Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: :twisted: ez nem túl pozitív az intézményre nézve. Mindenben ilyen szétszórt? (link volt az első kifejezés ami eszembe jutott) :?

Nekem megint nem működik a "kedvencek". :twisted:

A levesgyöngy nálunk annyira bejön, hogy amit egyébként nem ennének meg levest, azt is megeszik, ha szórok bele, bár a gombát Alexáéból akkor is ki kell halásznom, mert ha be is kapja véletlenül, a szájól automatikusan kilökődik a nemkívánatos falat, de kizárólag csak az. :lol: Ha így tud válogatni, a szálkás hallal sem lesz később gond! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

LKata: boldog névnapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

ajaj,Katalin nap van? :oops: Lkata,én is nagyon boldog névnapot kívánok!!! Zsófi Katájának is nagyon boldog névnapot!!! Bocsánat,kiemelést nem tudok csinálni,mert telefonról írok.

KépKép
noba
Budapest

Zsófi: Katának ma tartjátok? Mert akkor neki is nagyon boldogat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Katáknak Boldogat :wink
én se tudtam írni reggel már most meg nem emlékszem mit is akartam :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus: nincs véletlenül spanyolos ismerősöd?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: jövö héten szolj rám ha elfelejteném :oops: de nem fogom :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: hát érdekes, de azért előfordulhat ilyen, na majd kiváncsi vagyok :wink:

babusok
Budapest

és ki az az Alíz :shock: :roll: lemaradtam valamiről?

KépKép
noba
Budapest

csajoknak játékimádata lett már simán orditanak meg hisztiznek h ezt vegyük meg meg azt vegyük meg jajjjj :cry:
probálok nevetni a dolgon de... :?

babusok
Budapest

és ki az az Alíz :shock: :roll: lemaradtam valamiről?
lehet Zsófi Aliz titokban??? :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: ki az az Alíz? :lol: :lol: :lol: :lol: Nem Benyus lett volna az, ha lány?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Irma: majd felköszöntelek a névnapomon. :lol: bocsi

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

én egész nap nem tudtam belépni

gyerekeim nem aludtak délben, ehhez képest még most is itt rohangálnak a sötét lakásban
teljesen kész vagyok tőlük, délután el is mentem mérgemben vásárolni
én ezt már nem bírom sokáig

Katáknak nagyon boldog névnapot!

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok,

köszi, de sajna ez a kettő volt a legegyszerűbb vizsga. A nehézség talán az volt benne, hogy egyszerre volt. A mostanitól ketté állt a fülem már az oktatás alatt is, és ebből nem csupán 25, hanem egyszer 80 és egyszer 30 teszt-kérdés. Még jó, hogy csak teszt.

Nos, amire emlékeszem :oops:

Móni, én 6:10-kor kelek apával, csajokat hét elején még néha kelteni kell, de hét vége felé már kelnek maguktól (vagy már velünk kelnek óracsörgésre). Szerencsére ők nem kelnek nehezen, talán kicsit Emma nyügibb, de ha a kezébe nyomom a kakaót és bekapcsolom a Minimaxot, akkor azért lassan magához tér. Nekik kb. fél órát szoktam adni, azaz 3/4 7kor kelnek, addigra én megmosakszom, felöltözök...., de míg kakaóznak is van még időm. Ruhát nekik mindig előrakom este, és sosincs vita, szeretik, ahogy öltöztetem őket. Mindig harisnyát kapnak, amihez a bölcsiben szoknya jár, és azt imádják. Bölcsiig még egy farmis, nehogy befagyjon a fenekük. Magam ruhája szintén előre gondolva, így reggel nincs átöltözködés, pedig én is alapjában a 3x átöltöző típus vagyok. De nekem kicsit könnyebb, bankszerű szerónál van kb. 15 verzió, azok vannak esetleg még variálva.
7:25 körül indulunk, tőlünk is csupán 5 perc a bölcsi. Ott öltözés, pisi, kézmosás - kb. 10 perc, és 5 perc alatt, 45-re beérek a bankba. Otthon nem igazán fog idő után maradni semmi, főként, ha este elrakod már a váltás ruhát mondjuk. Kezükbe kedvenc játék, meg amire rászoktatod őket, hogy kapják bölcsi után, ha mész értük (nálunk ez az innivalójuk). És ennyi. Nem nagy kihívás, napi rutin könnyen kialakul.
Ja, és még valami; nem garantálom, hogy az a pár óra bölcsi után jobban fog telni. Ugyanis ott viselkednek, itthon meg a fáradt gőzt eresztik ki. Én sokszor a hajam elhagyom, annyira kiakasztanak. És tegyük hozzá, a melótól elszokott anyuka sem mindig van formában :oops:

Zsófi, hát... szavakat sem találok :lol: :lol: Amúgy az Alíz név igencsak tetszett nekem is, Míra helyett gondolkodtunk erősen rajta, de mivel tesóm ezt a nevet adta a kutyájának... :wink: :lol: :lol: :lol:
Szétesett vezetőhöz: elsősorban nem ő lesz ugye velük napközben, így a gondozók milyensége fontosabb. Viszont a vezető meghatározó szerepet játszik abban, hogy a gondozók mennyire eresztik el magukat. A miénk nagyon a körmükre néz a gondozóknak, és ez látszik is a gyerekekhez való hozzáállásukon, valamint a kiírt "oktatási terv" betartásán. (Bölcsiben persze nem így hívják, de én már fáradt vagyok a szakszerű szóhasználatra.) Remélem azért ezek helyén vannak Nálatok is.

Babus, drága, dec.5-én megyek fel, de aznap nem biztos, hogy magamnál leszek, az előző alkalomból kiindulva. De gondolom sokatok 6-án Mikulásozik. Szerdán meg remélem már haza tudok menni, és nem kell péntekig maradnom. Szóval... nem is tudom, mi legyen, mi lesz. Érdemes azért már most elkezdeni megdumálni, másképp nem valószínű, hogy összejöhet. Utána még megyek 19-től 4 napra, de akkor meg már nagyon közel lesz a Karácsony, havazni fogtok, gondolom én.

Nyuszikám, köszönöm még egyszer, még nem kizárt, hogy egyszer élek a felajánlással, csak meg nem lepődj :wink:
Amúgy hol veted Te azt a telót akcijósan? Vadássz nekem is egy ilyet :lol: mert valóban, 80 alatt nincsenek ezek a kütyük. én meg annyit nem szánok rá, hisz alig van alkalmam telefonálni, ha dolgozom. Másra meg időm úgysincsen.

Timi, jaja, levesgyönggyel nekünk is minden lecsúszik, még a zellerkrém leves is. Nem mellesleg Míra még a borsót is hámozza :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, melóhelyemen van angol oktatás. Most már benne vannak egy turnusban, de a következőhöz csatlakozok, ha engedik a főnökeim, ugyanis belecsúszik kicsit a munkaidőbe. Magánba úgysincs időm már járni sajna :(

Míra újra elkezdett sírni reggelente a bölcsiben, és 4 után, mikor már sötétedik újra kezdi. A szívem szakad érte :( Már tudják, mi az, ha anya Pestre megy, és alig akarnak elaludni, hajnalban mellettem köt ki Míra (pedig ez rá sosem volt jellemző), és eljött a matricázás ideje is, alig lehet lekaparni magamról őket. Ha lehet, még durvábban megy a "csak anya csinálhat mindent" :(

Ezer bocs, kicsit sok lettem :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Babus,hú,ez elég vacak,szerintem mást nem lehet,mint megmondod nekik,hogy ha így viselkednek,akkor nem mehetnek veled vásárolni többet.Szerencsére nálunk még működik a boltban a sok szép játékok láttán,hogy az a "nénié",simizd meg,és megyünk tovább :lol: Az auchanban direkt a játéksoron mentünk a pénztár felé,kezemet sem kellett fogniuk,plüssöket simogatták,meg Balázs kérdezgetett külömböző figurákra,hogy mi az,de semmi műsor.Pedig tudom eljön majd ez az idő is,ami nálatok,sajnos,de olyan büszke voltam rájuk,szépen libasorba követtek mindenhova,tényleg szép látvány voltunk :D

Móni,red-bull volt ebédre?Pöttyök hogy vannak?fotóztad?Mentek allergológushoz?Csak mert nem reagáltál semmit,hogy most mi a helyzet :roll:

Zsófi, :lol:

KépKép
noba
Budapest

Törpikém,nekem 6-a biztos nem jó,családilag mikizünk,nem udom többiek hogysmint,esetleg az 5-e,ha összekapod magad?
Sajnálom,hogy megint nehéz Mírának a bölcsi,és akkor még ezek a pesti túrák :twisted:
Így,ahogy leírod a reggeled,hát minden elismerésem két gyerekkel így kicentizni(kipercezni :shock: ) a reggeleketnagyon ügyes vagy :D

Ja,és persze,hogy szívesen látunk! :wink:

KépKép
noba
Budapest

Törpi: nem semmi, ahogy levezényled a reggeleket! Valamikor régen nekem is ment, gyerek nélkül, de én egymagamnak is mindent előkészítettem este, hogy reggel minél tovább alhassak. :lol: Mi nem kerítünk nagy feneket mikinek, még úgysem tudják mi az, de ha gondolod jöhetsz krampusznak öltözve! Úgyis ígérgetem csajoknak napok óta, hogy jön a krampusz, hoz virgácsot és mit csinál vele: erre mutatják a feneküket, ütik és mondják, hogy dádá! És persze vigyorognak. :lol:
5-e nekem tuti nem jó, apa éjszakás. :(

Nyulasz: ügyesek vagytok bevásárlással, enyémekre ketten is kevesek vagyunk, a kocsiban elvetemülten ugrálnak, ha kirakjuk őket, hogy akkor séta, akkor rohannak ketten 100 felé. :( És semmilyen ráolvasás nem hatja meg őket. Mondjuk erősen hibásnak érzem magam emiatt (is), mert keveset visszük őket, nekünk a bevásárlás az kicsit kikapcsolódás is a lányok nélkül. :?
Meg hiába mondom apának, hogy vinni kéne őket is, hogy tanulják-szokják, apa hajthatatlan. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ma 2x pakolták ki a szekrényükből az összes ruhát :twisted: elsőnél is mérges voltam,mert fél óráig hajtogattam vissza a ruhákat ebéd elött,de hogy ébredéskor miért az jutott Balázs eszébe,hogy a szekrényben akar ücsörögni a ruhák helyén :twisted: azt nem értem.Viszont büntiből elvettem a telefonját,most az a sláger,egész nap a kezében van,néha leteszi,sajnos,mert akkor húsz percig keressük,míg meglesz,na szóval volt is nagy sírás,persze első mérgemben nem a telefont mondtam,hanem hoztam egy zsákot a ruháknak,hogy abba belerakom,és kidobom mindet,és mostantól nem tud jönni se a Camponába,se a kertbe,se sehova,mert nem lesz ruhája,mert én nem fogom egész nap azokat pakolnide ettől valahogy nem jött lázba :lol: Szerintetek szemétség amit csinálok?Persze pelenkázás után,na meg egy laza beszélgetés után,aminek a végén igen volt a válasza arra,hogy segít-e visszapakolni,visszaadtam neki a telefont,de az a keserves sírás,már kezdtem sajnálni...bocsánat a fura fogalmazásért,de már kezdek fáradni...lépek is,jó éjt!

KépKép
noba
Budapest

Timi,azért ha lenne kire hagyni őket,mi is sokszor nélkülük mentünk volna el. :lol: Mostmár amúgy kevesebbet megyünk együtt,mint régen,de ugye akkor kocsiban ültek ők is,most ez nekem is új,hogy ilyen jól vislekedtek,a fél auchant végigjártuk,néztem a kabátokat,vettünk lepedőt,meg gyurmát,szóval cukik voltak,pedig mostanában Balázsra minden mondható,csak az nem,hogy szótfogad :roll:

Ó,apa éjszakás 5-én? :? Nálunk az unokatesóékkal biztos 6-a lesz...

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: én átlag napi 5x tuti ilyeneket csinálok velük. Tehát szerintem semmi szemétség nincs benne. :wink: Alexa új dumája, ha valahol vagyunk és jövünk haza: "jó vót, jó vót" Hát amikor először meghallottam és le is esett, hogy mit mond, annyira nevettem! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hihi,nálunk ezt Bada mondogatta :lol: Még akkor is,amikor nem mi mentünk,hanem itt volt valaki,mondjuk ti,és kikisértünk az autóhoz,aztán befele ugyanezt hajtogatta :lol: Mostmár hozzáteszik: "menjünk máskor is" :D

KépKép
noba
Budapest

Valamelyik beszél álmában :lol: megyek megnézem...ha nem jönnék már,akkor én is kidőltem :wink:

KépKép
noba
Budapest

Jó éjszakát! :lol: Szerintem én is kidőlök. Rekordideig fent voltam ma. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja,végül csak megsütöttem a sütőtököt,mert se tejszínem,se golyóm,de nem ették,kiköpték...sajnálom,mert nagyon egészséges,de nem adom fel,hátha más formában bejön nekik.Holnap mama valami padlizsános rakott dolgot csinál,ha jó a recept,akkor írom majd nektek.A bölcsiben imádják a gyerekek,kiváncsi vagyok...

És nálunk most az a sláger,hogy "mennek az ovisok",(mármint saját maguk)és ezt kórusban nyomják utcán,boltban,kertben,mindenhol :lol: Nagyon helyesek,kiváncsi vagyok majd tényleg ilyen lelkesek lesznek-e.Mondjuk sokat mesélek nekik az oviról,meg van könyvük is róla,de ugye az egész más :lol:

KépKép
noba
Budapest

mmmmmmmmmmm :( Nem fog ez összejönni akkor? Káááááááááár.

Nyuszi, én is mindent visszaviszek a boltba, de szerencsére ilyen ritkán van. Nálunk a kiakadásaim tárgya általában az egymásnak esés. Annyira szeretik egymást, de mégis összeugranak állandóan valami hülyeségen :evil: És persze mennek a csapkodások. Én meg azt nagyon nehezen tűröm :oops:
Mindenesetre édesek lehettetek, ahogy masíroztatok a sorok között :lol: :lol:

Babus, bevásárlást én már csak teli pocakkal vállalok. És lehet, hogy furán hangzik, de akkor a játékoktól is könnyebben elszakadnak. De majd gondolok Rád fél év múlva, ha már az enyémekkel sem lehet bírni :wink: :lol:

Timi, húúú, enyémek imádnak vásárolni. Ma is mondtuk nekik a bölcsiben délután, hogy megyünk vásárolni. Tiszta extázis volt. Gondozó néni kérdezte, mit vesznek a boltba. Míra erre: Nem tudom, mit veszek, sajnos. :)
Ők mindig jöttek velünk, de követelik is a kocsit, imádnak benne ülni. A Metro-s kocsiban nem lehet leülni, de ott mindig veszünk tejet, üdítőt, azon trónolnak, vagy épp élvezkednek, hogy állhatnak, mi meg rallyzunk velük (mint két érett felnőtt) :oops: :lol: :lol:

törpilla812

Nyuszi, jól csinálod, tuti segíteni fog a dologban, már várni fogják az ovit. Érzelmileg meg már érettebbek lesznek, talán ezért is lesz könnyebb. Legalábbis remélem.

Jó éjt, Timi! Nyugodt éjszakát Nektek!

törpilla812

Törpi,én is nehezen viselem,ha egymást piszkálják,tslán erre ugrom leginkább. Most is szerdán mész már haza?azért talizhattok ám nélkülem is 6-án,majd irigykedem itt Zsófival...

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!
Törpi! ez tök jó reggeli menet
megjegyzem hátha nálunk is bejön
csak az lesz a rossz, hogy apa hol itthon lesz hol nem mikor milyen műszakos

Ötkor keltem, leves mindjárt kész :oops: de annyira melegem volt, pedig fázós vagyok, hogy nem tudtam aludni
(mindenhol el van zárva a radiátor pedig)

Nyulasz! nem lett semmi még a pöttyökkel, már nem volt értelme fényképezni, szépen gyógyulnak,
a szteroidos kenőccsel nem kenem, mert attól elkezdett a már szépen gyógyult pötty pirosodni :evil:

allergológust meg még nem kerestem most egyenlőre takarítok náluk minden nap

de Timinek igaza van, senki sem garantálja, hogy a heim pálos dokinak igaza van
egyszerűen nem találok állatot a szobában
a pók meg nem is rovar, az pók

Móni
KépKép
reunion

Enyémek is nyírják egymást, de ez csak azért van mert Laura mindig mindent elvesz Rékától
és ha Réka ezt megtorolja akkor még Neki áll feljebb, például tegnap is majd át harapta Réka karját
annyira csúnya szegénykémnek

Móni
KépKép
reunion

Boldog Születésnapot Kata és Benedek!

Móni
KépKép
reunion

Boldog Szülinapot kívánunk Katának és Benyusnak!!! :D

Móni,de végülis a pöttyök elött lázas volt,ugye?Mert ha igen,akkor simán lehetett vírus,és akkor sokkal jobb a helyzet,mint gondolnád.

Babus,múltkor kérdezted,hogy miért mentünk fogorvoshoz(azán mindig elfelejtettem írni :oops: ),na azért,mert Balázsnak fájt elöl az ínye,tantum verdével fújtam,meg dentinoxxal is kentem,kicsit gyulladtnak tűnt,de mire fogorvoshoz jutottunk már elmúlt,doki kérdezte is,hogy nem volt-e láza,és igen,neki is volt egy héttel elötte,aztán lettek pocin-háton pöttyök,és utána jött az ínye,szóval valószínű az is a vírus miatt volt.

KépKép
noba
Budapest

Zsófi,igen,napi 3-4x kb 2 fújást,de a stodált is adtam,a mi dokink mindig első körben azt mondja...jobbulást,nehogymár a bulira robbanjanak le :( Lázat nem mérsz?

KépKép
noba
Budapest

Zsófi sajnálom pont ma
Az Ambroxolt azt tuti lehet adni meg a tantum verdét is szerintem
Stodalt is miért mondták, hogy nem?

Móni
KépKép
reunion

Az ambroxolnál is van valami korhatár,talán 2 év,de már mi is adtuk kicsi korban,amikor nagyon durva volt a köhögés,sőt rinathiolt is engedte a doki,de ezeket csak minimális mennyiségben,asszem 1.5 mili körül mondta napi 2x,de erre már nem esküszöm meg.

KépKép
noba
Budapest

nálunk Noémi gond nélkül megmutatja a torkát,Balázs már nehezebb,épp milyenje van.próbáld azért meg.esetleg ha van otthon egy kis méz.

KépKép
noba
Budapest

én már jó ideje csak akkor hívom fel a dokit,ha két nap után sem múlik a láz,akkor harmadik nap hívom,de utoljára jó rég kellett már,vírusra ugysem ad semmit,az antibiót meg úgyis csak akkor írja fe,ha már harmadik napja nem szűnik a láz,de ilyen ritkan van.

KépKép
noba
Budapest

Ja igen, már én is rájöttem, hogy 3 napig nem kell lépni, felesleges sima láz takony miatt
úgysem csinálnak semmit

Móni
KépKép
reunion

na iszok még egy kv-t
ma is egyedül leszek apa újabban hétvégén is dolgozik, lesz vagy 3 mire hazaér ha gumishoz is megy :twisted: és ha megint nem alszanak :twisted: :twisted: :twisted: akkor kész leszek

Móni
KépKép
reunion

Ja,és ha hiszel a homeopátiában,én nem igazán,de szoktam adni engistolt,ez vírusölő,napi 2-őt kell elszopogatniuk belőle.Ártani nem ártok vele,így kapják olyankor ha valami van.

KépKép
noba
Budapest

Móni,sajnálom ezt a nemalvást.Én is egyedül...

KépKép
noba
Budapest

Enyémek most a lovacskázást imádják,bár a térdem annyira nem,de olyan érdekes,hogy felülnek felváltva a hátamra,eleinte potyogtak le oldalra,de sok gyakorlás után olyan jól egyensúlyoznak,hogy simán végigmegyünk már a lakáson :lol: Csak sajnos ha valami mást csinálok,főzök,takarítok,akkor egymáson akarják :lol:

KépKép
noba
Budapest

na iszom én is mégegy kávét,Zsófi,majd gyere,hogy mizu,van-e láz,hogy vannak...

KépKép
noba
Budapest

Zsófi! ki szoktunk menni, de semmit nem változtat, meg kb fél óra után nyavalyognak, hogy bogyó babóca, meg mici és elindulnak hazafelé irányba

Móni
KépKép
reunion

Zsófi az jó még, nem is lesz ott semmi baj

Móni
KépKép
reunion

szerintetek beférnek kölykök overálban a gyerekülésbe?

Móni
KépKép
reunion

Zsófi,az teljesen jó.állítolag náluk még ez normális tartomány. Móni,enyémek befértek,én is tartottam tőle,hogy szűk lesz a szék,de még állítani sem kellett a pánton.mondjuk ez síoverál,nem azna brutál vastag,a decathlonosban még nem próbáltam,nem tudom nektek milyen van.hova mentek?

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz! csak úgy eszembe jutott, hogy ha abban kéne menni beférnének-e

Móni
KépKép
reunion

Katának és Benyusnak Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!

babusok
Budapest

Katának és Benyusnak nagyon boldog születésnapot!

Zsófi: nem értem miért mondták, hogy nem lehet a stodalt, homeopátiás. Én mindíg azt adok köhögésre. Megnéztem a tájékoztatóját is, gyerekeknek 3x 1 kávéskanál. A mi gyógyszerészünk is azt javasolta 1 évesen. Jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?