Új privát üzeneted érkezett!

a citrom szerintem nem lehet gond... én most faltam fel egy párizsis szendvicset (pedig reggeliztem), de úgy hogy ölni tudtam volna, ha valaki el akarja venni, mint a macskám, amikor el akarják venni tőle a nyershúst :)

Kép

Kép

Kép
luisa

:lol:

omr

Mindenkinek !

Most elköszönök 1 hétre, mert nyaralni megyünk.!

Pocisok !

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra.

Várakozók !

Ne izguljatok feleslegesen, jönni fog a baba mindenkinél !

Kép
csilli01

Szia Csilli!

Érezzétek jól egymást és vigyázzatok magatokra! :)

omr

Omr,
észrevetted már, hogy mi egyidősek vagyunk, napra pontosan?

Hát a kajáért sokszor én is ölni tudnék. Rámjön egy ilyen éhségroham, és meghalok, ha nem ehetek. Tegnap hazafelé menet a HÉV-en azt hittem megőrülök, nem bírom ki élve hazáig. Nem volt nálam semmi ehető.

Csilli,
jó nyaralást. Irigykedek ám rád!

Én sajnos nem tudtam alkalmazni a Billings módszert, mert általában nem volt peteérésem, tehát nem volt mit nézni. Persze a házasságunk elején még nem tudtam, csak azt hittem, hogy hülye vagyok és még a hőgörbémet sem tudom felállítani. Fel is adtam a dolgot. Azt nem gondoltam, hogy gond van velem.

KépKép
nanett

Jó nyaralást!
Merre mentek?

Kép

Kép

Kép
luisa

Nanett!

Azt hiszem, hogy nekem nem frissül a vonalzóm. De kábé egy idősek vagyunk.

omr

Omr,
Bocs, akkor egy nappal idősebb vagy.

KépKép
nanett

Csilli!

Jó nyaralást, és vigyázz magatokra!

Jerusha
jerusha

Sziasztok Lanyok!

Hogy vagytok?

En nagyon happy ma jon haza Apacska!! Teljesen elvagyok havazva , amig nem voltam itthon egy halom ugy osszejott..... :(

haaatttt en ma isteni finom kovi ubit ettem sargadinnyevel :lol: :? :? :shock:

Nagyon izgatott vagyok mi lesz ennek a honapnak a vege, de probalok nem gondolni ra :? 8)

JO HETVEGET!!!!!!!!!!!

Majd meg bekukk ha van egy kis idom ......

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok Lanyok!
Huh, volt itt termes rendesen. Udv minden uj tagnak :)!

Lanyok, akiknek megjott,
Ugy sajnalom. Szedjetek ossze magatokat, ne keseredjetek el. Megertem, hogy nehez NEM allandoan ezzel foglalkozni, mikor ez a topik szinte csak errol szol. Szerintem igaza van Benitanak, hogy jot tehet egy kis visszahuzodas...

Akik meg varnak,
Veszettul drukkolok nektek! Cirkukam, nezz mar fel msn-re ha van egy perced!

Kismamak,
Ajanlom en is mindenkinek a Terhesseg felelem nelkul cimu konyvet, mert sok felesleges felelmet eloszlat es meg egyszer ajanlom a Baratnoim a terhessegrol cimut is, mert annyira hasznos es szorakoztato! Latjatok, nem csak en olvastam am, es nemcsak nekem tetszett! Szerintem mindannyiunkra rafer mar egy kis kellemes kikapcsolodas, es az ebbol kovetkezo nyugodtabb hozzaallas. En is veteltem mar, tudjatok, de most eldontottem, hogy akarmeddig is tart ez a terhessegem, 9 hetig vagy 9 es fel honapig, en elvezni akarom addig ameddig tart. Szeretni akarom a babamat, vigyazni ra, mindent megtenni erte... kozben remelem nem lesz semmi gond es a vegen boldogan a kezemben tarthatom. Rengeteg tragedia tortenik, es tenyleg sok betegsege lehet a babainknak, de nem foglalkozhatunk allandoan ezzel mert akkor, hova lenne a gyermekvaras orome?

Most en is bucsuzom, mert par napra elutazunk, ugyhogy vigyazzatok nagyon magatokra es kellemes hetveget mindenkinek!
Ja es kaptam ma kepeket a tunderkemrol (mar 8 cm!!! :D):

Kép

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!
Őzi, jaaaaaajj, de édik a képek és olyan jól látszik!!!
Lányok, valaki rászánja majd magát 3 v. 4 d-s uh-ra is?!?!?!
Most múlt el a vérzésem és már alig várom, hogy megint legyen (még sose vártam ennyire...)
Csak telne már el az a pár hét!
Csilli, jó nyaralást!
Luisa, macskáról jut eszembe, hogy a férjemnek is volt 2 macskája, mikor megismerkedtünk. Nekem is voltak, és mikor eljött hozzánk, és végignézte, hogy morognak zabálás közben, csak nézett, hogy mi ez a hang? Mert az ő macskái soha nem morogtak!!! Ez hogy lehet?!
Timi! Jaaaj, ennyi hetesen ment el?! És kiderült, mi volt a baj???
Egyébként ez a szövettan... nem sok minden derülhet ki belőle, nem? Én hétfőn telefonálok be, hogy megvan-e. Vagy inkább bemegyek.
Lányok, hogy kell azt a másik vonalzót feltenni és mit mutat? Hogy mikor lehet akciózni?! Na megpróbálom...
Vio
vio

Őzi,
gyönyörű a babád!

Vio:
hát nem tudom, hogy miért morog az egyik macska a másik pedig nem, de az enyémek ilyen morgóssak voltak mindig :)

A nyaralóknak jó pihit! Kismamiknak sok sok nyugalmat, akciózóknak pedig egy kalappal! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Hajni vagyok, Szegeden élek férjemmel és 15 hónapos + 3 hetes Dorka lányunkkal.
Szeretnék hozzátok kapcsolódni, illetve kicsi segítséget kérni. Kb. 5 hónapja élesben próbálkozunk kistesót összehozni (amióta nem szoptatok), de eddig sajnos nem jött össze. :? Kicsit bepánikoltam, muszáj lenne, hogy Dorka 2 éves koráig összejöjjön a baba. Igazság szerint azt szerettük volna, ha a testvér is március elején érkezik, de erről sajnos lecsúsztunk...
Tehát céltudatosabbak leszünk: napi mikroszkóp, félidőben nőgyógyász, stb..

Esetleg ti hallottatok peteérést, fogamzást elősegítő praktikákról, amik ha másnem a tudatalattira hatnak? :roll:

Előre is köszönöm a hozzászólásokat, addig is próbálok minél előbbre visszaolvasni, hogy lássam mit is kell tenni, ha nem jön össze a baba, illetve mik okozhatják!

Őzi nagyon jók a felvételek!!!!

Luisa te nem féltél megtartani a macskákat? Mikor terhes voltam még kertes házban laktunk, és elpateroltam a macskuszt (kutyánk bánatára :) ).

Vio te milyen vizsgálatra vársz? Vérvétel, hormonvizsgálat?

Szép estét mindenkinek: Hajni
hajni_

Remélem sikerült a lilypie aláírás. Az outlooknál már régóta használom, olyan édesek. :lol:
hajni_

Szia Hajni! A lányok itt többen profik itt peteérés-segítő ügyben. Én szagolni sem tudok hozzá, eddig mindig összejött a baba. 2 van már, elsőre (4 éves fiú, 16 hós lány).
A harmadik is elsőre összejött, de sajnos elhalt kb. 5 hetesen, és a 8. héten (múlt hét csütörtökön) kapartak ki. Úgyhogy én most várok... egy mensit minimum. Doki azt mondta, amint poz. lesz a tesztem, rohanjak hozzá és felír sárgatesthormont-vagy valamit, ami ezt támogatja...
Lányok, valamiért nem tudom megjeleníteni a vonalzómat!!! Segédletek, aláírás, jóváhagyás... és miért nem látszik?!?!?!
Vio

Kép
vio

Je-jeeeejeeee! Navégre!!! Próbáltam minél idétlenebbet csinálni....asszem sikerült is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vio

Koszi lanyok :) !

Szia Hajni,
Udv nalunk! Ami a fogamzast elosegito praktikakat illeti nekem a homerozes es valadekvizsgalat valt be. Szerintem is ugy van, ahogy a lanyok fentebb mondtak, mindenkinek hasznos, ha ismeri a ciklusat. Bar nekem nem volt gondom a teherbeesessel, azert azt tudom, hogy tovabb tartott vona ha csak ugy vaktaban lovoldozunk.

Vio,
Csini kis vonalzon tipeg a cipellod! Es nem tudom nem eszrevenni, mennyivel pozitivabb vagy! Csak igy tovabb :) !

Adri,
Te elvileg ma voltal orvosnal. Mi volt?!?

Es lanyok, akinek van kepe vagy lesz, tegye fel nekunk!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!
Na figyelem én is a hőmet. Tegnap 36,6 volt, ma meg 36,2. HA ez pé-t jelent, akkor azért lehet, mert azt mondta a doki, hogy 3 és 6 hét között bármikor megjöhet. És ha teszem azt 3 hét lenne (de jó lenne), akkor a 10. nap körül lenne pé-m, ha lenne. És az most van... kíváncsi leszek. Mert akkor tényleg 3 hét múlva fog megjönni... asszem túl sokat foglalkozok ezzel.... :roll:
Na jó hétvégét, én leszek!

Kép
vio

Jó reggelt!!!
Volt pé-m!!!!!!!! Tök jó!!!

Kép

Kellemes hétvégét Mindenkinek :!:
Vendég

Szia Hajni!

Üdv köztünk. Sajnos nekem nincs már cicám, csak apukámnál van a régi, én már onnan elköltöztem, de még mindig az enyém :). De amióta tudom, hogy terhes avgyok nem simogattam meg, nehéz is megállni.

:)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Véletlenül kitöröltem a levelet, remélem eszembe jut minden amit írtam. :evil:

Vio akkor a mi lányaink majdnem egy idősek. Dorka március 9.-én született. A te kislányod? Jólenne, ha a következő babák közt se lenne sok különbség. :) De nem leszek nagyon irígy, ha igen... :lol:
A történeted sajnálom, szerintem pont így lesz pozitív a vége, hogy ennyit foglalkozol vele, és előre tekintesz...

Őzi a hőmérőzést akkor bevállalom következő hónaptól, csak még kicsit ódzkodom tőle... Meg korábban kell kelnem, mert Dorka nem tudom mit szól majd hozzá (ő ébreszt reggel).

Gyugyi örülök, hogy örülsz! :) Látom te is jó bátor vagy, hogy harmadikon dolgoztok! Nagyon becsülöm a sok babás anyukákat!!!

Luisa gondolom a cica még rá is tesz egy lapáttal és hízeleg. :)

Lányok ma vettem fagyöngy teát. Régebben egy barátnőm javasolta egy másik barátnőmnek, ideje kipróbálnom nekem is. :D
Igaz a szegedi topikban egyszer javasoltam valakinek és azt mondták nem a legjobb ötlet (vérnyomásszabályozásra és vérzés helyreállításra iható), de úgy gondoltuk a férjemmel egy hónapig miért is ne...

További jó szombatot: Hajni
hajni_

Ja és Vio tényleg jó idétlen lett!
:mrgreen:
hajni_

Helloka!!!

Hogy vagytok? Szupi jo napom volt, vegre sikerult egy uj laptopt venem aminek nagyon orulok :lol: :lol:
Egyebkent eleg furan eryem magam, hanyinger erulget es szedulok :? :?

Udv az ujaknak!!!!

Rohanok kajalni, millio PUSZI!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Végre hideg van.....olayn jó, hogy egy kicsit lehűlt az idő, pedig néhány hete még a nyarat vártam :?

Csilli, Őzi jó pihenést nektek!

Őzi,
nagyon jók a képek :D

Vio,
tulajdonképpen nem derült ki semmi konkrétum a vetélésemmel kapcsolatban :( Az 5. héttől kezdve vérezgettem, a doki szerint nagyon mélyen tapadt meg a méhlepényem, szinte rajta a méhszájon. A 21. hétig húztam, akkor valószínűleg annyira alávérzett már a lepény, hogy elhalt a baba, így meg kellett szülnöm. Akkor nagyon nehéz volt, de szerencsére három hónap múlva terhes lettem, az első próbálkozásra, és lett Ritus, akit most már semmi pénzért nem cserélnék el :lol:

Vettem ovulációs tesztet, van valakinek tapasztalata róla???

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Őzi,
gratulálok a babádhoz, nagyon szép! És már milyen nagy.

Cirkuszka,
drukkolok, hogy "jó vége" legyen a ciklusodnak.

Hajni,
üdv közöttünk.

Én a fagyöngyteáról csak a vérnyomásproblémák kapcsán hallottam még. Van más hatása is?

Hormonvizsgálatod volt? Prolactinszinted nem magas esetleg? Ez csak tipp, persze.

Szerintem már téma volt a listán a toxoplazmózis. Én úgy érzem, sokszor egy kissé átesünk sokmindenben a ló túloldalára. Persze, lehet, hogy nem értetek egyet velem. Én nem hiszem, hogy el kéne paterolni a háziállatunkat, főleg, ha mindig is volt. Ekkor szinte 100 %, hogy már átestünk a fertőzésen. Egyébként pedig a macska ürüléke lehet fertőző, nem a macska. De ugyanígy fertőződhetünk nyers hússal való érintkezéskor, nem eléggé átsütött hús fogyasztásától, nem alaposan megmosott gyümölcstől, zöldségtől, kertészkedéstől, madarak, papagájok is terjesztik a kórt. Sőt, a lágy sajtokat is kerülni kell, mivel a tejet a felhasználás során nem megfelelően hőkezelik. Kb. most ennyi jut eszembe azok közül, ahogy el lehet kapni.

Bocs, ha nem egyezik a véleményünk, de az "elpaterolás" szó egy kicsit kiakasztott, mert mindig szerettem a cicákat.

KépKép
nanett

Szép jó estét :!:

Cicatéma:
Nekünk is van. Szobacica. Méregdrága, gyönyörű. Hét éve él velünk és fel sem merült, hogy "el kéne paterolni". El se tudnám képzelni....
Megmutatom:

Kép

Kép

Pussz :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok,

sajnálom, hogy így fogalmaztam, álmomban sem gondoltam volna, hogy bántó. :?
Elpaterolás = anyukámékhoz elvitettem, mert ugyan állatok közt nőttem fel, de mégsem estem át rajta...

Hajni
hajni_

Hajni :)

Nem haragszom :D :D

Na, megyek forma 1-et nézni....

Jó éjt :!:
Vendég

Hajni,
Bocs, csak megijedtem, hogy mást értettél alatta.

Gyugyi,
gyönyörű a cicád. A mienket Pamacsnak hívják, vörös csíkos.

Mindenkinek jó, pihentető hétvégét kívánok! Én egy tanfolyamon ülök, úgyhogy nem túl izgalmas.

KépKép
nanett

Sziasztok! Gyugyi, még mindig gyönyörű ez a macs! Milyen fajta is?!
Nézd meg ezt...
www.bercica.hu
Hajni, ilyet én is hallottam, bár ez tök ritka, hogy valaki macskázott csomót és nem fertőződött meg. Állítólag, ha megmar vagy megharap, akkor is megkaphatod. Na nekem ilyenben volt részem bőven. Hogyan kell megnézetni, hogy átestél-e rajta? Mikor megyek vérvételre a terhesség elején, abból megnézik, vagy külön kérni kell? Hol, mikor?
Cirkuszka, én is laptopon nyomom.... kényelmes, nem mondom!
Timi! És -ha nem baj, hogy megint erről kérdezek- 3 hót mondott a doki? Vagy 6-ot? Csak azért kérdezem, mert nekem a 8. héten fejezték be a terhességemet és a doki fél év várakozást mondott!
Megsúgom, hogy eszemben sincs annyit várni... Neked nem mondta, hogy hú de hamar itt a baba?
Szerintetek ezért visszautasíthat? Hogy Ő fél évet mondott és én mondjuk 2 hó után terhes leszek, ezért nem vállal el?!
Már megint ezen agyalok....
:roll: :oops: 8)

Kép
vio

Sziasztok!

Huh, koszi Nanett es Gyugyi, tegnap beneztem es elszornyedtem a cica "elpaterolasan"... de nem volt idom valaszolni.
Nekunk is van 2 szepsegunk, akik most epp a "maminal" nyaralnak es tegnap epp latogattam meg oket, mikor olvastam a hozzaszolast...
Mar nagyon hianyoznak, es varom mar a vizsgalatot, h. megnyugodhassak... Hozzateszem, utazas miatt vittuk el oket, nem a felelem miatt. Az almot a ferjem tisztitotta, miota tudjuk, de hogy ne simogassam oket? Jajajajjjjj..., ki sem birnam...

Amugy kerdeztem a nogyogyimat 1x, es megnyugtatott, h. sokkal nagyobb esellyel kapja el vki az Nanett altal emlitett dolgokkal, mint a cicakon keresztul, foleg a szobacican keresztul, hiszen ok aztan szinten csak nyershussal, nyers hallal, tojassal fertozodhetnek meg, amit a mieink sosem kaptak...

Ennek ellenere van 1 ismerosom, egesz eleteben macskazott, sot koborcicceket fogadott be lakasba! rendszeresen, es nem volt immun. Tehat nem alaptalan teljesen Hajni felelme, es az enyem sem. Statisztika szerint az emberek 50% esett/esik at rajta.

Nanett, nagyon szep a cicad! A mi cicusaink (kekes)szurke perzsatestverek, nem a nyomott, hanem a szep orru fajtabol :-) Es vilagutazok, tobb nyelven beszelnek :-) Eltek mar Skandinaviaban es Ausztriaban, de tetszik nekik Mo. is :-))))))

Vio,
Megertem, h. teljesen lekot a tema, nehez is... Szerintem, ha ugy alakul, h. 2 honap mulva babat varsz, akkor nem mondhatja, h. nem vallal el, mert korai volt meg a dolog. Ez hulyeseg. Ha veled es a babaval minden rendben, akkor o is orul veled egyutt, legalabb is ez a normalis es elvarhato. Tobbiek?

Udv mindenkinek es szep vasarnapot!
vitte

Luisa,

En mar hetfon kora du. megtudom, amit meg kell tudnom, es a ferjem is tud jonni. Mar alig varom.
Este, ha be tudsz lepni, ertekezunk, ha nem akkor masnap. En mindenkeppen irni fogok.
Amugy hogy vagy?

Nalam minden OK, a mellfeszules es alkalmi hasfajason, alomkoron kivul, semmi gond.
Tegnap az ocsem, a nagyszuleim, az anyosomek, ferjemtol a munkatarsai kerdeztek, h. mikor lesz mar... Pedig ennyire azert nem szoktak eroszakosan, sot... :-)

...
vitte

Sziasztok!

Gyönyörűek a cicák! Irigykedem, nekem sajnos csak apukámnál van, és nem is lehet, mivel a férjem alergiás rájuk :(.
Szép vasárnapot!

Kép

Kép

Kép
luisa

Jó reggelt :)
A macsek brit rövidszőrű. A Whiskas reklámban szerettem belé. Olyan csíkosat szerettünk volna, de azt már 7 évvel ezelőtt 120.000 Ft-ért adták. (és nem is volt olyan szép, mint a reklámban...) A tenyésztő megmutatta a legszebb cicáját: az eszmei értéke 3 millió volt akkor!!!!! :shock: :shock: Olyan szépet én még nem láttam!!!! Volt a Fókuszban is nemrég, azóta világbajnok lett. Ja, és a mi cicánk szüleit is mutatták a tv-ben, csak hogy dicsekedjek egy kicsit :lol: :lol:
Vendég

Vio,
ezek a te cicáid? Gyönyörűek, főleg, amikor kicsik:). Testvérpárok?

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia Vitte!

Most láttam, hogy írtál, drukkolok holnapra, és amikor tudsz vmit, rögtön írd meg, én mindig internetközelben vagyok:), én meg majd este megírom itthonról.
Nekem amióta beszélünk a hányinger dologról, enyhén szokott lenni napközben, akkor semmit sem kívánok. Amúgy cickófájás és fáradtság, de ennyi.
Jaj még egy nap! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Bocsika,

Dinnye vagyok, Gyugyi, hiszen a te cicad gyonyoru.... Nanettnek gratulaltam, de az ove is bizti szep!

Gyugyi, mar 7 eves ez a szepseg? Jol tartja magat, valszeg a fajta miatt kolyokciccnek nez ki. A mieink 4 evesek lesznek osszel.

Luisa, munkahelyemen nem hiszem, h. merek babanetezni..., de amint lehet jelzek! Es szoritok neked is!

Ja, azt kihagytam, h. nem jo semmi ruham, ill. mindenben latszik a pocim... Ha tudni fogjak, hogy terhes vagyok, akkor nem erdekel mar, de igy igen. Majd hallgathatom, h. "felszedtel egy kicsit"?! Igen, de csak hasba :-))))))
vitte

sziasztok,

pont olyan témáról van szó amihez mindenképpen hozzá szeretnék szólni.gondolom feltűnt nektek hogy elég ritkán jövök mostanában.....ennek a melegen kívül az is az oka,hogy én is úgy érzem hogy eléggé túl vannak lihegve dolgok és sztem még kicsit megy az egymás paráztatása is :( és hát nekem erre nincs szükségem,vannak pesszimista meg túlspirázott gondoldtaim magamtól is sajnos,és az csak rosszabb ha még itt is ilyeneket olvasok.ezért inkább nem jöttem :( :oops: de hogy elég sokan érzik így remélem kicsit csökkennek ezek a dolgok és reménykedem hogy megint gyakran tudok jönni.és sztem mi pont azért vagyunk egy csapat hogy támogassuk egymást és lelket öntsünk a másikba és hogy mi legyünk egymás "józan esze"mert ugye ha másról van szó sokkal reálisabbak vagyunk mint ha magunkról.szóval én remélem ha jön vmi abszurd összekombinált gondolatom ami negatív és leírom akkor jól megmondjátok a frankót hogy ne kombináljak már marhaságokat :lol: :lol:
UFF,én beszéltem :P
Vendég

Sziasztok!
Csak egy percre ugrottam be, de nem birom megallni, hogy ne reagaljak valamit Gigire! Szoval orom olvasni, hogy masok is hasonloan ereznek mint en!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!

Vio ha jól emlékszem a 12. heti (talán 1.??) vérvételből nézték. Nekem a védőnénim szólt, hogy vigyázzak a veteményesbe ne piszkítson a macsek, szóval szvsz, ha nem estél volna rajta át, akkor neked is szóltak volna.
Más: egyik rokon-barát házaspárnak sajnos később ment el a babájuk és ők már a 3. hónaptól próbálkozhatnak, persze minden szervezet reagálása, regenerálódása más...

Nanett még nem nézték, eddig ráfogtam szopira, államvizsgára, stb., hogy nem sikerült, most kezdünk "célirányosabb" lenni. Fagyöngy tea a barátnőmnek már kétszer bevállt (rendberakta a ciklusát, és 1-2 hónap után összejött a baba). Neten írták: vérnyomásra jó, illetve daganatos sejtek kialakulása ellen ajánlott. Viszont ami ellentmondás, ezért mondhatták, hogy vigyázzak: az indián nők ezt itták, ha késett a mensesük, hogy elvetéljenek...

Köszönöm az üdvözléseket és a segítő hozzászólásokat! Jó nyaralást, pihenést a nyárra: Hajni

Ja és a kipaterolt állat (aki nem tudja magáról, hogy csak eszemi értéke van :lol: ):

Kép
hajni_

Sziasztok!
NEM AZ ÉN CICÁIM!!! Nővérem volt kolleganőjéé. És "csak úgy" vette Bercicát (a sötétebb), aztán "csak úgy" elvitte egy kiállításra, és megnyerte. Aztán a következőt is... és utána is.... ezt a mázlit, nem?!?!?!
Szoval lányok, lehet abban valami, hogy paráztatjuk egymást, de szerintem nem direkt van ez, hanem mikor épp valaki benne van egy dolog közepében, akkor onnan Ő nem biztos, hogy látja tiszta fejjel, hogy milyen gáz dolgokat ír. Most pl. én itt magamról beszélek. Nem tudom, hogy milyen dolgokra gondoltatok, hogy túlozzuk azokat. Szoval pl. ha én a vetéléssel kapcsolatos aggodalmaim miatt megyek az agyára sokaknak, akkor ezer bocs, csak a félelmeimet és a rossz tapasztalataimat írtam ide, mert úgy gondoltam, megértitek. És biztos vagyok benne, hogy igen, átérzitek, de tudom, hogy ugyanakkor nagyon negatív egy ilyet olvasni. Na nem ragozom tovább. Ha esetleg nem ilyesmi van a háttérben, bocs....
Vagy ez a cicázás is, szerintem csak óvnánk egymást, de ezzel meg beültetjük a bogarat a másik fülébe. Nem tudom csajok.
Mindenki vegyen vissza egy kicsit, és ok lesz. Vagy lőjetek le, ha hülyeséget írkálok..... :o :o :o :o :o :o
Egyébként a kislányommal tegnap elmentünk az ügyeletre és majdnem beutaltak a László kh-ba, mert kiszáradt.....feltételekkel engedtek haza. Azt hittem, elájulok... 2 napja megy a hasa... úgy néz ki, megállt már. Csak kiszáradt közben.

Kép
vio

Vio :)
Remélem jobban van már a kicsi lányod! Azt szokták mondani, hogy 10 percenként egy evőkanál folyadék...

Az aggodalmaidat meg nyugodtan írd meg! Én is Nektek panaszkodtam. Mi azért jobban megértjük egymást, mint egy "kívülálló". Ha meg már túl sokat parázol, úgyis megaszongyuk, hogy így szépen magyarosan fejezzem ki magam.
Megtaláltalak a hőmérősben is :wink: Mindig elolvasom a hozzászólásokat, szimpi társaság. :)
Ja, és szerintem se kell 6 hónapot várni....2 vetélés egymás után meg nem túl gyakori. (remélem én is :roll: ) ha a szervezeted nem készült még fel a teherbeesésre, akkor úgysem fogsz "úgy" maradni. Én se sok reményt fűzök ehhez a ciklushoz :( No de majd a következő! ( vagy az azutáni.......) Csak az idő ne telne. (Betöltöttem a 37-et :shock: )

Nos, akkor HÉTFŐRE fel! Pussz Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szep cicak, de nekem csak tavolrol! Nem birom elviselni hogy a lakasban vannak!!

En nagyon jol vagyok!:) Hasikam nem faj neha szur de a hanyinger na az nem semmi! :? Tegnap is talalkoztam a wcvel :? :oops:

Hogy vagytok? Nekem ma egesz nap a varost kell jarjam hogy nem leszek :cry: :cry:
De majd este bekukk es akkor behozom a lemaradast!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok lányok!

Volt mit visszaolvasni..

Képzeljétek.. Kellett nekem emlegetni a rosszulléthiányt. Szombaton családi kaján voltunk, ebéd előtt elkezdtem szédülni, aztán kimentem a levegőre. Egyre inkább sötétedett a világ, elkezdett a víz szakadni rólam (de nagyon), aztán zúgott a fejem és elkiáltottam magam: Elájulok! Na gyorsan ott termett férjem, segítségekkel és bevittel, feltették a lábam és vizesruháztak. Aztán visszanyertem a színem és tök örültem, hogy végre rosszul voltam.. :) De nem volt jó amúgy... Szóval, amúgy is 96-104 közt van a vérnyomásom, gondolom most meg terhelem rendesen. Tudtok valami praktikát az emelésére?

omr

Sziasztok!

Látod Omr, milyen "jó" egy kis rosszullét. Egyébként nekem is volt ilyen, mindkét terhességemnél egyszer-egyszer előfordult. Pesze, mindig a legjobb helyen és időben :D Laurával éppen utaztunk, a reptéren a vámnál álltunk, mikor elájultam. A férjem morgott is, hogy majd drogcsempésznek néznek minket :lol: ....

Vio,
nekem három hónap várakozást mondott a doki, és én is alig vártam már, hogy leteljen. Szerencsére akkor azonnal összejött :) ....

Gyugyi,

nálam is ez az egyetlen, amiért én is türelmetlen vagyok a korom :( Betöltöttem a 34-et :shock: ) Túlságosan sokáig már én sem várhatok....De remélem, hogy nem is kell :wink:

Ovulációs tesztről senki nem tud semmit???Van akinek bevált??? Úgy érzem magam, mint a kis Vuk :( ...csak kérdezek, és senki nem válaszol.....

Megyek is, megkeresem Karakot....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Lányok!

Fáj a torkom. Mit csináljak? Méz, kamilla tea? Hallottam, hogy sok gyógynövényteát nem szabad inni. Gondolom kamilla nem árt. Majd' leragad a szemem..

omr

Timi :)
Ovulácios tesztet soha nem használtam. (Sajnálom rá a pénzt) Inkább hőmérőzök, nyákot nézek, napokat számolgatok.....

Omr :)
TANTUM VERDE
Torok- és szájöblítő oldat
"Terhesség és szoptatás alatt helyileg alkalmazható"
Vendég

timi,

én egyszer próbáltam a gabrielt és mutatott pé-t pedig uh szeint nem volt :shock: úgyhogy én nem opróbálkoznék vele....meg amúgy is kaki sztem mert a második csík erössége jelzi a pé-t......és döntsd el hogy elég erős e:? meg ha nem renszeres a ciklusod nem is tudod mikor csináld........szóval sztem bizonytalan mint kutya vacsija :roll: arra jó csak hogy borzolja a kedélyeidet.

csajok,
hol tudok én qupido tesztet szerezni???????????????????????úgy néztek apára mint vmi baromra hogy mit akar és rá akartak sózni egy clearbue-t(ami ugye 50es) :shock: :roll: állítólag még nem is hallotak róla :roll:
Vendég

Gyugyi!

Vény nélkül kapható?

omr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?