Sziasztok!
Huh, koszi Nanett es Gyugyi, tegnap beneztem es elszornyedtem a cica "elpaterolasan"... de nem volt idom valaszolni.
Nekunk is van 2 szepsegunk, akik most epp a "maminal" nyaralnak es tegnap epp latogattam meg oket, mikor olvastam a hozzaszolast...
Mar nagyon hianyoznak, es varom mar a vizsgalatot, h. megnyugodhassak... Hozzateszem, utazas miatt vittuk el oket, nem a felelem miatt. Az almot a ferjem tisztitotta, miota tudjuk, de hogy ne simogassam oket? Jajajajjjjj..., ki sem birnam...
Amugy kerdeztem a nogyogyimat 1x, es megnyugtatott, h. sokkal nagyobb esellyel kapja el vki az Nanett altal emlitett dolgokkal, mint a cicakon keresztul, foleg a szobacican keresztul, hiszen ok aztan szinten csak nyershussal, nyers hallal, tojassal fertozodhetnek meg, amit a mieink sosem kaptak...
Ennek ellenere van 1 ismerosom, egesz eleteben macskazott, sot koborcicceket fogadott be lakasba! rendszeresen, es nem volt immun. Tehat nem alaptalan teljesen Hajni felelme, es az enyem sem. Statisztika szerint az emberek 50% esett/esik at rajta.
Nanett, nagyon szep a cicad! A mi cicusaink (kekes)szurke perzsatestverek, nem a nyomott, hanem a szep orru fajtabol
Es vilagutazok, tobb nyelven beszelnek
Eltek mar Skandinaviaban es Ausztriaban, de tetszik nekik Mo. is
)))))
Vio,
Megertem, h. teljesen lekot a tema, nehez is... Szerintem, ha ugy alakul, h. 2 honap mulva babat varsz, akkor nem mondhatja, h. nem vallal el, mert korai volt meg a dolog. Ez hulyeseg. Ha veled es a babaval minden rendben, akkor o is orul veled egyutt, legalabb is ez a normalis es elvarhato. Tobbiek?
Udv mindenkinek es szep vasarnapot!