A kezemben persze megnyugszik... Na de most már le is tudtam tenni!
Szóval afejésről annyit, hogy a védőnőm azt mondta, hogy az első 6 hétben mindenképpen jó fejni, nehogy mellgyulladás legyen a vége! Nekem mikor hazajöttünk a kórházból, iszonyatosan be volt keményedve és nagyon nagyon féjt a jobb mellem. A sógornőm rohant el, és a mellszívóval, lefejtük és azóta is, lekopogom, minden rendben. Én minden szopizás után fejek, kivéve az éjszakát, mert az azért ár emberkínzás lenne, és akkor sem mikor úgy érzem, hogy szépen kiszívta MArci. Ez főleg este van, mert addigra sajna rendesen fogy a mennyiség...
De ma jöna védőnő és majd megkérdezem, mert azért elég macerás ez a fejés dolog. De persze a másik oldalt nézve, ártani nem árt, ha gyarpodik a fagyastóba, met nekem meg az a parám, hogy elfogy a tejem idő előtt, és akkor meg legalább van mit adni bébikének!
Kérdés: Van valakinek aranyere. Nekem a szülés után jött ki, és hát kenegetem, de nem akar múlni. A nődoki szerint a szülés utáni 6-8-dik hétrte el kell múlnia, azt mondta dokihoz még ne menjek, mert lehet meg akar műteni, közben pedig semmi szükség rá. Szóval ha valakinek van hasonló jellegű gondja, írja meg légyszi, hogy i lehet a megoldás???
És még valami. Aki rendesen szült: nektek is átalakultak odalent a dolgok??? A dokim azt mondta hogy türelmetlen vagyok, és intim tornával szépen minden visszarendeződik folyamatosan, és 6 hónap múlva minden olyan lesz, mintha mi sem történt volna. De a nővérem és a sógornőm is azt mondja, hogy ott bizony minden megváltozik és úgy is marad. Hát elég ijesztő. Azért csinálom az intim tornát ezerrel... Ja, és ez még csak az ami látszik, mi lehet odabent??? Még nem mertük felmérni a helyzetet
És néhány kép Marciról: