Sziasztok!!!!
Hű, hát jó sokat írtatok tegnap óta, megpróbálok, reagálni arra, ami érint
Erpé: én is ugyanezt érzem a pocaklakóval, furi még hozzá beszélni és kicsit eröltetett, de néha már sikerült úgy, h jól esett
majd, ha már érzem, hogy mocorog bizti természetesebb lesz.
Tényleg!!! Már mindenkinek mocorog? Lehet, h nekem is csak tapasztalatlan vagyok és nem tudom mit is kéne érezni... Elmondanátok nekem?
RSZG: a gyűrűs és az ingás változatot is kipróbáltam. Az ingát anyu csinálta fiút mondott neki. AZtán én még a munkahelyemen megcsináltam a gyűrűs módszert, akkor olvastam róla és nem bírtam ki. Meg kell dumálni a gyűrűvel, h melyik jel lány és melyik fiú. Asszem a kör a lány és az oldalra mozgás a fiú. Na mindegy, kétszer is megcsináltam és olyan határozottan mutatta, h fiú, h totál ledöbbentem. Remélem nem a végyaimta mutatta
mert akkor még csak fiút tudtam elképzelni, lehet megcsinálom mégegyszer....
Jah, a festő kismamáknak üzenem, h nehogy beszívjátok a festéket, mert naon nem tesz jót
Nálam az összes beutalót a terhesgondozó adja és az afp meg az előző vérsoportvizsgálat eredménye is oda ment. De úgy tudom, ha van magándokid,akkor ő kapja. Én okt. 13-án megyek, asszem betöltött 16 hét kell, és nálunk 8-10 nap az eredmény, és aztán mek ultrahangra.
Tencsi, az utóbbi ultrahangnál még nem mutatta a baba a nemét? Remélem nekem mutatni fogja csütörtökön
izgulok!
Nekem az orrom vérzik minden nap, az ínyem néha picikét.
Amúgy a homeopátiás cuccok tényleg jók, szinte mindenre van vmi kütyü, csak alaposan utána kell nézni, meg betartani a tiltásokat.
Kati