Új privát üzeneted érkezett!

editke28- szorítok Neked, biztosan minden rendben lesz, ne is gondolj ilyenekre :D :D :D
Én is már alig várom a jövő hetet, hogy újra láthassam!!!

gyöngyi-én is szedek folsavat a Gravida mellé, nekem az orvos mondta, hogy a 12.hétig napi egyet kell szednem :shock:

Kép
Kép
bogaracska

editke! ne mászkáljál mindenféle fórumokra csak gyere ide majd mi megnyugtatunk :) Én is sokat olvasgattam mindenfelé, meg különböző írásokat és e szerint a barnázgatás gyakori. Ismerősöm első hónapban feküdt otthon mert nagyon vérzett ,de kapott utregostant, elmúlt és már 7 hónapos:)

hékáska:) a papíron csak az volt 6+1. NŐvérem is csodálkozott, de ez van. Majd csütörtökön megmondom a kórházban írják rá!!A mindenségit!:D

Nekem a terhességet ekkor igazolta ezzel a papírral és asszem 8 hetes voltam amikor védőnőhöz mentem.

Abba a kiskönyvbe ki pecsétel?Csak a védőnő vagy belepecsételik az uh-kat is?

bogaracska nekem védőnő azt mondta 12 hét után lehet tornára járni.Én szinte semmit nem mozgok, úgyhogy talán majd mennem kellene.....

Én Gravidát szedek, először elevittel próbálkoztam de nekem nem jött be....A gravida mellé meg szedek folsavat.A terhesség előtt már több mint 3 hónappal kezdtem és én úgy tudom végig kell szedni a 12. hétig tuti, talán még utána is.Állítólag a terhesvitaminokban elegendő folsav van, de van aki szerint nem.Nem tudom.Nekem nem orvos mondta hogy szedjem a gravida mellé, mégis szedem.Ártani nem árt mert vízben oldódik.Az is tény, hogy a terhesség előtt van a legnagyobb jelentősége a szedésének és a terhesség elején.

A femibiont nekem is ajánlotta a védőnő, de én már nem váltok.Magyarázta hogy a femibionban másképp van benne a folsav és jobb a szervezetnek, jobban feldolgozza vagy ilyesmi.
kriszti1976

Köszi Bogaracska!!

Egyébként itt vagyok és olvasgatlak titeket minden nap, csak néha jobb mint írni.... :oops:
editke28

hali,

femibion mellé nekem sem mondták a folsavat, azt addig szedtem, azóta csak a femibiont. kellene folsav?

bocsi, most nincs nagyon időm válaszolni, épp hiogy végigolvastam mi történt, mert hajnalban indulunk és csomagolnom kell :)

mindenkinek rosszullétmentes napokat és drukk a vizsgálatokhoz!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Nah sikerült odaégetnem a spagettit!Elfogyott a víz alóla :o
kriszti1976

Sziasztok!

Heydie:Örülök, ha megnyugodtál :)! Az a lényeg, hogy dobog a pici szíve, és majd 12 hetesen lesz keze, lába, törzse és nagy feje :D! Egyébként olvastam más oldalakat is, ahol azt írják, hogy 7-8 hét környékén a 7-10 mm baba nagyság teljesen normális. Valóban UH gép függő, hogy melyik mennyire saccolja be a baba méretéből a korát. A fiam 6+4-en volt 6 mm-es és azt időben megfelelőnek tartotta a doki. Majd ugyanannál az orvosnál, de másik UH gépen 7+4-en 8 mm-es a baba és a gép 6+4-re számolta ki :D. Na okosodjon ki az ember :). És a doki most a 8 mm-re is azt mondta, hogy teljesen jó ilyen terhességi időben. Ha a doki nem mondja, hogy gáz van, akkor szerintem nem ezzel kell foglalkozni :D! Írjál csak hosszan, mert le vagy maradva nagyon :lol:

Brigi:Bár megette, tele lett a hasa, de az alvás az nem volt összefüggő... Ma csak 3x ébredtünk, de épp elég volt...

Kriszti:Én gyakran járok - viszonylag - UH-ra. Voltam 5 hetesen, 7 hetesen, megyek 9-10 hetesen, 12 hetesen, 16 hetesen, 18 hetesen, 21 hetesen, 24 hetesen, 30 hetesen, 36 hetesen, majd a 38. héttől két naponta CTG-re. Hát az én dokim ilyen gyakran nézeget meg. Én nem ellenkezem, mert legalább mozizhatok :). A babamozgást pedig én is úgy gondolom, - Brigivel egyetértésben - hogy ilyenkor még nem érezheted. Az első gyereknél valóban 16. héttől lehet számolni vele. A másodiknál már lehet 14. héttől érezni, de 10. héttől szerintem még a harmadiknál sem :D.

Szcsm:
Örülök, hogy minden rendben. Vonalzót pedig szerintem nyugodtan csinálj a menszid alapján, úgysem akkor fog megszületni a baba, amit mondanak :D

Bogaracska:
Remélem, hogy hamar múlik a hasfájás! És inkább pihenj, majd máskor kapálsz az edzőgépen :)!

Gyöngyi:
Nem az orvos mondta. Én magamtól szedem, bár az Elevitben is van folsav. Én ezzel a babival duplán elővigyázatos vagyok... A fiammal elevitet szedtem az első 8 hétben csak. Aztán megijesztettek, hogy nagy lesz a baba a vitaminok miatt, így abbahagytam. Pótoltam az étkezéssel. A másik babinál már el sem kezdtem szedni vitamint, hanem sok gyümit ettem. Viszont mióta elvetéltem, azóta parásabb lettem, és mindent beveszek, amit ilyenkor ajánlanak :). A folsavat csak a 12. hétig fogom szedni, utána már nem. De szerintem addig nem ártok vele a babának sem és magamnak sem. Állítólag a megtapadást is segíti, nemcsak a gerinc felépülését.

Editke:
Megy a drukk nagyon!!! Ne olvasgass hülyeségeket, bármi is volt az!!! Gyere hozzánk, és majd feldobjuk a kedved :D A barnázgatás pedig majd csak elmúlik előbb-utóbb. Azért pihenj sokat!

Ááá, holnap megint munka. Én úgy megkívántam a grillezett mozzarellát. Szerintem csinálok is egy kis grill zöldségekkel - azt hiszem van a mélyhűtőben thai zöldségkeverék :D! Én még mindig alig hiszem, hogy bent van egy dobogó szívű manócska :)!

Ja és a nagy poén - bár a blogban írtam róla... - hogy visszaszámolva a mérete alapján május 1-én fogant (egyébként valóban akkor foganhatott ;) ), pont munka ünnepén, és a munkahelyemmel derbizek a baba miatt :lol:
Vendég

Gizi:Jó utat és vigyázz magadra! :) Puszi

Kriszti:Rakjál rá egy kis porcukros-túrós masszát, rakd be a sütőbe és csinálj vargabélest :D Igaz kicsit vastagabb a tészta, de ez csak optikai csalódás lesz :D :D
Vendég

váááá már olyan éhes voltam, most főzhetem megen előről vááááá :D :D
kriszti1976

Állítólag tévhit, hogy az elevittől lesz nagy a baba.Mondjuk én nem azt szedem....
kriszti1976

tesóm mind3 gyereknél elevitet szedett, és nem lett nagy egyik sem, mind3 kb 53-55 cm és kb 3300 gr.
én az elevitet nem birom, nem terhesen is hányingerem volt tőle :(

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok lányok!
Nekem van új tünetem kb egy hete fáj a derekam.Van valakinek ilyen tünete mitől lehet ez?
A védőnő szerint tágulnak a csontjaim és mivel már 31 vagyok én előbb érzem,hát nem tudom egy kicsit korainak találom :shock: mi lesz később?...szerintetek?
gyöngyi-30

GYöngyi!! múltkor 2 napig nekem is fájt, aztán elmúlt...
kriszti1976

Gizi most látom csak, hogy 4 nap van a nagy napig!!! Húúú! Sok boldogságot, ha addig nem tudnál jönni!!! Képekkel és beszámolókkal várlak vissza :)! És érezzétek nagyon jól magatokat a nagy nap partyján!!!
Vendég

Gyönygyi!!

Nekem vagy 2 hete fáj, de olyan szinten hogy az ágyból kikelni is elég sokáig tart.Néha a bal lábamba is kisugároz.Ma megkérdezem Dokit.Bár mindig derékfájós voltam, de ilyen hosszan sose tartott.Általában beállt a derekam 1-3 napra azt elmúlt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editke28 2009.06.09 12:28-kor.
editke28

sziasztok!

Na ma megjártam a várost. Bogival a kezemben. el is fáradtam rendesen.
Egész nap émelygek és még ez a meleg is...nagyon szuper....

Kértem időpontot dokihoz, uh-ra jövő hét szerdán megint megyek....

hát bocsi, most ennyi, mert bogi úgy látom nem aludt el....
megyek elaltatom...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Lányok,
Sajnos én is búcsúzom. Nem lett jó az ultrahang, nem fejlődött ki az embrió.Nem szeretnék többet mondani, mert felesleges riogatás lenne, de priviben szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.

Nagyon szorítok nektek és időről időre benézek, hogy vagytok. Jó volt köztetek lenni. Mindekinek csodaszép babavárást és szülést kívánok!
szende73

SZiasztok,

Gizi jó utat nektek, és legyen nagyon szép és melékezetes az esküvőtök!

Gyöngyi, nekem is fájdogál néha a derekam (én már 33 vagyok :wink: ) Zsófival a 20. héttől jártam masszázsra, egy speckó ksimama masszázsra, mert anniyra fájt a derekam nem tudtam megmozdulni reggel.. utána hetente jártam, és semmi bajom nem volt többet :)

Az előző terhességemnél a 16. héten éreztem egyszer egy nagy rúgást, amikor kávét ittam :) a gyerek belerúgott a hasamon keresztül az asztalba ami előtt ültem :D az volt a terhességem alat az utsó alkalom hogy kávéhoz nyúltam, amúgy sem vagyok nagy kávézós) de ezután hetekig nem éreztem őt... a 19-20 dik héttől éreztem újra...

én úgy tudom nem az Elevittől, illetve a vitmainoktól hízik az ember, hanem azért mert a vitamin növeli az étvágyat.. és ha többet eszel, bizony hízol :) akire nincs ilyen hatással és nem fog elhízni.. én Zsófival végig szedtem, sőt a szoptatás alatt is... 40+3 ra született teljesen normális méretekkel 56 cm 3400 gram

a méretekről annyit, hogy végig minden UH nál minden doki azt mondta, hogy a lába kb a kiírt kornál 2 héttel hosszabb, a feje meg 2 héttel kisebb... az elején még kiakadtam hogy milyen torzszülöttem lesz, aztán megszoktam.. a császár előtti napon volt egy UH ahol áramlást néztek, ott történt először hogy az UHt végző doki rám is rámnézett nem csak a gépet bámulta, és miután ugyanezt megállapította, azt is hozzátette hogy bár magának is hosszú a lába és keskeny az arca, úgyhogy simán belefér a fenotípus alapján... pedig VIP vendég voltam mindig az UH-n ... dehát az is csak egy futószalag... szóval méret alapján senmki se parázzon!!! csak az a gáz ha nem fejlődik a gyerek.. ha nő, akkor mindegyik a maga módján nő

Editke, én is barnázgatok minden nap.. minden nap egy csík.. már megszoktam.. após azt mondja ha fejlődik a terhesség nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, 10 -12 hét környékén el fog múlni ahogy a babó és tartozékai kitöltik a teret

Visszaolvastam de most csak enniyre futja, mert nem sokat aludtam.. Zsófi elkapott vmi vírust és vasárnap óta lázas... ma hajnal 1 kor hűtőfürdő.. olyan forró volt a teste meg sem emrtem mérni a lázát.. 3 ig vártam lemenjen a láza.. akkor tudtam csak elaludni.. amúgy is annnnnnyira fáradt vagyok.. hát ez most nem hiányzott...
pici76

Szende!

sajnálom :(

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

szende- Nagyon sajnálom!!!! Szívből kívánom, hogy minnél előbb újra boldog legyél!!! :)

Kép
Kép
bogaracska

Szende nagyon sjanálom :cry: írtam privit
pici76

Sziasztok!

Szende, nagyon, nagyon sajnálom:(((( Sírd ki magad, engedd el a babát:( Aztán legközelebb úgyis sikerülni fog és akkor már nem lesz semmi baj.

Editke olvastam, hogy barnáztál. Nekem is volt tegnap egy narancssárga kis pötty és megijedtem. Felmentem a net-re, de kár volt. Beírtam a keresőbe, hogy 9 hetesen barnázás és jöttek a rémségek sorban. Szerencsére többen írták azt is, hogy semmi gond. Ráadásul van egy olyan barátnőm, aki többször vérzett is, kórházban is volt kétszer és mégis nagyon jól van a manócska a pocakjában:) Ne aggódj!:)

Nekem is fájt a derekam 2-3 napig, de már elmúlt. Főleg az ülőmunkától lehet, mert kényelmetlen. A sok fekvés jót tesz.

Holnap megyek első magándoki látogatásra, késő délután. Ez lesz ugye az első találkozásunk. Megint lesz UH vizsgálat? Mit fog nézni, mennyi ideig tart az első konzi? Kapok beutalókat?
Vendég

Szende, nagyon sajnálom :cry:

Kisgizi, Neked jó utat, sok boldogságot, és gyönyörű esküvőt kívánok! Ugye majd hozol képet nekünk? :lol: Nászút lesz?

Pici, Zsófinak jobbulást! Van más tünete is, vagy "csak" a láz?

Én anno Elevitet 3 hónapig szedtem. A doki azért állított le vele, hogy ne legyen óriás bébi. Végülis 55 centivel és 3800 grammal született.

Én a derékfájást megúsztam eddig - kopp-kopp. De ahogy ismerem magam, még várható :?

Kriszti, gyere hozzánk enni. Ma főztem, és még van egy adag kaja :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szende : :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom! megírod priviben, hogy mi volt? mit mondott a doki?

hékás, pici, véletlenke: köszi, majd hozok fényképet! drukkoljatok, hogy szép idő legyen, mert szabadtéri lesz :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kissgizi, a drukk megy, azt hiszem, szükség lesz rá :wink: Ahogy nézem a mai előrejelzést, gatyarohasztó meleg nem lesz... Ha meg esik, jusson eszedbe a babona: az esőben köttetett házasságok a legtartósabbak :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szende:Neked is azt tudom mondani, hogy engedd fájni, aminek fájnia kell! Meg fog találni Titeket ez a baba! Nagyon sok ölelés! puszi, és ha van még kedved gyere vissza hozzánk, szívesen látunk :)

Pici: Tudom, hogy mi zajlik körülötted, mert múlt hét hétfő óta betegeskedünk mi is. Hála mi kifelé megyünk, remélem ti is hamarosan túl vagytok ezen a bacin! Jobbulást!

Twist:
De jó, hogy jelentkeztél :)! Szoktalak olvasni a blogon, de azért ide is jó, ha jössz :)! Holnapra megy a drukk!
Vendég

Véletlenke, de ari vagy, hogy olvasod a blogom:!))))))) Ma olyan jól érzem magam, szívesen netezgetek is.) Máskor meg van, hogy nincs nagyon kedvem. De most végre majd 3 nap gyomorrontás után jól vagyok. Meg is jegyezték a munkahelyemen, hogy ma jól nézek ki, színem is van:)

Kisgizi, nagyon sok boldogságot kívánok nektek és gyönyörű esküvőt!!!!!! A szabadtéri nagyon szép lesz, felejthetetlen! Mi lesz azzal a szokásos jókívánsággal, hogy "Mielőbbi teherbesést kívánnak!" a vendégek? Majd elmondjátok nekik, hogy baba lesz? Az esküvői ruhát nem kellett még kiengedni pici poci miatt? Hollnap megy a privi majd, hogy a dokszinál mi volt, értekezünk!:)

Pici, sajnálom a betegséget és a lázat a gyermekednél. Csak te meg ne kapjad!
Vendég

Kisgizi, a Femibion mellé nekem azt mondta a dokinőm, hogy nem kell folsav, mert 400 mg van benne, az a napi adag. És ráadásul nagyon jól felszívódó formában. Az az új magzatvédő vitamin király! És olyan pici tabletta, hogy könnyű lenyelni (külön előny).
Vendég

Szende :(
kriszti1976

Kisgizzi, nagy drukk nektek hogy szép idő legyen legalább abban az órában ne essen az eső!

Hékás, csak lázas (anyósom a gyerekorvosunk :wink: ) sok a doki a családban.. Zsófi teljesen képben van a vizsgálatok sorával, nagyon szereti ha mama vizsgálja :)
Mama azt mondja torka mintha picit piros lenne, de jól eszik..semmi más baja nincs "csak" lázas... úgyhogy vírusra tippelünk.. remélem nem kapom el.. amíg bölibe járt mindent ellkaptam... :cry:

Twist, jó hogy itt vagy, régen voltál, sajna kérdéseidre szerintem nincs egzakt válasz, ahány doki annyiféleképp csinálják...de nemsokára megtudod nála hogy megy :)

Véletlenke, nektek is jobbulást! Jó hogy már kifele tartotok belőle..
pici76

Szende! Ment privi, olvasd el! És tényleg keress egy másik dokit is!

Puszi
Vendég

Véletlenke, belevetem magam a blogodba!:)

Pici, de szerencsés vagy, hogy gyermekorvos az anyósod!!:) Én a keresztszülőknél szeretnék beválogatni egy orvos családot. Csak az a baj, hogy semmire sincs idejük, még ránk sem. Pedig olyan jó lenne...
Vendég

Azt szeretném megkérdezni, hogyha nagyon ideges vagyok, akkor bevehetek napi egy B1 vitamint, 10 mg-osat? Mert nagyon jó nyugtató hatása van és elvileg vitamin, tehát nem árthat. De nem tudom.....
Vendég

Véletlenke, tök jó a blogod!!! Mintha magam írtam volna, annyira egyetértek a munkával kapcsolatos bejegyzéseddel! Engem is előléptettek és motivált a munka, hiszen évek óta csak erre vágyom, hogy végre figyelmet kapjak. Erre most meg hirtelen már nem nagyon szeretek dolgozni, könnyebb munkát is kértem.
Nálam is van reggel orrdugulás, sőt száraz torok is. Mindig azt hiszem, hogy allergiás vagyok, de nem. Tüsszögni is szoktam, napi 3-at, ok nélkül és váratlanul. Sokszor reggel az ágyban felkelés előtt. A puffadás nekem minden délutánra megjelenik, úgymint haspuffadás, a sok üléstől és bokadagadás, szintén attól. Ha hétvégén otthon pihenek, ilyen bajaim nincsenek, le tudok feküdni bármikor, mozogni is tudok, nem kell a helyemen ülni egész nap.
Vendég

Lányok, nem unatkoztok? Ha van kedvetek egy kis játékhoz, látogassatok el a http://www.makemebabies.com oldalra :lol: Én is hozom majd az eredményt, de egyenlőre a nyaralási képek alapján az automata néger gyereket kreál állandóan, másik képet kell keresnem :lol: :lol: :lol: És kérem az eredményeket, muti a képeket :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szende.Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Kisgizi:Csodás esküvőt kívánok nektek biztos jó idő lesz!!!
Nekem is úgy fáj a derekam hogy szinte alig bírok felkelni...mikortól lehet masziroztatni?Mert már azt is olvastam valahol hogy azt se mindig lehet.
gyöngyi-30

Sziasztok!

Szende nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Kisgizi szép és emlékezetes esküvőt és sok boldogságot nektek! Várjuk majd a képeket!! :D

Ti hogy álltok a rosszllétekkel?
Nálam egyre rosszabb :? Ma reggel éhgyomorra talált meg a róka... Hát mit mondjak életem egyik meghatározó élménye volt........ :oops: Ezután még egy jó kis várakozás éhgyomorral a vérvételre, hát ez nem az én reggelem volt.. :evil:

De remélem nálatok minden OK!

Kép
arian78

Arian!
Ma sikerült a vérvétel?

Brigi!
Micsoda nagy gyerkőcöd van, már 29 mm :D annyira jó! A kombinált teszt miatt irigyellek, hogy nálatok ingyenes. Éppen a napokban akartam utánajárni, hogy itt szegeden hol lehet megcsináltatni. Ha fizetős is, akkor is meg akarom csináltatni……..
Jó a pocifotód :D

Veletlenke!
Gratula a szívpulzáláshoz. Nagyon vagány, ahogy Bogyó falatozik :D Látszik a kis arcán, hogy nagy csibész lehet :D
Jó, hogy írtad a vargabélest, így most este ennem kell azt is!!! Mi lesz így a kilóimmal…:D

Sophie!
Neked is gratulálok a szívhanghoz!

Kriszti!
10 hetesen semmiképpen nem érezhetted még a babádat. De nyugi legkésőbb 20 hetesen meg fogod érezni a picit.

Bogaracska!
A hasfájás nem jó. Szerintem ne erőltesd meg magad és azzal a mozgással is várhatnál még!

Editke!
Ne olvasgass más fórumokat. Csak feleslegesen idegesíted magad ! annyi rémtörténetet mesélnek fórumokon…..

Gizi!
Jó utat nektek és legyen nagyon szép az esküvőtök! Ugye fogsz hozni majd képeket?

Szende!
Nagyon sajnálom ami történt….

Pici!
Jobbulást Zsófinak!

Itt nálunk annyira meleg volt, hogy Marcinak felfújtuk a medencéjét. Nagyon jól érezte magát benne. Csináltam képeket, ha lekicsinyítettem, akkor felteszem ide.
A következő uh nekünk majd csak a 12. héten lesz. Júli 6.-án. Alig bírom kivárni. Most pénteken megyek védőnénihez és megkapom a kiskönyvem:-)

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!
Elköszönni jöttem.
Elhalt a baba, holnap mennem kell a kórházba.
editke28

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.09 17:56-kor.
Vendég

editke: basszus, neeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

lányok, én kezdek félni, és örülni a hányingeremnek, bár ma alig volt :(

azt nem is meséltem, de a tesómnak a 3. terhességeúgy derült ki, hogy vérezgettt kcist, nem gonolt terhességre, mert a középső fia még csak fél éves volt, szoptatott és szsedett fogamzásgátlót. elment a helyi nődokihoz, aki megnézte, és mondta, hogy van 1 vérömleny és egy elhalt terhesség. összepakolta a gyerekeket és jött fel Bp-re a dokihoz, akinél szült, hogy elvégezze a műtétet. itt aztán kiderült, elment még 2 másik dokihoz, hogy nem is halt el. a ygerek msot másfél éves :)

nem akakrok senkiben hiú ábrándot kelteni, de ha egy kicsi kétség van bennetek menjetek el egy másik dokihoz is. Somaanya ia hogy járt.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Ma én is elég rosszul vagyok, ez az állandó émelygés és hányinger, teljesen kiütött. A mára betrvezett dolgaimat sem tudtam megcsinálni, mert úgy éreztem bármelyik pillanatban "jöhet". :( És pattogatott kukoricán éltem. Remélem a holnap jobb lesz!
kissgizi- én is nagyon drukkolok Neked, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elképzelted, és Te leszel a legszebb!!!! :lol: Már biztos nagyon izgulsz, én az egészből alig emlékszek vmire, de nagyon jó volt :D

Kép
Kép
bogaracska

Editke, Szende, nagyon sajnálom... :cry: De vigasztaljon benneteket, hogy 1-2-3 hónap múlva újra babásak lehettek!! Én 19. héten veszítettem el a babóm, és 2,5 hónappal később újra összejött!!!! Fel a fejjel, bár tudom, hogy ezt most nehéz... Nagyon sajnálom... :cry:
melike30
Győr

etitke- Borzasztóan sajnálom :cry: Erőt és kitartást Neked!!!

Kép
Kép
bogaracska

Szende, Editke
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Editke, szörnyen sajnálom. :cry: :cry: Úgy látom, ez pocsék nap :cry: :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Editke: Nem tudok mit írni... Ma ez egy kicsit sok... Tudom, hogy nem vigasztal, de én a vetélésemet úgy tudtam túlélni, hogy azt mondogattam magamnak, hogy biztos volt egy olyan probléma akár velem, akár a babával, amit sokkal rosszabb lenne feldolgozni és cipelni egy életen át, ha megszületett volna. Érezted Te is, hogy nincs minden rendben. És a következő babánál azt is érezni fogod, hogy sokkal könnyebb lesz, és egészségesen fog megszületni. Nagyon vigyázz magadra, és próbálj meg nem stresszelni!!! Nagy ölelés!

Pici:
Valóban sok az orvos a családban, de egész jó szakképesítésű orvosok vannak :D! Gyerekorvos és nőgyógyász :) A patológussal vagy az aneszteziológussal nem sokra mennél :lol: Köszi a jobbulás kívánást!

Twist:
Persze, hogy olvasom a blogod :)! Nekem nagyon tetszik. Néha hozzászóltam volna, de láttam, hogy nem lehet, így maradtam az olvasás üzemmódban :D. A munka-gyerek téma sajnos nálam nem annyira rózsás helyzetű, de majd csak oldódik... Szeretettel látlak a blogomban máskor is! A B1 vitamint nem tudom, de szerintem nem árt! Holnapra megy a drukk a dokihoz!!!

Brigi: :lol: én nem unatkoztam, de elmarháskodtam vele :) Hát, mit ne mondjak, elég funkcionális analfabéta gyerekek jöttek ki :lol: Az uram meg is jegyezte, hogy sok az időm és pihent az agyam... :lol:

[b]Gizi:
Csak zárójelesen jegezném meg, hogy amikor Putyin Szentpéterváron járt, akkor jóddal szétbombázták a felhőket, hogy jó idő legyen. Nos, ajánlhatnád a násznépből valakinek, vagy a leendőnek, hogy nem szeretnéd, ha megázna a ruhád, így egy kis jódozást kérsz fent :lol: Na, de félre a tréfát. Megy a drukk, hogy süssön a nap!!! Majd én küldök arrafelé jódot :D

Arian:[/b]Jaj, tudom, hogy milyen éhgyomorra hányni... Kitartás, nem tart sokáig. Szorítok, hogy hamar múljon!

Kima:
Hogy sikerült a vargabéles? :) A fiam meg valóban 100 kisördög földi helytartója :lol:

Hát ez a mai nap nem volt kellemes itt a topicban. Bár én Szendének azt írtam, hogy keressen fel egy másik orvost is, mert nem biztos, hogy nincs ott a baba, csak még pici. Szerintem még 2 hetet várhatna. 7 hetesen nem feltétlenül kell látni, főleg, ha későn fogant. Tegnap nekem is keresgélni kellett, aztán meglett a szívveréssel együtt. De szerintem egy próbát megérne neki, ha egy hét múlva elmenne másik orvoshoz.

Mindenki nagyon vigyázzon magára, és próbáljatok meg nem rosszra gondolni!!!

Nagy puszi nektek[/b]
Vendég

Lányok, nagyon köszönöm a sok sok üzenetet és privit, amit kaptam. Sok erőt adtatok és egy nagyot pityeregtem ma, ahogy olvastam.

Editke - borzasztóan sajnálom. Írok neked külön.

Még egy kérésem lenne. Szorítsatok a hugomnak, várhatóan ma születik meg a kisebbik lánya Miskolcon, az első nehéz ügy volt és császárral végződött, úgyhogy ráfér egy kollektív energiabomba.

Még egyszer nagyon köszönöm és sok sok boldogságot nektek a babavárás során!
szende73

Editke :cry: remélem minél előbb újra babásodsz! Nagy ölelés neked!

Szende, tú lsok energiám nincs, de ami van abból küldök neki egy adagot, remélem fel tudja majd használni az utolsó nyomásokhoz :)

Twist, szerintem is a B1 vitmain nem árt, de gonodlom úgyis ma megkérdezed/megkérdezted a dokit. Majd mesélj mi volt!

Arian.. nem próbáltad az ágyban kekszet hányinger ellen, még felkelés előtt. Legalább nem éhgyomorra jönne utána a róka.. :? bocs, nem viccnek szántam.. hátha segítene.. mondjuk én nem hánytam Zsófival és most sem , csak émelygek.. de ismerőseim esküdtek rá..

Véletlenke, hát igen, a gyerekek a legjobb ellátást kapják a családban a fogantatás pillantától kezdve :wink: persze ez sem garancia semmire..

Sajnos ZSófi nincs jobban.. most még xarabb volt az éjszaka.. fél óránként kelt és sírt csukott szemmel, nem is válaszolt mi a baja.. csak sírt.. olyan szívszaggató.. ez a harmadik éjszaka hogy nem alszunk. Amúgy is fárasztó, de egy korai terhesség mellett meg egyenesen halálos.. és még dolgoznom is kéne...
na nem nyávogok többet.. most már majd jobbnak kell lennie..
pici76

Editke nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
gyöngyi-30

Sziasztok!

Editke nagyon sajnálom :cry: :cry: Kitartást !

Pici köszi a jó tanácsot, kipróbálom! Már vettem is csokis kekszet! :) Remélem Zsófi jobban van?!

Szende küldöm a pozitiv energiákat :idea: :idea:

Remélem nem lesz több búcsúzonk, mert ez nagyon nehéz... Megrémít.

Mindenki vigyázzon magára és a babákra!

Mariann

Kép
arian78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?