Sziasztok!
Heydie:Örülök, ha megnyugodtál
! Az a lényeg, hogy dobog a pici szíve, és majd 12 hetesen lesz keze, lába, törzse és nagy feje
! Egyébként olvastam más oldalakat is, ahol azt írják, hogy 7-8 hét környékén a 7-10 mm baba nagyság teljesen normális. Valóban UH gép függő, hogy melyik mennyire saccolja be a baba méretéből a korát. A fiam 6+4-en volt 6 mm-es és azt időben megfelelőnek tartotta a doki. Majd ugyanannál az orvosnál, de másik UH gépen 7+4-en 8 mm-es a baba és a gép 6+4-re számolta ki
. Na okosodjon ki az ember
. És a doki most a 8 mm-re is azt mondta, hogy teljesen jó ilyen terhességi időben. Ha a doki nem mondja, hogy gáz van, akkor szerintem nem ezzel kell foglalkozni
! Írjál csak hosszan, mert le vagy maradva nagyon
Brigi:Bár megette, tele lett a hasa, de az alvás az nem volt összefüggő... Ma csak 3x ébredtünk, de épp elég volt...
Kriszti:Én gyakran járok - viszonylag - UH-ra. Voltam 5 hetesen, 7 hetesen, megyek 9-10 hetesen, 12 hetesen, 16 hetesen, 18 hetesen, 21 hetesen, 24 hetesen, 30 hetesen, 36 hetesen, majd a 38. héttől két naponta CTG-re. Hát az én dokim ilyen gyakran nézeget meg. Én nem ellenkezem, mert legalább mozizhatok
. A babamozgást pedig én is úgy gondolom, - Brigivel egyetértésben - hogy ilyenkor még nem érezheted. Az első gyereknél valóban 16. héttől lehet számolni vele. A másodiknál már lehet 14. héttől érezni, de 10. héttől szerintem még a harmadiknál sem
.
Szcsm:Örülök, hogy minden rendben. Vonalzót pedig szerintem nyugodtan csinálj a menszid alapján, úgysem akkor fog megszületni a baba, amit mondanak
Bogaracska:Remélem, hogy hamar múlik a hasfájás! És inkább pihenj, majd máskor kapálsz az edzőgépen
!
Gyöngyi:Nem az orvos mondta. Én magamtól szedem, bár az Elevitben is van folsav. Én ezzel a babival duplán elővigyázatos vagyok... A fiammal elevitet szedtem az első 8 hétben csak. Aztán megijesztettek, hogy nagy lesz a baba a vitaminok miatt, így abbahagytam. Pótoltam az étkezéssel. A másik babinál már el sem kezdtem szedni vitamint, hanem sok gyümit ettem. Viszont mióta elvetéltem, azóta parásabb lettem, és mindent beveszek, amit ilyenkor ajánlanak
. A folsavat csak a 12. hétig fogom szedni, utána már nem. De szerintem addig nem ártok vele a babának sem és magamnak sem. Állítólag a megtapadást is segíti, nemcsak a gerinc felépülését.
Editke:Megy a drukk nagyon!!! Ne olvasgass hülyeségeket, bármi is volt az!!! Gyere hozzánk, és majd feldobjuk a kedved
A barnázgatás pedig majd csak elmúlik előbb-utóbb. Azért pihenj sokat!
Ááá, holnap megint munka. Én úgy megkívántam a grillezett mozzarellát. Szerintem csinálok is egy kis grill zöldségekkel - azt hiszem van a mélyhűtőben thai zöldségkeverék
! Én még mindig alig hiszem, hogy bent van egy dobogó szívű manócska
!
Ja és a nagy poén - bár a blogban írtam róla... - hogy visszaszámolva a mérete alapján május 1-én fogant (egyébként valóban akkor foganhatott
), pont munka ünnepén, és a munkahelyemmel derbizek a baba miatt