyan volt, mintha ot neznem.
A mosolygos kepen viszont hatalmas orra van! A noci mar elore mondta, hogy a szembe fotokon ne lepodjek meg, ha szeles orrot latunk, mert a legtobb babanak szeles, kozben meg nem is. De ennyi torzitas van. Nah, ennek ellenere en kicsit meglepodtem. Nagyon remelem, hogy nem az en krumplimat orokli! En is szabadulnek az orromtol, nem akarom meg a gyermekemet is egy ilyennel megbelyegezni. :roll: :roll: :lol: :lol:
Bar meg mindig jobban mutat egy fiun, mint egy lanyon...
Jah, es elvileg o nem lesz kopaszbaba. Legalabbis mar most is van valamennyi haja.
Vendég

nóri: De úgy látom, hogy ez a sima papíros ára? Ha fotópapírra akarom nyomtatni, akkor az plusz 100 Ft? Akkor sem drága, mert 4 oldalt kell nyomtatnom és még így is annyiban van mint egy kép.

bea: Erik nagyon aranyos. Szép pofija van. A méh méretére nem tudok mit mondani, mert nekem a miskolci dokinő óta senki nem mondta hogy kisebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem jól látod! Ott van olyan is, hogy fotónyomtatás. Annál azt írja, hogy a fotópapír és a színes nyomtatás adja ki a 220Ft-os árat. Vagy ha a 120Ft-ot nézted, akkor igen, rá jön még 100Ft
Vendég

Kriszti!

Mit is mondtál, ki a szülésznőd? Láttam egy párat a kórházban és olyan taplók voltak, hogy iszonyat. Igazából kettő volt normális. Vagyis 3. Dokim csak a 36. héten fog ajánlani, kíváncsi leszek, melyikeket.
Vendég

Nóri, ha ma éjfél elküldöd a fotókat az emkephoto-nak (a Blahán vannak, az Emke irodaház aljában), holnap 3-ig előhívják. Sőt, ha udvarolsz nekik, talán előbb is meglesz.

Én múltkor találtam őket a google-on, 1 napos fotóelőhívásra kerestem asszem rá. Hívd fel őket holnap, nagyon rendik . Én pld. nem tudtam feltölteni a képeket, hát elküldtem vagy 60-at jpg fájlokban egyesével emailben és simán megcsinálták!

Kép
juci-77

Zarja: én ezt nem így gondolom. de ne vitatkozzunk. pont elég jól esett ami az irodában volt. itt nem arról van szó, hogy százezreket vártam volna. egy tábla csoki és pár jó szó is megteszi. de az sem volt.

Edit

Kép
ézsóné

Most ezen pityergek... :cry:

Böjte Csaba neve fogalommá vált Erdélyben és Magyarországon egyaránt. A nehézsorsú gyerekeken segítő ferences pap 14 éve küzd azért, hogy szebbé, boldogabbá tegye a legkisebbek és legkiszolgáltatottabbak életét.

"Nagyon szegény családból származó, úgymond szociális árvákat nevelünk az Alapítványunkban. Vakációkor a gyerekek - hiába árvák - ők is hazavágynak. Így volt három gyermekünk is egy családból, ahol az apuka, anyuka élt, de tudtam, hogy egy garázsban hajléktalanok, teljesen lecsúszott egzisztenciák. Nem erőst akartam hazaengedni őket, de ők mégis kérleltek. Gondoltam, elviszem és este visszahozom őket. Délután 3-4 óra körül elmentem értük, mert korán sötétedik, már félhomály volt. Nem volt bevezetve a garázsba a villany, két nagy vasajtó, középen egy szerelőgödör, egy ágy, az ágyban a három gyerek az anyukához bújva, a plafonon a lehelet kicsapódott a hideg betonra, a vízcseppek mint egy-egy gyémánt csillogtak. Nem láttam semmi nyomát annak, hogy karácsonyra vagy szilveszterre készülődtek volna. Hideg volt, sötét volt. Az apuka állt az ágy mellett, tördelte a kalapját, az anyuka nyakában csüngött a három gyerek.

Szóltam, hogy "Gyerekek, gyertek, öltözzetek, megyünk vissza Dévára!"

Ők persze tudták, hogy várja őket a meleg fürdő, a szép ruha, a kölyökpezsgő, a csillagszórók, minden, ami ilyenkor belefér egy ilyen intézeti karácsonyba. És akkor az egyik kisfiú azt mondta: "Pap bácsi, mi nem ünnepelhetnénk itthon, anyukámékkal?" Éreztem, hogy megáll bennem valami. A gyereknek nem arra van szüksége, hogy egy csomó kütyüt odavigyenek neki talicskában, hanem arra, hogy átölelje a nyakadat, hogy megpusziljad, hogy érezze azt a jóságot, ami egy szülőből árad. Egyfelől egy csomó limlom, másfelől az édesanya meleg nyaka és semmi más. És messzemenően az édesanya volt a nyerő!

És akkor én azt gondoltam, hogyha Isten segít, ezt minden szülőnek elmondom..."
ktc

Nóri!
Milyen formában vannak meg a képek? És mennyit vagy hajlandó utazni érte?
Mert ha nem is teljesen tökéletes módon, de talán tudok segíteni, hogy valamit tudj adni Apának!
Én régebben a Lajos utcai Copy Generalban dolgoztam, a barátnőm a mai napig ott van. Dolgozik holnap délelőtt is, és még 24-én is. Ha el tudsz oda autózni, beszélek vele, és kinyomtatja neked. Meg max belaminálja. Aztán két ünnep közt előhívathatod rendesen.

(Amúgy annó mi asszem photo hall-ban magunk nyomtattunk. Igaz, csak 9x13-as képeket, de csak bedugtuk a pendrive-ot a gépbe, és pár perc múlva potyogtak ki a nyomatok. Ezt asszem az Árkádban csináltattuk/csináltuk.)

Még itt vagyok kicsit, ha te is, írj, hogy beszéljek-e reggel a csajjal. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Hát Te egy tündér vagy!!!!
Egyelőre legyen az, hogy reggel a Lurdyban kezdek. Ha ott nem sikerül kisírnom (terhes nő sír karácsonykor :lol: ) akkor megyek a bnődhöz! Csörgök telefonon!!!!!
Köszi Lányok! Olyan jófejek vagytok, hogy ihaj! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem ennyi szuper csajt!
(ez egy szponzorált hirdetés volt :lol: )
Vendég

Hááááá! Luca még nem alszik. Nyíg, ahogy illik. Én most fejeztem be a csokimázat az utolsó rohadt sütin! Apa még kártyázik. Megyek lefürdöm, mert már szagos vagyok! :D
Vendég

Én is alig vártam, hogy fürödhessek!
Ma egésznap halászléztünk apámmal. Mikor hazaértem, annyi időm volt, hogy kivigyem a zebeket, átöltözzem, aztán jött a barátnőm, és vitt Pilisborosjenőre a barátainkhoz, mert most volt az ajándékozás a csapatban (nálunk ez olyan húzós fajta, mint a suliban volt). Olyan büdi halászlászagúnak éreztem magam egész este, hogy hazafelé már felüdülés volt, hogy minimális nikotinszagot is felfedeztem a ruhámon! Aztán itthon uzsgyi a kádba!
Most meg itt ülök, ahelyett, hogy Apucika szendvicseit gyártanám holnapra, oszt húznék aludni, mert reggel meg 9-re igérkezett az asztalos az utolsó simitásokra (a legjobbkor). :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, most még van egy kis időm.
Nem tudom már, ki kérdezte, de a halászlékészítés egy undorító és hosszadalmas dolog! :lol:
Fél tízre mentem át apámhoz, és fél öt után hozott haza!
A legocsmányabb az egészben a paszírozás volt, de inkább nem részletezem, mert kidobom a taccsot. :) A lényeg, hogy kész van a cucc, a hűtőben figyel - és bizakodom benne, hogy nem buggyan meg holnapra. A halhusik a fagyóban vannak. Gondoltam rá, hogy ki kéne rakni a teraszra, de ott most sztem melegebb van, mint a hűtőben. :?

Nóri!
Ha még otthon vagy - hívtam már a csajt, mehetsz, ha kell! :) Monnyuk nem olcsó, de elég jó minőségű gépekkel dolgoznak! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Katica: sajnos Böjthe Csabát nem ismerem személyesen, de a barátnőm volt nála önkéntesként dolgozni.

Mikor kimentünk táboroztatni gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket Erdélybe, akkor egy ottani lakásotthonvezető látott minket vendégül. Hát nem egy luxusszálló, de sokat sokat tanultam az emberi értékekről. Az egyik gyermekünk - tündérkém - mesélte, hogy ők fenn laktak a Havasokban, 7-en voltak testvérek - színmagyarok. Aztán az anyukájuk meghalt rákban és az apukájuk a munka mellett nem tudta ellátni a gyerekeket oly zord körülmények között, ezért állami gondozásba adta. Heten hétfele. Szilveszter tartja a kapcsolatot mindegyikkel és karácsonyra mindig hazamennek az apjukhoz (amikor járható az út). Ezek a legszebb pillanatok az életben, amikor a 7 gyermek hazatér, és újra együtt van.

Sokat, sokat tanultam tőlük, a sznobságról, az élet fontos dolgairól, az őszinteségről, az egyszerűségről, a szeretetről és ne röhögjetek ki a magyarságról, magyarságtudatról.

Képzeljétek el, mikor itt voltak ugyanezek a fiatalok Magyarországon, és a 16 éves kamasz szuicid srác azt mondja egyszer csak neked: Nagyon jól érzem magam itt, és most nem is akarom megölni magam. Nem akarok hazamenni. Áááááh, és ne bőgd el magad, mi!

zarja

Hello-bello csajszikáim!

Na az embőc elment még valami kocsin utolsó simításokat végezni, után ameg segít nekem. Amig ő haza nem jön én kitakarítok.

Nóri! Szorítok, hogy sikerüljön megcsináltatni a képeket.

Edit! Én megmondom őszintén, hogy eléggé meglepődtem azon, hogy kevesebb fizetést kaptam, de már úgy gondoltam, hogy nem kérdezek rá, úgyis fölösleges. Nem idegesítem magam rajta. Bár számítottam arra a pénzre, de már mindegy. Csak az az érdekes, hogy tavaly is ugye fél hónapot dolgoztunk ilyenkor karácsonykor és megkaptam az egész fizetésemet, most meg nem. :? Sajnos ilyen az élet... :roll:

Bea! Kis cukipofák a képek. Az a pracli a legutolsó képen haláli :lol:

bellerreni
Eger

Mivel karácsonyig már nem hiszem, hogy gépközelbe kerülök:

Kép

Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok!

Kép
erusverus

Katica, én Böjte Csabának több előadását hallottam személyesen, nagyon sok ilyen sírósat tudok Neked még mondani. Minden tiszteltem a dévai gyerekotthoné.

Hát ha január 13-ig nincs szülőszobalátogatás, én már lehet el se jutok, Lilla mellett ilyen luxusra csak akkor telik, ha Léni kivárja az idejét.

Nóri, a nyomtatás járható út, nekem sok prezentációmhoz a Copy General nagyon szépen megcsinálta az anyagot. Nem olcsó, de szépen dolgoznak.

Stephie, akkor már nekem is csak a társasjáték ötletem maradt.

Ja és aki azért örül, mert nem kell majd HM csajos cuccokat venni, felvilágosítom hogy léteznek Bagukan golyók is, meg egyéb elrettentő fiús játékok is :lol: Meglátásom szerint ezeket kevés család ússza meg.

Eszter, családodnak sok erőt kívánok az ünnepekre. Jól teszitek, ha nema sütésre koncentráltok.

KépKép

KépKép
beneildi

Stephie! Most jutott eszembe, hogy a telefonfeltöltés mellett mondjuk vehetnél a lánykádnak névre szóló telefontokot meg hasonlókat. Az hasznos is és mégsem gyerekes, mert ezeknek a nagylányoknak már az sem mindegy mit veszel, mert gyerkesnek találják :lol: Olyan szép neves strasszos telefontokot láttam, de a Renáta nem jó mutatott rajta mert hosszú volt. :? Na megyek áthúzom az ágyat.

bellerreni
Eger

Katica! Hát engem is meghatott a sztori (szipp-szipp). A Nők Lapjában meg egy-két helyen is olvastam róla, én nagyon tisztelem ezt az embert, hogy ilyen feladatot vállalt magára.

Nóri! ezek szeint megoldódni látszik a képhelyzet. :D Remélem sikerül meglepned vele apát.

Bea, Erik baba nagyon édes!

Kép
Kép
molmar

Nem tudom, hogy mikor fogok erre járni, mert az ünnepek alatt nem nagyon leszünk itthon. Máshol meg nem hiszem, hogy netezni fogok ezért előre is :

Békés, áldott karácsonyi ünnepeket![/b]

Kép
Kép
molmar

Sziasztok!

Katica, örülök, hogy jól van a baba!

Bea, nagyon cukik a fotók! Főleg a vigyorgós :)

Edit: üdv a nem dolgozós kismamik között! :) Használd ki, én is ezzel a jelszóval heréskedek pár hétig, hogy utána 20 évig tuti nincs megállás :)

Tegnap jót előkarácsonyoztunk a barátnőkkel, csináltam egy rahedli melegszendvicset, classic retro stílusban, volt sikere :)

Apja karácsonyi ajándéka, egy kis számítógépasztal is megjött, és össze is szereltük a csajokkal - nagyon boldog volt Csabi, amikor este meglátta! Rögtön be is lakta a kütyüivel, eszem a szívét, már nagyon várta, hogy ne ölben kelljen laptopoznia.

Ma még beszaladok egy-két pénzügyet intézni a mhelyre, aztán dokihoz ecsetelésre - lekopogom, de asszem lényegében elmúlt ez a fránya szemölcs! Meg rákérdezek a kekszre, hogy nem lehetne-e esetleg zokniban legalább... Apja teljesen deprivált mostanában, a hiánypótló megoldásaim sem kárpótolják...

Megyek, felszámolom a csatateret a konyhában a tegnapi 'buli' után :)

boruska

Nézzétek, átlépett a baba a vonalzómón a nyolcadik hónapba! Juhééé!

Apja azzal vígasztal, amikor már tele a tököm a terhességgel, hogy ezt a rövid időt már fél lábon is ki lehet bírni. Erre mondom, hogy kár, hogy az a fél láb a méhszájamat tapossa közben. Legalább fejenállva akarná kibírni :)

boruska

Ildi, számítottam hasonló vigasztaló szavakra valakitől fiújáték ügyben. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, vigasztalásképpen, ezt is kinövik majd :lol:

Én már megkezdem a topik mentes ünnepeket, szóval nagyon boldog karácsonyt kívánunk Lilluval mindenkinek!

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Hello Mindenki!

Megkaptam a fotókat, de csak miniben, mert rossz a csajnál a net. Délután hozza CD-n. Akkor már kb esélytelen az előhívásuk! Feltettem a kicsiket a picasara. Vagyis egy párat!
Apa nem kap képeket, hacsak valami csoda folytán a budaörsi auchanban nem táltosodnak meg és vállalják el 29. helyett mára!

Bár lényegében apa ma közölte, hogy ő annyiban veszi ki a részét a karácsonyi készülődésből, hogy megkeresi rá a pénzt. Szóval asszem meg sem érdemli!!!!! Nem fogom összetörni magam. Az 5000Ft-ot, amit a fotókidolgozó megvesztegetésére szántam asszem elköltöm a lányomra és veszek még egy tök fölösleges vackot neki! Ő legalább megérdemli! :D
Vendég

Sziasztok!

Bea, nagyon édik a fotok! Nekem is a nevetős tetszik :D

Nóri, remélem sikerült a képeket kinyomtatni.

Zarja, csatlakozom az előttem szólókhoz. Mindezek ellenére Boldog Békés Karácsonyt Kívánok az egész családnak.

Boruska, gratulálok a 8. hó hoz :D Kitartás, eljön még az az idő amikor a feje fog lent nyomni :wink:

Kép

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !

Kép
csipike09

Hát Nóri!!
A fotós csaj is elmehet a sunyiba! Gondolom, nem a két szép szemedért fotózott le benneteket! Ennyit már megtehetett volna, hogy karácsony előtt papírképet is ad!
Amúgy az eszkimópuszis nagyon édes! Meg amelyiken Luca hallgatózik befelé! És a többi is jól sikerült! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, akkor majd megkapja a képeket később, tényleg nem érdemes törni magad...

Nagyon szépek lettek egyébként, most néztem!! Luca is egy tündér :)

boruska

sziasztok lányok!

először is köszönöm a sok ötletet amit adtatok az ajándékkal kapcsolatban :)

az alkonyat le van mentve a gépre, de mivel az én kis nagylányom eléggé finom lelkű, még csak megnézni sem merte, így a könyv ötletét is kilőttem.

Nekünk is sok társasunk van, iq játék, scrabble, monopoly junior activity, ki nevet a végén trivial pursuit (olyasmi mint a legyen ön is milliomos, csak a választ nem opciókból hanem maguktól kellene tudni) Amit ő szeretett volna monopoly bankkártyás, az meg 11 ezer forint és most sajna a két gyerekre nincs annyi :(

a telefontok nagyon jó ötlet, majd ha megszülök akkor utána járok, mert apa tuti nem fog ezzel foglalkozni most

Gondoltam egyszerűbb az egyenes út, mondtam neki, hogy már az ajándék egyik része megvan és arra gondoltam, hogy feltöltöm a telefonját, kivéve ha esetleg volna valami amit mégis szeretne.
Mondta, hogy Hien albuma (ezt rögtön kilőttük, mondtam, hogy majd utánanézek a neten hátha le lehet tölteni) Aztán mondta, hogy nagyon szeretne gy fekete csőfarmert, úgyhogy mivel én is láttam a múltkori takko katalógusban, így ez legalább tuti hogy tetszeni fog neki, úgyhogy nemsokára indulnak is. Ez a probléma is megoldva. (Közben persze rátaláltam a keresett albumra, így bitzos meglesz az öröme) :)

Reni, Edit xarjátok le. Sajnos iszonyatosan tud fájni amikor az ember munkáját semmibe se nézik. Én is nagy naivan reménykedtem benne, hogy az évvégi jutalomosztásnál legalább egy kis pénzt utalnak, de mivel ugye szeptembertől már ki is voltam vonva a forgalomból, valószínüleg el is felejtették, hogy január-junius között azért mennyit güriztem a suliban és az érettségire felkészített osztályom is nagyon szépen produkált, még meg is dícsérte az elnök aki a legszigorúbb gimiből jött.
Korábban karácsonyra is kaptunk csomagot, de idén ez is kimaradt, bár Imi is csak 1 csomag szaloncukorral tért haza. Ennyi volt a karácsonyi csomag

bea: nagyon édi Erik a képeken, látod, nem érte meg aggódni a méhed mérete miatt a lényeg, hogy babó jól van. Örülök, hogy írtátok, hogy az orra nem olyan lapos, mert Leventének is szemből olyan orra van, hogy azon flióztunk honnan a csudából örökölhette :)

Szandi változatlan, tegnap doki bácsi azt mondta, hogy világbajnok a tüdeje, nincs hörghurut, (akkor meg minek köhög, lehet túl száraz a levegő?) De legalább a hangulata jó.

boruska: ez a méhszájba taposás ismerős, bár valószínű hogy nálunk inkább bokszolás van :)
stephie

Viki! Boldog névnapot!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hú, tényleg, Viki nap van!
Isten éltessen!!!

És itt egy kis kacsás Karácsony is:

Kép

boruska

nóri: Akkor a fotó ára még jobb így, ahogy írtad, mert így kijön egy 1000-ből majd az enyém, csak közben észrevettem, hogy valahonnan nagyobb felbontású képeket kéne szereznem. Sajnálom, hogy nem sikerült megcsináltatni a képeket, de szerintem a drága párod most meg sem érdemli. Bocsi. De nem csak neki csináltattad, hanem magatoknak, szóval neked meg mindegy mikor lesz belőle papír kép. Megyek megnézem őket.

Én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok. És köszönöm a névnapi üdvözleteket.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

szasztok

Viki, boldog névnapot!!! 8) 8)

Nóri: gyors leírnád nekem a linzer receptet?? léccilécci :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Késes robotgéppel nyomom. Ha nincs akkor a HIDEG vajat (margarin is lehet) összemorzsolom a liszttel és a porcukorral, majd a tojássárgájával összeállítom.

30dkg liszt
20dkg vaj
10dkg porcukor
1 tojás sárgája

Ha összeállt mehet hűtőbe minimum fél órára. Utána lisztezett deszkán nyújtom kb 3-5mmre. Óvatosan szaggatom, mert kényes egy jószág. Légkeveréses sütőben 180fokon 7perc. Anélkül kb 10. De ne várd meg, hogy barna legyen, csak ne legyen folyós a teteje!!!
Vendég

Viki: Kép

Nóri! Hihetetlen a te párod. Egyik nap buksisimit érdemel másik nap meg jó nagy segberúgást. Pedig tényleg nagyon jók lettek a képek. (irigy-irigy)

bellerreni
Eger

Boldog Vikit!!!!!! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?