Porszívó
persze van gyerek, aki meg bömböl tőle, mert fél, ki érti ezt? De legalább tudod, h van, ami működik! Próbáld ki, hátha egy villanyborotva, vagy egy elektromos fogkefe is megteszi, azt könnyebb utazáshoz elvinni, meg a szomszédok is jobban bírják
esetleg vedd fel a porszívó hangját magnóra!
Sapi: mi is sokat örököltünk, de azért már próbáltam kiigazodni rajta, no, az nem egyszerű. Gyerek fejkörfogat méretet max bukósisakban látni, sapiban nem. több féle van: 1hónap szerint (abszolút nem mérvadó, lévén vannak nagy és kis fejű gyerekek). 2. s-m-l típusú számozás, ez ad némi eligazítást 3. számmal jelölt 0-1-2-3, itt a 0 kb a pici normál újszülöttre való. és vvégül marad a nikkelezett szemmérték, de ezt neten rendelésnél nehéz megoldani
íme, összesen ennyi egy 6 gyerekes anya tudománya a sapiszámozásról, úgy érzem tehetségtelen vagyok!
ami a sapi fazont illeti, amíg nincs nagy hideg, h a fülét kelljen ővni, addig a puha vászon napellenzőst szeretem, ami gumis, ezt viszonylag jól tűri a fején, nem cikis a mérete, és ha a napellenzője is puha, akkor a szél sem viszi le a fejéről. (kislányoknak meg "befőtt" sapi, de az most nem érint téged, még
). Hűvösebb időben fülre takaró megkötős, amelyik nem nagyon csípi a kötőt, annak igyekszem lazábbra kötni, és elterelni a figyelmét a felvételről, utána már neklem el szokták viselni. Bár Joni imádja leszedni a húgáról is, magáról is, remélem télen nem fogja csinálni! Naivitás?
nem tudom segítettem-e, annyit mindenképp, h megnyugodj, nem az a gond, h te vagy az "idétlenkezdőanyuka"
!
Ja, tényleg, Pestiek, azaz budaiak inkább. Voltunk tegnap újra bébiúszáson, bevált jó helyünk van 12 éve, ráadásul most nagyon kevesen járnak, nagy medence, tanuszoda, szombat délután, nyugi, csak babuszi van akkor, akit érdekel, küldöm a részleteket, gyertek!
Szép vasárnapot! Claire