Sziasztok!
Szuszu, megtennéd, hogy beteszel a kis táblázatba?
Adataim: első baba, augusztus 17.-re, Kútvölgyibe megyek, ha minden igaz
e-mail:
r.zsoofi@gmail.com
Halásztelken lakom.
Ha jól emlékszem, ezek az adatok kellenek.
Képzeljétek: tegnap este színházba mentünk volna, de mire beértünk , kiderült, hogy elmarad. Pedig kora délután még fel is hívtam őket, és nem mondtak semmit.
Amikor hazafelé indultam, párom közölte, hogy nem mehetünk. Persze elég nehéz volt fáradtan benn bóklászni este 10ig a városban, de megérte: mint kierült a barátnőim meglepetés bulit szerveztek nekünk. Mert hárman ünnepeltünk. Igaz, decemberben, de mostanra sikerült összehozni, így még nagyobb volt a meglepi.
Ennek okán aztán össz-vissz 5 órát sikerült aludni, és ez most nagyon nagyon nehézkessé teszi az életet
Köszönöm a Kútvölgyis infokat. Azt én is tudtam, hogy csak a papa mehet be, de őszintén szóla én nem is akarom, hogy párom mind a 6 tesója szülőkkel nagyszülőkkel bejöjjön szülés után pár órával, amikor tök tropa vagyok, és örülök hogy a gyerekkel tudok foglalkozni.
Majd ha hazamentünk, szeretettel várom őket, de a kórházas pár napban senkit sem szeretnék látni. Ez van, és ebből még lehet sértődés is, de célozni is fogok rá.
Sógornőmnél bement mindenki és olyan furi volt.
Fogászatra nekem is el kellene mennem, trehány alak vagyok. Mivel életemben nem volt még lyukas fogam, és semmi bajom nincs, ezért hosszú évek óta nem voltam.
Az ellenanyagtermelés nem azt jelenti, hogy ha a mama vére 0 RH- akkor a későbbiekben gond lehet a babával?ÉS erre nagyon oda kell figyelni?
Mert nekem pont ilyen a vérem és én sem sokat tudok erről a dologról, így minden info jól jöhet.