Sziasztok!!
Beuska, gratulálok!!!
Képzeljétek rájöttünk, hogy nem jó a tápszer, amit eddig kapot milumil h.a., és tegnap óta beba h.a.-t kap, azóta nagyon király dolgom van!!! Eszik-alszik.... este 7-től aludt éjjel f3-ig, majd f7, f12-kor evett.
Most a nagyapja tologatja.
Én éjjel először a tápszert adom neki, majd utána a cicit, és hagyom neki cumizni, amíg bealszik, kb. fél óra. Nappal meg először a cicit mindkettőt, majd tápszerből amiennyit kér, de max. 100-at. Így az eddigi 7 etetés helyett most 4-5 van, mert a tejjel együtt szerintem tovább emészt, meg jobban is lakik.
Tegnap délelőtt tesóm vitte sétálni, utána evés, majd anyósnál volt, elvitte ő is sétálni, mi meg elmentünk motorozni, olyan nagyon jó volt!!!!
Tök jó, hogy nálunk annyi a jelentkező, és amikor ilyen jó idő van, szinte egész nap kint lehet.
A babakocsiba alulra beraktam a pólyát, mert jó meleg meg puha, meg egy polár pléddel takarom be. Egy hosszú ujjú body, ujjatlan rugival, meg egy kívül plüss belül bélelt zsákba berakom, sapi és kész. Sose viszem túlzásba az öltöztetést. Most majdnem olyan meleg van kint, mint bent. Szerintem nem fázik. Ja de ha hidegebb van, akkor még egy kardigán alá, meg kiskesztyű, mert jégcsap lesz a keze.
Szélgörcsre nálunk nagyon bejött a Mecsek baby tea, édeskömény és kamilla van benne. Akkor iszik belőle pár kortyot, ha csuklik, vagy ha szomjas a tápszer után (ugye eddig nem volt tej) és az bőven elég. Fél literbe teszek egy filtert és az napokig kitart. Annyira könnyen pukizik, hogy legtöbbször álmában szokott és sose sír azért, mert fáj a hasa. Napi egyszer kakil, nagyon könnyen, szinte nem is erőlködik, van hogy csak a szagából veszem észre, hogy rottyantott. Viszont a kamilla zöldre szinezi a kakit, ne ijedjen meg, aki kipróbálja!!!! De tényleg csak ajánlani tudom!!!!