Új privát üzeneted érkezett!

Sportos családoknak:
http://www.bicyclewebshop.com/?306,mali ... g-utanfuto
Én teljesen ráizgultam erre az utánfutóra. :D

Kép
szöszke

Sziasztok!

Olyan édesek ezek a gyerkőcök!!! Többször végignézem őket :) Csak még meg kéne tanulnom, hogy melyik gyerkőc kihez tartozik :)
Norbi-Kata és Sanyika-Timi párosításig már eljutottam.

Bettyna: köszönjük a meghívást, asszem élünk vele :) Azt még nem tudom, hogy hány óra körül megyünk. Nekünk 9-kor évzáró a suliban, gondolom az kb. 1 órás lesz, aztán lehet, hogy még Petrus alszik egyet ebéd előtt, kajcsi, talán még utána alvás. Ha mégsem, akkor szerintem ebéd után megyünk, ha meg mégis alszik, akkor fél 3 körül.
Sütit én is viszek, ha sikerül :) és iszit is.

Ha nem baj, akkor Mátét is vinném, mert nagyon jönni akar. :) Képzeld Bettyna, Máténak nagyon tetszik a házatok és már egy éve azzal nyaggat, hogy vegyük meg. :D Mondtam neki, hogy ez azért nem így működik, hisz nem eladó. Azt mondta, hogy őt az nem érdekli, neki akkor is kell az a ház :DDDD
Tavasszal el is kellett sétálni arra, hogy jobban szemügyre vegye, persze közben mondogatta, hogy "ugye anya, milyen jól néz ki!"

Mi a Keszthelyin lakunk, a veletek majdnem szemben lévő tömbben.

Most megyek, mert elugrunk a boltba egy-két süti alkatrészért.

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Ja, még valami:
http://koponyeg.hu/

"Szombaton és vasárnap napos időre van kilátás, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél szombaton még megerősödhet. Erősödik a nappali felmelegedés, szombaton 24, vasárnap 28 fok köré kúszik a hőmérő higanyszála."

Melus
Kép

Kép
melus071

LKata
Kész a torta? De jó nektek! Én meg viszek magamnak almát, hogy irigykedjetek... :lol:

Szöszke
Laci is szeretne egy ilyen utánfutót, de szerintem ebből nem látnak ki a babák, úgyhogy lehet, hogy jobb a sima ülés... :roll:

Melus
De jó, hogy ti is jöttök!

Képzeljétek, Bori ma megevett majdnem egy egész üveg almaszószt csirkehússal... El se hittem!

Zsuzsu
Nagyon olcsó a turi, mivel minden kilós. Most 2300 forintot fizettem, volt benne egy farmerszoknya (elengedhetetlen egy nyolc hónaposnak), egy nadrág, egy pulcsi, meg egy kertészrövidgatya. Máskor 1500-ért vettem két nacit, meg mellényt, meg nyári ruhákat... És annyira édes cuccok vannak! Így legalább nem mindig Tesco gazdaságos a gyerekem... :lol: Csak kezedek rászokni a dologra, így meg nem is olyan olcsó... :lol:

marek

Sziasztok,
gyors bekukk, Lotti alszik, főzelék készül, második kávémon vagyok túl. :roll:

Nagyon várom a holnapot, ha minden jól megy, 11 körül indulunk. Már bepakolásztam Lotti dolgait, váltás ruhát is egy egész zacskóval (múltkor anyuéknál sikerült összepisilnie magát).

Nem semmi, hogy mennyien leszünk :lol:

Fényképezőgépet viszek, nagy paparazzi vagyok 8)

Marek - én imádom a turikat, anno minden kezdő ruciját a turiban vettem meg Lottinak! Múlt héten az Árkádba voltunk, bementünk a Zarába, megnéztem a babaruhákat, hát röhej, hogy mennyiért adják őket :shock: :evil:
A C&A-ban vannak jó árban még rucik, ott vettünk Lottinak is jó pár dolgot és a DM-es kupon 50% kedvezményt is adott az egyikre.

LKata
- szegényke, jó nagy meló lehet sütni, nagyon ügyi vagy, hogy ezt így bevállaltad!!!

Szöszke - nem semmi az utánfutó :lol:

Az idő jó lesz, nem dögmeleg, pont jó!!!

Megyek is tovább, ma is megyünk vásárolni az Árkádba, ha nem jönnék, holnap úgyis tali :lol:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Sajnos lassan egy hete nem volt netünk, nagyon le vagyok maradva..... Vége a sulinak, mától non-stop négy gyerekem van, úgyhogy időm nem sok továbbra sem.

Jó talizást nektek holnapra!!!!!
Mi holnap évzáróra megyünk, utána meg irány Balatonfüred. A Zalaegerszegi pihenésünkből végül Balatonfüred Hotel Annabella lett., öt napot leszünk ott , már nagyon várjuk.

Áron szépen növekszik, már kint a második foga is, tapsol ezerrel és már egyszer felállt a kiságyban, szép husi még mindig, imád enni.
Hát ennyi rólunk röviden.

A képeket megnéztem, minden baba gyönyörű!!!!

puszi mindenkinek

Éva

Kép

Kép
éva75

Szöszke

Ilyen utánfutót már 25.000Ft-ért lehet használtan venni., az expressz.hu-n láttam. Mi is akartunk venni, de valahogy ez kimaradt.

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Szabi alszik, van időm levegőt venni. Gondoltam benézek, minden ok-e. :wink:

Éva - Gratula a fogacskához. Jó pihit nektek a Balcsin!

Melus - De édes Máté! Persze, hogy jöhet. Lesznek még tesók, de ő lesz a legidősebb. Nem hinném, hogy anyumék el akanák adni a házat, de majd elmondom nekik, hogy van egy vevő, ha mégis. :lol: Gyertek nyugodtan bámikor. Látni fogod mennyien vagyunk, az utcán parkoló autókból. :wink:

Marek - Csinálok neked a husihoz párolt zöldet jó? Ma Szabi is rekordot döntött evésből, benyelt egy egész üveg alma-málnát. :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

szöszke: mindenki azt mondja, hogy tiszta annya :wink: .én is láttam már ezt az utánfutót, nem rossz, csak drága :?

l.kata: igen mindig és mindenkire mosolyog :lol: . igen, hasonlit a hajunk nekem is pont ilyen hajam volt ennyi idössen :twisted:

melus: a legjobbkor csatlakoztál 8) fiad biztos nagyon örül, hogy meglesheti belülröl is a házat :wink:

éva: köszi, nektek meg jó pihenést

jaj én már nagyon várom a holnapot, tiszta izgatott vagyok :D :D :D :lol: :lol:
én is viszek tartalék ruhát, babakocsit, takarót, enni, innivalót útra, szoptatós párnát /alváshoz/....

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mi meg majd várjuk a fotókat a taliról! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Még mindig itt, picurim 4 óta alszik :shock: Közben mondjuk fent volt egyszer 5 percig, azalatt csukott szemmel bevágott 200ml vaníliás tápszert, majd aludt tovább :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Hahó segítség valaki!!
Mi Bettyna tatai címe ahova holnap megyünk ??? vagy hol találom meg?

Köszi
bocsi, nem olvasok vissza, fektetés van
A.

Kép
ancsa123

Sziasztok!

Nem volt időm vissza olvasni, csak ezt az oldalt nagyjából elolvastam és látom, hogy páran visztek ezt-azt. Kell mindenkinek vinni valamit??? Mert nekem nem volt időm sütni, nem tudok sütit vinni. :cry: :cry: :cry:

Sajnálom.

Holnap talizunk, vigyázzatok lányos anyukák, viszem a kisfiamat.

Kép

Kép
mtücsök

Ancsa
Itt találod:
http://riztejbeg.extra.hu/Tali_3.html

Tücsök
Ne aggódj, nem kell vinni semmit, csak a gyerkőcöket.

marek

Bettyna, többiek, hány órától lehet menni?

Kép
szöszke

Szöszke!

Mi Nyugtonmalaccal vonattal megyünk a nagyobbak miatt és a mi vonatunk 11:38-ra ér oda. :D

Kép

Kép
mtücsök

Köszi, Tücsök!

Kép
szöszke

Szöszke
Én úgy tudom, tíztől lehet érkezni. Mi megpróbálunk nyolc körül elindulni, ami esélytelen... Még a Brendonban is be akarunk menni, szóval mi nem leszünk ott túl korán.

marek

Marek, nekem is a 10 óra rémlett... :) Nem akarnék pofátlanul korán odamenni.
Remélem, jó idő lesz holnap. Ma elindultunk dög melegben, és 17 fokra hűlt a levegő délutánra, mire hazaértünk. :?

Kép
szöszke

én már fent vagyok és nagyon izgatott vagyok. kicsi fiam békéssen alszik. most a legföbb problémám, hogy mit vegyek fel :?: a régi cuccaim még mindig szükek rám, újakat még nem sokat vettem. tegnap a fél napom a próbákra ment el, mégsem jutottam eredményre :roll: :roll: .

már tegnap összekészitettem a dolgokat, erre a férjem megkérdezte, hogy költözök otthonról :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mi is nagyon izgatottak vagyunk, én is felpakoltam a fél lakást :lol: Úgy néz ki, hogy 10-kor eszik Lotti, 11 körül indulunk, nekünk 1 óra az út, úgyhogy délre ott vagyunk!!! :lol:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Én ma 5-kor keltem, illetve keltett Norbi, nem akar aludni! :( Nem tudom milyen lesz a talin, remélem nem lesz
nyűgös, mi lehet altatással kezdjük a programot! :roll:

Olyan 11 körül érünk oda! A torta kész van, elöbb díszítettem ki! :D
Megyek összepakolom a kaját, játékokat, plussz
váltás rucit!
Lehet magamnak is kéne egy váltás ruci, mert Norbi mostnában szeret leböfizni! :?
Nagyon nyárias ruci nem keel úgy érzem, itt kissé hüvi van! :(
Na, megnézem a címet, aztán készülünk.
Pussz, ott találkozunk!Úgy várom! :D :D :D

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok talisok!
Tomi még alszik,felkel,ebédel és indulunk,már úúgy várom :)
az eső nem esik,az a lényeg :D

szerintem 2 körül leszünk ott.

pusziii

Kép

Kép
borkaby

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy itt voltatok! Köszönjük szépen az ajándékokat!
Remélem mindenki jól érezte magát és épségben hazaért. Maradtak itt játékok. Egy párnak megvan a gazdája, de azért nézzetek körül, nem hiányzik-e valamitek.
Holnap feltöljük a képeket a Picasara! Légyszi ti is! :wink:
A szüleimnek átadtam a dicséreteket. Köszönik szépen. :lol:

Jó pihenést mindenkinek.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt!

Engem kidobott az ágy :( Lehet túl sok volt az inger? :D
Még este férjem elvitt ide (Lábatlanon) a kis szabadtéri színpadon játszották a Made in Hungariat! :lol:
Meglepi volt! :D Éjjel 12-kor értünk haza, Norbikát anyum rakta le.
Olyan fáradt voltam nem tudtam elaludni 2 óráig, most meg 5-kor felébredtem. Norbika még alszik. :D
Szegénykém nagyon elfáradt tegnap, furcsa lehetett neki ez a sok baba, a nyüzsi.
Mikor elindultunk haza az ülésben már vigyorgott, dumált :shock: :D
Mondtam is neki-Szégyeld magad Norbi, ott a többi babával meg nem kommunikáltál?!
Persze egy 2 km után már aludt is! :D

Bettyna.....köszönjük mi is ezt a csodás napot! :D
Tényleg fantasztikusak a szüleid, a párod és te is hogy így megszerveztétek, szupi volt a játékkuckó,
és az étel is!
Mmmm...nyami, nem küldessz egy kis maradékot így a hálon keresztül??? :lol: :lol: :wink:

Lányok örülök hogy találkoztunk :D , bár még többet is beszélgettem volna, de mindíg az tünt el akit kinéztem
magamnak...na majd legközelebb...remélem.

Nekünk megvannak a játékaink...asszem :roll: , majd most fogom lemosni őket :lol: ...
Bár a tegnapi nyálcsere után....lehet felesleges! :lol:

A képeket már feltöltöttem a gépemre, le is kicsinyítettem....majd mondjátok hová töltsem, lesz külön
Talis helye??? :wink:

Szép napot, megyek takarítani, még Norbi huzza a lóbőrt.

Kép
Kép
lovaszkata

Bettyna...egy kis ízelítő Szabiról :lol:
Kép
Timi: Sanyika :lol:
Kép
Ildi:Lottika :lol:
Kép
Clau...Balázs :lol:
Kép
Tücsök:gyerkőcök :lol:
Kép
Peva: Dorka :lol:
Kép
Borkaby...Tomika :lol:
Kép
NyMalac...Bori :lol:
Kép
Marek.....Bori :lol:
Kép
És....mééég sok-sok kép van, többet nem rakok mert telemegy az oldal. :lol:
Majd a picasára! :wink:
Na, jóóó, még egy Norbi :wink:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Bocsi, akit kihagytam, de soha nem takarítok ki ha itt ülök! :lol: :oops:
Amúgy mindenki meg lett örökítve! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönjük Bettynának és az egész családjának ezt a fantasztikus napot!!!!!!!!!!!!!!!! Apukádat pedig csak imádni lehet, igazi szupernagypapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy végre megismerkedhettem veletek!!! Persze van, akivel kevesebbet sikerült beszélni, de remélem a következő talin majd bepótoljuk!

És külön köszönet Katának a gyönyörű és nagyon finom tortáért!!!

Ez megérdemel egy képet, többit majd feltöltöm (bár nem tudom, hogy kell oda feltölteni bármit is, nincs jelszavam vagy ilyesmi :roll: ),

további jó hétvégét!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Köszönöm szépen az egész családom nevében!
Ők is nagyon jól érezték magukat, bár jól elfáradtak. Odáig voltak, hogy milyen helyesek ezek a gyerekek és milyen jó fejek a szüleik.

Én is nagyon örültem, hogy itt voltatok, klassz volt látni ennyi lurkót egy kupacon, találkozni veletek élőben. Számomra az egyetlen szomorú tanulsága a dolognak, hogy alig tudtam veletek beszélgetni. Volt, akivel a köszönésen kívül talán egy szót sem váltottam.

Kata- Olyan édik ezek a képek! Hű, de jó fej férjed van! Én még nem találtam ki, hogy háláljam meg az enyémnek a tegnapi helytállást. :wink: Most épp a másik nagyinál vagyunk, de hazafelé biztosan veszünk egy nagy kazal virágot anyukámnak és valami finomságot apukámnak. :wink:
A torta olyan fincsi volt, hogy mikor este tesómék hazajöttek felfaltuk a maradékot. 8) Köszönjük szépen!

Csináltam a Picasara albumot. Tata a címe (minő meglepő) :lol: Még üres, úgyhogy hajrá!!!! Majd töltöm én is a mieinket. Nekünk inkább csoportképeink vannak.

Ildi - Elküldöm priviben a jelszót!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszi Ildi! :oops: :D

NyMalac ad ilyen PW (kódot)vagy mit :roll: és azzal lehet belépni a picasára.
Nekem annó elküldte a feltöltési útmutatót pü-ben, neked nincs meg?Belinkeljem???

Igen, így kicsik mellett, nem tudtunk olyan elmélyülten csevegni, főleg mi egy gyerekes gyakorló anyukák.
Majd itt vagy egy köv. talin pótoljuk szerintem is! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Kép
Kép
lovaszkata

KÉPEIMET FELTÖLTÖTTEM a TALIRÓL!!!!!
Lehet nézelődni! :D :D :D 60 db kép

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Bettyna: én is szeretném még egyszer megköszönni a vendéglátást! Tüneményesek a szüleid! :) Finom volt a husika, Petrának is ízlett.

Kata: finom volt a torta!!! :)

Majd a pudingos süti receptjét beírom, csak most mennem kell, éhes a család. :)

Mi a linkje a képeknek?

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus...http://picasaweb.google.hu/home
Elöbb pont ezt írtam, ott a feltöltési infó is! :wink: :D Jó főzést!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata: ok, akkor már csak a jelszó kéne :DDDD

Melus
Kép

Kép
melus071

Kata - Jaj, nagyon jók a képek!

Melus - Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Mi is nagyon szépen köszönjük Bettynának és a családjának!!! Nagyon jól sikerült a tali, jó, hogy ennyien összejöttünk.
Képeket én is próbálok feltölteni, bár még sose csináltam... :lol:

marek

Rólunk még annyit, hogy hazafele baleset volt az M0-án, ezért kerülnünk kellett, meg még a Brendonba is be kellett mennem, úgyhogy kisség elhúzódott az utunk. Bori sajnos végigaludta, ezért este már nem akart elaludni, ráadásul éhes is volt, éjjel óránként evett... :lol: Sebaj! Ennyi kényelmetlenség belefér, egy ilyen tali kedvéért!!!

Betty
Ott a tó környékén nem szoktak nyaralókat kiadni? Nagyon tetszett a tó, jó lenne eltölteni ott egy hétvégét...

marek

Feltöltöttem a képeket, jó sok lett, várjuk a többiek képsorozatát is!!!

Nekünk is nagyon bejött a tatai tó!!!

Kép

Kép
nusildi

Én épp most töltöm őket... Lehet nézegetni... :lol:

marek

Melus...megadtam pü-ben a jelszavam, azzal tudsz feltenni képet te is! :wink:

Csajok, tök aranyosak a képek! Mééég-méééég! :D

Ja, képzeljétek a kisfiam úgy kikészült tegnap, hogy ma 2 óránként alszik! :shock: :D

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok,
én csak megnézni szeretném a képeket, de a picasan ha rakeresek, hogy tata kiad hatmillió találatot...

Kép

Kép
sz.veronika

Aki csak megnézni szeretné a képeket (nem fel/le tölteni), itt megtalálja:

http://picasaweb.google.com/Indexesbabak/Tata#

Úgy láttam, nyilvánosnak van jelölve :lol:

Kép

Kép
nusildi

Csak gyorsan!

Irigy-irigy a tali miatt! :oops: Lesem a szupi képeket! :lol:

Kép
bettike
Eger

Lotti mindent megkóstolt! :lol:

Valaki mutogatja a csini bugyiját! :lol:

Norbika kivel veszekszik?

Melyik gyerkőc mit tanult a többiektől?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!!!!! :lol: :lol: Látszik,hogy nagyon jól éreztétek magatokat!!Én nagyából mindenkit felismertem az itt fel töltöt képekből nagyon jól néztek ki :wink: Torta hú biztos nagyon fini lehetett.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

BETTYNA!

Mi is köszönjük a vendéglátást,a szüleid tündériek voltak és nagyon nagyon örülök,hogy megismerhettelek benneteket!

Nagyon jól éreztük magunkat, és jól volt találkozni veletek!!!

Tomi is aludt hazafelé,az MO-t sajnos mi is megszívtuk,mert mi a Brendon közelében lakunk,így arra szoktunk hazamenni. Emiatt mi is a városon át mentünk. Tomi drágaságom annyira kába volt,hogy hazajöttünk,bekajált 200 g sinlacot,utána szopizott is és végigaludta az éjszakát. (Délután csak egyszer evett + nem is aludt a nagy izgalomtól) :lol: :lol:

na,én is feltöltöm a képeket :D

Ja,és amit tanultunk: ba-ba,be-be,va-va,te, pa, ap-a, de,

+ reggel körbekúszta az egész lakást,jött utánam mindenhova
:lol:

(eddig csak a szobában kóborolt + néha az előszoba szoba előtti részébe kúszott ki)

Kép

Kép
borkaby

Én is felraktam délután a képeket. Többiek is rakjanak képet!!!!

Bettike
Nyugtonmalac Borija mutogatta a csini bugyiját, mert el akarta csábítani Norbikát. Persze nem jött össze neki, mert az én Borimon vadító piros bugyi volt, és inkább őt választotta... :lol:

És Norbika természetesen az én Borimmal veszekedett. A jó kapcsolathoz kellenek nagy veszekedések is... :lol:

Lottin meg látszik, hogy nem etetik, kénytelen mindent megkóstolni, ami befér a szájába... :lol:

Borkaby
Te a Sinlaco hogy adod? Mennyi por és mennyi víz?

marek

feltöltve,15 kép

Kép

Kép
borkaby

Marek!
Nem méregetem,átlagban 6 evőkanál Sinlachoz teszek annyi vizet,hogy ne legyen folyós,inkább sűrűbb legyen,kb. tejbegríz állagú,ugynis fontos tominál a kaja állaga. Ha folyós azért nem kell,ha ragadós,akkor meg azért. Kis ínyenc :D Úgy vettem észre,ha sűrűbb,akkor édesebb is,vagy legalábbis édesebbnek tűnik.
tegnap 8 evőkanállal evett meg így Tomika,úgy,hogy egy aventes tejtároló tele lett sinlac péppel)

Az új sláger,érdemes kipróbálni,Tominak legalábbis nagyon ízlik:3 evőkanál Sinlac+kicsi víz + fél banán+egy puha,édes őszibarack + 2 édes sárgabarack + kukoricapehely

Jó későn érhettetek haza tegnap,a kerülőúttal és Brendonnal együtt.

Megnézegettem a képeket,nagyon jók lettek!

Kép

Kép
borkaby

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?