Sziasztok
Haskeményedés: egy másik topicban “úgy hallottam”, hogy a terhesség vége felé minél többet keményedik a pocó, annál könnyebb lesz majd a szülőszobán. Ha igaz az eszkimók szokása – mi szerint szülés előtt belehúznak a szexbe -, akkor ilyen megfontolás alapján művelhetik
Skat, Manóci (hogy folytassam a kaka-szappant
), régebben én is nagyon féltem a beöntéstől, leginkább attól a hatalmas cikitől, hogy mindenki hallani fogja, mit művelek...most, hogy egyre inkább közeledik a nagy találkozás a kicsimmel, úgy vagyok vele, hogy igazából az sem hatna meg, ha az asztalon (vagy hol adják be) összefosnám magam. Meghát egy szülő nőnél sokmindent el lehet nézni
Skat, édes kislány Johi
Dorottya, ha még aktuális: nekem pl. 7.000.- egy vizsgálat, uh-gal együtt, és átlagosan másfél havonta jártam/járok a dokimhoz. A szülés “tarifája” abszolút változó, én személy szerint 30.000-50.000 között tartom reálisnak – amennyire a paraszolvencia reális lehet
Szoni, kitartást a vizsgákhoz! Nem irigyellek...
Csomagom még nekem sincs teljesen összerakva, de a jövőhéten meglesz az is
Asszem...
Elizabeth, képet, beszámolót kérünk!
Evica, ezzel a kukaccal én is szemeztem, akár még magamnak is elfogadnám
(plüssmániás vagyok)
Egyébként a soksétálósmegerőltetős pocakkeményedésre nekem a fekvés tökéletesen beválik.
Petra, neked is jó nagy már a pocak
És amilyen hegyes, a népi hiedelem szerint fiúcskát kellene rejtenie...
Június, az a lényeg, hogy végre túl vagy rajta! Babucid majd elhessegeti a negatív gondolatokat
Kedden újra dokibácsi, kíváncsi vagyok, a kisasszonka megfordult-e...most úgy érzem, hogy igen
Szép estét
Judit