Sziasztok,
jaj, úgy írnék most én is ódákat, de nem tudok, sajna takarítanom kell, mint az őrült,mert ma 3-ra jönnek érdeklődők a lakás miatt. Már kész a porszívózás-felmosás, most altattam el Lottit, és most jön a fürdőszoba, de közben kávézok, mert megint fáj a fejem (frontérzékeny vagyok
)... de gyorsan írok, mert átfutottam, csak bocsi, nem mindenre emlékszem...
Köszi-köszi a válaszokat fegyelmezés ügyben, nagyon arik vagytok!
Lotyózás? Szöszke, Zoli is szokott szólni érte, most vasárnap jobban odapirított az apjának
Amúgy nagyon idegesítő és bár a neve miatt (Lotti - Lottyó) lotyózza, akkor is borzalmasan zavar, annyi neve van, annyi kis becenév és önmagában a Lotti egy szuper név, nem értem, miért nem lehet így hívni???!!!
De remélem most már többé nem lotyózza le a gyereket!
Éva, elolvastam a cikket, szegény ember, nagyon sajnálom
Nymalac, jobbulást neked!!! Köszi az infókat hordozó ügyben, az a baj, hogy nagyon pocsékul állunk anyagilag, nem tudnánk ilyet venni
Nekem a MT-ok is tetszenek, láttam a honlapon 11900-ért, az még bele is férne talán.
LKata, nálunk Lotti már annyi mindent evett, hogy nem is tudom, hogy fel tudom-e sorolni, na lássuk,
burgonya, répa, karfiol, brokkoli, tök, cukkini, sütőtök, sóska, spenót, zöldborsó, paradicsom, gesztenye
alma, őszibarack, sárgabarack, szilva, meggy, sárgadinnye, körte, banán
és ment már csirkehús, tejpépek (azokat imádja), babapuding, babakeksz, tejberizspép, volt már petrezselyem és kapor a kajcsiban és olivaolaj... asszem ennyi
Nálunk a karfioltól semmi baja, talán több puki kicsit, de ennyi, tegnap is karfiol-répa volt krumplival.
Norbikának jó nagy helye van
Szöszke, gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy!!!
Bocsi, de én nagyon béna szakács vagyok (már a szakács szót velem egy napon említeni is nagyképűség), mi az a feles borsó?
Jaj, mennem kell, kávé elfogyott és még ott a takarítás nagyja, jaj, totál kész vagyok, még jó, hogy nem 30 fok van, de így is folyik rólam a víz és már 55 kiló vagyok képzeljétek. Tuti az egész napos Lotti-lótifuti miatt és mert időm sincs enni, csoda, hogy még van tejem